Sziasztok!
Ma kimerítőek voltak a lányok
De most alszanak, mondjuk Vera kiérdemelt egy popsi verést. Ha nem alszik du, éjjel katasztrofálisan viselkedik. Ez volt most is. Ráadásul még picit be is pisilt, úh lepedőt kellett húzni
Aztán meg nem bírtam vissza aludni.
Már sokkal, sokkal jobban vagyok. Nagyon úgy vélem, hogy a RR torna tette ezt velem, mármint a sok nyilalást, és keményedést. Pedig csak az első 5 percet tudtam végigcsinálni, mert kiscsajunk nem engedte tovább. De hát nem is baj, mi lett volna, ha végig csinálom.
Saját elhatározásból emeltem a magnézium adagot, egyenlőre csak egy fél szemmel szedek többet a nap közepén, este reggel egy egy egész szemet továbbra is! Talán jó lesz így, ha nem tovább emelem!
A kúp meg hatásosnak tűnik.
Na és egy kellemetlenség. Nem tudom, hogy nektek volt e, kismamiknak van e ilyen, de nekem az egyik babó nagyon elszorítja a húgyhólyagomat, és van hogy felállok a pisilés után, gondolván vége, és még jön pár csepp. Na tegnap nem pár csepp jött és hirtelen meg is ijedtem, hogy akkor most mi van??? De csak egy kis inkontinencia!
Trixi: hát én olyan boldog lennék, ha már a helyedben lehetnék. Ne félj semmitől, minden nagyon jól fog alakulni. A babák szép nagyok, és boldog lehetsz, mert hamarosan a karodban tarthatod őket
Nem is nagy a pocakod!!!
Nagyon gondolok rád szerdán!
Szerdán amúgy már én is 26. hetemet töltöm, úh már csak 2 hét, és elérem Vanda dokija által "nem lesz gond" 28. hetes határt
Alig várom!
Aztán hétfőn megyek dokihoz és uh-ra. Már nagyon rég láttam prüntyiket, kíváncsi vagyok hogy vannak!
Andi: tündériek a babáid! Annyira édesen, nyugodtan szunyálnak. Egyébként nem szoptatod már őket???
Edit: neked is édesek voltak a pici babók. De hogy megnőttek már
Na szép napot mindenkinek.
Trixi remélem még jelentkezel, mielőtt lelépsz!