Új privát üzeneted érkezett!

Suzy!
Jegyezd csak!!!:-P
Nálad is rohan az időőőőőőőőőőőő!!!
Mindjárt itt is lesz a pillanatod!!!
:) :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Andi
DE jó, hogy jöttél :!: :wink: nagyon jó, hogy sok segítséged van, nézem a blogodat is :!: :wink: örülök, hogy jól vagytok :lol:

Orsi
Telik az idő, de egyáltalán nem bánom :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Szerintem is le a kalappal előtt,mert tényleg sok 30 éves nem gondolkodik így egyébként!Remélem ez így is marad!

Egy kicsit le vagyok most törve,mert ma tudtam meg hogy a legjobb barátnőm elköltözik jó messze innen,és már nem is tudunk találkozni.És hogy egyáltalán mikor tudunk! :cry: kezdenek elszivárogni az emberek mellőlem4 :cry:
hencsi25

Andi
Jajj, nagyon kis drága :lol: jó súlyban van már a kisasszony, de nőjön is nagyra :!: :wink: milyen is jó neki apácskán aludni :roll: :D mennyit eszik :?: tejcsid van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hencsi
Sajnálom :!: :cry: hol laksz egyébként :?: férjhez megy a barátnőd vagy munka miatt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Andi!
Ámulok és bámulok...ez a picilány gyönyörű!!!!!
:oops: :wink: :cry: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy
De jó hetetek lesz Apácskával! :D Élvezzétek is ki a kettesben töltött időt!
Ne aggódj! Barni is lusti ma! :) Nincs baj Cipikével, Ő is pihizik a nagy melegbe! :)

Anna
De jó,h jöttél! Gratulálok a kiscsajhoz! Lányt szerettél vona ugye?Örülök, h minden rendben volt! :D :D ÉS drukk a szív uh-hoz is!
Hűűűű, a barátaitok, mint egy szappanopera! :) :D

Hencsi
Szép lett a vonid!
Tényleg picit fiatal a Párod... De a kor nem minden! Van amikor egy 30-as is úgy viselkedik, int egy gyerek, és van, h 20évesen már valakinek konkrét célja van és kész az apaságra! :) :D

Orsi
De örülök, h nem kell menni-e a Párodnak!!! Akkor veletek lesz a szülésnél is! :D :)
Engem érdekelne a homeobogyós lista, ha nem gond...
(Ígérem délután teszek fel táblát szinezve! :D )

Nézem a listát, tyűűűűű, az, h nem lehet ékszer az azt jelenti, h a jegygyűrűt és a nyakláncot is hagyjuk otthon?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Andi
Csodaszép kislány! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi

Nagyon gyorsan múlik az idő!
Mégcsak most csatlakoztam a fórumhoz a 12.héten... Ehhez képest már: ÁÁÁÁÁ!!!!! 100alatti nap! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Gondoltam Én is erre, hogy nagyon meleg van és Ő is ugye mindent érez :!: :roll: köszi :!: :wink:
Igen, tanácsos az ilyen dolgokat otthon hagyni, nekem mikor volt az inszem nem vittem be a klinikára, nehogy ellopják vagy ha a műtőbe kell menni egyértelmű, hogy nem lehet rajtad :!:
Nekem már nagyíttatnom kellett a jegygyűrűmet, eddig is nagyon szoros volt a jobb kezemre, de most jó lesz még így egy darabig, de majd ha nagyon dagadok leveszem, nem akarok, hogy úgy keljen levágni, mint egy ismerősömnek :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hencsi, es te hany eves vagy? Tényleg fiatal a párod, de nem egyedi eset az ilyen: az én egyik haverom velem egyidős (25 éves), ás most augusztus vegere varjak a masodik babajukat. Dorka volt az elso, ő most másfél év körül van, azt hiszem. :) És tökre boldogok, nem ugy latom, hogy azert, mert fiatal szülök, bármiben hátrányuk lenne. Haverom elszokott velunk jönni bulizni is, a társasági élet is megvan a kicsi mellett. És hat nem sok 25 éves olyan fiu rohangál a mai világban, akinek mar 2 gyereke van. :)

Kép
presario

Vivi
Sztem egyébként is gyorsan telik az idő, már augusztus van, eljön a szeptember és azt vesszük észre, hogy itt a karácsony :!: :roll: :wink: Én is vmelyik nap néztem, hogy már 1 éve babanet tag vagyok, hogy telik az idő :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi!
Ékszer...igen azt jelenti....!

Ok!
Itt a homeos lista:
35. terhességi hét után bármikor:

1 hét.
PUSTILLA C30 1szer az 1. napon
CAULOPHYLLUM D vagy C 6-12 napi 1szer a következő 5 napn át.
Ezután a 7. napon szünet.

2. hét
PUSTILLA C30 1 szer az 1 napon
CIMICIFUGA D vagy C 6-12 napi 1szer a következő 5 napon át.
Ezután 7. napon szünet.

Ezt a két hetet ismételve a szülésig!

Ha elfolyik a magzatviz, de nincs fájás, akkor fél óránként 1szer a CALULOPHYLLUM fenti kiszerelése ismételendő.

A kitolási szak elején ARNICA C30 1szer.

Ha gátmetszés, császármetszés vag hólyagkatéterezés történik, akkor a bevatkozás után 12 óránként 3szor STAPHYSAGARIA C30.

A tejelválasztás serkentésére URTICA URENS D6-9 napi 4szer, ez a teával ellentétben rögtön szülés után elkezdhető!

Ha besérgul a baba, akkor este és reggel ACONIT C30 a babának, 1 golyó.

1 adag 5 golyócska, kivéve a kisbabának, ami 1 golyó!
Menthol/ fogkrém! / tilos a szedések alatt és lejetőleg bevétel előtt-után fél órát ne fogyasszunk semmit!/
Van homeopátiás fogkrém! Azt használhatjuk a szedések alatt!

Köszi a táblát...!:-P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy
Én Veszpérmben lakom.és Borsodba költözik vissza a barátnőm.Ott is lakott csak az anyukájáék ide költöztek,de nem jönnek ki jól és így vissza megy inkább.Csak ő volt az akihez bármikor mehettem ha valami baj volt. :(

Vivi
Tudom hogy fiatal.De ki tudja lehet belőle lesz a legjobb apuka :D Majd kiderül mit hoz a jövő!A lényeg hogy most örülünk a picinek!Már csak az lenne jó ha anyuék is örülnének!

Presario
Én 27 éves vagyok.Majd novemberben leszek 28.Szerintem sem a kor függvénye hogy ki milyen felfogású.Ő tényleg teljesen más mint avele egykorú 20 évesek.És remélem tényleg ilyen is marad! :)
hencsi25

Hencsi!
Tuti örülni fognak, ne izgulj!!!!! :wink:
Pároddal jól kijönnek a szüleid?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hencsi
Értem :!: sajnálom nagyon, hogy így alakult, de reméljük tudja a barátnődet "helyettesíteni" egy másik barátnő :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hencsi
Hol maradt a szép vonalzód :?:
szorítunk és ügyesek legyetek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mindig elfelejtem kitenni a vonalzót :D

Orsi
remélem úgy lesz!nagyon izgulok!
Jól kijönnek a párommal a szüleim.Mondjuk már megszokták hogy iylen fiatal párjaim vannak mert két 3 éves kapcsolatom is fiatalabb volt nálam pár évvel.Jó monjduk nem ennyivel mint amostani :D

Suzy
Hát amásik barátnőm meg megharagudott ránk,úgyhogy ő meg nem igazán bezsél velem.Pedig írtam neki a jó hírt,de semmi :?
Ez az én formám!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi
Másold be a linket a profilodnál az aláírásodhoz és klikkeldd be, h mindig hozzáadja, akkor állandó lesz. :)

Orsi
Ez rengeteg féle cucccc.....
Elég ijesztőnek látszik leírva. Te fogod csinálni?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Kép

Na persze,amikor nem vagyok itt akkor pörögtök,mi???? :lol:

Suzy!
A szekrényt a szigetszentmiklósi Auchanba vettük,utolsó 2 db kiárúsítása volt.Azt mondta a csávó,hogy érdemes mindíg nézelődni,mert a régi árúkat mindíg potom összegekért kirakják,viszont nem hírdetik áruházon belül sem.

Hencsi!
Alvással én is így voltam,délután mindíg lekellett feküdnöm.Mostmár ritkább.
Szorítunk,hogy örömmel fogadják a szülők a nagy hírt!!!
Szép a vonid és húúú tényleg fiatal a párod,de nekem van 36 éves ismerősöm akinek esze ágában sincs lekötni magát,nem hogy gyerek!!!!

Vivi!
Ne a negatív dolgokra gondolj!!!!Ezeket a dolgokat,jó tudni,de ne ezen agyalj,hogy Barni korábban jön.

Anna!
Jó,hogy minden oké volt az uh-on.Miért kell menni a genetikai tanácsadásra?Kislány?De jóóóó!!!
Fúúú szép kis balhé van az ismerősödéknél :shock:

Orsi!
Nagyon-nagyon drukkolok,hogy a főnök jól reagáljon a dologra!!!!
Na látom te is haladsz szépen a baba cuccokkal. :lol:

Andi!
Hát tündéri a kislányod,zabálni való! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
köszi a tippet!Meg is csináltam :D

Gabi
Igen tényleg fiatal a párom,de a korához képest érett felfogása van! :wink:
Én is remélem hogy jól fogadják!ma lesz a bejelentés!

hencsi25

És akkor rólam:
Minden a legnagyobb rendben,minden leletem tökéletes,cukor is :lol: :lol: :lol:
És az a pici fehérje sincs ami legutóbb volt a pisiben :lol:
A hemoglobin még mindíg alacsonyabb,mint kéne,de már az se annyira,mint a gyógyszer előtt,így megy tovább a 2×1 vas-folsav.

És a dokibácsi megdícsért,hogy nem is híztam sokat,mondjuk ő nem mér,csak rám nézésre. :lol:

És végre nem felejtettem el megkérdezni,hogy mikor lesz szabin.Azt mondta ne izguljak itt lesz októberben.

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Igen, azt hiszem csinálni fogom.
Tudod meséltem, hogy a barátnőm 4 és fél óra alatt megszült....ő végigcsinálta ezt.
Persze, nem feltétlenül emiatt sikerült ennyire lerövöditeni az időt....de hiszek benne!
Ja és sokat volt aktiv....sétált, labdán csücsült és csak a legvégén feküdt fel az ágyra, amikor már nagyon kakilásérzése volt....
Szóval...

Ja és a szülésznő azt tanácsolta, hogy parafinolajjal vagy gátmasszázsolajjal otthon is masszirozhatjuk a gátat, persze ezt mi nem tudjuk megcsinálni...ezért az Apákra van szükség....
http://bmkorhazbabak.freeweb.hu/gatmasszazs.htm

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi!
Ezek igazán jó hirek! Gartula!!!!
:P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Látom itt vagy még!Mi van?Olvasgatsz erre-arra?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Igen, olvasok....eszek-iszok...hihihi!
Hűsölök majd estefele lemegyek boltba....
Addig ki sem mozdulooook!
:lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Én már vásároltam :P

Kép
cukigabi
Budapest

Hmmm, de jó, Neked!
Hol voltál vásárlni?
8)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ott voltam a csepeli tescoba,meg benéztem a plázába :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Jól van!
És mit láttál a plázában?
Én még abban a használtruci boltban sem voltam.....
:(
Majd talán most lesz rá időm, elslattyogok oda....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ott voltam a turiba,de most nem láttam semmi jót.Most szombaton lesz teljes árúkészlet csere.Pénteken zárva.Ha jól emlékszem. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi az infot! :)
Szombaton délelőtt lesz nagymenet...babacucc vásárlásban...
Meg rucikat nem akarok már, maximum 1-2 dolgot....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt!

Orsi
Jó shoppingolást szombatra! :) :D
Nem vagy még semmivel elkésve! :) Tudod, régen semmit sem szabadott megvenni a szülés előtt, hanem apuka szerezte be, amíg anyuka kórházba volt.
Mesélték apuék, h amikor én születtem (dec21.) iszonyatos hó volt és hideg. Apu alig tudott átvágni rajta, h elhozza a lerakatból a kiságyamat. :) Mondjuk hozzá tartozik az igazsághoz az is, h kicsit előbb jöttem...
Nem tudom ti, h vagytok vele, de ahogy közeleg az idő, egyre többet mesélnek a családtagok a kisbaba/kisgyerek koromról. :D

Gabi
Gratulálok a csudijó eredményekhez! :D :)
Annyira jó, amikor nem kell az embernek idegesítenie magát, hanem minden rendben zajlik!
Sikerült valamit venni?

Hencsi
Mi volt a nagy bejelentésen?
(Én enyhén sokkot kaptam és hajnali fél6kor keltettem mindenkit annak idején.... :D :D :D És nem haragudtak meg. :) :D Elméletileg :? :) :D )

Suzy
Ma már te pihizel? :)
Ha igen akkor jó pihenést és kikapcsolódást Apácskával! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Ma itthon vagyok, két naponta megyek dolgozni, így döntöttem, sok mindent el kell intéznem, posta, utalások, itthoni teendők kint a kerteben, na ezt mondjuk a férjem fogja csinálni és csak kitalálom, hogy mit hova szeretnék :wink: délután sütögetünk valami, pihenés és már el is telik a nap :!: :roll: :wink:

Gabi
Örülök, hogy minden rendben veletek :lol: nekem is volt még korábban egy kis fehérje a vizeletemben, de megszűnt, már tartottam tőle, hogy valami baci, de semmi nem tenyészett ki :!: :roll:
Jajjj, de jó, hogy a cukor is jó, mert elég sok terhességi diabetes van mostanában :!: :roll: :wink:
A vasra nálam is kíváncsi vagyok majd, de rendeződni fog biztosan :!: egyébként Én fel fogok venni egy-két injekciót, ha nem alakul a vége felé sem, mert nem szeretném, ha a szülés után iszonyúan alacsony lenne és semmi erőm nem lenne, mint ahogy szegény Nővérem is járt :!: :cry: a végén vénásan kapta a vasat :shock: na az iszonyat volt, senki nem figyelt az alacsony hgb-ra és hematokritra :evil:
Nem mész mostanában IKEA-ba :?:

Vivi
Milyen volt a tegnapi napod, nagyon húzós :?: remélem tudtok menni szőnyeget venni :!: :?: :wink:

Meleg lesz ma is :!: :roll:

Tegnap mire végeztem a fogászaton bucira dagadtak a lábaim, a férjem jött értem, még persze megkért, hogy fogkő eltávolítást csináljak már neki, jól el voltam pedig már fáradva, de megcsináltam :!: :wink: utána haza egy jó nagy zaba és alvás :lol:
Kíváncsiságból ráálltam a mérlegre ugyan mennyit híztam május 21 óta, mert azóta nem is mértem magam, hogy a védő nénim mért, 78kg vagyok :shock: majd nem leestem onnan :shock: te jó ég, mekkora leszek Én novemberre :?: :roll:
Nekem a központi védőnői szolgálatnál nem is mérnek súlyt soha, csak be kell mondanom és hát Én még mindig az utolsót mondtam, na de majd most aug. 23-án megyek a csaj kis fog akadni, de nincs mese ez van :!: :roll: :wink:

Most ma már beindult Cipike is, tegnap egyfolytában ezen aggódtam, na mi lehet vele, hogy nem érzem a kis mozgásást :roll: :wink:

Orsi
Jó vásárlást :!: :wink:

Hencsi
Miért haragudott meg Rátok :?: biztosan idővel megenyhül a szíve :roll:
Mi volt otthon :?:

Szép, vidám napot Csajszik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Jó kis napod lesz! :) :D Aztán csak ügyesen az irányítgatással! :D :D :D
Csak picit volt húzós a tegnap. Megint nehéz volt visszaállni "munkaüzemmódba".
Meg a fő problémát az okozza, h a mi részünkön nincs női WC. Kb. 7-8 perc mire átsétálok a másik épületbe. És Barni amikor nagyon eltalálja a hólyagomat nem túl kellemes szalani... :oops: :? :roll:

Ne aggódj a súlyod miatt! Ezek öröm kilók! :)
Unokatesóm az első felébe felszedett 10kg-t, és utána beállt egy egészséges étrendre és meg is állt neki ott.

Szép napot mindenkinek! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Még a gép előtt ülök, nehéz innen felkelni, mire bájorom a 3 topikot :shock: :lol:
Jajjj, az nagyon rossz lehet, sokáig nem is lehet tartogatni és ugye időben sem lehet elindulni :!: sok férfi között dolgozol :?: hogy hogy nincs női WC :?:
Nem aggódás képen írtam a súlyomat, csak kíváncsiságból mértem, úgy sem tudok mit csinálni :!: :roll: :wink: változatlanul nem eszem édességet március óta :roll: :!:

Már korábban akartam kérdezni, hogy Nektek is van folyásotok :?:

A tegnapi hasfájás megszűnt szerintem a front okozta mindezt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt lányok! :D
Tiszta happy vagyok :D Megvolt tegnap este a nagy bejelentés!Először kicsit megijedt anyu,hogy akkor most hogy lesz,meg rossz az időzítés,meg hogy a párom még fiatal és nem fogja-e meggondolni magát,de aztán megnyugodott és mondta hogy azért örül neki!Mindent megbeszéltünk hogy hogy legyen! :D Úgyhogy most már teljesen nyugodt vagyok!

hencsi25

Hencsi
Nagyon örülök az örömödnek, micsoda jó hír :roll: :D :D :D nyugodj meg és éld tovább a kismamaság minden apró örömét velünk együtt :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát tényleg megnyugodtam :wink: Most már csak apuék vannak vissza :D De az könnyen fog menni :wink: A párom is úgy izgult,de most már tényleg koncentrálhatunk a babráa,hogy minden rendben legyen!
Alig várom a jövő hét pénteki ultrahangot! :D
Akartam kérdezni hogy nektek is volt-e fehér folyásotok ami néha ilyen darabos?Kicsit megijedtünk tegnap hogy mi lehet ez.

hencsi25

Jó reggelt!

Hát megmondom őszintén,jó sz@r éjszakám volt.2-5-ig virrasztottam :twisted: :evil: :twisted: És Roli baba is tett róla,hogy véletlenül se tudjak aludni.Ennyire még soha nem mocorgott :shock: Aztán apa kelt 6.20-kor és azóta megint fent vagyok. :cry:
Pedig ma nekem is van dolgom,posta,stb...........

Suzy!
Nagyon ráéreztél,mert pont ma megyünk IKEA-ba,mert van 800ft-ért 2db-os fehér gumis lepedő,kiságyba.Megnézzük,ha jó veszünk is.
Meg még megyünk megvenni az ágyneműt,remélem lesz valami aranyos.Tegnap néztem hálóingeket is.Hát csajok én kb 20 éve nem aludtam abban,de most muszáj leszek venni.
A vas nekem jobb lett,mint legutóbb,de még nem az igazi.Remélem azért vénásan nem kell nyomatnom :shock:

Vivi!
Nincs női wc az épületben ahol vagy???Nem irigyellek!!!!

Lányok!
Nominak nincs net az új lakásban?Emlékszik valaki,hogy említett e ilyet?
És Erika?

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Nekem van folyásom,mondjuk nekem világ életemben volt is.

Hencsi!
Örülök,hogy örültök! :lol: Kár volt annyira izgulni :lol:
A darabos folyás nem jó!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Pont ezt mondtam hogy nem is kellett volna annyira izgulnom! :D
Gondolom valami fertőzésre utalhat?

hencsi25

Hencsi!
Én gombára tippelek.Viszket?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Én is arra gondoltam mert volt már ilyen hasonlóm régebben,csak most nem viszket!

hencsi25

Hencsi!
Szerintem fog viszketni is sajnos.Nekem is kb a 11.héten volt és kérdeztem a dokit mi legyen,várnom kellett a 12.hétig,akkor vettem canestent.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,
most csak pikk-pakk:
Anna,
nagyon örülök, hogy írtál, és hogy minden oké :) Na meg hogy lesz még egy Emese :D

Hencsi,
örülök, hogy anyukáddal meg lett beszélve és hogy örül :)

Mennem kell, de majd elolvaslak titeket.
Jók legyetek,

n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Gabi
Van is otthon canesten kenőcsöm,csak nem mertem elkezdeni mert hátha rosszat csinálok.Kenőcsöt használtál vagy kúpot is?

hencsi25

Noemi
Hát igen,megkönnyebültünk hogy így fogadta anyu :D

hencsi25

Hencsi!
A kettőt egyszerre,a kúpot az applikátor nélkül,ezt direkt mondta a doki.

Noémi!
Hova rohansz/rohantál???

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi a segítséget! :wink:

hencsi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X