Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek megvsn Márknak a kiságy :) holnap hozzák.

Most megyünk sétálni sajna nincs túl jó idő :(

Csucsu:jó szórakozást nektek.
Vendég

Megint laptető :D :D :D Hihetetlen!!
Vendég

Valami nagy szerencse fog érni :lol: :lol: :lol:

Nika...recept??? :oops: :oops:
Bocsi ha zaklatlak... :cry:

Mindenki jól van???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok nem érzek még semmit se ilyet se olyat piri nincs de nem is lesz :D

berakom a receptet de mentsétek ki és nagyítsátok mert nincs kedvem beírkálni meg amúgy vettünk multifunkciós nyomtatót 22 ezer ft-ért epson mindent tud amit nekünk kell scannel másol nyomtat sőt fényképet is nyomtat

Kép

nem valami nagy itt a forgalom :)

nika70
Salgótarján

ezentúl egyszerűbb lesz csak bemásolom a recit és nektek is könnyebb képpel együtt :):):) amúgy minden receptünk a prima konyha nevű havonta megjelenő szerintem nagyon nagyon jó újságból van :):):)

nika70
Salgótarján

nika, de ha kinagyítom, olvasható lesz még mindig? Na, majd mindjárt kipróbálom.

De először is, itt a fotel :lol:
Párom szerint nem emelhető magasságú, szakértse meg, aki ért hozzá:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

egyelőre nem sikerült nagyítani olvashatóra :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

oksika akkor majd megoldom valahogyan de ha nagyítom azért el lehet olvasni de megpróbálom majd elküldeni mailban :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

lányok végre leesett íaz első hó, még ha csak nagyon kicsi is, de van remény!!!!!!!!!idén szánkázunk!! :lol:
szegény fiaim annyira elkeseredtek mert mire elkészültek volna, addigra elállt! :cry:
szegény Hamza úgy sírt! :(

hát ez történt 10 perc havazás alatt! :) Kép

most kiabál a hami hogy : anya igazad van!! esik megint a hó!!!!!!! :) :)
már veszi a sapkát( pdik még alsó gatyában van! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye:itt is esett/ill esik megint :) :)

Kiváncsi vagyok Márk majd mit szól hozzá.

Nika:ügyesek voltatok, a receptete majd megnézem.

Nemlajos:sajna én nem értek hozzá,de alukl az a kar nem amiatt van?
Vendég

Köszi Nika...sikerült kicsit nagyítanom és el is tudom olvasni..már csak meg kell "küzdenem"vele :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sissi, egyelőre azzal csak a háttámla "hintázását" tudjuk állítani...

Igen, itt is hatalmas a havazás!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na nemlajos akkor ügyi vagy :):):)

a kicsinyités miatt lett egy kicsit rosszabb a minősége de majd kitalálom legközelebb hogy lesz jó :):):)

itt csak eső esett :)

nika70
Salgótarján

itt nem seik :(:(:(:(:(:( pedig tökre szeretem a havazást de lehet majd holnapra ideér akkor anyóshoz ajd nagy hóban megyünk :):):)

nika70
Salgótarján

na most nézem mintha esett volna valami kicsike kis havacska

nika70
Salgótarján

Itt is szakad,de csak 5 percig aztán kisüt a nap majd megint szakad..

Én is IMÁDOM!!!!! :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

miért vagyok ügyes? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, nálunk először ez volt:
Kép Kép

Aztán ez lett:
Kép

S végül az első madártejem, kicsit rögtön újítva, mert a felhőcskékbe reszeltem narancs és citromhéjat az illat miatt :roll:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

esik a hó folyt.köv.! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép Kép
asiye

De édesek :D

Nálunk már nem is esik :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Egy órája értünk haza, és szinte semmit sem csináltunk ma...
Na jó, megvettük a holnapi szülinapi buliba az ajándékot.

Én fáradt vagyok, és ideges is egy kicsit. Ma délelőtt barnáztam is egy kicsit. De csak nagyon kicsit, így megpróbálom nem izgatni magam miatta. Apának nem is mondtam.

Asiye!

Jó, hogy a gyrekek ennyire élvezik a havat. És jó a kertetek is.

Nekünk útközben hazafelé esett, de itt Telkiben már nem.

Ja, és ma voltunk az Árkádban is. Ezt a tömeget... :shock: Pedig még több mint egy hónap van karácsonyig. De vettem beninek 3 pizsamát és 6 kesztyűt. :)

Csucsu!

Remélem jól sikerül a szülinapi party.

Nemlajos!

Székhez sajnos nem értek.

Nika!

Holnap reggel tesztelsz?

Pici!

Hogy vagy?

Törpiri!

Ti merre laktok?
Vendég

Cat ne idegesitsd már magad ennyire,nehogy még nagyobb baj legyen.Tudom,hogy rossz,de ha meg tényleg nincs semmi komoly,akkor fölöslegesen teszed ki a kis drágádat ennek...

Kőbányán lakom...Az Árkádtól 10 percre :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hűha Cat, vigyázz magadra nagyon!!!
Tudod, ez a jel, hogy lassítani!

És ha már tömeg... Gondolatban szoktassuk akkor magunkat a gondolathoz, hogy 13-án is ennyien (vagy többen) lesznek!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja ma a tescóban is sokanj voltak :)

itt nincs hó :) csak az a kis szösszenet ami volt szerintem itt majd reggelre lesz hó :) az is jó

nika70
Salgótarján

Nem is akarom Apát idegesíteni.

Kinéztem a bútort Marci szobájába. :D
Apának még szok i kell a gondolatot, de legfőképp az árat. Pedig ez nem is a drága kategória.

És ők csinálnak egyedi bútorokat is. Most írtam nekik, hogy kb mennyibe kerülne, ha a kiságyhoz és a pelenkázóhoz rendelnénk még 3 egyedi szekrényt. Kíváncsi leszek az árára.

Íme, ami tetszik:

Kép
Vendég

Hú, ez tényleg nagyon szép :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Erre nagyon esett a hó.Apa jött haza apósdtól és azt mondta,hogy teljesen lefagyott.Nagyon hideg van kinnt.
Holnap hozzák Márknak azágyat kiváncsi vagyok rá.

Cat:sikerüölt korábbi időpobtot szerezni az uh-ra? Pihenj amennyit tudsz, és ha van vmi irány a doki.

Nemlajos:sikerült rájönni a szék emelésére?

Pici, Gabi:hogy vagytok??
Vendég

Nem :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Sissi!

Milyen az ágy?

Pici, Gabi!

Hogy vagytok?

Nika!

Teszt?
Vendég

Cat, és Te?
Barnázgatás? Pihenés?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Barnázgatás semmi, pihenés volt. :D

Ma csülköt csinálok pékné módra.

Csak el kellene menni vásárolni előtte, de nem sok bátorságom van elindulni. Este állítólag tükörjég volt az úton. És erre nem túl gyakran járnak az útszórók...
Vendég

hát igen, ezt tegnap én is benéztem: kutyasétáltatás közben, az úttesten átkelve majdnem nyaltam egy nagyot, persze ilyenkor az ember hasból tartja meg magát... :?
Picit megijedtem, mert meghúzódott, de nem lett semmi baj. Viszont a tornacipő helyett most már mást kell húznom, ha Mogyorózom 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Ránézésre bizony nem lehet állítani mert nem látom a gázrugót benne ami az állíthatósághoz kell. Elvileg nekünk a kar ha felhúzzuk akkor állítható és egy másik mozdulattal leszhinta mechanikás.
Érdekes mert én még ilyen fix széket nem láttam.Sőt úgy tudtam minden ilyen széknek állítható a magassága. A hinat mechanika pedig nem minden székben van benne szóval az nem alap funkció. Viszont az állíthatóság az igen.

Asiye: Fiúk édesek voltak a havazásban:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Én már bakancsot horodok. Két hete vettem egy nagyon jó Timberlandet. Remélem tényleg nem csúszk majd.

Csucsu!

Milyen volt a szülinapi party?
Vendég

Cat: Jó nagyon a gyerek bútor. Nagyon jó a szine:)
Nagyon jó volt a szülinapi buli. Szabina élvezte hisz volt vele együtt 6gyerek. Estig voltunk 9-ig. Haza fele Szabina már pislogott a kocsiban. Mire haza értünk már félálomban csak pizsit ráadtuk semmi fürdés és már aludt is.
Mi felnőttek is jól éreztük magunkat eszméletlen sokat nevettünk.
Na de úgyanez a banda lesz majd nálunk a dec20-i szülinapi partinkon . Szabina már most várja. Hiába a 3éveseknek nagy bulijuk van:) igaz eddig minden évben nagy bulit csaptunk neki.

Sissi: Hol vettétek végül az ágyat???

Kép
csucsu05

csucsu, hát ez van, max a számítógépasztalhoz kényelmetlen (páromé kihúzhatós billentyűzetes, ahhoz pont jó), a szopizáshoz, ringatáshoz pont kényelmes :lol:

Sissi milyen ágya lesz Márknak? Igazi felnőttes? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
ne haragudjaok ,de nagyon rossz éjszakám volt(felváltva keltek a fiúk, rosszat álmodtam, hajnalban meg jóslóim voltak, de olyanok, hogy azt hittem mehetek a kés alá!).

délután ha összeszedem magam jövök! :)
szép napot!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Itt is nagyon durván fagyott.Reggel csak én mentem le a boltba addig apa volt itthon Márkkal.Nálunk még minidgi fúj a szél.
Apa dolgozik.

Agyat még nem hozták, az rs-ben vettük.

Újdonsült kismamáink hogy vannak??

Nermlajos:vigyázz magadra.Nekem szerencsém volt 2 éve nem nagyon esett a hó.Igy nem volt gond a sétáltatásnál.

Asiye:+remélem tudsz majd pihenni egy kicsit.

Nika:teszt??
Vendég

Sziasztok

Cat,gyönyörű a bútor.
Látom jobban vagy,örülök.

Úgy látszik ez az idő nem nagyon tesz jót ezeknek a babáknak....éjjel 1/2 12-kor még a kisasszony is bulizott.
Mondtam apjának,fogja már a hasam hátha megnyugszik...na aztán igy aludtak el..de szerintem apa elöbb :wink: :D

Megsütöttem a sütit..képet inább nem tennék fel :oops: :oops: de az íze nagyon fini... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megjött az ágy :) Márknak nagyon tetszik világoskák vonatos.Most abban alszik :) remélem este is le tudom tenni majd a szobájában.
Vkinek vmilyen tipp? Próbáljak olvasni neki?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Látom, sokatoknak nem volt túl jó éjszakája, remélem már mindenki jól van!

Hú micsoda havas fotók! :o Hát nálunk 21 fok volt tegnap, vagyis Barcelonában, mert ott jártunk, véééééégre! Majd rakok fel fotókat, ha a férjem feltölti a mobiljáról a Brutusszal ( :lol: ) a gépre. Csodaszép volt, és nagy élmény! Láttunk szabadon papagájokat is! és szedtünk mandarint fáról! Apróságok ezek tudom, nekem mégis felejthetetlen élmény :)

Hogy vagytok?
Cat! Vigyázz nagyon magadra!!!!!
Pici! Látom, nem voltál tegnap és ma se még! Aggódom, ugye minden oké?
Asiye! Nagyon kis édesek Hamzáék :wink: Látom, élvezték a havat. Ugye már jobban vagy te is? Hugoddal mi újság?
Nika! Nagyon kerestem a te hozzászólásaidat is...mi a helyzet???
Pusszantás Törpiri, Nemlajos és Gabi pocilakójának is :wink:
Andi, Arwen merre vannak???

afra.h

Sissi! Remélem Márknak be fog válni az új ágy :)

afra.h

Afra:képeket majd kérünk.Én 11 éve voltam Barcelonában nekem is nagyon tetszett.
21 fok van nálatok irigy-irgy :) annyit most én is elviselnék.
Sajna itthon nagyon fúj a szél,és amiatt szerintem még hidegebbnek lehet éreznia alevegőt.

Pici:jó lenne ha irnál,hogy minden rednben veletek
Vendég

Andy:az anyukájánál van azért nem tud jönni.

Arwen:mi van veled?
Vendég

Nika:tessék irni,hogy mi van veled.Piri? Mikor tesztelsz?
Vendég

Sziasztok!

Apa altatja Benit.
Délelőtt, míg én főztem, Ők kint söpörték a havat. :D Volt munkájuk, mert folyamatosan esett. Olyan szép volt.
Igazi karácsonyi hangulat és jókedv lett itthon.

Íme pár kép:

Kép hátsó kert

És Beni söpri a havat elől:

Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok csak gyorsban reggel nem voltam gép előtt apával kicsit összekaptunk ezért nem ültem ide de a lényeg sajnos megjött délben majd legközelebb:) legfeljebb augusztusi baba lesz :):):):):)

nika70
Salgótarján

itt csak valami langyi hó volt meg sem maradt de a hideget azt meghozta nagyon északi hideg szél fújt hideg van :(

Sziszi tedd fel az ágyat légyszí

cat szép nagy hó esett nálatok nem semmi

nika70
Salgótarján

Nika!

Így augusztus 30-ra leszel kiírva. :)
Az már szűz... Mint nekünk Apa és az első szerelmem is. :D Szerintem tuti jó lesz.
Vendég

ja jó az még meleg van :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?