Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is végre itt! Már 6-kor felkeltem,hogy az utóbbi 1-2 hetet visszaolvassam! :lol: Rengeteg a dolgom mostanában + a 3 gyerek... remélem azért gyakrabban tudok majd jönni!

Külön nem emelnék ki senkit,mert emlékezetből írok és nem szeretnék senkit sem kihagyni,így csak annyit,hogy mindenkinek gratulálok a jó UH eredményéhez,szupi hogy láthattátok a babót!!! :P

Eper: tényleg egy percre se kenődj el,hisz tényleg annyi mindenen keresztülmentetek a babóval! Kisfiad még lehet különben is!!! Higyj nekem,nekem 3 lányom lesz! :lol:

Edit:sajnálom,ami történt! :( Pihizz sokat és no sex!!! Már én is úgy szerelmeskednék párommal,mert már 3 hónapja (!) nem voltunk "úgy" együtt... :( De kivárjuk,nincs mit tenni... :)

Zandra: szép nagy poci!!! Már kérdeztem múltkor is,az első babával is ekkora hasad volt? Sorry,de a Brúnó nekem sem tetszik,de ez tényleg csakis a ti dolgotok!!! Ha apuka ennyire ragaszkodik hozzá,de neked nem annyira tetszik,akkor a megfelelő kompromisszum,ha a kicsinek ez a 2. neve lesz és az elsőt te választod...

Annus: nem felejtettem el az iwiwet,jelölök mindenkit,aki írta a nevét. A pocakod tényleg növekedett,nagyon szép és szupi,hogy nem híztál!!! :wink:

Zsani: örülök,hogy jobban vagytok,pihizz nagyon sokat! Ezt a kis időt már fél lábon is kibírjuk!!! :wink:

Cedis: nagyon sokat gondoltam Rátok az előző szombaton és a rá következő napokban is,amikor annyira xar idő volt és azt hittem így kellett leutaznotok... de most hogy olvasom,elhalasztottátok a hétre a nyaralást és szupi időtök van,nagyon örülök neki!!! 8)

Katinkababának és Cicókának is nagyon szupi nyaralást kívánok,szerencsére a jó idő megérkezett!!! :)

Lovaszkata: nagyon ügyi a kisfiad,gratulálok én is hozzá!!! :lol: És a szép pocakhoz is! 8)

Nenu: örülök,hogy már Te is érzed a kis manót!!! Megnéztem,neked is szép nagy már a pocód! :)

Bei: noszogasd Apát arra a pocisimire!!! Mondd el,mennyire jólesne Neked!!! Bár tudom,nem szabad erőltetni... remélem előbb-utóbb rendeződik ez a dolog nálatok!!! A kislányhoz én is nagyon szurkolok! :wink:

Julcsi: örülök Nálad is a jó eredményhez és hogy Áron tényleg fiú lesz! :wink: Ez szuper!!! Nem semmi,hogy így megérezted a babód nemét!

Remélem mindenkinek írtam... :roll: Én holnap megyek nőgyógy.-hoz,holnap jön vissza szabiról a dokim. A 18 hetes UH-ot is más doki csinálta a szabi miatt. Kérlek drukkoljatok,remélem nem nyílt tovább a méhszáj! Nem tudom,UH lesz-e... jó lenne... De pénteken megyek az I.sz. Női Klinikára,genetikai UH-ra,akkor láthatom a kincsemet! :P Jó későn kaptam rá időpontot, már 23 hetes leszek akkor. (2 napot késik a vonalzóm...)
Amúgy minden okés,édesem nagyon aktív baba,rengeteget mozog és nagyon érezhetően,sőt láthatóan is!!! :D Nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na puszi Nektek,talán még jövök ma,ha nem,akkor holnap az eredményekkel.

Cicus

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cicus78 2013.02.21 17:49-kor.
cicus78

Szép napot mindenkinek!!

Edit!
Ne ijesztgess minket!!! Vigyázz magatokra. No sex!!!! Majd megoldjátok máshogy.

Zsani! Örülök, hogy a körülményekhez képest minden okés! :)

Annus!
Látom Iza is jó csaj lesz! Vagyis már most az!!!! :D

Cicóka!
Én Augusztus 18.-án megyek 4D-re,mert általános UH-ra csak 28 hetesen kell mennem addig meg nem bírom ki.

Nenu
! Szerintem szép név a Giuseppe és a magyarba is tetszik a József!
Örülök, hogy minden ok! :)

Julcsi!
Neked is örülök, hogy minden rendben a szíveddel! :)

Cicus! Apa már többet foglalkozik velünk. Már egyre többet.
:D
Szorítok a vizsgálathoz és az uh-hoz. Gyer emajd a hírekkel!!!

Úgy látom csajok kezdtek utolérni a kilókkal. :) Eddig 10 kg-ot híztam. Ebben a hónapban 2kg. A múlt havihoz képest ez tök jó,mert akkor 4kg-jött föl. :(

NA jók legyetel! És vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!!!!

Kép
bei

Sziasztok!

Cicus78: már írtam valahol, igen nekem a második gyerkőc, már van egy 7 éves fiam.
Betöltöttem a 21 hetet, de nekem még nem néztek méhszájat. Ráaadásul, 2 hétre elutazott a dokim. Nem baj, ha csak 23-24 hetesen fogják megnézni?

Kép

Kép
zandra

Hello!

Bei: na,akkor okés,megnyugodtam! :D Örülök neki,mert ez nagyon fontos egy érzékeny kismaminak! És persze a babának is!!! :)

Zandra: nekem már 12 hetesen nyitott volt 1 ujjnyira,tehát a méhszáj értékem 3100 volt... :( Sztem nagyon fontos,hogy megnézzék,sok minden múlik rajta!!! De ha eddig nem szólt ez ügyben a dokid,akkor biztos nincs baj! Viszont mindenképp kérdezz rá a köv. vizsgálaton! Kötelező megnézniük!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Gyors visszacsatlakozás a civilizációba. :) Nagyon jó volt pihenni, bár rájöttem, hogy még ebben az állapotban sem tudok nyugton lenni. Wellness-szálló? Hmmm. Nekem akkor is mászkálnom kellett. :) Mindenesetre azt nem bántam, hogy nem buszos körút lett belőle. :) Mert jelentem, így a 19. hét végén én jelenleg is durva hányingerrel küzdök...

A súlyom továbbra is egy bő kilóval több. :) A pocakom viszont.... Furi, már nem tudok rendesen lehajolni. :)

Zandra!
A te pocid se semmi - vagyis a tiédhez képest az enyém kismiska. :) A méhszájat nekem minden alkalommal ellenőrzi a dokim. Ezért volt pl. megengedett az úszás is, amire végül nem került sor, mert az úszómedencét túl hidegnek találtam. :)

Eper, Julcsi!
Hol rejtegetitek a babót? :) Fénykoromban nem volt ilyen pici pocim. :)

Annus!
Te is aranyosan kerekedsz. Az emeletes-ágy nagyon jó ötlet. :) Majd egyszer (sok-sok év múlva...) én is azt szeretnék a kölköknek. :)

Bei!
Örülök, hogy a párod is egyre inkább kezdi magát beleélni az apa-szerepbe. Mondtuk mi, hogy nem lesz semmi gond, csak időre van szüksége.

Cicókának szép mézesnapokat! :)

Nenu!
Gratula a kissráchoz. Remélem, név kérdésben is dűlőre juttok majd a pároddal. :)

Lovászkata!
Nagyon cuki Norbika az új ágyában, s Te is roppant csini vagy. És jó látni, hogy nagyon élvezed. :)

Hadedit!
Vigyázz nagyon magadra, magatokra!

Remélem, nem hagytam ki senkit... :oops: :oops: Ennyi "voltam" emlékezetből. :) De majd igyekszem jönni rendesen, s nem lemaradni semmiről. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Kata!
Örülök h jól telt a kikapcsolódás!Majd pocak fotót dobj te is,had nézzem azt a pocakot!A hányingert sajnálom...remélem h lassan jobb lesz!

Bei!
Lehet h köv hónapokban nem is hízol csak 1-2 kilót!Ezt nem lehet előre tudni!Én Izánál is az utolsó 2 hónapban 1 kilóval szórakoztam...hol feljött,hol lement :roll:

Cicus!
Nekem is nagyon mozgékony Niki!Esténként nem hagy aludni,már kezdek fáradt lenni emiatt.Ha ledőlök pihenni rögtön nagy rugdosásba kezd.Olyankis cuki :lol:

annus11

Katinkababa..én is minap rosszul lettem egy hosszabb autó út alatt! :? Köszi, szépen de én nem tartom csininek magam, olyan nagy darabnak érzem most már magam. :cry: :oops:

Ráadásul most egy rokon be is szólt hogy :-Mennyit híztál??mondtam hogy 3-3,5 kg-ot.Erre ő azt mondta:hú, igen??Többnek néz ki, én simán mondtam volt minimum 6 kg-ot is!
Nah, el is vette a kedvem a vacsorától. :oops: :cry:

Holnap cukros vérvételre megyek(kicsit hamarabb mint Norbinál) :roll: így attól tartok hogy lesz még késöbb is cukor terhelésesem.A dokim nagyon alapos. :roll: :(
Annus..nekem is nagyon mozgékony a pocaklakóm! :shock: :D Norbi szelídebb gyerek volt. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Kata!
Jaj az ilyen beszólásokon fel ne húzd magad!Szerintem ha vki rám néz,kapásból azt mondja h tuti híztam vagy 10 kilót,aztán közben dehogy. :wink: A terhesség ezzel jár,és ugye nem csak azt a 3-4 kilós baba súlyt cipeljük,szóval aki tudja,csinálja jobban 8) :lol:

Oh Iza nekem izgága volt,de ha Niki még virgoncabb.....fel kell kötni a gatyánkat! :lol:

annus11

Sziasztok!

Cicus: Nagyon hiányoztál már! Nekem az I. Női Klinikán van az orvosom, így minden vizsgálatom is. Nagyon jó volt a genetikai uh, egy kedves idősebb dr-nő vizsgált, külön-külön megmutatta a füleit, talpait mindenét a kicsinek, legalább 20 percet nézhettem.
Már hozzászoktam a gondolathoz, hogy kiscsaj lesz! Most már örülök is neki, elkezdtünk neveket nézegetni.

j: Gratulálok Áronhoz! Örülök, hogy rendben van a szíved, jól emlékszem, hogy neked van a vércukroddal probléma és emiatt nagyon kell vigyázni a súlyodra?

Kata: Nagyon csinos kismama vagy!!!! Biztos irigykedik csak aki ezt mondta, NE foglalkozz vele! Nem volt kedves tőle!

Mostánában nem érzem, hogy mozog a kicsi, ez normális?

Kép
eper74

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés megvagyunk VÉGRE APA IS ÉREZTE PÉNTEKEN A MI KINCSÜNKET!
Hízással jól állok, most voltam a védőnőnél: +0,5kg ez baráti! Kár hogy Csaniról maradt 6kg plusz :(, de hátha most ügyesebbek leszünk!

Hétvégégn nálunk babaeső volt péntek délután megszült az unokatesóm 52 cm 3100grammos kislány , és szombat reggel pedig a a barátnőm 53 cm 3750grammos kisfiú! :)

lovaszkata aki ilyet mond annak a fejébe állítanám a kalapácsot, ne i törődj vele tapintatlan bunkók!!!

Megyek ebédet főzni!
Pénteken meg utazunk a Balcsira 10 napra! :)
De addig még jövök és írok rendesen is!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Eper!
Szerintem nem baj ha nem érzed folyamatosan a babát!Lehet h az idő miatt most kevesebbet mozog,vagy máshogy fordult és azért nem érzed.Nekem pont az ellentettje,az elmúlt napokban lett nagyon aktív....

annus11

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantottam, nem nagyon tudok jönni sajnos. A lényeg, hogy nálunk minden rendben van, az eredményeket nem kaptam meg mert nagy volt a rohanás a dokinál, és elfelejtettük mind a ketten. de uh. volt szivecskéje rendben nekem most nézett először méhszájat 3100 et írt a kiskönyvbe, de azt mondta hogy ez oké,(mert hogy akik már szültek nem zár olyan jól...) és hogy balcsira is mehetünk :) Ma reggel felhívott a párom a melóhelyről, hogy úgy készüljek, hogy holnap reggel indulunk egy hétre a balatona :) mondanom sem kell, hogy erre igazán nem voltam felkészülve ilyen hirtelen.. most meg kapkodok hogy mindent rendben hagyjunk itthon :)
Bocs hogy senkire nem reagáltam, de kívánok mindenkinek szép napot és napokat, majd ha hazajöttünk jelentkezem.

ui.: jajj kíváncsi vagyok milyen lesz az első közös nyaralásunk a kis családdal....

tyche

Tyche...ez jó hír, örülök!Jó nyaralást! :)

Ti már gondolkoztatok, elképzeltétek a gyerekszobát???
Nekem nagyon tetszenek az erős színek.Norbi szobája napsárga volt, jól érezte ott magát, ez babának ideális szín.De most át lesz költöztetve nagyobb szobába.
Azon jár az agyam hogy valami fű zöld kéne majd Norbinak, de lehet csak 1-1,20m magasig aztán onnantól égszínkék.Mert ha elég bátor és ügyes lennék festenék neki erdőjelenetet(madarakkal, fákkal, csigával, pillangóval, sünivel)egyszerűbb képeket. :lol:
Szerintetek??? Nézegettem a neten ezeket a falfestéseket, olyan szép, de nagyon drága! így magunk csinálnánk meg.De itt a helyi dekoros boltban Akril festék van ami erre való(mármint a kis képek festésére) a nő szerint, és 1 dl olyan 500 ft.Nekem meg legalább 5-6 szín kellene. :roll: Jó drága.
Festett már valaki házilag, szakmai tapasztalat nélkül ilyesmit???

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok!
megjártam ma is a háziorvos-kórház kört. utóbbiban ugyan csak tornán és látogatni voltam.
viszont a 2 között megint útba esett egy turi (afffene!!! :oops:) így megint gazdagabb lettem 4 bodyval, 1 kisnadrággal, és egy I LOVE MOMMY feliratú előkével.
csak már komolyan nem tudom, minek veszem őket... de hát alik volt több, mint 400 péééz :)

eper!
jól emlékszel, nekem kell nagyon vigyázni a súlyomra... bár a cukrommal nem volt gond... de mivel pocs-es vagyok, bármikor lehet.

lovaszkata!
sógorom festett a falra mesefigurákat unokahugimnak... először grafittal felrajzolta, akkor még könnyű javítani. utána meg már csak át kell festeni.
egyébként akril szokott lenni a lidl-ben akcióban 1-2ezer forintért úgy, hogy sok (8-10) színből van benne kis mennyiség... de töményen a szinező is jó szerintem.
csak temperával ne próbálkozzon senki!

még 3 nap és megyek orvoshoz.
nagyon várom. mindig megnyugtató, ha valaki hozzáértő mondja, hogy minden OK... na meg dokibácsim utoljára 6hetesen látta az akkor még csak nokedlinket :lol: így hátha rá tudom beszélni egy kis extra kukucskálásra ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szia!
Lovaszkata:
Ha érdekel, a tesóm foglalkozik mesefigura készítésével . Mindenféle Disney és egyéb fiigurát elkészit 2cm hungarocellre.
Pl._ Kép

Kép

Kép
zandra

Sziasztok!

Már megjöttünk a dokimtól du.,de mostanáig feküdtem,mert 1-2 napja iszonyatos gyomorsavval küzdök,ami egész feljön a torkomig és szorongatja... nagyon rossz! :(
Viszont jó hírekkel jöttem! :D A dokim azt mondta a méhszájra,hogy ne aggódjak,teljesen zárt,legalábbis ahhoz képest,hogy már szültem többször. 3100 az érték,tehát úgy,mint ahogy Tyche írja,már lazábbak ilyenkor ott bent a dolgok... Tehát ő zártnak veszi. Akkor ok. :-) Én azért mégis óvatos leszek és no sex,bár nagy izgalmamban erről el is felejtettem kérdezni,szabad-e a házasélet? Na mindegy.
Nekem igazából ennyi jó hír is igazán elég volt,de akkor jött a hab a tortán: azért nézzünk rá a babára UH-gal is. Juhéjj,nézzünk! :lol: Azt mondta a doki,csak megnézzük szívügyileg,de mivel rákérdeztem,ő hogy látja nemileg,ezért úgy is megkukkoltuk! Szépen dobog a szívecskéje,mocorgott is rendesen,erre mondta is a doki,h. milyen mozgékony! :-) Na jónak mondja,tudom,hisz sokszor aludni sem hagy ez a baba,vagy éjjel kelek fel rá,annyit mocorog! :D Nemét illetőleg 1 pillanatra látta igazán jól a dolgokat,mert a babóm takarta magát a köldökzsinórral. De ő is azt mondta,hogy kislány. :-) Mondtam,hogy remélem is,mert már mindenki Zsófinak hívja a pocakomban levő kis gombócot! :lol:
Na,szóval minden okés,köszönöm a drukkokat! :-) A pénteket várom még nagyon,akkor lesz a genetikai UH! :P

Annus: tudom,miről beszélsz! :lol: De annyira jólesnek ezek a babó mozgások! Még éjszaka is! :-) Persze azt sajnálom,hogy néha fáradt vagy tőle éjjel és Neked pluszba még ott a pici Iza is! Még szerencse,hogy ő jól alszik éjjel!!! Nálunk Regina csak 3 éves kora után aludta át az éjszakákat! :x

Lovaszkata: milyen "kedves" rokon... Sztem is csak irigykedett a boldogságodra! Mi viszont itt mindannyian azt mondjuk,hogy nagyon csinos vagy!!! És mi mondunk igazat! :wink:

Eper: de aranyos vagy,köszönöm! 8) Ti is hiányoztatok nekem!!! A mozgás miatt ne aggódj,lassan majd Te sem tudsz tőle aludni! :wink: Nekem is volt ilyen egyébként,de így hogy minden nappal egyre nagyobbak,többet is mocorognak,ne aggódj!

Tyche: örülök,hogy minden rendben veletek is!!! :) Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek,biztos szuper lesz minden!!!

Megyek csajok,jók legyetek! :wink:

Cicus

Kép
cicus78

Cicus!

Örülök h minden rendben van,ezek tényleg jó hírek!Várom a pénteki híreket is!
Ja én is imádom ahogy rugdos!A nem alvás nem csak miatta van...vagyis nem is tudom h mért nem tudok aludni.4-5 napja órákat forgolódok lefekvés után....már tiszta hulla vagyok!Tegnap meg elkezdett fájni a derekam,lehet hanyagolom ma a mosogatást...mert már eléggé be kell hajolnom h elérjem a csapot :lol: :lol:

Julcsi!
Feltétlen mondd h kukucsoljatok! :wink: Örök igazság:hazafelé mindig útba esik egy turi :lol: :lol:

Tyche!
Szuper meglepi!Nagyon jó pihit nektek!!!

Kata!
Nálunk sárga-zöld a gyerekszoba.Alul zöld,felül sárga.majd mutizok képet!Nekem is tetszenek ezek a festések,igaz én úgy vagyok vele h lehet ciki lesz majd Micimackó 8 évesen....addig meg csak összefogdossák a falat és tuti h kell újrafesteni....de később lehet h vmi kevésbé babásat csináltatok.Na mondjuk másik parám h kicsi a szoba,nem tudom hogy mutatna benne.....

annus11

Sziasztok!

Nagy ritkán azért én is ideérek.
Nem nagyon volt időm alaposan visszaolvasni, gratulálok a friss UH-osoknak a jó eredményekhez. Remélem most már mindenkinél így marad.
Akik nyaralni mennek, kívánok nagyon jó időt és jó pihenést!
A mozgás nálunk is időszakos, néha meg is ilyedek, h húúú már vagy fél napja nem éreztem, de estére általában beindul a kis drága. A nevek terén visszatértünk az első, mindkettőnknek tetsző Boglárka névhez. A Flórát a férjem kapásból elvetette, mert szerinte divatnév, pedig nekem nagyon tetszene.
Mindenki fest(et) gyerekszobát mielőtt megérkezik a pici? Én igazából nem terveztem, ahogy kérdezősködtem, hogy eü-i szempontból kell-e vagy sem, totál eltérő válaszokat kaptam. Szerintetek?
Ja én is voltam UH-n múlt kedden a gerinc dolog miatti kontrollon, ez a szöglettörésnek nevezett vmi még mindig megvan, a dokim szerint hülyén fekszik a baba. Ez nem tudom mit jelent, kérdeztem, de nem mondott semmi konkrétat. Úgyhogy teljesen nem nyugodtam meg, még szerencse hogy sokat mocorog így érzem, hogy itt van.
És képzeljétek: tegnap reggel 7-re elmentem fogászatra!!!! …és ki volt írva, hogy a doki júli 23-tól aug 9-ig szabin van…. Még jó, hogy végre rászántam magam, felkeltem és oda is értem… Hétfőn reggel újra tábla…
Most olvasom a Lelki köldökzsinór c. könyvet, nem tudom ismeritek-e, de szívből ajánlom mindenkinek! Csodálatos, hogy mi mindent lehet kommunikálni egy magzattal. Igazából a 20. héttől kezdve lehet foglalkozni napi szinten ezekkel a gyakorlatokkal, tapasztalatom még nincs, de a könyv szerint nagyon szoros kapcsolatot lehet kialakítani. Szerintem érdekes.
Bocs, de megint mennem kell, ezer a dolog.
Mindenkinek szép napot, jó sok mocorgást!
Puszi

Kép
orsolymors

Jó reggelt!

Annus: én már elmosogattam! :) Úgy szoktam,hogy az ebédlőasztaltól elveszek egy széket,arra rácsücsülök,vagy rátérdelek és úgy mosogatok. Máshogy nem megy,állva már fárasztó nagyon! A nem alvást sajnálom,én is átestem régebben rajta. Nem tudom,mitől van,de szörnyű az biztos! :evil:

Orsi:szép név a Boglárka is! :) Nálunk tavaly volt festés,de mi egyenlőre nem tervezünk gyerekszobát,hiszen szeretnénk eladni ezt a lakást és családi házba menni! Nemsokára kezdjük is árulni,bár tudom,nem megy majd gyorsan a dolog... De az tuti,hogy az első időkben a kicsi velünk lesz a mi hálószobánkban! Aztán nem tudom az elrendezést! Nehéz úgy,hogy 1 fiú van és 3 lány!!! :D

Pussz mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Tiche: Jó nyaralást!

j: Szerintem kár lett volna otthagyni ennyi pénzért ezeket a nélkülözhetetlen dolgokat:)

Cicus: Örülök a jó eredményeknek, na és, hogy nem kukacosodott meg időközben.

Nekem annyira erősen még nem mocorog, hogy a párom is érezze, pedig annyira vágyik már rá.
Nevet még nem választottunk.

A falfestés jó ötlet, egyedi és feldobja a szobát. Sajnos nulla kézügyességem van:(

Kép
eper74

Sziasztok!
Rakok még pár képet.
Ha valakit érdekel, akkor írjon.
Andi
Kép Kép Kép

Kép

Kép
zandra

Sziasztok.Nem tudtam gyakran jönni,mi is lakást nézegettünk meg hitel után járkáltunk de sajnos nem nagy sikerrel nagyon kiborittó tiszta ideg vagyok mostanában.De azért a kis babókámmal minden rendbe nagyon sokat mocorog de már jó nagyokat.Annus jó ötletet adtál nekünk az emeletes ágyal.Örülök hogy mindenkivel minden rendbe ahogy olvasgattam.Nekünk az Adrien tetszik vagy a Kincső de őt a párom nem akarja.Nálunk nem lesz gyerekszoba Kinga is még velünk van egy szobába.Lovaszkata nagyon csinos kismama vagy ne foglalkozál a hüje megjegyzésekkel csak irigykednek :twisted: J-én is +10 kg-nál járok a védőnő haragudt is nem tudok mit csinálni mindig éhes vagyok :wink: Baba mocorgást mindenkinek :lol: :lol: :lol:

t katinka

Ja Annus elküldenéd a gmail cimet apa ithon van most tudnánk fölrakni képet.

t katinka

orsi!
mi festünk, mert beázott a szoba (remélem, addigra a közös képviselő megcsináltatja... b@sszus! 3. emelet és folyik a plafonon a víz :evil:) de párom festő.... szóval nem gond.
figurákat nem szeretnék a falra, de nekem nagyon teteszenek a faltetoválások (az leszedhető, ha megunja az ember).

egyébként eü-szempontból akkor volt még a festésnek jelentősége, amikor nem műanyag volt, hanem mész. a mész fertőtlenít (tisztasági meszelés)... így ahol meszes fal van, ajánlott... műanyagnál tök mindegy.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Készítői áron találtam kismamanacikat,felsőket,bandázst.
Egyedi méretre is készülhet nacid,szoknyád.
Itt többet megtudhatsz: www.gportal.hu/elenorkismamaruha .
Szép estét nektek!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! :)
Nálunk most lehülés van és eső!Kicsit a fiamon venni észre a front-hatást!Nagyon eleven! :?
Én jól vagyok, nekem sokat mozog a baba! :D
Barátnőm is megszült, úgyhogy majd megyünk babalátogatóba is. :D

Orsi..a Boglárka név nekem is tetszik!szép! :D

Falfestés:Attól nem félek hogy a 8 évesnek ciki a Mici-Mackós festés, mert 4-5 évente úgyis kifestünk :wink: .Legalább is kéne :roll:

Zandra...szépek ezek a dekorok, de mi mindenképp festett ábrát szeretnénk, mert félő hogy a kidomborodó formákat Norbika hamarabb lekapargatná :? ez olyan kis vadállat tud lenni! :( Lehet hogy a festésünket is ki akarja majd "egészíteni" ezért nagyon meg kell neki magyarázni mit szabad, mit nem! :roll:
Lehet megpróbáljuk diavetítővel. :wink: De majd csak augusztus végén, most nagyon nem tud a férjem segíteni.Sokat dologzik a héten is. :(

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!
Most megint csak gyorsba, de tegnap óta készülök rá és egyszerűen nem jutok ide, igaz azért mert a falvédőt tervezem a manócskának!

Szóval lovaszkata csak bátran, mi kifestettünk Csanádnak 2 színűre a szobát és a falfestésre a mintát az egyik ismerősünknél megcsináltok diavetítővel és projektorral, nagyon jóóó lett én is akartam, de nálunk apa nem engedte, mert félt hogy nem tudjuk majd rendesen lefesteni a helyét, így ilyen hungarocellre csináltuk és úgy van felragasztva sima 2 oldali ragasztóval!

Ezenkívül én Csanádnak is csináltam falvédőt (és most is csinálok, )150*100-asat mindezt úgy hogy addig azt sem tudtam hogy működik a varrógép és ehhez képest jól sikerült, most gondolom már még jobban fog! :) Persze ne egy profi munkát képzeljetek hisz mondom első találkozásom a varrógéppel... :D
Mindjárt keresek képet és rakok fel nektek Csani falvédőjéről!

Szóval én minden kreatív ötletet támogatok, mert az szívből jön és mi csináljuk a babóknak!

NA csak ennyit akartam!
Holnap még bejelentkezem, mert megyek a dokihoz, aztán pénteken 10NAP BALATON! JIPPIJÉÉÉ!!!!

Íme a falvédő: Ehhez tudni kell hogy apa nagy horgász és ennek fényében készült de minden öltést én csináltam és a nevét is úgy hímeztem kézzel! Szerintem első varrási munkának nem is rossz

Kép
Kép
Kép

És egy kép a falról, az ötleteket a mesedekor.hu-ról loptuk, ahol meg is rendelhető szinte midnen figura amiről álmodik az ember!
Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Én is bekukk,kicsit sűrűek a napok.Iza fogzik,nehezen aszik el,de utána alszik.Vagyis egyszer felkel enni,mert vacsizni nem akar...Én továbbra is rosszul alszom,szóva nem vagyok vmi kipihent mostanság!

Mi is utazunk haza,Izával már ma délután.Remélem nem lesz gond a vonaton,apa feldob minket! :wink:

Bogi!
Szerintem nagyon szép lett Csani szobája,a falvédő meg különösen!!!!Én a baldachint csináltam Izusnak,meg patchwork takarót.Most nekem is kéne újatmert kell egy nagyobb ágytakaró.Falvédő is jó ötlet,csak tervezni kéne.....Milyen lesz az új?Az is vmi pecás? :lol: Az uram is nagy pecás,még az esküvői meghívónk is ennek fényében készült,na meg a babaértesítőnk is :lol: :lol: Majd megmutizom!

Kata!
Ja persze,5 évenként jöhet új festés,na de megszakadna a szívem ha rá kéne festeni vmi gyönyörűségre!!!!
Amúgy Iza még a matricát is lepiszkálja ha lát valahol.Azt hiszi h mágnes az is,nagy mágnes rajongó,ide oda cipeli őket....most jut eszembe.Ugye van olyan festék amivel ha lekenem a felületet mágneses lesz?Lehet neki olyat kéne!Vagy felszerelek egy táblát valahova.... 8)

Orsi!
Ezt a könyvet nem ismerem,majd számolj be mi volt benne!Bár én folyton dumálok tesóhoz is,főleg mikor szétrugja azoldalamat :lol: :lol: Bogi szép név!!!

Cicus!
Oh,nem is az állás a baj,hanem h nem ér be a kezem a csapba rendesen.Szval hiába ülnék én oda,még rosszabb lenne...na de semmi gond,mosogat az ura!Az amúgy is félig az ő dolga :wink:

Andi!
Tesód nagyon ügyes,szépek eze a fal dekorok nagyon!Na van már név ügyben döntés?

annus11

sziasztok!
ma délután végre doki :)
tegnap torna után összefutottam vele. mondta vár... aztán végigmért... "mennyit híztál?" nem tudom... éppen készültem a védőnőhöz a pontos mérlegelésre. "most már ne hízzál többet!" köszi :?
szóval az eddigi mérleg 4,5 kiló (most 4 hét alatt 0,5) amit azért tartok soknak, mert most értük el azt a pontot, hogy a prücsök igazából nőni kezd... és kb megtízszerezi a súlyát :shock:

azért jó is történt tegnap :) a terhesgondozóban kezdő doki volt helyettesíteni... és nem találta a szívhangot... vagyis állandóan az én hasi ütőerem hangját hallottuk... már annyira sajnáltam... de komolyan! éppen segíteni akartam, amikor mondta, hogy inkább megnézzük uh-n, nehogy baj legyen... na, megvolt a jelszó :lol: hát akkor már a fene, aki szólt neki, hogy talán ha egy 5 centivel lejjebb próbálkozna, akkor megtalálná a gyereket :lol:

bogi!
az a falvédő hihetetlen jól néz ki!!! nagyon szép :)

én már egy takarót előbányásztam a szekrényből a babócának... de még gyártás alatt van néhány a maradék fonalakból. a varrásra meg még nem szántam rá magam. nagy kupival jár (pedig leselejteztem néhány farmert... és éppen azt néztem, hogy csuda-helyes játékmackók lennének belőle :))
a takarónk (vagyis Áron -egyik- takarója):
Kép

tegnap a mama vásárolgatni hívott (de furcsa! amíg csak unokahuginak volt a mamája, anyunak szólítottam... most meg feszt "mamázom" :lol:). vettünk egy csomó pelust, kifogót és fürdőlepedőt.
gyűlik a kelengye :)

annus!
a te műveidről és kéretik fotót feltenni!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból. Nagyon jó volt, Balázs nagyon élvezett benne mindent, persze főleg a vizet, és a parton való dagonyát. Nagyon sok gyerekprogram volt a strandon, meg ugrálóvár, lehetett pónilovagolni, szóval tényleg gyerekparadicsom volt. A szállásunk is szuper volt, egy dombon, zsákutcában, teljes nyugalom, és esténként csak a tücskök ciripelését hallottam. Kicsit el is ábrándoztam milyen jó lenne ott lakni, aztán persze bilibe ért a kezem.

Babuci még mindig tartja magát ahhoz, hogy egyik nap nagyon aktív, másik nap meg alig mocorog. Olyan messze van még 25.-e, amikor újra láthatom.

Szombaton már szedjük ismét a sátorfát, és megyünk egy hétre anyósomékhoz nyaralni, úgyhogy ma meg holnap ezerrel mosok meg vasalok, már kicsit kivagyok a ki és bepakolástól.

Cicus: De aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! :) Ti melyik kerületben laktok? Merrefelé gondolkodtak családi házban? Mi is nagyon szeretnénk.

Youlcsi, Annus, Bogi: de ügyesek vagytok, hogy ilyen szépségeket tudtok csinálni, sajnos nekem a kézügyességem egyenlő a nullával.

Lovaszkata: nem kell foglalkozni az ilyen beszólásokkal, persze az igaz, hogy azért rosszul esik az embernek, de mivel nincs igaza, így egyik füleden be, a másikon meg ki.

Már kezdtem örülni, hogy idén a terhesség miatt majd nem jön ki az allergiám, erre ma reggel tüsszögve, orrot fújva ébredtem. Ismerőseim azt mondták, hogy nekik nem jött ki terhesen. Hát nekem ezek szerint mégis, és a doki mondta, hogy semmit nem lehet rá szedni, pedig nekem elég durván ki szokott jönni ilyenkor sajnos.

Kép
cedis

cedis!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
allergiára nem igaz, hogy nem lehet semmit szedni! OK... gyógyszert (ami ugye elsősorban antihisztamin lenne) nem, de azért tüneti kezelés simán mehet.

nekem a tüdőgondozóban azt mondták, hogy ha nagyon muszáj, claritine tabletta mehet. szemcseppek ill allergodil orrspray korlátozás nélkül használható. ha az orrdugulás nagyon gáz, nasalis szteroidot is lehet használni (én azt váltottam ki, mert a háziorvos és a gégész is a nasonexet javasolta)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Cedis: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, Anyósod is biztos elkényeztet majd titeket jövőhéten.

Bogi: Nagyon szép az ágytakaró, ügyes és bátor is vagy, hogy egyáltalán nekimertél állni.

Mi még nem vettünk semmit a kicsinek, majd ősszel elkezdünk vásárolni.
Egyenlőre gondolkodunk a nevén, valószínűleg Réka lesz.

Kép
eper74

Hello mindenki!!! :D

Eper:pont azon gondolkoztam,hogy mi lenne,ha pl. holnap a genetikain azt mondanák: kisfiú? Mert bár nekem abszolút nem volt fontos a neme,de már annyira beleéltem magam a kislányba!!! :) Nagyon odavagyok érte!!! Ma reggel is Ő köszöntött fel először (hajnali 5 körül),szinte éreztem,ahogy mondja: Boldog Névnapot Anyukám! :lol: IMÁDOM!!! A Réka is tök szép név,jól választottatok!!!

Bogi: drukk ma a dokihoz,aztán pedig jó nyaralást Nektek!!! 10 nap,az fantasztikus! Mi vasárnap hajnali 6-kor indulunk a gyerkőcökkel Ausztriába,a tiroli részre. 5 napot leszünk,közben Salzburgba is "benézünk" kirándulásképpen. A szállásunk Scheffauban lesz,cirka 660 km! :shock: De van ott egy fantasztikusan szép tó,remélem jó időlkesz
cicus78

Hello mindenki!!! :D

Eper:pont azon gondolkoztam,hogy mi lenne,ha pl. holnap a genetikain azt mondanák: kisfiú? Mert bár nekem abszolút nem volt fontos a neme,de már annyira beleéltem magam a kislányba!!! :) Nagyon odavagyok érte!!! Ma reggel is Ő köszöntött fel először (hajnali 5 körül),szinte éreztem,ahogy mondja: Boldog Névnapot Anyukám! :lol: IMÁDOM!!! A Réka is tök szép név,jól választottatok!!!

Bogi: drukk ma a dokihoz,aztán pedig jó nyaralást Nektek!!! 10 nap,az fantasztikus! Mi vasárnap hajnali 6-kor indulunk a gyerkőcökkel Ausztriába,a tiroli részre. 5 napot leszünk,közben Salzburgba is "benézünk" kirándulásképpen. A szállásunk Scheffauban lesz,cirka 660 km! :shock: De van ott egy fantasztikusan szép tó,remélem jó időlkesz
cicus78

folyt. köv: szóval remélem,jó időnk lesz és a gyerkőcök tudnak pancsolni!

Annus: Nektek is jó utat!!! Remélem ki tudod majd ott pihenni magad végre!!!

Julcsi: megy a drukk a dokihoz!!!

Cedis: én is nagyon örülök,hogy szuper volt a nyaralás és most ismét jó nyaralást kívánok!!! :D Mi a 16.ker.-ben lakunk és errefelé is szeretnénk majd egy házikót... Nyaralás után már kezdjük árulni a lakást!
Az allergiát sajnálom... :( Remélem javul majd!!!

Bocs,kicsit megbuggyant a laptopom,ezért küldtem 2x a dolgokat... Hiába,nem gyerekek kezébe való... csak túl engedékeny vagyok... ez most épp a fiam műve... :( Amúgy azért kaptam a laptopot,mert a szám.gép állandóan foglalt volt a gyerekek által. Aztán rárakták a mancsukat erre is és most kicsit el is rontotta a fiam. Legnagyobb baj az,hogy néha már minden gép foglalt,mert játszanak rajtuk,így én hozzá sem jutok az e-mailjeimhez... :?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!
annus 11:
köszönöm. Név ügyben csönd van, nem beszélünk róla. Valószinű beletörödök, hogy Brúnó lesz. Nektek is sokat mocorog a baba? Ki mikor vásárol? én semmit nem merek előre venni. Andi

Kép

Kép
zandra

Szisztok! Én is megjöttem. :)

Katinkababa! Ha még mindig hányingeres vag, akkor valószínű már meg is marad a végéig. :(

Zandra! Méhszáj ellenőrzés fontos minden hónapban. Legalább is nekem azért kell mennem dokihoz vizsgálatra minden hónapban, hogy ezt megnézze. Külömben honnan tudnánk, hogy szabad-e pl: szexelni vagy fürdőzni stb.
Lehet , hogy neked is szokta nézni,csak nem mond semmit és azért nem tudod. A kiskönyvbe nincs olyan , hogy C:3000 ? Vagy 3100?

Eper! Réka
:D Nagyon szép név!!!! :D Egyébként mit jelent, hogy mostanában nem érzed? Eggyáltalán nem?

Bogi! Nagyon jó nyaralást nektek! Irigy vagyok :? Isteni időtök lesz.

Gyerekszoba nálunk még egyenlőre nem lesz,mert tetőteres házba költöztünk,ahol az elején kb. 1-1,5 évig az alsó szinten lévő 1 szobában akarunk lenni a babával. Az emeletre szük és meredek lépcső vezet fel,ami se a látogatóknak és védőnőnek,nem tenne jót---- de legfőképp én nem akarok lépcsőzni minden nap le,föl a babával. Mert fent csak szoba van és lent töltjük az egész napot. Akkor már nekem is könnyebb a lenti szobába rohanni, ha felébred,mint az emeletre.

Folytatom,de most mennem kell.

Kép
bei

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82

Örülök, hogy tetszik nektek a Réka név!

Cicus: Boldog névnapot!:) Ahogy téged ismerlek, ha holnap azt mondanák, hogy jééé kisfiú, akkor te kb. 5 perc múlva már annak örülnél, hogy fiad lesz!
A nyaralás biztos szuper lesz!

bei: Réka ismét mocorog, csak két nap volt amikor nem annyira éreztem.

Nekem sem ellenőrizgetik a méhszájat, úgy látszik valamelyik orvos fontosnak tartja valamelyik nem.

Kép
eper74

Sziasztok!

Tegnap voltunk a 18. heti uh-on (19+2). Minden tökéletes, az afp eredményemre is azt mondta doki bácsi. Viszont kisBogár még mindig "nemtelen" - legalábbis számunkra. Szerintem doki bácsi sejthet valamit, viszont nekem az a benyomásom vele kapcsolatban, hogy nem mond addig semmit, amíg nem 100%-osan biztos benne. Úgyhogy egyelőre marad kisBogár. :) Viszont az a lényeg, hogy mindene rendben van - éppen békésesen szuszizott a pocimban. :)

Legközelebb augusztus közepén megyünk doki bácsihoz, majd szeptember elején 24. heti uh-ra. Úgyhogy a két alkalomból az egyiken csak megmutatja magát... :)

Babamozgás: nekem is van olyan, hogy alig érzem egész nap, máskor meg nagy bulit csap odabent. Bár leginkább este mocorog, alig tudok tőle elaludni. :)

Vásárlás: én ilyen téren abszolút nem vagyok babonás - ha baj lenne (ami ugye természetesen nem lesz. :)) , az megtörténhet a legvégén is, és ugye az ember lánya mégsem várja készületlenül a babáját. Szóval megérkezett a bútora, - jó, összerakni majd csak októberben fogja az apukája -, illetve vettünk pl. overált, kifogót, cumisüveg-szettet, meg egyéb apróságokat. De tényleg kinek hogy esik jól. Én mondjuk nyugodtabb leszek, ha szépen lassan minden meglesz, és nem az utolsó hónapban kell minden után szaladgálnom. :)

Bei!
Igen, sajna ezt már én is elfogadtam, hogy azon peches emberek közé tartozom, akik végigémelygik az egész terhességet. Az előnye viszont, hogy nem hízom. :)

Cicus!
De jó lesz nektek. Nekem az egyik nagy kedvencem Ausztria. :)

Eper!
A Réka név nagyon szép, jó választás szerintem. :)

Bogi, Julcsi!
Nagyon ügyik vagytok. :) Én is egy takarót tervezek gyártani sk. kisBogárnak. :) De jó lenne tudni a nemét, márcsak a színek miatt is. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Helló!

El kell hogy meséljem, ma úgy kiakasztott telefonon anyósom. felhívott, hogy megkérdezze miért nem beszélek vele mostanában telefonon. Ez egyébként tényleg így van, mert egyszerűen olyan érzékkel telefonál mindig akkor amikor nem érek rá, hogy az valami fantasztikus. Tegnap is, akkor amikor a mosást pakoltam, de a férjem beszélt vele, és ő minden nap hívja, végül is ő a fia nem? A férjem sem beszél napi rendszerességgel az én anyukámmal, sőt, és anyu mégsem veszi zokon. Majd miután elmondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem értem rá, rám tette a telefont.

A múltkor mikor nála voltunk, is voltak már beszólásai, de nem reagáltam rájuk, azt hiszem semmi kedvem így most egy hétre elmenni hozzá.

Nem tudom, amikor Balázst vártam, illetve pici volt, is mindig ilyeneket csinált, és bele akart dolgokba szólni. Szerintem egyébként azon sértődött be, hogy a múltkor mondta, hogy ha megindul a szülés, akkor ő már indul is, én meg mondtam neki, hogy anyu azért 100 kilóméterről hamarabb ideér, mint ő 250-ről, és majd őt felhozza apukám, hogy Balázsra vigyázzon, amíg a férjem haza nem ér. Na innentől kezdődtek a szurkálások. Ti hogy vagytok az anyósotokkal?

Én nem sezretnék vele haragban lenni, összeveszni sem, de mindennek van egy határa azért.

Kép
cedis

Sziasztok!

Már Szolnokon,majd jelentkezem még!Iza jól bírta a vonatot,egy hangja nem volt :wink:

Cedis!
Nekem 2 anyósom van,de szerencsére az egyik messze,a másik meg sokat dolgozik 8)
Sajna minden nagyszülő dolgozik még,szóval gyerk felvigyázásban nem vagyunk így kisegítve.

Na mennem kell!

annus11

sziasztok!

dokival jól megjártam, éppen műtőbe rohant... de azért egy gyors vizsgálat után még elrendelte az ágynyugalmat pipolphennel és magne b6-tal... na meg szexmentesen...
2 hét múlva co... de ha valami miatt előbb odatévedek, akkor befektet...
lassan be is veszem az esti pipolphent, és leszedálom magam az éjszakára :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Én is megjártam a dokit nem volt semmi különös kismanónk jól van és nem mutogatta a lába közét, pedig úgy szerettem volna még egy embertől hallani hoyg kislány, de elmaradt!
Kaptam engedélyt Balatonba menésre! De szigorúan csak kevés időre, és nem szabad erős napnak kitenni magam! Hát ennyi!

Én most 10 napra leléptem, addig vigyázzatok magatokra babókra!

Anyós, nekem sajnos nincs... 6 éve meghalt, apósomat meg nem is ismertem pedig lassan 14 éve leszünk egy pár a férjecskémmel.
Tudom hoyg sok a próbléma az anyósokkal, de én azt gonolom hoyg az én gyerekeim sokat veszítettek a párom anyukájával, nagyon imádta a gyerekeket, és kedves is volt. Az más kérdés hyog hogy jönnénk ki most hogy gyereket nevelek!
Próbáljatok arra gondolni hyog ilyen nagy ajándéka gyerekeknek a nagyszülő!

Na mindenkinek gyönyörű napot! És jövőhetet!
Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Én is, mi is megvagyunk. Szuper volt a hétvégénk, de azóta meló hegyek. Most már én is fáradok, mire este hazaérek totál kivagyok, a házimunkáról meg ne is beszéljünk.
Szóval a hétvége hozadéka, hogy a jelenlegi állás szerint, se nem Ábel, se nem Bálint, hanem BARNA a kis mosorgónk neve :lol:

Eper: nekem nagyon tetszik a Réka. Egyébként eleinte nekem is előfordult, hogy szinte alig éreztem, de meglátod pár nap és folyton érezni fogod.

Cicus: visszajelöltelek és megnéztem az összes fotódat. Tündéri szép családod van, és simán letagadhatnád, hogy egyáltalán már szültél, csini vagy! Ja jó nyaralást a sógoroknál.

Kata: a rokonnak üzenem, hogy "bekaphassa" csinálja végig ő aztán dumáljon. A falfestés jó ötlet, én is a diavetítős technikáról hallottam. Sajna és béna vagyok, számolni tudok, rajzolni nem :cry:

Bogi: jó nyaralást. Szuper ügyes vagy :roll: és ezt elsőre csináltad? Csajok irigykedem, én bizti nem tudok ilyeneket, még szerencse, hogy a nagyi (anyósom) nagyon szuperül tud ilyen dolgokat csinálni.

Cedis: remélem azért nem lesz gond, és mégis jól érzitek majd magatokat, szorítok! Én, de ezt talán már írtam szerencsés vagyok anyós-após ügyileg, imádjuk egymást :D

Katinkababa: gratula az eredményhez és sajnálom, hogy még mindig titkolózik Kisbogár, de talán már nem kell sokáig várnotok. Ha már végig kísér rókakoma igazán megérdemelsz egy kis jutalmat, most a hízásra gondolok. Irigylem az optimizmusod. Hízás ügyben megint nagyot dobbantottam az elmúlt két hétben: már +5 kgnál járok. Érdekes, hogy nálam hullámszerűen jön, hetekig semmi, utána meg egyszerre jó sok.

Julcsi: a te takaród is nagyon szépséges :lol: Miért kell ágynyugalom?

Andi: még nincs lejátszva a név ügy szerintem, most jegeld kicsit a témát aztán majd újból előhozod. Végül is apának is fontos lehet, hogy lehetőség szerint ne csúfolják a fiát. Én nem gondolom, hogy babonás lennék, de még én is várok kicsit. Igaz vasárnap megyünk anyukámhoz s elhozzuk a kiságyam, hogy a nagypapi fel tudja újítani, de ezen túl én majd szeptembertől tervezem (ha hazajöttünk az igazi nászútról) a vásárlást.

Ha bárkit kihagytam bocsi, igyekeztem alaposan visszaolvasni, de kissé feledékeny vagyok mostanság :oops:
Ja, új tünetem a viszketés, majd bele őrülök, már két éjszaka nem aludtam :cry: belépek Annus mellé a klubba :cry:

pocisimi a mocorgóknak
H

cicóka

Sziasztok,

Nem nagyon volt időm jönni, de gondoltam most benézek, látom már a neveken gondolkodtok, nálunk megvan, hogy Ábel lesz :D

Sajna nem tudok mindenkinek reagálni, örülök a friss, jó UH-knak :D én most egy ideig nem megyek, voltam viszont terheléses vércukron, borzasztó volt….

Nenu – örülök, hogy szívecskével minden rendben.

Akinek van már gyerkőce egy szobába vagy külön rakja a kicsit? Érdekelne a véleményetek….

Zandra – én 1x viccesen azt mondtam apának, hogy ő adja a vezetéknevét, én meg az utónevét…aztán lassan rávezettem arra, amit én akartam

Kép

Kép
leo50

Szisztok! Újra itt vagyok.:) Tegnap nem tudtam befejezni az írásom,mert sűrgős elintézni valóm volt és aztán már nem is kerültem gép elé. :(

Julcsi! Hízást nem értem. Mi a baj azzal, ha híztál 4-5 kg-ot. ? Még akkor is ha vigyáznod kell a hízással,azért ez nem sok, és a dokid csinálja jobban ,mint te. :) Mármint nem hiszem, hogy ő kevesebbet hízna. Azért nagyon sajnállak, hogy így megrendszabályoznak. :cry:
Mért kell ágynyugalom? És mért kell befeküdnöd?

Cicus! Mondtam már? NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Eper! Megnyugodtam, hogy mocorog Réka! Az én Pici Pockom is Réka nevet kapja, ha lány. :D Már azóta Rékázom,amióta megtudtam, hogy terhes vagyok. Nagyon úgy érzem, hogy lány és már mindenki azt mondja,aki ránéz a pocakomra, hogy lány lesz. :) Azért az utóbbi 2 hónapban már csak pocoknak hívom,mert 50% esély még megvan, hogy fiú :)

Katinka! Örülök a jó eredményeknek. Az UH-n meg úgy jártál,mint én. A doki nem biztos,nem 100% -os a nemét illetően ,ezért nem tudtam belőle kihúzni semmit sem.Pedig biztos sejt valamit,de nem akarja , hogy szidjam,ha tévedne.4D-n úgy is kiderül. Addig onnan el nem jövök. :)

Cedis! Elhiszem, hogy bosszantó,amit anyós csinál. Lehet, hoyg változó korban van? Vagy csak tényleg úgy érzi, hogy valami bajod van vele, ha soha nem érsz rá beszélni vele. Azért én nem merném azt mondani anyósnak, hogy nem érek rá,illemből sem (bár mi jól megvagyunk-mindig kiáll mellettem a fiával szemben :). ) Azért lássuk be, hogy az embernek arra van ideje,amire akarja, hogy legyen. Azért a teregetni való is megvárt volna pár percre. :) Szerintem próbálj meg elnézőbb lenni vele, hogy megmaradjon a családi béke.Tényleg fontosak a nagyszülők a gyerekeknek. Remélem rendeződik majd köztetek minden. És azért le ne mond a nyaralást!!!!! Kitartást!! :wink:

Vásárlás. Még mi sem vettünk semmit. De szó szerint semmit. Most már azért jó lenne elkezdeni gyüjtögetni. :) A szobával kapcsolatban még annyit, hoyg egy szobába leszünk vele egy darabig, de azért a kiságy és a pelenkázó körüli falra majd rakunk mese figurákat. Vagy festve, vagy ragasztva.

Kép
bei

Sziasztok!

Boglárka: Nagyon szégyenlős a kismanód:) de előbb-utóbb csak megtudod te is mit takargat. Egyébként ha nem lett volna amniocentézisem, akkor még én sem tudnám, mert az uh-os dr.-nő csak annyit mondott, hogy nagyon kislányos, de nem volt biztos benne.

bei: Jajj de jó, akkor két Réka is lesz. Furcsa mert a másik név ami mindekttőnknek tetszik a párommal az a Zsófi, és Cicusnak pedig Zsófija lesz.

Cicus: Gondolok rád! Bizots minden rendeben lesz uh-on. Várom a beszámolót!

j: Én is 5 kilót híztam eddig, kicsit sokallom, de ez van. Miért kell Pipolphent szedned meg miért akarnak befektetni??? Még csak félidősek vagyunk!

Mi is egy szobában leszünk egy ideig a kicsivel, mert a gyerekszoba nagyon messze van a hálószobánktól.

Kép
eper74

Sziasztok!

Itt egy olyan hatalmas vihar van éppen múlóban, hogy csak na. nagy dirrel-durral, és hatalmas esővel jött.

Ez az egy szobába tevés engem is érdekelne, mármint, a tesókat egy szobába rakni vagy sem. Ezt még mi sem tudjuk, de eleinte biztos, hogy a mi szobánkban lesz a pici.

Bei: igen igazad van, hogy ráért volna, de egy héten egyszer beszélünk, ez a soha neki azt jelenti, hogy nem hívom naponta, de a férjem minden nap hívja, van, hogy többször is, tehát napi rendszerességgel tud rólunk mindent. Tegnap felhívtam és megbeszéltem vele a dolgot, így szent a béke.

Julcsi: mi ez a p-betűvel kezdődő gyógyszer, illetve mire jó?

Annusék meg már vakációznak, de jó nekik! Örülök, hogy zökkenőmentesen ment az utazás Izával.

Nálunk most bejött egy új név az eddigiek mellé, férjemnek is tetszik kivételesen a Hanga. Hát nem tudom decemberig mi marad a tarsolyban.

Kép
cedis

Eper! A Zsófi név is nagyon szép, de a Réka a nyerő. :D

Cedis! Aham. Akkor nem tudom mi a baja. Nyughatatlan. :) A lényeg, hogy megbeszéltétek. Örülök, hogy egyenlőre szent a béke. Azt kívánom,maradjon is így !

Kép
bei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?