Új privát üzeneted érkezett!

törpiri az a lényeg hogy túl vagy rajta én úgy voltam vele hogy kb egy óra múlva kerülgetett a hányinger :):):):)

na apa ezt csinálta :
Kép

Csucsu tudom hogy nem feltétlen kell lennie tünetnek :):):)

nika70
Salgótarján

ez egy jel wowow laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nika70
Salgótarján

Nika!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: mér vagy ilyen csúúnya???????

:) :) :)

hát reggel rajtad a világ szeme.

Cat! mi történt? nem is jössz?

Törpiri!

én is szenvedtem vele mint a kutya! :x :x :x
undurííííííító :?

Kép Kép Kép
asiye

bocsika nem számítottam rá hogy laptető lesz de bocsika így láthatjátok amíg nem lesz új oldal :):):):):)

Cat hol vagy?

nika70
Salgótarján

Nika:holnapra megy a drukk.Hozzál sok-sok pozitiv tesztet.
Nagfyon jól néz ki a süti :D

Cat:jelentkezz!!!!.

:D
Vendég

Sziasztok!

olvastam mindent, de raegálni nincs erőm. Bocsi!

UH-on nem az lett az eredmény amit vártam.
a múlt heti kettő helyett ma már 5 cysta van. Egyik oldalon egy 5mm-es és két 3mm-es, a másik oldalon pedig 2 db 3 mm-es. :(

holnap mutatom meg az orvosom mind a három leletet. Kíváncsi vagyok Ő mit mond.

Az UH-os orvos elküldött magzati szívultrahangra. Még nem tudom hova és mikor kapunk időpontot.

Az a furcsa, hogy nem érzem, hogy baj lenne, de ezek az eredmények mégis megrémítenek.

Holnap reggel már nem tudok jönni, mert hétre megyünk a kórházba, és nem tudom mikor érek haza. Lehet, hogy megint csak este.
Vendég

A kóházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az
orvost.
Végül odajön hozzájuk a kezelöorvos, és fáradtan
szól: "Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök szeretjének egyedüli reménye a túlélésre az agy-átültetés. Ez nagyon kockázatos és költséges mütét, mivel az új agyért fizetni kell."
Az elsö döbbenet után az egyik rokon megszólal:
"Na és mennyibe kerül egyagy?"
"500 000 EUR a férfi agy és 20 000 EUR a nöi agy."
Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel.
A férfiak a helységben igyekeznek elfolytani a vigyorokat és kerülik a nöi pillantásokat. Végül az egyik férfi nem tudja legyürni kíváncsiságát és megkérdi: "És miért, hogy a férfi agy 25x drágább?"
Az orvos megértöen mosolyog a naiv kérdésen. "Ezek megszokott piaci árak. A nöi agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben használva volt."
Vendég

Cat:sajnálom,hogy nem múltak el a cysták. Remélem holnap az orvosod tud vmit mondani. Megy a drukk.Nem lehet semmi gond Marcival.
Várunk vissza téged. Jó éjt bár gondolom most nem lesz vmi nyugodt estéd.
Vendég

Jó reggelt
Cat sajnálom de bízz benne nem lesz semmi baj tudod csak pozitívan

Nekem a teszt egyenlőre negatív de végülis csak vasárnap lesz a ciklusom vége úgyhogy várunk még:)

nika70
Salgótarján

Nika:sajnálom a neg. tesztet,de amig nincs piri bizakodhatsz. Azért vannak még tesztjeid?
Vendég

Sziasztok lányok!
Pici, írtam mélt is, privit is!

Cat, nem tudom elmondani, hogy mennyire megdöbbentem, de valahogy úgy vagyok vele, mint Te, egyszerűen nem érzem, hogy baj lehetne a babáddal!
A leleten cysta, vagy cystikus elváltozás van írva?
Csak mert egyrészt nem mindegy, másrészt meg bármi, még felszívódhat bőven.
Az egyik fórumos lánynak vesetágulatot mutatott ki az uh, a 18. hetin. Az uh-s orvos meg úgy csinált, mintha valami borzasztó dolgot látna, persze a lány megijedt, de aztán szuper hozzáállással azt mondta, mint Te, hogy ennek a babának nincs baja.
És tényleg, a 24. hétre már kisebb lett, most meg már teljesen felszívódott (27).
Szóval sajnálkozás helyett inkább erősítem a Te pozitív energiáidat, ha nem bánod!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönöm Nemlajos!
Aranyos vagy!

Nika!
Sajnálom a nega tesztet.
De még bízz azért benne.

Cat!
Nagyon sajnálom, hogy ez történik veletek.
Biztosan nem lesz semmi baj. És mondanak ma valami biztatót, hogy el fog múlni.

Én ma szerencsére nem barnázom, nem is vérzem.
Remélem, szülésig el is kerül.
De ágyban vagyok egész nap.
Jövő péntekig tuti.
Utána majd az orvos mond valamit.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Asiye, hűha, tényleg félreértettem, pedig hát szakmám a szövegértés (bakker, megint a sulival álmodtam!!! :shock: Hát sosem lesz vége???)

Nika, ha vasárnap lesz a ciklusod vége, akkor meg? 8)
Hétfőn várunk az újabb teszttel :wink:

Az este szuper volt, a hordozókendőm egyszerűen gyönyörű (ennél szebb, de nem süt a nap, és muszáj vakuznom):
Kép

Utána a fórumtali is jó volt, 15-en voltunk, és mindenkinek sikerült az arcához végül nicknevet is kapcsolni! :lol:
Néha kicsit ijesztő volt a hatalmas hangzavar, de hát még szoknom kell a női társaságot, pláne a babásat.
Ma meg jóga, meg fotelnézőke, meg a párom megint elküldött abba az alkatrészboltba... De hát megoldom :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt.

Cat: Én is atr érzem, hoyg nem lesz baj és Marcika egészséges. Az égiek nagyon vigyáznak rád csak a doki mondjon erre a cisztára valamit. Bár szerintem is fel fog szivodni. Nem hiszem hoyg bármi is akadályozhatná marcika érkezését! Este nagyon várunk vissza!

Nemlajos: Akartam irni, hoyg van egy babanetes lán aki beépithető főzőlapot árul képet is tett fel az iwiwre. Szuperül nézz ki igaz használt. Márkás is és 20ezerért adja.És ha ügyes vagy akkorlehet belőle akudni is nem??
Vagy téged kerámialapos érdekel??
Ezt a kendőt én sajna nem használtam nem is tudom hogy lehet felkötni a babát vele a hátadra?

Nika: Sebaj még nincs is vége a ciklusnak. Hétfőn tesztelj újra.

Kép
csucsu05

Nika:a laptetőn lévő kép kinzás!!! :)

Pici: Örülök a jó hírnek. Akkor még pihenj tovább a pici hadd tudjon erősődni tovább:)

Kép
csucsu05

csucsu: áruhitel lesz a dologból, megbeszéltük a párommal, máshogy sehogy se jön ki...
De azért köszi!:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem vagyok letörve :):):):) köszi azért

picike csak így tovább pihenj skat

cat pozitív gondolatok el fog múlni

nika70
Salgótarján

Pici:örülök,hogy jól vagy. Már nem is fogsz vérezni hidd el

Nemlajos:te fel tudod kötni majd magadra a babát? Nekem van kendőm de egyszer sikerült csak feltenni.Pedig biztos nem lehet nehéz egy csomó anyukán láttam.
Vendég

Sziaztok!

Most tudtam jönni, edig annyira érdekelt mi történt még az este! :)

Nika! Sajnálom, de tényleg ne törj le, és attól mert ez még nega... :roll: látod Gabi esetét. nem jött meg-egy rakás nega teszt-aztán végre pozitív! :roll: ez lesz veled is!! csak vár ki a végét! :D

Cat! Sajnálom! De mért küldött szív uhura?Vagy lemaradtam valamiről?
Nekem a Bátorfi ajálott egy helyet mikor nálla voltam az istenhegyin.de sajna elfelejtettem, de azt mondta ő azt a helyet ajánlja, ha szív uhuról van szó. talán ha valahogy megtudnád tőle kérdezni? ha szerencséd van egy telefonnal meg lehet!

és ne izgulj, minden rendben lesz, annyi ilyet hallani és az esetek többsége vaklárma. persze jobb félni mint megíjedni :?

Pici! Örülök, hogy jobban vagy! :D

nagyon vigyázz magadra! :D magatokra!

lányok! Nekem reggelre begyulladt alul az ínyem :? be van dagadva, és most véraláfutásos is lett, mert megbirizgáltam
hát már csak ez kellett :!: :evil:

ma reggel is hányingerem volt reggelinél! most már gondolom ez a reggeli rosszul lét csak szülés után szűnik meg! :?

Nemlajos! ha egy olyan ember, akinek a szövegértés a munkája, nem érti meg amit olvas, az azt jelenti, hogy a fogalmazással van a gond! :) ugyhogy bocsi! :lol:

és most, mikor elküldöm a hozzászólást, alul a vonalzóm már 30-at fog mutatni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

asiye köszike nem vagyok letőrve és szerintem még korai is volt van még három btesztem majd a jövő héten mert ugye piri az nem jön hozzánk most jó sokáig :D:D:D

nika70
Salgótarján

Lányok! az normális hogy a szomszéd bácsi(akiről még nem beszéltem mert kikészülnétek tőle idegileg), disznót vág a konyha ablakom előtt 3 méterrel?
nem itt ölték le hullán hozták és most feldolgozzák, dehát minden vér meg repkednek a perzselés maradványai(ami akár tüzet is csinálhat gondolom),és oly büdös hogy öklendezem! ez egyébént minden karácsony és husvét előtt megcsinálja. csak kezd elegem lenni. :evil: :evil: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

jÓ REGGELT!!

Hát az a süti istenien néz ki :shock: :lol: :lol: :lol:

CAt,sajnálom,de tényleg ne idegeskedj biztos nem lesz semmi baj,jó tudom,nekünk ezt könnyű Írni,mi is biztos aggódnánk a Te helyedben.

Én reggel 3 óra óta fent vagyok...nagyon görcsölt a hasam,úgy éreztem bármelyik pillanatban megjöhet...
:cry:
Gyerkőcöm ment ma kirándulni,elkisértem 1/4 7-re a sulihoz,aztán hazajöttem és 7-től tudtam aludni 1-2 órát..most úgy érzem semmi gáz...remélem igy is marad...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye, ne légy ilyen szigorú magadhoz, számítsd bele az én kismamaagyamat is (a House-t már rendszeresen képtelen vagyok követni :oops: )
A disznótor durva, közös udvarotok van, vagy hogy lehet ő az ablakotok előtt? :shock:

sissi, tegnap megmutatták a csúszócsomót is, meg két tekerési módot, mára ugyan már nem emlékszem, csak a csomóra, de egy csomó ( :lol: ) videó van fent a neten, és ha kötni-horgolni-hímezni-sólisztgyurmázni-üvegfesteni stb megtanultam könyvből/netről, ez is menni fog :wink:

Cat, a szívuh-t én sem értem... Az miért kell? :shock:

Piri bakker, csak most jövök rá, hogy Neked NEM JÖHET MEG!!! Hát mit ijesztgetsz Te minket?
Pihenj sokat, a görcs nem jó jel, lassíts!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hja, és boldog 30-at, asiye!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Pici! Örülök, h jobban vagytok, sok-sok pozitív gondolatot kívánok neked, hidd el, sokat számít. Hajdan én egy betegségemből így gyógyultam ki :wink:

Cat! Nagyon örülök, h ilyen optimista vagy ( a cisztáidnak már kevésbé örülök), de ne aggódj, minden rendben lesz. Egyik barátnőmnek sérvet állapítottak meg a terhességénél, és mondták, h szülés után mindenképp műteni kell...de képzeljétek, elmúlt neki!

Nika! Neked is mennek a pozitív energiák! Milyen süti az a csoda ott a laptetőn?

Nemlajos! Picúrkád hogy van?

Gabi! Te (vagyis ti) hogy vagytok?

afra.h

Holnap már talán tényleg megyünk Barcelonába :D

És képzeljétek! Férjecském olyan kis drága :oops: február első hétvégéjére foglalt 2 jegyet Granadába...kis meglepinek szánta :oops: :lol:

afra.h

Asiye! Boldog "szülinapot" :lol: Valóban mondtam volna, 2.án megyünk haza? Pedig már rég tudtam, h 22., csak a múltkor rosszul írtam

afra.h

Nemlajos!!!
Hát ez az....én sem szeretném..ráadásul tegnap sem dolgoztam,mégis...
Ráfogom a frontra :wink:

Nika..nagy kérés lenne a recept?????
Afra..ez jó kis meglepetés :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

afra, köszönöm szépen, jól van Ő is, én is, éppen a kendőkötést tanultam, lesz mit gyakorolni, de hát van is még időm bőven (csak baba helyett valamit találnom kellene, a plüsseim túl könnyűek, úgy nem az igazi), de egyébként nem nagy ördöngősség :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:akkor majd ha jön a tesó,hozzád megyekl tanulni :D te addigra már úgyis profi leszel.

Piri:pihenj sokat.Jövő héten isa otthon leszel vagy akkor máűr dolgozol?

Asiye:igazán aranyos szomszédotok lehet. Te merre is laksz?
Vendég

sziasztok!

Orvosom is azt mondta, hogy előbb szív UH, utána gondolkozzunk. Hiszen minden más leletem nagyon jó.
Magzati szív UH azért kell, mert a kromoszómarendellenességek 80%-val együtt jár a szív megbetegedése is. Ha viszont ott minden rendben, akkor szinte semmi esélye, hogy a baba beteg legyen.

Hajdú Júliához kellene időpontot szereznem, de nem könnyű.
A Bolgárkerék utcába (Magzati Diagnosztikai Centrum) csak december 3-ra kaptam időpontot, ,mert ott jövő héten nem rendel. Egyébként is csak hetente egyszer van ott pár órát.
A másik hely a SOTE 1. Klinika. Ott ugyan lesz jövő héten hétfőn és csütörtökön is, de időpont csak december 11-re van. :shock: :shock: :shock:
Én pedig annyit nem akarok és nem is tudok várni.

Így most felhívtam a szülésznőmet, ő pedig majd beszél az orvosommal, hátha sikerül előbb egy időpontot szereznie valahova...

Úgyhogy egyenlőre ennyi.

Még mindig nem érzem, hogy bármi baja lenne Marcinak, csak ijesztőek ezek a dolgok. Megzavarnak. A szívultrahangot is azért szeretném mielőbb letudni, hogy azt halljam, minden rendben van!

Egyébként hivatalosna nem cysta ami Marci agyában van, mert nincs sejtfala. Hanem felritkulás a plexus chorioideusban. :roll:
Csak miért lett több belőle, mint amennyi a múlt héten volt?
Különben pedig úgy érzem, hogy egy hét múlva már mindegyik eltűnjik onnan.
De a szív UH-ra akkor is elmegyünk, megnyugtatásul.
Vendég

Jövőhéten már dolgozom... :cry:

Talán csütörtökön maradok itthon,mert jön a vizszererlő :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kitartás...

Megkérdezem majd tesómait is,hogy nincs-e a SOTE-n ismerőse,hátha sikerül elöbbre helyet kapnotok...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Tegnap volt a barnázás, és tegnmapelőtt hüvelyi UH? Vagy vizsgálat is?
Bocs, de most alig tudok másra figyelni!

Ugyanis a barnázás simán lehet attól, hogy a vizsgálatnál megsérült egy kicsit valami a méhszájadnál, hiszen ilyenkor nagyon fel van puhulva.

Nemlajos!

Jó a kendő! Bár én soha nem használtam ilyet, és nem is nagyon áll szándékomban.
De tudom ki csinálta. :) (Néha bekukkantok a decemberi kismamikhoz egy kis olvasásra.)
Vendég

Törpiri!

Köszi!

És pihenj sokat!
Merre kirándulnak a fiadék?
Vendég

Asiye!

Sajnálom a disznóvágást!
Nem lehet egyszerű Neked! Főleg, hogy Ti nem is esztek disznóhúst. Ugye jól tudom?

Lenne egy kérdésem. Hol van leírva a Koránban, hogy csak 4 felesége lehet egy férfinak? Mert azt hallottam, hogy egy afrikai pasi bebizonyította, hogy sehol nem szerepel benne, és ezért kiengedték a börtönből, sőt megtarthatja mind a 86 feloségét...
Vendég

Cat:kitartás, minden rednben lesz.Remélem sikerül hamarabb is időpontot kapni.Mert a dec 3 majdnem 2hét én addi biztos beleőrülnék.
Párod is volt veled?
Vendég

Képzeljétek Márk kidobta a kukába a vezeték nélküli telefont kerestem,hogy le tudjam hallkitani erre a kukában találtam rá :D
Vendég

Cat! Ha nem baj, belekottyantok egy kicsit...bár várom a pontos Korán-megjelölést Asiyétől, ugyanis itt nálam most nincs magyar Korán fordítás, csak az arab...de bizonyosan emlékszem, h benne van valahogy így, h "...házasodjatok 2-esével (3-asával, 4-esével), de ha nem tudtok méltó módon bánni velük, akkor elégedjetek meg 1-gyel."

Amúgy ez tipikus hozzáállás, h az ember a maga igényeire, kénye-kedvére akarja formálni a vallását, pedig ki tudná azt jobban megítélni, mint Isten?

Nagyon szorítok neked, h minden rendben legyen veled és Marcikáddal, bár biztos minden rendben lesz, főleg ha továbbra is ilyen pozitív maradsz :wink:

afra.h

receptet majd felteszem ha lesz rá időm :):) almás krémes a csoda neve :):)

nika70
Salgótarján

Andyval mi van?Tudtok róla vmit?
Vendég

Szeged,Kecskemét,Ópusztaszer....
Csak ne lenne ilyen hideg :shock:

Már attól rosszul volt,hogy korán kellett kelnie..és csak este 8 felé érnek haza :?

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát nem sok látszik képen amit feltettem..Ő Ádi és MArcipán :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó lenne ha már új oldal jönne...az a süti kompozíció megőrjít :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hú, Nika! Mindenképp tedd fel a recit, mert a férjem nagyon csippantja az almás-krémes dolgokat...és ha vééééééégre már megérkeznek a cuccaink, akkor meg is sütném neki.

Lányok! Nekem olykor nagyon vicces ez a spanyol nyelvtanulás. :) Meg is osztanék veletek egy-két számomra humoros momentumot:

1. Azt mondják spanyolul, ha valakinek tetszik valami/valaki, kedvel valamit/valakit, h gustar. Nomármost ha pl egy ffi azt mondja szíve hölgyének, h "me gustas tu", akkor az azt jelenti, h "tetszel nekem"...viszont magyar aggyal ezt kissé viccesen is lehet érteni: "gusztállak téged", "guszta vagy nekem"
2. Régen a brazil sorozatokban sokat lehetett hallani azt, h "Socorro!"...én erre mindig azt hittem, h egy női név, amit többnyire utálatos, tökgazdag, kivénhedt nők viselnek, de aztán most tudtam meg, h azt jelenti, h "Segítség!" :D :lol: :lol:

afra.h

Afra!

Köszi! Egyébként én is úgy tudtam, hogy csak 4 feleség lehet és az is csak akkor, ha el is tudja tartani.

Törpiri!

Ezek szép helyek. Kár, hogy a kép ilyen kicsi.

Sissi!

Telefona kukában? :shock: :shock:
Andy a szüleinél van és ott nem nagyon tud gép elé ülni.
Vendég

Afra!

Én mindig akartam spanyolul tanulni, de franciául sikerült...

Megyek megmelegítem az ebédet, aztán lefekszem Benivel. Nem sokat aludtam éjszaka.
Vendég

Már csak 33 nap van karácsonyig... :shock: :D

És még sehol egy ajándék...
Az üdvözlőkártyákat is meg kellene csinálni, az ablakmatricákat is...
De mikor? Olyan fáradt vagyok általában, hogy vagy alszom Benivel, vagy csak internetezek. :oops:
Vagy hetente kétszer orvoshoz járok. :shock:
Vendég

Na jó, most már irány ebédelni. Szerintem csak este jövök!

Legyetek jók addig is!
Vendég

Szívesen Cat! Az is egy szempont, h el tudja tartani, de ennél sokkal fontosabb, h egyformán is bánjon velük. Ne érezze úgy az egyik, h el van hanyagolva, h nem szeretik úgy, mint a másikat. És ugye majd az Ítélet Napján el is lesz számoltatva ez a férfi a feleségeivel kapcsolatban is...kíváncsi vagyok, h ez az afrikai ffi hogyan fog elszámolni mind a 86-tal :o

Sissi! :lol: Hát vannak ilyen dolgok, ha az embernek kisgyereke van...addig örülj, amíg nem eszi a tyúkkakit az udvarban (ha van baromfiudvarotok, akkor vigyázz!!), mint az én keresztanyukám lánya anno :lol:

afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?