Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabiiiiiiiiii!
Ott a pláza melletti kinaiba!

Jóvannaaaaaaaaaa.....legközelebb szólok....de nem lettem volna nagy élmény, mert magamban végig siránkoztam, a derekam miatt...hahahaha!
Kb.: "Már nincs sok hátra.....mindjárt a sakonál vagy.....szedd már össze magadat...le kellene ülnöm....bassszus, hogy fájhat ennyire...." És igy tovább!!!!

Én is a Brendonos Outletbe akarok menni....
AZ ágyneműért egyáltalán nem sok annyi, sőt.....!!!!!
KÉPekeeeeeT....... :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi, csudiszép!!!!!!
:lol: :wink: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi
Nagyon ügyesen vásároltatok, nagyon szép az ágynemű és ehhez még van kiságyba rács védő is :?: jól látom :?:

Ezt el kell mesélnem Csajok:
Kimentem a patikába zymaflour és magne b6-ért...nem is ez a lényeg, megyek nagy bambán egyszer csak olyan hangot hallottam, mint még életemben soha, nem tudtam eldönteni, hogy ez kutya vagy medve hangja, de most komolyan, olyan hirtelen történt minden, hogy sok minden megfordult a fejemben abban a pár másodpercben :shock: akkorát ugrottam, a szívem majd kiugrott a helyéről és oldalra nézek, hogy mi a fene van itt az árkádok alatt és egy hajléktalan le volt takarva egy lepedővel és úgy horkolt, mint egy barna medve :!: :shock: vissza felé is arra jöttem és megnéztem tüzetesen messziről persze...jól rám hozta a szívbajt :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jó kis sztori!
Látod,szegényke még a hid alatt is jót tud aludni...... :? :shock: :roll: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Hát ezeknek édes mindegy hol alszanak, nem zavarja őket semmi...egy pár liter bor vagy egyéb után meg pláne :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok!
Most jöttem a védőnőmtől.nagyon aranyos egy nőci! :D 24-én jön családlátogatásra!Olyankor mit szoktak nézni egyáltalán?
Aztán majd a héten nekiállhatok vérvételekre időpontokat kéregetni!az a baj elég ájulós vagyok :? :D

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi!
Nálam még nem volt a védőnő,mindíg én megyek. :?

Suzy!
Igen,van rácsvédő is hozzá. :lol:
Hát igen....a hajléktalanok :? Én van amelyiktől rendesen félek.

Orsi!
Remélem hamar elmúlik a derékfájásod!!!! :wink: Támogattalak volna! :lol: :wink: És mit akarsz venni az outletbe?

Andi!
Jó,hogy írtad az eldobhatós bugyit,mert én is kételkedtem kicsit,de akkor én is veszek.

Kép
cukigabi
Budapest

Az ígért tábla!

Így állunk most:
Kép táblink
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.08.05 18:47-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Nekem azt mondta hogy elő van írva neki hogy jönnie kell.Azt mondta kétszer fog jönni most az elején,meg majd a terhesség végén a 37. hét körül.
Megnézte a pisimet is,azt mondta mindenre hogy negatív.

Vivi
Nagyon jó lett a tábla :D
De jó lenne ha már ott tartanék hogy már tudnánk mi is ő :D Neveken már gondolkoztunk de még nem jutottunk egyről a kettőre :D Ami nekem tetszik az a páromnak nem tetszik,és fordítva :D

hencsi25

Andi
Köszönjük a tanácsokat! :)
Jól számolom akkor, h majdnem egy teljes hónap mire lecseng ez a vérzés...?
Még egy kérdés: neked végül volt gátmetszés, ugye? És tényleg 2rétegbe varrják és csak a felső varratokat szedik ki a második pedig majd magától "kijön", ha már gyógyul?
És a gátmetszés helye meddig fájt, mikor tudtál már ülni?
Bocsi, h ennyit kíváncsiskodok, de amitől én legeslegjobban tartok az a bizonytalanság... :oops: :? :oops:

Gabi
Nagyon szépet vettetek és nem is drágán! Szuper, h nem kell külön hajtanod az ágyvédő után!

Suzy
Jól megijedhettél! Én is félek némelyik hajléktalantól! Pláne amelyik agresszív is!

Hencsi
Nálunk se volt még védőnő... Mindig nekem kell menni. :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hencsi
Lány nevek terén ezzel mi is így voltunk.
Írtunk mind a ketten listát, Ő kihúzkodta az enyémet, én meg az Övét. :D :D :) :D (A fiúnév már az elején tuti volt.) Viszont a babu kisfiú, úgyhogy nincs is vita. :)
Végül nagy nehezen megállapodtunk tartalék lánynévbe: Natália
(Majd talán a huginak :D :D :D :D :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Akkor lehet csak nálunk szokás ez a családlátogatásos téma :D Kiváncsi leszek rá hogy mit is fog megnézni.De nem hsizem hogy belekötne bármibe is,mert mondta hogy nme akar ő nagyon zavarkolódni.De muszály neki eljönnie.

Neveken mondjuk van még időnk gondolkodni.Nehéz feladat lesz szerintem :D

hencsi25

Gabi!
Hát még elég sokminden kell...ágynemű, kád, állvány...forgó-zenélő...pelenkázólap...mérleget kell kölcsönözni...stbstb...szóval van még mit venni...
Ráadásul ágyneműből kettő kell, mert otthon Sopronban is lesz egy kiságyam, abba is mert itt az olcsóbb!

Vivi!
Tök jó a tábla!!!!
Köszönjük!

Hencsi!
Elviekben mindenhol ez a menete a védőnőknek....családlátogatás, környezettanulmány!
Ráadásul ha hazajöttél a kórházból már a 2. napon ott vannak!
Ha jó a védőnő, aranyos akkor Én sem problémázok ezen, de ha nem..... :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget utána nézek a neten ruha ügyben,remélem szerencsém lesz. :D

Suzy!
Köszönöm szépen,remélem jó lesz a nyaralás.Köszönöm szépen a baba mozgással kapcsolatos megnyugtatást is.Szoktam én is ideges lenni amikor nem mozdul.Anyum szokta mondani,hogy ne izguljak még elég kicsi ahhoz,hogy minden nap aktívan mozogjon.
Csak olyan nehéz ezt így felfogni,mindig azt hiszem valami baj van.

Schorsi!
Igazából szeretném még esetleg máskor is használni a ruhát,bár ez lehet,hogy csak álom marad.Az az igazság,hogy anyukám varrónő csak azért nem akarja ő megcsinálni,mert lehet hogy olcsóbb ha veszünk egy ruhát.

Wivianne!
Természetesen teszek fel majd esküvői képeket,bár nagyon izgulok,hogy fogok kinézni ezen a nagy napon.De most így alakult.
A ruha színét még igazából nem tudom,nekem nagyon tetszik a pezsgő szín,de lehet hogy nem áll jól. :oops:
Szeretnék szólni ha nem gond,hogy írd át légy szíves a nevet,mert nem Tibor lesz,hanem Attila Gábor.Természetesen csak akkor ha nem nagy gond.Előre is köszönöm.

Hencsi!
Az én védőnőm is volt már nálunk és szerintem nagyon aranyos volt.Bár az is igaz,hogy először nem is ő lett volna.Úgy jártam,hogy beszéltem egy védőnővel(ő is nagyon aranyos volt),azt mondta hogy hozzá tartozik az az utca és ház szám ahol lakunk.Meg volt beszélve egy idő pont,hogy mikor jön és aznap hívott föl,hogy mégsem hozzá tartozunk.Egy héttel később jött a másik védőnő és ő lett az igazi.
:D
Egy kicsit mókás volt a dolog,de nem baj az a lényeg,hogy ő is nagyon aranyos.

ágica78

Sziasztok! uj vagyok ezen az oldalon,remélem tudtok nekem segíteni,vagy megnyugtattok. 31hetes vagyok a kisfiammal :) körülbelül 1hete kevesebbet,de erősebben érzem a pici rúgásait a hasam meg nagyon keményedik. :( Szerintetek ez normális? Első baba,ugyhogy bocsi ha esetleg buta kérdést teszek fel. A segitséget előre is köszönöm
vikca

Jó reggelt!

Vikca
Még ugyan nem tartok ott, mint te, de azt én is megfigyeltem, h amikor átmenő frontok vannak, (pláne mikor melegből hidegbe) akkor gyakrabban keményedek. Én ilyenkor a nőgyógyász és a csajok tanácsára MagneB6-ot szoktam bevenni és próbálok többet pihizni. (Ez a kettő együtt beválik.) :)
A Picurkádnak szerintem meg kezd kevés lenni a hely és azért mocorog kevesebbet, de mimkor mocorog akkor meg elég erősen, mert már nagyfiú! :D :)
Tudod, mi felnőttek sem vagyunk minig egyforma aktívak. Nálam is egy-egy intenzíven kapálózos napot mindig követ egy-egy alig mozgós. (Persze akkor én is frázba vagyok. :wink: :? :) )

Ágica
Otthonról délután javítom a táblát! :)
Hogy jött a változtatás?

Orsi
Már alakul a lista! :D :)
Nekem még kicsit hosszabb... De nem baj, majd szépen lassan.

Az alattunk lakó csajsziéknál (akiknek most 3hónapos a kisfiúk) olyat láttam, h az akasztós szekrénybe be van téve 2plussz sornyi rúd. És ezeken sorakoznak felül a bodyk, középen kispulcsik és gatyók, alul pedig a rugik, kabátkák. Mindezek miniatür vállfákon. Mondta, h vállfán is szárít, és így kevesebbet kell és könnyebb vasalni.
Eléggé elirigyeltem a szupi megoldást lehet, h valami ilyesmire alakítattom...

Hencsi
Ha megvan a tökéletes név úgyis tudni fogjátok! Majd szépen lassan. (Egyszerűbb is lesz a dolog, ha a 16.hét körül kiderül a baba neme. :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt Lányok!

Ágica!
Valóban érdekes ez a védőnő kérdés...ki hova tartozik...stb.
De a lényeg, hogy szerencsétek volt Vele!

Vikca!
Üdv klubban!
Grat a Babához!
Nyugodj meg, 31 hetesen már nincs olyan nagy helye a babádnak, ezért a mozgása is egyre kevesebb lesz, és az is inkább csak fészkalódáshoz hasonló, voszont mivel egyre növekszik igy a mocorgása egyre erősebb!Jól belénk tudnak már rúgni....
Haskemyényedés:
A méhünk készül a szülésre, már nincs sok hátra.....nekem is jellemzőek mostanában a keményedések, de ilyenkor megállok és elkezdek jó mélyeket lélegezni....pár pillanat múlva el is múlik!
De ha ez megnyugtat akkor emlitsd meg a nőgyógyászodnak!
Szerintem ne izgulj! :) :!:

Korán keltem ma, mert párom Anyukájával bemegyünk a városba. Kicsit császkálni, remélem nem lesz nagy meleg!!!
:? :D :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!
AZ egyik ismerősünk fél évre Svájcba megy...
A baráti társasággal kitaláltunk neki egy kis búcsú ceremóniát....béreltünk egy riksát, amin végighúzzák egy útvonalon....lesznek bázisok....6 db...a párjától bőröndöt kap, mi pedig egy-egy bázison itallal és valami kis mütyür ajándékkal várjuk...majd mire végigér a bázispontokon addigra mindenki elmegy a közös bázispontra ahol lesz gitározás, éneklés....stb.

De nem tudom mit adjunk neki....
Kapni fog utikönyvet, akkor kavicsokat amire ráfestik a magyar és a svájci zászlót...svájc nevezetességeiről egy fotóalbumot, rólunk képeket....nem tudom mi mit adjunk neki...ami hamar megvan...és valóban egy kis figyelmesség...segitsetek!
Ötleteljetek!
:roll: :wink: KÖSZIIIIIIIIIIIII!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!

Tegnap voltunk kötelező szülésfelkészítő tanfolyamon. (Nálunk,ha apás szülést akarunk akkor részt kell venni ilyenen.)

Hát, nem tuti bizti, h ezek után apás szülés lesz... :? :shock:

Innentől az olvassa, aki kiváncsi a részletekre...

Enyhén sokkolt minket a kisvideó, ahol teljes valójában bemutatták a gátmetszést... (És azzal nyugtattak, h akkorra már annyira fog fájni, h nem is érzem, ahogy 2cm hosszan felvágják... Elméletileg nem készülnek metszésre de ott lesz az olló, ha kell. Minden első babás kismaminál szinte tuti...)
Azt is mondták, h első babánál 10-12h-ra készüljünk, ha kevesebb,csak örülhetünk.
És nem tudom azt nektek mondták-e, h első babusoknál, akkor kell indulni a kórházba, ha 5percenként jövő, 1,5perces fájások vannak.

Elméletileg a múltkori rész szólt a szülésről (amit a betegségem miatt kihagytunk), és itt csak röviden összefoglalták a múltkorit (elég is volt).
A tegnapi a fájdalomcsillapításról, homeobogyókról (amit Orsi írtál itt is azokat mondták :D ), és a szülőszoba látogatásról szólt.

Képzeljétek el, nekem előre el kell dönteni, h akarok-e Epiduralt. Mert akkor le kell szerveznem az altató orvossal, mert itt a kórházva 2ügyeletes van, az egyik az intenzíven a másik a traumatólógián, és nem jöhetnek el onnan. (Mondjuk az igaz, h egy életmentő műtét fontosabb, mint egy szülés érzéstelenítés.)

Szóval csajok: én epidural nélkül fogok szülni. Nincs visszaút. :?
Amiről még szó volt egy bizonyos "koktél". Ez erős bódítószer, de nem iktatja ki a fájdalmat, viszont a Picinél légzés nehézségeket okozhat. (tehát ez is kicsukva.)
És van az ún. N2O (magyar nevén:kéjgáz :D :D :D Legalábbis én így tanultam...) ezt magának adagolja a kismama. :) Ez csak ellazít.
Ezen felül egy méhszájlazító szuri. (Ez szerintem érdemes...)
Valamint, ha gyorsítani akarják a fájásokat és magát a szülést akkor oxytocin. (Ez majd méhösszehúzó is lesz, és tejinditó)

Ezenfelül, mikor már azon gondolkodtam, h nem bizti, h itt kellene lennem, végre felmentünk a szülőszobára!
Ez abszolút pozitív élmény volt! Steril, tiszta, felújított és barátságos. Megmutizták hol kell csengetni, ha éjszaka jövünk, hol öltözik át apuka és anyuka. Mutatták a szerencsére egyágyas szülőszobákat, lasztikat, bordásfalat, zuhanyzót.
Itt sem mossák le a magzat mázat és csak azutáán vágják el a köldökzsinort, h abbahagyta a pulzálást. És a 2órát szülés után együtt töltheti a kis család. :) :) :) (Ez a rész már jó lesz :D :) )

Sőt képzeljétek el, ha császár van, akkor a babának a bőr-bőr kontaktust és a megnyugattás apucival csinálják. Amíg a mamát ellátják addig apácska mellkasára teszik a picit, és Ő beszélget hozzá. :)

Bocsi, ha nagyon hosszú lettem, csak gondoltam lehet olyan rész amit esetleg titeket is érdekel.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Ez az állomásosdi nagyon jó ötlet! :D :) És remek búcsúsztató! Majd agyalok ajándékon, hátha! :)

Jó mászkálást! (Nem mondanak meleget mára.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Akkor az elején jól megijesztettek....nálam azt mondta a szülésznő, hogy semmiképpen sem hagynak 10 órán keresztül vajúdni....mert annyira elfáradunk a végére, hogy nem lesz erőnk kinyomni a babát és hát a baba életjeleit, szivverését, oxigénellátását is figyelik majd.....szóval azért ne izgulj....bár én is hallottam, hogy vannak kórházak ahol hagyják 12 órát is vajúdni a kismamit....
A szülésznő ha fogadsz, akkor fog gátmasszázst csinálni...nekem fog, és azon lesz, hogy ne kelljen vágni...! Persze ha kell akkor kell!

A vége része a legjobb, ugyeeeeee??? :wink: :lol: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szép jó reggelt lányok! :wink:

Vikca
Gratula a babához! :D

Vivi
a 16.héten meg ki szokott derülni hogy mi is ő valójában?Az nagyon jó! :D

hencsi25

Orsi
Lehet, h vennék egy svájci sapkát, h megkönnyítsem a beilleszkedést! :D :D :) Meg valami tipikus "magyar dolgot", h a hazáját se felejtse el. :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Igen. A végéért érdemes az egészet végig csinálni! :D :D :D

Hencsi
Igen, a tegtöbbünknél kiderült akkor. :D
Drukkolok neked is!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Kösziiiiiiiiiii!

Hencsi!
A legtöbb esetben akkor már megmondja a doki,ha úgy fekszik, hogy kukis vagy puncis.....bár azt is tudni kell, hogy természetesen benne van a pakliban az, hogy tévedhetnek....
Én pénteken megyek dokihoz....a múltkori 4Dn nem mutatta magát az elviekben puncisom.....ki tudja..... :wink: :)
Vicces lenne ha kiderülna, hogy Dalma Norbi....... :shock: :) :lol:
:wink: :D :P Azért megtartanánk...hihihihihihihi!!!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi
Tényleg jó lenne ha akkor már mutatná magát :D Alig várom hogy kiderüljön hogy mi is ő :D

hencsi25

Lányok az első vérvételeket nem kötelező a 12 hetes UH előtt megcsinálni nem?

hencsi25

Hencsi
Az az igazság, h nekem az első vérvételem a 16.heti AFP és teljes vérkép volt...
(Illetve amikor a 12.heti uh-ra mentem, akkor a dokim levett vért a kombiteszthez (Down- és Edwards-kór szűrés), de akkor mást nem néztek)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ilyet még nem értem...
Felhívtam a kórházat, h időpontot kérjek a diabetológiára. Kérdezték, h miért. Elmondtam az értékeket, és azt mondta, h írassak a nőgyógyásszal beutalót, h befektessen legalább 2napra(! :shock: !) és a 2.nap reggel (9:45től van rendelés) menjek az eredményekkel.
Szerintetek nincs kicsit túlreagálva? :?
Mindenki azt mondta, h 7,8-ig is még csak diéta... (Nekem: 7,5)

Kezdem elveszíteni a fonalat...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Mert a védőnő mondta hogy egyszer menejek el a háziorvoshoz és kérjek beutalót a laborba,ahol vérképet,vizeletet,terheléses vércukrot ill. tesztreggeli utáni vércukrot,Fe,Se-t néznek.És a terhesgondozóba is kell kérnem időpontot vérvételre,ott meg vércsoportot,VDRL, HBsAg-t néznek.

hencsi25

Vivi
Ez a mai egészségügy.És akkor igazodj ki rajtuk! :?

hencsi25

Vivi!
Volt gátmetszésem, de nem teljes, csak a félig kellett felvágni szerencsére. Azt nem tudom, hogy melyik varratot szedték ki, de azt tudom, hogy egy része felszívódó varrat volt. Azért sem tudom, mert nem csak a gátat kellett varrni nálam, mert amikor kibújt az oldalfalat is felsértette és ezt is varrni kellett. Tulajdonképpen én azonnal tudtam ülni, mert nagyon jó munkát végzett a dokim, de amikor már nem éreztem az kb 2 hét volt, addigra teljesen begyógyult.
A vérzés akár 2 hónapig is eltarthat, a teljes regenerálódás 6-8 hét, aki szerencsés annak hamarabb elmúlik. Igazából szerencsére én már ha nem véreznék nem is érezném, hogy szültem.
Bátran kérdezzetek, ami tapasztalatom van azt megosztom veletek szívesen. Remélem ezzel is tudok nektek segíteni.

puszi mindenkinek, szép napot!

andicsiga

Sziasztok :!:

Nagyon jól telik a napom, csak marha gyorsan, bezzeg a munka helyen :roll: :wink: ma már nincs olyan hőség és aludni is bírtam az éjszaka, reggel Cipike mozgására keltem fel, örültem neki, hogy ébreszt :lol: olyankor úgy meg tudok nyugodni :!: :roll: :wink:

Vivi
Nagyon szép a táblicsku, köszike :!: :roll: :wink: ma nagyon ráértél :lol: (nem rosszból írom :!: :wink: )
Sztem nagyon rémisztő volt nektek ez a tegnap :shock: csupa ijesztő dolgok, a férjed gondolom nagyon megijedt, az enyém tuti ennek hallatára be sem jönne :!: :roll:
A mi klinikánk nagyon elhyanyagolt, ilyenre nem is adnak, nem is figyelnek, hogy esetleg a kismamának jobb legyen vagy úgy egyáltalán a környezet ahol fekszik :!: :roll: örüljön neki, hogy nem potyog rá a vakolat :!: :shock:

Hencsi
Nálunk is jön házhoz a védő nő, de nem sokszor, mert nem akar zargatni, ahogy neked is mondta :!: környezettanulmányt kell csinálnia, ez kötelező :!: az jó, ha aranyos, kedves, segítőkész :!: :wink:
Nekem nem volt v.v a 12 hetes uh előtt, de akkor menj el a házi dokihoz és majd adja a beutalókat :!:
Attól függ, hogy fordul a baba éppen amikor uh-zák, a köldök zsinót merre van, de az biztosa, hogy a genetikai uh-on már szokott egyértelműen látszódni a neme (18-20 hét kozott)
Noémi bébije még mindig nem muatatta meg magát :shock: ilyen is van pl.
Vagy nálunk, Én nem akartam tudni, hogy mi a neme, a férjem 17 hetes uh után megkapta egy zárt borítékban, mert nem tudott épp akkor ott lenni és 90%-ban kislány volt írva, de amikor meg voltunk a 20 hetes genetikau uh-on ott meg egyértelműen látszódott, hogy kukis, Én sem tudtam ott akkor nem észrevenni :!: :roll: :wink: nagyon fontos az is, hogy ki csinálja az uh-ot :!:

Orsi
Minden jó, ha a vége jó :wink: hát persze, hogy így van :!: :wink: Te is hamarosan fogod tudni milyen is a vége :!: :wink:
Vivi ötlete nagyon jó, nekem még semmi jó ötletem nincs sajnos :!: :wink: micsoda okos ötlet és nagyon kedves Tőletek ez a búcsúztató :!: :wink:
Vettetek is valamit anyóssal :?:

Andi
Puszika Dórikának is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát igen... Amikor ráérek :oops: , akkor keveset írtok és így velem van tele a fórum. :oops: :oops: :oops: Bocsi!
Eléggé megijedt szegény a tegnapitól. (De még én is...) Lehet, h jobb is akkor ha nektek nem tartanak ilyen fajta "felkészítőt" és szülőszoba bemutatást...
Örülök, h jó napod van! :) :D Élvezd is ki a szabit! :)

Andi
Olyan jó téged mindig olvasni, ahogy eloszlatod sorba a félelmeimet! :) :D :) :) :) :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy
Igen nekem is mondta a védőnő hogy nem akar zargatni úgyhogy most jön majd 24-én meg majd a terhesség végén,a 37. hét körül.És ilyenkor mit néz egyébként?Hogy hogy élünk?
Holnap megyek is a dokihoz,mert szerencsére délután rendel,énmeg péntekenként csak fél2ig dolgozom.
Nem semmi,gondolom már beleéltétek magatokba a lányba aztán erree meg kiderül hogy kisfiú :D

Jó szabit neked! :wink:

hencsi25

Sziasztok!
Már itthon vagyok egy ideje, csak nekiálltam főzni, mert Apa jön haza....sütike....egyebek....!
Hát a bokám az kb 3szor akkora mint szokott lenni....minnyá mennek is a hidegvizbe....

Találtam ajándékot is, tényleg csak mütyürit, de ez volt a cél....régen uttörővasutaztak a párommal egyetemben és találtam úttörővasutas kiskártyákat...ilyen memória félét!
A Hadtörténeti Múzeumban vettem.....350 ft volt. Mondjuk mindenre gondoltam csak erre nem...hogy majd ott találom meg....nem is kerestem ott..szóval szerencsém volt!

Gabi!
Annyira sajnálom, hogy pont nem voltam itthon......
:cry: :( :? :shock: :x :? :cry: :!:

Nah megyek még megöntözök és pihi......várjuk Apát!
Szép estét Nektek!
Holnap 8.45 kor doki, drukkot kérek!
Puszpusz!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Nagy drukkkkk holnapra!+++++++++ :D :)
És jó pihizést Apával! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép estét :!:

Vivi
Nekem van két ismerősöm is akik szülésznők, sok mindent meséltek már, de kértem őket ne nagyon riogassanak, ha lehet, majd akkor ott meg tudom, hogy mi van, csak az alapokat mondják el :!: :wink: a férjem most még úgy van, hogy ott lesz velem, de eléggé nem bírja az ilyeneket, rögtön elájul és ha már Ő nem bírja a Nővérem fog ott lenni velem, de nekem sokat jelent tudom, ha van valaki családtagok is mellettem független attól, hogy ismerem jól a szülésznőt is :!: :roll:
Nem azért írtam, jó, hogy írsz, amennyit csak tudsz gyere, és nagyon fontos dolgok jutnak eszedbe :!: :wink:

Hencsi
Beszélgetni fog veled, nálam nem nézett körül, de ismer gyerekkorom óta, mert Ő volt az Én védő nénim is :!: :wink: nagyon nagy szerencse ez nekem, mert a sógornőmnek olyan védő nénije volt, akit egyszer engedett csak be magukhoz, azóta ha megy nem engedik be :!: :roll: választott magának egy másikat :!:

Orsi
Hát az Én lábam is landolt ma a hideg vízben nem is egyszer :roll: pedig ma nem is volt ilyen meleg, sztem a terhesség előrehaladtával egyre ilyenebb lesz, csak férjek bele valamilyen papucsba :!: :roll: van egy nagyon kényelmes itthoni adidas papucsom, de már nem bírom bele rakni a lábam, de erőltetni sem akarom, mert sajnálnám, ha elszakadna :!: :roll:

Holnapra giga-mega drukk a dokihoz, gyere majd várunk
:!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek :?:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Képzeljétek , hogy ma nagyon aktív volt Cipike és a férjem legnagyobb meglepetésére látta a hasamon a mozgását nem is kicsit rugdosott a kis drága :!: :lol: annyira jó volt látni, hogy el is pityeredtünk a nagy örömünkben :!: :roll: :wink:
Most meg még, hogy fent vagyok hallgatunk zenét, de nagyon hangosan és egyre jobban érzem a mozgását, beindult a zene hallatára,úúúúúúúúúúgy élvezem Én ezt :D :D :D :D :D

További szép estét :!: :wink:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép péntek reggelt Mindenkinek!

Végre péntek!!!! El se hiszem, holnap alhatok végre 7ig! :D :) :D :)
A másik jó hír: tegnap hívtak, h ma délután hozzák a kiságyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát, ma vagy holnap kis legózás után, nálunk is meglesz a kiságy!!!!!!! :D :D :D :D :D
Alig várom!

Suzy
De jó, h Cipike így beindult! :) :D
(Viszont ne ijedj meg, ha a nagy mocorgást 1-2napig piheni! :) Legalábbis Barni így csinálja.)

Szülés: Szerintem is fontos, h legyen benn valaki, akiben megbízol ismersz és támaszod lesz a nehéz pillanatokba. Biztos kellenei fog egy erős kéz amit szoríthatsz! :)

Nem sértődtem meg. :wink: :) Sőt: megmosolyogtam. :) Igazad volt teljesen: nagyon aktív napot záram. :D :D :D :D

Nem akarom elkiabálni, de eddig még nem dagadtam... (Egy kivétellel, amikor utaztunk.)
Nem lehet csajok, h ez azért van, mert nálunk a munkába kötelező a zárt cipő a munkahelyen (még a gigamelegbe is), és az tartja a bokámat, és emiatt nem? Ti papucsba és kénylemes cipőbe vagytok/jártok ugye?

Orsi
Milyen sütit készítetél tegnap? :D :)
Jól sikerült Apa fogadása? :wink:

Mindenkinek szép mai napot! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Kép

Na Én is be értem, olyan jó, hogy péntek van valóban :!: :lol:

Vivi
De jó, akkor lehet össze állítani :!: :wink: nem is kellett olyan sokat várnotok :!: :wink:
Lehet benne valami, itt bent ugye papucsban vagyok, tényleg nekem semmi nem tartja a bokámat...lehet, hogy be kellene szerezni azt a jó kis őskori kismama cipőt :?: :roll: :lol:
Nem bánom, ha pihen is Cipike, de most már egyértelműen éreztem, láttam, hogy itt van velem és ez az érzés egy elmondhatatlan, csakis átérezhető boldog életérzés :!: :wink:

Orsi
Drukk mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++a párod is megy veled :?: hogy sikerült a tegnap este :?: gondolom mennyire vártad már, hogy megérkezzen :!: :roll: :wink:

Csodás, vidám napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép jó reggelt lányok! :D

Remélem nektek jobb reggeletek volt nekem.Anyu enyhén szólva kibukott,talán most fogta fel hogy tényleg terhes vagyok.Egész reggel bőgtem.Remélem majd azért megnyugszik.Csak elég rossz kedvem lett ettől.Dolgozni sincs semmi humorom.Na mindegy.

Orsi nagyon drukk mára! :wink:

hencsi25

Hencsi
De hát mi történt :?: nagyon sajnálom, de valahogy meg kellene beszéljétek ezt a dolgot, mert neked most meg kell nyugodnod az a legfontosabb :!: :roll: szoírtok, hogy minden rendben legyen és megnyugodjon Ő is :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát hogy túl korán jött a pici.Mi lesz ha egyedül maradok egy gyerekkel.Tudom hogy csak félt,de azért már elég felnőtt vagyok hogy ek tudjam dönteni mit is akarok.
Nem baj hétévéégn úgyis a pároméknál leszünk úgyhogy kicsit majd lenyugszanak a kedélyek.Remélem.

hencsi25

Jó reggelt!

Tegnap sok dolgom volt,meg közben barátnőztem is,estére meg tiszta hulla lettem :?

Itt leszakadt az ég,nagyokat dörög és esik az eső. :roll:

Orsi!
Nagyon várunk a hírekkel!+++++++++++++++++++++
Na hát Évi barátnőmmel ott álltunk a házzal szemben és találgattuk,hogy hol laksz,mert,hogy több erkélyen is van ám tuja.Aztán kettő lakás maradt a végére.4. vagy 5. emelet?

Vivi!
Akkor végre ti is "legózhattok" :lol: .Szőnyegről mikor raksz képet?

Suzy!
Cipike jól kibulizta akkor magát,ma pihenni fog. :lol:

Hencsi!
A terhességed miatt bukott ki anyukád?

Szülés:
hát én úgy vagyok vele,ha apa mégse bírja a látottakat,akkor ne jöjjön be senki.De az tuti,hogy apának annyi,ha ki mer menni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár szerintem nem hagyná ki az első pillanatokat.

Egyre durvább az idő,nagyon dörög és ölik az eső. :evil:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Gondoltam, hogy csavarogsz, de jól tetted, azért Te is sokat vagy egyedül :!: :roll: :wink: :?:
Nem pihen, már mocorog és egyre erőteljesebben érzem és tudom mikor merre van :lol: sztem a front, mert hogy hideg front van ma, ahogy olvasom hozzátok már oda is ért...ide majd délután tuti :!: :roll: jajj, de nem várom, félek a viharban egyedül :!: :roll:

Hencsi
Remélem lenyugszanak a kedélyek, jobb lenne mindenkinek :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Azért bukott ki merthogy túl korán jött a pici,meg mi lesz ha egyedül maradok vele.De tudom hogy megnyugszik,meg minden rendben lesz,csak ez így korán reggelk nem kellett volna.Kicsit kiborultam.

Itt már reggel leszakadt az ég.Pont a legnagyobb zuhéban mentem a buszmegállóba,úgyhogy jól el is áztam.

hencsi25

Hencsi!
Hát remélem tényleg megnyugszik,mert nem kéne téged idegesíteni.

Suzy!
Az csavargásnak is megvan az ára,estére nagyon kimerülök :cry: De azért jó volt.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Hát igen...Én ma vagyok nagy út előtt, munka után Tesókámmal és unoka öcsémmel megyek a városba csavizni, ha csak nem esik annyira az eső, mert mondja :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?