Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pagika!Szeretnek gratulalni az ikrekhez!!!Persze gondolom eleg sokkolo hirtelen,de meglatod menni fog!
Jaj mennyire vagyom hogy nalunk is igy legyen,es meg tavol is vagyunk mindenfele csaladi segitsegtol,magunk vagyunk kettecsken,de nagyon boldog lennek...Szoval nyugi,minden jol fog alakulni,meglatod!

Lididke:Edes picur Domi!!!Nem semmi volt a hasmereted,de a 23 kilo tenyleg nem latvanyos!

Gabi:Na neked se semmi meretes hasad volt...jo csucsos :lol: !

Timea:Ne gondolkozz feleslegesen butasagokon!Ez csak azert van,mert radhoztak a fraszt!Nyugika!!!

Stike:Varjuk a beszamolodat!Beirnad a tablazatba,hogy januar 7.-en lesz a kovetkezo,12.heti vizsgalatom?Koszonom szepen,es pusza erte!!!!

Csajok,annyira kivagyok!Eleg sok rossz hirt kaptunk a heten a papirjaimmal kapcsolatban,szoval elegge stresszes vagyok.Erre ma kaptam a hirt otthonrol,hogy a tesomat szetharapta egy kutya :shock: :shock: !Igazsag szerint kutyakozmetikus,de ez mar az 5. nagyon durva mutetje lesz emiatt.Most mind a ket keze keszen van teljesen.Annyit bogtem...mikor lesz mar jobb egy kicsit?Es a kutya gazdaja csak sajnalja...hat ezt nem ertem igazan...Azert a felelosseg hol marad ilyenkor?Tobb honapos gyogyulasrol van szo :shock:Es lehet mar tobb ilyet nem bir ki a keze... Nagyon fel vagyok haborodva...En nagy allatbarat vagyok,de az ideggyenge kutyakat egytol-egyig .................!!!!Le sem irom inkabb!Na megyek pihizni,mert nem lesz jo vege.

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti, nagyon sajnálom a testvéredet! :cry: Reméljük hamar felépül és nem utolsó sorban fogja tudni folytatni a munkáját. Lelkileg is felépülve!!! :roll:

Azért neked is kitartást kívánok, hogy január elejéig bírd a kíváncsiságoddal. :oops: :lol: Egyébként nálatok nincs lehetőség magán UH-t keresni, ahol meg tudnátok nézni a babócát? Itt vannak ilyen rendelők, mi is oda fogunk menni a héten... csak biztosra szeretnék menni, mert vszínű csak a 12 heti lenne most a következő. És azért van nekem is múltam, így szeretnék nyugodt lenni... :roll:

Lányok, szombaton Bécsben voltunk, megnéztük és kiélveztük az ottani karácsonyi vásárt. Hát, rengeteg buszt láttunk már odafelé is az utakon, de ott helyben csak a feliratok, meg az épületek jelezték, hogy külföldön vagyunk, a nyelv az nem. Mindenki (majdnem :lol: ) magyarul beszélt az utcákon! :lol:

Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat. Reggel már 11 előtt kint voltunk és megkerestük a szállodánkat, ami kb 10 perces busz útra volt a központtól, pontosan az Operától. Így hamar bent voltunk a városban, megnéztük a múzeum negyed és a Rathaus környéki vásári pavilonokat. Nagyon mutatós, sok gagyi és sok érdekes és főleg izlésesen elrendezett dolog volt. Ittunk forralt bort (én mindig mértékkel a pároméból), ettünk mindenféle helyi dolgot, tócsnit, sült krumplit, sült kolbászt, ahogy illik. Mindent kipróbáltunk... :lol: :roll: Majd bevettük magunkat a Kartner strassera, fantasztikusan fel volt díszítve. Kerestünk egy igazi bécsi kávézót és végre leülhettünk a süti és kávé, nekem habos kakaó mellé... :roll: Szóval nem unatkoztunk, de elfáradtunk, így elindultunk a szállásunkra egy kis délutáni pihire. A szállodában kiderült, hogy egy egész studio apartmant kaptunk a legfelsőbb emeleten, ami egyébként másfélszeresébe került volna normál esetben. Én a neten foglaltam, ezek szerint kedvezményes áron... :lol: Délután 5 óra körül indultunk vissza, addig aludtunk is egy nagyot! :oops: elmentünk vacsorázni egy közeli bécsi kisvendéglőbe, majd bevettük magunkat az esti fénybe öltöztetett városba. Gyönyörű volt! Újra sétáltunk egy jó nagyot, de már csak 9-ig bírtuk. Nagyon szép és tartalmas napunk volt, jól esett lepihenni utána...

Ugyan tényleg mindent sikerült megnéznünk, megtapasztalnunk, amit eltelrveztünk, azért a párom megjegyezte, hogy lehetne tavasszal ez a vásár... :roll: Az időjárással egyébként nem volt semmi gondunk, a távozásunkkor kezdett el esni egy kis dara. Ez a tömeg azért riasztó volt egy kicsit, de a hangulat kárpótolt minket... :lol:

Ennyit szerettem volna írni bécsi hétvégéről, elnézést, ha kicsit sokra sikeredett. Jövőre valószínű már nem fogunk kijutni! :wink: :lol: :lol:

Felteszem a táblát, ezen a héten sokan mennek orvoshoz, elindul a 12 heti nagyüzem. :lol: Szóljatok, kihez milyen infot tudok még feltenni. Az IT az intergrált tesztre utal. A KT a kombinált lesz. Csak tudjam és akkor írom... :roll: :oops:

Szép hetet Mindenkinek!!

Kép

KépKép
stike

Sziasztok!

Norka de jó,hogy szekszárdi vagy te is,merre laksz?Nem ismerhetjük egymást esetleg?én 25 éves vagyok,a Garay gimibe jártam,utána pedig a keribe:)majdnem olyan idős babás vagy,mint én:)de jó,még vizsgálatokon is talákozhatunk:).Én a Kiss dokihoz járok és te?

Gabi nem semmi pocakod volt neked sem:D

Dodi ne izgulj,nekem pl.csak az utolsó héten volt már nagyon nehéz a pocakom,de az is cak azért,mert kh-ban voltam és szerintem elhagytam magam.Egyébként az utolsó hetekig csavarogtam egyfolytában :lol: :lol: .

Ancsurti,sajnálom a rossz passzt,amiben vagy,remélem hamar kijössz belőle.Tudod csak pozitívan:).Tesókádnak mielőbbi gyógyulást :( .A kutya gazdája meg k.pja be :?

Kép

Kép
lidike

Pagika!

Nagy-nagy gratu az ikrekhez:)nem semmi :)

Kép

Kép
lidike

Szép jó reggelt kismamik!
Üdv köztünk lidike!szép nagy pocid volt és Domi is édes nagyon.
én is első babás vagyok!
Stike én kombinált tesztre megyek majd.
Ancsurti nagyon sajnálom a tesódat és mielőbb gyógyuljon meg.
Pagika nagy gratula az ikrekhez,várunk madj vissza,pihenj sokat.
Stike nem kell beírni a tábliba,de én holnap is megyek dokihoz,mert
a rákszűrés az lemaradt múltkor,de remélem a babócát is
megnézhetem majd.
Ki hogy érzi ma magát?

Kép
Kép
csibe83

Csibe szia:)

én ma megint rosszabbul,ááá...mire azt hiszem,hogy elmúlik a hányinger,addigra újra kopogtat :mrgreen: :? :x

Csibe és te hogy viseled a babavárást?

Kép

Kép
lidike

Hát lekopogom,de egész jól.Már egy hete szedem az
elevitet és nekem sokat segített,mert azóta egyáltalán nem vagyok rosszul.Előtte is csak olyan 2től voltam rosszul estig és
hál istennek rókakoma mindig elekrült(lekopogom).Mellem már
nagyobb,mint pamela andresoné és jelentem már enkem is látszik
a pocakom.
szóval szerintem egész jól vagyok köszönöm.

Kép
Kép
csibe83

Hát lekopogom,de egész jól.Már egy hete szedem az
elevitet és nekem sokat segített,mert azóta egyáltalán nem vagyok rosszul.Előtte is csak olyan 2től voltam rosszul estig és
hál istennek rókakoma mindig elekrült(lekopogom).Mellem már
nagyobb,mint pamela andresoné és jelentem már enkem is látszik
a pocakom.
szóval szerintem egész jól vagyok köszönöm.

Kép
Kép
csibe83

Bocsi a duplázásért.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

El sem hiszem 2 nap és betöltöm a 12 hetet! :D :D :D

Jó pár napja nem jöttem,de mindig elolvastalak benneteket!

Pagika!
Nagyon gratulálok az ikrekhez!

Ancsurti!
Sajnálom hogy ilyen gondok vannak,a tesódnak jobbulást!
Én sem voltam még ultrahangon viszont megyek,a héten 2x is!
Szerintem ha van rá lehetőségetek menjetek el magánba!
A kilókról akartam neked múltkor írni!
Kb 3 éve sikerült lefogynom 68ról 56ra,szigorú updattel!
Ezt nagyon szépen tartottam is,viszont amikor elkezdödtek a rosszullétek,egyszerüen örültem annak hogy bármit is meg tudok enni!
Ez azt jelenti,hogy abszolút nem tartottam ebben a pár hétben a kódokat!Megeszem a fehér kenyeret is és az édesítöt elhagytam!Nem eszem egyáltalán sokat,nem nassolok,és rengeteg gyümölcsöt eszem!
Ennek eredménye sajnos +3-4 kiló!
Most hogy kicsit jobban vagyok(3 napja),megpróbálok visszatérni az eddigi egészséges evéshez!Most 60-61 körül vagyok! :oops:
Ja és elfelejtettem,hogy az emésztésem 2 hónapja szinte leállt,kinlódtam rendesen,viszont kezd visszaállni!
Úgyhogy hasonló cipőben járok mint TE!

Tímea!
Nekem is találtak vért a vizeletemben,nem tudom mi lehet,semmi panaszom nincs,nem vagyok felfázva,vagyis nem érzem!
Nem tudja még a védőnő az eredményemet,nekem egy ismerösöm nézte meg aki a kórházban dolgozik és Ő mondta!
Hát nagyon kiváncsi vagyok!
De igazából azt mondta,ne aggódjak ez a babának nem árt,majd újra tesztelnek és meglátjuk!
Neked mit mondtak?

Rabbe!
Mi a helyzet? Remélem már jobban vagy!
Pihenj sokat és minden rendben lesz meglátod!
Ja és pozitívitás az nagyon fontos!!!! :D

Gabi1!
Utólag Boldog névnapot!
Azta mekkora pocid volt!!!

Nem tudom még ki Gabi (Minimanó talán) Neki(k) is Boldog névnapot utólag!

Kicsidodi!
Szépen nő a pocid na talán majd én is rakok fel képeket!

Stike!
Irigyellek nagyon már évek óta készülünk Bécsbe,edddig azért nem mentünk mert a pici még nem fogja fel,az idén már tetszene neki,de nem tudom odaérünk e!
Jövöre tuti nem a babával!
Ja ha van idöd beirhatod a táblába ha befér 18.án megyek kombinált tesztre! 19e pedig a 12 hetes uh lesz!Köszönöm!

Csajok csütörtökön kidőltem a vérvétel után!
Egész nap feküdtem még fekve is szédültem,pedig nagyon jól szoktam bírni vérvételt!
De minden eredményem jó,a vizeletet kivéve!

Képzeljétek éhgyomorra kell mennem Fonyódra!
Hát kemény menet lesz,azért nincs olyan közel!De már nagyon várom végre én is látom a babát!

Kb 3 napja visszatértem az életbe,asszem talán "megmaradok"!
Remélem nem kiabálom el! Tegnap ki is használtam és kitakarítottam!

Ma jön a védönö délelött! Úgyhogy még gyorsan rendbe vágom a lakást!

Van még egy téma amihez szeretnék hozzászólni a császár nem császár dolog!
Nekem volt sima szülés és császár :oops: is!
De ezt majd késöbb most megyek pakolni!

Szép napot Mindenkinek!
20140328174041

Jaj bocsánat!

Lidike Üdv közöttünk!
Gratulálok!
20140328174041

Ja elfelejtettem,képzeljétek megkérdezték a vérvételen kérek e toxoplazma vizsgálatot,mert 5000 lesz!
Mondtam hogy mi a helyzet,hogy pozitív voltam és védett vagyok,így nem kellet levetetnem!
Azt is mondták hogy ez nem régóta van hogy pénzért nézik! :twisted:
De ami még felháborított az az volt ha pozítiv vagy akkor következő vizsgálat sem ingyenes,hanem 2000 be kerül!
Kész rablás! :twisted:

Na eldugulok!
Puszi Mindenkinek!
20140328174041

Szia Moncsy:)

Én is császárral szültem,ha valaki kíváncsi,szívesen elmondom a tapasztalataimat és bárkit csak megnyugtatni tudok,hogy nem kell tőle félni :wink: .Valószínűleg most is az lesz a kicsi korkülönbség miatt.

Csibe,az tök jó,ha így megúszod a rosszulléteket,engem Domi sem kímélt és most ez a baba sem :).

Moncsy,a csaszi után szültél simán?Vagy fordítva?Kicsit úgy veszem ki a szavaidból,mintha bánnád a császáros szülést,de miért?Sokan nem érzik 'igazinak' :(.

Kép

Kép
lidike

Sziasztok Jó Reggelt Kismamik :lol:

Jó sokat termeltetek már megint :wink:

Ildike üdv köztünk nagyon szép Domika :lol:

Rabbe!
Drukkolok hogy minden rendben legyek, pihenj sokat :lol:

Kisdodi!
nagyon szépen látszik már a pocid :wink:

Kép
Kép
minimano74

Köszönöm a névnapi köszöntöket, arik vagytok :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Ancsurti! Sajnálom, hogy ennyi rossz hírt kaptál, remélem tesód mihamarabb felépül! Nincs ilyenkor valami kártérítésre lehetőség? A gazdinak el kéne rajta gondolkodni, hisz tesód megélhetéséről van szó.

Stike! Irigykedtem, miközben olvastam a beszámolód! Nagyon szuper lehetett Bécsben! Én is szeretnék menni de nem tudom mikor jutok el. :cry:

Lidike! Megnéztem a képedet, és tuti, hogy már találkoztunk!!! :wink: Én 27 éves vagyok, ált.isk. Gyakorló, aztán Pécsre jártam a Művészetibe, Majd Pest Táncművészeti. Keveset voltam itthon, de igazából 7 éve már helyben vagyok. A Gyakorló tánctagozatán dolgozom, és Pakson is.
Kőszegi a dokim. Tényleg majdnem egy idős kismamák vagyunk. Képzeld, nekünk júli 11.-én lesz az 1. házassági évfordulónk, akkor leszünk 6 éve együtt, és a névnapom is akkor van. :lol: Párom már el is képzelte, hogy milyen jó lenne, ha aznap születne meg a babánk! :wink: Te meg aznapra vagy kiírva! Még lehet, hogy együtt szülünk!

Moncsy! Én is holnap töltöm a 12. hetet! Nagyon-nagyon Boldog vagyok! A héten megyek vérvételre, és kicsit tartok tőle, mert én nem bírom. Legutóbb is elájultam, pedig akkor nem is voltam terhes. Éhgyomorra Fonyódig? Kemény!!! Én tuti nem bírnám. Még a szomszédba se tudok átmenni üres gyomorral. Szőlőcukrot se ehetsz?

Hát én lassan elindulok melóba! Legyen mindenkinek szép napja!
Vendég

Pagika!

Az előbb elfelejtettem, gratulálok az ikrekhez :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy fogytál. Lehet az is számít, hogy esetleg nem uabban az időben mérted, kaja előtt/után, stb. Még eljön az idő, amikor meg a hízás miatt aggódunk

Lidike!
Üdv itt!
Elvileg a mi időpontunk is 11-e.
És Domi tényleg nagyon édike volt biztos most is az)

Pagika!
Hatalmas gratula az ikrekhez
Micsoda nagy meglepi lehetett, el sem lehet képzelni
Kórházhoz pedig kitartás, reméljük hamar hazajöhetsz.

Ancsurti!
Szegény tesód. Ez nagyon durva. Mi az, hogy csak sajnálja? Ilynekor vhova kéne azért fordulniuk, nem? Nem tudom mia menete. Meg az ilyen idióta kutyát mindek viszik kozmetikába?
Írtam privit, megkaptad?

Stike!
Nekem is régi vágyam, hogy ilyentájt kijussunk, de vhogy mindig kimarad. Úgyhogy irigyirigy.

Ronmay!
Végre vonalzó :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Stike, tök jó hogy csinálod ezt a táblázatot!
Látom soromból egy pár dolog hiányzik, így megadom, ha van időd kedved majd beszúrhatod.
28 éves vagyok, első babámat várom. Szülés várható időpontja 2009 07.14.

További szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
ronmay

Pagika!

Az ikrekhez nagy gratula!!!!!!! Tök jó lesz!!!!

Ancsurti! Tesódnak jobbulást!

Stike! Biztos nagy élmény marad Bécs....szóval a Picúr máár járt külföldön is :D ! Köszi a táblát!

Moncsy! Miért mész éhgyomorra??? Cukrot néznek?? Mert ha nem nem igazán értem, ugyanis az éhgyomor csak azt az eredményt befolyásolja...ja meg ha fél kiló szalonnát eszel, akkor a koleszterint! Amúgy semmi értelme az éhgyomornak!

Fura, én pénteken voltam a dokimnál, és mondta, hogy az Ő fia külföldön született, és ott nem az UH a döntő, hanem a vérvétel és szó nélkül ingyen megcsinálják a TORCH-ot is! Szóval ma nekem is adott beutalót, mindenre és már le is vették!!!! Látszik, hogy kedveli azt, hogy mindennel igyekszem képbe kerülni és kérem is a vizsgálatot, amennyiben lehetséges, persze sosem tolakodóan, csak kérdés formájában! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Tapasztalt kismamik segítségét szeretném kérni.
Kinéztem egy babakocsit és szeretném a véleményeket
meghallgatni róla.Vagy hogy mi alapján keresgéljek babakocsit?

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... loria.html

Kép
Kép
csibe83

Jaj és eszembe jutott a téma, az ápolónőkről stb.
Szóval a dokim odahívott egy hölgyet az integrált vizsgálat kapcsán...és hát mit nem mondjak...nem semmi fogadtatásban volt részem. A Hölgy akkor látott először (remélem nem utoljára, mert megkeresem) és soron kívül 30-ra intézett nekem UH-t a klinikán, mondván, hogy szívügye vagyok! Hát majdnem elsírtam magam komolyan, annyira kedves és segítőkész volt! Ha megyünk következő alkalommal a klinikára, vinni fogok Neki egy szép desszertet az tuti! Meghatódtam teljesen...ez igen...emberségből csillagos 5-ös! Én meg nagyon hálás tudok lenni a kedves emberekhez!
Mondjuk a műtétnél az ITO-n feküdtem és ott is mindenki nagyon aranyos volt kivétel nélkül!!!! Tuti, hogy júliusban viszek nekik is valamit, pláne ha ott fogok majd feküdni! Nekem mondjuk nagy mottóm, hogy a szeretet mindig megtérül, a szeretet a legegyszerűbb dolog a világon és vonzza a szeretetet!
Mondjuk én a Szt Imrében is úgy éreztem magam (cukorbeállításnál 3 éve), mint egy szanatóriumban, volt nővérke, akivel sokáig még telefonon tartottuk is a kapcsolatot!!!! A volt kórtermi társammal a mai napig beszélünk telefonon (messze lakik, nem Pesten)!
Érdekes ez...jó persze van aki alapból olyan, mint a vakbélgyulladás....2 ellenszere van, vagy nem venni róla tudomást, vagy azért is kedvesnek lenni vele...na ettől mindig katt van :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Nekem még mindig 24 órában van hányingerem, csak azért eszem, mert tudom, hogy a kicsi miatt kell, de utána még rosszabbul vagyok. Közben a kisfiam is lebetegedett, így őt is ápolom és igyekszem nem elkapni tőle semmit.

Pagika,
Gratulálok az ikrekhez. Elsőre én is megijednék, de aztán biztosan én lennék a legboldogabb. Sajnálom, hogy be kell feküdnöd.

Stike,
Köszi a táblát, nekem a következő vizsgálat december 29-én lesz.
Biztosan nagyon jó lehetett Bécsben.

Ancsurti,
Sajnálom a rossz híreket :cry:

Moncsy,
Az éhgyomrot én sem értem, de olyan jó, hogy te már itt tartasz, én is szeretnék már a 12. héten lenni. Majd légyszi írd le, hogy milyenek voltak Fonyódon, mert én még mindig nem jelentkeztem be sehova.

Csibe,
Nekünk is hasonló babakocsink van. Én egy dolgot bántam meg vele kapcsolatban, hogy nem lehet átfordítani a tolókart. Néha jó lett volna, ha menet közben láthatott volna engem, például, ha eltörött a mécses valami miatt.

Móni

Kép
Kép
kismóni

lidike! Nagyon szép Kisbabád van és nem semmi pocid volt :D :D !

Gabi, hát a Te pocid sem volt mondható kicsinek :D :D !

Jaj de szeretnék már akkora pocit én is (na majd júliusban) :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Mini! Én azt hittem ma mész vizsgálatra, mert azt írtad, hogy akkora lesz a Baba, mint nekem volt a múltkor, hát nekem 9+2 volt pont!! Akkor majd holnap DRUKKOLOK!!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Én sem értem miért kell éhgyomorra mennem!
A kombinált tesztre megyek!
Meg igazából azt sem tudom hogy bírom ki az utat,kb 6 körül indulunk hogy 8ra biztosan odaérjünk!
Úgy gondolom még alap esetben sem lehet bírni ,igy meg föleg nem,ha kismama valaki!
Hát nem tudom!
Szerintetek ha valamit mégis eszek ,és nem mondom meg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140328174041 2008.12.15 13:49-kor.
20140328174041

Csibe!

A babakocsi nagyon szuper!
Nekünk is volt graconk,szerettem is ,csak annyi bajom volt vele mint Kismóninak!
Igazából meg még akkor volt gond ha pont szembesütött a nap,vagy fújt a szél!
A babahordót tudom hogy rá lehet rakni,de ugye tudjuk hogy a babának az nem sokáig kényelmes és nem is tesz jót neki!
Csak minimális ideig!
20140328174041

Ja képzeljétek nem jött a védőnő! :twisted: :evil:
Tök jó hogy egész délelött itthon ültem! :evil:
20140328174041

Köszönöm a válaszokat.Akkor egyenlőre talonba rakom és
megmutizom apának is ő mit szól hozzá :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

20140328174041

Moncsy de bosszantó,legalább telefonálhatott volna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Nagyon jók az ágyneműszettek Moncsy.Én nem is tudnék
választani.szerintem a középső egyáltalán nem csajos és a
msik kettő csak egy kicsit.de szerintem nem vészes,így ha fiam
lenne,lehet megvenném neki ugyanúgy,hisz annyira nem csajos

Kép
Kép
csibe83

Lányok!
Akik ezt az integrált tesztet csináltatjátok, mindneki a saját dokiján keresztül? Mármint a dokitok abban az intézményben dolgozik, amelyik szerződött a Sejtbankkal? Csak mert az én dokim kórháza nem, egész de. hivogattam a Szt.Imrét (aik szerződtek), ahol egy idióta doki jól félreinformált (gondolom nem véletlenül, nehogymár pluszban kelljen ingyen dolgozni).
Szóval Ti milyen úton csináljátok?

Csibe!
Babakocsival kapcs. már korábban írtam az én verziómat: Gondoljátok át, hogy mire, hol fogjátok leginkább használni a kocsit és az már elég jól leszűkíti a kört (pl. bkv v. autó, betonon v. hepehupán).
A mózeses kocsikban az a jó, hogy viszonylag magasan van a bébi és nem szívja be olyan durván a szmogot. Ebből az okból szeretem pl. a hordozókendőt (csak a fiam utálta, lányom viszont mindig olyan nagyokat aludt benne).

Elértem a dokimat, vasat kell szednem (fújj) és 31-én megyek a 12.heti uh-ra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Moncsy!
Szépek és sztem nem csajosak.
Megveszed már most?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek h tartjátok bennem a lelket!
Ancsurti:Mielőbbi felépülést kívánok a tesódnak!

Tegnap nagyon későn értünk haza,már nem bírtam ébren maradni.
Voltam a laborba,a vér még mindig jelen van a vizeletemben,de most már tuti h a vesém.Majd később elmesélek részletesen mindent,de most pihennem kell!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Én is a napocskással szemezek ,na meg a zsiráfos tetszik még mármint a mintásabb!
Na de nálunk nagy beleszólása lesz a csajoknak is!
Januárban szeretném megvenni,azaz igazság hiába van már 2 gyerekem nagyon sok minden kell,ezért karácsony után apránként beszerzek dolgokat!

A babakocsiról még annyit,ha megfogadod,szerintem nagyon fontos hogy 2 irányból tudd tolni,vagy legalábbis meg tudd forditani az ülőrészt!
De a graconak már van olyan modellje,hogy át lehet fordítani a tetőt,és így a babát szemben is bele tudod rakni!
Azt hiszem quatro a neve!(nem bizti)
20140328174041

Szonibaba!

Én most megyek 12 hetes kombinált tesztre sejtbankosra Fonyódra!
Zegi vagyok!
Nekem simán ment emailon kérdeztem meg , és várnak 18án reggel 8és 9 között!
20140328174041

Az elöbbi hszom Csibének ment! :oops: :D
20140328174041

Moncsy!
Úgy látszik vidéken kedvesebbek és segítőkészebbek (mondjuk úgy általában is, nem is értem miért csodálkozom). Még a Margitban bízom, aztán ejtem a témát.

Timi!
Ez egy fokkal jobb hír, mintha a babóval lenne vmi. Pihizz és amint tudsz, gyere a részletekkel!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Köszönöm mindenkinek a babakocsis hsz-t.Moncsy megnézem majd
amit ajánlottál.
Szonibaba!
Én Margitos vagyok.nagyon könnyen ment.megadjam a számukat?

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba!
Ez a tel.számuk:250-24-20/330
9 és 10 között lehet bejelentkezni.
Nekem az orvosom azt mondta,hogy 3 hetes előjegyzés van,de
hátha szerencséd lesz és még kapsz időpontot.
Én 2hete jelentkeztem be és akkor még válogathattam a két
ünnep közti időpontokból,mert még senki nem jelentkezett.
Remélem sikerrel jársz.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Igen, köszi. Bár azért, hogy én nem oda járok gondolom nem lesz annyira egyszerű.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csibe!
Közben látom megelőztél.
Szted ne is mondjam, hogy nem oda járok, csak kérjek időpontot?
Kell beutaló a dokitól v. csak mondod a telefonban, hogy mit szeretnél és adják az időpontot és odamész?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Annyit mondtam nekik,hogy a 12 hetes uh-ura szeretnék időpontot kérni és hogy hány hetes vagyok.Ők mondták maguktól,hogy a kombinált ingyenes.Megkérdeztem mit kell vinnem?Azt mondták,hogy csak a kiskönyvemet.Semmi mást nem kérdeztek és nem is kérnek.

Kép
Kép
csibe83

Én integráltra fogok majd menni! Nem kell éhgyomorra és még csak reggelre sem (mivel magánklinika, így 4-ig leveszik a vért és kész). Szerintem bátran egyél! Komolyan, a Doktornőm mindig mondta, hogy csak a cukrot meg a koleszterint befolyásolja, ha nem éhgyomorra mész! Ez nagyon gáz, hogy nem mondják! Ne kínozd Magad! Ja és csak érdeklődésképpen hívjál fel nyugodtan más intézményeket, ahol csinálják a vérvételt, hogy vajon ott is éhgyomros -e! És ha még egy-két helyen ugyanazt mondják, hogy nem, akkor egyél csak. De a Fonyódiakat is megkérdezheted, hogy mit befolyásol amúgy....látom a választ a lelki szemeim előtt: SEMMIT!!!! :D :D

Tickerplayground.com
breki76

szonibaba!

A sejtbankos, az a kombinált teszt, nem az integrált!

Kombinált 4 markert vizsgál, integrált 6-ot...pontosabb a találati arány!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok csajszik!

Stike:koszi az adatokat!Nagyon szep hetveged lehetett,vegig"moziztam"a beszamolodat :lol: !Sokat jartam regen a baratnoimmel Becsbe,csak ugy kiruccantunk,es persze stoppal :) Ez a gimi idejere teheto...Biztos van lehetoseg uh-ra,csak iszonyatosan sokba kerul.Gondoltam valahogy csak kibirom januarig...addig rengeteg dolgunk van meg,es hat most viszi a penzunket az ugyved.Tenyleg nincsen panaszom,muszaly legyoznom a kivancsisagomat,majd kesobbre idozitjuk a magan uh-t

Csibe:orulok hogy jol vagy,talan mar nem tart sokaig a rosszullet.Nalam is bejatszik meg mindig,pedig azt hittem meguszom,tegnap extran szarul voltam,de eddig csak 1x rokaztam.

Lidike:Jol birtad a pocak cipelest.Miert voltal csaszaros?Farfekves?Vagy egyebb?

Moncsy:De jo hogy jelentkeztel :D !Koszonom a sullyal kapcsolatos hozzaszolasod.Ugy latszik ilyen fajtak vagyunk.Es hiaba minden igyekezetunk,most a rosszullet miatt egyforman hiztuk vissza amit leadtunk.En is elhagytam az edesitoszert,nagyon ritkan hasznalom a steviat,ha nagyon szukseges.Az emesztesem rendben van szerencsere,de tudom milyen 3 napig hordozni a mereganyagot.Pedig a gyumolcs az segithetne rajtad.Nekem evekig ez volt a problemam,de sikerult az egeszseges taplalkozassal helyre tenni,napi 2 tanyer nyers zoldseggel,sok maggal.Alig varom hogy ujra birjak zoldseget enni nyersen,most csak paradicsom megy le,de az rengeteg.Kitartast,rendezodikhamarosan.Egy kanal lenmag reggel pohar vizzel,csodakra kepes.Probaltad mar?
Vedono: :twisted: :twisted:
Kerdezz ra az ehgyomorra.Nekem delutan 2-re kell mennem,azt hogy csinalom majd???
Az agynemubol az elso ketto kevesbe csajos,de nem adja vissza a szinet rendesen a kep :roll:

Mininmano:Es Te hogy vagy?Irj egy picit magadrol is :) !

Norka:Akkor julius 11.-e mar igy is nagyon emlekezetesen szep nap Nektek!Jo munkat!

Szonibaba:Megkaptam a privit,es valasz ment is izibe.Vagy a rendszer megtrefalt? :evil: Ha nem ment at,irok megint!

Breki:Tenyleg meghato ha valaki odafigyel az emberre,es erzi hogy fontos.Biztos orulnek majd a csokinak :) Neha jo ha az ember talpraesett,de sokakat ez riaszt...mindenesetre jobb a tajekozottsag,a tobbirol meg nem kell tudomast venni.

Ronmay:Szep napot!Majdnem egyidosek vagyunk 8) !

Kismoni:Jobbulast Neked is es a kisfiadnak is!Mar Neked biztos nem tart sokaig...nalam egy hete csillapodott.

Timea:Jo hir azert,hogy nem a babaval van baj,miert is lenne :wink: ...de a veseddel kapcsolatban probalj meg sokat inni,minel tobbet,napi 2 litert,kimossa a bacikat.Ez foleg viz legyen.Mezei zsurlo,vorosafonya teak segithetnek.
Sokfele gyogynoveny nem alkalmazhato a varandossag alatt,de ezek igen.En a vas miatt iszogatok csalan teat is,ami ugyan vizhajto hatasu,de a vastartalom miatt ajanlott.
Nem igazan vagyok gyogyszer "parti"es sokat olvasok a termeszetes gyogymodokrol.Mind emellet hasznalom is oket :wink:
De fogyassz sok sutotokot,zellert,petrezselymet.Ezek is jo hatassal vannak a vesekre!

Nagyon koszonom a biztato szavakat,nagyon rosszat almodtam a tesommal kapcsolatban,De!!!Most hivtam,hazaengedtek,valahogy osszefoltozzak majd,most becsovezett,begipszelt kezzel labadozik szerencsere otthon,es nem lazasodik,de durva gyulladasgatlokat kell adagolnia helyileg a kezebe :shock: Azert ennek orulok,de semmi mmunka megint tobb honapig...

pusza,majd jovok meg :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Akkor jöjjenek a részletek: :D
Túl mókásan nem indult a napom szörnyen izgultam.Reggel hétre mentünk a laborba,és mondták h ebéd után meglesz az eredmény.
Nem volt kedvem otthon toporogni,uh megreggeliztünk,és felmentünk unokatesómékhoz.Jó volt dumálni,gyorsan elment a délelőtt.Az eredmény:minden negatív lett,kivéve h megint volt vér,és ugyanakkora mennyiségben.Megkerestem a kórházban a nődokimat,pont ultrahangos rendelést tartott. :D És...mázlista vagyok,mert megint láttam a babám.Igen abban biztos igazatok van h az UH nem csinál bajt,és azok után h ennyire felhúztak,még örültem is h megnézte.A laborlelet alapján már tuti volt h a vesémmel van valami,de a dokim azt mondta h ha már itt vagyok nézzük meg ezt a gyereket! :lol: Ki akarta a legkisebb esélyét is zárni h vmi baj legyen.Én nagyon hálás vagyok ezért!
Most 42 mm!Majdnem a duplája a 2 hete mértnek!A szívműködése élénk,és a fejenállást is megunta azóta. :lol: Szépen feküdt.
Jövő héten meg már jön a kövi UH a nyaki redővel!Mit mondjak,nagyon jól érzem magam,megnyugodtam.
Ja igen,hát azért a java csak a vese UH után fog kiderülni,de a dokim most is a vesekövet,vesehomokot említette.Remélem semmi extra.A héten lesz elfoglaltságom az tuti,persze csak ha még az ünnepek előtt kapok mindenhova időpontot.Az urulógiára is kell mennem.. :? A nődokim megnyúzta a veséimet,de nem fájt,uh majd kiderül,egyenlőre passzolok!
A baba jól van ez számít!

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Ancsurti: Köszi a jó tanácsot!Bakteriális háttere nincs a dolognak,de gondolom a teák nem ártanak így sem.

tímea83
Ajka

Csibe!
Köszi, holnap felhívom őket.

Ancsurti!
Nem jött semmi :(

Timi!
Jó, hogy minden o.k., potya uh meg: :wink:
Mondott vmit a doki, hogy mi várható a továbbiakban, ha ez v. az derül ki? Gondolom műteni nem fognak?!

Breki!
Köszi, utána is olvastam a Margit kh. honlapján, majd holnap okosabb leszek, hogy egyáltalán mehetek-e és mi mennyi? Csak elvből nem szeretnék olyan dologért fizetni, amit ingyen is meg lehet csinálni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?