Új privát üzeneted érkezett!

Igen, a kínai is fiút mondott

Kép

Kép
rszg

én is azt mondom, h nekem is fiút mutatott :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Rszg, ezzel én is így vagyok, de a lényeg az, hogy jók lettek az eredmények és útban van egy egészséges kisfiú, még egyszer gratula :D

a 12 hetes UH-n szebben látszott, most tényleg nem ide fordul :lol: , viszont ott az uh-n mintha láttam volna a szájformáját is, szerintetek ez lehetséges vagy csak képzelődtem :o

megyek én is vacsizni

Üdv.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem a Dániel név tetszik

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem a Dániel név tetszik

Bea, Maja

Kép
bea1978

rszg, nevek szépek, könnyű így, hogy már a tudás napján tudtok neveket is, mi még mindig csak vitázunk, én mondok egyet, párom elveti :cry:
De most elküldtem neki a névadós progit.
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Népi hiedelmeket nem próbáltam, de most már kibírom ezt a 13 napot... azt hiszem... meg még a többit, ha nem mutatja magát biztosra :shock: :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

RSZG Gratula!!!!!!!!!! Még egy fiúúúúúú! Most már jöhetnek a csajok is. :)
Nekem csak egy percem van, nemrég értünk haza. A priviket feldologoztam, így állunk. Gondolom majd mindeki küldi idővel, ha lesz ideje. Ha bármi változtassak, nevek, vagy bármi ami eszetekbe jut, írjátok emg az ötleteket. :)
Bocsi de vissza sem olvastam. Majd holnap sztem.
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én a kettő közül a Dánielre szavazok.
Hova tűnt az Ádám és a Botond a listáról?
Vendég

Rszg nekem a másik jobban tetszik...

kuklika mindjárt küldöm a privit én is

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Rszg gratula a kisfiúhoz!!! :D
Én a Mátéra szavazok :wink:
Amúgy én vagyok még márc 15-re kiírva, de ha az első két gyerekemből indulok ki akkor lehet hogy inkább minusz két hét :)
Most már én is nagyon várom a jövő csütörtöki uh-t, talán én is megtudom a nemét :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Gratulálok a kisfiúhoz!!!! Szép nevek nekem is tetszenek, főleg a Máté!

Én holnap megyek reggel 9 körül. Remélem én kakukktojásként jövök vissza.
Milyen az a kínai jóslás??
Nekem eddig mindenki kislányt mondott, én is azt álmodtam. Nagymamám pedig jósolt valahogy csirkecsonttal és akkor is kislány jött ki!
Egyébként tök mind1!

Kép
milky

Az egészség a legfontosabb!!!!!!!

Kép
milky

Rszg, NAGYNAGYNAGY GRATULA A KISTÖKÖShöz!!! Annak is örülök, hogy bejött a tippem :wink: ! Nekem a Dani nagyon teccik!!! :lol:
Papillon, nagyon szép pocak és sztem KISLÁNY!!! Húúú eléggé ellentmondok mindennek/mindenkinek aki ezidáig fiút jósolt Neked :lol: !
Bea örülök, hogy feltetted a fotót a babóról :), kis picurka!!!

Most értem vissza a fogorvostól! Imádom ezt a dokit, hihetetlenül jól látja a világot ... ezt itt abba is hagyom, mert nagyon bele tudok merülni :wink: :D. Magánorvos épp ezért kérdezzük a végén, hogy mivel tartozunk? (fogkövet kellett nálam leszedni!) Mire Ő?!: Kismamától pénzt elfogadni?! SOHA!!! Na ilyen egy normális orvos!!!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Hát, most akkor letesztellek benneteket.
Én kb azóta, hogy tudom, hogy terhes vagyok, a Döme név mellett kardoskodom. A vezetéknév két T között egy mély magánhangzó, és gyakori.
Ezelőtt sose találkoztam Dömével, nem is nagyon hallottam erről a névről, de most hónapok óta nem tudok szabadulni tőle.
A párom szerint ez gyerek név, nagy korában majd nem fog illeni hozzá (miért, mi a baj a Döme bácsival? 8) ).
Mondtam a Balázst (csak abból most Dunát lehet rekeszteni), arra meg azt mondja, hogy vén-név (én nem is ismerek 40-en túli Balázsokat!!! :shock: )
Szóval vívódunk, aztán lehet, hogy kiderül, hogy lány :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Milky, ezek szerint Te kislányt szeretnél?! De sztem mindenki annak örül a legjobban ha azt mondja a neki a doki, hogy a"anyuka, minden rendben a babával"! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos, itthon apával a Döme mellett tettük le a voksot :)!! Nekem tetszik! Megnézted, hogy van e valami jelentése? Döme bácsi :), édes!!! Sose hallottam!!! Ahogy így ízlelgetem hmmm, sztem nagyon jó kis név!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Persze nekem is az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen!

Kép
milky

A vezetéknév nálunk is nagyon gyakori, így próbálunk hozzá különleges keresztnevet választani.
Így találtuk a Titán és Titanilla nevet! + még egyet majd hozzá.

Kép
milky

wicca, a Demeter, Dömötör név rövidítése, ennyit tudok róla.
És azt, hogy az esküvőnk napján van a névnapja, ami egyben édesanyám születésnapja is :oops:

Most már ott tart a drága, hogy: leszarom én, mi lesz a neve...
Szóval haladunk!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

DEMETER
- görög-szláv eredetű; jelentése: Démétérnek, a föld istennőjének ajánlott.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, én elfeküdtem, jó éjt, sziasztok! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Milky Te nem jelöltél wiw-en, ugye?! Vagy igen ? :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos, nekem továbbra is teccik :), mondjuk elég sok az ünnep azon a napon ...

Szép napot!
Vica
wicca

Milky remélem nagyon hamar megírod, hogy mi volt az ultrahangon! :D

Szép napot!
Vica
wicca

wica: már nem tudom, hogy jelöltelek-e.... de majd megnézem!!!
Holnap délután jövök 14 után.

Kép
milky

Jó éjszakát mindenkinek, lehet nem is tudok aludni.......

Kép
milky

Sziasztok!
Na van még pár percem, a reklám alatt. Bobó alszik Apa zuhizik, mi pedig jóllaktunk. :P
A Dániel név nekem is nagyon tetszik, igaz a Máté is. Botondról minek nyilatkoznék. :lol:
Vicces lesz jövőre a márc. 15. Kíváncsi vagyok bejön e vkinek. :)
Most nem vagyok nagyon képbe mert sokat írtatok, és este (meg amúgy is) Szita az agyam. Milky nagy drukk! Ha gondolod majd te is küld el priviben az adataidat. Sztem holnap meglesz az első/második lányunk (mert ugye mi azért még nem vagyunk 100-asok – nagy pofára esés lenne, fiúnevet már ne is nézünk).
Papillon a pocakod neked is nagyon aranyos. Sztem szülés előtt azért borotváld le! Bocsi, nem hagyhattam ki.
Wicca de jó! Vannak még + csalódások. Azon lepődnék meg, ha a dokim mivel a 30. szülinapomra képes volt visszarendelni, hogy mondtam ha lehet nem vele lennék, ugyanezt mondaná. Hmm. Lehet csak egy kis tortával fogad. Valószínűleg…. :shock: :shock: :shock: :lol:
Csajok riadóláncban én nem írom ki táblába a számainkat. Sztem majd párosítsuk össze a nagyon távollévőket egymástól, persze erre még sok idő van (mellesleg a 31. hétre született kislány már súlyban is beért mindenkit, mi talizutnk már velük, nyár elején akkora volt mint Botka).
Nemlajos párodnak mi tetszene? Sztem a Döme jó. Sztem a ritkán használt neveket. Mondjuk ezután tuti kislány lesz nálatok. Van női megfelelője vajon? :?:
Milky, nagyon szupik a nevek nálatok is! Nagyon nagyon tetszik!
Holnap elvileg nem leszek (Zoo-ba mennénk, ha nem zárnak le mindent, de meg nagy átalakítás, hajfestés, vágás, stb…), de beolvasok Milky miatt! :wink: Jóét, és várom a priviket!
Kép
Bocsi a Patrikot át fogom írni, de csak holnap. :oops: :oops: :oops: Ha ti is találtok hibát lécci szóljatok, mert már hulla vagyok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ti hogy álltok hajhullás ügyben? Nekem iszonyúan hullik a hajam, viszont szép lett a terhesvitamintól :roll:
Ma voltam fodrásznál és kérdezte is hogy van-e esetleg rossz fogam, na hát azt ugye múltkor kihúzták úgy hogy az kilőve. Jók a véreredményeim, nem vagyok vashiányos.
Az előző két terhességemnél azért ennyire nem volt ez vészes :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

mi ez a korai alvás? Mondjuk ma nekem is nagyon álmos napom van.

Elképesztően pörög a topik, ez tök jó, de mire végigolvasom az előző hsz-m óta megtelt átlag 2 oldalt, minden kiesik a fejemből...

Rszg, gratula a kisfiúhoz, párod nagy álma ezzel teljesült :) Meg a tied is. Mindkét választott név nagyon szép...

Papillon, pocakfotó nagyon jó, neked is alakul, úgy látom...

Wicca, ez tényleg nagyon jó fejség volt a fogorvosodtól, ilyet én sem hallottam még eddig.

Nemlajos, kedvenc barátnőm kisfia Döme, és imádnivaló kissrác. Nagyon jó kis név szerintem is.

Kuklika, egy ötlet a riadólánchoz. Az egyik másik topikba, ahova írok az egyik lánynak mindannyian elküldtük priviben a telefonszámunkat, és ő szerkesztett belőle egy táblázatot és ezt visszaküldte mindenkinek. Persze ezt nem akarom rádtolni feladatként, csak egy ötlet volt ... :)
Mindjárt írok privit az adatokkal, és köszi, h csinálod a táblát. Azért remélem, h Monka is benéz még ide, nem veszett el teljesen....

Tencsi, neked boldog szülinapot!

Gyerek nemének kiderítésére nekem még legalább egy hetet várnom kell, akkor lesz a 18. heti UH.
Samunál valahogy éreztem, h kissrác, most semmi megérzésem nincs...
Jó éjt! Samunak holnap ünnepeljük a névnapját és ajándékot gyártunk neki apával!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

úristen, lányok, én ezt az iramot nem bírom tartani!!! :shock: :shock: :shock: :)

nagyon fiús topik ez egyelőre!

rszg, gratulálok!!! ha fiúnk lesz, mi a Máté nevet adjuk, ez maradt Fannitól meg! de a Dániel is tetszik!

Tencsi boldog szülinapot!

Nemlajos
a répát vagy almát lereszelve kell a muffinba rakni?
mentettem! :wink:

én jövő hét kedden megyek uh-ra, nagyon várom!

nagyon szépek a pocakok!

itt az enyém:

Kép
bár én főleg a mellemet növesztem.. :? már vagy kétszer akkora, mint volt... :x

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Most már fél 6 -kor felkelt Bulcsú :cry: , nem tudom mi lesz így egyre korábban :roll:

csibb nagyon csini vagy :) , a párod biztos örül a cicinövesztésnek :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Csibb, tényleg nagyon csini vagy. És úgy irigyellek a frizurádért. Nekem volt egy fogadalmam, hogy amíg meg nem jön a gólya, nem vágatom le a hajam. Lassan a hátam közepéig ér :( . Na de már tervezem, hogy szülés utáni első privát utam a fodrászhoz vezet.

Nemlajos, érdekes név a Döme. De biztos sokan fognak utána kérdezni, hogy ez becenév? Észrevetted, hogy 4 nap van köztünk?

Rszg, nálunk is felmerült a Máté, úgyhogy nekem az jobban tetszik.

Én mostanában olvastam valahol a Bendegúzt (talán pont itt), és nagyon megtetszett. Ha tényleg fiú lesz, és olyan mint az apja, akkor nagyon találó név lesz, hisz majdnem olyan, mint a gézengúz.

Erpé, Samunak sok-sok boldogságot! Mit készítettetek?

Vica, én már úgy várom a beígért, fantasztikus hajkoronát, mely a várandósság velejárója, de csak rosszabb, mint előtte. Szinte már nincs mit csattba fognom. :( Jut eszembe, egyik félelmem az, hogy felébredek e, ha a gyerkőcnek szüksége lesz rám? Általában nagyon éber alvó vagyok, de mostanában néha előfordult, hogy párom ébresztőjét átaludtam. Bulcsú hogy ébreszt titeket?

Valaki otthon van homeopátiában? És azok közül is van olyan, amit terhesség alatt nem lehet alkalmazni? Iszonyatosan köhögök. Hurutosan. Próbáltam rákeresni, de nem először találtam úgy, a tünetem igazán egyik készítményhez sem illik.

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!!!! Már melóhelyen vok, elolvastam minden hozzászólást és jegyzeteltem is:-)

Először is köszi a pocak gartulációk, erősen gondolkozok,h a kutyára hajhálót teszek :lol:

:lol: Bea! Nekem ugyanezt csinálta, 12 hetesen mindent mutatott, a szonográfus akkor fiúratippelt, de ilyenkor még nem lehet bizton állítani semmit. Most meg, múlt7-en ugye csak a kis popóját és a hátát mutogatta.
Nemlajos: A Döme: nekem volt egy haverom, ő dániel volt, de én dömének hívtam, mert illett rá, nagy maci volt, tetszik, de inkább nagyobb darab pasihoz illik, sztem. A Balázs, mi nagyon benne gondolkozunk,aranyos és szép név. Komoly is, meg ugye kisbalázsként kisfiús is 8)
Milky: Titán, Titanella: A Titán tetszik, szép név. A Titanella nekem kicsit sok :oops:
Vica: Nekem nem hullik jobban a hajam, sőt semmi ilyen szőrössebbesedést 8) , vagy szebb hajat vagy szebb bőrt nem tapasztalok. SŐT tiszta pattanás vok mióta terhes vok :x nekem a hajam sokat hullik és sokat isnő, 1 hónap alatt 2 centis lenövést produkálok....

Csajszik!! Kérnék egy szivességet, megírnátok nekem wiwen, vagy priviben, h ki kicsoda? Mert olyan lyukas agyu vagyok, h ne tudom melyik nicknévhez melyik wiwes ismerős kapcsolódik :oops:
Kösssszi előre is!!!!

A táblázat király,ügyi vagy! Kösszi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

tessza, homopátiást szert, mindet lehet szedni terhesség alatt. Ha csak megközlíti a leírt tünet a tünteidet, akkor próbáld ki, sztem. Én mindig a gyógyszertárossal együtt sakkozom ki, h mire mit. Kismamiknak szívesen segítenek :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

tessza szerintem ne aggódj, biztos fel fogsz ébredni :wink: . Velem nagyon ritkán fordul elő, hogy nem ébredek fel. A férjemmel annál inkább, szerintem mi anyák éjszaka, alvás közben is arra figyelünk hogy mi történik a másik szobában, alszik-e a gyerek :D Olyan mint egy anyai megérzés.
Amúgy mikor ébred Bulcsú jó esetben először csak dumál, aztán ha egy darabig nem megyek na akkor átmegy sírásba. De ezt általában megelőzöm mert felébreszti Pannát.

papillon én előrelátó voltam, és amikor bejelöltetek akkor felírtam egy papírra, hogy ki kicsoda :wink: ha akarod leírom és átküldöm privibe

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

papillon küldtem privit :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica78 mindenkiét eküldte, ezer hála nekije. :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jaj későn olvastam az utolsót ugyhgoy én is küldtem privit :) na mindegy ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tessza, a homeos cuccokat lehet nyugodtan szedni terhesség és szoptatás alatt is.
Köhögésre nagyon jó a stodal, próbáld ki. borzalmassan édes, viszont nagyon hatásos szokott lenni.

Kép

Kép
gabka77

Tessza
biztos, hogy fel fogsz ébredni!!! :wink: ez is beépített dolog az anyákban! 8)
én azt ajánlom, hogy még a szülés előtt menj el fodrászhoz, utána sokkal macerásabb lesz az élet, ki tudja, mikor lesz az első pivát utad... :roll:

köszi a dícséreteket!

én ide írom az adataim, úgyis bekerül a táblába, a számom majd küldöm priviben!

csibb, 1975.01.02., márc. 3., Tesó, II. sz. Női Klinika, Fanni 2006.02.16.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt!
Zsu Még az Ádám és a Botond sem tűnt el, csak ezek a legújabbak :)
Könnyebb lett volna, ha kislány :roll: Mármint a névválasztás.

Nemlajos Nálunk van a suliban egy kissrác, és Dömének hívják. Nagyon édi kissrác. Most elsős :)
Egyébként ha az én esetemet nézzük, akkor kislányod lesz :)

Mi (egyelőre) a Máté mellett döntöttünk. De ez még tuti fog változni, ahogy magamat ismerem :roll:

Milky Itt tudod megnézni a kínait:
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Erpé Géza nagyon örül. Tegnap az egyik haverja azt mondta, hogy ő biztos volt benne, hogy lányunk lesz. Miért? Mert szerinte az ő korában már nem gyorsak a sejtek. Erre Géza mondta neki, hogy "Ne magadból indulj ki, nálam minden rendben van!" :lol:
Én meg annak örülök, hogy egészséges.

Vica Nekem sem hullik jobban a hajam, mint amennyire ősszel szokott.

Aki nem vett fel iwiw-en keressen meg Szabó Gabriella Kaposvár Ismertetőjegy: munkahely: Zrínyi Ilona Általános Iskola
Így szerintem megtaláltok :)

Kép

Kép
rszg

rszg, hát hogyhogy a Te példádból? Most mondod, hogy Nektek is egyszerűbb lett volna, ha kislány lesz. A kislány névvel nekünk sincs bajunk. De szerintem a fiú is halad, győz az elnyomás (ahol nincs alternatíva, ott behajol a nép!!! :wink: )

hajhullás: nekem, ahogy édesapám mondaná, ritka szép hajam van, inkább ritka, mint szép, ez a terhességre is igaz. Nem hullik, nem dúsul, viszont csibbhez hasonló frizurám reggelre hátul a forgómnál állandóan az egekbe áll. Sose találom meg azt a frizurát, ami nem zsíros kolonc, hanem kinéz valahogy, és nem kell minden reggel szárítanom, még ha csak a boltba megyek is le :?

kuklika, nagyon jó a tábla!!!
És akkor most miről beszéltek, hogy fiús a topic? Egyelőre egy-egy az arány, hol vannak a tuti fiúsak??? :wink:

Ma kipróbálom a kismamajógát, drukkoljatok!
Jár valaki valamilyen terhestornára rajtam kívül??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a kínai nekem is fiút mutat:)
Én nem járok sehová de lehet hogy fogok ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

rszg, bejelöltelek az iwiw-en, nem volt egyszerű megtalálni :roll: csak az összetett kereséssel ment de úgy is vagytok egypáron ilyen névvel Kaposváron :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos: én járok jógára, azaz eddig 2szer voltam:-) nekem bejött, vigyáznak a kismamikra, ellehet lazulni,a relax alatt sokan be is alszanak :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szóval a kínai nekem is fiút mond, de az enyim júli 1-én fogant, és pont júliustól mond fiút, előtte lányt :) ilyenkor mi van?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nekem lányt mond a kínai...
Hát nem lesz nekem fiam? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Azért erre ne vegyél mérget!!! :mrgreen: Szóval te is inkább kiscsákót szeretnél? Nekem mindegy, de most nem tok mást elképzelni, pedig lehet, hogy egy kis csajjal jobban :( járnánk

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:D nemlajos kisfiút szeretnél ???

Most megtetszett mégegy lánynév a Flóra, de a párom mindenképpen líviát szeretne :) nektek melyik tetszik jobban??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

mi a vezeték név? (nekem a flórsept jut eszembe róla :oops: pedig szép név) Lívia nem rossz, de hogy becéznéd?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?