Új privát üzeneted érkezett!

Ezt az EDÁt lehet kérni?
Csak mert egyre több helyen olvasom, hogy ha nem muszáj (mi az, hogy muszáj? Fáj, fáj, nem?), akkor fizetni kell érte... :shock:
Tudom, hogy elvileg nem így működik, de a gyakorlat mást mutat.
Ti hogy tudjátok, már szült lányok?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én csaszival szültem és végig ébren voltam spinálist kaptam nem tudok hozzászólni

asiye drukk megy a hugodnak már csak pár óra és nagynéni leszel :):):) de jóóó

nika70
Salgótarján

Nemlajos: én is császárral szültem és spinálist kaptam szintén.

Asíye: Nem vagy még nagynéni?? :)

Kép
csucsu05

asiye? hol vagy? babalátógatóban??????

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

EDA: Én mindennkinek csak ajánlani tudom.
Minek fájjon, a nem muszáj? Hiszen ha fáj a fejed vagy a fogad akkor is beveszel egy fájdalomcsillapítót. Ráadásul gyorsabb a tágulás, nem fáradsz el annyira, hiszen nem kell a fájdalommal küzdened és így több erőd marad a kitolásra. Nem is beszélve arról, hogy utána is jobban érzed magad és több erőd lesz a babával is foglalkozni.

Illeteve még egy nagy előnye van: Ha valami komplikáció lép fel, akkor könnyebben és gyorsabban tudnak a babának segíteni.

Plusz pénzt csak a Bajcsyban vagy Telkiben kérhetnek érte, hiszen azok magánkórházak. államiban mindnekinek jár aki kéri, és van megfelelő személyzet aki beadhatja.
Nekem mázlim van, mert az orvosom nemcsak szülész-nőgyógyász, hanem sebész és aneszteziológus is. Ő egy személyben mindent el tud intézni amit kell. :D

Asiye!

Megszületett már?
Kipihented magad? Jobban vagy?
Vendég

Cat:
"államiban mindnekinek jár aki kéri, és van megfelelő személyzet aki beadhatja. "
És ha nincs megfelelő személyzet? Mert hogy azzal szoktak érvelni, hogy a szülészetnek nincs aneszteziológusa vagy mije...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bocsi lányok! :?

ezekben a percekben születik meg a kicsi. negyed órája hívott a sógorom, hogy még csak akkor vitték a műtőbe. hagyták egész nap szenvedni, a végén már semmit nem ért az eda és szegény visított egyfolytában. :cry: :cry:
a sógoromon is hallottam hogy nagyon kivan idegileg mert remegett a hangja, aztán mikor rákérdeztem, szegény elsírta magát, hogy nem gondol :cry: :cry: a hogy ennyire szenvedni fog a hugom. :cry:

azért jövök majd a hírekkel de szerintem akkor még van egy-max. 2 óra, ahogy kicsit megnyugszanak.

én jobban vagyok, mert nem magammal foglalkozom....
meg mert mindjárt alvás idő és akkor én is nyugovóra térhetek. de előtte jövök a hírekkel, viszont kép csak valószínűleg holnap lesz, ma már nem zavarom cat-et.

Kép Kép Kép
asiye

a szívem megszakad komolyan ha arra gondolok, hogy Ő szenved míg a dokiknak ez is csak munka!

Ja és a burok repesztés utáni 8 óra, 6 körül lejárt, de még megvárták a műszak váltást :evil: :evil: :evil: gondolom volt vacsi, kávé, pihi......aztán disznó torra fel!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Akkor fogalmama sincs.
A Péterfyben a szülések 80% EDÁval megy. Ott az orvosok nagy része is beadhatja, mert van vizsgája, vagy mi kell hozzá.
Azt nem tudom, hogy más kórházakban ez hogy működik.

Olvastam olyat, hogy előtte az aneszteziológussal is találkozni kell. De szerintem kérdezd meg a dokidat!
Melyik kórházban fogsz szülni?
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
NEM BÍROM MAGAMBA TARTANI!!
ROHADJANAK EL OTT AHOL VANNAK!!!!!!!!!!!!
AZ ILYEN ÁLLATOKAT PENGÉVEL ÖSSZEVAGDOSNÁM AZTÁN SÓBA FORGATNÁM, MAJD KITAPOSNÁM A BELÉT!!!

BOCSÁNAT DE OLYAN FESZÜLTSÉG ÉS MÉREG VAN BENNEM HOGY SZÉT TUDNÉK VERNI BÁRMIT!!! :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nagyon sajnálom ami a húgoddal történik.
Ehhez valóban nem kellett volna fogadott orvos. Én biztosan egy fillért sem adnék senkinek a helyében.

Képeket küldhetsz, fel tudom még tenni, ha tizenegyig megkapom. Úgyis filmeket nézek este. (NCIS, Gyilkos számok)
Vendég

Asiye!

Nyugodj meg! Ez neked sem tesz jót és Yaseminnek sem.
Sajnos ezen már nem tudunk változtatni. De talán a baba feledtetei vele az összes rosszat ami edig történt.

Az orvos pedig úgyis visszakapja még ezt valamikor. Minden tettünknek megvan a következménye.

(Ha nagyon gonosz lennék, felhívnám az APEH figyelmét rá, hátha kapna egy vagyonosodási vizsgálatot, vagy csak egy plusz ellenőrzést.)
Vendég

Most már mint NAGYNÉNI írok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

fél kilenckor megszületett BODNÁR ANICA (kis dugóhúzó), 4050 grammal és 54centivel!!!!!!!!!!!!

hallottam ahogy sír !
a hugomeltolták megfigyelőbe, az apukájával volt a szülőszobán!
de fénykép valószínűleg tényleg csak holnap mert perceken belül lemerül a sógorom :wink:

de jóóóóóóóóóóó!
túl van rajta! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Bocs,hogy nem jöttem,de nem voltam itthon.Egy bnőmhőz mentünk át Márkkal ott is van egy 15 hós kislány.Márkkal aranyosan eljátszottak.Bkocsi nélkül voltunk most is,elég jól birta a majdnem 1 órás utat.Igazmost egy kicsit fáj a hasam és fáradt vagyok,de nemsokára lefekszek.

Asiye.borzasztó,hogy mit csinálnaka hugoddal, nem értem ,hogy lehetnek ennyire felelőtlenek ill. gonoszak. A választott orvosnak én sem adnék pénzt az ilyen meg sem érdemli.

Én holnap 1/2 5r megyek dokihoz,majd megirom,hogy mi volt.Most azért imáédkozom,hogy még ezen a héten tudjak menni uh-rA is,mert jövő héten apa dolgozik a 2 napban és anyuékat nem akarom megkérni,hogy vigyázzanak Márkra. Bár a bnőmmel megbezséltem a dolgot ésha azon múlna akkor el lenne a gyerekekkel.
Vendég

Asiye:nagy-nagy gratula a húgodnak. :D :D :D Anica-nak hivják a babát?
Vendég

Szép nagy baba lett !!!
Vendég

asiye végra gratula te nagynéni :):):):)

szép méretek Gergő is 4150g volt és 58 cm :)

nika70
Salgótarján

sissi!

igen! :lol: Anica!
A hugom ilyen irodalmár lélek, sokáig Csinszkát vagy Lédát akart :shock: :lol: :lol:

holnap várunk téged az uhu eredménnyel! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Gratulálok a húgodnak!
És persze Neked is. :D

Szép nagy baba.

Holnap én nem leszek itthon. Délelőtt urulógia és nőgyógyász, utána veszek még pár ajándékot.

Sissi!

Holnap várunk az eredménnyel.
Vendég

Íme a kép Anicáról:

Kép
Vendég

Köszi Cat!

Én is így jobban látom mint a telcsin! :lol:
jaj még csupa magzatmáz a szeme is! :lol:
egyem meg!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

jaj de kis tündérbogár :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok, jó reggelt lányok :lol:

Asiye!
Gratulálok a hugodnak, nagyon szép a kislány :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt lányok!
Asiye, gratulálok! :lol:
Ha ezt olvasom hamarabb, és nem az iwiwet, akkor bizony nagyon megijedtem volna, ahogy kommentálod az eseményeket tegnap óta, de így már tudtam, hogy jó a vége :wink:

Tegnap láttam a kék fényben egy börtönszülést, lányok, én eddig direkt kerültem az ilyen felvételeket (más meg nézi youtube-on, meg ahol talál), hát most rendesen sokkot kaptam, ott sírtam a párom vállán, hogy erre én még nem vagyok kész... :oops: :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos ne aggódj nem véletlen hogy 9 hónap a várandósság mire ott leszel készen leszel rá

én is nézegettem szüléseket neten bár én élőben is láttam hiszen én eü-t végeztem, gyakorlaton voltunk szülészeten is :) én nem aggódtam bár én tudtam hogy csaszival fogok szülni csak a doki nem tudta :):):):))

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!

Asyie!
Gratulálok, nagyon szép kislány.

Ne haragudjatok, nem nagyon leszek.
Rosszul vagyok, most már ott tartok, hogy szurit kapok a hányásra és hányingerre. :shock:
Nincs erőm, és nem esik jól semmi.
A vérképem sem lett túl jó.

Ha jobban leszek, majd jövök.
Puszilok mindenkit

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

jajj picike pihenj sokat nem jó de hidd el legkésőbb mire megmozdul úúgy hogy te már érzed elmúlik sógórnőm is ennyire rosszul volt a fiával vigyázz magatokra a vérképed meg persze hogy nem jó ha nem marad meg benned az amire a szervezetednek szüksége van nyugalom nem lesz semmi baj csak pihengess sokat tudom nagyon rossz ez most de hamar túl leszel rajta

nika70
Salgótarján

Asiye: Gratulálok:)Szép nagy lány lett az biztos:) Tündéri a fotón:)
Na mostmár nagynéni vagy:)

Cat: Ahol a lányomat szültem a nyirő Gyula kórház is magán kórház lett. persze nem olyan szép mint a Telki mégis borsos ára van a szülésnek.
Ja és a schöpf mérei is magán lett teljesen.
Szép lassan minden kórház fizetős lesz :(

Pici: Pihenjál sokat. Tudom unod már de most ez a feladat. Sajnálom a rosszulléteket. De nemsokára el fog múlni.

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok :lol:
Túl vagyok az uh-n és a dokin is.
10 hetes 3 napos vagyok az uh szerint CRL: 35mm és hallottam a kicsim szívhangját. :wink: :lol: :D :D :D :D
Majd javítom a vonalzóm is.

Itt a kép a KICSIKÉMRŐL :lol: :
Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Először is nagy gratula a nagynéninek... :D

Picikém én is ennyire ki voltam az elején és hihetetlen,ahogy elértem a 12.hetet elmúlt minden bajom..kitartás.

Gabi Neked is gratulálok,szépséges a babykéd :D

Én kb.1 órája tudtam felkelni annyira levert a nátha,igy ma nem is mentem be dolgozni.Tea ivás ezerrel...Remélem holnapra jobban leszek...

Csucsu a Schöpfit sajna már be is zárták,én ott szültem a fiamat és annyira visszasirom :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

gabi nagyon édes a pindurkád :):):):)

Törpiri jobbulást :)

nika70
Salgótarján

Csajok :roll: :!: :evil: :!: :!: :!:
Mondta a doki, hogy a klinikán már nem lehet vérvételre menni ezért a házidokihoz kell menni papírért, most hivtam a házidokimat erre közli, hogy ő csak vérkép és máj-és vesefukciót tud nézetni, (a vércsoport meghatározást és a luesreakciót nem tudja kérni :shock: :roll: ) és hogy menjek a védőnőhöz ő ki tudja irni :twisted: Na mit szóltok :?: :?: Nem egyszerű az egész dolog?

Kép
Kép
minimano74

Azért mert a klinikán nem lehet vérvételre menni a dokid adhat papirt nem???

Én ezt nem is értem...tiszta hülyének nézik az embert...rohangálj ide-oda :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi, gratulálok nagyon a szép kis babszemedhez! :lol:
A dokidnak igaza van, én is így jártam, a házidoki nem nagyon írhat ki terheses dolgokat, inkább a védőnő.

Én most kicsit magam alá csúsztam, a lakásátvétel jan. 14-re módosult, fizethetjük egyszerre az albit a törlesztővel, ráadásul a költözés sem megoldott így már, szóval sok-sok tíz és százezer repült most ki a kezeinkből.
De tudom, hogy lesz megoldás :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szegény Nemlajos...mindig jön valami??? :shock:

De biztos minden ok lesz... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hát, ha máshogy nem, legalább leeresztem a gőzt, itt zokogok már vagy fél órája, hiszen hirtelen belém hasított, hogy így csak 2 hónapunk lesz Döme érkeztéig (ha nem jön hamarabb), és bizony még a szülésre sincs félrerakva semmi.
Na de ilyenkor szoktam megtáltosodni, hisz tudjátok :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Köszi lányok a gratulácikat! :)

egyí percem van csak

Pici! Mit mondott tegnap a párodnak a szemész?

Gabi! Jaj de kis cuki Vacakod van! :)

Cat! Majd gyere az eredményekkel.

Nemlajos!
Táltosodj meg, aztán tollasodj meg!! :lol: :lol: :lol: egyébként a végeredmény jó. de az út odái g....mármint a hugomnál

törpiri!

Jobbulást!

Nika! Gege azóta fájlalja a kezét??

mennem kell, mert ma megyek én is olyan ügyben mint Gabi, dokihoz, meg patikába, holnap érsebész, és hugomhoz csak csütörtök reggel tudok menni. :(

Kép Kép Kép
asiye

rájöttünk az okra kicsit megrántottuk neki mert állandóan felkéredzkedik és tegnap is pont megfogta a kezemet és ugye elngetde magát így a saját súlyával lógott rajta m és utána megint nem mozditotta a kezét kimasziroztuk és utána már semmi baja nem volt úgy látszik kicsit érzékenyebb de csak a bal keze mert a jobbat szoktam fogni és néha megbotlik akkor azzal fogom meg is rántja néha de azt nem fájlalja soha sem

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Orvosnál minden rendben volt ma. :D
Urológiára csak 6 hét múlva kell mennem. Minden eredmény tökéletes lett.
Az utolsó 3 havi cukor átlagom is tökéletes: 5,3. :D

Sajnos az IKEÁba hiába mentem, mert semmit nem kaptam amit szerettem volna és el is fáradtam.

Pici!

Pihenj és hamarosan elmúlik ez a hányinger. Akkor minden sokkal jobb lesz.

Gabi!

Gratulálok a baba méreteihez.
Akkor jól emlékszem, hogy egy héttel nagyobb, mint amit eddig számoltál?

Asiye!

Sok sikert a holnapi orvoslátogatáshoz!
Vendég

Sziasztok!

Látom ma nem prögött a topic.

Én megjártam a dokit minden rendben velem.Uh-ra a Péterffybe kell mennem,majd holnap kérekidópontot.
Vérvételre is oda kell mennem, Cat meg tudod nekem mondani,hogy az meklyeik épületben van?
Te is oda szoktál járni?Ha igen hány óráig lehet menni?A vérvételt még a héten le szeretném tudni,amig apa itthon van. Utána meg kérek időpontot a háziorvoshoz és a védőnőhöz.

Pici:sajnálom,hogy ennyire rosszul vagy,de már csak pár hét és mosolyogni fogsz az egészen.

Asiye:nagyon édes a pici lány aki nem is annyira pici.

Sajna nem tudunk uh. képet tenni a karácsonyfa alá.Ötleteket várok,hogy igy hogy jelentsük be!Közönöm előre is.
Vendég

Gabi:grat a baba méretiehez,akkor most pont ugyanannyi idős mint a mensi alapájn számolnád?

Törpiri:jobbulást neked.Remélem holnapra jobban leszel.

Sajna a héten nem nagyon tudok többet jönni,mert apa itthon van,ill. mindig van vmi program.
Holnap délután megyek be a mh-re majd jön egy volt osztálytársam.Délelőtt meg takaritanom kellene.Ma egyí kicsit fáradt is voltam pedig 9-kor keltünk.Annyira édes kisfiam van,hogy ennyi ideig alszik :D
Vendég

Beszéltünk apával anevekről fiú név már meg van a biztos befutó a Milán lett, lánynévnél pedig Kata vagy a Petra harcol egymással. Nekem még a Hanna vagy az Emma is tetszene,de apának annyira nem.
Vendég

sissi tegyétek a tesztet a fa alá :):):):)

nekem a Petra tettszik :)

nika70
Salgótarján

Sissi!

Én nem a laborba járok vérvételre, hanem az osztályra. Így arról sajnos nincs infóm.
Ha a 4D UH-ra kell menned, akkor ott valóban 2-3 hét a várakozási idő, és nekem még soha nem adtak képet.

Viszont a Kleopátra házban a terhesség megállapítása UH-gal nyáron még 8 vagy 10 ezer volt, és adnak képet is. Szerintem lehet, hogy érdemes lenne elmenni, és akkor azt a képet adhatnátok. (Vagy a másolatát.)
Vendég

Nekem volt Petra nevű osztálytársam középiskolában.
Így ahhoz a névhez már fűzök érzelmeket, élményeket... És hát a Kata...

De az utcában lesz egy kislány, aki elméletileg Marcival fog egy napon születni, Petra lesz.
Vendég

Sziasztok jó reggelt :lol:
Köszi a gratulációkat a bébimhez :wink:

Cat, örülök, hogy minden rendben van ez jó hír :!: :)

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt :)

Gabi: gartula a szivhanghoz:) és nagyon szép az első sztárfotó is:)

Cat: neked is gratula, hogy minden rendben. Na de ezt eddig is tudtuk:) A cukrod pedig tökéletes:)

Nemlajos: Szabinámat mikor vártam mi is a szülsé előtt 2hónappal költöztünk a házunkba. nagy hassal takaritottam szörnyű volt. De megérte.
És a legszebb időszakunk volt:) Hidd el nektek is igy lesz:)
Már irtam ha nem tudtok hova menni nálunk van egy szabad szoba.
Tudod mindenre van megoldás:)
Fel a fejjel:)

Pici: te pihengess hidd el nemsokra elmúllik a rosszullét.

Sissi: szépek a nevek. A kata is bájós név de nekem a petra most nagyon tetszik. Igaz van egy kislány aki Szabinával egy idős és ő Petra annyira illik hozzá a név.
Az Emma mostanában nagyon felkapott. Bár aranyos az is csak most divatnév lett.
Amúgy a teszt is jó de ha valami bájósat akarsz akkor vegyél egy kiscipőt a nagyszülőknek. És hozzá egy képeslapot amiben a kicsi tudatja, hogy Mama, Papa nemsokára érkezem.....:)
Valami ilyesmi biztos megsíratja majd őket:)

Kép
csucsu05

Köszi Csucsu ari vagy :!:

Nem tudom már ki kérdezte, de még igy se a mensestől számított az idő (a mensestől számolnám akkor már 12 hetes és 6 napos lenne) :wink: de sebaj az a lényeg hogy minden rendben a többi nem számít. :wink: :)

Nemlajos!
nagyon sajnálom, de fel a fejjel reméljük minden megoldodik :wink: (hát most nem lehet könnyű nektek az biztos) :cry:

Kép
Kép
minimano74

Sissi!
Örülök, hogy rendben volt a dokinál minden :wink: én a lánykámmal mondattam el a nagyszülőknek és nagyon örültek neki :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ma lehet hogy nem leszek sokat mert egyedül vagyok a munkahelyemen, de ha tudok majd jövök. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?