Sziasztok!
Én is végre itt! Már 6-kor felkeltem,hogy az utóbbi 1-2 hetet visszaolvassam!
Rengeteg a dolgom mostanában + a 3 gyerek... remélem azért gyakrabban tudok majd jönni!
Külön nem emelnék ki senkit,mert emlékezetből írok és nem szeretnék senkit sem kihagyni,így csak annyit,hogy mindenkinek gratulálok a jó UH eredményéhez,szupi hogy láthattátok a babót!!!
Eper: tényleg egy percre se kenődj el,hisz tényleg annyi mindenen keresztülmentetek a babóval! Kisfiad még lehet különben is!!! Higyj nekem,nekem 3 lányom lesz!
Edit:sajnálom,ami történt!
Pihizz sokat és no sex!!! Már én is úgy szerelmeskednék párommal,mert már 3 hónapja (!) nem voltunk "úgy" együtt...
De kivárjuk,nincs mit tenni...
Zandra: szép nagy poci!!! Már kérdeztem múltkor is,az első babával is ekkora hasad volt? Sorry,de a Brúnó nekem sem tetszik,de ez tényleg csakis a ti dolgotok!!! Ha apuka ennyire ragaszkodik hozzá,de neked nem annyira tetszik,akkor a megfelelő kompromisszum,ha a kicsinek ez a 2. neve lesz és az elsőt te választod...
Annus: nem felejtettem el az iwiwet,jelölök mindenkit,aki írta a nevét. A pocakod tényleg növekedett,nagyon szép és szupi,hogy nem híztál!!!
Zsani: örülök,hogy jobban vagytok,pihizz nagyon sokat! Ezt a kis időt már fél lábon is kibírjuk!!!
Cedis: nagyon sokat gondoltam Rátok az előző szombaton és a rá következő napokban is,amikor annyira xar idő volt és azt hittem így kellett leutaznotok... de most hogy olvasom,elhalasztottátok a hétre a nyaralást és szupi időtök van,nagyon örülök neki!!!
Katinkababának és Cicókának is nagyon szupi nyaralást kívánok,szerencsére a jó idő megérkezett!!!
Lovaszkata: nagyon ügyi a kisfiad,gratulálok én is hozzá!!!
És a szép pocakhoz is!
Nenu: örülök,hogy már Te is érzed a kis manót!!! Megnéztem,neked is szép nagy már a pocód!
Bei: noszogasd Apát arra a pocisimire!!! Mondd el,mennyire jólesne Neked!!! Bár tudom,nem szabad erőltetni... remélem előbb-utóbb rendeződik ez a dolog nálatok!!! A kislányhoz én is nagyon szurkolok!
Julcsi: örülök Nálad is a jó eredményhez és hogy Áron tényleg fiú lesz!
Ez szuper!!! Nem semmi,hogy így megérezted a babód nemét!
Remélem mindenkinek írtam...
Én holnap megyek nőgyógy.-hoz,holnap jön vissza szabiról a dokim. A 18 hetes UH-ot is más doki csinálta a szabi miatt. Kérlek drukkoljatok,remélem nem nyílt tovább a méhszáj! Nem tudom,UH lesz-e... jó lenne... De pénteken megyek az I.sz. Női Klinikára,genetikai UH-ra,akkor láthatom a kincsemet!
Jó későn kaptam rá időpontot, már 23 hetes leszek akkor. (2 napot késik a vonalzóm...)
Amúgy minden okés,édesem nagyon aktív baba,rengeteget mozog és nagyon érezhetően,sőt láthatóan is!!!
Nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na puszi Nektek,talán még jövök ma,ha nem,akkor holnap az eredményekkel.
Cicus
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cicus78 2013.02.21 17:49-kor.