Új privát üzeneted érkezett!

Söci
Hűű,gratula a sikeres ovikezdéshez.:) És a szülői...meg kell szokni,pedig 3 éve anya vagy már. :wink:

Vörösbegy
Vádligörcs... :? minden éjjel. :cry: Belehalok úúúgy fáj. :cry:
Ráadásul ha a görcs nem húzza,akkor meg nem is tudom mit érzek:olyan mintha az idegek dolgoznának,nem tudom hova tenni,fáj,dobálom,felemelem,leteszem,szétszakad....úúú,borzalom... Lehet az erek????Vki érez hasonlót?Esetleg Lioton gélt megpróbáljam?

4D UH:én 2 alkalommal megyek,21.és 30.hét. 2 alkalom 25ezer Ft,ebbe beletartozik 2x20perc vizsgálat,3-3színes UH fotó,3-3 10x15ös kép,2-2 9X13as kép,cd-re írják a képeket,1db 56os body az UH képpel,ja és dvd-re rögzítik....Ennyi...szerintem reális.
Vendég

Vörösbegy!
Nekem volt görcsöm most. 14 éves korom óta folyamatosan, megszakításokkal. Pár hónapig a terhesség előtt nem volt, talán a gravida miatt, de pont mióta szedem azt a szaros magne b-t, azóta van, deee nem volt teljes, kb. mintha nem lett volna orgazmus :) úgyhogy végülis ilyen kifejletlen görcsöcskéim voltak.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sleepin, ez a 4d nem ugyanaz,mint a Pandusé, nekem azok is szimpik, de már az iszonyat messze van, úgy 2 órányira.

Ezért szerettem Kecskemétet, meg Szegedet, amikor ott tanultam, mert mindkét város szép, na azért Kecsó szebb....és hát gyalog is mehetsz mindenfelé.
Anyumék fel sem tudják fogni, hogy 1.5 óra nekem az út reggel munkaügyileg....

Görcs:
nekem is van.......utálom!
Vendég

Lego, szerintem a görcsre a venoruton lóf@sz, magnézium!!!
Ez nagyon hasznos, sztem ha menstruálok majd ezt fogom szedni.

Most ebédeltem, ilyenkor mocorog a kis szaros, de most, mintha oda lent csinálná... akárhogy szorítom a lábam, ott kopogtat... tök szar, vagyis vicces, picit csikiz :) mintha a kijáratot piszkálná. :) :) :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hűűű látom nem vagyok egyedül...szegények ti is...

Lego, ez izomgörcs, a Lioton szerintem nem segít, magnézium és kalciumhiány állítólag, de azon se csodálkoznék, ha senki nem tudná mitől van ez a kellemes kismami tünet...
bodyra a kép? ez tök jó, ilyenről még nem is hallottam...és akkor egyértelmű, hogy hasonlít-e magára :P

én szept. 12-én megyek 4D-re itt Kecskeméten, az árát elfelejtettem megkérdezni :?

Lafi! Kecsó szebb szerintem is :D

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Konkri
Nem is a görcsre,hanem arra a fura elnehezedett lábérzésre gondoltam a Lioton gélt... :roll:
Magnéziumot szednék...ha le tudnám nyelni... :? De béna vagyok,nagy nehezen a pezsgőtabit lekínlódom,de úúútálom az ízét. :roll: Ilyen szerencsétlen pi..a vagyok...
Vendég

na most és kész vagyok trimeszter-ügyileg...

szóval a 40 hét az 10 holdhónapot jelent, ami 28 napos. De most hogy van ez átszámítva a normál hónapokra?mert hát a 36. hétben szülünk, nem???ami meg 9 hónap....meg aztán nem a 12. héttől van 2. trim, az most a holdhetek vagy az átszámított??nem minthe 2-3 hétnek nagy jelentősége lenne, csak érdeklődés szintjén..
Vendég

Lego, bocs. Ja lioton, de azt hiszem a venoruton is hasonló. Az nagyon gáz, ha nem bírod lenyelni a tablettát. Én is így voltam a gravidával, de most már este veszem be... így jó. Meg nem is mindig, mert különben ha elfelejteném, akkor olyan lennék, mint egy zombi.
Én most kezdek helyre jövögetni minden téren (kop-kop-kop), főleg ha a kis szaros nem ott alul cuppogna... nagyon vicces :)

Na ez a trimeszteres izé számítás... ez sztem egy ráhúzott dolog az egészre, hogy legyen mit tanítani az orvostanhallgatóknak. sokszor úgy nem értem, hogy minek csinálunk plusz elnevezéseket... De amúgy talán nem is pont a hettekel függ össze, hanem inkább a fejődési stádiumokkal.

Kép
Kép
Kép
konkri

A terhesség 10 holthónap,40hét,9hónap,280 nap.

Ha valaki tudja a fogamzás biztos napját akkor 38 hét.

Általában a heteket,illetve a 9hónapot veszik.A 10 holthónapot csak említik.Ez a hetek miatt van.

Vörösbegy írta a trimesztereket hetekben.Hónapokban csak kb lehet beszélni.Az első kb 14 hét(13+6) a 3.hónap vége.A 15(14+0)héttel kezdődik a 4.hónap,2.trimeszter,ami kb a 27.hétig (26+6) tart.A 28.héten(28+0) már belelépünk a 3.trimeszterbe,ami a 40.hétig(39+7 tart...
Elég bonyolult lettem...
:oops: :roll: :oops: :roll:
Vendég

Lego: ez tetszik "holthónap" :lol: azaz holdhónap
Vendég

hát én holt hónapot nem akarok :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Baccccccccccccccccccccccccccccccccccuuus!!!

Holthónapot írtam!!!??????Én marha. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem a Bencével volt állandó lábikragörcsöm, éjjel rámjött, és csak úg ymúlott el, hogy tiszta erőből ütögettem, a masszírozás nem ért semmit. Most még hálistennek nem volt, remélem nem is lesz.
Én már csak a héten megyek dolgozni, jövő héttől itthon fogok dolgozni, asszem elég lesz heti 1,2,3 nap, nem kell több. Máőrha meg bírom állni, hogy csak ennyit dolgozzak.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe láttad a vonalzód? :

Dani ma: 3*3 éves (na ez nem pont így van) 3 hónapos, 3 hetes, 3 napos :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Fel se tűnt, de tényleg, ez tök jó, meg is mondom neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó LÁnyok,

Na, megjártam a Szabolcs utcai genetikai tanácsadást. A dokinő szerint minden rendben a bébivel, akkora orra van, hogy csak na és hozzá van kukaca is! Úgy néz ki újabb tökös a láthatáron!! Úgyhogy nem javasolta egyáltalán a hasbaszurit, azt mondta, hogy a 0,7 nem annyira rossz és ha a nyaki redőt kétszer is jónak mérték meg volt orrcsont is akkor pláne nem indokolt zargatni a gyereket. Azt mondta ennyi erővel minden második terhes nőt megszúrhatnának, hátha Down-os a gyerek.

Jelentem nekem még 5 nap a féidőig!

Lábgörcs: nekem nem volt Botossal sem meg most sem. Éjjel viszont kétszer is kelek pipilni, mindig :(. Ráadásul mostanában 6 előtt kel Boti, szóval egyre korábban kel lefeküdjek ha aludni is szeretnék valamennyit.

Kajálás: érdekes, nekem nincsen fú de nagy étvágyam. Holnap nem főzök, megyünk fél10-ről játszóházba, remélem jól ellesz Botos, nagy merészen ebédet is kértem fél12-től, kérdés ki bírja-e addig ébren :roll:

Norma

Kép
Kép
normajeane

Bingii: teljesen normális az előtej, ne piszkáld egyáltalán a cickót
normajeane

Huhh, most lett egy kis időm írni. Utálom ezt a napot! Egész nap csak b*szkuráltak a hülye csigazabáló francia megbízók!!!!

Vörösbegy, Norma: de akkor azt a rászáradt izét se szedjem le? Vagy csak óvatosan zuhanyzásnál? Amúgy tökre nem jó érzés hozzáérni,mert nagyon érzékeny lett most.

Görcs: szerencsére nekem nem volt eddig, de elég sok kalciumot nyomatok az allergiám miatt. Lehet ennek köszönhető.

Lego: te hova mész uh-ra? Nagyon olcsónak tűnik, hogy ennyi mindent kapsz és a 2alkalom 25e!

Norma: szupi, hogy mindent rendben találtak!:)

bingii

Bingii! Nekem is zsivárog az előtej néhány hete, és én zuhanyzásnál szoktam leszedni róla, de csak óvatosan. Nem szabad dörzsölgetni, és szappanizni sem muszály, inkább csak langyos vízzel mosd le, mert a szappan szárítja, ez vonatkozik majd a szoptatásra is. Nekem is nagyon érzékeny, ez sajna ezzel jár, hát a házaséletben már nem olyan jó, szinte fáj, ha hozzáérnek.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe!

Ne is mondd, olyan érzékeny, de sajnos a szó roszabbik értelmében :(

Ez utalhat amúgy arra, hogy mennyi teje lesz az embernek?

bingii

Én 1 lányt ismerek akinek a 22. héttől volt előteje és neki sok teje lett (pedig nagyon kicsi a cickója), még 14 hónaposan is szopizik a lánya. A dokik szerint amúgy nincsen összefüggés.

sztem is csak zuhanyozd le és türcsivel itasd le a vizet

Kép
Kép
normajeane

Úgy tettem ahogy mondtátok. De képzeljétek, most mintha zizegne. Ugye nem fog nekem itt kilövelni? :lol:

Úúúúúúúúúúúúúúgy ennék vmit! De győzködöm magam, hogy ilyenkor most már csitu legyen!! Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu, Csitu, csitu, csitu!!!!!
Hűűűű, elmegyek inkább lefeküdni szerintem:D

bingii

Azt hiszem mindneki túl van már a 16.héten...hátha érdekel Titeket is:

"A várandósság tizenhatodik hetétől kezdve kisebb-nagyobb mennyiségű előtej termelődik. Sok kismama észre sem veszi, hogy melle már „működik", másoknak viszont néha csöpög a tejük, van, aki már ilyenkor melltartóbetétet kényszerül hordani. A várandósság során termelődött előtej mennyiségének nincs köze ahhoz, hogy később bő tejű lesz-e az anya. A tej termelésének megindításában több hormon is részt vesz. Ezek közül a legismertebb és legnagyobb hatású az agyalapi mirigyben keletkező prolaktin, de fontos még az inzulin, a mellékvesekéreg hormonjai és a pajzsmirigyhormonok is. A várandósság alatti bőséges tejtermelődés megindulását a méhlepény hormonjai akadályozzák meg. Az újszülött és a méhlepény megszületése után szabad az út: másfél-három nap múlva megtörténik a tejbelövellés, a baba végre rendesen megtöltheti a pocakját."

Na tényleg jó éjt! :)

bingii

Sziasztok!

Lego! Nekem is görcsölt iszonyúan a lábam éjjel egy hónapja, és ha pont ellenkezőleg feszíted akkor egész jól abbahagyja. De amióta minden nap megiszom egy kálcium és magnézium pezsgőtablettát és teljesen elmúlt. Nekem a vérképem ki is mutatta, hogy kevés volt akkor a kálcium, úgyhogy ha gyakori szerintem nyomass minél többet. A dokim szerint a gyerek ígyis úgyis megnő, nekünk viszont később csontritkulás lehet vagy kilukadnak a fogaink.

Norma! Gratulálok a fütyishez, legalább jól fognak együtt játszani a fiúcskák.

Jó éjt!

Kép
barbi5

Nekem mindkét gyereknél iszonyúan folyt az előtejem, a Daninál volt, hogy éjjel annyira folyott, hogy reggelre az egész ruhám tiszta trutyi volt, mégis csak 3 hétig volt tejem. A bencusnál is folyt, de nem annyira, na őt 17 hónapig szoptattam. Semmi összefüggés nincs szerintem sem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello Lányok!
Norma: örülök,hogy minden rendben és gratulálok a kistököshöz!

Tej-szoptatás: érdekes dolog ez, én a Vinit csak olyan 4,5 hónapig tudtam szoptatni. Pedig az elején még reggel állandóan folyt, ha akartam , ha nem. Csináltam én mindent amit leírtak tejszaporítás címén, de nem vált be, még tanácsadóban is voltam. Aztán nagy nehezen megemésztettem,hogy nincs tovább és tápot kapott. Persze mostmár okosabb leszek,mert nemfogom meghallgatni a más kismamik beszámolóját arról (sem), hogy meddig szoptatott, mennyi teje volt..stb.

Tegnap én is főztem, és egyidőben takarítottam. :?
Vendég

Blongyi ma vagy félidős!!!!Grat
Vendég

Hello Csajok!

Lábgörcs: Nekem is van néha... Szerencsére mostanság nem volt... Nagyon jó, ha azonnal pipába húzod a lábfejed amíg csak bírod, és feszíted a vádlidat! Szóval amit Barbi is írt! És Mg+Ca+Zn!!!!

Nekem tegnap óta az orrom vérzik... Mármint nem folyik a vér, hanem egyfolytában be van dugulva és vér jön amikor kifújom...

Előtej nekem nem jelentkezett... még várjon ott bent... :)

4D... Én még nem tudom, hova megyek... Most ugye még Hajdú dr.nő. Aztán a köv. 4D még odébb van... JUJJJJ, holnap megyek Istehegyire!!!!!!! Tyű de várom már!!! :D Láthatom a kis kick boxosomat! :D De jó lenne ha pofikát látnánk, vagy az még baromi korai, ugye??? :cry:

Na azt hiszem mást nem akartam, de tuti, hogy igen, csak hát memóriám... no comment...

Kép
Kép
sleepin

Ja amúgy nekem ilyen lábgörcsöm nem terhesen is volt... :?

És látom jó kis témát dobtam fel a hetekkel, hónapokkal, trimeszterekkel... A védőnőm is azt mondta h a hónapokkal már nem foglalkoznak... Hetek számítanak, de azért a trimeszterek nem mind1... Na majd ezt is megkérdezem tőle!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, ha mázlid van, látod a pofiját....nekem nem volt mázlim, de majd szept 11-én lesz!Úgy döntöttem!
Vendég

CSajok!!!! Ezt kukkoljátok meg!

http://babaholmiolcson.hu/

Én eldobtam az agyam az árakon! Ma megyek is körülnézni!!!

Lafi! Beszélj hozzá, hogy kíváncsi vagy a pofijára! :) Én is ezt teszem! :)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin,

szerintem látni fogod. Én a 16hetes 4D-s képeken úgy meglepődtem.
Akkor már ilyen volt :) Apa már ki is jelentette, hogy a szája az enyém

Kép baba arc :lol: [/img]

bingii

Jajj Istenem de szép!!! :) Én is én is!!!!!!!!!!! :) NÉZZÉTEK MEG EZT A BABABOLTOT AMIT BELINKELTEM!!!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin megnéztem!!!!!!!!naggggggggggggyon jó, majd szeptember vagy október felé elmegyek, mert itt minden van, ami kell és piszok olcsó!!!!
de mi csak okt - től vásárolunk.......de hát csak kitart, végülis nem akciós termékek mind és azok is olcsók........
Vendég

Én ma körülnézek és jövök beszámolni. Azt láttam, hogy van babakocsi pierre cardin, hordozóval 45500.-. Hát nem mindegy! Na majd mesélek délután, milyen volt!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Sleepin :
Megnéztem,tényleg olcsók!De jóóó! :D Szerintem mi is el fogunk menni ide! :D

Bingi:
Jajj,de szép a babád! :D

Cici-tejcsi téma:
Hát én úsztam a tejben rendesen annak idején,már úgy mint Te,a 18-20.héttől!Nem is volt gond később sem,és most lehet,hogy hülyének néztek,de nekem Emőke 2,5 éves koráig szopizott! :D Remélem most is lesz bőven,bár ennek most még nem sok jelét tapasztalom!

mazsolasyl

Sleepin megkérdeznéd, hogy saccper meddig vannak akciósak vagy ez eleve is akciós cuccok???tudod úgy finoman érdeklődve.........
Vendég

Lafi! :wink: :lol:

Kép
Kép
sleepin

Sleepin:
Légyszi megérdeklődnéd még azt is,hogy postáznak-e?
Köszike!

mazsolasyl

Elvileg van megrendelés, de rákérdezek a folyamatra és az árra! :D Azt hiszem jegyzetelni kezdek, de mondjátok nyugodtan!!! Csak tyúkagyú vagyok!!! :lol: Lökjétek a kérdéseket! :)

Kép
Kép
sleepin

Viki!
Én is megnéztem, tényleg nagyon jó!
Már meg is dumáltam az urammal, hogy megyünk.
Az egyik kocsit ki is néztem. Sötétkék, de leszarom.
29500 hordozóval, innen-onnan tolható, és tök jó, mert nem abból a csöves vasból van, hanem ez a lapos fajta :). Ez jobb, mint amit a brendonban kinéztem!
Nekem ezek a laposvasas cuccok jönnek be.
Ja és 3000ért a bundazsák! nagyon jó!
Sztem legkésőbb két hét múlva megyünk! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

A Bocskai úti baba oltban volt már valaki?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, azt sem tudom, az hol van....szóval nem voltam.

mi is elmegyünk jövő héten, ha Viki jó hírekkel jön!!!!!Rábeszéltem az uram :lol:
Vendég

Köszi csajok:) Most hízik a májam:)

Múltkor én is kiszúrtam már ezt a Nagykőrösi 35-öt, mondtam is apának, hogy menjük el, de azt mondta még ráérünk:(

Ide viszont el fogok menni hétvégén,mert viszonylag közel van hozzám és úgy látom tök nagy a választék. SAjnos árak nem nagyon vannak feltüntetve, de az akciók között van egy-két jó dolog. :)

http://elefanibababolt.echt.hu/akcio

bingii

nincs posta, én rányomtam a gombra és kiírta, hogy csak személyesen...

Kép
Kép
Kép
konkri

Csajok!

Mi van Booval?Tud Róla valaki?Már régen írt ide!

BOO,BOO,MI VAN VÉLED??

mazsolasyl

Konkri:
Nekem azt írta ki,hogy Online rendelés szünetel :)
Jó lenne,ha megint lenne,1-2 dolgot megrendelnék,de a babakocsit csak Apával szeretném megvenni! :D Ja,meg a kiságyat :D

mazsolasyl

Mazsi, ma se jött meg az endoszkop???

bingii

basszus, egyre többet nézem azt a honlapot, és egyre inkább tetszik....sok boltot megnéztem a neten, egy egész táram van már, de eddig ez volt a legjobb, legolcsóbb.....
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 13:09-kor.
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?