Új privát üzeneted érkezett!

Évi: szerintem is egyénfüggő hogy ki és mikor érzi meg a babáját!! :wink: Meg szerintem testalkatfüggő is,hogy kinek és mennyi réteg van ott hastájékon... 8) :lol: De örülök,hogy te már érzed őt,és szívből gratulálok!!Gyere nyugodtan hozzánk többször is! :wink:

Reni: hát igen,lehet hogy a fogzás is okozza a takonykort,én is úgy tudom,hogy tud olyat csinálni! :roll: Normaflore-t az első pillanattól kezdve kapja,mióta rendszeresen szed antibiotikumot,tehát április óta!!De nem igazán látom a hatását!Attól még kapja.

Kép

Kép
mezsó

mné zsuzsi: megtaláltam a tejszaporító fejésről kapott levelemet!!!!

Ennek lényege ugye az inger... ha összeadod a 7+7+5+5+3+3+1+1 az 32 perc fejés egyben, vagyis elég sok. Így egy nap egyszer, maximum kétszer van rá ideje az embernek.

Szopi után leülsz, előkapod a mellszívót, és fejed az egyik melled 7 percig. Aztán a másikat 7 percig. Aztán az egyiket 5 percig, aztán a másikat 5 percig. Majd 3-3, végül 1-1 percig.
Az első napon még max egy pár csepp fog jönni, de nem is ez a lényeg, hanem az inger. És ha ezt megcsinálod minden nap, látni fogod, hogy napról napra több tejcsi lesz a fejés végén.

Egyébként pedig semmiféle csodaszer nincs olyan hatásos, mint az ha minden nyikkra mellre teszed a babát. A tejcsi ugye a szoptatás alatt (nem előtte vagy utána) termelődik...így minél többet szopizik, annál több lesz a tej.
Bújjatok össze akár egy egész napra is az ágyba (persze tudom hogy nem egyszerű megvalósítani, mert mellette azért van tennivaló is...); és amikor csak tudod, tedd mellre a lányzót. Nagyon sokat tud dobni egy ilyen nyugis, egésznapegyüttbújós nap is.

Kép

Kép
mezsó

Syasztok!

Utólagosan is Boldog Új Évet Kívánok!
Lányok gyönyőrüek a babák!
Puszi

Kép
alexa116

Sziasztok!

Benedek nagyon édes baba, hagy időt a nagytesókra is :wink: remélem így is marad. Mióta hazajöttünk a kórházból kb kétóránként eszik, ha nem ébred, igyekszem keltegetni is. Nagyjából valamelyik két reggeli evés közt ébren van reggel - és nagyon figyelmesen nézelődik, utána viszont az egész napot átalussza, csak enni kel fel. Legalábbis az első napok menetrendje így néz ki. Este ott van mellettünk a nagyágyban - ez így számomra is igen kényelmes, meg én szerettem odavenni kicsinek a nagytesókat is. Napközben viszont sokat van a kiságyában. Eddig nem nagyon eresztette ki a hangját :D tegnap este ahogy mértük (a születési súlya ugye 3250 gr volt) már 3360 gr :D

Rennye: nagyon jó, hogy három kis lurkó vesz körül, néha olyan érzésem van, mintha mindig is hárman lettek volna. :D

Babamocorgás: a 16.héten már szerintem is simán lehet őt érezni :wink:

Mezsó: volna egy tippem esetleg, ha ilyen sokat betegeskedik a kicsi: echinacea csepp - ez egy immunerősítő gyógynövény kivonata (amit én felleltem belőle az alkoholos kivonattal készült, úgyhogy nem igazán ajánlott gyerekeknek - de nagyon bevált)
viszont azt hiszem homeopátiás formában is elérhető :roll:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kriszti: köszi a javaslatot,majd utána nézek!! :) Meg bejelöllek végre az iwiw-en is! :wink: Örülök,hogy Benedek ilyen jó baba!Jó étvágyú ha 2óránként eszik! :)

Kép

Kép
mezsó

Amúgy már gyerekdokiktól kórházban,gyógyszertárakban is sokat kérdezgettem,hogy van-e csecsemőknek immunerősítő,mondtam is hogy azért kellene mert antibiotikumok legyengítették a szervezetét!És azt mondták hogy csecsemőknek az anyatej,tápszer,illetve a zöldség gyümölcsbevitel elegendő vitamint tartalmaz... :roll: Normaflore-t mondták hogy adhatom és ennyi... :?

Kép

Kép
mezsó

Köszi a válaszokat.
Akkor ez az összeférhetetlenséggel nem függ össze?
Na de nem is olyan fontos csak egészséges legyen.
Hétfőn megyek a genetikai vizsgálatokra, kicsit aggódok......
Drukkoljatok!
gabó23

gabó: az összeférhetetlenség az más...az az Rh ellenanyag!!Annyi a lényeg,hogy majd lesz vérvételed ahol megnézik a vércsoportodat,és ha Rh negatív vagy,akkor foglalkoznak majd veled jobban,mert akkor ellenanyag szintet még 2x ellenőriznek majd a terhességed során!Ha pici babád megszületik akkor ő is és te is anti D ellenanyagot kell kapnotok,és ennyi a teendő.Magzati ártalmat ritkán okoz ez a dolog,mert figyelnek rá!

Kép

Kép
mezsó

Köszi mezsó. Mostmár tiszta a kép.
A vércsoportom szerencsére rh pozitiv.
Akkor nem lesz ezzel gond...huhh.
Sorry csak kicsit félek ettől az egésztől.
Remélem eléggé vigyázok a kis pocak lakóra.
Jah....azt akartam még kérdezni hogy megyek erre a genetikai UH, + Vér vizsgálatra: Ezekből kiderül a baba neme?
Asszem 4D-vel fogják nézni, mert az istenhegyi klinikára megyünk(sokért :().[/quote]
gabó23

Sziasztok!

Gabó!

A vérvételből nem, de ha szerencsétek van, akkor az uh-on meg tudják mondani. De ez csak a babádon múlik :wink:

Kriszti!

Szerencsés vagy Benedekkel :) Biztos cukik hárman együtt.

Mezsó!

Nem is csak arra gondoltam, hogy takonykórt okoz, hanem, hogy nem enged kiláballni belőle. Norbim szeptemberi, és születésétől számított 6 hónapig szinte nem volt olyan nap, hogy ne lett volna beteg. És akárhányszor jött foga, azt mindig láz, hörgés, taknyolódás kísérte. Szóval sz@r volt.....
Én is erre a tejszaporítós módszerre gondoltam!!
És detto mászkáltam valami babáknak adható immunerősítőért, és a Vitacolan-t lehet adni. Valamint a Béres cseppre ez van írva:
Adagolás 10-20 kg testsúly esetén naponta 2*5 csepp. Tehát Blanka már kaphatja elvileg, nem?!

Az Echinacea csepp, és a Grapefruit-mag kivonat is tök jó. A Schleckerben is lehet kapni többek közt. Nekem még ezek vannak talonban, ha minden mást kilőttem. Nekünk az oviba-bölcsibe betegségmentesen járás a célunk. :?

Reni
Kép
Kép
rennye

Noel sokat bukik és sajnos nagyon sokat sír meg nem hízott eleget eddig. :( Hétfőn konzultálok gyerekorvossal. Remélem nem kell tápszereznem vagy ilyesmi..

Egyébként tündéri édes kisfiúka, de az anyaság érzése még úgy igazán nem kapott el meg rettentő fáradt is vagyok. De imádjuk nagyon! Apja is odavan érte. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Ha sokat bukik, akkor biztos, hogy van tejed rendesen. Hány óránként eszik? Lehet, hogy sűrűbben, mint kéne. És biztos fáj a pocija, azért sír. Mennyi ideig szopik? Egy vagy két ciciből?
A hízása meg majd beindul. Nem kell egyből táphoz nyúlni. Van mérlegetek? Azon mérted?
Kíváncsi vagyok, mit mond a gyerekorvos.

Drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgok!

Reni
Kép
Kép
rennye

Változó milyen sűrűn eszik. Van hogy elalszik és csak 4-4.5 óra múlva, van hogy hamarabb 3, 2 vagy akár 1 óra múlva. Kb. 20 percig eszik és mindig csak az egyik mellből. És még az sem ürül ki olyankor teljesen.. Saját mérlegen mértem itthon. Majd ma is fürdetés előtt megmérjük.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aztaa!! :shock: Akkor tényleg sok tejed lehet!
Csak megnyugtatás képpen: Levi volt olyan, hogy annyira mohón és sokat evett (persze lehet, hogy egy kicsit refluxos is volt, de ez sosem derült ki), hogy napi 5 textilpelust képes volt eláztatni a bukásával. Szó szerint csavarni lehetett belőle.... (Ez igaz volt anyatejes, és tápszeres korában is)
Akkor javult, amikor elkezdett darabosat enni. De akkor is volt, hogy visszajött, amikor hasra tettem evés után, és kitornázta magából a kajcsit :?

A sírás hasfájástól van? Nálunk például a hasfájás okozója a Laktoherb tea volt, amit én ittam :? És az Infacol volt az egyetlen valamirevaló segítség.

Kitartás! Idővel jobb lesz!

Reni
Kép
Kép
rennye

gabo: az UH-on pláne hogy 4D-s,ha a babád is úgy akarja tuti megtudjátok a nemét!! :wink: Majd ha lesz képed,akkor töltesz fel nekünk,hadd olvadozzunk?? :wink: 8)

Reni: 1000köszi a sok tippet!!Ezt a Vitacolan-t se hallottam még!!Mi ez?Ki javasolta neked??Béres cseppre még nem is gondoltam,pedig Blanka már 12kg is elmúlt...hát ha csak ennyi kell,akkor kaphatja!Echinacea csepp, és a Grapefruit-mag -->ezeket mennyi idős koruktól adtad a fiaidnak??Mert azért Blanka még csak 9hónapos... :roll:

aida: sajnálom,hogy sokat bukik Noel... :cry: Tesóm kisbabája/ő 6hós lesz jan.9-én/is nagyon sokat bukik.A nap 24órájába előke van a nyakában annyit.Ő csak anyatejet kap még,a dokijuk annyit javasolt erre a bukásra,hogy szopi alatt bizonyos időközönként tartsanak kis szünetet büfizni.Sírás lehet hasfájástól szerintem is,főleg ha hirtelen és mohón eszik,és ezért büfizik!!Infacol tényleg jó!!Tesóm babája is hasfájós,és nekik az infacol bevált,meg valami svéd víz,vagy mi a túró,ezt nem tudom pontosan,de vmi gyógyvizet is adnak neki :!: :?: és az is jó állítólag...A súlya majd beindul!!Ne aggódj!!!!Össze is kell még szoknotok hogy minden haladjon a maga kerékvágásában!!

Nálunk egyébként megint nagyon rossz volt az éjszaka,Blanka megint sűrűn felébredt,és igazából kaja,tea nem kellett neki,csak sírt...Remélem,tényleg a foga csinálja,és hamarosan átbújik végre!!!!!És ma reggelre valahogy megint hörög,meg iszonyatosan sok váladékot köhög fel,amit szerencsésen vissza is nyelt,úgyhogy délutánra megint hányni fog szerintem...az eddigi tapasztalatokból kiindulva... :?

Kép

Kép
mezsó

Basszus Blanka alszik az ágyában,és az a hülye tanuló kutyus benne volt az ágyban,és magától elkezdett dalolni!!! :evil: :evil: Hozzá se ért!!Még jó hogy nem ébredt rá fel! :evil:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek :D

Jöttem életjelet adni magunkról.Sajnos az ünnepek alatt nem tudtam jönni,mert elég zsúfoltak voltak a napjaink.És ráadásul Krisztián beteg is lett kicsit és kb.1 hétig szinte alig aludtunk valamit :cry: De most már hál istennek jobban van bár még kicsit szurtyogunk remélem nemsokára elmúlik.Sajna vissza olvasni nem tudok :oops:

Kriszti:Gratulálok a babához!!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Most sajna ennyi,de amint tudok jövök sűrűbben.Rakok fel friss képet Krisztiánról :)

Kép Morci vagyok :D

Kép alszok :D

Kép nézelődök :D

Kép nagyon figyelek :D

Kép nézem anyut mit csinál :D

Kép anyu hagyj már :D

Kép unalmas már ez a sok fényképezés :lol:

Remélem mindenki jól van.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Reni24:sajnálom,hogy Krisztián is beteg volt,de örülök,hogy jobban van!! :wink: Édes a képeken! :wink:

Blankával is van valami,mert este nem aludt,már meg 2órája durmol... :shock: :shock: Piros a pofija,úgyhogy szívből remélem tényleg fogzás,mert akkor szokta ezt csinálni,hogy meg van zavarodva az alvási ritmusa,nyűgös 1000rel,és a pofija olyan piros mint aki pirosítót használ!!Lehet megébresztem lassan lassan,mert sok ez az alvás...persze hülye agyammal nem lefeküdtem volna én is pihenni mondván alszik a gyerek,hanem neki láttam mosni pakolni,pedig én is nagyon fáradt vagyok... :? Apja is alszik,ő meg estétől már dolgozik... :? Utálom a mai napot!!! :cry:

Kép

Kép
mezsó

Üdv megint!

Mezsó:
Nekem hastájékon van úszógumim,
de én érzem akkor is.
Ma vagyok 16 hetes, és a babanetes hírlevél
is azt írta hogy egyre erőteljesebb lesz a pici
mozgása.
Olyan mintha belülről kaparásznának,
vagy nem tudom mihez hasonlítani.
Múlik a rosszullétem is, bár még előfordul
hogy hányok,mint tegnap este.....
de inkább már gyomorégésem van.

Mindenkinek írnám hátha tudtok válaszolni:
Én ha hányok csupa véraláfutásos lesz a szemem alatt.
Nagyon csúnya, főleg másnap.
Mitől van ez?Mert hirtelen erőlködöm?
Borzalamas és nem kívánom senkinek :(
Most mennem kell, de majd megnézem írtatok-e.
Sziasztok!

Kép
eve3htv

Sziasztok!!!

Jaj de cukik ezek a babák!!!!Én már szinte minden nap azon agyalok milyen lesz ha kinn lesz a baba...mit kell még addig venni stb.A lista már megvan! :roll:

Betegeknek jobbulást!Remélem hamar elmúlik ez a cudar idő!

Eve!
Nekem ispont a hasamnál volt kis felesleg!Sőt!Még a lepény is elöl tapad!Alényeg h érezheted!1-2 hét és már szétrugja a ház oldalát :wink: Véraláfutás szerintem is az eölködéstől lehet...nekem mondjuk ilyen sose volt,de összesen kb ha 5ször hánytam....

annus11

Sziasztok!

Évi!

Barátnőmnek is állandóan bevérzett hányásnál a szeme. Próbáld csukva tartani, hátha nem lesz olyan vészes! Ahogy szívódik fel, be is sárgulhat....

Mezsó!

A Vitacolan egy emulzió, olyan, mint a sűrű jaffa szörp. A régi védőnénink ajánlotta (akinél szuperebbel sosem találkoztam). Aszongya: "Rendszeres fogyasztásával megelőzhető a vitaminhiány, megszűnik az étvégytalanság, javul a teljesítő-, és növekszik az ellenálló képesség."
"Adagja csecsemőknek és gyermekeknek: naponta 1 kávéskanállal, vízzel teával vagy kávéval higítva."
Az Echinacea és a Grapefruit még csak talonban van, nem használtam, de mindenki dícséri, bár többet a grapefruitmag-kivonatról hallottam. Lehet olyat is kapni, ami nem keserű.
Lassan beszerzek egy üvegcsével....

Jobb napokat!

Reni!

Nagyon édes Krisztián! Örülök, hogy meggyógyult.

Annus!

Annyira irigyellek! Én úúúgy szerettem vásárolgatni a babának. Babakocsit kinéztétek már? Vagy már meg is vettétek? :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: hú hát azt a Vitacolan-t feltétlen beszerzem majd,és kipróbáljuk!!!Tök jó hogy mondtad!!Végre talán valamit tehetek Blankáért hogy ne betegeskedjen annyit!! :wink:

Évi: húú ilyet még nem hallottam,hogy szem alatt becsíkozódik...Biztos hogy az erőlködés miatt!!Logikus magyarázatnak tűnik!És ugye Reni is írta... :wink:

Képzeljétek végre áttörte az ínyét Blankának a 7.foga!!!Annyira örülök! :wink: Remélem mostmár az éjszakák is nyugodtabban telnek!!!Annyira édes egyébként!Ő is felfedezte,hogy van ott valami,mert piszkálja a nyelvével,és közben azt mondja hogy glaj glaj glaj!!Haláli!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Blankának gratula a 7.foghoz!És nyugodalmas éjszakát nektek,gondolom jó lenne már aludni is egy tartalmasat :wink:

Rennye!
Szerencsére kapjuk a babakocsit,a kiságyat,pelenkázót is na meg csomó ruhát és egyebeket!De még így is venni kell pár dolgot,na meg magamnak is....

annus11

Sziasztok!
Mezsó: Blankának jobbulást, remélem mostmár tényleg javul. És persze gratula a 7. fogacskához.Persze hogy töltök fel képeket, már én is alig várom hogy meglássam a kis pocaklakót.

Reni: Nagyon édi a te Krisztián babád.

Annus: Igen nagyon jó dolog a babának vásárolgatni, csak én még babonából nem vettem semmit. De ha kiderül hogy minden ok, belehúzok én is.

Szép napokat mindenkinek!
gabó23

annus: hát igen,azért is örülök már ennek a fogacskának,mert már nagyon rég zavarta a nyugalmát este,és már én se tudom mikor aludtam egy igazit...Nektek is akkor szerencsétek van ha ennyi mindent kaptok!!Mi is kaptuk ugyanezeket!! :wink: De így is drága mulatság a gyerekvállalás hogy ennyi mindent kaptunk!!

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!
Mezsó: Blankának jobbulást, remélem mostmár tényleg javul. És persze gratula a 7. fogacskához.Persze hogy töltök fel képeket, már én is alig várom hogy meglássam a kis pocaklakót.

Reni: Nagyon édi a te Krisztián babád.

Annus: Igen nagyon jó dolog a babának vásárolgatni, csak én még babonából nem vettem semmit. De ha kiderül hogy minden ok, belehúzok én is.

Szép napokat mindenkinek!
gabó23

Első igazi pancsink:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jaj ez a kép!!!!Hát mindjárt megzabálom!!!!Úgy néz mint aki azt mondja hogy "na mi van,nem láttál még ilyet?"

annus11

Annus!

Tök jó, hogy ennyi mindent kaptok! Mi sajna csak kiságyat kaptunk. Minden mást venni kellett....hát mit ne mondjak!

Mezsó!

Gratula a 7. glaj glaj glaj-hoz :lol: És mostmár tényleg tessék aludni!! Ezt leginkább Blankusnak üzenem!

Aida!

Annyira szép a kisfiad!
[quote] írta:gy néz mint aki azt mondja hogy "na mi van,nem láttál még ilyet?"

Ez tényleg annyira találó!

Reni
Kép
Kép
rennye

Gabó!

Mikor mész? Elfelejtettem, és nincs kedvem visszaolvasni :oops:
Nem csinálsz vonalzót? Hogy lássuk leendő nevét, és hogy hol tartasz???!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

aida: cuki a kisfiad nagyon!! :wink: Haláliak azok a szemek valóban!!Jól elkaptátok ezt a képet! :wink:

Reni:
köszi :D Reméljük szépen fog aludni a kis hölgy! :wink: Eddig még oké...Mondjuk szó se róla,mostmár csak akkor bír balhé nélkül,békében elaludni ha odaveszem magam mellé az ágyba!!És utána meg visszacsempészem a sajátjába...ezt nem akartam,de ő elérte!! :roll: Apja meg leszorult a földre/ráadásul ő ilyenkor indul ugye dolgozni,és ki kellene pihennie magát.../... :roll: De eddig még alszik!Amúgy Gabó holnap azaz hétfőn megy UH-ra...én úgy emlékszem! :oops: :roll:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!!!
Mindenkinek Üdv aranyosak a babák!!
Egy kis hir rólunk ha ma megint nem rontott el valamit a védőnő akkor ma megtudom az én kis pöttyöm nemét!!
Ha az AFP-met végre kézbe kapom!!
Kellemes napot nektek....... :)

Kép
kriszpiri

kriszpiri: én nem emlékszem rá,hogy az AFP-ből a nemét is meghatároznák a babának!! :roll: AFP csak egy szintet jelez a vérből ami nem a baba nemét határozza meg,hanem hogy mekkora az esélye a különböző fejlődési rendellenességek kialakulásának...Ráadásul itt Kecskeméten nálunk valami nagyon pöpec AFP szűrés van,olyan ami csak Pesten van még,és Pesten fizetős itt ingyen végzik,és így sem derült ki az AFP vizsgálatból a baba neme.Bocsi a kötekedésért... :oops: 8)

Képzeljétek én már annyira megvagyok zavarodva a kistesóért,hogy tegnapról mára azt álmodtam,hogy terhes vagyok!!!! :D :D Ráadásul ikreket várok!! :D :D :D Az a baj,hogy a kistesót hiába akarom teljes szívemből és lelkemből,meg párom is,de jelen anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé a megfoganását... :cry: :cry: :cry: De én nem bírom ki még rendeződünk,mert annyira de annyira akarom...Talán Blankát se akartam ekkora hévvel... :oops: :oops: :oops: :oops: De ne értsetek félre attól még imádom Blankát és iszonyat boldog vagyok hogy ő van nekünk,de érzem,hogy még legalább 2gyerekig nem nyugszik meg a gyerekvállalási kedvem. :oops: Ez nem ciki?? :oops: 8)

Kép

Kép
mezsó

mezsó!Köszönöm!Közben én is megtaláltam ezt a neten,kipróbáltam,de még nincs eredmény!
mné zsuzsi

mné zsuzsi: nincs mit!!Sajnálom,hogy még nincs eredmény,de ugye azt írják kitartóan kell űzni ezt a tevékenységet,úgyhogy légy te is kitartó!!!!Drukkolok a sikerért! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Kriszpiri, igaza van Mezsónak abból nem lehet a nemét
megállapítani.
Majd ha mész ultrahangra ott mondják meg, ha
mutatja magát.

Én ma voltam AFP szűrésen, és 3 hét múlva megyek
ultrahangra.Eddig minden rendben ment,
negatív lett a down-szűrés eredménye.

Egyetlen negatívum volt eddig, de az inkább rossz
élmény:
Nagyon sokat kell várni a szülészeten, és van mikor az megy be előbb, aki fizet a dokinak :roll:

Most ennyi,
Sziasztok!
eve3htv

Évi: köszi,hogy írtad ezt az AFP-s dolgot,akkor megnyugodtam,hogy nem mondtam hülyeséget! :wink: Annyiban viszont tévedtem,most olvastam mégegyszer mit írtam,hogy nem az AFP szűrés az egyedülálló Kecskeméten,hanem a Down kór szűrése...Az az a pöpec amit még csak Pesten csinálnak így,és ott fizetni kell érte,itt nem.Na de a rizsát félretéve,örülök hogy minden rendben volt eddig veled és a babával a szűréseken!Csak így tovább!!! :D :D :D

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Mezsó!

Na? Milyen volt az éjszaka? Nem ciki egyébként, én is nagyon vágytam másodikra, és Norbi születése óta vágyok egy harmadikra.... Csak nálunk az anyagiak mellett van más ok is :(

Kriszpiri!

Szia ismét! Afp tényleg nem mutatja meg a baba nemét. Hiszen az csak a Te véred. Abból nem lehet megtudni. Csak uh.

Zsuzsi!

Ne várj egyből eredményt! Idő kérdése, és beindul! Igyál sokat, egyél rendszeresen, és pihenj, amennyit csak tudsz! Én drukkolok!

Pocimaci!

Hol vagy? Hogy vagy? Szopizhattok ismét? Remélem, sikerült visszatalálnia cicire!

Évi!

Tipikus..... Az szuper, hogy a Down negatív!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: ég és föld volt az éjszaka az előbbi napokhoz képest!!!! :D :D :D :D :D :D :D Egyszer sem sírt fel,és végig aludtunk!Reggel is csak 8kor kelt fel!!Egy tündér lett belőle!Tuti a foga miatt voltak a nyugtalan éjszakák mostmár látszik!Mi a 3.gyerek akadálya??Ha szabad érdeklődni csak akkor!! :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó! Örülök, hogy aludtatok, komolyan! Ez annyira jó! Már nagyon rátok fért.....
Harmadik akadálya férjemuram..... De akkor is lesz még :twisted:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚ, jó sokat írtatok, csak átfutottam a dolgokat, és nagyon szeretnék válaszolni, de most muszáj mennem kaját csinálni, vendégek jönnek.
Szopizunk ismét (4 napig nem szoptathattam), azt hittem gáz lesz megint szopiztatni a 4 nap csak tápi után, de nem!!!! sőt! most van olyan nap, h 1dl táp elég kiegészítésnek egész napra!!! (átlag 3dl szokott lenni)

Rakok képet, és bemásolok egy nagyon vicces cikket.
Kicsit pesszimista, de nagyon igaz! és tessék rajta nagyokat nevetni!
Rátok fér a jókedv!!!!

1231161541.3568.doc

Kép
pocimaci

Kép imádlak

Kép
pocimaci

tök Kép

Kép
pocimaci

vigyori Kép

Kép
pocimaci

kékszemű szisza

Kép
pocimaci

Kép

Kép
pocimaci

Pocimaci!

Nagyon ügyes, hogy újra szopizik!!
Édes, szép vigyori Emma :D
Amit küldtél ismertem, de jó volt újra olvasni :lol: Annyira igaz.... :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Aida!

Mit mondott a doki? Mi a helyzet? Remélem, javult valamelyest!

Reni
Kép
Kép
rennye

Holnap jön ki a gyerekorvos. Meglátjuk.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Mezsó: Jó hogy végre tudtok aludni. gratula.

Kriszpiri.
Gratulálok a negatív teszthez nagyon jó hogy minden ok.

Mi is ma voltunk. Negatív lett minden, de sajna a baba neme nem derült ki.
Nagyon picit nézték 4D-vel de akkor is hátat mutatta, így még azon sem láttuk. de sebaj minden ok és most nagy a boldogság.

Aida:
Jobbulást a Noel babának.
gabó23

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?