Sziasztok!
Na van még pár percem, a reklám alatt. Bobó alszik Apa zuhizik, mi pedig jóllaktunk.
A Dániel név nekem is nagyon tetszik, igaz a Máté is. Botondról minek nyilatkoznék.
Vicces lesz jövőre a márc. 15. Kíváncsi vagyok bejön e vkinek.
Most nem vagyok nagyon képbe mert sokat írtatok, és este (meg amúgy is) Szita az agyam. Milky nagy drukk! Ha gondolod majd te is küld el priviben az adataidat. Sztem holnap meglesz az első/második lányunk (mert ugye mi azért még nem vagyunk 100-asok – nagy pofára esés lenne, fiúnevet már ne is nézünk).
Papillon a pocakod neked is nagyon aranyos. Sztem szülés előtt azért borotváld le! Bocsi, nem hagyhattam ki.
Wicca de jó! Vannak még + csalódások. Azon lepődnék meg, ha a dokim mivel a 30. szülinapomra képes volt visszarendelni, hogy mondtam ha lehet nem vele lennék, ugyanezt mondaná. Hmm. Lehet csak egy kis tortával fogad. Valószínűleg….
Csajok riadóláncban én nem írom ki táblába a számainkat. Sztem majd párosítsuk össze a nagyon távollévőket egymástól, persze erre még sok idő van (mellesleg a 31. hétre született kislány már súlyban is beért mindenkit, mi talizutnk már velük, nyár elején akkora volt mint Botka).
Nemlajos párodnak mi tetszene? Sztem a Döme jó. Sztem a ritkán használt neveket. Mondjuk ezután tuti kislány lesz nálatok. Van női megfelelője vajon?
Milky, nagyon szupik a nevek nálatok is! Nagyon nagyon tetszik!
Holnap elvileg nem leszek (Zoo-ba mennénk, ha nem zárnak le mindent, de meg nagy átalakítás, hajfestés, vágás, stb…), de beolvasok Milky miatt!
Jóét, és várom a priviket!
Bocsi a Patrikot át fogom írni, de csak holnap.
Ha ti is találtok hibát lécci szóljatok, mert már hulla vagyok.