Új privát üzeneted érkezett!

Csajok: ÁÁÁ én nem megyek más topicba. úgy felhúztam magam. van egy kismama akinek már szivhangja is. És közben kicsit barnázik. erre a sok hülye irja neki ajjajj az nem jó. baj lesz mert neki is igy volt.
Én pont írtam, hogy a babaneten több kismama is barnázott mégis most félidős anyuka.
Ahelyett, hogy bátorítanák még le is húzzák.
Még ha valakinek rossz is a tapasztalata de akkor is ilyet hogy lehet tenni egy kismamával??

Nálunk miért nem igy viselkedtünk?? Hisz sosoem irtuk senkinek a rosszakat csak pozítívan biztattuk és senkinél nem is volt gond.Annyira bunkók az emberek!!!

Kép
csucsu05

Csucsu!

Igazad van!
Itt legalább bíztatjuk egymást.
Egyébként nálam még most is előfordul egy-két hetente egy kis barnázás. Igaz, nagyon pici, de rengeteg oka lehet. Én már nem is igazán foglalkozom vele, max egy kicsit több pihenés, ha meg tudom tenni. De ha az okát is tudom, mint pl a tegnapi nőgyógyászati vizsgálat, akkor még ez sem.

Gabi!

Ezek a késői pék nagyon jók tudnalk lenni. Már többünknek bejött. :D
Vendég

Cat: Persze azért mert van egy kis barnázás nem kell megijedni. Na de akik rögtön elkezdik irni a rosszat az felháborít. szegény kismamának nem a negativ hozzászólások kellenek hanem a pozítív. Nem azt modnom, hogy áltassák de könyörgöm azért ne irjukmár meg neki, hogy el fog vetélni.....Mert elkezd félni és tényleg bekövetkezik.
Anyukám velem 3hónapos koromig vérzett mert menstruált. Nem kapott gyógyszert semmit mégis itt vagyok.
Igaz nem kapott ilyen megerősitéseket, hoyg baj lesz. Hanem bizott.

Kép
csucsu05

sziasztok én is csak beköszönök mert 10 kor megyünk be a városba mert a vöröskerszt csinál egy kis müsort a 3 év alatti gyerekeknek az apolló moziban itt tarjánban :):) kapnak valami kis ajándékot is majd utána jövök :)

csucsu teljesen megértelek mindenki tudja hogy benne van a pakliban hogy elvetélhet valaki ha barnázik de nem kell ezt erősíteni pont hogy ezért kell pozitívnak maradni mert ha mégis bekövetkezik a legrosszabb akkor ugyan valahol tudta a lelke mélyén de könnyebben talán fel tudja dolgozni de ha mégis baba van akkor meg tök jó mert nem stresszelt rajta nem okoz még nagyobb bajt :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Ma már dolgozom,tegnap kialudtam magam :wink:

Hangom nem sok van,de az már semmi ahhoz képest,ahogy tegnap éreztem magam :shock:

Hát tényleg nem tudom,hogy lehet valaki annyira bunkó,hogy elriasztja a másik kismamát!!!Igy is elég sok bennünk a ??? hát még igy!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok!
Kidobott az ágy, pedig ma aludhattam volna sokáig, de gyakorlatilag csak rémálmaim voltak, hogy megindult a szülés, aztán mégse, csak feküdtem a kórházba (ami könyvtár volt) és a dokinőm meg csak húzogatta a száját, aztán az építkezésről, hogy használt (összefirkált, és telepakolt) beépített szekrényeket raktak be, és azt állították, ez normális (biztos a kollégiumi utóhatás lehet, álmomban mindnyájan egy nagy térben laktunk a lakókkal :D).
Szóval inkább felkeltem.
Csucsu, köszönöm a felajánlást, de hát annyi cuccunk van, hogy az albérletet úgyis fent kéne tartani a tárolásra, akkor meg mindegy.
De majd lesz valahogy, én már csak annak örülök, hogy nem mondtam le emiatt a 2-i nőgyógyászati vizsgálatot :roll:

Pici, erősödj és pihenj sokat!

Sissi, én is azt tanácsolom, mint csucsu, a kiscipő meg egy szép kártya ugrott be nekem is először (akár a fára akasztva) :wink:

Gabi, üdvözöllek a megkésett pé-k birodalmában :wink:
Külön ovit nem nyitunk majd a kis kósza petesejteknek? 8) :lol:

Cat, gratula a jó cukoreredményekhez!
Te már szültél, lesz még nekem ilyen mérésem, vagy most már senkit nem fog érdekelni, hogy mennyi a cukrom?

Ma szülésfelkészítő, gyengéd szülés a téma... hát kíváncsi vagyok! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

törpiri, téged hagytalak ki: mi újság a pároddal? Változott valami?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hú,de rossz igy ébredni...
De akkor azt mondják legalább nem történik meg!! :wink:

Gondolom sok minden jár a fejedben,amin nem is csodálkozom:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Szerintem még pár napot otthon kellett volna maradnod. De Te tudod.

Nemlajos!

Ha ilyen álmaid vannak, akkor jobb is ha felkelsz. Nem sütsz karácsonyi mézecskalácsot?

Van egy diabetikus receptem. Én is ma vagy holnap fogom kipróbálni:

Hozzávalók:
Tésztához:
1/2 üveg, azaz 125 gr „mézpótló” („DIABET” diabetikus édesség méz helyett), 5 dkg Ráma margarin, 2 tojás, 2 csapott evőkanál Canderel édesítőpor, 1 teáskanál őrölt fahéj, 1 csapott kávéskanál őrölt szegfűszeg, 1 púpos teáskanál sütőpor (vagy szódabikarbóna), 40 dkg liszt.

A díszítéshez:
darabolt dióbél (vagy mogyoró, mandula), 1 tojásfehérje a bekenéshez.

Elkészítés:
Egy tálban a mézpótlót és a margarint meglangyosítjuk. Egy másik edényben az édesítőport kikeverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a sütőport, a fahéjat és a szegfűszeget, együtt jól összedolgozzuk, és hozzáöntjük a langyos, margarinos „mézhez”. Együtt újból jól összedolgozzuk.
Végül hozzáadjuk a lisztet, és jól összegyúrjuk a tésztát (ha úgy érezzük, hogy nagyon ragad, adjunk még hozzá lisztet). Takarjuk le konyharuhával, és szobahőmérsékleten pihentessük legalább fél napon keresztül.
Kilisztezett nyújtódeszkán nyújtsuk ki kb. fél cm vastagságúra, és szaggassuk ki különböző formákkal (szív, hold, csillag stb.). Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk a kiszaggatott darabokat, megkenjük tojásfehérjével, és díszítésként a közepükbe kissé belenyomunk 1-1 diódarabot (vagy 1-1 szem mogyorót, mandulát). Forró sütőben mogyoróbarnára megsütjük, bő 5 perc alatt megsül. Ünnep előtt egy héttel már elkészíthető, fém dobozokban jól tárolható.
Vendég

És most elkezdem csinálni a karácsonyi ajándékkísérő kártyákat.
Vendég

Nemlajos!

Elméletileg csak egyszer csinálnak terheléses cukor vizsgálatot, ha minden rendben van.
Én a helyedben elmennék mégegyszer.
A terhességi hormonok hatására, ugyanis 20-22. héttől kezd néha kevés lenni az inzulin amit termelsz, és ez így megy a 35. hétig. Utána folyamatosan javul a helyzet.
Vendég

Idén nem sütök, de köszi a receptet, mentettem.
Jövőre lesz igazi karácsony, a saját lakásban, saját gyerekkel, saját fával. Most még szülőzünk.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mégse biztos, hogy annyira rendben vagyok lelkileg.
Nyertem egy ezresért egy kantáros bársonynacit a teszveszen, postaköltséggel lett 1700, akkor már éreztem, hogy nem az én bizniszem, most hívott anyu, hogy jött egy nadrág, nem is mondtam (de, direkt ezért hívtam fel két napja), és adott egy 500-ast a postásnak, mert kihozta... :shock: :?
Most meg itt bőgök, hogy ennyiért már bármelyik turiban megvehettem volna, és megint összevesztem anyuval, akinek van valami baja napok óta, de nem mondja meg... viszont elviselhetetlen :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mindenki ezt mondta :cry:

Még apa is mondta tegnap,hogy irassam ki magam...és még ügyfél sincs,tehát maradhattam volna.
De tényleg jobban érzem magam...ficánka meg csak ugy ugribugrizik bennem :wink:

Ha ilyen pangás van átnézek a WestEnd-be,naptárt szeretnék csináltatni..de nem tudom karácsonyig elkészül-e... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos..

Lehet,hogy anyukád is érzi rajtad a feszültséget,azért ingerültebb ő is...
Üljetek le és beszéljetek...egyikőtöknek sem jó,ha ki van borulva!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!

Szerintem a mézeskalács ajándéknak is jó.
Vagy kísérő kártya helyett, ha cukormázzal ráírod az ajándékozott nevét.

sajnálom, hogy megint van valami probléma. De ez azért van, hogy utána a jót jobban értékeld.

Törpiri!

Ha szerencséd van még elkészül karácsonyig, de én nem fűznék hozzá sok reményt.
Internetes rendeléssel próbálkoztál már?
Azt hiszem a Fotomarket is csinál ilyet.
Vendég

Most lesem a netet...és találtam is egyet amiért el lehet menni és ráadásul a mellettünk lévő utcában van :D
Lehet szerencsém lesz?? :wink:

Csak az a gáz,hogy a telcsimen a kép,az otthoni gépen van fent,igy nem tudom már most elküldeni a rendelést,csak otthonról...mindegy,csak sikerüljön...Bambuszos naptár...1990 Ft szerintem nem is vészes.

http://www.copyfantasy.hu/fenykepes_aja ... naptar.php

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

No, ha nem lapozgatósat akarsz, ez szerintem tökéletes!
Én egyszer csináltam (magamtól, gépen) egy naptárat az akkor még nem uramnak, mire kész lett (lapozgatós, minden hónapra rólam vagy egy közös fotó, olyan feliratokkal, hogy ekkor ismerkedtünk meg, remélem, ebben a hónapban már jön a baba...stb), szóval mire kész lett és átadtam valentin napra, rá 3 napra szakítottunk is, két és fél évre...
Úgyhogy én naptárat többé nem ajándékozok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is próbáltam a gépen,de nem igazán sikerült,meg nyomtatóm sincs otthon..

Más bajom nincs vele :wink: :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

asszem, nyomtatni elvittem valami nyomtatóshoz.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: megértelek ha nem csináltatsz naptárat. Elég rosszul sült akkor el . Hisz össze vesztetetk és még egy évig nézhette a képeket.
Mondjuk vicces is nem?? :)

Kép
csucsu05

hát... ööö... annyira nem volt vicces, égett is a pofámról a bőr (pedig tényleg nagy szerelemmel készítettem az ajándékot, aztán meg úgy kiraktam a szűrét, mintha sose kellett volna, úgy látszik, én magába az érzésbe, hogy meglepem, és hogy mennyire szép ajándékkal, voltam szerelmes...).
Viszont ennek a lelkiismeretfurdalásnak köszönhetem azt a határtalan szerelmet, amit iránta érzek, miután újráztunk.
Ha arra gondolok, mit állt ki értem, hogy mit tettem vele, mindig elönt az a jó érzés, ami általában csak a szerelmek elején szokott (szívdobogás, gyomorszorítás, lélekmelegedés) :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és még nincs vége...
Most hívott sírva anyu, hogy megint le kell vágniuk egy disznót, mert valami baja lett, és hát tele a hűtője, nem tudja hová tenni (januárban akarták levágni, az ünnepek alatt ugye jócskán kiürül a hűtő...).
Már járt idén így egyszer, most a két disznón nagyobb a vesztesége, mint amennyit a 3 összesen ért volna... :cry:
Nagyon ránk szállt a sors most valamiért... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na megjöttünk volt egy kis műsor meg Gergő kapott egy kis rongybabát meg ropit mi anyukák ami értékesebb volt kaptunk egy 2kg persilgoldot meg egy silan öblitőt :):):) gege elég jól bírta csak hazafelé aludt el a buszon még mindig alszik :):):):

nemlajos nem semmi álom :):):jobb is hogy felébredtél :)
nem tudjátok eladni valakinek a leölt malackát? nem kell senkinek így ünnepek előtt?

Gabi akkor mégsem akkor lettél babás mikor te gondoltad ezek a kósza huncut titkos pék :):):):):)

cat nekem késtzer csinááltek a 36. héten csináltak mégeggyet mert már akkor 4200g-nak mutatta az uh Gergőt meg állítólag vizesedett stb a gyerek de tökéletesebb volt a cukrom a 36. héten mint előtte a 25. -en:):):)

nika70
Salgótarján

nika, hát épp ez az, ha eladja, akkor egy hónap múlva veheti a húst, és persze így sokkal rosszabbul jár.
És ha eladja, gyorsan kell eladnia, mert nincs hol tárolnia, ez is ront az árfolyamon...
De ügyes asszony, biztos megoldja valahogy.
Csak éppen apu sincs most túl jó korszakában, megint sokat iszik... Szóval most tényleg kijár a családunkra:(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na megjöttem a WestEnd-ből és KÉSZ A NAPTÁR!!!
1/2 óra alatt megcsinálták 1000 ft-ért!!!!!
Juhéjjjjj :D

Szegény Nemlajos...mi jöhet még???Ennél már csak jobb..úgyhogy kitartás :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri, gratulálok!!!
Ez gyors volt! :lol:
Nem fotózod le...? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Igaz,hogy nem bambuszos,hanem papiros,de szerintem jó lett!
Majd otthon felrakom vagy megpróbálom itt bent bescannelni...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

JÓ:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

törpiri ügyes vagy :):):)

nemlajos és valakihez a fagyóba nem tudja egy kis ideig tárolni?

csajok megnéztem a house legújjabb részét és hát a végén már zokogtam kisbabás story volt de annyira szép volt a végén hogy minden rendben lett vele stb még mindig könnyes a szemem :):):):)

ma óvári szeletet csinálok :):):)

nika70
Salgótarján

Nekem képzeljétek hozott a főnöknőm sült kacsacombot párolt káposztával,mert tegnap nála volt "buli"amire én nem tudtam menni a nátha miatt!

Annyira jólesett,hogy gondolt rám :oops:

Most megyek és meg is kóstolom :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nika, nem tudom, ezt ő tudja megkérdezni, csak ő is olyan, mint én, hogy előbb a legrosszabb, és akkor leereszti a gőzt, utána meg megold mindent szépen :roll:
hogyhogy legújabb House? Honnan? Hiszen ma este lesz a legújabb rész, nem? (mármint M.o.-on a legújabb...)

No, mentem szülésfelkészítőre...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Lányok!
Megint itt, igaz mostanában elég keveset jövök.... :oops:
Ma voltam utoljára gyakszin (idén), és most el kell majd kezdenem a nagy pakolást és takarítást, hiszen pénteken elutazunk és majd csak jan 4.-én jövünk ismét haza. Szóval bő 2 hétre kell bepakolnom!
Tegnap beragasztottuk a hidamat, de elég fájdalmas volt. Aztán szépen elmúlt a fájdalom, csak a fura érzés maradt meg, hiszen közel 12 éve nem volt ezen a helyen fog, így most fura hogy van. De szép nagyon. Ez a lényeg, majd megszokom.

Piri most múlt el, így legalább nem az ünnepek alatt kell bajlódnom vele. Majd talán a karácsonyi összbújásnál tesóka is könnyebben összejön. :lol:

Nemlajos!
Sajnálom, hogy mostanában rátok jár a rúd. Pedig jobb lenne annak a picurinak ottbent, ha felszabadultan boldog lennél!!!
A malacokkal meg tudom, hogy sok a baj, pont ezért nem lesz anyósoméknak jövőre már....

Törpiri!
Ügyi vagy naptár ügyben! Milyen lett? Olyan 1 lapos, vagy minden hónap külön lap??
Mi is azt csináltattunk a nagyszülőknek és a dédiknek a gyerkőcről. Tavaly is ezt kapták és azt mondták nekik nem is kell más csak megint legyen naptár. Hiszen akkor egész évben csak benne gyönyörködhetnek.

Csajok!
Akinek tudtam az email címét, annak küldtem egy kis karácsonyi képeslapot, hiszen már csak 2 nap és egy jó időre itthagylak benneteket!
Viszont akiét nem tudom, annak ide teszem fel!!!

Kép

Kép
oriandy

Andy!

Jó hogy jelentkeztél, biztos szép lettél :wink: és köszönjük a képeslapot! :wink: :D :D :D

Kép
Kép
minimano74

1 LAPOS..:)

A 12 lapost most sokaltam..5990,- Most nem futja :oops: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

5990Ft Ft a 12 lapos?? Hol???
Mi amit csináltattunk, az összesen 2712Ft-ba került!
Igaz ezeket korábban kell megrendelni és a neten keresztük kell feltölteni a képeket, de csúcs szuper ett tavaly is és szerintem az idei is.
Rakok képet példaként
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gabi!
Köszi! Valóban nagyon szép lettem (nem is vagyok beképzelt, mi :wink: :lol: :oops: ), de igazán csak akkor leszek szép, ha a jobb oldal is elkészül! Az meg még macerásabb, mint a bal volt. :roll:

Kép
oriandy

Ja és a naptáron a piros kockák a rokonok szüli ill. névnapjait jelzik!
És bele is van írva, hogy kinek a sz.napja. (névnapnál ugye egyértelmű)

Kép
oriandy

Nagyon jók lettek :D és tök jó ötlet,hogy a szülinapok szinezve lettek...

Ahol hímeztettem a törölközőket,ott lett volna annyi,igy inkább maradtam az 1 laposnál.
De most láttam egy annyira aranyosat...normál méretű falióra és abba kép...és az csak 3000 ft volt...de addigra már megcsináltattam a naptárt...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nemlajos én már az 5. évadot nézem letöltögetem :):):):):):))

Andy én megkaptam és nagyon szépen köszönjük :):):)

a naptár nagyon jó :)

lehet megkérem apát hogy csináljunk mi is mert van már nyomtatónk ki tudnánk nyomtatni :):):) de lehet majd jövőre

nika70
Salgótarján

Andy!

Hol csináltattátok ezt a naptárt, hogy ilyen olcsó volt?

Neketek is békés, Boldog ünnepeket, ha addig nem jönnénk közénk!

Törpiri!

Jövőre már én is csak naptárat fogok csinálni. Tavaly is akartam, de nem úgy jött össze a költözés miatt. Idén is elmarad...

Nemlajos!

Sajnálom, hogy most minden összejön Nektek. De ez azt jelenti, hogy most már csak jobb jöhet.
Naptárfóbiád pedig érthető.

Nika!

Örülök, hogy jól sikerült a karácsonyi ünnepség. És még ajándékot is kaptatok.
Vendég

Nika!

Az a baj, hogy ez a naptár csak akkor igazán szép, ha fotopapírra és fotonyomtatóval csinálják.
És én nagyobb méretben is szeretném.
Vendég

Cat!
A bátyám csináltatta, de majd megkérdezem tőle és beteszem az oldal linkjét!
Pénteken délután utazunk el, addig még azért remélem tudok jönni hozzátok!!! :wink:

Kép
oriandy

Kép
oriandy

23-ig csinálják, este 10-ig vannak nyitva

Kép
oriandy

Cat...a WestEndbe megcsinálják nagyobb méretben is...majdnem olyan volt mint egy plakát.... és csak 1/2 óra.

Ha jól emlékszem valamelyik nap jársz erre azt irtad nem???
Telefonra rámented a képet,itt meg átrakják a gépre és kész is van :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jaj lányok! Jut eszembe!
Szombaton és vasárnap Pesten leszünk. Barátokhoz megyünk a Bolgárkertész u.-ba, és onnan el erre-arra (többek között a Outlet-be) Csak azért írom, hogy ha valaki látna és rámismerne! Akkor IGEN! Én vagyok az! Majd 1 év után most megyek megint Pestre. Pedig aztán Magyarországon belül nincsenek elérhetetlen távolságok....... :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Andy!

Köszi!

Lányok!

Olyat tettem amir egy éve készülök.
Megrendeltem a vezetékes internetet itthonra. :D
Jó munkához idő kell. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fog működni is.

És tegnap volt egy éve, hogy beköltöztünk életünk első saját hazába. :D :D :D
Vendég

Cat!
Ez szuper!!
Ja és gratula az első évfordulóhoz! Ugye milyen jó érzés?? :wink: :D
Mi 2006. márciusában költöztünk be az első közös lakásunkba, és a mai napig van, hogy mélyen elgondolkozok rajta, milyen szerencsések vagyunk! A közvetlen ismeretségi körömben is van sok olyan, aki albérletről-albérletre vándorol.....
Szóval, biztos hogy ennél szebb dolog nincs!

Kép
oriandy

jaj bárcsak én is itt tarhtanék már mi is albérletben lakunk még de egyenlőre nincs még láthatáron sem :):):)

nika70
Salgótarján

januárközepejanuárközepejanuárközepejanuárközepe...
8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?