Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lafi! :) Üdv itthon! :)

Cukor... Nekem pont most mondta a dokim, hogy 2 hét múlva terheléses cukor. (az a 20. hét lesz kb...) De nekem azt mondta otthon egyek meg 1 zsömit + 2 dl tej és 1 óra múlva vérvétel. De éhomi??? Nem kéne az is előtte... Szerintem -megint- kezembe veszem a dolgokat, odamegyek éhomra, levetetem a vér, megeszem amit kell és várok 1 órát... nem akarom, h fals legyen az eredmény. Mondjuk egyszer már nézték a cukromat és jó volt, de inkább többször... Amúgy mit szólsz az AFP-s eltérésemhez?? Vicces, mi?

Nekem sokan azt mondják előbb fog jönni a baba... :shock: 1. KOrán éreztem a mocorgást. 2. Nagy a babó. 3. Pocim sem kicsi, és nem hízástól... :) Hát majd meglátjuk...

Na megyek! Puszi Nektek! Pihizzetek is! Engem kiborít ez a meleg. Most nagyon megvisel, légszomj, fáradtság, idegesség/ingerültség... :? És ma bográcsozni akarnak... szerintem én az árnyékból, fekve figyelem majd Őket... :)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, vedd kézbe mint egy jó pcos!
én minden terhességi vizsgálatot masgam intézek.....kitanultam.

afp:nekem is volt eltérés, leszarom, sztem te is tedd ezt!

más:ha itthon eszel, beméz a kórházba, a menéssel fals lesz az eredmény. 1 órát kell ülni és nem megmoccani, nulla pia, max pisi!

nekem alig nő a hasam....mocorgást sem ismerem fel.......kész vagyok ettől......
Vendég

Lafead,

éhgyomorra 4,38 volt és utána 1órával kajával az a bizonyos 6,65. Lehet érezni vmit ha magas a cukrunk amúgy? Van vmi jele??

Sleepin: a dokid szerintem fé infót adott csak át. Éhgyomorra kell menni. Leveszik a vért majd utána kell enni és ülni egy órát, majd ismét leveszik.

bingii

Sziasztok!

Lafead:

[quote]h írta:a alacsony a cukor Arrow hipózol Arrow kevesebb oxigén jut a babának Arrow árt neki.

Vagyis oda kell figyelni, nem véletlen, hogy nézik a cukrot a 23. hétben.Ekkor ha magas diétát kell követni (amit én...)

De mi van,ha alacsony? :oops:

mazsolasyl

Mazsola, leírtam azt is:

ha alacsony a cukor :arrow: hipózol :arrow: kevesebb oxigén jut a babának :arrow: árt neki.

Bingii,

éhomid jó!1 órás még tűrhető, de nagyon vigyázz vele!!!!6.9-nél engem inzulinozni akartak, csak csökkentettem a diétán és így 4.2-es kaja utáni cukrokat produkálok.
az inzluninozás sem a legjobb megoldás, bár jobb minth magas lenne a cukor, diétázz egy kicsit.
vagy vegyél cukormérőt, Dcont-típusút, 10.000 Ft és nézegesd a cukrod reggeli előtt és után 1 órával, hetnete 2x pedig reggeli előttr, után 1 órával és másfél órával is!
mit érzel?állandóan éhes vagy, sohasem elég, de van aki nem érez semmil. pl én sem!!!csak az ellenőrzés mutatja ki ilyenkor!
Vendég

Mazsola, értem már mit kérdeztél, ezt nem írtam le???szóval akkor emeld a ch adagod reggel 30 grammra!
(sztem leírtam ezt is)
Vendég

Lafead:
Ezt értettem,de arra volnék kíváncsi,hogy ha magas :arrow: diétázni kell,és/vagy inzulin,ez eddig oké,de ha alacsony akkor mi az "ellenszer"?

mazsolasyl

Ja,oké! :D

mazsolasyl

Lafead, köszi, szóval nem jó, ha alacsony. Nekem most éhgyomorra nem vettek, és a reggelit otthon kellett megennem. A terhelésest nálunk a 24-26 hét körül végzik, és nem reggelizni kell, hanem a cukros sz@rt inni. Arra leszek majd kíváncsi, mert Bencénél az lett rossz, 2 óra múlva is 9 fölött volt. A De vele a tesztreggelis is 6,3. Ott a terhelés után el is küldtek diabetes rendelésre.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lafi,

Megfogadom mindenképpen a tanácsodat és köszi!
Én amúgy nem vagyok folyton éhes, sőt! Van, hogy alig van étvágyam. Ilyen ez a mai nap is. Csak azért ettem,mert éreztem, hogy tök gyenge vagyok és nincs enerdzsííí.
A tej ilyenkor tényleg ártalmas amúgy?

bingii

Csibe, akkor diabos voltál mint most én....nekem a löttyi uátn 2 órával 8.9........érdekes, amit írsz, totál helytelen, hogy eszel majd beslattyogsz,ez kalóriaégető, ami pedig ch égető, így fals lesz az erdményed!nem lesz mérvadó....

Bingii, tej reggel felejtős, szőlő banán pedig abszolúte felejtős!
Vendég

Sziasztok!
Ez erdekes,hogy ti mar mind a cukorrol beszeltek.Az en orvosom meg szoba sem hozta,nem kuldott.

Kép

Kép
marcsitita

Lafi,

igen is értettem! :) Odafigyelek majd ahogy csak tudok. Tegnap este is vendégek jöttek és egy csomó édességgel vártam őket, de megálltam, hogy ne egyek:)

Marcsi,

szerintem hamarosan téged is elküld majd, de ha mégse akkor szerintem kérdezz rá,mert elég fontos lenne tudni, hogy jó-e a cukrod.

bingii

Marcsi, ezért mert 24. hét körül szokták nézni, de van, akinek hamarabb.
pl. cukorbeteg van a családban, korábban gest. diabos volt, hajlama van rá, kövér stb.
Vendég

sziasztok!

nálunk a cukrot a 26. héten nézik és a vérvétel előtt 1 órával kell reggelizni...ezen egyébként én is csodálkoztam, a másik terhességeimmel volt egy éhgyomri, majd ittam valami löttyöt és utána vettek még egyszer...mindegy ez van, de a héten a nagypapám mérőjével csinálok magamnak egy mérést :lol:
Lafi szerintem az egész csapatban neked lesz a legjobb a cukor eredményed :lol: ügyes vagy :!:

Képzeljétek az a babakocsi, amibe beleszerettem és kuponnal is 70.000 lett volna, a miénk...használtan...Pötty barátnőjének pont ilyen volt és most adta el...kicsit korai még kocsit venni, de ezt nem tudtuk kihagyni...szuper autósüléssel, mózeskosárral :lol: Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sleepin gratulálok a kistököshöz :lol: nagy férfiuralom lesz itt a topicon jövőre :lol:
Mazsolasyl tök ari a pocakod, és szerintem teljesen normális a méret nem első babát tekintve...
Bingii! nem semmi jó fej a kutyád, szegény, biztos megérzi a változást majd :? nálunk nincs átalakítás, de így is nagyon nehezemre esik rendet tartani, nagyon lusta vagyok... :(

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Jajj,már úgy vennék én is babakocsit,de mit mond erre az emberem?:Ejj,ráérünk arra még.... :) Pár apróságot azért már beszereztem :D

Vörösbegy:
Szupi a babakocsi,szép a színe is! :D

mazsolasyl

Vörösbegy, szuper ez a kocsi! A színe is nagyon tetszik meg úgy mindene:) Most irigy vagyok :lol:
Na de már én is nézegetem és egész jókat láttam a kenguruban, a brendonban és az elefániban (www.babadiszkont.echt.hu, hátha érdekel vkit).
Már csak dönteni kéne :)

bingii

Sziasztok Lányok!!!

Megint csak olvasgatni jártam ide pár napig. Én nem tudom mi van velem de tiszta "depis" vagyok mostanában. Semmi nem jó, semmi nem tetszik és úgy érzem néha hogy az egész világ ellenem van.
Na mindegy. Holnap megyek genetikea UH-ra, remélem csak csupa jót mondanak. Az talán kicsit helyre rakná a lelkemet!
Vörösbegy: Tök jó a babakocsi!!! Ilyen van a nővéreméknek (csak sötétkék) és imádják!
Na azt hiszem elég belőlem. Értelmeset úgyse tudok írni. Azért szorítsatok holnap légyszi!!!

Évi
söci

Mazsolasyl: mi se vettük volna meg még, ha nem kapunk használtan pont ilyet, amilyet kinéztünk...miket vásároltál? :lol:

Bingii: hát igen, olyan nagy a választék, hogy nehéz eldönteni, melyik legyen a végleges választás! :lol:

Söci: drukk holnapra, majd írjál, hogy mi volt, biztos minden rendben, ha kapsz képet felteszed? :lol: A depi szerintem tök normális az állapotunkban...én lusta disznó lettem :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Söci: szorítunk de biztos nem lesz baj. Majd mesélj azért, hogy mi volt!

Vörösbegy: ne is mondd, annyi szép kocsi van!!!!!:)

Noh, én meg még anno ígértem képet. Ez a 16hetes 4d-s uh :):

Kép [/img]

bingii

Vörösbegy:
Hmmm....Miket vettem?Bodykat,(még mindíg semlegeseket,hátha még kinő a bébinek "valami")kistakarót párnával,sterilizálót,vetítős-zenélős bébiőrt. :D
Háát,még van idő a vásárolgatásra,de olyan jó néha-néha venni ezt-azt :D

Csajok,én sem vagyok egészen magam,állandóan kiakadok valamin,legyen az a legkisebb dolog :( Ráadásul idegesít,hogy gyorsan kifáradok,nem bírok már annyit :( Párocskám is visszament dolgozni,totál egyedül érzem magam emiatt,na és a bőgések....

mazsolasyl

Söci drukk++++++++++
Vörösbegy, tök jó a kocsi!!!!
Bingii, édes a bébi!
Én is depis vagyok, valahogy nem érzem magam babásnak, tudom hülyeség meg minden, de kész vagyok, azt sem tudom, mozog-e vagy ha mozog az a valami az-e és egyáltalán nekem nincs szép formás pocim és valahogy olyan aktív vagyok, nem esik semmi a nehezemre mint eddig .........ezért nem érzem, hogy babás vagyok.Vagyis azt sem tudom, mit érzek már...........vagy mit nem.
na már fogalmazni sem tudok, de szóval értitek, ugye?
Vendég

Lafi drága próbálj meg még egy picit türelmes lenni! elhiszem, hogy nagyon rossz itt olvasnod, hogy érezzük a mozgást, de pont tegnap olvastam, hogy az első babánál 20-24. héten érzik leggyakrabban a kismamák a mozgást!
Hogyne lennél már babás! :lol:
Fonendoszkóppal hallanod kell a csobbanásokat, amit a baba mozgása okoz...és ez nem keverhető össze a bélkorgással...a szívdobogást nagyon nehezen találom én is még, de hétről hétre egyre erősebb lesz :lol:
Ne aggódj!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

kedves vagy, köszönöm!!!!
csak hát nehéz.........hát én érzek vagy hallok valamit a sztetoszkóppal, de tök benga vagyok........én tényleg nem tudom megkülönböztetni.. :oops: de hát még van 2 hét, hátha tényleg nekem csak a 24. héten lehet hallani, érezni......
Vendég

egyáltalán nem vagy benga, csak még nincs tapasztalatod...mikor Donáttal voltam terhes én sem tudtam, hogy amit érzek, az az ő mozgása-e...a szívhangot is azért hallottam,mert az exférjem gyerekorvos és ő kereste meg...úgyhogy teljesen normális, hogy nem vagy biztos benne! majd a következő babánál rutinosabb leszel :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Remélem holnap nekem is szállítják a fonendoszkópot :D Már előre látom,Emőke egyfolytában hallgatózni fog,aztán meg én,ha Apa hazajön,majd Ő is,de bizti a Nagymami is kíváncsi lesz :D Jujj,de jó lesz.... :D

mazsolasyl

sziasztok!
En 13-an megyek 4d-re.Nagyon kivancsi vagyok,meg eddig nem voltam.Hat en neha arra ebredek almodtam vagy valoban kisbabam lesz.Mar neha pedig erzem a babit,de olyan hihetetlen.Aggodom mert ma meg nem mocorgott.Sikerult egy mandula gyulladast oszeszednem,lehet holnap ellatogatok az orvoshoz.
De jo nektek,hallgathassatok a szivvereset amikor akarjatok,en meg az orvosnal sem hallgathattam.
Venni sem vehetek neki semmit,mert az egesz famili+a parom is babonas.Pedig kineztem a szobajaba,majd a kisagya fole /meg persze azt sem vehessuk meg/ olyan tapeta felet,de meg sem az,micimackos vagy akarmilyen mesemintas ragasztot.
Remenlem a 4d-nn megtudjuk kislany-e vagy kisfiu.Olvastam eleg sokann kisfiut vartok.Gratula nektek.Majtd 13-an nekunk is kiderul.

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt!

Lassan egyre többen leszünk félidősek... :)

Nekem ma iszonyat szar kedvem van. A baba (a hasam), a felelősség, a munka... nem részletezem, biztos nektek is van így néha... reggel még az orrom is vérzett - na nem olyan igazi orrvérzés, csak a gyenge nyálkahártya+több váladék miatt (ráadásul a vonaton, hol máshol).
Legszívesebben otthon maradnék és csak az urammal lennék. Ma tuti, hogy fogok sírni.

Azért szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt mindenkinek!

Szia Konkri:
Épp eszembe jutottál,hogy mi lehet Veletek :) Látom a te kedved is pocsék :(

mazsolasyl

A szemeim majd leragadnak az álmosságtól, de nem merek kávét inni, mert a gyomrom így is eléggé egybe van és izgul, nem kell, hogy még inkább felpörgessem magam.
De legalább tudnék sírni - nem megy... pedig már tegnap este tervben volt. Aztán tegnap valaki mikor kérdezgetett az állapotomról, szólt, hogy figyeljem a mozgást, mert ha nem mozog baj lehet belőle... tudom, jó szándékkal mondta, de ezek a történetek úgy el tudják baszni az ember kedvét.
Én nagyon félek a depressziótól. Úgy szeretnék boldog lenni. (anyu is depis volt, aztán még ivott is)
És minden idegesít most. A zajok odakintről az építkezésről... :evil:
Otthon akarok lenni az urammal és szeretném, hogy nyugtatgasson, és vígasztaljon! És nem akarok a munkával törődni. Tegnap eldöntöttem, hogy ha vége az iratkozásnak és elintézem a dolgokat, akkor október akármennyitől nem jövök és kész. Főleg, hogy a hasam is így szarakodik. Ma jól vagyok amúgy. Hát persze, mikor vagyok szarul, ha otthon lehetek... és az egész hétvégém el van cseszerintve.

Vidítsuk fel egymást valami viccel! Csajok!

Söci! Drukkolunk! Ma mire is mész?

Kép
Kép
Kép
konkri

Ezt nézzétek meg!:D

Konkri:
Talán Te is felvidulsz kicsit ettől a viditől!:)
A magzatmozgásokat a 34. héttől kell nagyon figyelni!Ne aggódj amikor nem mozog annyit,Neki is pihennie kell néha :)Szerintem az a Valaki sem úgy értette,hogy egész nap kell,hogy mozogjon a bébi!:)Próbáld ki,számold meg,egy óra alatt mennyit mozog a baba!10-50 jó!Ezt most olvastam :)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/32776

mazsolasyl

Mazsi!

egy óra alatt 10-50? az qrva sok? nekem legalábbis. nem napi 10-50?
Nézem a videót.

Kép
Kép
Kép
konkri

Mazsi!

Megnéztem... sokkot kaptam... ez totál brutál...
Hmmmm :shock:

Kép
Kép
Kép
konkri

Bocsánat!Így a helyes!

Normális viszonyok között az anya 12 óra alatt legalább 10 alkalommal érzi a mozgást. [quote][/quote]

mazsolasyl

hűnye bakker, de jó vót ez a vídió!
Vendég

Hááát......most már nem értem..... :shock:

[/quote]A várandós nő naponta kétszer 1-1 órán át megfigyeli, megszámolja a magzat mozgásait. Az átlagos, élettani magzatmozgás (óránként 10-50)

Na,mégiscsak jól olvastam!? :shock:

mazsolasyl

na jó, akkor megnyugodtam... ez az óránként 50... be is szarnék. :)

Amúgy ez a videó - ez normális? tényleg ennyire látszik?

Kép
Kép
Kép
konkri

LÁNYOK!!!!!!!!!! Mijezadepresszió?????????? Azonnal felvidulni!!! Az a baba érzi, hogy rossz a kedvetek és persze, hogy nem fog mozogni!!! Gyerünk felvidulni!!!!!!!!!!!

Főleg ne a mozgáson idegesítsétek magatokat! Lafi! Láttad, hallottad, hogy ott van, jól van és MOZOG!!! A többit ki nem szarja le??? NYUGI!!! RELAX!!! Szerintem Te azért csattansz ki az energiától, mert fogytál és jobban érzed magad. Ez nem baj, sőt!!! Szerintem a gyengeség sokkal sokkal rosszabb Neked és Hunornak is! ÉRTI KEDVES???

Erről a videóról csak annyit, hogy amikor kitülemkedésről beszéltem, ilyenek jelentek meg nekem, csak persze kisebben és lassabb mozgással... Azt hiszem ekkora hassal nekem is ilyeneket fog művelni a kis drága...

Ja és számolni nem most kell a mozgásokat, hanem a végén! NE SZÁMOLJÁTOK!!!!!!!!!!!! Érti?

Na remélem hoztam egy kis pozitív energie-t, mert különben közétek csapok! Szétültetek mindenkit! No persze mindenkit kettesével... :lol: 8)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, igenis! :wink:
Vendég

Halló-halló!

lányok, hol a jó kedv, a boldogság, az öröm, hogy kisbabátok lesz?? Tessék arra gondolni, hogy mindenkinek egészséges babuja van és ő is akkor érzi jól magát, ha a kismama is jól van. Én pont tegnap olvastam, hogy a babák akár 20órát is alszanak. Így persze, hogy sokszor nem érezni ha ficánkol,mert lehet, hogy ti meg pont akkor alszotok. Kell neki a sok pihenés, hogy elkészüljön az életre:)
Ne izguljatok és ne stresszeljétek magatokat! :) Ha vki nem bírja a melót akkor spuri táppénzre!

Lafi: egy tipp, hátha beválik de persze lehet, hogy már próbáltad.
Feküdj le és ne mozdulj pár percig. Utána tedd a kezed a pocódra. akár mindkettőt köldök magasságba vagy kicsit alá és enyhén nyomd a kezeddel a pocód. Én így szoktam a legjobban érezni.

Vicc, hátha jobb kedvetek lesz:

Két agresszív kismalac találkozik. Az egyik megszólal:
-Te, húzzá' má' el innen!
Erre a másik:
- Nem húzlak!

:lol:

bingii

Hahó LÁnyok,

Na, beütött a crach, az AFP-m alacsony lett ,0,7. Ma bumlizunk vissza délután a dokihoz beutalóért, holnap reggel kezdünk a Szabolcs utcában a genetikusnál, remélem nem rúgnak ki, hogy sokan vannak. Mindenképpen megszuratom magam, mert ha beteg akkor nem tudom megtartani, egyedül nem menne a dolog.
Nagyon remélem, hogy csak fals lett az eredmény, hiszen a nyaki redőt kétszer is megnézték és jó volt teljesen. Most azért ideges vagyok, pedig amikor a doki mondta, hogy 0,7 akkor nem éreztem semmit, szóval azt, hogy baj lenne.
az UH amúgy jó, ott semmi problémát nem látott a doki a szuper gépen. Sajna a nemét sem mondta, sztem nem látta biztosra (azt mondta nem mutatta, de nem volt meggyőző :?: )
Most aztán izgulhatok, pedig úgy utálom az ilyet.

Norma

Kép
Kép
normajeane

Norma, nyugi!!!!!!!!!!!
Nekem is 0.7 lett az afp-m és a Hajdu drnő azt mondta, teljsen jó ez!Meg ráadásul a redő is jó lett. Szóval nyugi!
Vendég

Hali Lányok!

Norma: NYUGI!!!!! SEMMI BAJA A PICIKÉNEK! Amikor én voltam teljesen begazolva,akkor olvastam erről, de mintha Vörösbegy is írta volna (bocs ha nem), hogy 0,5-től jó az AFP. Na, meg azt is megdumáltuk,hogy ez az eredmény lókakit nem ér, mert......stb.
Na, nyugi! Semmi baj, egészségesek vagytok!
Norma magzatvíz vétel lesz vagy lepény? A lepény eredménye 1 hét alatt megvan, ha rossz az eredmény 2-3 nap múlva telefonon értesítenek, legalábbis a Söfiben!

Lafi: ne izgulj a mozgások miatt, én is be voltam gazolva mert több mint 1 hétig nem éreztem, csak a hét vége óta érzem újra. Én is úgy voltam vele, hogy bánja a fene ha nem érzem :lol: az a lényeg,hogy egészséges és kész!!!

A másik meg az,hogy nem fogom számolni, mert akkor meg azon fogok izgulni.

Konkri: nem hagyd magad!!! Vedd be a lesz@rom tablettát, ez nekem használni szokott :D Van egy orvos ügyfelem, egyszer az ő ügyében felhívott egy hivatalnok és baromi bunkó volt. Felhívtam a dokit mondtam neki, hogy lehet,hogy következményei lesznek a beszélgetésünknek, erre azt mondta ,hogy vegyek be egy köptetőt meg egy nyugtatót és nem törődjek semmivel. :lol:

Naggggyon nem bírom ezt a meleget, ráadásul minden éjjel 1 és 2 között elönt a víz, klíma bekapcs, az én kedvesem lefagy (pedig 24 fokra állítom). Mondjuk rajta nem csodálkozom a legvadabb melegekben nyakig be van takarózva a pehely paplanba :shock:
Amúgy meg én is lusti vagyok, de a melegre fogom :wink:
Vendég

Sziasztok!
Eltűntem,nem volt netünk jópár napig. :evil: Hűűűde mérges voltam.NAgyvonalakban visszaolvasgattam...

Lafi
Nyugi a mozgás miatt...BEVALLOM!Nálam se az igazi...2.bébim lesz,már éreznem kéne,de nem éérzem...Illetve néha mintha elkapnék valamit,de nem vagyok biztos benne,hogy a bébi...Már gondolkodtam hogy elfutok a vnőhöz szívhang vizsg-ra,de végül meggyőztem magam,hogy minden OKÉÉÉ,no para...!!!!

14-én megyek UH-ra!Annyira kiváncsi vagyok már,hogy Barna vagy Hédi lakik-e a pocimban!Mostanában HÉDIBARNÁzok... :lol: :lol: Végén belémbeszélek még 1 bébit. :lol: :lol: (na csak vicceltem)

Konkri
Jobban vagy????Küldök eg ykis energiát és mosolyt! :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) Próbálj meg kicsit kikapcsolni..nekem ilyenkor csakis ÁKOS segít.:):):):)

Szuper a kocsi Vörösbegy!Én is kiválasztottam már,de még várok akcióra vagy esetleg vmi extra jóóó használtra...
Jut eszembe...pénteken megyünk Grazba...körülnézek.Konkri,asszem ( :oops: ) Te kértél infót...nos szombaton többet tudok mondani!

Norma
Szerintem se vészes az eredmény,de megértem az aggodalmad!Jobb ha utánajársz!Drukkolok!

Nyafog csajom,megpróbálom visszaaltatni...
Vendég

Háj!
No, nálam is bejött a 2 naponta cacilok.... :lol: Most bevettem az Actimel joghurt italt, 2-őt iszom belőle és 1 órán belül sikerül a dolog. :oops: Most pár napja, akár 2X is tudok menni.

Rámjött a gyümölcs ehetnék, bevásároltam barackot, szőlőt és szilvát. Fini mindegyik..

Megvallom őszintén én annyira félek a koraszüléstől,hogy nem merek venni semmit :oops: De ahogyan számot vetek a dolgokkal szinte semmit nem kell vennem, mert a Vinike cuccai megvannam még, szép megkímélt állapotban. Mondjuk Vininek kell majd egy új ágyikó :roll:

Tegnap estére viszont valamivel nagyon elgázosítottam magam, majd' kipukkadt a hasam, alig bírtam a sétát, már majdnem megijedtem. Hazaérve sikerült kieresztenem, legyek ki is takarodtak a lakásból :lol:
Mostanában azt vettem észre,hogy nem bírom a paradicsomot és a paprikát.
Vendég

olyan aranyosak vagytok, hogy nyugtattok....!!!!!!!!!!köszönöm Nektek!!!!!!!!!!!!
És igen, én is elkapok néha valamit, de nem tudom, az a bébi-e...
2 hónap után most megint megyek védőnénihez, még csak most megyek másodjára!Tök ciki, elvileg havonta kéne..........hát én 2 havonta járok, elég is abból annyi asszem.....
Vendég

Blongyi

Kávét szereted???Én minden reggel iszom 3in1 koffeinmnetes kávét és utána simán megy a dolog.... :roll: Az actimel nekem nem segített. :cry: DE mindenki más. :wink:

Vásárlás:nálunk férjem nem szereti elhamarkodni...szóval még semmit nem vettünk,csak nézegetjük a dolgokat.Válogatunk.Listázgatok,mérlegelek-melyiket érdemesebb.
Maj októberben hajrázunk,addig talán kibírom!!!

Én nem bírok paradicsomot enni. :cry: :cry: Pedig olyan sokan írják,hogy milyen jóó ilyenkor.Még ránézni se szeretek!Viszont a szőlőőő!Húúú,ennyit 4-5 év alatt nem ettem mint mostanában... :roll:
Vendég

Van itthon KM kávém, de azt csak tejjel bírom meginni. Na, a tejet meg nem bírom. A franc sem tudja,hogy van ez,mert a kőrözöttet meg egyenesen imádom :roll:

Nagyon szeretem a Sparban kapható bio zöldséglevet, talán meg kéne próbálni újra. Van benne pardicsom , zeller, káposzta, cékla, répa...finomak.

Ma be lettem fogva a szilvás gombóc gyártásba :D Nekem jutott a szilva ízesítése, mondhatom baromi "nagy" munka volt. A Kedves csinálta az oroszlán részét, a lényeg, sose veszünk többet mélyhűtöttet. :lol:
Viszont ha látnátok a konyhát :shock:

Lafi: persze,hogy ne izgulj... a védőnőhöz én sem megyek túl sűrűn.
Elvittem hozzá az eddig készült leleteimet, a helyettes védőnő igyekezett rábeszélni , hogy nagyon ráérek a következő látogatásra.
Vendég

Norma! Ne aggódj nekem is azt mondták, hogy 0.5 től jó az eredmény és anyaki redő a lényeg amúgy is!
Várunk holnap, hogy mit mondtak.

Én is találtam egy super babakocsit használtan, pont amit szeretnék, de nem tudom mi legyen. Fél éves és féláron van Ha most ezt elszalsztom, pont akkor nem lesz amikor majd aktuális. De persze kicsit félek a babona dolgtól, de nem tudom miért. Előbb utóbb úgyis kell, nem várhatjuk a babát minden nélkül nem?

Kép
barbi5

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?