Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Mi csak fél órája keltünk, úgyhogy nekem még reggel van.... :oops: :lol: Babóka egyre nagyobbakat alszik. Este 8-tól reggel fél 8-ig húzta a lóbőrt. :lol:

Jó kis hétvégénk volt. Szombaton Nürnbergben voltunk a Nemzeti Művészeti Múzeumban, meg sétáltunk, nézelődtünk. Tegnap meg mi is strandoltunk. Itt a városban van egy fürdő, ott voltunk, de nem sokat, mert elképesztően meleg volt és Manóka nem nagyon bírta. Én viszont nagyon élveztem, olyan jó volt úszni egy kicsit. El is határoztam, hogy ezentúl minden héten legalább egyszer el fogok menni.
Közben küzdök a nemevéssel, de legfőképpen magammal. Nagyon nehéz, de kezd szépen lelapulni a hasam és már ez nagy sikerélmény. Ma reggel a mérleg is 1 kilóval kevesebbet mutatott. :lol:
A másik nagy öröm. Apa kapott két hét szabadságot még most nyárra. Úgyhogy utazunk! :D Július végén megyünk Zürichbe 5-6 napra és onnan haza. Apa még marad 1,5 hetet, aztán visszajön, mi viszont maradunk Hannával még 1 hetet és majd valószínüleg anyukámék hoznak vissza minket. Hát nagyon remélem, hogy ezalatt az idő alatt lesz annyira meleg, hogy tudjak fürdeni a Balcsiban, az ugyanis csak 5-10 km-re van Veszprémtől.

Nemnagyon tudtam visszaolvasni, csak ezt az oldalt. Nagyon szépek a Babókák és csinosak az anyukák! :D És nagyon örülök, hogy Gjéti, végre rólad is látunk képet! Nagyon csinos vagy! :D

Panna
pandusika

Lefotóztam a tankinit, ez csak a felső, az alsó sima bugyifazon, fekete, minta nélkül. Alul a minta ezüst színű és pici gyöngyök is vannak rajta. Ez 13500 ft, volt egy másik, ami jobban tetszett, de az 21000. Horror árak, tudom, de legalább kapok magamra.
Kép
kreiszi

kreiszi: jól néz ki! És ennek az a lényege hogy kicsit javítja is az alakot...hasat lapít..stb? Anyum meg én nem tudom miért ilyen. Nagyon sokat dolgozik a kertben...vagy eprünk..stb..még délig melóhelyen is de 5 hónap alatt pár óra???? és nagy ívben le...m hogy ők milyenek voltak. A két keresztlányom is elég nagy, mondták hogy szünetben majd vigyáznak Fügére...már szünet van. Nem lenne ezzel gond ha ez az elejétől így lenne és tudnám hogy hárman vagyunk, de még az elején a sógórnőm is mondta hog ymenjünk el lacival ketten vásárolni, mert látja hogy kell nekem egy kis kimozdulás...akkor most??? na nem mérgelem magam

panna: jó nektek! Jó hír hogy ilyen sokat tudtok majd pihizni és haza is jösz és jó idő lesz hogy tudjatok fürödni!!

Kép
budabo

Jöttem.

A képek csodásak (két nap után nem merem felsorolni őket, mert tuti kimarad valaki...) De Marcik.... Áááá... Hamhamhamham :D

Bogi: Határozottan kell mondani, hogy "légyszi vigyázz már Fügére kb. két órára". Nem megkérdezni, "akarod-e" vagy "van-e erőd az alvó gyerekre vigyázni"... Ha a másik fél azt látja, hogy te ebben nagyon biztos vagy, hogy jár neked, akkor kisebb eséllyel adja elő a véleményét.
Igenis hidd el, hogy elmehetsz gyerek nélkül pár órára!! :) Hihihi, mert neked jár.... :D

Hétvége: félkatasztrófa... Egy kis rokonlátogatás a "miért ilyen sápadt a gyerek, napoztatni kéne" fűszerezve egy kis "miért nem eszik ez a gyerek egy kis almát"-tal. Majd a
dolog ott csúcsosodott ki, amikor anyukám titokban rá akarta kenni a csokitorta krémjét Esztike szájára (nagyon-nagyon felháborodtam)... :evil: És szerinte hogy lecuppogta volna... Ja, csak az a bibi, hogy jelen állapotában a gyerek a csirkeszart is lecuppogná...
És ma reggel - 1 év és 2 hónap után - megjött, ahogyan azt már lehetett sejteni... "Királykirálykirály!!" :x

Képet fuxról naná, hogy kaptok, csak később, mert az eööööö kicsit magasabb hangon szól, mint eddig! :D

ladmon

jó reggelt!

Betegeskedő babáknak,gyerekeknek jobbulást!
A képek nagyon jók!

Panna:
anno az 1200kalóriás evést is keveselted,akkor most ez a 900kalóriás menni fog?
Amúgy jól lehet "úgy is" lakni csak meg kell válogatni mit eszik az ember meg...
Először csak a test víztömege csökken utána fogy az ember..de ez jó jel ha ilyen hamar megindult a csökkenés..
(na már megint belepofázok mindenbe)

Bogi Millye Zsu jó partyzást nektek!!!

Én 7végém hiper szuper volt....csaj partyt rendeztünk...nagyon jól éreztem magam végre 4év után!!!
:oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Ma a fiam úgy gondolta fél hétkor, hogy köszöni, de kialudta magát... na ilyen még nem volt... :? általában kilencig alszunk minden nap... A férjem odaadta neki az új zenélő játékát... nos nem kommentálom milyen jó arra kelni... :shock: már tudom mire gondolt a pénztáros.. :D

Budabo ne aggódj nálam is van súlyfelesleg bőven... :? na de majd lemegy... (vagy nem) :D Remélem Füge nem bukott többet éjszaka. :roll:

Hugic amiről Julcsi beszélt Mist féle homeósbogyó a Stramonium (Csattanó maszlag) Nagyon jó lett a közös képetek! :D

Zsu83 Mennyire vagytok mobilak közlekedés terén? Lehetne a Millenáris vagy a Margitsziget... vagy ha van már ötletetek... Szentendre... :roll:

Kreiszi Palacsinta vs ház 2:0 ez nagyon jó! :D Sajnos apukám semmilyen homeóst nem szed...nem tudom anyut megfűzni, hogy legalább a lehetőséget adja meg hogy tudjak segíteni csak egy picikét... ő nem akarja keverni a gyógyszerekkel amit kap... ez rá a válasz... hiába mondom neki, hogy nem befolyásolja a másik gyógyszer hatását... :? egyetlen egyszer adott neki homeós bogyó és egyből rávágta, hogy nem segített... nem is értem, hogy mit várt, hogy első alkalommal már apukám kiugrik az ágyból? :evil: Kemo mellékhatásait nehezen viseli... hullik a haja :( Jól tettétek, hogy csaviztatok! Vettél tankinit? De jó! Mikor mentek nyaralni? :wink:

Gjéti milyen nagy már Oli! :shock: :D és te milyen csini vagy! :D

Zümis sajnálom, hogy Zsó még mindig beteg! Végül is ez valami vírus? Nem vizsgálták ki? :roll: Veratum Album 9CH 2-3x5 bogyó vagy PODOPHYLLUM 15CH minden hasmenés után 5 bogyó.

Pandusika örülök, hogy voltatok kikapcsolódni és annak is, hogy jöttök Magyarországra :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy csajparti? és ki vigyázott Petrára? Örülök, hogy végre kikapcsolódtál! Hol voltatok? :D

Ladmon csokitorta krém Esztike szájára? :shock: anyám... :? nem tudom mit etetne vele, ha otthagynád nála... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: én kíváncsi vagyok a véleményedre! :D Nem veszem belepofázásnak! :) Hát most úgy állunk, hogy a legjobb számításaim szerint is, tegnap már csak 600-700 kcal-át ettem. Egyre jobban bírom. Kell egy pár nap, de már egész jól alakul. És valóban sokat számít, hogy mit eszem. Próbálok kevésbé hizlaló dolgokat enni. Délelőtt még jól bírom, de este.... :? az a legnehezebb. Akkor aztán fel tudnék falni mindent. Konkrétan azt érzem. De végül is tegnap is sikerült megállni. Hát majd meglátjuk, hogy meddig bírom....

Panna
pandusika

Millye!
Most voltam a gyógyszertárban,kapott vmi bélfertőtlenítőt...A drnő az ügyeleten azt mondta tök felesleges bármit is csinálni, mármit széklet vizsgálat meg vér mert most az a vírusos hasmenésen dolog hódit az országban....abban az esetben menjek vissza ha véres a hányadék vagy a széklet :shock: :shock:
nahh pápá ha tudok jönni jövök....habár.....

Kreiszi!Király a tankinid!!!

Kép
zümis

Még jövök, most csak gyorsban, mindjárt itt az új védsőnénim. (Vagy védőlányom? :lol: A hangjából ez derül ki...)

Bizony Magdikám, stramonium, Mistnek hatott, én most megyek érte a gyógyszertárba, mert meg kellett rendelni. Hátha... :wink:
És hát a kis kerek Gyereked, oh, gyönyörű és szívmelengetően vigyorogtok együtt! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Millye:
Petrának van apukája is :wink:
Este meg fürdettük evet,elaludt(úgy telt mint minden átlagos nap)elkészülődtem útána és mentünk a csajokkal,igaz apa a vége fele már úgy rakott ki a lakásból,mert mire elkészülődtem már nem igen akartam menni...
De nem bánom hogy elmentem,nagyon jó volt.Karaoke barba voltunk...ennyit még életembe nem röhögtem.

Panna:
Norbinak van egy étrend táblázata Up date kódokkal.Én evvel fogytam anno 5kg-ot.És ha ezt betartod akár este 18-óráig is ehetsz.Megvan adva mit ehetsz délig(az az 1-es kód),délután a 2es és így tovább.Beraktam a linket esetleg néz itt körül!!!
http://dieta.extra.hu/norbi_update-1.php

zsancy

Zümis ismét csak azt tudom írni, hogy jobbulást! Remélem a többiek nem kapják el :shock:

S.O.S valaki meg tudja mondani, hogy miért csak augusztus 9-ig jár a TGYÁS amikor a születés napjától vettem igénybe? Én úgy tudom, hogy 6 hónapig jár... akkor miért nem kapom aug 23-ig? :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

Hmmm... egy kis csattanó maszlag??? No, az nekem is jól jönne.... :lol: :lol: :lol:

ladmon

mert nem 6 hónapig, csak asszem 168 napig jár... kopp... sajna...

ladmon

Zsancy de rendes a férjed! Biztos jót tett a kikapcsolódás :D tejcid van még? :roll:

Ladmon ¤%$ß÷× :evil: így már értem... :idea:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: karaoké.... Óóó, de irigyellek! Nagyon helyes, hogy elmentél!

Panna: a Norbis diétát én is csak favorizálni tudom! Bár én butított verzót használtam, egyszerűen nem ettem 3 után szénhidrátot és így nem éheztem. Így fogytam 5 kilót, plusz szobabicajoztam mellé heti 3x.

millye:
most viccen kívül, a csattanó maszlagos bogyó éjszakai felsírásra vagy ébredésre van? Mert nálunk a felsírás játszik...

ladmon

Tgyás: biztos azért határozták meg így, h 24 hét v. 168 nap, mert különben nem lenne igazságos, mivel a hónapok nem egyforma hosszúságúak. Először én is meglepődtem, h csak júli 28-ig tart, mikor 11-én szültem.
kreiszi

ladmon: megkérdeztük, hogy vigyázna-e rá, de mondtam, hogy amíg ez meg ez, meg az meg amaz nincs kész addig nem, mert fáradt... ez van. Szegény gyerek!! csokitorta
:shock:
millye: nem bukott többet, aludt mint a bunda reggelig. Jó lehetett zenélő játékra kellni :shock: Anyukádat nem értem, hiszen nem befolyásolja a gyógyót, legalább megpróbálhatná. :cry:
Ha apa visz nekem mindegy hol...millenárison sem voltam még, sziget is jó.

Kép
budabo

Zsancy: köszi a táblázatot, majd áttanulmányozom. :)

Ladmon: te mennyi idő alatt fogytál le így?

Panna
pandusika

Panna, örülök,hogy ilyen jól telt a hétvégétek! Szuper, hogy Apa kapott még szabit! :D

Ladmon, sajnálom a pirit! :(
Anyukám húslevest szeretett volna etetni Bencével! :twisted:
és meghoztuk a döntést, Anyukákra nem hagyjuk Bencust, inkább a barátnőmre, ő tudom, hogy nem etet meg vele semmi olyat, amit én ellenzek!

Zsancy, köszönjük! :)

Bogi, Millye, nekem a sziget szimpibb, de végülis mindegy, a lényeg, hogy talizzunk már! :D

Millye, sajnálom, hogy Anyukád így áll hozzá a homeós cuccokhoz! :cry:
zsu83

Panna: olyan 4-5 hónap alatt. Szerintem ezért is maradt tartós. Vigyázni kell nagyon a nem evéses hamar fogyással, mert szenvedsz - lemegy a kiló - aztán visszajön csőstül.

ladmon

Na, akkor itt vannak a várva várt képek! :D
Kicsit féltem, hogy a pici fülébe nagy lesz a fülbevaló (olyan gádzsis), de szerintem nem gáz és olyan cuki vele....

Kép

Kép Apám, a gyerek itt olyan, mint egy kiskutya!! :D

ladmon

zsu: nekem is jó a sziget, csak ténleg vkit lássak már. Banya megint jön fel :twisted: de csak 18-tól. Remélem most összejön, mert az 1-ei tali miatt bánkódtam hogy nem tudtunk menni.

Kép
budabo

ladmon: a második kép az igazi királyság!!! nagyon jól néz ki Eszti!

Kép
budabo

Ladmon: nagyon édi Esztike! :D És szerintem is tök jó a fülbevaló, pont jó a mérete. A nagyobb már nekem sem tetszik.
Még egy hülye kérdés: mit értesz azalatt, hogy nem ettél szénhidrátot? Csak cukrot, édességet, kenyeret nem? Vagy még mit nem, mert szinte mindenben van szénhidrát.....

Panna
pandusika

Sziasztok!

Így jár, aki nem jön rendesen... nem is hiányzik senkinek :cry: :cry: :cry:, és vissza sem tud olvasni.... :cry: :cry: :cry:

Minden babóca gyönyörű, és külön öröm végre Gjétiről is képet látni!!! Nagyon csini vagy!!!

Magdi: nekem is csomókban hullott a haja, de mostanában használok bánfi hajszeszt és sampont, mintha használna, már közel nem hullik annyira!

Zümis: nagyon szorítok, hogy végre Zsó jobban legyen... Te meg gyorsan-gyorsan irány a doki, ez a piri elég ijesztően hangzik...

Stelly: sajnálom a kiborulós hétvégét, remélem azóta már jól vagy!

Julcsi: nagyon szépek voltatok az esküvőn, örülök, hogy Marcika jól viselte!!!

Ladmon: anyud elég furcsa... mármint csoki a gyereknek????
Nekem anyósom ilyen, nem tudom hogy fogom neki megmagyarázni, hogy nem adunk se csokit, se cukrot a gyereknek....

Zvera: sajnálom a szörnyű anyós sztorit... megértem, hogy kiborultál!! APával megint elbeszélgethetnél.... Fiaid imádni valóak!!!

Nálunk minden ok, bár a tegnapi nap katasztrófa volt itt is... Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere, nemalvásordításseholnemjóméganyánálse... de a legfurcsább, hogy mostanában csinál olyat, hogy nyűgizik, mint aki álmos, aztán egyszerre abbahagyja, és játszik tovább, mintha mi sem történt volna... nem értem..........
Apa megint hozta a formáját... Tnap hegesztett, és éjszaka már nem bírt aludni, annyira begyullad a szeme... pedig esküdözött, hogy higgyemelnemnéztettbele.... persze... de mennyivel egyszerűbb lenne felvenni egy sz@r szemüveget.............. Ja, és persze a tetejébe még a háta is leégett.. Ismerős???!!! Úgyhogy ma éjszaka kivételesen nem a gyerekem miatt nem aludtam, hanem apát kellett összevakarni... de amikor megemlítettem, hogy akkor talán ma reggel irány az orvos, esetleg ne is menjen dolgozni, hááát úgy nézett rám, mint egy ufóra....

Egyébként a maszírka és a kozmi is szuper volt... nagyon jól esett... gyakrabban kellene... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: gyönyörű ez a lány!!! És naon jól áll neki a fülbevaló!!!
Szépséges!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon igen az éjszakai felriadásra, felsírásra van. :wink:

Budabo na igen... kellett nekünk zenélő játék :evil: na de hátul van egy kikapcsoló rajta :lol: akkor már csak a helyszínt kell pontosítani... :D Ha a férjem nem tud vinn akkor lehet, hogy a Millenáris jobb nekem, de ha tud akkor nekem jó a Margit sziget is meg más is :D Anyu meg makacs... meg állandóan vészmadárkodik tisztában vagyok vele, hogy apukám menyire beteg... nem kellene még anyunak rátennie egy lapáttal... :(

Kreiszi na így már értem... :roll:

Zsu83 Ok. lehet a sziget is! Esetleg ha jönnek az apukák is legalább eltraccsolnak egymással :D

Kép

Kép

Kép
millye

Nemáár Amy, kinyírlak!!! Én a hétvégén rommá sírtam a párnámat, hogy nem jössz!!! :lol:

ladmon

Tudtam Ladmon, hogy számíthatok rád!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Enyémgyerek fél 9 óta alszik....
Most utáltok???? :wink: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Panna: Ööö, hát jó kérdés... Jellemzően csak husit, felvágottat és pl. tojást ettem. DE pl. a gyümölcscukorral nem voltam hajlandó foglalkozni. Úgy voltam vele, hogy a gyümölcs egészséges és akkor nem is hízlalhat. Így sokszor azt ettem vacsira. Még, ha cseresznye vagy szőlő is volt az illető... :D

Amy: Néha apákat popón kéne billenteni... Én az enyémet jól lezsaroltam a múltkor, amikor meg volt duzzadva a nyirokcsomója. Ha meghal, nem lesz a gyereknek apja, és amúgy is ki fog minket eltartani és éhezni fogunk meg ilyenek... Bejött, mert másnap elcaplatott dokihoz...

Millye: Köszike, lehet én is beszerzem...

ladmon

Ladmon: egyémapa hülye.................... már bocsánat, de tényleg.... ha nem állok ott felette, és nem mondom neki, akkor egyszerűen nem törődik magával... sztem azt hiszi, hogy ez olyan macsós, vagy a tököm tudja... nagyon mérges vok rá............ :evil: :evil: :evil:

Képzeljétek, újságolni akartam, hogy tegnap megfőztem életem első sárgabarack lekvárját... tök jó lett, és csak egy helyen égettem meg az ujjam... jó arány, mi??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Aztaaa, te tudsz valamit! :wink:

Én már ezer éve nem találkoztam Vendifotóval ám!! Ez olyan jól irányzott célzás akar lenni... És Panna, Hanna hiányom is van!

Na, most már ellépek, mert van akinek csak fél óra alvás jut ám!! Jééé, bár már alszik 40 perce...

ladmon

Ladmon szívesen! Csinike Esztike! Kell forgatni a fülében, hogy ne gyulladjon be? Gyógyfülbevalót kapott? :roll:

Amy81 először is automatikusan megy a virtuális fenékbebillentés a nem hiányzol senkinek miatt.... :D az én férjem is "elfelejti" felvenni a szemüveget utána meg szenved és az éjszakai krumpli rátevés meg a krém... és én is anyáskodhatok... :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

Adribabának Boldog Hófordulót mára és Bazsalikomnak tegnapra! :)

Bogi: köszi a szúnyogrisztós-lámpás linket!Kéretik a Fügeösszeállítás a sütögetős partyról! :) Zebrás játék tényleg tök jó!

Zetibebi:
Gratula a keresztszülőséghez! :) Babakocsit kocsi elé toló anyós... :evil: Boszorkás dalt nem ismerem, megosztanád velünk légyszi légyszi?! Zéti Oli páros most is naon naon szép, édes, aranyos!

Zsancy:
Örülök, hogy nem találtak semmit a vesédben. Én még távol tartom magam az ilyen extra-zenélős játékoktól, de ahogy írkáltok róluk, már én is látom sorsunkat... :)
Na Efe szeme is tud olyan ilyesztő lenni, ha már nagyon álmos...
Török basa nagyon cuki! :D Jól látom, hogy a kutya is be van pelenkázva, vagy ez annál alapöltözet? :)

Millye: medencés kép Andris világító kék szemeivel felülmúlhatatlan!!! Imádom! :) Jópofa a játék, valami hasonlót majd talááán mi is megjátszunk ha visszajöttünk anyóséktól.

Zsu: na a rövidgatyó miatt irígykedem... Én ilyesmiben még úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis. :(

Hugic: aztaaaaaaaaa, nem semmi a lurkó, miket csinál már, eszméletlen kis erőbomba, és nagyon cukik vagytok a nevetős képen!
Mostmár én sem félek a vásárlásoktól, meg csavargástól, pedig sokáig nem mertem menni sehová gyerkőccel. Általában tényleg nincs semmi gond. De pl szombaton pizzázni volt kedvünk, persze pizzéria előtt vágott le nagy éhséghisztit Efe, de kocsiban anya megoldotta ugye a dolgot. :) Bírta fél órát, de utána rájött hogy anyázhatnékja van, épp meg tudtam enni a pizzámat, aztán gyorsan átvettem anyutól és olyan édi volt ahogy a nóziját és minden porcikáját fúrta belém.
Na látom közben, hogy Marci is megoldotta a rokonlátogatást :D.

Julcsi:
Marcinak jár a dícséret az esküvőért! :) Hát a képek tutttttik nagyon, utolsón megzabálom, micsoda fejeket tud ő is. :D

Zsuzsi: már megint milyen szépet írtál, nem ér, mindig megríkatsz... Köszi, hogy feltetted a játékokat! Már ki is próbáltuk és nagyon tetszett a fűrészelés, szántás meg a cipósütés, bár a fűrészeléses darabolással még nem igen tud mit kezdeni. :D
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.06 10:00-kor.

Kép
Kép
elif

én mondjuk evvel hogy csösstül jön vissza a lement kiló ha hirtelen fogysz...nem értek egyet.Én aztán kínoztam magam,és amikor a fogyikúrát abba hagytam sem jött vissza semmi.Ez szerintem attól is függ utána mit csinál az ember,én utána is rendszeresen mozogtam,és akkor sem tömtem magam tele mindenféle..dologgal.
(mert sokan ebbe a hibába esnek bele,ja lefogytam...akkor már "zabálhatok"
De pl az ananász az nagyon jó zsírlebontásra(nem konzerv)ezt nekem egy Body builder ismerősöm mondta.de nagyon sok fittnes kluba tud segíteni személyi edző is...(otthonra tud tanácsolni dolgokat)
És ha édesség ehetnéked van egyél egy müzliszeletet.ha meg nagyon éhes vagy egyél egy adag salátát kevés öntettel.
(de amúgy én dumálok aki lusta has izmozni) :oops:

Esztike nagyon cuki,csini a fülbevalója!
Nekünk is lesz ha hazamegyünk 12-én(megkapja dédi mama fülbevalóját)

zsancy

Zümis: édes a kis Muki :), mi is így nyomjuk, de egyenlőre még csak a kádban. Zsót nagyon sajnálom, szegénykém, remélem hamar rendbejön. 4 gyereket meg elkülöníteni... tényleg érdekes feladat. :(

Kreiszi: mi is bírjuk az idegeneket, tök jól elnézegeti őket fiam. :) Most meg engem bámul vagy 10 perce a játszószőnyegről... ezé érdemes volt megvenni. :D

Gjéti: Oli extrahelyes kispasi, aztamindenségit. Na ő is nagy hódító les az is biztos. :) És te is nagyon csini vagy, tényleg kár hogy eddig nem mutatkoztál.

Ladmon:
naaaa már nekem is kezd elegem lenni, hogy a csak anyatejes 4 hónaposomat mindeki f.szságokkal akarja megetetni (már bocsi, de tényleg ki vagyok miatta - csoki stb.). Látom nem vagyunk egyedül...
Esztike ennivaló a kis fülcsijével! Nagyon jól áll neki, tényleg kis csajos tőle. :) 2. képen olyan nagylányos már.

Panna: az ilyen kalóriaszegény diétákban én is otthon vagyok, működnek... de kész emberkínzás :(. Szóval kitartás és részvétem. ;)

Amy: hogy mondhatod, hogy nem hiányzol senkinek, irgumburgum. :D Egy baracklekvárral ujjégetős sztorira mindig nyitott vagyok, és a lekvárra is az lennék ám :p. Amúgy meg hétvégi kutyusos-babás fényképezgetés közben sokat gondoltam ám rád.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.06 09:58-kor.

Kép
Kép
elif

Elif jól látod a kutya is kapott pelust...már mindent pelenkázok(gyereknek van egy elvetemült anya :lol: )
Lassan apa is sora kerül :lol:

zsancy

Zsancy: jajj szegény apa! :D De ne felejtsd el lefényképezni ám! :wink: :lol:

Kép
Kép
elif

Elif köszi :D mikor mentek anyósodhoz? Mennyi időre? Ott is tudsz internetezni?

Kaja májgombócleves, zöldbabfőzelék, sült hús :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: nálunk is ment a krumplireszelés éjszaka... :lol: :lol: :lol:
Éééééééééééés, képzeljétek, elment dokihoz!!! Hihetetlen.... :D

Elif: Muti a kutyis képeket!!!!! Egyébként bármikor szívesen látlak egy kis lekváros kenyérre, de, ha szépen megkérsz akár lekváros palacsinta is lehet belőle....

Na, most vagyok gondban... Apa most szólt, hogy jövő szombattól egy hétre mehetnénk jutalomüdülni Ausztriába... de Vendnek még nincs se személyi, se útlevél... vajon megcsinálják addig?????

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye: augusztus 7-én indulunk elvileg és 3 hétre megyünk. Szerencsére van internet :D, tudok írni, csak ékezeteket ne várjatok majd. :)

Kép
Kép
elif

Na, akkor én is csatlakozom a mit eszünk ma kérdéshez...

Őszibarackkrémleves, cukkínis tészta.

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy: hmmmm... nyami... lekváros palacsinta... akkor bizony én szépen megkérlek! :D
Képeket majd mindjárt. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.06 10:07-kor.

Kép
Kép
elif

Apa nemrég hívott Ő is fosizik :twisted: :twisted: Haza nem tud jönni mert nincs senki helyette ....

A nagyok is elkezdték!!! :twisted: :twisted: :evil:

Ladmon Csini a csajod!

Miért nem bízzák az anyára aki 24 órában vele van és tudja mi jó a babájának!
Nem értem miért akarja mindenki megtömni a gyereket olyasmivel amit még nem evett vagy még csak anyatejes és azonnal hozzá kell táplálni!!!!!Mit csinálnak azzal aki liszt vagy bármi más allergiás megtömjük?!!Kutyaharapás szőrével??!!úúúúúúúúúú
Szombaton találkoztam 1 anyukával aki közölte Ő nem szoptat mert nincs türelme hozzá :shock: :shock: meg vizes a teje :shock: :shock: és külőmben is sokkal jobb ha a gyerek minél előbb elkezd enni Ő már 2 hetesen adott neki húslevest és tápszer helyett meg pirított lisztet tejel :shock: :? :shock: :? !!!Naa mert tápos csirkét nem csinál a gyerekből!
NORMÁLIS???!!!NEM!!
Hát én sem bíznám olyanra ki a tiltásom ellenére megeteti akármivel is a pinduromat!ufff én szóltam.Ebben szerencsém van anyóssal...nem is vigyázz a gyerekekre és nem is eteti meg Őket a hátam mögött.a lényeg a szemembe azt mondja jó ,hogy szopizik...és hogy mit mond másnak NEM ÉRDEKEL!
naaa regény vége.Ámen!

Kép
zümis

Zümis: jajjjjjjjj jajjjjjj. :( Szegény gyerkőcök és apa! Megy a gyógy++++++++++++++++++++++++++++++.
:shock: Az a nő tényleg nem volt normális!

Kép
Kép
elif

Elif: megdumáltuk!!! Mikorra készítsem????

Zümis: Teljesen egyetértek!!! Uff, én is szóltam!!!
Mindenesetre remélem, hogy hamar túl lesztek ezen a nyavalyán.... Most akkor az egész család benyalta???? :( :( :(

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy:ha megmondod hogy üdülés véget kell ennyire sürgősen még akár ideiglenest is kiállítanak..ami max egy hónapig jó!

Elif:
:lol: Nem tudom mit szólnátok ha apa itt vigyorogna egy száll pelusba :lol:

Elif:
Törökországba mentek?mert én lemaradtam...

zsancy

Na, én balra el...
Megyek ház doki ötödik évadot lesni.... imádom... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X