Sziasztok!
Rennye:
de igazad volt
December 25-én 17.20-kor megszületett Benedek Ádám: 3250 gr és 51 cm Életem legszebb karácsonyi ajándékát kaptam személyében
(Nálunk már Szenteste járt a Jézuska, így a nagyfiaimnak se maradt el a Karácsonyozás - pont a legjobbkor érkezett a baba)
Dec 25-én kellett mennem nst-re, ami teljesen jól sikerült, végigmocorogta a cseppem. Amikor elvitték aláíratni az orvosomhoz, ő már engedett is volna el, hogy ez teljesen rendben van, hétfőn menjek a következő nst-re. Megkérdeztem tőle, hogy lehetne -e szó vizsgálatról, mert nekem a többi gyerkőcnél se igazán voltak jóslófájásaim, jó lenne tudni valamit arról hol tartunk. Megvizsgált, és elég meglepődött arccal azt mondta, hogy "ez enged" meg tágított is még egy kicsit, ami nem volt olyan vészes. Aztán kérdezte hol lakunk, mire mondtam, hogy csak a közelbe mennénk anyósomékhoz ebédelni. Oda még elengedett, és mondta, hogy délután akkor menjünk vissza...Azt is mondta még, hogy messzebbre nem is engedne Very Happy A vizsgálat miatt jött egy kis véres váladék belőlem, de fájásom semmi nem volt, mikor fél kettőre visszamentünk. Ekkor újra megvizsgált az orvos, és (nem tudom délelőtt mennyire lehettem nyitva) már háromújjnyira nyitott voltam, és fájás még sehol. Bevitt a szülőszobára, lezuhiztam, leborotváltak. Fél három körül burkot repesztett, onnantól nagyon enyhe fájások indultak, 4 órára rendszeres háromperces fájásaim voltak, de eléggé gyengécskék - úgyhogy kaptam oxitocint, ez picit beerősítette a fájásokat, aztán időről -időre benéztek ránk, hogy hol tartunk, kell -e már kakilni. Innentől pontos időket nem is igen tudok mondani, mert ahogy haladtunk előre, hát bizony nem az órát nézegettük
Smile Egyszer még a szülésznő mondta, hogy hiába a nyomási inger, még ne nyomjak, mert nem tűnt még el a méhszáj teljesen,aztán kiment: elégedetlenkedtem kicsit a férjemnek, hogy ilyenkor miért hagynak egyedül??? Mert igenis nyomnom kellett, a következő mozzanat, hogy mikor a szülésznő visszajött, már kiabált is az orvosért, hogy azonnal jöjjön Smile 17.20-ra meglett a baba, rögtön felsírt, jó hangosan Very Happy
Hétfőn jöttünk haza a kórházból. A tesóknak is nagyon tetszik: mindig kérik, hogy tegyem az ölükbe a babát
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!
(képeket az iwiw-re tettem fel, ha lesz egy kis időtök nézelődni
)