Új privát üzeneted érkezett!

Trixi: Remélem nem lesz gond a folyamatosan romló eredményeid miatt. A babák meg ha ki akarnak jönni, szerintem már nagyon jó időben vannak. Azért az is fontos, hogy az anyukájuk állapota is jó legyen, bár tudom neked is csak ők számítanak a legjobban. Mindenesetre azért vigyázz magadra - már ha tudsz.

Nyulasz: nem tudom mi lehet a babókkal. Esetleg nem tetszik nekik a póz, vagy talán elkezdett fájni a hasuk? Engem is érdekel, mint mond a szoptatási tanácsadó!

Kissé fura érzésem van most, a hüvelybe kisugárzó enyhe "fájdalom" de nem fájásnak mondanám. Estére kissé fájt a pocim, pedig nem is dolgoztam agyon ma magam. Levágtam anyu és a férjem haját, meg vasaltam, persze ülve. Na ez furi. Azt hiszem beveszek egy extra magnéziumot! A végén tényleg beton lesz a méhszájam!

Kata
labkat

Nyulasz!
A szopi sztrájknak vannak ilyen jelei!!!Nálatok cumiznak a babák? Szupi lenne,ha menne az a tanácsadó!!Hátha lennének használható ötletei.

Kata!
Ha holnap marad ez az érzés,szaladj be ügyeletre!A nyíló méhszáj is ilyen nyilaló érzéssel ját.Nálad meg a fertőzés miatt előfordulhat ilyesmi!Szóval jobb félni,mint megijedni alapon nézesd meg magad!!!!

Trix!
Hajrá!Ügyik vagytok!

Kép

Kép
edit73

Edit: úgy tűnik, most elmúlt. Talán segített a magnézium pezsi. Most a húgyhólyagomra nyomulnak a bébik. Olyan furi, mert itt feszengenek, és nincs egy puha hely se a pocakomon! Folyton pisilnem kell! Na remélem nem lesz gond, még jó, hogy éjszaka jön!

Jó éjt mindenkinek!

Kata
labkat

...majd írom a tanácsadót is...

Lányok,este pótoltunk tápival :( ...olyan hülyén jött ki a fürdés elötti kaja,hogy csak 1 óra telt el,és szerintem nem lett már annyi tejem...olyan puha volt már a mellem,és ha megnyomtam nem igazán jött belőle :( 19.45-21.30-ig etettem,persze volt közben bealvás cicin,zsupsz az ágyba,aztán sírás,így vissza,aztán kaka,aztán megint vissza,végül Balázs annyira sírt a cicin,biztos nem jött neki semmi :( ...csináltam 60-60 tápit,és végül 15-15 fogyott belőle...na,ennyi kellett a boldogsághoz.Aztán 22-kor leraktuk őket,éa hajnal 3-ig aludtak...akkor meg már úgy bedurrant a mellem,úgyhogy kajcsi után még lefejtem kézzel 60-at,így este ezt meg tudják kapni.
...de fejni nem szoktam egyébként,mert 2-2.5 óránként mindkét cicit lecsapolják.
...most apa elment karamalzért,remélem lesz az intersparban :D
Vendég

Mamócák, az normális, hogy ha feszengenek a babák az egész hasam bekeményedik??? Olyan fura, mert most sokat csinálják. Eléggé parázok, bár próbálok megnyugodni, csak nem tudom mi a normális. Úgy érzem, hogy az egyik baba lába folyton a húgyhólyagomat tapossa, így van hogy egymás után többször is el kell mennem pisilni. Épp mint amikor húgyúti fertőzése van az embernek, de nincs, mert az tudom milyen. Csak ahhoz hasonlít. Lehet hogy nem is a hüvelybe nyilaló érzés ez, hanem a hógyhólyagommal van valami? Nyugtassatok meg, mert olyan hülyén fel tudom magam idegesíteni :cry: :cry: :cry:
nekem a lányokkal csak a terhesség vége felé volt ilyen kifeszülősdi, de jobb oldali baba szinte csak ezt csinálja. Mintha folyton nyújtózkodna, és ezzel kellemetlenségeket okoz. Nem zavar, ha tudom, hogy ez teljesen normális! Normális? Van hogy egyszerre nyomulnak, és kőkemény lesz a hasam....

Kata
labkat

Kata!
Az hogy keményedik a hasad normális.De elővigyázatosságra int!!Jól értettem,hogy csak magnézium pezsgőtablettát szed? Magne B6 vagy magnesii citrici??? Egyiket sem írta fel a dokid?Mindenképp meg kell emelni a magnézium adagodat!!!
Én megnézetném a helyedben magam még ma!!!Nincs a közelben nőgyógyászati-ügyelet?
Azért a fertőzés, a nyilaló érzés,a keményedés és a gyakori vizelési inger már több mint gyanús!!Okozhatják a babák is,de más is!!! Nekem olyan,hogy ennyi tünet szinte egyszerre jelentkezett volna,olyan nem volt.

Kép

Kép
edit73

Kata!
Recept nélkül is adják: MAGNEROT. Én félidőtől 3*2vel szedtem. Amúgy normális, hogy keményedsz hamar, nincs ezzel gáz, nekem az ikrekkel már a 15. héttől beindult a műsor. Ketten vannak, nagyobb a terhelés.
vovanda

Nem, Béres magnéziumot szedek naponta 2 szemet. 250mg-os magnézium tartalommal! Tehát napi 500mg magnéziumot szedek. Kérdeztem a dokitól a magnerotot, ő azt mondta, hogy azt nem nagyon szokta ajánlani - hogy miért, azt nem tudom!
Aztán ha gond van, akkor bedobok még egy 250mg-os magnézium pezsitablettát!

Edit: nincs itt a környéken ilyen nőgyógyászati ügyelet. Kerepesre nem mennék, se Hatvanba. Akkor már inkább benéznék a MÁV-ba. De nem tudom, hogy ez itt most kellene e! Szerinted annyira gáz a szitu?

vovanda: egyébként ez a magnerot hány mg-os magnézium?

Kata
labkat

Sziasztok!
Ma hazaszöktem, de megyek is vissza, nehogy üresen találják az ágyam... :roll: Volt egy kis riadalmam csütörtök délben, mert pár csepp rózsaszínes-barnás csöppet találtam a betétemen. Szóltam a nővéreknek, gyorsan csináltak NST-t, ami nagyon jó lett. :) Erre elküldtek UH-ra, BF-re és TVS-re tegnap (jól kiokultam rövidítésekből! :) a BF az áramlási vizsgálat, a TVS pedig hüvelyi UH-os méhnyak-vizsgálat). Minden a legnagyobb rendben, sőt még annál is jobb (kivéve, hogy Ajsika még mindig faros, tehát marad a császár :( ). Babácskák szép nagyok, áramlás szuper, méhnyak 28 mm és TELJESEN ZÁRT :shock: (3 hete doki kézi vizsgálattal 1 ujjnyira végig nyitva talált, hm :roll: ) Jövőhéten esélyes a programozott császár, mert a doki szerint ikreknél ilyenkor már több veszélyt rejt a várakozást, mint előnyt. (Ha rajta múllott volna, már meglennének a babáink.....) :roll: :roll: Hétfőn talán okosabbak leszünk. Pocakfotót majd teszek, ha lesz rá idő, bár nemsokára mennünk kell.... Esetleg majd utólag....

Vigyázzatok magatokra, gondoljatok rám!
Puszi mindenkinek!!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: szökdösünk-szökdösünk? :lol: Örülök, hogy ennyire jól vagytok! Most már tényleg nincs sok hátra, lehet, hogy legközelebb már a babás hírekkel jössz! :D

Kata: nekem a dokim receptre írja a magnesii citricit+ calciummal, 3x 500 mg Mg megy így naponta és még mindíg fogalmam sincs, hogy milyen érzés keményedni. Viszont azt az elejétől tudom, hogy milyen az amikor az egyik gyermek a húgyhólyagomon fekszik, vagy éppen azon ugrál, pontosan olyan, amilyennek írtad! És nyilallgathat, szúkálgathat, viszont a fertőzésemnél, amikor kúpozni kellett, nekem mindíg nyilallt a hüvelyem és még vérezgettem is tőle. Dokim szerint ez rendben volt és a kúp elfogytával meg is szűntek ezek a kellemetlenségek. Illetve amikor többet vagyok talpon a kelleténél és elfelejtek eldőlni pihenni, akkor is nyilallgat a hüvelyem, ilyenkor a mindíg eszembe jut, hogy el kell dőlni, mese nincs.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Trix! Örülök, hogy nem kellett bent maradnod. Kitartás!

Rana! Csak ügyesen, gondolunk rád!

Kép
tigriske1978

Timi: de jó hogy ezt leírtad. Már sokkal jobban vagyok egyébként. Tegnap este elkezdtem a hüvelyflóra helyreállító kúpot is használni. A hüvelybe nyilalások már elmúltak, és kevesebbet is pisilek. Most már csak néha fáj az alhasam, de ez lehet simán a fertőzéstől. A pisim kicsit savas lehet, mert picit erősnek érzem, de ez is a fertőzés miatt lehet. A hasam nehéz, ezt érzem! Nehezen mozgok, és fáj a derekam, ezért jobbára pihenek. Ülök, vagy fekszek. És kissé olyan érzés, mintha a hüvelyre is nehezednének a babák, de azt hiszem nyulasz írta még, mikor pocakban voltak neki a babák, hogy neki is ilyen volt, sőt tán nyilalgatást is írt. Szóval úgy érzem ha pihenek a tünetek nem jelentkeznek, ha jobban aktivizálom magamat, akkor viszont jelentkeznek. Szóval pihenésre ítéltem magamat!

Rana: Örülök, hogy jól vagy. Fura hogy a dokid nyitottnak vélte a méhszájadat, most meg zárt. Talán azért mondta, mert be akart fektetni??? Ügyesek legyetek!

Kata
labkat

Még annyit akartam írni, hogy azért már mégis olyan a mostani állapotom, mintha egy babával a vége felé járnék. Nem csoda, ha fáradtabb vagyok, ha fáj a derekam... A fertőzése meg remélem hogy elmúlik a kúra befejeztével.
A babák meg karácsonyra születnek és kész :) :) :)

Kata
labkat

Kata!
Örülök,hogy jobban érzed magad!!A pozitív gondolatok meg mindig nagyon fontosak!!! Te pedig karácsonyi ajándéknak "kérted" a babákat és akkor úgy is lesz!!! :wink: :D Hajrá!!!
(parázni meg elég,ha én parázok helyetted,mert én úgy is olyan vagyok)

Rana!
Mennek a drukkok!!!

Kép

Kép
edit73

Edit: nagyon kedves vagy. Akkor ha téged sem zavar, a parázást rád hagyom :lol:

Amúgy elgondolkoztam Timi magnézium bevitelén. Én napi 500mg-ot szedek ellenben Timi napi 1500mg-val. Egy hét múlva megyek dokihoz, hétfőn. Ha addig is bekeményedik a poci egy egy sétától vagy ilyesmi, akkor kérem, hogy emeljük az adagot. Ha már lehet 1500mg-ot is szedni. Az se érdekel, ha emiatt csaszi lesz a vége, de karácsonyig azért jobb ha bent maradnak, hogy elég érett babák legyenek.

Csináltam pocakfotót magamról. Egyet hátulról, azt hiszem nyulasz csinált ilyet anno, egyet meg oldalról. A fejemet inkább levágtam, mert nem volt túl előnyös :roll:

Kép

Kép

Kata
labkat

Kata: hát hátulról nem látszik, hogy terhes vagy, a pocakod meg szép nagy! :) Barátnőm múlt héten közölte, hogy ő kb. ekkora pocakkal ment szülni, amekkora most nekem van. Kedden majd én is fotózok. Ja, nekem eleve azért lett ennyi Mg felírva, mert volt már egy vetélésem sajnos.

Edit: paradublőr! :D Az enyémet nem szeretnéd átvállalni? A napokban rám tört, hogy már csak 2 hónap és én még nagyon nem akarok szülni! :? Ti már tapasztalt anyukák vagytok, nekem meg mindent most kell majd megtanulnom, egyből dupla kiadásban. Szóval első gyerekes paráim vannak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: várom a fotókat :) Nem tudtam a vetélésről :( Amúgy nekem is voltak első gyerekes paráim. Szülés előtt közvetlenül nem akartam szülni menni (egy héttel előbb jött Verus) mert még nem éreztem magamat késznek rá! Most viszont már alig várom hogy kint legyenek a babák. Valahogy másodjára, harmadjára nem olyan élvezetes a terhesség, inkább a végét várom, a szülést :) Bizarr nem? Kíváncsi vagyok hogy alakul és őszintén már néha türelmetlen is vagyok. De az megnyugtató, hogy aránylag "rohan az idő" :)

Kata
labkat

Kata!
megegyeztünk!!! :wink:
Szép a pocid!És hátulról meg nem mondanám,hogy babákat vársz.

Timi!
Bevállalom a tiedet is!!!Nálam elfér!
Nekem se első babák a trikrek,de hidd el,én is paráztam.Én a szüléstől is féltem.Százszor inkább megszültem volna őket természetes úton,mint csaszival.De hát nem volt választás!!!Aztán tartottam attól is,hogy mi lesz utánna.Nagyon jól jött,hogy 3hétig még bent voltak a fiúk.Összeszedtem kicsit magam.Azért annak is vannak pozitív hatásai,hogy éjszakára nem voltak velem.Legalább jól kialudtam magam,mire hazajöttünk.Nem vagyok eg ylusta nő,de kellett!!Hisz már előtte se tudtam pihenni!(az utánna köv. 3évről meg ne is beszéljünk)
Menni fog!Ne félj!!Amikor ott leszel,ösztönből fognak jönni a tennivalók!!!!Csak 2dologra kell koncentrálni:tele has és tiszta pelus!!!! :lol:

Kép

Kép
edit73

Kata!
Én 20.héttől 4*2 magnesii citricit szedtem.Kellett is!Nekem ennyi mellett is keményedett a hasam.Bár nekem nem igazán az volt a rossz.Hanem amikor Beni annyira fent feküdt,hogy nem kaptam tőle levegőt!!! :shock:
Mindenképp irass fel valamit a dokiddal!

Kép

Kép
edit73

Edit: de jó amit írtál a szülésről. Én is próbálok majd a kórházban pihenni, itthon úgysem lehet. A csaszitól meg én is tartottam, de már kezdek megbarátkozni azzal, hogy az lesz, ha Isten is úgy akarja!

Kata
labkat

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Ilyen békesség van nálunk, ha teli a pocak... :lol: :wink:
Vendég

Kata! Hátulról egyáltalán nem látszik, hogy terhes vagy. Szép nagy pocak! Remélem jobban vagy már!

Andi! Nagyon aranyosak a babák!

Pont azon gondolkoztam, hogy én fogok közülünk utoljára szülni, és hogy remélem nem 2009-ben. Én karácsonykor még szeretnék otthon lenni a családdal és utána valamikor január végén jöhetnek a Pindúr Pandúrok, bár jó lenne ha a kiírt időig maradnának, de tudom ezt szinte kizárt. Szóval dec. 31-én töltöm be a 32 hetet, addig nyugi van.

Edit! Ti átalakítható (70*140 cm-es) vagy rácsos ágyat (60*120 cm-es) vettetek a fiúknak?

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Tigriske!
A legoptimálisabb körülmények mellett maradhatsz max. a 32hétig otthon!!!Szóval lelkiekben azért készítsd fel magad,hogy ha valami nem úgy alakul,akkor előbb (akár ünnepek alatt is) befektetnek.Nem tudom,milyen a dokid.Enyém nagyon jó fej volt,én meg maximálisan szót fogadtam neki+ a Dávidra való tekintettel sikerült elérnem a 32héti itthonmaradást. De a kórházban nagyon csodálkoztak ezen.Viszont a 2010 nagyon jó cél!!Ezt dumáld meg a csajokkal is!!! :lol:

Ágyak: anno a Dávid születése előtt mi olyan rácsos ágyat vettünk,ami később 70*180-as heverővé alakítható.Ennek 2pozícióban állítható volt a fekvőfelülete és tartozott hozzá pelenkázó szekrény is.Mi ezt az ágyat heverőként sose használtuk.
Ez volt meg a fiúk születésekor is.Meg kaptunk kölcsönbe 2 hagyományos,rácsos ágyat.Mindkettőnek állítható volt a fekvőfelülete.Egyiknek 2,másiknak 3pozicióban.
2dolog lesz nagyon fontos: állítható fekvőfelület és pelenkázó szekrény!!Nem szabad 3babát ágyon (sem a rácsos ágy tetején,sem a szülői ágyon illetve földön) pelekázni!!! A hátadnak,derekadnak kell egy olyan hely,ahol kénylemesen tudsz pelenkázni.
Rácsos ágyból meg szerintem nem kell extra!!!

Ilyen volt az egyik ágy:
Kép

Ilyen meg a másik (illetve majdnem ugyanilyen a harmadik is)
Kép

Andi!
Gyönyörűek a gyerekeid!!! :D És innen nézve,tényleg olyan kis nyugisnak tűnnek!Milyenek a napjaitok?

Kép

Kép
edit73

Kata,bizony terhelésre nekem is voltak nyilallások...és tessék több mg-t szedni!Szép pocak,és tényleg semmi nem látszik hátulról :lol: :lol: :lol:

Tigriske,kívánom,hogy még otthon lehess idén :wink: ...enyém doki 24.héttől befekteti a 3-as terheseket :roll:

Andi,nagyon cukik :D picit írhatnál magatokról!

Törpi,szeretnélek felhívni,ha nem zavarok...kérhetnék priviben számot? :oops:

Trix,Rana drukk!
Vendég

Tigriske!
Ne nagyon ringasd magad abba az illúzióba, hogy otthon karácsonyozol. Erősen sanszos, hogy befektetnek, kérdezd meg a dokidat, nála mi a menetrend. Nyíregyen 10 héttel járt előttem egy hármasikres csaj, őt a 26. héten fektették be. És a hármasokat ált. a 35. héten császározzák. Tovább már nem jó bent a babáknak. A nyíregyi csaj babái 1500 és 1800 gramm közötti súlyokkal születtek és kb. 2 hónap kórház után mehettek haza.
Hol fogsz szülni? Van anyaszállás? Merthogy a babók mennek inkuba, téged meg pár nap után "kiraknak" a szülészetről. Nyíregyen van anyaszálló, a PICes babák anyukái ott lehetnek. Sokat számít, hogy ott vagy -e a közelükben.
vovanda

Sziasztok Csajok!

Óriási híreim vannak:

Holnap reggel mindenféleképpen kórház, szerdán programozott császárom lesz. Alig hiszem el!!!!!!!!!
Ma még 14:00-kor fel kell hívnom a dokit a laboreredmények miatt és ha nagyon siralmas, akkor még ma kórház, de a császár akkor is csak szerdán lesz.
Teljesen be vagyok tojva, hogy mi lesz!

Na most fújok egyet és összeszedem magam, később jövök reagálni a dolgokra!!!

puszi

Kép

puszi Trix
trix78

Trix!
Ne parázz, a babókkal nagy gáz már nem lesz. Tüdőérlelőt gondolom kapsz. Csaszihoz: amint lehet, próbálj mozogni. Akkor hamarabb regenerálódsz. Varratszedésig a legszarabb, utána már látványosan jobban leszel. És a legfontosabb: ha nem tudsz szoptatni bármilyen oknál fogva, ahogy kiengednek az örzőből, kezdj el fejni, minimum 4 óránként, hogy legyen tejed (mellszívót vigyél). A császár meg kibírható, utána kicsit lassabban szeded össze magad, de nem vészes.
vovanda

Trix: Hűha! Begyorsultak az események! Nagyon drukkolok szerdára! Minden rendben lesz! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Trix!
Juj!mennek a drukkok!Hajrá!
Ki ad majd hírt rólad? Párod ír ide pár sort vagy küldesz valakinek sms-t?

Tigriske!
A "kisregényemből az lemaradt,hogy nekünk 70*140-es és 60*120-as ágyunk is volt.Ez lényegtelen,mert ovi előtt legkésőbb azért illik lecserélni a rácsos ágyat leesésgátlós heverőre(mi 2évesen cseréltük le az ágyukat,mert a kölcsönágy kellett a gazdájának). Tehát méretileg a kisebb ágy is elég lett volna nekik.
Amúgy hogy állsz a vásárlással?

Kép

Kép
edit73

Köszi a drukkokat mindenkinek!

Rana: Úgy néz ki, most be előzlek!
Ti nagyon ügyesek vagytok, örülök, hogy minden rendben van Veletek! :lol:
Szorítok és drukkolok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is és problémamentes szülést, szép nagy, egészséges Babákat és sok tejcsit kívánok! :lol: :lol:

Kata: jobbulást kívánok és pihenj sokat! Azoknak a Babáknak még bent kell maradniuk egy darabig, csak nyugi.
Én is Magnerotot szedtem és szinte soha nem keményedtem, csak ajánlani tudom.
Ja, és a pocakfotó is baromi jó, hátulról tényleg nem látszik semmi.

Timi: már Te is közeledsz a 30. hét felé! Csak így tovább, ügyi vagy! Már nincs olyan sok hátra!!! Kitartás!

Vovanda: köszi a tippeket, jegyzek mindent! Mellszívóm van. Tüdőérlelőről nem szólt a dokker. Múlt héten pont azt fejtegette, hogy a 35. hét már jó, mert a Babócák tüdeje elég fejlett lesz addigra. Gondolom már nem szükséges ilyenkor adni!

Andi: ezek a Babák csodásak és a képek alapján nagyon nyugisnak látszódnak! Nagyon büszke lehetsz rájuk!

Nyulasz: mizu szopiügyben? Remélem, már jobb a helyzet!
Hamarosan már én is ilyen dolgokon fogok aggódni! Kíváncsi vagyok nálunk mi lesz a helyzet... :wink:

Edit, Tigriske: a tapasztalt és a leendő hármasikres Anyuka!
Nem lehet semmi ezt megemészteni és felkészülni a három Baba fogadására! Én még a kettő Babát is alig hiszem el, pedig tudom, hogy itt vannak és hamarosan kint lesznek velünk.
De úgy látszik minden helyzetre van megoldás és Edit itt a jó példa! Tigriske: kitartást és írtam Neked a BMC-s topikba! :lol:

Híreket Tigriske biztos tud majd Nektek adni, neki fog menni sms az biztos!!!

Szóval a pocakfotó tartozásom most lerovom, ma készült fotó:

Kép

Kép

Puszi Mindenkinek és a Kismamiknak kitartást a továbbiakhoz!!!!

Vigyázzatok Magatokra!

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!

Ma kimerítőek voltak a lányok :oops: De most alszanak, mondjuk Vera kiérdemelt egy popsi verést. Ha nem alszik du, éjjel katasztrofálisan viselkedik. Ez volt most is. Ráadásul még picit be is pisilt, úh lepedőt kellett húzni :shock: Aztán meg nem bírtam vissza aludni.

Már sokkal, sokkal jobban vagyok. Nagyon úgy vélem, hogy a RR torna tette ezt velem, mármint a sok nyilalást, és keményedést. Pedig csak az első 5 percet tudtam végigcsinálni, mert kiscsajunk nem engedte tovább. De hát nem is baj, mi lett volna, ha végig csinálom.

Saját elhatározásból emeltem a magnézium adagot, egyenlőre csak egy fél szemmel szedek többet a nap közepén, este reggel egy egy egész szemet továbbra is! Talán jó lesz így, ha nem tovább emelem!
A kúp meg hatásosnak tűnik.

Na és egy kellemetlenség. Nem tudom, hogy nektek volt e, kismamiknak van e ilyen, de nekem az egyik babó nagyon elszorítja a húgyhólyagomat, és van hogy felállok a pisilés után, gondolván vége, és még jön pár csepp. Na tegnap nem pár csepp jött és hirtelen meg is ijedtem, hogy akkor most mi van??? De csak egy kis inkontinencia! :roll:

Trixi: hát én olyan boldog lennék, ha már a helyedben lehetnék. Ne félj semmitől, minden nagyon jól fog alakulni. A babák szép nagyok, és boldog lehetsz, mert hamarosan a karodban tarthatod őket :) Nem is nagy a pocakod!!! :shock: Nagyon gondolok rád szerdán!

Szerdán amúgy már én is 26. hetemet töltöm, úh már csak 2 hét, és elérem Vanda dokija által "nem lesz gond" 28. hetes határt :o Alig várom!
Aztán hétfőn megyek dokihoz és uh-ra. Már nagyon rég láttam prüntyiket, kíváncsi vagyok hogy vannak!

Andi: tündériek a babáid! Annyira édesen, nyugodtan szunyálnak. Egyébként nem szoptatod már őket???

Edit: neked is édesek voltak a pici babók. De hogy megnőttek már
:shock:

Na szép napot mindenkinek. Trixi remélem még jelentkezel, mielőtt lelépsz!

Kata
labkat

Köszi a drukkokat Csajok, nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Ma még itthon alszom, holnap reggel vesznek fel a kórházba! :wink: :)

Már nagyon izgatott vagyok, Párommal együtt!
Tudom, hogy minden ok lesz, de azért szerintem ez természetes, hogy az új helyzet miatt izgatottak vagyunk és kicsit parázunk is.
Nekünk még nincs gyerekünk, úgyhogy egy teljesen új világot fogunk megismerni napokon belül a két kis Picúrral. :lol: :lol:

Remélem Veletek is minden rendben lesz!!! Ha vannak hírek, Tigriske majd átadja Nektek!

Kata: szerintem hanyagold RR tornáját és pihizz akkor minél többet.
Én már eldöntöttem, hogy ma már én sem csinálok semmit! :wink:

Kép

puszi Trix
trix78

Trix: izgalmas napok előtt álltok az biztos! :wink: Ahogy olvaslak úgy érzem, hogy a várakozás nagyobb már, mint a para! :wink: Nagyon várjuk a híreket! Ja, és nagyon csini kismami vagy!

Kata: te még tornázol? Engem letiltott a doki a 20. hét környékén.

Én ma végre végeztem az összes babaholmi kimosásával-vasalásával. Egy hete rám tört, hogy mindent rendbe kell tennem és most már végre megnyugszom és pihenhetek. A héten lehet, hogy a kórházas cuccokat is összerakom, de ahhoz még kell ezt-azt venni. Mondjuk nem sietek sehová, cél a dec. 1.!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Trix! Nagyon-nagyon szorítok szerdára, remélem nagyon ügyes lesz a dokibácsink. Írj ha megvannak a babák és már tudsz mozogni, akár éjjel is be vagyok kapcsolva. Nagyon szép kismama vagy.

Edit, Nyulasz, Vovanda! Szerencsére az én dokimnak nincs befektetési protokollja, csak akkor kell kórházba menni ha baj van. Szerencsére eddig én teljesen jól vagyok, se fertőzés, se cukor, se nyíló méhszáj (lekopogom: kopp-kopp-kopp). Most volt a genetikai UH és teljesen egyformák és nagyon mozgékonyak. Így remélem maradunk itthon. Már nem dolgozom, ma megvolt itthon a nagytakarítás, innentől kezdve tényleg én leszek a megtestesült nyugdíjas. Köszi az ágyas képeket.
Vásárlás: hát babakocsink van, ruháink vannak (de még át kell néznem őket), van már 2 db légzésfigyelőn és 2 db pihenőszékünk, 2 kis kádunk. A szoba ki van festve. Még kell az ágy, a matrac, a fejvédő, egy légzésfigyelő, szagmentes pelustartó és némi játék. Illetve most rendelem meg a heverőt magamnak a szobájukba.

Most elrakom magam holnapra, mert ezt a hsz-t harmadszorra írtam meg, mert a gép mindig újraindult. Szóval ez nem teljesen az én napom.

Kép
tigriske1978

Nem tornáztam lányok, csak most éreztem magamban az erőt, és kedvem támadt rá. Terhesség előtt sikerült rendszeresen tornáznom. Aztán terhesség elején olyan rosszul voltam, hogy nem ment. Aztán meg hamar elkezdtem keményedni, így nem mertem. Nem tudom honnan jött ez a hülye ötletem :roll:

Timi: én már azt várom, hogy mikor lesz meg a hálóban is az ablak csere, és utána berakjuk a kiságyakat. Ez már talán csak 1-2 hét. A ruhákat folyamatosan mosom, és pakolom a szerkénybe. Egy hete kb átvariáltuk a gyerek bútort, hogy mindkét lány ruhái elférjenek benne, és a mi bútorunkból Johi ruháinka a helyét elkezdték átvenni a picurkák ruhái. Olyan pici rucik :oops: :shock: :)

tigriske: hú de jól álltok. Most hogy így leírtad, már én is jobb ha szépen átgondolom, hogy mi kell még!

Kata
labkat

Sziasztok Lányok!

Őszintén megmondom, mikor megláttam az elmaradt adag olvasnivalót, magamhoz vettem egy doboz alkoholmentes sört, és mint pasik a focimeccshez, én is hozzákészültem az olvasáshoz. Biz'Isten, ha nem is minden nap, de 2-3 naponta olvastalak Benneteket, de hozzászólni már nem futotta. Mindenkiért szurkoltam, mindenkiben gyönyörködtem (a fürtös Noncsiban, a Trikrekben, Trixi és Kata pocakjában, Andi békés, csodaszép babáiban, a babaszobákban), ijedeztem, örömködtem csendben magamban. Ha valaki zugolvas minket, szerintem tuti jól szórakozik, és rengeteget tanul tőletek, és tök jó kis csapattá kovácsolódtunk :roll: :wink:
Azt hiszem ma egy kicsit szentimentális vagyok. Pedig eskü, egy csepp alkohol sincs a sörömben :lol:

Trix, Rana, nagyon izgulok értetek!!!!!!

Nyulasz, pü ment

Próbálok gyakrabban jönni, de a múlt hét havazás volt. Remélem ez nyugodtabb lesz :wink: :lol: Legalábbis ezt kértem a csajaimtól :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Sziasztok!

Nekem is sokszor csak az olvasásig futja :roll:

Trix,nagyon drukkolok,várjuk ám a híreket! :D Izgi :wink:
Vendég

törpi: olyan édes vagy :) Szerintem is jó kis csapat vagyunk :)
Amúgy hogy állsz a szopival???

nyulasz: nálatok azóta helyre állt a szopi, vagy maradt a hozzá táplálás?

Kata
labkat

Kata, hát azt hittem, én már ezen a témán túl vagyok. Nem problémázom tovább, ha ki kell egészíteni. De most bejött egy újabb tényező, Emma szopisztrájkja. Valszínű, én rontottam el azzal a dolgot, hogy éjszaka, ha felkelt, nem adtam neki cicit, mert más éjszakákon végig tudott aludni, na meg ha a Kicsi nem kel kajálni, akkor a Nagy (7,5kg 5 hónaposan) ne szivasson már éjjel. Gondoltam, ha a kezembe veszem és cumit kap, visszaaltatom, akkor leszokik. Ja, csak nem az éjszakai kelésről szokott le, hanem a szopizásról. Aztán lehet, hogy túl hamar vonok le következtetéseket, lehet, hogy a ma éjszakánk már rendben lesz. A remény hal meg utoljára :? De hallani kellett volna tegnap délután, meg ma éjszaka, mekkora ricsit levágott, ha cicire tettem :shock:

törpilla812

törpi: ha már így alakult, ne rágódj a dolgon. Még akkor se, ha többé nem akar már cicizni. Majdnem bírta 6 hónapig :)
Az éjszakáink nekünk is rosszak voltak az elmúlt két napban, én a teliholdnak tudom be - bár furi, hogy csak Verára hat :roll:

Kata
labkat

Jé, Kata, igazad van. Ez nekem is eszembe jutott, aztán ki is ment a fejemből. Pedig tuti a telihold hatása :wink: Mától minden okés lesz Emmával.

És amiért jöttem újra, Nyulasz, ezer bocs, hogy eddig nem írtam :oops: Ugyanis nekem nagyon bevált egy tejserkentő tea. És nem csak nekem. A Milupa MiluSun nevű granulátuma. Próbáld ki, nem olcsó, és nem kell az előírt adaggal fogyasztani, Neked csak kevés kiegészítésre van szükséged, szerintem elég egy, max két pohár naponta.

Megyek, hangverseny van.

törpilla812

Ígértem mára pocakképet. Íme a 29. hét:

Kép

Szemből valami nagyon deformált! :lol:

Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

tyűűűűűűűűű Timi, ez óriási :shock: Ehhez az enyém még picurkának mondható. Mondjuk még van 3 hét lemaradásom hozzád képest!

De izgi, Trixi babái már holnap meglesznek :)

Timi, bele gondoltál, hogy most már Rana után te következel? Azt számolgattam, hogy 9-10 hét és szerintem én is megszülök. Vagy legalábbis én nagyon úgy érzem, hogy max a 36. hétig húzzuk, ha már most ilyen sokat keményedik a pocim...

Egyébként méhszájad még teljesen zárt???

Ranáról nincs még hír???

Kata
labkat

Kata: bizony nagy! És nehéz is, főleg délutánra. A gondolat próbál betörni, hogy én leszek a következő Trix és Rana után, de igyekszem még elhessegetni! :wink: Nagyon szeretném ha a 37. hetet betöltve lenne a nagy találkozás! A külső méhszájam a 20. héttől 1 ujjnyira nyitva van, bár a múltkor a doki meglepődve állapította meg, hogy mintha összébb ment volna. Holnap kiderül hogy állunk, mert megyek délután dokihoz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Most beszéltem TRIX-szel, minden rendben. Babák és ő is jól vannak.
Tami 48 cm és 2200 g, Nándi 50 cm és 2600 g.

Kép
tigriske1978

Tigriske: köszi a nagyszerű hírt!

Trix: nagyon sok boldogságot, egészséget és tejecskét kívánok! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Trixnek gratula!!! Szép nagyok lettek a babák!
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?