Új privát üzeneted érkezett!

Zsancy: ez komoly??? de jó! megnyugtattál!!!!!!!!!!
köszikösziköszi!!!!!!!!!!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

elif!vigyázz magatokra kint!!most nem kell ilyen-olyan oltás ha kiutaztok?

Amy!Megint mindenki :x Muki és én még nem!

Kép
zümis

Az érdekelne,hogy senkinek sem tűnik fel,hogy nem is szoptat de még tápszert sem írat fel?????Biztos olyan a védőbanyája mint itt párunknak....

Kép
zümis

Zümis:
jéééééééééééééééézus!!!!!
(bár én is taliztam már 1-2hülyével,aki büszkén mesélte hogy ő bizony hidegvizes borogatást tesz a cicire mert befejezte a szoptatást...és igy elapadt neki...meg hogy nehogy már lógjon a melle...
vannak ilyenek,de kérdem én ennek hol az anyai szíve.????én bármit megtennék hogy annyi tejcsim legyen hogy egy etetésre elég legyen..más meg ennyire barom..fúúj most mérges vagyok :evil: :evil:

kár hogy nem örökölhető a szoptatási és a tej sokasága... :wink: anyukám a nővéremet 3éves koráig szoptata..úgy vették be az oviba ha a deles alváshoz nem kell cici....nem is kellet neki....de mikor haza vitték otthon bepótolta a tesóm a dolgokat :lol:
Én már nem voltam ilyen szerencsés,anyukám már beteg volt mikor én születtem,és igy teje sem igen volt...

gyerekem elaludt vagy 20perce...felbuzdultam rajtatok..sütők palacsintát :D
(mehetek vissza fogdokihoz :shock: elkezdet fájni az ideg kezelt fogam)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Amy ez tuti...
ha meg lesz rendes útlevele azt amúgy is 2évente kell majd cserélni.

zsancy

Amy:7munkanap alatt megcsinálják és sürgőségi díjba 3000ft

zsancy

zsancy!Nekem is megjegyezték:Ennyi gyereket szoptatni és hogy fognak kínézni a melleim! :shock: Ha ezzel törődtem volna már rég kés alá feküdtem volna....de majd lesz idő mikor megint 75kg leszek,szőke, és és és veszek vmi extraszuperhiper mitudoménmilyen melltartót...és dögös dög leszek megint...
(de ha jól tudom ,akkor 3 szülés után az oep támogatja a felvarratást)de ezt csak pletyi szinten tom.

Kép
zümis

naaaa mennem kell mert a nagy csajom a gépet akarja uralni!!Jaaah és most figyelmeztetett hogy még ma nem imádtam az ALkonyat szereplőit főként JACKOBOT és Edwardot!!!Ezt az oldalt Ő készítette:
http://alkonyat-twiligh.mindenkilapja.hu/Nézzétek meg és írjtok a vendég könyvbe,szavazzatok,(terrorba vagyok tartva ezt meg kellett írnom).

A leptopot meg a kicsi uralja :Csingilinget és a többi hercegnőt nézi.....áááááááááá kell még 2-3 gép...
Naaa mentem..pápá

Kép
zümis

Anyáááám! :shock:

Védőlány itt volt, mikor megláttam... :roll: Körülbelül 15 évesnek néz ki, de persze ez nem baj. Biztos pályakezdő, ezzel semmi probléma. De: meg sem kérdezte, hogy levegye-e a cipőjét, simán bejött úgy, ahogy volt és nem mosott kezet. :shock: Mondtam, hogy már adunk gyümölcsöt, erre elkezdte mondani, hogy mi a hozzátáplálás menete. Közben mondta, hogy tegeződjünk, ami ok, de nem tudom, minek. Gyereket ne ébresszem fel (holott többször felajánlottam), inkább csak megnézi. Na ennél a pontnál mondtam neki, hogy merre van a fürdőszoba... Nem sértődött meg, megmosta a kezét (de ez nem evidens, amikor egyik családtól jön a másikhoz :x ???) Marcira meg annyit tudott mondani, hogy nagyon cuki. (Ez igazán kedves, de mondjuk a védőnőmtől nem ezt várnám... :? )

Visszasírom az előzőt, pedig neki is voltak hülyeségei...
Az újjal semmire nem fogok menni. :evil:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi...na ez durva...a miénk alapból leveszi a cipőjét és kezet mos...és már megy is be a gyerek szobájába és óvatosan felébreszti.Az elején elnézést kért ezért de hát alvó gyereket nem tud megnézni...igaz ő van vagy 60éves,nagyon aranyos és nem az a begyöpösödött gondolkodású.
Zümis:
Amúgy jól tudod...tényleg ingyenes...+a hasplasztika is megereszkedett bőre.(ezt onnan tudom mert van egy ismerősünk aki átesett rajta)

na palacsinta sütés elmarad,megyek készülődni 2óra múlva mehetek a fogdokihoz.... :shock:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.07.06 10:56-kor.

zsancy

zümis: nem tudok róla hogy kellene extra oltás :shock: . Mondjuk eszembe sem jutott, mert ahová megyünk (Kayseri) konkrétan a higéniás feltételek és egészségügyi háttér sokkal jobb mint kis hazánkban. :roll:

Zsancy: Törökországba megyünk, bemutatkozunk a nagycsaládnak. :)

Hétvégénk képekben:
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
elif

amy: ha nem is olvastál vissza honnan tudod hogy nem keresett senki?? :lol: ne légy csacska! gyere!

millye: sajnálom, mert egy próbát megérne. Kár hogy makacskodik anyud. Tesóddal helyzet?

elif: szívesen éssssss onnan rendeltem egy készletet is amiben van egy jópofa ínymasszírizo, meg két fogkefe...az majd később, de a masszírizó tetszik neki. A sütés még két.... :oops:

zsancy: a dédi régi füllbevalóját? kedves gondolat :wink:

amy,millye: receptet kérek szépen!! főleg a levesekre és a cukkinis tésztára vagyok kíváncsi.

zümis: szegények, remélem hamar meggyógyultok

julcsi: :twisted:

én meg nagy unalmambam fügét fényképezek ezerrel jöhet pár kép? ha nem akkor is kaptok :oops:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.7214.jpg[/img]
Kép

nem annyira látszik :oops:
Kép

Kép
budabo

nagyon jók a képek!!!Elif!
Már tudom kitöl örökölte Efe a grimasz tudományát :wink:
Irgykedek,biztos nagyon jó lesz!!!
A többiek meg már biztos epekedve várják a kis rokonkát!

Na már tényleg lépek mert csak belőlem áll a fórum!!! :lol:

zsancy

Kép

Elif: jó képek! helyes vagy ahogy a pléden ültök Efével és ahogy a kutyusok ott bóklászolnak, meg a virágtartós is :wink:

Kép
budabo

Zümis: Mióta tart ez a hányós vírus? Normafloret adtál?
Jaja, szerintem is irány az orvos és vizsgáljanak ki!ű
75 kiló... Szép is lenne! Nekem is.

Amy: Szerintem kicsinálja őket a nagy meleg. Marci is néha olyan nyűgös... Osztrák nyaralás? Irigy-irigy. :wink: Hova mentek?
És igen, képek? :wink:

Gjéti: Ez tényleg Te vagy, a nagy rejtőzködő? :D Soha nem láttunk még Rólad képet...Oli gyönyörűséges, mintha neki is sötét lenne a szeme, nem?

Minitali: Nyilvános, vagy zártkörű? Mert ha nem zártkörű, akkor szerintem én is pályáznék. Főleg, ha a Szigeten lesz.

Efe barátunk hogy alszik mostanság?

Panna: Biztos, hogy kell Neked ilyen durva viétát tartanod? Az a pár kiló enyhább módszerekkel is lemegy, nem? (Persze bocs, nincs hozzá közöm.) Ladmon módszere emberbarátibbnak látszik. :wink:

Esztike meg csudahelyes a fülbevalókkal, tényleg pont jó a méret. Sokat nőtt a haja mostanság, nem?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Amy81 örülök, hogy elment az orvoshoz a férjed.. az én férjem nem ilyen bátor :D az útlevelet sürgősséggel gyorsan megcsinálják :D

Elif 3 hét? :shock: atya világ! Remélem bírni fogjátok a klímát... :roll: Édik a kutyák meg Efe és a férjed is. :D Nagyon jó a virágos kép! Gondolom Efe neked adta :D

Zümis basszus csak Muki el ne kapja... :? kéne neki immunrendszererősítőt adni meg neked is... jobbulást a fél családnak! :roll: Az az anyuka meg idióta... még hogy nem szoptat mert nincs türelme :evil: IDIÓTA $%!פ ! Húsleves, lisztes tej? Aztán meg mitől beteg a gyerek :?: :evil:

Julcsi-79 na nálunk nincs cipővel bemászkálás... se a vendégeknek se senkinek....van vendégpapucs és automatikusan az előtérben az orruk alá nyomom... bár a védőnő kórházi eldobhatóba bújik mindig... és első a kézmosás... és nem kell érte szólnom... :? Jól kifogtad.. de elsőre ne várj csodát... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

na ezt nem birom megállni!
Füge bébi isteni!!!
Kész hercegnő!!!
Na és a fogak!Apám :D
Annyira csipem mikor kisgyerekek avval a 2kis fogacskával vigyorognak...(csak ne fájna nekik)

És hogy vetted észre Bogi,segít a nyaklánc?
Ja amúgy begyulladt körömre,nagyon jó a Coloplastos sebtapasz,patikába lehet csak kapni,igaz nagyon drága...de merészen tudom ajánlani és is azt tekerek rá mikor begyullad,és hát itt dolgoztam :wink:

zsancy

zsancy: nem tudom eldönteni hogy segít-e neki, de jobb kedve van,kevésbbé nyüszi, de lehet hogy azért mert az alsó két fog áttörte neki az ínyt. szerintem akkor derül ki ha felül is jön majd hogy segít-e vagy sem. Napközben jobban alszunk az biztos. És képzeld körmöm helyre jött. Nem tudom hogy végülis mi volt, mert körömvirág krémeztem, meg alkohollal kezeltem, meg jól megáztattam és finom megpiszkáltam és...nem tom végül mitől :shock:

kézmosás: nálunk az emeltre hál Isten élből nem jön fel senki cipővel, a kézmosás meg alap a védőbanyánál. na vmi jó is van benne.

Kép
budabo

ja mai kaja, zacskós 2 dl zellerkrém leves és üveges hip bébikaja,krumplisütötökkel, ma jár le a három nap. :lol:

Kép
budabo

Végrevégre! Mindig meg akartam nézni a fogacskákat! És szerintem jól látszik!
Füge továbbra is nagy pózbajnok! :D

Efe is nagy feelingelő úgy látom! 8)

Julcsi: Micsoda megfigyelő vagy!! :D Igen, kifejezetten növekvő hajjal állunk szemben!
Hát, védőnő.... szívás... Majd belejön, aztán Marcitesónál már képben lesz! :wink:

ladmon

ladmon: tiszta anyja! na ne a fogak számát tekintve :lol:

Kép
budabo

Gondolkodtam én Millye, hogy a cipő miatt is rászólok. Azt még ráhagytam. De a kézmosást nem tudtam...

Fügebébi bizony, nagyon édes, és jól látszanak azok a kis fogacskák. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: köszönjük! Amúgy lehet hogyha az új védőnénid belerázódik akkor esetleg fog tudni egy-kétdolgot mondani elvégre most végzett tele van friss, új, naprakész infóval.

Kép
budabo

Sziasztok!

Julcsi, megnéztem a talis képeket, tényleg nagyon jók, ennyi manó egy rakáson... :lol: Legközelebb mi is megyünk! A Városligetbe nem szervezünk egyet? Az nekem egyszerűbb lenne két gyerekkel. És a bulizós Marci tündéri! :D

Érdekes, védőnő nálunk még sosem ébresztett gyereket, nem is engedném neki :oops: . Valahogy hozzánk mindig csak csevegni jártak, a mostani is nagyon kedves, de közel 3 hónapja nem láttam. Nem, mintha hiányozna. Én a gyereket az orvosnak mutogatom... Illtve most egy dolog miatt nem bánnám, ha jelentkezne a védőnéni: állítólag jól szúr fület, megkérdezném, nem rakná-e be a fülbevalót Natasámnak.

Jövök még, de a kisasszony hiányol!

Kép
mist

Julcsi: védőnéni érdekes. :? 7-8 órát alszik, elég jól beálltunk erre, csak az változik mikor mennyit ébred közben. Anyunál a szombat éjjelt pl. kihagytam volna... hajnali 4-től fél óránként felsírt :(. De a vasárnapi nap és éjjel is szuper volt.

Millye: a virágot apóca tette a kezébe mikor elaludt a jó levegőn. Persze mikor felébredt rögtön be akarta kebelezni, úgy kaptam ki a kezéből. Szóval végülis én kaptam meg... :roll:

Füge nagyon édes a kis fogikákkal! Az utolsó képen meg különösen csodaszép! :)

Most kéne egy kis HELP! Már kiborulok... Efe néhány napja ha hason van a popsiját emeli az égbe és az egyik lábával olyan mintha közben próbálná átlendíteni oldalra. Szóval a combi, vádli nincs a földön csak a lábfej. Viszont a buksija meg lenn van közben. És nyekereg. :( Próbálnék neki segíteni, de ha megfordítom ordít.
Valamit szeretne csinálni, de fogalmam nincs mit, ha nem fordulni akar... :(
Ha valakinek csinált ilyet a babája légyszi írja meg mi volt a következő lépés, mi a cél?! Köszi! (Ébredéskor is sokszor találom így.)

Kép
Kép
elif

Két dolgot is elfelejtettem írni.
Az egyik, hogy teszteltem és negatív lett. Aminek azért kicsit örülök, még nem érzem magam felkészültnek egy másik picire. :roll: Szóval csak hozzám is közelít a Mikulás, de baromi lassan jövöget...

A másik, hogy fiacskám nagyon csajozós. :D Korábban írtam, hogy azt mondta Addi (mintha Ardit mondott volna babatájszólással). Tegnap meg azt mondja nekünk: (F)üge, azthiszem az f-et csak mi értettük oda, de totál így hangzott. :D

Kép
Kép
elif

SZiasztok!

Jó rég nem voltam!

Elárasztalak titeket képekkel.
Csengő nem csinál semmit normálisan. Nem forog például. Csak hasizmozik és ha felültetem akkor nem dülöngél hanem kapaszkodik.

Szeretném megkérdezni, hogy a borostyán nyaklánc hogy vált be? Mert láttam a képen, hogy Füge használja. Budabo?

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina: gyönyörű a Csenge lány és a többiek is! Ülős képeken meg kell zabálni!

Na Efe is ilyesmit csinál, mint Csenge a 8. képen.

Kép
Kép
elif

Elif: dekááár... :cry: Vagy annyira nem is?? :wink:

Csenge nagyon édes meg persze szép az összes tesóval! És tényleg rég láttuk már!

Nos, hálahála az égieknek mivel csoda lőn minálunk!

Felkelt a 30 perces mega-alvása után, de megint látszott rajta, hogy nem aludta ki magát. Átpelenkáztam, majd visszazsuppoltam a kiságyba egy játékkal, hanyatt, hogy játsszon, amíg WC-re elfutok. Mire visszaértem hasrafordult és elaludt. Óóó csodacsodacsoda!! Varázslatosan boldog vagyok, hogy újra megélhettem ezt!! Mint a régi szép időkben...

ladmon

Ladmon: mennyi ideig voltál te wc-n? Őszintén! :lol:

Kép
Kép
elif

Rengeteget írtatok + rég nem jöttem = regény következik.

Nnno lányok köszi a lélekbelémverést szombaton, nagyon sokat számított! Aztán délutánra csudajó napunk lett, Adri a vendégségben igazi kisangyal volt, rajta kívül ott volt barátnőm kisfia, aki egy hónappal fiatalabb Adrinál, majd teszek fel képet, hogy lássátok, ehhez képest mennyivel nagyobb - igazi hapsi :D meg volt ott egy 2008 februári nagylány, nagyon érdekes volt látni, mit fognak a kis gézengúzaink művelni egy év múlva!!! Nagyon aranyos volt, futkározott, huncutkodott, igazi felnőtt kaját evett, és persze a babáknak állandóan megpróbálta nyomkodni a szemét, orrát, mindenét, meg megkínálta őket grillkolbásszal :lol: Adri ezt is meglepően jól tűrte, egy hangja nem volt rá, mikor Roni az orrát nyomkodta, meg meglehetős vehemenciával "simogatta", csak akkor kezdett el sírni, mikor a szemét próbálta kinyomni, de azt is hamar kiheverte. Aztán estére jól lefáradt, de még a hazautat is egész jól viselte :) szóval mégse árverezem el - meg aztán Tomi is azt mondta, inkább tartsuk meg. Persze ő is szokásos módon imádnivaló volt egész hétvégén, szóval a hülyeségeket kivertem a fejemből. Csak szimplán néha idióta vagyok :wink:
Kertipartiban meg jó kis zenét hallgattunk a haverokkal, amitől rájöttem, hogy azért kicsit hiányzik a partizás, jó lenne egyet hajnalig táncizni... na ez persze felejtő, de lehet, ma felveszem a Clubbin on A38 pólómat, és beteszek valami jó kis ütemes zenét, legalább Adrival bulizunk egyet itthon :D
Jaaa igen, alvás előtti hisztizés: asszem, nálunk megvan a megoldás! Egyrészt biztos a meleg is kicsinálja, de úgy néz ki, hogy csökkent az alvásigénye, csak én marha nem figyeltem eléggé a jelzéseit. Eddig ébredés után legkésőbb két órával le kellett tenni, most úgy néz ki, akkor még nem álmos, és azért nyűglődött, mert mostmár nem lehet csak úgy elaltatni, ha nem álmos. Inkább két és fél óra után kezd már ásítani. A másik fele a dolognak, hogy én a megszokott módon ringattam két altatódal erejéig, ő meg közben nyűglődött. Tegnap szabályosan kéredzkedett be az ágyába azonnal, amint felvittem, hát kipróbáltam, és láss csodát, öt perc múlva aludt. Ma már kétszer dettó. Szóval úgy néz ki, a ringatás helyett ő már jobban értékeli, ha leteszem az ágyba, összebújhat a birkájával, és csak kicsit simizem a hátát. Tomi ezt úgy mondta, hogy "anya, én már nagylány vagyok, és álmos. Tegyél le aludni, majd ölelgethetsz eleget, ha éppen játszóidőm van." Remélem, hogy tényleg ez a megoldás, és nem csak véletlenül működik most így...
Adrika mozgása pedig nagyon rohamos fejlődésnek indult mostanában, Julcsi mondta, hogy majd rá fog jönni, hogy kúszni egyszerűbb előbb, mint mászni. Na rájött :D úgyhogy most közlekedik. Nem gyorsan, meg szerintem azért ez még nem szabályos kúszás, de a kis lábaival hajtja magát előre, olyan, mintha úszna. Szóval akármekkora helyet pokrócozok-szőnyegezek neki le, mindig megtalálja a szélét, és egyik pillanatról a másikra azt veszem észre, hogy a parkettát/padlószőnyeget nyalja :roll: mert persze a parketta marha érdekes ám, ha ütögeti a kezeivel, jó hangja van, lehet kapirgálni a kis körmöcskékkel, és érdekes összenyalni is. Csak mivel állandóan rá kell figyeljek, úszok a házimunkával (de nagyon), szóval nem mondanám, hogy örülök neki, hogy a földet nyalja. Főleg, hogy mióta ki lehet menni a kertbe, már az egész alsó szinten szoktunk cipőben mászkálni...

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntést, bizony, nekem is már öthónapos nagy csemetém van :D

ZVera, örülök, hogy Oli alvása rendeződni látszik!!! Maradjon is így! Zétivel most mi a helyzet? És apával? Jóban vagytok ugye, szent a béke?
Édes a tesós fotósorozat :D mármint édesek a tesók :D

medencézős András szépséges :D meg nagyon jó a kép, ahogy a medence még tovább kékíti a szemét :)

Bogi, a jelelés: jelbeszéd. Arra jó, hogy még a beszéd kialakulása előtt tudj kommunikálni a babával. (Illetve ugye a siket emberek is így beszélgetnek egymással.)
Ha Füge jól elvan a játszószőnyegén, igenis jár neked a netezés! Sajnos nálunk is mikor anyu volt otthon velem, mikor pici voltam, neki tényleg senki nem segített, öt perc ideje nem volt kettesben apával, vagy egyedül, ezért nekik furcsa, hogy mi ezt igényeljük, de szerintem szükség van rá, hogy ne golyózzunk be.
Füge fogacskák: eeeez igen! Nagyon komoly nagylány már :)

Hugic, ezek szerint nincs neked se tuti tipped a szomszéd macskák elkergetésére? (Öcsém felajánlotta az airsoft puskáját, de azért azt mégse :lol:) Vettem zöld kisállatriasztó zselét, szórom is körbe a kertet rendszeresen, de ezek szerint nem 100%-os a hatása :? egyrészt undorítónak tartom szedegetni állandóan, főleg hogy nekünk nincs is állatunk, másrészt meg félek, hogy ha Adri már jön-megy majd a kertben, észreveszem-e időben, mielőtt mondjuk ő próbálna megismerkedni a kakával...

Julcsi, éééédi a bulizó Marci :) védőnő :evil: azért adj neki még egy esélyt, hátha legközelebbre annyi tapasztalata lesz, hogy legalább kezet mos.......

Zümis, de aranyosan pancsizik Zoli :) férjeddel már kibékültetek? betegségek :( gyógyuljon meg hamar a családod!

Gjéti, és vééééégre rólad is látunk képet! :D aranyosak vagytok Olival! :)

Ladmon, csokitortát????? huhh én kábé azonnal pattantam volna a kocsiba, és irány haza. (de figyu, akkor Pesten voltatok? nocsaknocsak) Tartok is nagyon Tomi szüleitől ilyen szempontból, mert após már pedzegette a múltkor, hogy mikor fog már Adri mást is enni tejen kívül, és ő már alig várja, hogy csokit meg fagyit vehessen neki. Mondtam, hogy az még odébb van, azt nem is mertem elkezdeni feszegetni, hogy szeretném a csoki, meg egyéb édességek kóstolását amennyire csak lehet, kitolni, hogy ahhoz szokjon hozzá Adri majd, hogy nassolni gyümölcsöt jó... látom, Amy, ebben hasonlóan gondolkodunk :) meg amúgy ez a "titokban" ezt meg azt a gyerekkel azért is nagyon zavar, mert rájöhetnének, hogy ennek lesz az a vége, amit Zsu is ír, hogy az ember inkább másra hagyja a gyereket. Meg aztán én pl szeretném Adrit az őszinteségre tanítani, és ebbe nem fér bele az, hogy "most ezt csináljuk, de nem mondjuk el anyának, jó?"
Esztike milyen nagylányos a kis fülbevalójával :) nagyon csini!

Amy, én is HouseMD ötödik évadot nézem mostanában :D imádom :D mióta lemondtuk a TV előfizetést, csak DVD-zek, és tök élvezem :) (ja, q drága volt, azért, majd valószínűleg később lesz megint, de már untam, hogy sokba kerül, és szar sincs benne)

Elif, képek szuperek! ApaEfe kép nagggyon jó :) és nagyon jól áll neked a leeresztett haj! (bár gondolom, Efe is cibálja, azért látunk így ritkábban...)
szerintem Efe fordulni akar (Adri hasról még mindig ilyen popsicsúcsozós módszerrel fordul át), esetleg próbáld nem teljesen átfordítani, csak segíts a kis kezeit úgy elhelyezni, hogy ő át tudja lendíteni magát... jobb ötletem nincs :?

Dina, jó, hogy jöttél!!! :)

KépKép

KépKép
stelly

Budabo Füge de édes! és azok a pindurka fogacskák :D meg kell zabálni! :D a húgommal a helyzet ... ő is februári babás lesz... és imádkozunk, hogy ne megint beteg legyen... mert ennyire felelőtlen na majd erről még beszélünk... Májgombócleves most nem én csinálom a májgombócot hanem mirelit... egyszerű az elkészítése... a sárgarépát meg a fehérrépát megdinsztelem amikor félig megpuhult akkor felöntöm vízzel beleteszem a májgombócot fűszerezem és megfőzöm :D

Elif szerintem a mászással próbálkozik... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

huhhh asszem, ilyen hosszút még sose írtam :lol: elnézést. Pedig jövök még, hiszen készült egy csomó kép a hétvégén:
tegnap esti kis látogatónk:
Kép
Adri fürödni készül:
Kép
Bálinttal:
Kép
Ronival, Bálinttal, és a még rejtőzködő Flórával:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Stelly már épp kérdezni akartam, hogy minden rendben van-e...mert eltűntél és utoljára kicsit magad alatt voltál.... Nagyon jók a képek főleg a fürdés előtti lett nagyon klassz! :D

Kép

Kép

Kép
millye

elif: nekem ötletem sincs Efe miért csinálhatja. Tetszik az ..üge.. negatív teszt: végülis neked nem lett volna gond ha poz.sem..

edina: kb. egy hete használjuk még nem igazán tudom. Alsó két fog nyaklánc nélkül jött tehát talán majd akövetkező fognál kiderül. Nagyon ügyesen ül CSenge :shock:

stelly: tuti hgoy jó hétvégéd volt,kijárt neked. Boldogságos hó fordulót kúszómászórandalirozó Adribabának! Na akkor nálatokis anyukád nem érti amit pedig kéne, de ha egy bébiőrt idehívnék ki lenne akadva.Ügyi vagy az alvás dologgal, nálunk is rákellett jönnöm, hogy már nem fogunk sokat aludni, max összesen 3 óra egy nap két ütemben, vagy ha kocsizunk akkor ott is szunyókálunk néha.Nagyo9n jók a képek! Neked Adri állandóan mosolyog

millye
: huuuuuuuu idáig csak talán volt a dolog, mostmár tutibiztos? kalappal nektek! Leves köszi!Köszi fügi dícséretet!
Talán alszik én is pihi!

Kép
budabo

Budabo: És hol vetted? Illetve mennyiért?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Szia Dina! Rég láttunk, nagyon jók a képek! Mindig örülök, hogy vannak még Natasa-formájú babák (a tegnap esti mérlegelésnél elértük a 8 kilót!). És tényleg nagyon szépen ül Csenge!

Stelly! Adri hiperügyes, nekem Tamara volt ilyen, olvasgatom vissza a régi feljegyzéseimet, ő ilyenkor már kúszott. De, jelentem manókám már stabilan fordul hasra!!!

Kép
mist

sziasztok,
nahát visszaolvasni egyszerűen reménytelen azt hiszem, nagyjából olvasgattam, h kivel mi a helyzet,de sajna nem megy....

édes nagyfiam hazajött a kh-ból, valamennyire sikerült beállítaniuk a cukorszintjét, hááát az új helyzetet szokja, szerencsére elég sok mindent ehet, de módjával és sokszor.....de azért nem értem,h mitől alakult ez ki nála, de még megyünk tovább kerítünk egy jó orvost....totál kész voltam,annyira sajnálom szegénykémet!
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!!! viszont egy életen át szurkálhatja magát szegénykém.

Botikám,na a másik fele, annyira fogzik,h teljesen eltünt a mi kis nyugibocink, az egész napom leköti, alig tudok vmit is csinálni mellette, most kivétel van épp alszik jó órája. A legnagyobb problémám,h nem akar cicizni, nekem meg majd szét durran,csomósodik, nem tudom miért, de ilyen még nem volt, reggel evett kb 7kor ,aztán legközelebb utána fél 2 kor sikerült jól megszoptatnom, miközben már el kezdtem fejni,h tovább nem várok. Direkt nem adtam neki semmi mást,h ráfanyarodjon. Valakinél volt már ilyen?????? Védőnénit kérdeztem azt mondta ne aggódjak, jó súlyban van és biztos a meleg miatt, na meg a fogzás. Ma kaptunk viber....kúpot is, mert ami az éjjel is ment, soha nem szokott felkelni éjfél körül,hát most képezljétek apának sikerült megnyugtatnia....aztán aludt reggel 7ig...katasztrófa, bízom a kúpban majd.... kibújhatna már az kis fogacska...
olyan mintha egy teljesen másik gyerekem lenne...borzalom,ja és éjjel még köhögött is egy kicsit, remélem semmi gond és nem lesz betegecske....

ladmon ha nagyon szépen megkérnélek nem írnál egy összefoglalót? :roll:

este megpróbálok képet feltölteni, kapott Botika egy kis műanyag hintát, olyan édi ahogy hintázik!!

Kép
kaandi

Mist: Nekem jó a Városliget is, 1-essel oda tudunk menni. :wink:
Amúgy engem sem zavar, hogy nem keltettük a Gyerkőcit, csak mondjuk kötelessége lenne. Nem vagyunk az a kifejezett veszélyeztetett család az igaz, de azért ellenőriznie kell, hogy nem ütöm-verem-e mondjuk... :roll: Mindegy, van egy jó gyerekorvosom és egy ikertesóm, szóval helyzetem megfelelőnek mondható.
Natasa képetképetképet!!!!

A fürcsi előtti meztelen Adri az hihetetlenül édes!!!!!! Bálint baba jól belehúzott :shock: . Van annyi kiló, mint Adri, igaz?
Ugyegyeugye? Mondtam én, hogy hamar kúszni fog. :D Gratula!
Köszi, könyvrészletet elolvastam, amúgy jól megírtnak és hasznosnak látszik, de a hagyjuk sírnival nem tudok azonosulni... (Főleg azzal nem, hogy hallgassunk zenét, hogy ne halljuk. Basszus, a gyerek értem kiált és én vegyek fel fülhallgatót, hogy ne halljam. :evil: Ilyen áron még egy ideig nem lesz átaludt éjszakám... :( )

Apropó, éjszakák. Az esküvőn beszélgettem egy 4 gyerekes és egy 2 gyerekes anyukával. Egyik gyerekük sem aludta át az éjszakát 2 éves koráig. (4 gyereknél az 8 év, brrr) Tesóm kislánya is nagyon ritkán, az Ő fórumukon is 10-ből kettő gyerek. Szóval, én a nagyobb csoportba tartozom asszem, és érezzétek kivételezettnek Magatokat, akik nem. :) :wink: Úgy tűnik, nem ez a tipikus.

Ladmon: Akkor jól láttam! :D Nagyon szép kis fürtöcskés! Úgy megnézném már Őt is... ( Ja, máskor nem elsumákolni, ha Pestre jöttök. :wink: ) Anyudnak meg: :evil: :evil: :evil: Komolyan, az enyém sem ért egyet több dologban (például ugye hadd sírjon), de nem hozna ilyen helyzetbe. És Anyósom se, pedig ugye róla el lehet mondani ezt-azt. Úgyhogy nem irigyellek Benneteket, akiket ilyen családtagokkal áldott meg a sors. :( :?

Elif: És napközben ehhez képest mennyit alszik? Mert ez elég kevés éjszakánként... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és Bazsalikomnak és Adrinak boldog hófordulót!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi! Nyugi, én is a nagyobb csoport létszámát növelem, mindkét gyerekemmel :lol: . Ha csak 3 óránként eszünk éjszaka, az egy nyugis éjjel... :lol:

Kép
mist

Kaandi: Éppen hiányolni akartalak...
Örülök, hogy Nagyfiad jobban!!! Fogzáshoz meg kitartás... (Tesóm végső esetben nurofent adott, ha fél óránként keltek...)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Azt én tudom Mist, és fel is nézek Rád, mesélted, mi volt Tamarával.
Én már elfogadtam, hogy valószínűleg ez lesz nálunk is. Ha meg véletlenül jobban alakul, akkor max pozitívan csalódom, na bumm. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

edin: http://babacsoda.hu/component/page,shop ... /vmcchk,1/ 3 000Ft, plusz posta költség.

mist: szép nagyok vagytok ti is!! 8 kg :shock:

nilababa: julcsi után ha már őilyen okos boldog hófordulót!

kaandi: sajnálom nagy fiad!

Kép
budabo

Julcsi: csak a te kedvedért :lol:

Kép

Egyébként a közösbe tettem fel egy képet Natasa és Zéti randijáról is, bár mint itt is látszik, elég egyoldalú volt a dolog, felváltva aludtak, így nem is látták egymást. :lol:

Kép
mist

Mist, gratula a stabil forduláshoz :) sokan mondták már, hogy Adri nagyon mozgékony, nagyon büszke is vagyok rá :)

Bálint annyi, mint Adri??? :lol: :lol: :lol: túróst! Egy kilóval nehezebb :lol: :lol: :lol: de mondjuk hosszabb is már jóval. Szépen fejlődő kis lurkó :) és már ő is többször átfordult egyedül, meg nagyon ügyesen tunkol mindent a kicsi szájába :)

KépKép

KépKép
stelly

És még egy, most a kedvenc móka a lábfogdosás :lol: .

Kép

Kép
mist

Kaandi, és akkor most nagyfiadnak teljesen új étrendet kell bevezetni? Ő hogy viseli?
Botibabának puszild meg a nevemben a kis pofiját, remélem, hamar kibújik a fogacska, és elmúlik a fájdalma!

Natasa tündéri :)

köszönjük szépen a köszöntéseket :D

KépKép

KépKép
stelly

kaandi - csak neked....
(Meg a mázli, hogy a cincimanci csak enni kelt fel és apám visszaaludt...) :D

-Panna nem eszik, de Hannával strandolnak,
-Helga vadast főz és van medijük,
-Crocus tejbedarát főz,
-Amy meg lekvárt és csak egyszer égette meg az ujját közben,
-Zsufi Marci aludt már nagyon nagyon sokat egyszer éjszaka,
-Julcsi Marci az esküvők partiarca,
-Hugic meg melózik a tanulókutyáért, és Marcija mindjárt feláll
-Fügének kint van két foga,
-Andrea a Balcsin nyaral,
-Millye Andis fürcsizik a nagy melegben,
-Alex is a kertben fürdik és "MINDJÁRT FELÁLL!"
-Csenge viszont ül,
-Efe fejenállni készül, az anyja meg odavan miatta (demééér??)
-Óriási fejleményként Gjétit fotón megpillanthattuk,
-Stellyéknek a kertjébe szarik a szomszédcica, és van egy házisünük is,
-lkverus minnyá kikészül, de még bírja,
-Zsancy karaokézik és saját kis törökbasája van,
-Nilabali Bazsija cukipofa és valami állattal csókolózik,
-Mist is fület készül szúratni (na nem a sajátját...),
-Léna meg nem is olyan kicsi és mosdókagylóba pipil,
-Zsu Bencusa eltűnik a fejvédőben,
-Hajnski is néha megjelenik a színen és akkor egész nap nem tud megválni tőlünk,
-Zümis Mukit édi és reméljük megússza a betegséget,
-Zetivera Oli és Zéti szeretik egymást
-Erika Lilije nagyon édes kiscsaj,
-Andus, Nicko, Gabi, Monic, kangu és a többiek meg eltűntek vala...

Közben nagytali - jipijjéboldogság az ottlévőknek, brühühüszomorúság az itthon maradottaknak...

ladmon

Kaandi, nálunk volt ilyen szopisztrájk, a legdurvább az volt, amikor hejnl 2-től délig nem lehetett megetetni. Én már majdnem sírtam, de utána szépen rendeződött minden. Natasa nem az a típus, akit szopival meg lehet nyugtatni, őt csak még jobban felidegesíti. Nekem is beletelt egy időbe, mire erre rájöttem, és nem volt könyű megemészteni sem, de azóta legalább tudom, hogy őt csak nyugodt állapotában lehet rendesen etetni, ezért többnyire ébredés után szopizunk, az bejött. Kitartást nektek, idővel jobb lesz, ez biztosan csak átmeneti gond. Nagyfiadnak pedig sok erőt kívánok!

Julcsi! Igen, ez a helyes hozzáállás, nekem Natasa születése után mindenki azt mondta, hogy nincs két egyforma gyerek, majd meglátom, milyen jó alvó lesz. Én úgy voltam vele, hogy nem azért szülöm, mert jó gyerek lesz, hanem azért, mert szeretem (de tényleg nem bántam volna egy jobb alvót :lol: ). Ettől függetlenül szerintem jó baba, nyugodt, kiegyensúlyozott, jól feljődik (ugye azért nem kövér???), és ez sokkal fontosabb. Az alvás probléma előbb-utóbb pedig úgyis megoldódik. Ha már tud olvasni, majd éjjel elővesz egy könyvet, ha nem álmos :lol: :lol: .

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?