Szia Lányok!
A magzatvédő vitaminokról tényleg terjednek ilyen "pletykák". Megkérdeztem azt a genetikust (hozzá jrátunk anno), aki a Czeizel doktorral közösen dolgozott az Elevit kifejlesztésében, hogy érdemes-e, és ha igen, meddig szedni az Elevitet. Ő azt mondta, hogy igazából csak az első 16 hétben kell szedni a magzatvédőt, utána gyakorlatilag már nem....
Jó, mi?! Én kétnaponta szedtem csak a gyerkőcökkel, elég volt az is. Most Napontát szedek, ez közel 100%-ban felszívódik, mellé rágható vasat, kalcium-magneziumot, természetes B-komplexet és omega 3-at. És sokkal jobban vagyok, mint az elevit mellett. Fantasztikusakat aludnék éjszaka (ha a gyerekek hagynának)... most, hogy az apjuk elutazott, kész bolondokháza van itthon! Éjszaka mind megőrül, nappal meg az ajtóban állnak, minden autónál, hogy "apa jött!"... De amikor a párom itthon van, akkor édesdeden szundizom ám éjjel! Nappal meg bírom a hajtást, gond nélkül..... három gyerkőc diktál ám tempót!
moni1973: aki nem eszik húst, annak a tot-protein szintje leeshet és az állítólag nem jó terhesség alatt.... ne kérdezd miért.... gőzöm se! Állati fehérjét azért eszel (vaj, sajt, tejtermékek)? Az fontos lenne.
Én protein szeletet majszolok ha éhen akarok halni. Egyszer azért jó, mert elmúlik az éhségem és mégse hízlal.... másrészt meg nem lesz alacsony a protein szintem.... a klinikán mindig nyomták belém a "fehérjedús" kaját... ami náluk abból állt, hogy nem egy, hanem két szelet zsíros pacni húst adtak ebédre.....
bebi: Látszik a pocid! Már Neked is tök jól látszik! De jó! Annyira helyes!!!!