Új privát üzeneted érkezett!

Évi megnyugodtam a szájiz miatt már azt gondoltam valami gond van a gyomrommal.

Kép
Kép
melisch

Barbi nem sikerült :(
Nekem is fogmosáskor vérzik csak,de azelőtt nem volt ilyen.

Tejfölös kenyér nyami :P de most már nem eszek :( helyette egy zabkorpás joghurt :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vettem toppot vagy sportmelltartót vagy mifenét. Kicsi,pedig 90-est vettem,ezt nem úgy mérik mint a rendes melltartót??? Felpróbáltam ott ugyan de itthon pár óra után kiderült a turpisság Jó nem volt nagy összeg,de kár értük. És akkor remélem a 2 melltartó se lesz jó ami szintén 90-es :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na most már sikerült. :D Pocakos fotót én majd csak a gmailes-re teszek fel. :) Most már tényleg megyek. Szép álmokat!
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Kép

evilany

Evi ez durva én nem értek hozzá én vettem most 80B-s melltartót de aminek nagyobb a kupája még a 75C is jó, hiába ha kicsi mégis úgy tud fájni meg olyan kemény néha, hogy még melltartó nélkül is szépek :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép Jó reggelt kismamik :D
Méretezésre nem igazán lehet adni... :( illetve nem minden esetben...pl. a kínai sokkal kisebb. (nekem legalább is)

Évi!
Összejövünk ne aggódj,csak múljon el ez a rossz idő...3an vagyunk eddig pécsiek...tavasszal csinálunk egy randit. :)

Ircsi!
A dombornyomott bankkártya az az,amelyiken valóban kidomborodik a név és nem egybe van a kártyával...na ezt elmagyaráztam :)
Nekünk külön kellett kérni mert előtte csak normál kártyám volt.És a banknál ahol vagy,biztosan van lehetőség internetbankra...kérdezd meg vagy nézz utánna neten ha érdekel. Én Unicredit-es vagyok

Alvás:
Én próbálkoztam meditációs zenével,mivel párom agykontrollt végzett és hallgatja sokszor...
Hát megijedtem...
Elkezdtem hallgatni...próbáltam ellazulni ahogy mondta,alatta ment a nyugtató lágy zene,madárcsicsergés...sikerült mindent megcsinálni...nem értem a végére,de én azt hittem elaludtam...erre hírtelen olyan érzés tört rám mintha felemelkedtem volna az ágyról és elkezdtem volna lebegni...
Hűűűűűűűű!!!Nagyon megijedtem és hírtelen felültem! (durva volt)
Párom "leosztott" hogy ezt ne csináljam :) mert éppen alfába mentem le...és azért éltem ezt át!!!
Hát én se alfába se bétába de még omegába :) sem akarok lemenni.... :D
Lehet hogy nagyon jó dolog meg minden...nekem konkrétan marha ilyesztő volt :(
Be...tam egy pillanatra :)

Tegnapi edzéses séta után nem volt semmi gondom...bár hazafelé a buszon egy ismerős azt mondta hogy nagyon sápadt vagyok....nem láttam magam :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="melisch"][ írta:melischb]Evi ez durva én nem értek hozzá én vettem most 80B-s melltartót de aminek nagyobb a kupája még a 75C is jó, hiába ha kicsi mégis úgy tud fájni meg olyan kemény néha, hogy még melltartó nélkül is szépek :lol: :lol:

Hát igen...nekem a jelenlegi 95d-s sport melltartóm is szorít...marha nehéz lett a mellem( főleg a bal-mert az egyébként is egy számmal nagyobb :( ) és kemény sokszor mint a kő...tegnap is a városba melltartó nélkül mentem be :D de hát a kabi alatt nem látszott. :D
Nyom,szorít meg minden.UTÁLOM a melltartót...pedig lógnak a cickók rendesen :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hozzáteszem: nem mintha a melleimet szeretném :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tegnap este 6-ra értünk haza.Tibi felengedte a másfél kilós pulykamellet...feldaraboltam befűszereztem és amit karira kaptam vok-ot abban megsütöttem a husikát (gyrosnak) . Vettem 4 pizzalapot Í(pitát nem kaptam) félbevágtam őket.Fejes salit,paradicsomot,paprikát,hagymát és uborkát kockáztam hozzá.Fokhagymás salátaöntettel és erőspestával akkorát ettem a fiammal belőle..... hát mit ne mondjak...nem kellett altató :D De a gyerekeknek sem :)))

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csak én vagyok ilyen korán kelő??????? :)
gyerekek elmentek suliba fél 8 kor...azóta a gép előtt bandázok :)
Na megnézem a Gmailt vannak -e új képek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon élvezem a képnézegetést... :D Írtam is megjegyzéseket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Ircsi, tök jók ezek a reggeli beköszönő képecskék! :) köszi!

Csillag, igen, én tettem tegnap, de csak nagyon újakat tudtam, mert a nagygépen vannak az esküvősek pl., szóval még majd lehet, hogy teszek fel, ha nem baj! :)

nekem sajnos Beninél sem változott a mellem mérete különösebben. persze, mikor volt benne tej, már amennyi, akkor volt, hogy kemény volt, meg ilyesmi, de semmi méretbeli durva változást nem tapasztaltam... lehet, hogy ezért sem volt annyi tejem. na meg a tejbelövellés is, mint olyan, eléggé misztikus fogalom nálam! fogalmam sincs, mi az!? :(

gmail-es fotókat én is megnéztem! nagyon jók!!! :)

sophie27

Zsófi!
Tegyél csak nyugodtan...én személy szerint imádok képeket nézegetni...nekem olyan megnyugtató érzés :D
--------------------------------------------------------------------------------
Ne aggódj,a mostani babónál már biztos lesz róla fogalmad :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek, az olvasó üzemmódban levőknek is :-) :wink: .

Méretek
Nekem Bendénél nem volt észlelhető melltartó-változásom. Se várandósság alatt, se később.
És most sincs semmi különösebb érzés "velük". :-(

Elég kedvezőtlen előjelek....

szilvás76

sziasztok szép jó napot mindenikek :D

Remélem jól vagytok és senki nem beteg . Nálunk apa kissé beteg fiuk is köhigcsélnek meg náthásak én vagyok aki még tünet mentes
melltartó témához annyit nekem is kéne 1-2 számmal nagyobb mert érzem kezdenek szorítani az én kis szilváim igen csak egy szép nagy narancs nagyságúak lettek lettek . és a 28-as nadrágjaim is igen csak elékeztek szorítani vettem is tegnap egy 31-es méretűt komolyan mondom mikor felvettem élményvolt benne sétálni :)

pocakos képeket én is majd a gmailra teszek ha végre tudok egy képet csinálni . Csajok nektek van már uh képetek a piciről ???
Vendég

Nyugi Szilvi...nem muszály neki feszülni....mindenkinél más....éN A LÁNYOMNÁL ÉSZRE SEM VETTEM HOGY TERHES VAGYOK...EGYSZER CSAK NEM JÖTT MEG...SEMMI TERHESSÉGI JELEM NEM VOLT 3-4 HÓNAPIG

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na...benyomta a caps lock-ot :) sorry

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillagfeny1976 ugyan igy voltam én is a 2 fiammal csak annyi különbséggel nekem a szülési fájdalmakig és hogy nagyon gömbölyödtem semmi bajom nem volt de bezzeg ezzel a pocakhontasal ami kismamát elér minden megvan :?
Vendég

nem baj az!!! :D Túléled-túléljük...és ha meglátod majd a pocakhontas-odat...elfelejtesz mindent :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na...bereggeliztem...benyomtam a másik adag Gyrosomat....és most köpni nyelni nem tudok...de nygaon jól esett :D hjáááááááááááááááááááááj :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ez így van alig várom megszülessen pedig az még odébb van és remélem kis csaj lesz de ha mégsem no para lesz egy foci csapat .....jaj én is most ettem a tegnapi gulyás leveske maradékát de fúú tele vagyok mint a déli busz 8)
Vendég

sirály...akkor most együtt "szenvedünk"...nagyon coooooooooooool :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nah...kezd nyugodni a gyomrom ... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt,én most bírtam felkelni :oops: :lol:
Szilvás,miért lennének kedvezőtlen előjelek? ejnye ejnye...
Vanilla,sokunknak van UH képe már,itt ott be voltak linkelve,meg a gmailre biztos felteszik a csajok.
Én tejfölös sajtos zsemlét fogok enni :lol:
Csillag,a gyrosod jól hangzik :)
Én is a lógást szeretném megelőzni (?) a melltartókkal... úgyhogy majd holnap visszamegyek és veszek 100-ast. Pff.

evilany

Évi.Mert érdeklődve és irígykedve hallgatom, hogy van, akinek C-ről F-re, G-re változik, nekem meg semmi. Anno (Bendés időszakban) a csajok írták, hogy jön előtej, meg miegymás, nekem meg semmi.
Na mindegy, ez van. :-( Remélem, még változni fog.
Nem a viselhetetlen tejcsárdákat irígylem, és nem is "rossz" értelemben irígylem, csak az talán ez jel lenne arra, hogy majd talán most a tejjel rendben lesz mnden, mert készülődik rá a szervezetem...
Semmi.:-(

szilvás76

Ja értem azt hittem arra irod hogy a terhességgel kapcs.nincs valami rendben.
Én remélem hogy mindenkinek lesz bőven tejcije :)

evilany

Én már "megszoktam" hogy nincs :( egyik gyerkőcömnél sem igen volt....mindegyik tápot kapott :(
de kellemes meglepetés ér ha most lesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch milyen csinos vagy!!!

Sophie nagyon édes a kisfiad!!A betonlépcső baleset :(

evilany

Szilvás!
Nekem sem volt előtejem, ne is aggódj emiatt. Szerintem tök szívás, hogy már most "itatóst" kell használni a melltartóban, ha ez van. Ha lenne valakinek, akkor azt tanácsolom, hogy ne nyomkodja, hagyja úgy, ahogy van.

Tejbelövellés
Szülést követő 2-3-4. nap valamelyikén. Befeszül a cici, mint két kő! Nagyon kemény!!! Van, aki a karját sem tudja felemelni, olyan fájdalmas. Aztán szopival elmúlik, utána tök puhák lesznek és én azt hittem, hogy akkor most már nincs is tej... dehogynem! Beáll a babára és etetésnél szépen kiürül és újratermelődik a neki szánt mennyiség. Szóval nem kell megijedni, ha puha, akkor is van tej bőven.

Erről jut eszembe, szopival kapcsolatos irományt küldöm-küldöm, valahogy teljesen kiment a fejemből. Azért ne várjatok csodás felfedezéseket tollamból, csak egy story lesz :)

maccs01

Maccs,én is elolvashatom?

evilany

Csillag,hova,hogyan írtál megjegyzést a képekhez?

evilany

Ja, előtejről jut eszembe. Még annó máshol fórumoztam első babával, volt egy nőci, aki 3. gyerekét várta. Elkezdte fejni magát (fúj, nagyon csúnyán hangzik), mire megszületett a gyereke, már 200milinél tartott. Szerintem óriási hülyeség! Ráadásul a babáknak, mikor megszületnek, borsószemnyi a gyomruk, mire hazaviszed, kb. dió nagyságú. Ezért is van, hogy szülést követően minden éhezés nélkül baromi nagyot alszanak a picik. Pár cseppnyi anyatejjel, ami kezd beindulni, simán jóllaknak.

http://209.85.135.132/search?q=cache:bR ... =firefox-a

Melltartók
Én Quellénél rendeltem sportmelltartót még annó (mikor voltak), Triumphot meg még két másik márkát rendeltem, nekem totál jó volt a méretük. Féltem is, hogy beszívtam, ha nem lesz jó, mert náluk a fehérneműt nem lehetett cserélni. Viszont olyan röhejesre volt leárazva, hogy nem hagyhattam ott (tényleg a hülyének is megérte :)). Nike-ból is van sportmelltartóm, persze ugyanaz a méret, viszont az szorít. Azért nem csinál 4mellett, de nem olyan kényelmes.

maccs01

Persze-persze :)

maccs01

Fejni azért is hülyeség, mert pont a kolosztrum a lényeg, nem? Ha már kész üzemanyagtartály van, akkor szegény baba milyen immunlöketet kap? Pláne a mennyiség????

Baromság.... Harmadik gyereknél azért ennyi esze lehetett volna.
Na, nem akarok személyeskedni.
Mindenki más. Szerencsére, nem vagyunk egyformák. :wink: :roll:
Bocs, ma kicsit idegbeteg vagyok, mindenen kiakadok... :-)
Ezek a hülye hormonok :wink: :lol:

szilvás76

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,hova,hogyan írtál megjegyzést a képekhez?

album-képre rákattintaz- kijön nagyban és alatta van a megjegyzésnek hely....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mégegyszer!
Ne bukjon ki, ha valakinek nem lesz! Olyan is van! Lehet, hogy következőnél nekem sem lesz, hiába csinálok mindent jól. Talán depis leszek vagy ilyenek... Szóval ne görcsöljön rá senki! Legyen egy egészséges baba és kész!

maccs01

Szilvás, én akkor ugye első babát vártam, tök frusztrált, hogy nincs előtejem, ez meg ennyit lefej a szülése előtt két hónappal. Valóban, az előtej már el is tűnt nála, hát ennyi esze volt. Amúgy az valahogy elsőbabás fórum lett, neki volt csak több gyereke, mindenki úgy tartotta, hogy ő biztos jól csinálja. Akkor még kis tudatlanka voltam :) Most már nyilván nem hagynám szó nélkül. Hát, ilyen is van.

maccs01

Hormonok :) Én egy csomószor elbőgtem magam hülyeségeken terhességeim alatt :)

maccs01

szilvás76 ne aggódj nem csak te vagy ma idegbeteg én is sőt olyanokat írok vagy kérdezek hogy akkora butaság de ez szerintem a levegőben van nálunk ......
Vendég

Wow, középhaladó felhasználó lettem :) Megy ez :) Na, megyek játszani, mert a gyerekeim itt klimpíroznak a billentyűzeten, egy csomót kell javítanom még pár soron is. Legyetek jók! Este jövök! puszik

maccs01

Csillag,úgy a saját képeidhez tudsz irni?Vagy másokéhoz?
Nem nagyon vagyok értetlen :)

evilany

Évi.
Elvileg ez egy postafiók, tehát olyan, mintha saját magadnak írnál hozzászólást. :-)

Kattints rá a képre, hogy kinagyítsa, és a kép alatt van egy "szövegdoboz", abba tudsz írni. CSak ne a kép címét változtasd meg, hanem megjegyzést írj. :-)

szilvás76

Aha :wink:

evilany

Én is megnéztem a képeket, azta 2 kiskrapeknek is gyógyőrű kék szeme van :shock: imádom a kék szemet de hát nekem csak dédmamámnak volt és sajnos mi anyától a barna szemet örököltük, pedig az apáé zöld :evil: na mindegy hátha nálunk a férjem zöld szeme lesz a nyertes :roll:

Kép
Kép
melisch

Csillag
Köszi, de maradok a hagyományos vásárlásnál!

Maccs
Nem teszed fel a gmail-ra?

Mellméret és szoptatás között semmi összefüggés nincs! Barátnőm 70a-s cicikből szoptatott és adta le a tejet. (1800 ft-t adnak 1l tejért!!!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Mellméret és szoptatás között semmi összefüggés nincs! Barátnőm 70a-s cicikből szoptatott és adta le a tejet. (1800 ft-t adnak 1l tejért!!!)

Igen, a házban lakott egy pici csaj, észrevehetetlen cicikkel, és NAPONTA jött a Vöröskeresztes autó a tejesüvegekért...
Én meg csak lestem...
:-)

szilvás76

tök jó kis "mellékes" a GYED mellé :-)
vajon adómentes? :-)

szilvás76

Évi!
Sikerült?Bocsi de nem voltam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya