Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát nem történt végül semmi a főnökkel, azt akarta kérdezni, hogy mikor jelentjük be a többieknek. Holnap délelőtt lesz a nagy nap! Nem tudom miért de izgulok...

Márkanyuka, akkor a múltkor elszámolták magukat, hogy most "visszaminősítettek"?

Én most jól alszom, azt vettem észre ez azóta van, mióta áttértem a Gravidára az Elevitről. Addig én is mindig malmoztam egy pár órát éjelente. Ti hogy vagytok az Elevittel?

Kép
nap12

Sziasztok!

Korábban annyit írtatok az AFP-ről, hogy sikerült beparáznom!
Ezért ma csak elmentem AFP-re az Istenhegyi Klinikára. Nem bírtam ki, hogy ne tudjam meg azonnal az eredményt. Szerencsére minden oké, negatív lett az eredmény, úgyhogy most kissé megnyugodtam!

Bolha! Köszi a nyugtatást, már alig várom a pocinagyobbodást! A rugik tök édik, amiket vettél! Én babonából még nem merek vásárolni, majd talán a genetikai Uh után bátrabb leszek. Ezért úgy irigyellek:)

Tényleg vki. írt arról, hogy a MOM parkban is van genetikai UH, csak olcsóbb, mint az Istenhegyin. Tudtok erről bővebbet?

Lányok, akik a Baross utcába járnak kismamitornára, azoktól kérdezném, hogy ők ott is fognak szülni??

Éjszakai alvás: Én még hason alszom! Ez szerintetek gond??? Nem akarom senki szívét fájdítani, de én általában jól alszom. Bár mostanában képzeljétek mindig felébredek pont éjfélkor.
( Szerencsére nemsokára vissza is alszom.) Lehet, hogy ez jelent vmit.?

Kép
mirr-múr

Szia nap!

Most látam, hogy te is írtál! Örülök, hogy minden oké volt a főnökkel!!!

Én is Elevitet szedek, és azóta nem kívánom a gyümiket. Pedig nagy gyümievő vagyok!! Úgyhogy el is határoztam, hogy ha vége a tavasznak akkor abba is hagyom. Amúgy én is a Gravida és az Elevit között filóztam, és inkább az Elevitet javasolták, én azért kezdtem azt szedni.

Kép
mirr-múr

Szia Mirr-múr!

Nekem a védőnőm mondta a múltkor, hogy térjek át a Gravidára. Aludni már nyugodtabban tudok, de én sem akarom végig szedni, csak míg beindul a zöldség-gyümi szezon.

Kép
nap12

Napcsi!

Miért ajánlotta ezt a védőnőd??

Kép
mirr-múr

Azért ajánlotta, mert jód is van benne. Nem tudtam már megnézni az Elevit dobozát, de abban azt mondta, hogy nincsen.
Meg Ő Béres-párti. Magyar termék, ha jól tudom.

Kép
nap12

Mirr-múr,
a Baross utcai kismamatorna nem a klinika épületében van, hanem egy saroknyira tőle, tehát ilyen szempontból semmi köze hozzá, bárki járhat oda. Bár ha jól tudom, a főnökasszony, Márta a SOTE-n dolgozik, ennyi összefüggés azért lehet.
Egyébként tőled is várom az elérhetőségeidet!

Elevit: nekem semmi bajom vele, és ha olykor nem tudok visszaaludni éjjel, az biztosan nem emiatt van, hanem azért, mert túl sokat agyalok feleslegesen. Hiába, első gyerek vén fejjel, tiszta para... :lol:

italoman

Szia Lányok!
Imádnivalók a jószágok!
pattogobolha: Sarah-ban nincs egy kevés leonbergi? Szerintem tuti, h. van! A füle és a szőre is tisztára olyan! Annyira helyesek! A pocakod viszont imádnivaló!
Nem akarom mondani, hogy amióta láttam a nyuszit, amint hihetetlen kéjjel majszolja a görögdinnyét.... nos azóta kerülgetem a fridzsidert.... persze semmi nem felel meg... a görögdinnye az Isten!!!!!!
Mingyá mögnézem a iwiw-t! Visszajelölök ám, aki rám bökött, annak! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok.
Hát a kutyuk tényleg "cukik" én is imádom őket,bár én a nagytestű,gyurható kutyákat bírom.

Én nagyon jól alszom szerencsére.Bár már át kell állnom az oldalalvásra,de a kispárna a lábam között segít.A férjem cikiz is mindig. :lol:

nekem a védőnő külön a lelkemre kötötte,hogy szedjek külön jódot.Hát,szedem.Nekem semmi bajom az Elevittől,csak most nagyon megugrott a nassolási vágyam.Nem érem be egy almával,egy tábla csoki kell. :(
Ez van.
tuza edit

Sziasztok!
Rita!
Üdv itt köztünk. Hú, szép nagy már a pocakod!

Mandala!
Nagyon szépek a kutyáitok.

Szomo!
Édesek a kisállatok. De miért pont ezt a dinnyés képet küldted el...
Kedvencem a dinnye és már hetek óta azt számolgatom mikor lehet már dinnyét enni... és erre ez a nyuszi most itt csemegézi előttem a dinnyét...

Nap!
Már írtam, hogy én is az Elevitttel kapcsolom össze az álmatlanságomat, mert azóta nem alszom, mióta ezt szedem. Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés... Két hete egyébként én felváltva szedem az Elevitet és a Gravidát és van olyan nap is mikor egyikből sem veszek be.

Holnap megyek életem első kismamatornájára és a szülésre felkészítő tanfolyam első előadására. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Kép
mirosz

képzeljétek,most, hogy mondjátok elgondolkoztam...én is szedtem eddig is az elevitet, de nem minden nap. de kb. 2 hete mindennap, avgy max. 2 naponta szedem. és azóta nem alszok pont. :roll: hm..lehet,hogy van összefüggés??? én meg annyi édességet nem kívánok,mint amennyit régen meg tudtam enni. szerintem a magneB6 miatt!!
na, vacsi. szép álmokat és nyugodt alvást mindnekinek!!!!!!!
dimet

Sziasztok!

Egész nap nem engedett be ez a fránya rendszer. Minden témárol lemaradtam.

Mindenkit bejelölgettem az iwiw-n. Megnéztem a képeket. Annyira szépek vagytok. Sokkal jobb így, látom az arcokat magam előtt.

A közös e-mail címen be írtam mindenki címét a névjegytárba. Könyebb lesz emileket küldeni. Az adatlapot mindenki feltöltheti ha gondolja. Én javasolnám, hogy tegyetek fel arcképet.

Végre elkészítettem én is a pocakos képemet.

Kép

Kellemes estét mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Italoman!
Hülyeségeket ne beszélj, nem vagy "vén"!!!
A babóca miatt meg ne parázz előre, minden rendben lesz és eleget parázhatsz még akkor is, ha meglesz. Miért sír, miért nem eszik, miért csak ennyit, miért van olyan csöndben...

Bár kicsit én is parázok, de remélem holnap uh után megnyugodhatok. Benust nem viszem el, egy barátnőm vigyáz addig rá. Pedig el akartam vinni, de a regisztráció állítólag még kivételezett kismamaként is eltarthat háromnegyed óráig is, a fiam meg eléggé tömegiszonyos...
Gondoljatok rám holnap.
Jó éjt!

Kép
Kép
pfranciska

Franciska,
értettem, akkor nem parázok. Legalábbis nem nagyon. :lol:

Bebi,
szép a pocód, azt pedig szuperül csináltad, hogy beírtad mindenkinek a címét a névjegytárba. A kép is jó ötlet. :)

Lányok,
elküldtem a gmailre az elérhetőségek néhány emberrel kibővült listáját, és egyúttal töröltem az előző levelemet. Minden este küldöm majd az új táblázatot, persze csak ha van változás. Így mindig az épp aktuális, legfrissebb táblázat lesz fenn. Javaslom, hogy néha frissítsetek.

italoman

Sziasztok Lányok!

Jó pár napja nem jártam itt, elutaztunk, és tegnap jöttünk haza:-)
De már nagyon hiányoztatok !!!!!
Holnap én is elküldöm ( illetve már ma, mert már lassan hajnali fél 2) az adataimat a táblázathoz, ha már nem késő.

Ildi! Nem megyek így én sem a tornára, egyedül nincs kedvem így először. Most egyébként is tornázom majd itthon a Rékára, bár ez elég gyenge, de gondolom ilyen egy terhes torna. Viszont kérlek szólj ha mész, és ha nekem is jó az időpont, szivesen kipróbálnám a tornát.

Sajnos én még mindig hozom a formámat, alig alszom éjszaka valamit. Mint most is.... Nem értem, hogy mitől van az, hogy nappal minden zokszó nélkül eltudok/tudnék aludni, viszont este. illetve éjszaka nem megy az alvás. Azthiszem felhívom a dokimat, és fogom kérni a segítségét.
Többen írtátok, hogy lehet összefüggés az elevit szedése, és a rossz alvás között. Én erre eddig nem gondoltam, de most megnéztem az elevit mellékhatását, és valóban ott van mint esetleges mellékhatás az álmatlanság.
Csak azt nem értem, hogy melyik alkotó eleme okozhatja?!
Lányok, a gravida mellékhatásai között nem szerepel az alvászavar? Mert ha nem , már holnaptól azt szedem....
Egyébként én sem szedem minden nap, átlagosan úgy heti 4-5x.
Viszont én mindenképp akarok valamilyen vitamint szedni, mert én nem eszem húst, és nekem kell a pótlás.

Egyébként ezt az alvás témát leszámítva jól vagyok, márc 27-én megyek a nődokihoz, akkor leszek 21. hetes, és nagyon örülnék, ha megtudhatnám a bébi nemét. ( nem mintha nem lenne mindegy, de azért elárulom, hogy én nem bánnám, ha megint kislányunk születne...)

Napközben majd újra benézek, és megpróbálom visszaolvasni az írásaitokat, hogy képben legyek.

Lassan próbálkozom az alvással, olvasok egy kicsit, hátha az segít.

Sziasztok,

Móni
moni1973

Sziasztok!
ha már ilyen sok szó esett a magzatvédő vitaminokról... lehet, hogy baromság, de azt hallottam, hogy manapság azért születik sok nagy baba (4 kg felettiek), mert túl nagyra nőnek a magzatvédő vitamoniktól. Ti hallottatok ilyesmit?
Én ettől függetlenül nem szedtem magzatvédőt, mert kb. 1 éve szedek egy komplex multivitamint, ami szintén tartalmaz folsavat, így azt folytatom. Plusz 1 hete szedek a dokim javaslatára magnéziumot (magisztrális készítmény). A gyógyszertárban rosszul lettek, amikor meglátták a receptet. Persze a doki előre megmondta, hogy nem fognak örülni, mert "sok munka, kevés pénz". Így is van, mert a 300 db pilula 1800 ft-ba került, és szerintem ez végig elég lesz :)

Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szia Ági!

Én is olvastam már mindenfélét, jót és rosszat is a magzatvédő vitaminokról. Én az első terhességem alkalmával is szedtem szinte folyamataosan, és nem híztam sokat, összesen 8 kg-t, és a gyermekem is 3000gr alatt született.
Így én nem támasztom alá azt,. hogy a hízás, és a nagy gyerek a vitamintól lenne....

Üdv,

Móni
moni1973

Móni! Ezek szerint ez is olyan, mint az összes, várandósággal kapcsolatos dolog: minden kismama máshogy reagál.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szia Lányok!
A magzatvédő vitaminokról tényleg terjednek ilyen "pletykák". Megkérdeztem azt a genetikust (hozzá jrátunk anno), aki a Czeizel doktorral közösen dolgozott az Elevit kifejlesztésében, hogy érdemes-e, és ha igen, meddig szedni az Elevitet. Ő azt mondta, hogy igazából csak az első 16 hétben kell szedni a magzatvédőt, utána gyakorlatilag már nem....
Jó, mi?! Én kétnaponta szedtem csak a gyerkőcökkel, elég volt az is. Most Napontát szedek, ez közel 100%-ban felszívódik, mellé rágható vasat, kalcium-magneziumot, természetes B-komplexet és omega 3-at. És sokkal jobban vagyok, mint az elevit mellett. Fantasztikusakat aludnék éjszaka (ha a gyerekek hagynának)... most, hogy az apjuk elutazott, kész bolondokháza van itthon! Éjszaka mind megőrül, nappal meg az ajtóban állnak, minden autónál, hogy "apa jött!"... De amikor a párom itthon van, akkor édesdeden szundizom ám éjjel! Nappal meg bírom a hajtást, gond nélkül..... három gyerkőc diktál ám tempót!
moni1973: aki nem eszik húst, annak a tot-protein szintje leeshet és az állítólag nem jó terhesség alatt.... ne kérdezd miért.... gőzöm se! Állati fehérjét azért eszel (vaj, sajt, tejtermékek)? Az fontos lenne.
Én protein szeletet majszolok ha éhen akarok halni. Egyszer azért jó, mert elmúlik az éhségem és mégse hízlal.... másrészt meg nem lesz alacsony a protein szintem.... a klinikán mindig nyomták belém a "fehérjedús" kaját... ami náluk abból állt, hogy nem egy, hanem két szelet zsíros pacni húst adtak ebédre..... :twisted:
bebi: Látszik a pocid! Már Neked is tök jól látszik! De jó! Annyira helyes!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Agnesgoboly: Te csinálod jól!!! Igazad van! Hé csajok, azt tudtátok, hogy a kamilla teát is fel lehet iratni receptre és akkor tizedébe kerül?! Na, látjátok?! Nem reklámozzák ezeket a dolgokat amiket agnes is írt, mert ez nem jó a patikának, nem jó az OEP-nek, csak NEKED! De az meg érdekel ebben az országban valakit?!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala, én is Napontát, meg rágható vasat szedet és C vitamint! Kalciumot meg az allergiás időszakban

Ági és a Csajok
agnesgoboly

agnesgoboly: Isten hozott! :) Lehet, hogy mi tudjuk a frankót? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Én Gravidát szedek, és mégsem tudok aludni. Szeptembertől márciusig mindennap szedtem, de már csak hetente2*-3*, mikor eszembe jut. Tulajdonképpen nekem akkor szünt meg a rosszúllétem, mikor már nem szedtem naponta. :)
1hét múlva megyek a genetikai uh-ra, de már annyira várom, hogy ezzel álmodom mindenféle hülyeséget. :)
bebi, szépen látszik a pocid :wink:
franciska már kérdezni akartam, de indig elfelejtettem, hogy a brendonban vettétek a kókuszpólyát? Nagyon tetszik :)
Megbeszéltük apával, ha jó lesz az eredmény jővőhéten, akkor hazafelé veszünk valamit a csöppségnek, de még annyira nem akarunk vásárolgatni. Na már megint a jővőhétnél vagyok :oops:
mindenkinek szép napot!
este dobok táblát, szóval aki még nincs fent, gyorsan küldje az adatokat :x
pussz!

Kép
mona76

Sziasztok!

Én Elevitet szedek és semmi negatív mellékhetását nem érzem, alig híztam még és az alvással sincs semmi gondom. Persze én is látogatom éjjelente a wc-t de mindig sikerül visszaaludnom. Ráadásul a védőnőm az első labor vizsgálat után nagyon megdicsérte a vérképemet... :D :D kérdezte is hogy mit szedek, mondtam hogy Elevitet és mondta hogy akkor biztos azért, mert én sajnos alapból nem vagyok egy nagy zöldség-gyümölcs evő, inkább a húst-hússal típusba tartozom.... :cry: :cry:
Egyébként én is olvastam, hogy sokan a magzatvédő vitaminokkal hozzák összefüggésbe a nagy súlyú babákat. Rá is kérdeztem a dokimnál legutóbb, hogy meddig javasolt ezeket szedni. Annyit mondott , hogy nem bizonyított a kettő közötti összefüggés, és ne izguljak, mert ha nagy is lesz a baba, az biztos nem a magzatvédő vitaminoktól lesz.

Móni,
én pénteken megyek a Baross utcába kismama tornára 18.00 tól, nekem is első alkalom lesz, úgyhogy én is örülnék valakinek és ha tudom, hogy valaki még jön, akkor nekem sincs kifogás, hogy nincs kedvem és mégse megyek... :lol: :lol: szóval ha gondood mehetünk együtt....

Kari

Kép
kkarol

Valakit kérem, mondja meg, hogy az adatos táblázatot hol lehet elérni? Meg Ildi is emlegeti, meg Mone Te is. Több tábla is van, vagy közösen szerkesztitek?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Ildi és Mona! Én akárhányszor próbálom, nem bírom megnyitni a gmailt! Mindig az jelenik meg, hogy a lap nem megjeleníhető. Majd küldöm priviben az adatokat is, de most a héten úgy el vagyok havazva, hogy épp csak beugrok, írok egy pár sort és rohanok tovább.

A kismamatornát azért kérdeztem, mert esetleg érdekelne, hogy a Bp-ek közül akar-e vki. az I-es klinikán szülni? Karol! Én szívesen elmennék kismamatornára veled! / Bár kissé messze lakom a helyszíntől, de időmilliomos vagyok, ha éppen nem rohanok:) /

Bogesz! Visszaolvastam, és láttam, hogy te írtál a MOM parkos genetikai Uh-ról. Meg tudnád adni az elérhetőségüket? Köszike!

Kép
mirr-múr

Sziasztok lányok!

Ezer éve nem voltam, sőt az igazat megvallva még visszaolvasgatni se nagyon volt időm, így nem is nagyon vagyok képben.
Üdv. az újaknak!
Örülök, hogy sokan túlvannak az AFP vérvételen, illetve a pociböködésen, mindenkinek szorítok a jó eredményért.
Én hétfőn voltam AFP-n, uh-n, a picurkánk olyan ficánkolást csapott, hogy nem tudtuk megnézni a nemét. Viszont kiintegetett, láttam a picike kezét 5 kitárt ujjacskával. Ja, és 1,8 mm a talpa!!!
Holnap megyünk Gyulára az újabb vérvételre, de az ünnep miatt lehet, hogy csak 19-e hetében lesz eredmény.
Ildi, küldöm priviben a kért adatokat!

Szép napot mindenkinek!

Bee
bee73

Mirr-múr, szuper lenne ha te is jönnél pénteken tornázni.... :lol: :lol: :lol:
én általában 6-ig dolgozom, persze a város másik végén :evil: :evil: , úgyhogy nekem is nagy rohanás lesz, és persze mindig korábban el kell majd "kérezkednem", de legalább torna után hamar hazaérek :lol: :lol:
Amúgy én valószínűleg a Sote II-n fogok szülni...és pont ma néztem hogy áprilistól indítják a szülés előkészítő tanfolyamot, csak hát azt se dolgozó kismamiknak találták ki, keddenként 14.30-16.00-ig, :evil: :evil: de utána tartanak ingyenes kismamatornát is... :D :D

Kari

Kép
kkarol

kkarol: ki a dokid a Sote II-n? Én ott szültem minden babámat. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Ma voltam uh-n, úgy néz ki, azért lett alacsony az afp, mert kisebb a baba, mint gondoltuk. Úgyhogy vissza lettünk minősítve 1 héttel. Az afp-t ma megismételtük, s jövő héten újra uh. Remélem, minden oké lesz.

Mona!
Nem a brendonban vettük, mert az nálunk nincs :) Bababoltban 6-7ezer körül lett volna, de pont beestünk egy gyapjútermékeket forgalmazó boltba, ahol 4ezerért vettük meg. És tényleg jó, Beni nagyon szerette. Az elején nagyon bujósak, minél kissebb, zártabb helyen érzik jól magukat. Ezért jó a bebugyolálás. És ennek a kókuszpólyának a kókuszbetét miatt egész jó tartása van, jobban meg mered fogni benne a babát. Meg aztán hiába augusztusban esedékes a szülésünk, ott már nagyon közel van a szeptember, akkor meg már nincs akkora kánikula...

Kép
Kép
pfranciska

Lányok!! Help mee..beparáztattam magamat :(
itt olvasgatom az integrál teszt eredményemet, és mindne jó, mindenhova az van írva,hogy negatív. de van egy kis megjegyzés: Feltünő az alacsony uE3 érték. :shock: És utánanéztem, tényleg K***VA alacsony ez most mit jelent. vagy mi van? de azt írták mindenhova, hogy negatív. és mégsem jó ez az érték.
dimet

Sziasztok, kismamik! :D

Ma délelőtt a változatosság kedvéért én téptem a hajamat attól, hogy nem jött be a babanet. Vagy más is volt így vele? :evil:

Móni,
én is azt akartam javasolni, hogy beszéld meg Karival a kismamatornát, mert ő is menne. Így legalább elszánjátok magatokat, és nem kell miattam várnod vele. Merthogy én 20-a előtt biztosan nem megyek.
És várom az adataidat - sosem késő, mert mindennap frissítem a táblát.

Ágnes, két táblázatunk is van. Az egyik Monáé, amelyet rendszeresen közzé szokott itt tenni, a másikat én csinálom, abban az elérhetőségek szerepelnek. Viszont az utóbbi természetesen nem publikus, ezért mindig a közös gmailes címünkre küldöm el a legfrissebb változatát, így csak mi tudunk hozzáférni. A http://mail.google.com/mail oldalról tudsz belépni. A felhasználónevet és a jelszót priviben küldöm.

Mirr-múr,
te is próbálj meg a fenti linkről belépni!

Vitaminok: én is rengeteg ellenpéldát hallottam a magzatvédő vitamin = óriásbébi feltevésre, úgyhogy szerintem sincs összefüggés a kettő között. Ahogy az alvászavart sem hiszem, hogy a vitaminok okozzák, sokkal inkább az, amit pl. Mona írt: állandóan a következő UH-n vagy hasonlón jár az eszünk. :wink:

italoman

Sziasztok!

Megjöttünk a védőnőtől. A vérnyomásom a béka feneke alatt van 85/60 egy bögre kávé után.. :? És fogytam 1.5 kilót. Én gravidát szedtem, de abbahagytam, mert rosszul voltam tőle. :?

bebi: neked is szépen alakul a pocakod. :) Nálunk apa azon röhög, ha így folytatom a pocakosodást akkor a végére egy nagy has leszek.. :lol:

mandala: Sarahban nem tudom, hogy leonbergi van-e, de hogy belga juhász van az biztos. :)

mirr-múr: ami a rugikat és a babonát illeti.. van egy csomó kisruhánk amit Vivitől örököl a bébi, meg annyira édesek a picurka ruhák, és olyan olcsó volt... :lol: :lol: ennyit a babonáról. :D

nap: örülök, hogy minen oké volt a főnököddel. :) És drukk a nagy bejelentéshez. :D

A nyuszi imádni való és éééén is akaroook dinnyééét.. :lol: :lol: :lol: meg eper ízű epret, meg málnát és sárgadinnyét, meg őszibarackot és cseresznyét meg meggyet. Asszem egyenlőre ennyi.. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

mona: kis javítás: Őrbottyánban lakunk és a szülés várható ideje 2007 aug. 18.-a :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

mona: ja és 25 éves vagyok. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Franciska,
örülök, hogy megvan az oka az alacsony AFP-nek, mondtuk, hogy nem lesz baj. :wink:

Dimet,
szerintem te se paráztasd be magad. Én integrált teszten nem voltam, tehát fogalmam sincs, mi lehet ez az érték, de gyanítom, hogy ugyanúgy csak a kismamák őrületbe kergetésére jó, mint az AFP. Meg aztán tele van a negatív szóval a leleted, voltál már és mész is még UH-ra, úgyhogy nyugi! De ha meg akarsz nyugodni, akkor hívd fel a dokidat, és kérdezd meg. Látod, Franciska esetében is kiderült, hogy egészen egyszerű oka van az alacsony AFP-nek.

italoman

Sziasztok,szép verőfényesnapot mindenkinek :) !

Én szedtem az elevitet a 12.hétig,aztán abbahagytam,,mert híztam tőle rendesen,meg doki is ezt javasolta.Én úgy hallottam még mikor a kisfiammal voltam terhes,hogy a 20,hétig javasolt a szedése,mert nagy baba lehet tőle.Aztán,hogy mi igaz belőle nem tudom.Nekem csak az az egy problémám volt vele,hogy alig bírtam lenyelni :? .

Pattogobolha,nekem magas,úgyhogy adhatok belőle,hogy kiegyenlítődjünk :lol: .Ja,és én olyan vagyok,hogy beparázom ha más méri a vérnyomimat,úgyhogy én itthon méricskélam magamnak.Legelször a védnőnél 173/81 volt,aztán doki rám is rakatta az ABPM-et,de azzal okés volt,úgyhogy nincs nagy baj,de mivel néha kiugrott,kaptam vérnyomi csökkentőt :?

Kép
Kép
huni

hát, jó. de nehéz nem megijedni. pedig alapból nem vagyok egy parázós alkat. a dokim úgyis azt fogja mondani, hogy ne foglalkozzak vele......de ez a 0,3 MOM uE3ra feltünően alacsony. a Többi MOM-om jó lett. Jaj, istenem, ez asok hülye vizsgálat. bejelentkeztem még délelőtt UHra, és az asszisztens rábeszélt,hogy ne a 19. hanem a 20. héten menjek, akkor több minden látszódik a szívből is. de szerintem nem fogom kibírni,hogy olyan későn menjek.....
dimet

Dimet,
ha csinálnál vonalzót, tudnánk, hogy a 20. hét még mennyi idő neked. :wink:
Tudom, könnyű mondani, hogy nem kell parázni, én is jól tudom osztani az észt, ha mást kell biztatni, magamat meg hiába próbálom meggyőzni hasonló esetekben. Szóval én is paráznék egy kicsit, az tuti, pedig tényleg hiszem, hogy nem kell, sőt, nem is szabad. Gondolj arra, hogy ha jó volt a 12. heti UH, és ha jó lesz a következő is, akkor biztos nincs baj. :)

italoman

mandala, én Dr. Bánhidyhez járok, de igazából nem volt tudatos orvosválasztásom. kb 5-6 éve járok hozzá, de mindig csak évente egyszer mentem rákszűrésre, meg hogy felírja a kis bogyóimat. Aztán most hogy terhes lettem persze első dolgom az volt, hogy hozzá mentem és kicsit ott is ragadtam....nincs vele semmi gondom, de igazság szerint összehasonlításai alapom sincs, hogy más dokiknál milyen lehet....
mindig kedves, válaszol mindenre, de sokaszor az a bajom, hogy nem tudom, hogy mit is kellene kérdeznem, magától meg nem mond sokat.... :(
Próbáltam már több fórumon is utánanézni Bánhidynek, de a sotés fórumokon inkább a többi dokiról írtak.... :( :(

Te kinél szültél korábban? Azt ugye vehetem jó jelnek, hogy minden gyerkőcöt ott szültél? :lol: :lol: elégedett voltál a klinikával? Most is ott fogsz szülni? ahogy nézem 8 nap van közöttünk, akár még szülhetünk is együtt... :lol: :lol:
Minden infót, tapasztalatot nagyon szívesen veszek, akár priviben is, nem tudom a többieket mennyire érdekli ez....
esetleg van még valaki aki a sote II-n fog szülni?

Kari

Kép
kkarol

Italoman!
Kösz, hogy megelőlegezed, remélem tényleg minden rendben lesz,de azért még sajnos nem tuti. 2 nap múlva lsz új afp-eredményem, ha esetleg az sem jó még lehet, hogy genetikai tanácsadás lesz a vége, de nagyon nem szeretném ha megböknék a pocimat.

Vitaminokat én is hanyagolom néhány hete, már a számbavételétől öklendezek, lenyelni meg végképp nem sikerül :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok Lányok!

Írok gyorsan, aztán indulok az oviba a manómért.

Kari: engem érdekel a torna, az eheti pénteket nem ígérem, mert ez most pont egy kivételesen nyüzsgős nap lesz, de ha sikerül, odamegyek 6-ra. Addig még úgy is írok. De ha most nem is, jövőhéten hétfőtől csütörtökig nekem bármelyik nap jó, viszont pénteken suliban leszek.

Ildi: délután elküldöm az adataimat, meg majd még kisérletezem a vonalzóval is, mert ugyan már kész vannak, de valamiért nem sikerült felraknom, és az az igazság, hogy gyorsan feladtam.

Mandala: megkérdezhetem hogy milyen típusú vitaminokat szedsz? Pontosítva a kérdést melyik gyártótól vannak a vitaminok?
Engem nagyon érdekelne a természetes b komplex, no és az omega 3, mert azt elég nehéz ételből bevinni, pláne nekem, így hús /hal nélkül. Egyébként tejterméket eszem abszolút, úgyhogy úgy gondolom, hogy a fehérje bevitelemmel nem lehet baj.
Még annnyit kérdeznék, hogy te a b komplex, omega3, vas melett, szedsz, valami "terhességi vitamint" is?
Én egyre inkább azon gondolkodom, hogy nekem az elevit kevés, bár én is szedek mellette, magnéziumot, kálciumot, néha -néha vasat is.

Most mennem kell, később visszanézek.

Sziasztok.
moni1973

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok, míg Sasa alszik.... olyan szép idő van, hogy sokat vagyunk kinn... :lol:

Aranyosak az állatok... :lol:
Nekünk egy bocink van... a szomszédnak vannak tehenei és az egyik kisbocira mondjuk, hogy az Sasáé... nagyon odavan a tehenekért... Lehet, hogy tehénpásztor lesz? :roll:
(mintha nem értelmiségi szülők gyereke lenne....)

Vitamin
Én lényegében 3 éve szedem az Elevitet... se én nem vagyok elhízva, se a gyerekem nem született óriásként...
Aludni tudok... felébredni nehezebb...
Alváshoz nagyon jó szolgálatot tesz már most a szoptatós párna...
Vendég

Franciska,
én tudom, hogy rendben lesz az AFP-d, csak nyugi! :wink:

Móni,
a vonalzóhoz kapott kódok valamelyikét a profilodban az aláírásodhoz illeszd be! Ha az egyik nem működik, próbáld ki a másikat is, kinél mi jön be. És ügyelj arra, hogy a "mindig csatolja az aláírásomat" előtt a kocka ki legyen pipálva!

italoman

Betsy,
lehetséges, hogy az iwiwen Debrecen szerepel nálad városként? Vagy nem is téged jelöltelek be? :shock:

italoman

betsy ezt már olvastam én is, hogy segít a szopipárna, de hogy használod?
Nektek hosszúságúra mekkora van, vagy ezek egyformák?

Kép
mona76

Szia Ildi!

Próbálkozom egyet vonalzó ügyben, de ha nem megy, akkor ha haza jön a párom, megkérem, hogy segítsen.

Kérlek küldj nekem a g.mail-hez felhasználói nevet, és jelszót.

Köszi,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni,
nézd meg, hogy be legyen jelölve a profilodban lehetőleg a HTML és a BBCode engedélyezése is, úgy valamelyik kódnak működnie kell.

italoman

Italoman
Igen, Debrecen szerepel... onnan ismernek nagyon sokan... :lol:
Valamikor ott dolgoztam a klinika-telepen....

Mona
Kitámasztom magam vele, akár pocinál, akár deréknál, lábközé betenni...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?