sziasztok!
Orvosom is azt mondta, hogy előbb szív UH, utána gondolkozzunk. Hiszen minden más leletem nagyon jó.
Magzati szív UH azért kell, mert a kromoszómarendellenességek 80%-val együtt jár a szív megbetegedése is. Ha viszont ott minden rendben, akkor szinte semmi esélye, hogy a baba beteg legyen.
Hajdú Júliához kellene időpontot szereznem, de nem könnyű.
A Bolgárkerék utcába (Magzati Diagnosztikai Centrum) csak december 3-ra kaptam időpontot, ,mert ott jövő héten nem rendel. Egyébként is csak hetente egyszer van ott pár órát.
A másik hely a SOTE 1. Klinika. Ott ugyan lesz jövő héten hétfőn és csütörtökön is, de időpont csak december 11-re van.
Én pedig annyit nem akarok és nem is tudok várni.
Így most felhívtam a szülésznőmet, ő pedig majd beszél az orvosommal, hátha sikerül előbb egy időpontot szereznie valahova...
Úgyhogy egyenlőre ennyi.
Még mindig nem érzem, hogy bármi baja lenne Marcinak, csak ijesztőek ezek a dolgok. Megzavarnak. A szívultrahangot is azért szeretném mielőbb letudni, hogy azt halljam, minden rendben van!
Egyébként hivatalosna nem cysta ami Marci agyában van, mert nincs sejtfala. Hanem felritkulás a plexus chorioideusban.
Csak miért lett több belőle, mint amennyi a múlt héten volt?
Különben pedig úgy érzem, hogy egy hét múlva már mindegyik eltűnjik onnan.
De a szív UH-ra akkor is elmegyünk, megnyugtatásul.