gabo: az UH-on pláne hogy 4D-s,ha a babád is úgy akarja tuti megtudjátok a nemét!!
Majd ha lesz képed,akkor töltesz fel nekünk,hadd olvadozzunk??
Reni: 1000köszi a sok tippet!!Ezt a Vitacolan-t se hallottam még!!Mi ez?Ki javasolta neked??Béres cseppre még nem is gondoltam,pedig Blanka már 12kg is elmúlt...hát ha csak ennyi kell,akkor kaphatja!Echinacea csepp, és a Grapefruit-mag -->ezeket mennyi idős koruktól adtad a fiaidnak??Mert azért Blanka még csak 9hónapos...
aida: sajnálom,hogy sokat bukik Noel...
Tesóm kisbabája/ő 6hós lesz jan.9-én/is nagyon sokat bukik.A nap 24órájába előke van a nyakában annyit.Ő csak anyatejet kap még,a dokijuk annyit javasolt erre a bukásra,hogy szopi alatt bizonyos időközönként tartsanak kis szünetet büfizni.Sírás lehet hasfájástól szerintem is,főleg ha hirtelen és mohón eszik,és ezért büfizik!!Infacol tényleg jó!!Tesóm babája is hasfájós,és nekik az infacol bevált,meg valami svéd víz,vagy mi a túró,ezt nem tudom pontosan,de vmi gyógyvizet is adnak neki
és az is jó állítólag...A súlya majd beindul!!Ne aggódj!!!!Össze is kell még szoknotok hogy minden haladjon a maga kerékvágásában!!
Nálunk egyébként megint nagyon rossz volt az éjszaka,Blanka megint sűrűn felébredt,és igazából kaja,tea nem kellett neki,csak sírt...Remélem,tényleg a foga csinálja,és hamarosan átbújik végre!!!!!És ma reggelre valahogy megint hörög,meg iszonyatosan sok váladékot köhög fel,amit szerencsésen vissza is nyelt,úgyhogy délutánra megint hányni fog szerintem...az eddigi tapasztalatokból kiindulva...