Új privát üzeneted érkezett!

Millye: máskor vedd elő nyogodtan, senki nem fog érte meglincselni! :D Na ez megint egy díjnyertes kép, nagyon szuper!

Zsancy: szerintem ezt nem aggódod túl, ha ez tényleg így van (abc), én nem tudom, nekünk nincs, akkor az nem éppen pozitív tulajdonsága ennek a kutyának... :roll: De mondjuk olyan irdatlan nagy gond nem lesz belőle, majd megtanulják a gyerkőcök, hogy az iskolában hol kell máshogy mondani...
Most hogy így belegondoltam, amennyire negatív lehet, hogy nem ugyanolyan az abc-je a kutyának, annyira lehet pozitív is, hogy viszont neki már lesz valamilyen (ha néhol hibás is) alapja az abc tanulásánál az iskolában. :) Húha filózós kedvemben vagyok... Most inkább ne kérdezzetek tőlem elgondolkodtató dolgokat! :D

Kép
Kép
elif

Zsancy "ici pici pók"az melyik dal? A fiam a fenn a falon fenn a falon vagy egy kicsi pókot szereti... az ugyan az? :roll:

Kaja: Tojásleves, krumplis tészta

Zsu83 Köszi! Csak nem akartam, hogy megunjátok... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

ZetiVera: A magyarázat a rózsádra szerintem az, hogy más a kémhatása a virágföldnek, amibe ültetted, és ezért történt.

Attilám legújabb szokása, hogy magas hangon rikoltozik, sikoltozik nem kevés decibellel! :twisted: :twisted: :twisted: Társasházban lakunk, szóval a szomszédok boldogok lehetnek... Bár eddig mindig azt mondogatták, hogy hangját sem hallani. Na hát most hallgathatják! :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Elif Köszi :D Ok. Következő talin előveszem, de nem ér nevetni :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

hello!

megvolt a csajozás,édik voltak!majd hozok képeket!
azt hiszem nekem van a világom a legjobb kisbabám,de tényleg!reggel fél8-kor kelt fel és ébren volt egészen mostanáig,kivéve 2x20perc alvást a kocsiban és közben egy tündérbogár volt,jókedvű és imádnivaló!!!
voltunk bent a munkahelyemen is és utána csajozni,sőt együtt ebédeltünk apával!

millye.ne csináld már!!!!!!sok-sok képet a kékszeműdről!

elif:de jó,hogy mentek pihizni4irigykedem nagyon!

zsu:na,csak megvolt a kaka!a nővérem kisfia ebben a korban mindig csak hetente egyszer kakilt,mindig szombaton,de akkor akkora adagot,hogy csak na........!

bogi:tök ügyi vagy a kenguruzással!mi még mindig nem próbáltuk ki,mert apa nem enged buszozni.lehet,egyszer nem kéne megmondani neki,hog buszozni szeretnénk,hanem csak megtenni,mert így csak itt árválkodik a kenguru!

abencze:nagyon jó a copfos kép!apa nálatok igazán belevaló!és gratula a fogacskához!

panna:szerinte is gond van a szemeddel,szerintem elif fogalmazta meg a legjobban,hogy neked ez a fixa ideád!!!nagyon jól nézel ki!remélem Hannababa hamar meggyógyul!

megyek eszem valamit,mert éhes vagyok!aztán megpróbálom feltenni a képeket!

Kép
nilabali

Elif...hát én nem tudom...lehet igy is lehet úgy is...apával sokat rágtuk magunkat ezen...igy nálunk ez a gomb (ABC)kimarad még...majd idővel, majd én be helyetesitem a kimaradt betűket és úgy tanuljuk....apa azt mondta majd úgy tanítjuk meg a gyereknek az ABC-helyesen...hogy megmondjuk neki hogy ez a szegény kutyus nem tudja helyesen az ABC-t :lol: (de ez még odébb van)
Vagy épp a kutyus miért nem tanít olyat hogy bal kéz jobb kéz?(zöld kezet meg kék kezet azt bezzeg tanít :evil: )

Millye:
Nem teljesen de hasónlót énekel a kutya....
fent a falónosat én szoktam énekelni a Petrának és imádja ő is :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Tali: Én is csatlakoznék, és ha választhatok, akkor MArgitsziget. :) Lányok, a múltkor is felajánlottam, itt nálunk, az utcában lehet parkolni ingyen, innen pedig gyalog vagy busszal át tudunk menni a Szigetre. Valaki?

Elif: 13 óra nálunk átlagos úgy nagyjából. Vagy inkább jó. Valószínű a mi Fiaink nem hozzák az átlagot.

Abencze: Jaj, hogy Ti mind milyen gyönyörűek vagytok! :) Komolyan!!! Te pedig még annyira csinos is... Te is hiányzol, ha nem jössz, akár cska képeket, de hozz mindig.
Örülök, hogy jobban az éjjelek, biztos a Fiatalúr foga is bejátszott. :wink:

Bogi: Köszi a linkeket, Párom ma megnézi a tescoban.
Na, az jó, hogy legalább Te jól eljátszol vele. :lol:

Andriska drága kék szemű Kincs, de gyönyörű! Ildi, csókold meg a drága Mosolygót a nevemben. :wink:

Remélem Zsuzsi legyőzi a vírust, nagyon hiányzik. :oops:

Oh, másfél óra pihenés, ki vagyok cserélve. :) Gyerkőci pedig már több, mint 2 órája alszik. :D Ilyen is régen volt már. Juj de jó! :D

Szombaton mi is megyünk babauszira, már úgy várom. :)

Ja, és most olyan pozitív vagyok, le kell írnom, hogy tegnap este bejött a Párom alukálni, én már félálomban voltam, megölelt és azt mondta, hogy olyan boldog, hogy ilyen gyönyörű Gyereket szültem neki. Hát nem édes? :oops: :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nilabali :D Várjuk ám azokat a csajozós képeket! :lol: Én is így vagyok ezzel a dologgal mármint, hogy milyen jó kisfiam van... na jó néha elromlik... de az ritka... :roll:

Zsancy annyit emlegetitek ezt a kutyát, hogy kénytelen leszek megnézni.... :D

Julcsi-79 Milyen ügyi Marcibogyesz, hogy ennyi alszik :shock: nem lehet, hogy a homeosbogyótól amit azt hiszem Mist ajánlott? :roll: Köszi, hogy felajánlottad az ingyenes parkolást! De szupi, hogy ti is jöttök! Jelentem, Körbepusziltam! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zümis? remélem nem betegedtél le!

Gerendai Zsuzsi kiirtottátok a trójait vagy a trójai irtotta ki a gépet? :roll: szóljatok ha segítség kell!

Ladmon otthon van apa? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Abencze, nagyon helyes kisfiú Csongi! Gondolom, nehéz neked nagyon így a két picurral, de azért nagyon örülök, ha egy-egy fotót hozol néha, meg írsz egy pár sort, hogy mi van veletek!!! A fiatalúr pedig tartsa meg a jó szokását, hogy hagy téged pihenni! :)

Millye, csúnya dolog olyat ígérni, hogy nem teszel fel képet, irgumburgum! :wink:

KépKép

KépKép
stelly

abencze: ez te vagy?????????? :shock: nagyon csinos vagy!

zsu: de édes apától, nálunk is érdekli Lacit, sőt tegnap
ő etette almával. Mennyit változik a világ! :lol:

millye: nekem a második és a harmadik tetszik és talán a 2. jobban. Sajna nagoyn sokat nem tudunk és nem is akarok rászánni, majd sok képet csinálok és lesz egy pár ami remélem jó lesz. Fügém most rendezi át az ágyikót és pörög-forog...remélem azért el is alszik. Margit sziget okés és az időpont is. AKAROM hogy jó idő legyen, remélem vki még tud csatlakozni.Ahogy tovább olvastam láttam még egy képet, na az a legjobb. -hasonfekvős-
Kedden majd ha lesz öt perc dumálunk a gépekről. :wink:

elif: home használatra kell, a mostani is jó, csak már leharcoltam. Nem tudom még milyen lesz, látnom is kell, kézbe kell vennem.

crocus: :lol: :lol:

nilababa:képet!!!!! kenguruval már sokat vittük, apa imádja. Vásárláskor ő elmegy Fügével esznek, kincsem elnézelődik a kenguruban és jól elvan. Praktikus,kényelmes, csak sokáig nem célszerű benne hordozni. Ezért gondotlam esernyő kocsira és azt vihetem magammal és akkor lehet menni messzebbre is.

julcsi: oksa, melyik utca az, hátha Lacusom leparkol majd ott. Ezt az én párom is szokta mondani, meg hogy alegjobb dolog a világon Füge, meg mi vagyunk élete értelmei...meg hogy nagyon örül hogy lánya van, meg csupa ilyen dolgot. Néha meghülyül - dehát én is - de amúgy nagyon jó férj.corában is mondom 8000körül volt a kutya.

Kép
budabo

Bogi: Dagály, innen busszal vagy gyalog is ki tudunk menni a Szigetre. De jó, újabb tali! :D

Amit még szerettem volna...

Erika, látom mostanság Lilibaba is rászokott a hajnalozásra... :? te nem szoktál vele visszafeküdni? Anyósékhoz kitartást! :wink:

Zéti: Miden elismerésem a Tied, én nme tudom, hogyan bírnám...
De mondanom sem kell, gyönyörűek...

Asszem Marcipán kicsit fáradt volt: 4 és fél órája evett és majdnem 3 órája alszik. :shock: Lehet, hogy nem bírja az éjszakázást? :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: apát megkérdeztem (a családban ő a fotós amúgy :) , de efét mégis mindig csak én fényképezem), aszondta mi ezzel szemezünk most: http://depo.hu/nikon/coolpix_s610

Kép
Kép
elif

julcsi: köszi,szerintem addig még megfogom kérdezni, de lehet hogy apa engem kirak és elmegy dolgára és később jön vissza. Szóval még képlékeny a dolog. szerintem egy picit tart hogy ő hogy lenne ott el, pedig szeretném ha lesz ott apuka megismerkedjen velük, mert szerintem halál jó fej és mindenkivel megtalálja a hangot :oops:

elif: jónak tűnik. Ez még dilema lesz, annyira nem kapkodom el, mert ezzel is tudok jókat csinálni még egyenlőre.

Csajok ma Füge idáig egy tünemény. :shock:

Kép
budabo

Julcsi, van már konkrét hely, ahova akarsz menni baba-mama jógázni? Ahova én járok, az Eurocenter mellett van, szóval 1-es villamossal megközelíthető, ha még nem néztél helyet, és gondolod, gyere majd velünk!

Lányok, nálunk is beindult ma az "unatkozom, cipelgess anya!" :roll: roppant humoros, mondhatom............ próbáltam Adrinak elmagyarázni, hogy mindent nem kell eltanulni a topiktárs babáktól, de csak annyival kommentálta, hogy áááá. Pedig eddig olyan szépen eljátszott egyedül, ma meg max negyed órát :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.07.09 14:59-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Stelly úgy gondoltam, hogy egy darabig nem teszek fel... nehogy megunjatok.. :D

Budabo mint már írtam a második kép egy régi gépel van csinálva... és nekem is az tetszik a legjobban... a színeket is úgy hozza vissza stb... csak lassú... :roll: ok. kedden megbeszéljük! :D amit Elif mond gépet Nikon az is nagyon jó... a Nikon (majdnem) verhetetlen :D csak drága... :? Örülök, hogy Füge ma álombaba!

Na és most én jobbra el... mert egész nap megy a gép... megyek teregetni meg kipakolom a mosogatógépet meg vasalok.... nem is sorolom... majd este még benézek :D

Kép

Kép

Kép
millye

rohanok Samu gazdához permetszert venni a gyümölcsfáknak, csak gyorsan le akartam írni, h IGEN STELLY!!! EBBŐL TÉNYLEG ÜLÉS LESZ! Már majdnem megvolt, csak nem bírtam elkapni :( remélem legközelebb sikerül és felteszem :)
majd este olvaslak Titeket
Addig is pusszantás

Tali? Hol, mikor? Mennem kell gyedet igényelni és akkor beiktatnám a talit is :)

KépKép
hugic

Millye, Andris nem lehet megunni, ahogy a többi babucit sem! :D

Nilabali, hát én úgy örültem ennek a kakának, egy évvel ezelőtt még nem gondoltam, hogy így fogok örülni a rakás kakának! :D

Julcsi, mennyit kell gyalogolni tőletek a Szigetre? Mi lehet hogy igénybevesszük a parkolást, majd megemlítem Apának! :D
Nagyon édes a Párod, hogy ilyen szépet mondott! :lol:

Bogi, mindig panaszkodunk az Apáinkra, pedig milyen jó fejek! :wink:
Egyébként Apa is huzakodik hogy jöjjön a Szigetre, inkább kirak minket, azt mondta! :roll:
zsu83

Most vagy hülye vagyok, vagy a gyerek szájában az előbb még nem volt cumi, most meg van... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Nem, nem tűntünk el, egyszerűen csak hihetetlenek a napjaink... Egész héten nagytakarítok, ablakpucolás, függönymosás, hűtő leolvasztás, stb, és nem volt időm jönni.

Bogi: bocsibocsi, szóval a receptek:
Őszibarackkrémleves: barack meghámoz, feldarabol, feltesz főni. Hozzá cukor, fahéj, szegfűszeg. Hagyod főni, amíg megpuhul. Egy pici citromlét is tehetsz hozzá. Aztán ha megpuhult összeturmixolod, még összerottyantod. Aztán hagyod hűlni, mielőtt tálalom én egy kis főzőtejszínt adok hozzá. Tejszínhabbal tálalod.
Cukkínis tészta: cukkíni megmos, apróra darabol. 1-2 fej hagymát apróra vág, 2-3 gerezd fokhagymát szintén, olajon megfuttat, rá a cukkíni. hagyod, hogy megpuhuljon. Egy hámozott paradicsomkonzervet adsz hozzá, sóval, bazsalikommal (nem nilabaliéval :wink: :lol: ), oregánóval, rozmaringgal fűszerezed ízlés szerint. megvárod míg összerottyan. Tészta kifőz, cuccos rápakol, jó étvágyat!
Remélem érthető volt...

Megjöttek a rokonok az esküvőre, tudjátok, ami nem lesz :roll: :oops: úgyhogy nem igen fogok tudni jönni mostanában....
DE ahogy tudok bekukkantok.

Ja, az útlevelet megcsináltattuk, a jövő héten kész.
Stelly: maximálisan egyet értünk a minél későbbi csoki és édesség adás terén!
Zvera: annyira örülök, hogy Zétivel minden rendben!!!
Adél babának nagyon boldog születésnapot!! Tünemény egy leányzó!

Bocsi, de képtelen vagyok reakciózni...

Ne felejtsetek el, jövök még, ígérem (zsebkendővel integető könnyes szemű szmájli :lol: :lol: :lol: )

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Akkor most már én is tudom Stelly, h Oli honnan tanulta meg,
h állandóan kézbe akar lenni... :D
Néha még bírom, oké, de amikor fél percre leteszem, és torka szakadtából ordít, akkor simán be tudnám fogni a száját valamivel. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Elif, Efe önkiszolgáló lett! :wink: :lol:

Amy, hogyhogy mentek a rokonok? :roll:
zsu83

helloka, gyorsan lefotoztam a legújabb elfoglaltságunkat, annyira tetszik neki, na kiváncsi vagyok,mit szóltok hozzá!! :lol: :lol:

szóval Kép gurul is vele ide-oda:)

Kép
kaandi

rendesen tartja magát, ha leültetem megül sokáig a földön, ágyon stb....ezért már beletettem és tartotta magát benne!

tényleg amy a rokonok nem tudták,h lefújva a lagzi? :roll:

GYED papírok kitöltve elemilezve a felszámolónak, írtam neki,h postafordultával szeretném visszakapni.... :shock:

gyerekem majd 2 órát aludt.kicsit magamhoz tudtam térni,mert már igen befordultam.

kedden még gondolkozom,ill átgondolom,h mi van.
elif, holnap összefussunk a lakcsin?

Kép
kaandi

Botondka elött le a kalappal :shock:
Andi ez még nem korai?A lábainak ez nem megterhelő?

zsancy

Gondolom már láttátok,de ha nem akkor
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907092

zsancy

Kaandi, Botond nagyon ügyes! :D

Kép

Kép
gjéti

Abencze-team és Petra és Andris min-mind gyönyörűek!! Andi tényleg nagyon csini vagy! Petrát olyan jó lenne megharapgálni :D Andrisról meg gyenge géppel se lehet rossz képet csinálni :wink:

Stelly már lerágott téma, de pl én is két ciciből etetek, pedig eleinte egy is elég lett volna de akkor egy cicinek 4-5-6 órát kellett volna durranás nélkül kibírni, de ez nagyon rossz volt, rendesen kocka alakúak voltak a cicik :shock: :) úgyhogy inkább igyekeztem mindkettőt kiüríteni nehogy begyulladjak, mert Zvel volt ilyen.

Crocus köszi a rózsás infót, hát, ugyanabban a kertben van mint eddig csak pár méterrel odébb, végülis lehet hogy ott már más minőségű a talaj.

Mit is akartam még. Mindig valami lemarad.

Anyóspajti elvitte Z-t úgyhogy a skandináv típusúval buszra pattantunk, akartam venni egy aprítót neki mert a robotgépemről Z letörte azt a fél centis kis műanyag pöcköt ami a lelke az egész gépnek (...), na mindegy, és nem találtam semmi szimpit úgyhogy hol kötöttünk ki...a c&a-ban :D És vettem egy nyári gatyát, felpróbáltam egy 38-ast és közben reménykedtem hogy legalább a térdemig fel tudom húzni, ééés nagy lett rám :shock: úgyhogy 36-ost vettem :D 8)

Itt ennél a résznél kitérnék az éjszakázáshoz, tuti hogy amit nappal nasizok azt éjjel sétálom le a hétkilóssal :? Julcsi, az éjszakai programot azért "bírom" csinálni mert engem is a hülye ősbizalom-dolog tart sakkban...egyébként az ilyen éjszakai nyűglődésekkor elgondolkodtam azon, hogy van-e egyáltalán értelme ha megtartjuk az ősbizalmat a gyerekben, hiszen kábé óvodás korára úgyis elillan...akkor meg... :roll:

Jaj és képzeljétek a buszon megdícsért (!) egy mami hogy gondos anyuka vagyok mert sapi van a babán, mert felháborítónak tartja hogy mások fejfedő nélkül kiviszik a piacra a babákat. Még ilyet, a buszos mamik általában tök negatívak, ez most nagyon fura volt :D

Elif akkor a felesleges lelkesedést elküldhetnéd a mi apukánknak :wink: Én ilyet sosem fogok hallani hogy milyen szép gyerekeket szültem meg ilyenek, hát ezt benéztem, majd legközelebb. :) Szoktam neki mondogatni hogy milyen szépek ezek a kölkök, olyankor csak hümmög. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tudtam hogy valami lemarad...Hannának jobbulást!!!!!

Boti nagyon ügyes!!! Aszta!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Na meg mégegy, és lelövöm magam.

Millye beszéltél azóta a nagylányoddal?

Eszterpapa tuti szabin van :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsancy mi pont ennek a kislánynak a kórházában voltunk Zétivel, csak mi a hematológián...a fene egye meg...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nagyon ügyes Botika! :lol:

Zétivera, de jó hogy ki tudtál ma is ruccani egy kicsit! :D
zsu83

Most olvastam, szegény kislány! :cry: :cry: :cry:
zsu83

hello!

apa hazajött ma korán,ezért képet lehet,hogy csak holnap hozok!

elif:képzeld,Bazsaládé is átvette a jétékot egyik kézből a másikba4többször is4szétpuszilgattam!

kaandi:Boti szörnyen ügyes!

Bazsi már egy órája hangosan csak azt mondogatja,hogy hűű,hű,hűűűűű!apa azt mondja,hogy biztosan beakadt nála a tű! :lol: :shock:

Kép
nilabali

millye: na estére kicsit hisztisebbek lettünk, de remélem éjszaka megint nem lesz gond. Most értünk nem rég haza. Fekszik a járókában és sakálkodik..odamegyek rámnéz abba hagyja, amikor látja hogy nem veszem ki sakálkodik. Hmmmm estére kicsit elromlott.Most megint itt a pesztronka, de kicsit most is sakálkodik pedig már a szőnyegen van :shock: :shock: Voltunk megint babázni, lehet hogy sok volt neki :?

hugic: margit sziget. 14-én, 10-11 óra körül

zsu: na kiérti ezeket a pasikat...azt hiszik nem találnának közös témát??? mindegy, majd meglátjuk. Millye férje asszem ott volt a talin most és elvolt.

elif: hmmmmm találékony gyermek és ügyes!

amy:köszi! a leves jónak tűnik, a cukkinis cucc max nekem, apa első kérdése lenne..hol a hús??? Mi van a sógival? hogy érzi magát? Vendel jól vislekedik?

kaandi:
húúúúúúú nem semmi Boti! Nagyon erős baba ő is.

zetibebi: látod milyen vicces tudsz lenni?? skandináv típusu..ez nagyon tetszett. 36-os méret!!!! rég raktál magadról fényképet..hajrá

Kép
budabo

julcsi: sikerült kutyust venni????

Kép
budabo

Ja, hát rokonok jöttek, mert nagyvizen túliak, és már meg volt a jegy. A család egyik fele New Jersey-ben, egy része Michigan mellet a másik fele meg Los Angelesben él, és eljöttek, szóval rokonozás ezerrel.

Kaandi: nem semmi Boti!!! Bár sztem is korai még egy kicsit...

Bogi: próbáld ki a levest, fincsi... a tészta is... Szerencsére nálunk apa szereti a zöldségeket, nem annyira húsos. Egyébként megpróbálhatod, hogy teszel bele darált húst... még a cukkíni előtt.. aztán bele a cukkíni... tuti nem rontja el, és úgy apa is megeszi... na??? :wink:
Vend jól van, köszönöm szépen, újra álomgyerek. Délelőtt és délután 2-2 óra alvás, éjszaka pedig fél 9től 5-6ig,ekkor evés és újra alszik 8ig... szóval egy szavam sem lehet. Remélem nem a meleg miatt van....
Ma már répát is evett... Nagyon szépen eszik, egy étkezést ki tudunk váltani. Nagyon tetszik neki... Mondjuk amióta nem csak tejet kap ritkult a kaki, van, hogy nincs is minden nap... remélem azért visszaáll....

Ígérem, hogy hozok majd képet, de most pár napig tuti állandó jövés-menés lesz itt, nem igen lesz időm jönni...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ja, Sógi látszara jól van, de sztem baromira összetört...
úgy tűnik elégé megviselték a történtek... el is hiszem.. Ja, és képzeljétek most derül ki, hogy a picsa nem mondta le sem a helyszínt, sem az anyakönyvvezetőt... mindenhova sógorom ment... jó nagy paraszt az a nő... már bocsánat... Ő vígan éli világát, és nem képes még arra sem, amit megígért, hogy elrendezi ezt az egészet....
na mindegy... kidühöngtem magam...

Képzeljétek, nagymama leszek... :lol: :lol: :lol:
Az egyik kuttyomnál járt egy kislány, ma voltunk vele uh-n és vannak benne babák... Olyan jó... pár hét, és itt vannak a kiskutyák!!! tök jó!!! :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: jó kis család!! a receptet kipróbálom, és igaz darált husival apa is megenné. Most épp már a vasárnapi ebéden agyalok. Vendi nagyon ügyes. Reszkess tőlem megyünk haza jul.27-én és nagyon nagyon remélem hogy végre összehozunk egy levekszünk a nagyerdőben a fűre talit.
Kérdés neked és másnak aki már kivált egy kaját főzelékkel vagy gyümölcsel...mekkora adaggal váltható ki a tápszer? és utána mennyi idővel van tej vagy tápszer?

Kép
budabo

Nem, sajnos Bogi nem, tecsoban átépítik a gyerekosztályt. :( Holnap újabb roham, remélem sikerül .Tíz körül van mindenhol. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Héhé, én is megyek Debrencenbe. :) Melyik nap találkozzunk, Amy?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nilabali, nálunk héééééééééééé- hééééééééééééé megy mindig Apának! :D

Bogi, a lényeg hogy mi eljussunk a talira a babákkal! :wink:

Amy, nagyon ügyes Vendi, hogy ilyen szépen alszik! :)
A sógorod csak jól járt, még a történtek ellenére is, ezt a hülye nőt! :twisted:
zsu83

Zsu83 Köszi! :D A férjem is ilyen... múltkor is kitett minket és addig elment parkolót keresni és várt minket.. aztán megunta és csak odajött hozzánk... minden férfi ilyen ezek szerint? Pedig jókat dumálhatnának mert Bogi férje is jön... :D

Elif Efe kiszolgálja magát :D

Amy81 gratulálok a nagymamasághoz! :D Milyen fajta? Ír farkas? :roll:

Zetibebi köszi! :D 36-os nadrág? Az rám sem jönne... :shock: :D Beszéltem a nagylánnyal... már bánja a tegnapi összezörrenést... :roll: szerintem aludt egyet rá... :lol:

Budabo nálunk is van egy kis nyűglődés... a fiatalúr fél nyolckor kelt fel és nem akar aludni... inkább forgolódik.. meg szerintem viszket az ínye mert csiszatolja az öklével... :?

Kép

Kép

Kép
millye

na azért nem egész nap van benne, a képről nem derül ki, de csak a lábának a fele van a földön kb, csücsül az ülőkén és nincs terhelve a lába de ha fészkelődik, akkor billen és tudja lökögetni magát. Sztem hamar fog állni és elindulni is, tényleg baromi erős, ma már ült a játszószőnyegén hosszú percekig, játszott közben! :lol: aztán nem elborult, hanem oldalra kitette a kezét és átment négykézlábba... :lol: :lol: majd megzabáltam ... :lol:

amy, örülök,h Te már visszakaptad a jó kisfiadat, nem semmi alvás alakult vissza! :D bár már én is visszakapnám!!! :cry:

zetivera,gratula a 36-os mérethez,tényleg fénykép???? :)

édi lehet Bazsa is a játszi közben, koncentrálnak piszkosul ilyenkor! :)

Kép
kaandi

kaandi: nagyon erős Boti, mi ilyeneket nem produkálunk még

millye: nekem alszik..remélem reggeli. Estére sakálka lett, kereszt nem tudta szórakoztatni, anya kellett neki

zsu: igenigenigen

julcsi:
na szóval azért kérdeztem mert rátaláltam egy hirdetésre III. kerületi bababolt szűnik meg és árulja ki a dolgait esetleg ráalkudhatnál én járókát veszek náluk. Egy próbát megér hátha kicsit olcsobban adna vmit ha van neki.

Kép
budabo

Budabo na nekem is beájult végre... éjszakai bagoly lesz mint az apja :? :roll:

Kaandi nagyon erős Boti! Hány kiló?

Én is elteszem magam holnapra... Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
millye

kb: 8,8 kg. most csak 600 g.ot hízott nagyjából 1 hónap alatt,szerencsére.. 8)

jó éjszakát Neked is, ne aggódj,nálatok nincs gond az alvással,nem? de jó is nektek!!! :wink:

Kép
kaandi

Áááááá.... lehetetlen h reagálni tudjak, pedig csak 1 napot hagytam ki :P

Talit még meglátom, majd kérek egy mobilt vkitől. Remélem sokerül feljutnom :)

Ööööö :( gyerecském naon gáz :( teljesen elkeskenyedtem :( elővettem több könyvet is a sírás - ölbekéreckedés -egyedülnemjátszomhiszti miatt. Hát persze h az egyik azt írja h hagyjam, a másik hogy ne... aztán meg legyek okos h melyik igazi kérés, melyik hiszti. Néha tökéletesen kudarcvallottmaminak érzem magam. Mi lesz még ebből :?:

Ölbéli játékok - fűrészelős naon bejött. Én ezelőtt már a S Sz Be sok súllyal csináltam neki ezt a lábmozgatás és annyira élvezte. Most meglepődott h más vers volt, de a darabolás nagyon bejött neki :)

Holnap reggel elmesélem a kisfiamnak, h él vhol Debrecenben egy Vendi nevű kisfiú és nagyon cépen bubukál, megnézhetné és eltanulhatná tőle :)

Bogi - még nem rendeltem meg semmit. Mindegy is, mert úgyis szabin vannak. Majd holnap.

Na megyek melózni :?
jóccakát

KépKép
hugic

szintén zenész Magdus :cry: :cry: :cry: :cry: kitartás én is dolgozom, és nekem is hasonló már kb 3 hete a gyerköc!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,ma du mintha a javulás útjára lépett volna.....na nem kiabálom el............nincs nekem olyan szerencsém!!!

Kép
kaandi

kaandi: jó kis vasgyúró! Szép súlya van, de nem látszik "pufinak" nagyon kis arányos baba!

millye: ha végig alszik éjjel és reggel jól alszik akkor nem olyan késő ez!

hugic: oksa. Énkénytelen voltam még testre fújható nyavaját is beszerezni, mert aki közel lakik a Dunához ott hemzsegnek a vérszívók, mi egy utcával feljebb de még nálunk is van. A lámpa nekem nagyon tetszik teljesen jól működik éjszakai fényként is.

Andrea: meddig nyaralsz?

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?