Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, akkor megnyugodtam :D Nálunk apa Borsodit iszik, mer' állítólag az jó. Velem ezt nem tudja elhitetni. Bocsi amúgy, tudom, h nem tőlem kérdezted, Edóci, de vszoltam én is, mer' szájmenésem van :D

KépKép
lexus

Edoci!
Ez errefele nem kerdes: Csiki sort. (belolem meg a lokalpatriotizmus arad :lol: ) Te hova valo vagy?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Valaki.elkezdett.eszeveszettül.fúrni. :evil: Úh asszem lassan mehetünk vásárolni :D

KépKép
lexus

Mi mindjárt megyünk ki a levegóre,Máté nem aludt délután és most extra Kép

edoci

Móni
Jaaaa,bocsi! :lol: De tudatlan vagyok! :oops: Majd egyszer megkóstolom!
Dorog (Pesttől 40 km) :lol:( Esztergomtól 8km!) :lol:

edoci

Jó sétát ;)

KépKép
lexus

Na, most, h kihalt a fórum, felébresztem apát (de dög vagyok basszus :lol:), és mi meg indulunk vásárolni. *büszkefej*

Majd jövök, puszi!

KépKép
lexus

Lexa
Jó vásárlást! :D

edoci

Köszike :D

KépKép
lexus

Móni
Ez előbb lemaradt:
Kép

Többieknek:
Kép

edoci

Edoci!

Hogy te milyen figyelmes vagy :D
A csiki sorrol meg nincs honnan tudnod... :wink:

bangham

Aruld mar el honnan szeded ezeket a kepeket :?: :idea:

bangham

Lanyok!

Hazaertem!
Igaz elotte voltam kozmetikusnal es Zoliert.

Magi
Vendég

Móni
Majd ha felétek járok mindenképp megkóstolom! :D
A netről szedem a képeket vagy kapom képeslapnak. :wink:

Magi
Már kezdetm aggódni hogy hol vagy! :wink:

Csajok tessék nekem szorítani,ugyanis amint írtam Máté nem aludt délután,remélem nagyon hamar kidől és akkor el tudom kapni apát! :oops:

edoci

Edóci! DRUKK!!! ;)

Magi! De jó lehetett neked a kozmetikusnál :P

Mi meg bevásároltunk.. khm, én vásároltam. Apa majdnem elaludt a bevásárló kocsira görnyedve :D Meg kcsit dulifuli volt, h minek keltettem fel... vásárolni kellett, hát na :D

KépKép
lexus

Azt elfelejtettem mondani (dezsávű), h végre rászántam magam, és felkutattam az áruház DVD-s részlegén a Holiday-t. Nem tom, láttátok-e moziban, én egy barátnőmmel voltam megnézni.. ritka édes film szerintem! És most tökre örülök, h gyakorlatilag non-stop nézhetem, ha akarom :D Azóta pályázok rá, amióta kijött DVD-n, csak lusta vtam megkeresni. Mert állítólag hiába vannak rendszerezve a DVD-k.. az csak a látszat :?

Na, megyek, meg is nézem, megmutatom apának, bár sztem 5 perc után azt fogja mondani, h köszi, nem érdekel :D Végülis csajos film :P

Jó éjt, szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
lexus

Sziasztok

Magika megcsináltam még egyszer a tesztet most este, de most is tök negatív, még halvány csík sincs rajta úgy mint tegnap. szóval nem hiszem hogy az van amit mondtál, nem tudom mi lehet.

Vagy tegnap volt és pe és már a végét mutatta, vagy nem tudom. majd kivi vagyok holnap a hőm mennyi lesz. az a baj hogy csak szerdától nézem, mert minden reggel elfelejtettem. de eddig úgy alakult hogy 36,5 36,8 36,5

Ma a fodrász előtt elmentünk a Norma fa felé kocsikázni, hát én voltam olyan rosszul, annyira hányinegerem volt, pedig nekem ilyen sose szokott lenni, remélem a nyaralás előtt nem szedtem össze semmit.

Szépen levágták Réka haját, naghyon édi volt ahogy hagyta magát, majd teszek fotót róla.

Lexus nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.:)
Munkahelyeden mikor mondod el? Meddig szeretnél dolgozni?

edoci szorítok

Gabi

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Ma sem ment fel a hom.
Szoval szerintem tuti ahormonjaimmal van a gond.
Mar reggel 73 folott kene lennie es meg mindig csak 36,8.
Teljesen elkenodtem. :cry: :cry: :cry:

Bar azon gondolkoztam, hogy majd szilveszterkor megint belehuzunk, mert a szeptemberi baba nagyon szuper.
Zoli is az, merleg es istenes termeszete van.
Szeretnek meg egy ilyen gyereket.

Jaj csajok mi van velem.
Remelem nem az lesz mint anyukamnal.
Noverem elsore ossze is jott en ram meg majdnem 7 evet vartak, mert nem jottem ossze. :cry:

Magi
Vendég

Magi!
Ilyenre gondolni sem szabad lehet csak a bogyók meg a tea most rendezi a szervezeted és ezért vannak más értékeid mint az elmúlt hónapokban.
Ne aggódj próbálkozzatok és jönni fog a tesó!
Lehet csak az ösztöneidre kellene hallgatni nem hőmérőzni meg tesztelni csak figyelni a szervezeted meg amikor kedved van egy kis összebújáshoz összebújni :wink:
Meg hát te is tudod sok a teher rajtad suli, család munkahely nem kis feladatok.
DE MIRŐL PAPOLOK ITT NKED LEHET HOGY BABA MÁR BEKÖLTÖZÖTT!!!

Nekem ha minden igaz ma éjjel hazaérkezik az apa!Már nagyon várom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!
Reméllem szép estéd volt :wink:
Lexa!
Hogy vagy?
Móni!
Mi újság?
Hamarosan utazik az apa?Megleped egy pozitív teszttel? :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magika!
Ne tessek busulni, azert megertlek :roll: Nekem is voltak ilyen gondolataim meg Zsolti elott, mert anyumek 10 evnel hosszabb ideig probaltak minket osszehozni, aztan az elso gyerek meg is halt a szules utan. Ezutan jottunk en es a tesom :roll: Mindig feltem, h nekem is ilyen lesz, aztan minden maskepp alakult, a terhessegem egyszeru es komplikaciomentes volt, a szules szinten. Most viszont ujra komplikalok... :roll:

Ne kenodj el! A 73 egy kicsit sok lenne! :lol: Csak viditani szerettelek volna, bocs, ha durva voltam :oops: :o

Edoci!
Varlak! :lol:

bangham

Betti!

A helyzet ugyanaz, nem jott meg, teszt nincs. :roll: Valoszinu, h ma veszek egyet es holnap reggel megcsinalom. (a masikkal turelmetlen voltam, es napkozben csinaltam, az is lehetett gond-remelem!) Persze ha addig nem tortenik semmi.
Olyan fura allapotom van: egyreszt probalom varni, h megjojjon, erre allitani ra magam, masreszt megis remenykedek... fene tudja :roll:
Nalad minden rendben?

bangham

Merre vagytok?

bangham

Móni!
Szerintem ez elég babás holnap reggel gyere a jó hírrel addig meg beszélgetni! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Koszi :D En beszelgetnek, de kivel? :? :lol:
Kulonben nemreg ment egy hiszti apa fele, egesz biztos, h hormonok, csak azt kene tudni milyen fajtak... :roll:
A meglepetesbol sok mar ugysem lesz, apa felajanlotta, h akkor o megveszi a tesztet :o

bangham

Magika!

En is merleg vagyok am! :wink: :)

bangham

Egy horoszkopkeszito azt mondta nekem, h a kosoktol kell tanulnom, erre jott ZSolti es meg a masodikra is van esely... En megadom magam a sorsnak :wink: :)

bangham

Sziasztok

Ma gyerek nélküli nap van, így elkaptam apát, bár nagyon nem kellett könyörögni neki. A hőm ma 36,3 volt csak, az LH teszt negatív. Szóval lesz ami lesz, most már nem tudom. Még ma el kell menni vásárolgatni, akarok valami rövidgatyót, meg valami trikó félét venni. Meg apának szandált.
Aztán lassan készülődünk a pakolni, bár még holnap még van idő.
De még a lakást is kiakarom suvickolni hogy rendben hagyjam itt.
Azért még ma meg holnap jelentkezem.

Móni szorítok hogy pozitiv legyen a teszt.

Magika ne búsulj, hátha már a pocidban a baba, drukkolok ezerrel.

Na megyek, össze írom a listát, aztán nyakunkba vesszük a várost.

Sziasztok, majd este jövök, addig írjatok jó sokat.

GAbi

Kép
lieglgabi

Hali!

Gabi! Még nem tudom, h mikor mondom el, az biztos, h ezt a 3 hét múlvai UH-t még megvárom, tehát nem egyhamar. Addig meg ha nőne a hasam, majd a hízásra fogom (lehet, h nem fogják elhinni :P), meg igyekszem lezser ruhákat hordani. Amolyan ápol és eltakar féléket ;) Azon már gondolkodtam, h meddig akarok melózni, sztem január környékén szeretném abbahagyni. De majd meglátjuk!
Jó pakolászást, vásárlást!

Betti! Köszi kérdésed, megvagyok. Most nem mondanám, h a topon érzem magam, reggel óta kisebb-nagyobb hányingereim vannak, úh jóformán csak pihentem eddig, meg összedobtam az ebédet. Na az szép volt még... annyira rosszul estek a szagok a konyhában, h elmondani nem tudom :? Úgy látszik, ehhez hozzá kell szokni, de bizonyos szempontból nem bánom :D

Móni! Egy csomó gondoltam rád, h mi lehet veled, mit fogok olvasni, amikor jövök. Örülök, h még nincs mensi, és továbbra is remélem, h jópár hónapig kimarad még az életedből! Ha a múltkor napközben teszteltél, az nagyon is sokat számíthat! Csak hogy ismét egy barátnőmmel példározzak: délután csinált egy tesztet, negatív lett, másnap reggel, első vizeletből pozitív. Ennyit számít! ;) Remélem, nálad is ez van!

Magi! Ne legyél elkeseredve, sikerülni fog, sőt, lehet, h már sikerült is!

Edóci, Lego?
Edóci! Elkaptad apát??? :P

KépKép
lexus

Móni!
Akkor reggelig nagyon izgulok!
Szorítok neked!
Lexa!
Ne haragudj de nem sajnállak a hányinger miatt :wink:
Gabi!
Neked van a mikroszkópod?Az mit mutat?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Nem haragszom ;) Én meg remélem, h társulsz hozzám hamarosan ;)

Tényleg, Móni! Volt alkoholizálás tegnap? :D

KépKép
lexus

Naaa, megint az volt, h én jöttem, és szépen eltűnt mki :cry: Tessék írni!!!

Amúgy Vikiék mikor érnek haza a nyaralásból?

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Itt vagyok megint.
Most megnyugodtam egy kicsit.
Jo veletek megbeszelni mindent.

Betti!
Koszonom a biztatast.
Igazad van.

bangham!
Neked is nagyon koszi.
Nagyon drukkolok am neked.
Ha megcsinalod a tesztet gyere gyorsan elmondani.

Lanyok!
Ma voltunk vasarolgatni apaval.
Delutan meg voltunk anyosomeknal nagypapa 92 eves lett.
Zoli nagyon elvezte.
Most hogy hazajottem es levetkoztem ugy fajnak a melleim mint a nyavaja.
Mondjuk eddig is fajt mindig pe utan.
De igy talan megis volt pem.

Magi
Vendég

Mi mondtuk, h lehet, h baba van :P Sztem ez annak is lehet a jele. Apósodnak sok boldogságot! :)

KépKép
lexus

Nem aposom 92 eves, hanem aposom apukaja a feje nagypapaja, Zoli dedipapaja.

A cicim a hormonok miatt feszul.
Elozo ciklusban is feszult es fajt.

Magi
Vendég

Magi!
A terhességben is a hormonok miatt fáj a cici! :wink:
Móni!
Mikor fogsz reggel értesíteni bennünket?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Bocs, akkor a dédinek sok boldogságot.

Betti! Egyetértek ;)

KépKép
lexus

Most telefonált az apa éjfél 1 óra körül érkezik

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Hogy birtad anyosoddal?
Hurra!!!

Akkor milyen jo lesz nektek holnap.

Lexa!
Te hogy vagy?
Mikor mesz anyukadhoz?
Majd ird meg, hogy mit szolt hozza.

Magi
Vendég

Betti! Éljeeeeeeeeen :D

Magi! Most már jól vagyok, köszi! Elmúltak a hányingerek, remélem, holnap nem lesz belőlük ennyi! :shock: OK, persze, mindenképp megírom, h mit szólt anyu a babához (első unoka lesz :P), csak nem tom, h erre mikor kerül sor, sztem tuti csak akkor, amikor hazajöttem, onnan nem fogok netezni, meg őszíntén szólva azt sem tudom, h anyunál van-e. Szerdán megyek egyébként, és ahhoz képest egy hétre, tehát 25-én jövök haza.

Veled mizujs? Mellfeszülés enyhült?

KépKép
lexus

Lexa!

Mellfeszules meg van, de az minden ciklusom 2. feleben szokott lenni, ez nem ujdonsag.
Mikor megjon elmulik.

Nosztalgiazom.

Pakoltam az uj tetoterben a cuccokat.
Mikor csinaltak a tetot Zolika baba szobaja lett a raktar.
Zoli atkoltozott egy masik szobaba, amit mar mint nagyfiu kapott meg rendes aggyal. A vegen teszek majd fel kepet rola.

Mivel kiurult a raktar szoba, Zoli baba szobaja most rendeztem vissza ujra baba szobava.
Vissza raktam bele a pici ruhakat meg minden.
Olyan jo volt nosztalgiazni.

Na dobok fel mind a kettorol kepeket.

Kép

Kép

Azert ez a babaszoba nem teljesen ilyen most, kicsi valtozas van benne, mert ezek regi kepek.

Kép

Kép

Kép

Most olyan boldog vagyok, hogy megvan a ket gyerekszoba.
Mostmar csak a 2. gyerkoc kene. :lol:

Magi
Vendég

De jó, nagyon édes volt a babaszoba :D És a mostani is tök szuper! A hugimnak is olyan ágya van, mint amilyet a nagyfiú kapott :P Sztem nagyon szép ez a kovácsoltvas, nagyon tetszik! meg ez a Micimackó festét is nagyon ott van!!! Ti csináltátok, v csináltattátok? Ha írtad bármelyiket, akkor bocsi :oops:

És jaja, a 2. baba is jöhetne ;)

KépKép
lexus

festét = festés :roll:

ezt most arra fogom, h már este van :P

KépKép
lexus

Tényleg, történt vkivel vmi említésre méltó tegnap, péntek 13. alkalmából??

KépKép
lexus

Lexa!

Most ez a ket szobank van gyerekszobanak.

Velem ha minden igaz Pentek 13-an baba koltozott a pocakomba.
De ez majd csak ket het mulva derul ki biztosra. :lol: :lol: :lol:
Fo az optimizmus!

Magi
Vendég

móni!
mi újság?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

magi!
Már ott van a pocakban a 2 szoba lakója :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok
Már megint milyen sokat írtatok! :lol:
Tegnap délelőtt a Vasúttörténeti parkban voltunk,aztán délután vásároltunk apának öltönyt,cipőt néztünk,stb.Bejártam 2 Deichmannt,Leonardot és Humanicot,érdekes,mindenhol 39-40-41-es cipők voltak! :roll: Hol marad a 38??? :? Olyan mérgfes voltam!
Máténak sem kaptunk semmit amit szerettünk volna! :evil: De legalább apáról le van a gond! :wink:
Köszi mindenkinek a drukkot,el lett kapva apa,de a hőm tegnap 36,3 volt ma meg 35,9. :(

Magi
Nekem is ez a mániám hogy nincs rendben a hormonom! :(
Remélem neked sikered lesz és már tényleg ott lapul a pocaklakó!
:wink: Nagyon szép mind a két szoba! :D

Gabi
Kép

Lexa
hogy vagy?Hányinger?Enyhül?Bírod? :wink:

Móni
Helyzet?Teszt? :?: :?: :?:
Én a skorpió férfiaktól tudtam mindig falramászni,erre Máté skorpió! :wink:

Na most megyek mert közben bográcsozunk,meg ki kell cserélni a vizet a medencébe! :D

edoci

Sziasztok!

Nem az idegeiteket akartam huzni, csak most ertunk haza. Reggel mise, majd anyumek, mert a ferjecskem delutan utazik. Kozben beiktatva egy teszt, eredmeny ugyanaz :cry: :cry: :cry:
Olyanokat kombinalok, h lehet, h nagyon keson volt a peteeresem, mert igazabol nekem halvany gozom sincs, h mikor szokott, eddig sosem figyeltem :oops: Meg Zsoltinal is ugy ereztem, h kesobb fogant meg mint mondtak, tulhordas is volt... :roll: De igazabol ezek csak olyan izek, en meg figyelem a hasamat, h kezd novekedni, ami a mensi elojele. De csak nem jon :roll: :? Csak tudnam mi lesz velem egyedul, az uj helyzet meg vigasztalt volna... :roll:

Magika!
Most teljes bevetessel neked drukkolok :wink: :) Jo, h elmentek a sotet felhok a fejed folul :)

Edoci!
Ez mar csak ilyen :wink:

Lexa!
Nagyon fogsz hianyozni! :( :)

Betti!
Majd egyutt :wink:

bangham

Senki?

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?