Adribabának Boldog Hófordulót mára és
Bazsalikomnak tegnapra!
Bogi: köszi a szúnyogrisztós-lámpás linket!Kéretik a Fügeösszeállítás a sütögetős partyról!
Zebrás játék tényleg tök jó!
Zetibebi: Gratula a keresztszülőséghez!
Babakocsit kocsi elé toló anyós...
Boszorkás dalt nem ismerem, megosztanád velünk légyszi légyszi?! Zéti Oli páros most is naon naon szép, édes, aranyos!
Zsancy: Örülök, hogy nem találtak semmit a vesédben. Én még távol tartom magam az ilyen extra-zenélős játékoktól, de ahogy írkáltok róluk, már én is látom sorsunkat...
Na Efe szeme is tud olyan ilyesztő lenni, ha már nagyon álmos...
Török basa nagyon cuki!
Jól látom, hogy a kutya is be van pelenkázva, vagy ez annál alapöltözet?
Millye: medencés kép Andris világító kék szemeivel felülmúlhatatlan!!! Imádom!
Jópofa a játék, valami hasonlót majd talááán mi is megjátszunk ha visszajöttünk anyóséktól.
Zsu: na a rövidgatyó miatt irígykedem... Én ilyesmiben még úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis.
Hugic: aztaaaaaaaaa, nem semmi a lurkó, miket csinál már, eszméletlen kis erőbomba, és nagyon cukik vagytok a nevetős képen!
Mostmár én sem félek a vásárlásoktól, meg csavargástól, pedig sokáig nem mertem menni sehová gyerkőccel. Általában tényleg nincs semmi gond. De pl szombaton pizzázni volt kedvünk, persze pizzéria előtt vágott le nagy éhséghisztit Efe, de kocsiban anya megoldotta ugye a dolgot.
Bírta fél órát, de utána rájött hogy anyázhatnékja van, épp meg tudtam enni a pizzámat, aztán gyorsan átvettem anyutól és olyan édi volt ahogy a nóziját és minden porcikáját fúrta belém.
Na látom közben, hogy Marci is megoldotta a rokonlátogatást
.
Julcsi: Marcinak jár a dícséret az esküvőért!
Hát a képek tutttttik nagyon, utolsón megzabálom, micsoda fejeket tud ő is.
Zsuzsi: már megint milyen szépet írtál, nem ér, mindig megríkatsz... Köszi, hogy feltetted a játékokat! Már ki is próbáltuk és nagyon tetszett a fűrészelés, szántás meg a cipósütés, bár a fűrészeléses darabolással még nem igen tud mit kezdeni.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.06 10:00-kor.