Új privát üzeneted érkezett!

Cat:jó pihenést.

Ezek után mielőtt kidobom a szemetet nem árt beel néznem,mert az én drága kisfiam takarit.Hetek óta keresek egy oárna huzatot szerintem azt is kidobhatta.Pedig párna mánias ha szopizni akar ill. ha álmos mindig hozza magával.Ma párnával az ölében reggelizett.
Vendég

Hú laptetőm lett :D :D Remélem ez jót jelent.

Előbb akartam még vmit irni erre elfelejtettem :)
Vendég

Jó étvágyat és jó pihit....

Majd próbálok egy nagyobbat...vgy egy másikat :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó étvágyat Cat, és aztán jó pihenést! Most ez a legfontosabb!!! Pihi!!! Húha már ennyi az idő?! El kéne szaladnom a boltba....van itt a közeli boltban fincsi torró (spanyol édesség), ami most ráadásul akciós...kéne vinni a családnak....valakinek esetleg még? :)

afra.h

Mr DJ :D

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na ez meg jó nagy lett ,bocsi :oops:
De legalább látszik :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ő a fiad Törpiri? Kész legény :wink:

afra.h

Jaj, annyit gondolok rád Pici! és biztos sokan mások is...minden rendben lesz a Picikéddel, RENDBEN KELL LENNIE! :wink:

afra.h

na látom gyorsan lecseréltétek a sütimet :):):):)

picike neked küldöm ezt üzente a barinőm""Ne haragudj, hogy ilyen soká válaszolok, de igazán jót
> kerestem.
> Tömő u. Szemklinika ( VIII. ker )
> Kontakt labor
> Dr Görög."""

Nem tudom te hol voltál de ő ezt ajánlja

nika70
Salgótarján

Hohóó, nagymamám is nála járt (mármint a Görög doktornál...azt hiszem nő volt), de sajnos az ő szemén nem lehet segíteni

afra.h

no lányok, lassan már tényleg megyek a boltba, aztán szerintem már csak olvasó üzemmódban leszek valamikor este.

Sziasztok! Szép napot nektek! Puszi a piciknek is!

Nálatok milyen az idő? Itt szép napos és hihetetlen kék az ég

afra.h

Mindenkivel minden rendben lesz!!!!!! :!: :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt mától jön a tél!!legalábbis ezt mondják...
Hát meleg és napsütés sincs....

A hóesést viszont imádnám :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Afra: ne is idegesits minket a szép napos idővel. Nálunk be van borulva esik az eső és mondják a hideget és a havazást a hétvégére.

Kép
csucsu05

itt esikaz eső

nika70
Salgótarján

Nagyon úgy néz ki, hogy 5E Ft-ért lett egy bőrfotelem is szoptatni, meg a páromnak gépezni :) Hintás:D
De az eladó egy valóságtól elrugaszkodott informatikus típusú srác, mert sem azt nem tudta megmondani, hogy szétszedhető-e, se azt nem tudta megmutatni, hogy állítható-e a magassága (gondolom, igen, ha már hintázni tud, a magasság alapabb).
Gyerekek, VAN EGY SZÉKÜNK, ahová a vendég leülhet az ágy helyett!!! :lol:
Na jó, még azért kivárom a végét :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: ezek az apró örömök:)
Amúgy ha hintamechanikás akkor tutti állítható. Csak a tárgyalószékek nem állíthatók szerintem. Hacsak nem 20éves a szék. De 20éves nem lehet mert már hinta mechanikás. 5Ezerért nem volt rossz vétel.

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Gratulálok az új székhez! Biztosan nagyon jó lesz használni.

Itt is esik az eső, de Kékestetőn már hó van. :D
Vendég

csucsu, van benne valami, de ez tuti nem tárgyalószék, mert nekem a 160cm-emhez van pont 90°-ban a lábam, szóval majdhogynem kicsi...
Na, majd valahogy megbizgeráljuk, de a párom már nem örül, hogy hétvégén kocsival kell menni a belvárosba.

Ti melyik időpontot ajánljátok, amikor a Király utca környékén van is szabad parkoló?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: vasárnap vagy szombat délutántól is jó. Holnap még délelőtt biztos lesz ott forgalom. De délutántól már ritkul.

Kép
csucsu05

hüm, én pont a délelőttre tippeltem volna...
Akkor vasárnap délután :wink:
És egész egyszerűen oda lehet jutni, hál istennek, csak parkoló legyen a ház előtt! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: Menjetek szombaton mert azért lehet hogy lesz parkoló . Amúgy magas támlás szék?

Kép
csucsu05

Kaptam választ az Indexen. :)
Amikor meglett az első UH a "cystákról" akkor rákérdeztem, hogy mi ez és mit várhatunk?

A válasz:

"amit láttak, az az agyfolyadékot termelő érgomolyagban levő kis felritkulás, ez egy minor anomália, szóval önmagában nem jelez semmi rendellenességet, csak ha egyéb anomáliákkal együtt lenne.

Nagy eséllyel kinövi a magzat. "

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Egy újabb megerősítés, hogy minden rendben van. :D
Vendég

Igaz, hogy a UH-os doki, de tuti sok ilyet látott már. :)
Vendég

Látod Cat, milyen jó dolog az internet? :)

De azért én továbbra is küldöm a pozitív energiákat!

csucsu, magas támlás, pont ilyen:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: persze hogy állitható a magassága. Ott van a kar.

Kép
csucsu05

az a kar kipróbálva csak a háttámlát állította, hogy fix, vagy billegős. Lehet, hogy más mozgáskultúrával lehetne vele a magasságot is állítani? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: persze felfele kell húzni és úgy állithatód a magasságot.
Én tendereket irtam a gyes előttés mivel az irodabútor is benne volt igy némi kis tudásom van. tehát ha van hintamechanika automatikus hogy magasság állító is van. Ez a kar erre is van.
Amúgy nekünk is hasonló székünk van .

Cat : csak most olvastam el mit is írtál. Illetve elolvastam csak most másodjára esett le . S
Szóval ez is megerősit akkor téged. Tök mindegy milyen doki mondta mert biztos több ilyennel találkozott.
Marcikával semmi baj nem lesz de ezt te tudod a legjobban:)

Kép
csucsu05

Bizony, én is vigyorgok azóta, mióta Cat hozzászólását elolvastam. Valamiért a dokik szeretnek paráztatni, illetve tudom miért, félnek a későbbi perektől, ezért inkább a legrosszabbra készítenek fel, hiszen a jóért ki perelne?

csucsu
, ha nem jövünk rá a működésre, Téged hívlak segítségül :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Igy igaz. Mikor szabinát vártam már től voltam pár uh-on. És félidős voltam mikor mondta az uh -doki, hoyg nincs meg a szabina bal keze.
Végig bőgtem haza fele. Pont nem jött a férjem velem és busszal mentem. Gondolhatjátok. Haza jöttem és az utcára sem mertem kimenni nehogy valaki megkérdezze mi van a kicsivel. Rendes volt a dokim mert elintézte hogy másnap fogadjon egy genetikus. Egy éjjelt kelletkibirni de mi nem aludtunk. Éjjel azon beszélgettünk mi lezs majd a kicsi bodyknak az ujját majd le kell vágni. Szönyű volt.Másnap elmentünk és amig vártunk egy csomó kismama rémtörténetét kellet hallgatnom Mert mindenki kérdezte te miért jöttél?? Mire beértünka dokihoz már remegtünk szabályosan.
A doki 5percig nézte. Egyre komorabb volta feje mig egyzser csak rámnézett és közölte itt van a keze csak maga alá gyűrte:)
Hát azt a megkönnyebbülést ha valaki látta volna. Mondta ilyet nem látott még hogy igy eltudja forgatni egy baba a kezét. Most is úgy tud aludni hogy kicsavarja simán a kezét. Szóval akkor mondta a dokim igen bármi apró dolog van elküldenek mindenhova mert igy a felelőség nem rajtuk van.

Kép
csucsu05

pfffffffff csucsu, ez nagyon durva sztori!!! :shock: :shock: :shock:
Én nem is tudom, mit csináltam volna!

A másik topicon, a márciusi babáknál van egy lány, akinek rossz lett az afp-je, de uh-n mindent rendben találtak. Viszont nem az volt ám, hogy nyugi, van ilyen, neeeeeeeeeeem, MOST kezdte el a doki paráztatni, meg tovább küldeni genetikára (a 24. héten :shock: ), és mire nagy nehezen elérte a SOTÉ-t (asszem), addigra közölték, hogy már betelt minden hely, nem fogadják...
Most parázhatja végig a terhességét, pedig semmi oka, hiszen az ódon afp-t kivéve minden eredménye jó... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: ez is durva mert egy terehességet igy kihordani szörnyű lehet. és mi az hogy nem adnak időpontot?? Van egy barátnőm 8hónap alatt kapott mammográfiára időpontot. Addig simán bármi közbe jöhet és meg is halhat az ember. De egy terhességnél is milyen már hogy nincs időpont??
Felháboritó!!

Kép
csucsu05

sziasztok! Bocsi az eltünésért, de ma jöttek hugomék és elmentünk baba boltba meg ikea-ba :lol: :lol:
shoppingoltunk "kicsit".

most megyek altatni, és ha nem alszom el én is akkor jövök és írok!

ja mostmár csak 1-2 dolog kell Yaseminnek! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Hú lányok nagyon durva dolgokat irtok.
Csucsu:gondolom nagyon szörnyű éjszakátok lehetett.
Az afp-m elsőre nekem se lett túl jó,de kiderült,hogy hamarabb vették le. A Schöpfibe kellett mennem és ott ngyon rendesek voltak, még uh-on is megnézték Manókát. Másnap vérvétel majd aznap már m,egvolt az eredméyn 1- 1/2 6 ig vártam,hogy behivjanak.Na én addigra lettem kész.

Asiye:pont akartam kérdezni,hogy mi van a hugoddal,de akkor még semmi.Egxben vannak. Hogy fogják hivni a kislányát?
Vendég

Márk már alszik apa meg elment sörözni a volt kollegákkal.Igy enyém a gép.De azt hiszem majd megyek helyszinelőket nézni.
Vendég

Cat! ha érdekel a téma, ajánlom hogy kölcsönözz egy Koránt és nézd(inkább olvasd) át, bár ez a fordítás(simon róbert) messze nem az igazi!
mert mindenre megkaphatod a választ ami érdekel. :)
egyébként a 4 szúra 3.verse amít említett Afra. És itt is a Női árvákról-pontosabban az özvegyekről van szó. mert háborúk idején rengeteg özvegy maradt akik gyerekekkel utcára kerültek.
egész pontosan így kezdődik: Ha attól féltek, hogy nem tudtok méltányosan bánni a női árvákkal akkor házasodjatok meg meg velük......aztán ahogy Afra írta, de itt a négyesével nem helyes fordítás, mert nem jól értelmezhető a magyar nyelvtanban, hiszen akkor a 8 feleség az 2×4 és az négyesével :) :) :) van

Egyébként jól tudod és nem csak hogy egyenlően kell biztosítani az eltartásukat, de kifejezetten bűn ha kivételezik egyikkel-vagy másikkal. igazságosnak kell lenni és és nem szabad érzelmileg sem kivételezni. A férjem azt mondja egy igaz hitű muszlim férfinak ez lehet az egyik lagnagyobb buktatója, és szerinte még egy feleséggel is nagyon nehéz hogy mindig ugy bánjon vele(velem :) ), ahogy megérdemli. annyi tisztelettel szeretettel....és még anyagilag is biztosítani mindent. hiszen az Ő pénza közös. de ha én is dolgoznék az csak az enyém lenne.
szóval sok it a félre értés!
de nem sok olyat ismerek (senkit) aki ekkora felelősséget venne magára. :)

na vége a mesének, a fiúk már az ágyban megyek lámpát oltani, makd jövök! :)

Kép Kép Kép
asiye

csucsu, nekem is van egy barátnőm, aki szeptemberben talált egy csomót a mellében, és kért mammográfiára időpontot, februárra kapott... A szerencséje az volt, hogy az anyósának októberre adtak (kötelező, vagy ajánlott, vagy behívós, vagy milyen van már most) időpontot, és cserélhettek.
Nekem pl állandó parám a mellrák, mert hiába mondom, hogy HOGYAN kell megvizsgálni a melleimet, baromira nem tudom, hogy MIT kell éreznem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kpzeljétek hazajött apa :D nemk is szólt,hogy elmarad a sörözés.Meglepett,de úgy örülök neki :D

Azt hiszem mindjárt átadom neki a gépet.
Vendég

Sziasztok!

Asiye!

Már én is gondolkodtam, hogy kellene egy Korán is. Csak úgy kíváncsiságból elolvasni. De még sajnos a Bibliát sem sikerült.

Szerinted ellentmondásos lenne karácsonyra Koránt kérni ajándékba?

Csucsu!

Durva amit Szabinával el kellett viseletek.
Én tuti még aznapra szereztem volna időpontot egy fizetős 4D UH-ra.
(Akkor is így tettem,amikor az első UH-on a doki még csak valószínűsítette a terhességet, holott szerintem már petezsákot kellett volna látnia.)

Sissi!

Örülök, hogy Apa hazaért, és nem vagy egyedül.

Nemlajos!

Én sajnos tudom, hogy mit kellene találni.
Pár éve talátak egy csomót a mellemben. Csak egy rutin tüdőszűrés után beugrottam, hogy nézzék meg, ha már arra járok. Végül sebészet lett belőle, aztán mammográfia kövtkezett volna. De az orvos azt mondta, hogy max UH-gal tudja megnézni, mert fizikai képtelenség lenne mammográfiát csinálni. Szerencsére ez 2 napon belül megtörtént, és kiderült, hogy csak zsírcsomó. Pár hónapon belül eltűnt magától.

Mennyi lett a lány AFP-je?

Egyébként én azért csináltattam meg a kombinált tesztet, mert tudtam, hogy az AFP nem feltétlenül megbízható.
Vendég

Cat: 0.7, korrigáltan 0.8... meg valami másik lett (B-HCG) 2.3 MOM, 1:498-hez a down-kór esélye. Eszerint.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

uhh, gondolom, nagyon megijedtél... Nem csoda! Még szerencse, hogy nem lett baj!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

És mekkora a súlya?
Tudom, hogy ez indiszkrét kérdés lehet, de úgy olvastam, hogy a nagyobb testsúlyú nőknek lehet alacsonyabb az AFP.

Egyébként a 12 hetes uh-on mekkora volt a nyaki redő? Látszott az orrcsont?
Vendég

Nemlajos!
Nekem majdnem pontosan ezek lettek az eredményeim az Alpernél is meg most is. Alpernél azt írták a papírra: Az alapcsony afp(0,8, és a kemelkedően magas béta -HCG(3 mom), genetikai szaktanács adás indokolt. és mindezt nekem is a 22. héten. de minden renden volt uhun. és lám-Alperrel is. meg most is hasonló értékeim voltak és tényleg függ ám a súlytól is, és azt mondta nekem most az istenhegyin a Bátorfi doki, hogy vannak nők akik egyszerűen hajlamosak erre és nem képesek egy "normális " értéket produkálni! :)

Cat!
Nme hiszem hogy gond lenne Karácsonyra Koránt kérni, de sok sikert hozzá! :lol: :lol: :lol: köztünk magyar muszlimok között szájról szájra terjed a hír hol lehet kapni, és sokszor hónapokba tellik hozzájutni. az enyém a Bookline-ról van.
és a barátnőm az összes antikváriumban várólistára rakatta magát és 4 hónapjába került. :)
egyébként elég drága min.6000 forint, és ami fontos A KORÁN VILÁGA NEM JÓ!!!!!!!!!!!!AZ NEM A KORÁN! CSAK A FORDÍTÓ KORÁN MAGYARÁZATA, AMINEK SEMMI VALLÁSI ALAPJA NINCS!
AZT MEG NE VEDD ÉS NE OLVASD EL, HA OLYAN PÉLDÁNYHOZ SIKERÜLNE JUTNOD, AMELYIKBEN EGYBE VAN A KÉT KÖTET.
MERT CSAK ÖSSZE ZAVAR ÉS ÉRTELMETLEN AZ EGÉSZ.
SIMÁN KORÁN!AZT OLVASHATOD! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.11.21 22:15-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri! aranyos a "kis" fiad!!! :D :D :D

hasonlít öcsémre! :D

csucsu! jó kis story, de azért nem lettem volna a helyetekben! :? :?

Kép Kép Kép
asiye

Nem tudom, sajnos, a többi adatát, de bízunk benne, hogy ugyanúgy vaklárma, mint Cat-é :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nekem 0.6 volt az afp-m mégsem paráztattak be :):):)igaz én a korom miatt voltam tanácsadáson de csak uh volt az amniót nem ajánlották majdnem hogy lebeszéltek róla mert annyira tökéletes volt az uh ez überelte az alacsony afp-t:)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Itt olyan szélvihar volt éjszaka...
Állandóan felébredtem.

Ma sem leszünk itthon, így majd csak este jövök.
Vendég

Jó reggelt!

Pici:hopgy vagy?

Nika:érzel már vmit?Remélem piri még sehol.

Mi most fogunk reggelizni utána megcsinálom ebédre Cat kukoricás pulykáját.Nyam-nyam, már alig várom.Múltkor is annyira izlett. :D
Vendég

Itt is szélvihar volt, ma meg punnyadás :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat: Mi voltunk előtte 4D a 12héten. Akkor minden rendben volt. na de csak megijesztettek és a dokim azt mondta ne simán 4D re menjek hanem genetikushoz ő abban biztos.
De szerencsére minden rendben volt. Azért ezek a dokiks zeretik az emberekbe beletenni az ideget.

Ma megyünk szülinapi zsúrra 4 órára. ha ma lett volna a topictali elég fárasztó lett volna a napunk. Igy viszont mindjárt leteszem a lányom aludni és alvás után mehetünk. De a lányom olyan édes már ki van rakva az ünnepi ruha. Ő választotta ki csúda csini lesz:)
Már 3évesen is mint egy dáma úgy viselkedik.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?