Sziasztok!
Kepzeljetek, elegge cifra estem volt... Szerdan este iszonyatosan fajt a jobb oldalam, alig tudtam megmozdulni. Csutortokon viszont sajnos, csak delutan volt a haziorvosom (ho), es addigra kisse enyhult a fajdalom. A ho-hoz este 8-kor jutottam be, elmondtam neki, hogy 8-9 hetes a babank, es nagyon faj a jobb oldalam. Erre o megvizsgalt es azt mondta, hogy nem tud jobbat, mint menjek el a Szt. Imre korhaz surgossegi ugyeletere, irt is beutalot. Az ugyeleten, ahogy meglattak, hogy terhes vagyok, azonnal behivtak. Legeloszor megvizsgalt egy belgyogyasz, vettek vert, meg hot mertek: enyhe hoemelkedes...
Na, ugy dontottek, hogy kellene egy teljes hasi ultrahang, ugyhogy meg kellett innom egy csomo teat. Egy fel ora mulva megvolt az uh, folyadekot talatak a hasuregemben, bal oldalon talatak a petefeszkemen 6 cm-s cisztaszeru, folyadekkal telt kepletet, es lattak a babamat, mar eletjelensegekkel
. Jott egy sebesz, azt mondta, hogy nagyon nem szeretne megmuteni, de valszeg vakbelgyulladas... Adnom kellett vizeletet is, es egy ujabb fel ora mulva mar hoztak is a laborleleteket, hal istennek, gyulladasnak nyomat sem lehet felfedezni. Jo. Lehivtak egy nogyogyaszt, elmondtam neki elorol az egesz sztorit, kiegeszitve a closti kezelessel+utrogestan+nekem nem bal oldalon, hanem a jobbon volt egy cisztam. Felvittek a nogyogyaszatra. Elohivtak az ugyeletes foorvost, aki nem mas volt, mint Balint Sandor professzor! Vegul is az derult ki, hogy valoszinu, hogy a jobb oldali ciszta eldurrant, es a hasuregembe kerult folyadek okozza a nyomast, fajdalmat, es majd szepen felszivodik, es figyelni kell a masik cisztat is, ami valszeg szinten a hormonstimulaciotol keletkezett az elmult hetekben.
Azert irtam le, hogy ha vki hasonlo dolgokkal van megaldva mint en (pl: Nyanya), azt ez a lehetoseg ne erje felkeszuletlenul...
Egyebkent a korhazrol: kb. 2 eve voltam a korhazi reszeben utoljara, most gyonyoru, felujitott, es nagyon kedves volt az egesz surgossegi tarsasag. Viszonylag gyorsan letudtam az egeszet, es vegul pozitiv kicsengese lett a dolognak. Aki meg nem valasztott korhazat, es bp-i, annak nagyon tudom ajanlani. En mar (az autoimmun betegsegem miatt) valasztottam...
Na, ennyi mara. Ja, 4-re sikerult az allamvizsgam
Jo 7veget, es jo egeszseget a mamaknak es a pocakbabaknak
Udv: dorye