Új privát üzeneted érkezett!

Az elején éjszakánként nagyon keményedett és görcsölt a pocim, szerencsére már csak nagyon ritkán!

Kép
milky

milky! Szedsz magneb6-ot? Vagy magnézium citrátot?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Igen, azt szedem. Napi 3x.

Kép
milky

Attól lett jobb? Mert nekem a citráttól, v mitől múlt el a görcs, 5 perces fájásaim lettek az idegességtől, szerencsére már régóta nem jött vissza. Akkor neked is használt:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Drága Tencsi! Nagyon Boldog X1. Születésnapot Kívánunk Neked! Teljen egészségben, és egy hatalmas márciusi boldogságban!

Pappilon várjuk a képet.
Gabka köszi. Akkor ketté osztom legközelebb. Azt tudtam nem árthat.
Nemlajos a táblát Monka csinálta. Nem tudom hol lehet, de remélem jól van.
Tencsi, jobbulást a gyerkőknek, vigyázz magadra!!!! Várjuk holnap a híreket.
Vica én szoktam vörösbort inni néha. Az is jó a vasra. Nekem szülés után kötelezően mondták szopi mellé. Végülis nem bántam.
Ja éccakai pisiket én si megúsztam eddig. Sztem annyira elfáradok napközben, hogy még a hólyagom sem kelt fel.
RSZG hol, vagy már?
Tényleg, madj szülés előtti telefonos riadóláncot csinálunk? Régi topicban megszült egy lány 31. hétre váratlanul, és 2 hónapig nem tudtunk nagyon semmit róla. Utána pedig aki engem riadóztatott, az utánam pár órával szült így nem tudtam csak megüzenni a többieknek, de ez más dolog.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát igen, mi azért nagyrészt egy időpontban szülünk, úgyhogy a megszokott hírhozónak nincs sok értelme, hiszen valószínűleg ő is éppen szül :roll:
na, akkor ezt még ki kell találnunk! 8)

kakilós muffint mentettétek? Csak hogy ne legyen nyavalygás később :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tencsinek én is sok boldogat!
Honnan tudjuk? :shock:
:roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Reméljük nálunk nem szül senki olyan hamar! Nekem most van az ismerőseim között aki ilyen korán szült, de annak nem lett jó vége....:(((((((((

Kép
milky

én kinyomtattam a kakis muffint :lol:
Rszg azt írtam sajna, h csak este jön :cry: addig izgulhatunk...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ma annyira elememben vagyok.... Főzök, mosok, takarítok, írok........
Délután ebből tuti egy nagy alvás lesz!

rszg hol vagy tényleg?

Kép
milky

milky! Mi lett az ismerősöddel?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mondom, rszg írta,h csak este jön:-(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Most szült kb. 1 hónapja a 27-28 hét körül egy kisfiút aki több mint 1 kg volt. Sajna 2 napot élt csak......:((((((((((((( Agyvérzést kapott. Rettenetes tragédia!!! Ne is beszéljünk róla.

Kép
milky

lányok, két link, ha korababákról akartok olvasni, megható és erőt adó blogot!
Ne a rossz hírekkel és a tragédiákkal eddzétek magatokat!

http://sudve.freeblog.hu/

http://newworldorder.freeblog.hu/

rszg
, ez kínzás, amit velünk csinálsz! Még hogy este... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na most jöttem rá, hogy székrekedés meg székrekedés között is különbség van.Már ahogy írtátok(Nemlajos pl), hogy nálatok az a baj, hogy nehezen sikerül a "produkció" :oops: Nekem viszont az a bajom, hogy egyáltalán ne sikerül, inger sincs, semmi. :shock: Egyszerűen nem tudok menni.Volt egy időszak, amikor úgy tűnt, helyreáll, de most megint több mint egy hét eltelt már és semmi...Ilyenkor mi van???

Kép
Kép
zazzy

Kellett nyavalyognom, most mintha mennem kéne :lol: Sziasztok!

Kép
Kép
zazzy

zazzy, ez nagyon gáz!!!! Igyál salaktalanító teát!!! Sok-sok folyadékot, szőlőt egyél!!!!

na? Sikerült?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sikerült :wink: :lol: Végre!
A védőnő a múltkor azt mondta, ez ilyenkor normális, de szerintem nem.Legalábbis ilyen hosszú idő.Még heti 2-re azt mondom, oké, de heti 0 :shock:

Kép
Kép
zazzy

Nézegettem a többi topikot, de bajban vagyok, hátha ti tudtok nekem segíteni!!!
Ajánljatok nekem dokit bp-en! Lécccit, akit szívből:-)

Köszi :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

GRATULA!!! Zizzy, igen, heti 0, naggyon dva. Én akkor készen vok, ha nincs minden nap! Az sem normális

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!! Elkezdtem mérni a pocakomat ... kiváncsi vagyok egy hét alatt mennyit nő ... :oops:

Rszg csak este jön ?? :( :(
zazzy te is szedsz vasat vagy mitől van ez ??
Nekem most írták fel, napi 3x1 de nemtudom hogy merjem e szedni...:S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!! Próbáld ki a szezámmagot!!!! Tényleg jó, abból egyél 3 szor 1 evőkanállal!!! Sógornőmnek a terhességi vérszegénységére bevált :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi!
Nem szedek vasat.Napi egy elevit, meg reggelente egy magne b6, ennyi.Ésa cukor miatt diétázom, tehát azt sem mondhatom, hogy egészségtelenül eszem!

Kép
Kép
zazzy

Akkor kipróbálom ! :) MErt inkább az mint ez a tabletta :) köszi szépen

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zazzy, gratula a produkcióhoz!
kakilós muffin az ihletet is meghozza, nem csak az eredményt :lol:

papillon, én csak a sajátomat ismerem, de nem ajánlanám nyugodt szívvel, túl sokat vállal szerintem (magánrendelésen fél hat helyett 9-kor sorra kerülni 8E-ért, szerintem durva). Mi van a TE dokiddal? :shock:

Én már meg is jártam a védőnőt, sajna mégiscsak híztam, de csak 1kg-ot az elmúlt hónapban, ami azért mindenképpen dicsérendő 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zazzy, napi egy Elevit, és csodálkozol, hogy nincs kaki? :twisted:
Próbáld ki a Hipp Natalt, ez egy gyümölcsszirup, terheseknek, a dm-ben kapni, kb 1000 Ft két kis üvegcse.
Én minden másnap iszom, és azóta van is produkció.
Az íze olyan, mintha picit romlott kubut innál, de szerintem az Elevit is borzalmas :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pedig én az elevitet szedem, de eddig nem volt vele gondom... De lehetséges hogy én is kipróbálom azt amit mondasz... A kettő együtt nem lehet gond nem :?:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Tegnap fél hatkor jártam erre utoljára, és termeltetek 2 oldalt! :shock: Nem mindenre fogok tudni reagálni...

Tencsi, Boldog szülinapot! Jobbulást a gyerkőcöknek.

Nemlajos, szerintem az iwiw árulkodott a szülinappal kapcsolatban. De rémlik, hogy még valakinek mostanság van, vagy volt. De az amézia miatt kiesett, ki az. Mindenesetre Neki is Boldog szülinapot!

Zazzy, és sokan mások, sajnálom a székrekedést. Egyébként tornáztok? Tudom mértékkel, de azért most sem árt egy kis mozgás. Főleg olyan, amely a belső szerveket is megmozgatja, azaz jóga. Ismerek egy csomó gyakorlatot, ami kifejezetten erre jó, csak azt nem tudom, hogy jelen állapotunkban melyik használható.

Zazzy, neked babavárás előtt is voltak ilyen gondjaid? Lehet, hogy nagyon lassú az anyagcseréd. Másrészt, ha jól emlékszem, neked van IR-ed? Lehet az is bezavar. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Mikor voltál, mész legközelebb orvoshoz? Hogy vagytok?

Dominooo, gartula a kisfiúhoz.

Moncsi, ha ez a gyógyi nem jön be, akkor kérj másikat, de a vashiányt ne hanyagold el.

Milky, nagyon szép a pocakod.

Kép
Kép
tessza76

Nemlajos, embere válogatja, nekem semmit gondot nem okoz az Elevit. Pedig sajna nem minden nap eszem gyümölcsöt.

Kép
Kép
tessza76

namlajos: azaz az igazság, h nem egészen választottam még, van egy, akihez átszoktam menni terhesrendelésről, aki nagyon szimpi meg minden, DE!!! állandóan olyan, mint a mosott sz@r, 36 órázik, jó, hogy nagyon fiatal, de karikák vannak már a szeme helyett. Félek, h amikor majd én szülök, ugyanilyen lesz. Meg a korházzal is vannak fenntartásaim, a vip szobák, a fizetősek jók, de ha az tele, akkor mehetek a dzsuvába... ezek az indokok :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát, akkor nem is tudom, mit lehetne ajánlani...
A jó dokik mind tele vannak munkával (kivéve, aki már válogat, mert megteheti, bár szerintem majdnem mind megtehetné, aztán mégse), a kórház meg... Ez melyik kórház? Mert én már többről is hallottam, hogy az alapítványi szobák okésak, de a többi... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

moncsi, azért naponta ne szedj párhuzamosan kétféle terhesvitamint, mert némelyik vitamin túladagolása sem szerencsés.
Nekem az volt a fő érv a Hipp Natal mellett, hogy abban van jód, az Elevitben meg nincs.
Kis érv, tudom, de érv :wink:
Természetesen van Elevitem is még, ha elfogy a Hipp, szedek abból két hétig vagy 6-ot, aztán újra... Így tuti, hogy semmiről nem maradok le.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az Uzsokiról :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon,

Én nagyon elégedett vagyok a dokimmal, szerintem szakembernek és embernek is kiváló... Én 2 gyereket szültem nála és még sok ismerősőm szült nála.
Viszont most már teljesen magánban van és ez bizony nagyon drága, akkor javaslom, ha stabilak az anyagi körülményeitek.
Mom parkban van a rendelése és a Tétényi kórházban vannak a szülések.
Viszont félidős terhesen már szívesen vesznek ám át a dokik, mert a 9 hónapot szeretik arra 'felhasználni', hogy kialakítsák a szülő nővel a kapcsolatot. Illetve, ha valami gázos dolog történik és mondjuk te perelsz, akkor nagyon nehéz azért felelni, amit nem ők kontroláltak....
katka2

Azonnal kérem a vonalzómat! Hol van???? :(
katka2

Zazzy mi is gratula! :) A nagy kis nagy dolgok. :lol: Nekem a terhességek tették rendbe, előtte voltam nehezen menős. Fura dolgok ezek.
A szülinapot csak megjegyeztem, mert nekem is nemsokára lesz. A wiw-et ritkán nézem. Monkának anno írtam priviben, mi lenne ha beírnánk a táblázatba, de nem reagált. Csináljunk új táblát? Akik benne akarnak lenni, írhtanak nekem privit adatokkal (akkor egyszerűbb), és megcsinálom vmikor. Nem ígérem, hogy most, mert duma van az ágyban már. (kh, szül. ideje, baba neve, anya szül. idő, .....?)Hm?
A Szt. Imrében több jó doki van. A kh pedig az egyik csúcs. 2 ágyas szobák vannak, amik nem fizetősek, 4 ágyra egy szuper zuhanyzó wc-vel, a felszereltség, hozzáállás jeles. Szívesen ajánlok dokit, írd meg milyen típúst kedvelsz. Én pl. nem az udvarlós típúst, ezért nem is olyan a dokim. Nekem fiatal 37 éves fickó az orvosom, nagyon szeretem. 7 e a magánrendelés. Sztk-ban is fogad, csak akkor ne vállaják a szülést. De ez sztem mindenhol így van.
Moncsi sztem ha a doki felírta a vasat én szedném...... nekem nem lett tőle bajom, több hónapig szedtem. Mondjuk én ált. a dokimra hallgatok, mert csak jobban tudja a dolgokat. Persze attól még a többi módszer is bizti jó. :wink: Bocsi, hogy belekotnyeleskedtem. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

katka, még csak holnap leszek 16 hetes, én úgy tom, h a 20. hétig szeretik a dokik, ha döntünk:-) köszi, tétény nekem nagyon messze van:-( és anyagilag kicsit gáz vok, de stabil :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Míg írtam Botka megszerezte a popitölrő dobozt a pelenkázóról, kiszedett mindent, és takarítja az ágyát. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Eltűnt a profile-ból.... (mármint a vonalzó)

Újra kellet kellett csinálni... Mik vannak!

Katka
katka2

A szt Imréről sok jót hallottam meg rosszat is:-( de sztem minden korháznál ez van... , csak szeretnék a közelben kh-t, nálatok ez nem szempont? :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon nekem 15 perc gyalog. Zsolti meg szemben dolgozik. :)
Na itt a kisördög. Lépünk mesézni.
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika!!! Hát ez szuper:-) hogy ilyen közel van neked, én zuglói vagyok:-( borzasztó édes a kis kölök!!! Én is ilyet akarok :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én a Szent Istvánban szülök, most Újpesten lakom, és a XX. kerületbe költözünk. Úgyhogy nekem gyakorlatilag sehonnan sem a legközelebbi, de hát ez van, odavalósi a dokinőm :roll:

kuklika, privi megy!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kuklika, édes a fiad. Hiába, ha valami koszos, azt meg kell takarítani. :lol: Van amit még te sem vehetsz észre!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
tessza76

olyan jó nektek, h van már dokitok, és biztosak vagytok benne 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ööö... biztos a halál meg az adózás, én elég sokat vívódtam a dokinővel. De most már vagyunk olyan viszonyban (és történt annyi tökölés), hogy legközelebb már meg tudom vele beszélni, hogy mi az, ami nekem nagyon nem tetszik. Remélem, csiszolódunk, de nem törünk :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

direkt akartál nőcit?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

direkt. Azzal nincs is baj, sokkal természetesebb vele női dolgokról beszélni.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az biztos, én is régen csak a nőket kerestem, de aztán jött egy, aki kva nagy fájdalmat okozott, azóta megfelel a pasi is :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

de ugye nem úgy okozott fájdalmat, hogy beleszerettél és elhagyott??? :wink:
(bocsi, magas labda volt)

Kép

Kép

Kép

Kép