Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Remélem mindenki jol van a babák nagyon aranyosak!!
Többieknek meg minden jót!! :D

Kép
kriszpiri

pár karácsonyi fotó:
Kép ajándék a fa alatt :-)
Kép felvettem a karácsonyi pulcsimat

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!

A lehető legtökéletesebb ajándék :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Mezsó!

Jó utazást, érezzétek jól magatokat :D

Reni
Kép
Kép
rennye

rennye: köszi szépen,remélem meglesz!! :wink:

Ha tudok még az idén bejelentkezni,akkor jövök még,ha nem akkor biztos ami biztos,most kívánok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!!! :D :D

Kép

Kép
mezsó

hello sziasztok:D!
azt szeretném megkérdezni,hogy hány hónap munkaviszonnyal kell rendelkezni,hogy gyes-t kapjon az igencsak boldog kismama?:D
köszönöm szépen

Bibedlicsek
bibedli

Bibedli!
Gyeshez nem kell munkaviszony,az mindenkinek alanyi jogon jár!
A GYEDhez meg a Tgyáshoz kell!
Családi pótlék szintén alanyi jogon jár.

Gyes összege kb 25 ezer körül van,a gyerek 3 éves koráig.
Gyed maximalizálva van,az kb 83 ezerre jön ki.A gyerek 2 éves koráig.
Tgyás meg a fizetés 70 %-a.168 napig jár a szüléstől.
Ezek közül csak egyet igényelhetsz!

Amúgy 180 nap munkaviszonynak kell meglennie,de vannak speciális esetek. :wink:

Amúgy gratula a babához!!!

Timi!

Micsoda szép ajándék!Ahogy látom más nincs is a fa alatt :lol:

Mindenkinek kellemes évvégét,aki nem jönne annak meg boldog új évet!!!!!Egyetek lencsét :wink:

annus11

Sziasztok!
Képzeljétek egy kicsit bepánikoltam,mert a Gréti lányom 2 hét alatt csak 10 dekát hízott.Elvittük a dokihoz hogy nézze meg nem e valami baj van csak mi nem vesszük észre!És ekkor megmérték.1centit nőtt 2 hét alatt!Azt mondta ennyit egy hónap alatt kellene.3 óránként szopizik csak szopi van.A doki megvizsgálta azt mondta minden oké.Így egy kicsit megnyugodtam.Ti is ennyit híztok?
mné zsuzsi

rennye: hát igen :wink:

bibedli: gratula a babához :wink:

annus: jól látod :wink: . tavaly ezt mondta nekem a férjem: /amikor beszélgettünk róla , hogy mikor jöjjön a baba /én 2009 tavaszára szerettem volna/, hogy: én jövö /most/ karácsonyra már babát akarok a fa alá! hát ezt most szó szerint megkapta :wink: :wink: :wink: :lol:

mné zsuzsi: hizás nálunk /amiröl pontos adatom van/:
született okt.24: 2750g
hazahoztuk okt.29: 2500g /kb/
1.mérés nov.3: 3004g
2. nov.14: 3430g
3. dec.1: 4130g
4.dec. 15: 4800g
nálunk is csak szopi van és mi 2 hét alatt 2,5cm nöttünk
mi nem vettünk mérleget, ezért csak tanácsadáskor tudjuk meg a pontos súlyát.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

köszönöm szépen a segítséget:D
amúgy én az apuka leszek:D

cucc mindenki

Bibedlicsek
bibedli

Sziasztok!

Bibedli!

Gratula a babához! Annus infója teljesen helytálló.

Zsuzsi!

Előfordul, hogy kevesebbet hízik néha a baba!! Ne aggódj emiatt, majd legközelebb többet fog! :)

Timi!

Már többször rácsodálkoztam milyen szépen hízik Sanyika. De leginkább az 5 nap alatt 504 g hízás döbbentett le :shock: Nem semmi a kissrác :lol: Ha így folytatjátok, 3 hós korára megduplázza a születési súlyát :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Képzeljétek, most jöttem rá, hogy ez az emotikon: :P Egy nyelvnyújtós :shock: Én azt hittem, cukin mosolygó :oops: Szóval aki tudott róla, nehogy azt gondolja, hogy bunkóságból raktam!

Na ennyit rólam........ :roll:

Reni
Kép
Kép
rennye

És, hogy még több legyek mára, néhány kép:

Kép Tesók

Kép Norbi

Kép Levi

Reni
Kép
Kép
rennye

Még egy gondolat:

Kriszti nagyon el van tűnve! Remélem, már babázik! Lehet, hogy a végén Karácsonykor szült? :D :D
Tisztára, mint egy monológ amit írogatok. Megpróbálok végre eldugulni.......

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert feküdnöm kéne...
vasárnap a saját hülyeségemből klórgáz-mérgezést kaptam, (ne keverjétek a vízkőoldót a fehérítős domestossal) amiből hétfőn pulmonológia lett, mert bevizesedett a tüdőm. Már egy kicsit jobb, legalább levegőt kapok. Nem szoptathattam/hatok holnapig, mert a klór beszivárgott egyből a véráramba.
Ugyhogy mindenki okuljon belőlem! Vegyszereket nem keverni!!!

Boldog új évet mindenkinek!!!! (ha addig nem jönnék)

Kép
pocimaci

Jaj! Pocimaci!!! Vigyázz magadra! Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj!!! Jobbulást!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!
Először is boldog új évet mindenkinek!
Nekem egy nagyon fontos kérdésem lenne.
A várandóság alatt hogyan és mikor derül ki a baba vércsoportja?
Ha valaki tudja kérlek válaszoljon.Gabi
gabó23

Sziasztok!Mint kiderült a Gréti azért nem hzott mert nincs elég tejem igy tegnap este kim kellett váltanom tápszert amit nem szerettem volna.Igy kifejem a tejet és potlásnek adok egy kis tápszert.
Nem tudjátok hogy lehet beinditani a tejet?
3 óránként fejek és két ciciből összesen 50ml jön le!És ez nagyon kevés az én Drágámnak!
mné zsuzsi

Mindenkinek Boldog Uj évet!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,csak eddig nem tudtam jönni,meg ezután is kérdéses mikor és hogy,mivel még itt vagyunk Hárskúton a hegyekben Veszprém közelében.
Eddig jól telt ez a kis telelés,Blanka is jól volt,jól érezte magát,és jól is viselte a kirándulásokat,és a hosszú utat/2 és fél óra/,DE ma reggelre hörgött alvás közben,és már el is bágyadt,rossz kedvű és 37.9-et mértem előbb...szóval a telelésünk eddig tartott azt hiszem...jó volna ha már hétfő lenne és vihetném a gyerekdokihoz.
Valószínűleg ma bevisszük Veszprémbe az ügyeletre,valahogy csak megtaláljuk...Én komolyan nem hiszem ezt már el,hogy nekünk mindig van valami bajunk.Hol a Blankának,hol nekem,hol mindkettőnknek...Miért van ez így??
Amúgy tegnap tettünk egy kirándulást a cseszneki várba,ahol nagyon szép volt a kilátás,de állatira hideg volt,és Blanka is velünk volt...lehet nem kellett volna...Bár nővérem gyereke is velünk volt aki 6hós és neki meg semmi baja.És rájöttem hogy tériszonyom van elég durván.Eddig is tudtam mondjuk,hogy igen magasan előjön/10.emeleten lenni meg se kottyan/,de ilyen pánikroham még sosem jött elő rajtam,mint tegnap...70-80fokos szögben emelkedett az út felfelé,amin a várba kellett menni,és kavicsos volt,és egy ponton,már a vár lábánál olyan szinten bepánikoltam,hogy meg kellett álljak,mert nem voltam képes tovább menni...folyamatosan lejtett,és a kavicsok miatt úgy éreztem,hogy nem stabil az út,és bármikor elcsúszhatok.Nagyon gáz volt,mert földbegyökerezett a lábam,és kivert a víz,se fel se le nem bírtam kíséret nélkül menni... :oops:
Bocsi sok volt a beszámoló....

Kép

Kép
mezsó

rennye: édesek a srácaidról készült képek!! :) És én nem haragszok rád,a nyelvnyújtogatós smájliért. :wink: Nagyon unatkozhatsz mostanában ha ezt sikerült most észrevenned!! :wink: :lol: Amúgy én is azt hittem sokáig róla hogy csak szélesen,amolyan teli szájjal vigyorgó smájli. :lol:

pocimaci: vigyázz magadra!Tényleg jó,hogy nem lett komolyabb baj!!

gabo23: szerintem az hogy a baba vércsoportja milyen,az csak akkor derülhet ki 100%-ban,hogyha már megszületett.Amíg pocakban van addig csak valószínűsíteni lehet,az apa és az anya vércsoportjából!!

mné zsuzsi: nem mindegy hogy a tejbeindítás a gond,vagy tejszaporítást szeretnél.Állítólag van ún.tejszaporító fejés,nem tudom már pontosan hogy is van,annyit tudok hogy meghatározott számban kell fejni egynap mindkét mellből és ugyan annyi percig.Áááá régen volt már mikor ezt ajánlották nekem,de sokan dícsérik.Nem tudom itt a babaneten rálehet-e keresni fórumtagokra de 2 nevet tudok neked javasolni,akinek írhatnál privit ebben a témában az egyik csöppke,a másik mamacka.Ők jaasolták nekem ezt a tejszaporító fejést.És mamacka nagyon sok gyógynövényt is ismer ami hasznos a tejtermelés fokozására.Amúgy csak az legyen a szemed előtt hogy Grétinek az a fő,hogy ne éhezzen,ha muszáj a tápszer akkor muszáj.Tudom milyen rossz ha 2ciciből 3óránként csak 50ml jön le,ezt én is átéltem!!!Detto...kipróbáltam én is mindent,de be kellett látnom hogy nem ment...

Kép

Kép
mezsó

jééézusom!!!
el sem tudom képzelni,hogy Babát fogok nevelni....
nagyon félek :oops: .pillanatok alatt megváltozott az egész életem!!!

Bibedlicsek
bibedli

Köszi mezsó!
Én nagyon ellene voltam a tápszernek.Elejébe volt is teje bőven mert majdnem 100 lejött 1 ciciből
nem tudom miért változotzt ez igy meg!
mné zsuzsi

Bibedli!

Végre egy apuka is!Ritkaságszámba megy errefelé!
Esetleg mesélj vmit magatokról!Tervezett baba volt?Kismami jól viseli?Hanyadik hónapban jár?Ti is fiatalok vagytok akkor,csak h ide írsz a 20 év körüliekhez :wink:

Na jó mára több kérdésem nincs :lol:

Zsuzsi!
Esetleg nem próbáltál vmi tejserkentőt?Teákat vagy ilyesmi?Nem tudom mitől lehet...sajnálom h enyire lecsökkent.De a lényeg h a baba kap mást helyette :wink:

Mezsó!
Jót derültem a beszámolódon,mert én meg tökre bírom az ilyen magaslatokat :wink: Remélem gyerkőccel minden oké!

annus11

Sziasztok!

Bibedli! Cseppet sem kell félni! Ez nem rossz, hanem jó változás!! :D

Mezsó!

Sajnálom, hogy Blanka megint nincs jól. :( Én is megmosolyogtam kicsit a sztorit, pontosan azért, mert én is imádom a magasságot. Tudom, hogy ez Neked, ott cseppet sem volt mulatságos. Rossz lehetett.....

Gabo23!

Én úgy tudom, hogy ha csinálnak valakinek magzatvízvételt (ugyebár csak indokolt esetben, ha fennáll vmilyen betegség veszélye) abból megállapítható. De normál esetben születés után lehet csak megtudni, akkor viszont meg is nézik, és rajta lesz a baba zárójelentésén.

Zsuzsi!

Nálunk is ez volt Levivel :( De nagyon jó állítólag amire Mezsó utalt, én is olvastam róla. Valami olyasmi, hogy szopi után kell fejni, először az egyiket x percig, aztán a másikat. Vissza az elsőre, 2-3 perccel kevesebb ideig fejni, utána ugyanannyi ideig a másikat. És csökkenteni az időt nullára. Elég drasztikus, de sokaknak hasznos.
Nővéremnek bevállt a More Milk kapszula, elég drága szerintem.
De mindenek előtt próbáld meg átgondolni, hogy eszel e rendszeresen, iszol e eleget, pihensz, alszol e amennyit csak tudsz. Ne végezz sok fizikai munkát, mert akkor nem fog termelődni elég tej.
Drukkolok, hogy sikerüljön feltornázni.
Levi is tápos volt, de nagyon szép, okos kisfiú lett, és nem volt annyira beteges, mint a szopis öccse :shock: Pedig ugyebár az ellenkezőjét állítják....
A lényeg: Ha tápis marad, akkor se aggódj, a lényeg, hogy egyen a baba!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Előre is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszönöm a hasznos dolgokat!
Boldog Új Évet!
mné zsuzsi

Sziasztok!

Rennye: :wink: de igazad volt :wink:

December 25-én 17.20-kor megszületett Benedek Ádám: 3250 gr és 51 cm Életem legszebb karácsonyi ajándékát kaptam személyében :D
(Nálunk már Szenteste járt a Jézuska, így a nagyfiaimnak se maradt el a Karácsonyozás - pont a legjobbkor érkezett a baba)

Dec 25-én kellett mennem nst-re, ami teljesen jól sikerült, végigmocorogta a cseppem. Amikor elvitték aláíratni az orvosomhoz, ő már engedett is volna el, hogy ez teljesen rendben van, hétfőn menjek a következő nst-re. Megkérdeztem tőle, hogy lehetne -e szó vizsgálatról, mert nekem a többi gyerkőcnél se igazán voltak jóslófájásaim, jó lenne tudni valamit arról hol tartunk. Megvizsgált, és elég meglepődött arccal azt mondta, hogy "ez enged" meg tágított is még egy kicsit, ami nem volt olyan vészes. Aztán kérdezte hol lakunk, mire mondtam, hogy csak a közelbe mennénk anyósomékhoz ebédelni. Oda még elengedett, és mondta, hogy délután akkor menjünk vissza...Azt is mondta még, hogy messzebbre nem is engedne Very Happy A vizsgálat miatt jött egy kis véres váladék belőlem, de fájásom semmi nem volt, mikor fél kettőre visszamentünk. Ekkor újra megvizsgált az orvos, és (nem tudom délelőtt mennyire lehettem nyitva) már háromújjnyira nyitott voltam, és fájás még sehol. Bevitt a szülőszobára, lezuhiztam, leborotváltak. Fél három körül burkot repesztett, onnantól nagyon enyhe fájások indultak, 4 órára rendszeres háromperces fájásaim voltak, de eléggé gyengécskék - úgyhogy kaptam oxitocint, ez picit beerősítette a fájásokat, aztán időről -időre benéztek ránk, hogy hol tartunk, kell -e már kakilni. Innentől pontos időket nem is igen tudok mondani, mert ahogy haladtunk előre, hát bizony nem az órát nézegettük
Smile Egyszer még a szülésznő mondta, hogy hiába a nyomási inger, még ne nyomjak, mert nem tűnt még el a méhszáj teljesen,aztán kiment: elégedetlenkedtem kicsit a férjemnek, hogy ilyenkor miért hagynak egyedül??? Mert igenis nyomnom kellett, a következő mozzanat, hogy mikor a szülésznő visszajött, már kiabált is az orvosért, hogy azonnal jöjjön Smile 17.20-ra meglett a baba, rögtön felsírt, jó hangosan Very Happy

Hétfőn jöttünk haza a kórházból. A tesóknak is nagyon tetszik: mindig kérik, hogy tegyem az ölükbe a babát :D

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!

(képeket az iwiw-re tettem fel, ha lesz egy kis időtök nézelődni :wink:)
bfkrisztina

Kriszta!!!

Gratulálok a babához!!!!Akkor ezek szerint nem volt "nehéz" dolgod,minden rendben ment!Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!!!!

annus11

Kriszta, gratulálok a karácsonyi "csomaghoz"! :D Szép könnyű, szülés volt. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ma leesett a köldökcsonkunk! Mi már ilyen nagyfiúk vagyunk. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kriszti!

Gratulálok Benedekhez!
:D
Nagyon ügyesek voltatok! Hasonló szülést kívánok a még pocakosoknak. :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye

Virradjon rád szép nap,

köszöntsön rád jó év,

kedves hajlékodba költözzön a jólét.

A lelkedbe boldogság,

szivedbe béke, ezt kivánjuk

nektek a következö évre.

Boldog Új Évet kiván: Sanyi, Timi és a kis Sanyika

/majd holnap jövök és reagálok :lol: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
a nevem Ibolya.21 éves vagyok.2 évvel ezelőtt azt hittem felnőttem.
ohhh igen.....dolgozni és csekkeket feladni......ez már egy más világ.....tudtam nagyon jól.ebben a hónapban utaztam volna ki Hollandiába,hogy legyen valami célom vagy nem is tudom miért....
aztán másfél hete kiderült,hogy babát vár az unokatestvérem-18 éves.az apja nem akarja megtartani.....Ő pedig a babával együtt halna...ezt tudom.tehát megtartja.így valószínűleg összeköltözünk. telnek a napok és fel kell dolgoznom.lesz egy babám.igen....az én babám is....vagy mindegy...az leszek annak a gyereknek aki csak kell,az apja,a dadája....teljesen mindegy.aztán pánik.nem is tudom mit kell vagy hogy kell.hogy Neki minden a legjobb legyen,azt hiszem azért vagyok itt.félek....
egy sokkal jobb embert érdemelne mint én.és félek,hogy nem tudom úgy felnevelni,hogy sok év múlva is büszke legyek Rá.
minden más háttérbe szorult,más értelmet nyert.
szóval csak ennyi a történet......lehet,hogy átlagos........
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bibedlicsek
bibedli

Na!
Tehát szia Ibolya!!!!

Dícséretes hogy segítesz az unokatesódnak!!!!Örülök h megtartjátok a babát!!!
Szerintem nagyon jó szülő leszel,biztos sikerül majd mindent megadni a babának!Az is természetes hogy az ember fél,főleg ennyi idősen és a te helyzetedben!De menni fog,ha ott lesz a baba tudni fogjátok mit kell tenni!
Mondom ezt én,aki pont most kezd ezen rágódni :lol: :lol: Közeledik a nagy nap,és már alig várom h itt legyen a baba!!!!Inkább türelmetlen vagyok,meg kíváncsi! :wink:

Akkor még nagyon a terhesség elején jártok,ugye?Ha van vmikérdésed tedd fel bátrn,vannak itt már tapasztalt anyukák :wink: biztos tud vki válaszolni! :lol:

annus11

köszönöm!
sokat jelent ez nekem!
sok siker Neked is a Babához! :D :D :D

Bibedlicsek
bibedli

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat :D
Hát, lehet, hogy én ilyen alkat vagyok, de tényleg elég könnyen született mindhárom fiam :wink: Én is hasonlót szoktam kívánni a környezetem várandósainak :wink:

Bibedli: üdvözöllek :) légy egy kicsit magabiztosabb :wink: meg olvasgassatok sokat a babákról, a baba körüli teendőkről (én legalábbis így készülgettem az első babámra) a többi pedig tényleg jön magától... :roll:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

BÚÉK mindenkinek! :D

Bibedli!

Húú... Érdekes, amit írsz, de nagyon örülök én is, hogy megtartjátok a babát. Szerintem ne aggódj nagyon. Képzeld, milyen jó lesz a babának is, és neked is! Lesz két odaadő nő, aki mindent megtesz érte. És nektek is jó lesz, mert tudtok osztozni a baba körüli teendőben. Azért azt remélem, hogy nagyrészt az édesanyja fogja ellátni, mert ugyebár Te szoptatni nem tudod helyette.
Tényleg, le a kalappal, hogy így gondolkodsz. Nemcsak azért, mert magadhoz veszed az unokatesódat, hanem azért, mert rögtön az jut eszedbe, hogy segítesz neki felnevelni a kis csöppséget. Ez nagyon jó dolog. És ha ennyire benned van az anyaság (mert ez igencsak azt jelenti), akkor az sem fog gondot okozni, hogy felneveljétek a babát. És ahogy Annus is írta, tőlünk nyugodtan kérdezzetek bátran, bármit!

Remélem, minden baba és mama jól van, betegségek elmúltak!!!
Ugye?! :twisted:

Reni
Kép
Kép
rennye

Kriszti!

Megnéztem a képeket iwiw-en. Gyönyörűek a fiúk!! Annyira édesek....
Mihamarabbi felépülést Neked, sok-sok tejcsit, végtelen boldogságot.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Hazaértünk utunkról! :) Jó volt,de jó végre itthon! :wink:
Blankával végül a Veszprémi ügyeleten kötöttünk ki,mert nagyon hörgött.Ott ugyanazt mondták,mint itthon is,hogy vírusfertőzés,és nincs vele különösebb teendő.Váladékoldót javasoltak,ami aztán 1nap múlva 2x úgy meghánytatta Blankát hogy csak na!!!Ma még nem hányt,remélem nem is fog már,és a lázassága is elmúlt.Meg talán a hörgése is javult?!

rennye,annus:
szépek vagytok!!Derültök a "halálfélelmemen"??? :twisted: :lol: :lol: Ejnye...most meg kellene sértődnöm,csak kár hogy én nem ilyen vagyok! :wink: :lol:

bibedli: én is csak azt tudom írni,hogy bátorság!!!És gyere nyugodtan ide hozzánk beszélgetni,kérdezni!!Szerintem szívesen hallgatunk téged,és ha tudunk segítünk! :wink: Ugye lányok? :wink: :D

bfkrisztina: GRATULÁLOK!!Igazán könnyed szülés volt,a történetedből ítélve!! :wink: Én megnézném a srácodat az iwiw-en ha priviben elárulod hogy hívnak,hisz még nem vagyok az ismerősöd!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Szia Mezsó!

Ne is sértődj meg :lol:
Na, hát ha meghánytatta Blankát, akkor biztos volt mit oldania :? Szegény kislány mostmár igazán meggyógyulhatna! Hozzon számára az új év jobbulást, betegségmentességet (na persze ezt mindenkinek kívánom!)!! Jól bírta a kiruccanást?

Reni
Kép
Kép
rennye

rennye: mostmár Reninek hívlak jó??Új év alkalmából rájöttem,hogy jobban tetszik a Reni mint a rennye! :wink: :lol: :lol:
Hát ja,volt mit oldania annak a váladékoldónak... :? már nem is hörög annyira...pedig csak 1 napja kapja. :roll: Köszi a jókívánságot!! :) Rám is rám férne a betegségmentesség... :roll: Nekem is mindig akad valami bajom... :? Jól bírta egyébként a kiruccanást!!Nem volt este az alvással sosem gondja,az oda és a visszaúton is szinte végig aludt. :) Csak akkor ébredt fel,ha megálltunk,gondolom azért mert nem mozgott a kocsi. :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

Oké :D Csak olyan sok Reni volt regisztrálva..... Akkor én is Timinek hívlak, jó?! :lol: Bejelöltelek iwiw-en. Szóval az én vagyok, bár a fiúkról biztos felismersz.
Baj, betegség nálunk is akad bőven. A tavalyi év nem volt számomra sem a legszerencsésebb...... Na de az már a múlt :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: oké hívj csak Timinek! :wink: Igen,valahogy egyből felismertelek hogy te vagy az az iwiw-en!! :) Mint észrevetted vissza is igazoltalak!! :wink: De te honnan jöttél rá hogy milyen néven keress??Beírtam ide a profilomba?Gondolom...Jó lenne ha a betegségek nálunk is már csak a múlt lennének... :roll:

Blanka szerintem lehet hogy fogzik,mert éjjel kb.4-szer volt fent... :shock: :shock: :? Ilyet csak akkor szokott mikor foga nő...Remélem,ha erről van szó hamar át fog bújni,mert most olyan vagyok mint egy mosott rongy. :?

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Mezsó: írtam privit
A hörgésre nekünk a fiúknak mindig kellett Spiropentet is szedni, ez hörgőtágító, de lehet, hogy ismered is :wink:
Hát tényleg jól kijutott Blankának az év végére a sok betegség :(
ez a mostani nem lehet, hogy a múltkori torokgyulladás, ahogyan lejjebb haladt?
Vigyázz a csepp lányra nagyon :wink:

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Jé, nekem koraszülés veszélye miatt írtak fel Spiropentet. Amúgy tényleg hörgőtágító.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kriszti: nem erről a Spiropent-ről még nem hallottam!Én is egyébként ettől tartok,hogy múltkor a dokink túl lazán állt hozzá a múltkori torokgyuszihoz,mert ugye antibiotikumot nem kapott rá...Mindegy hogy mi miatt volt/van a mostani nyavaja,lényeg hogy van.Óóó hát igyekszem én vigyázni rá,csak szegénykémnek már szerintem a napi 2x5ml antibiotikum már taccsra vágta az immunrendszerét!! :cry: De mesélj Benedekről!!Milyen baba?

aida: te is olyan ritkán jössz!!Mi újság veletek?Noel baba hogy van?Mesélj!!! :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Most írok társalgóba először, de chaten elég sokat fent vagyok,
és sokat beszélgetek anyukákkal, kismamákkal, és leendő anyukákkal.
Azért lenne ide is kérdésem hozzátok :)

Kép

Szóval amikor ezt írom nektek 15 hetes 6 naposak vagyunk,
és azt szeretném kérdezni hogy:

Lehetséges hogy én már érzem, hogy mocorog a picúrkám?
Nagyon gyenge kis mozgás, és főleg este érzem amikor lepihenek.

Előre is köszi a válaszokat, kíváncsian várom!

Sziasztok! Évi
eve3htv

Szia Évi!

Megmondom őszintén én is elég hamar megéreztem a babát!Persze még nem a rugásokat,de kb a 16.héten én is finom kis "mocorgást"éreztem.És szerintem a baba volt,mert ilyenkor a férjem behallgatózott,és pont ott ahol én éreztem,ő ott hallott kis kaparászást :lol: Erőteljesebb rugást,mozgást a 18.hét környékén kezdtem érezni,azóta folyamatosan erősödik :wink:

Persze mindenhol azt hallani h első babát a 20.héten érzi meg az ember...na persze 8) Ez egyénfüggő teljesen!

annus11

Sziasztok!

Norbi is kapott már Spiropent-et, és jó volt. De nem volt rá szükség, csak egyszer, mert azóta rátaláltam a Naturland légzéskönnyítő mellkenőcsére. Naggyon jó. Lefekvés előtt bekenem, és szépen alszik. Az én gyerekkoromban is volt ilyen. Tudjátok: "A mellemet is mami!" :lol:

Timi!

A fogzás viszont magyarázat arra, miért lábal ki ilyen sokára a betegségből. Normaflore-t adsz neki?

Évi!

Én elég későn éreztem biztosan, úgy a 18. hét körül. De én nem vagyok vékony alkat, és állítólag a vékonyabbak hamarabb megérzik.

Kriszti!

Milyen háromgyermekes anyucinak lenni? :) Biztos klassz!

Aida!

Ti hogy vagytok? Tudsz pihenni Noli mellett?

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?