Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma tudtam meg a genetikai ultrahangon, hogy kisfiam lesz! Igaz, 14 hetesen is látták, de valamiért most sem tudom felfogni! Nagyon lányra készültem. Egy kicsit elkenődtem. Tudom, nem szabadna igy éreznem, de már van egy 7 éves kisfiam, és nagyon szerettem volna neki egy hugicát. 37 éves leszek, már nem nagyon marad időm egy harmadik babára.
t. katinka: bár igazad lenne és ikrek, akkor maradna esélyem egy kislányra is. Ezidáig 5 uh-on voltam, nem hiszem, hogy ketten lennének. Köszönöm a poci dícséreteket. Andi
zandra

Na itt is vagyok!Jól elfáradtam ma is!Én ma voltam kicsit rosszul,szédelegtem,alacsny volt a vérnyomásom is....

Iza ma nem volt lázas!Ellenben pöttyös lett,szóval 3napos láza volt!A fogat még várom,mert szerintem az is kijön a héten!

És megvan a 18.heti uh.Minden oké,minden tökéletes!
AFP:1,12
BPD:42mm
HC:172mm
AC:129mm
FL:26mm

Képet sajna nem kaptam,mert a kórházban voltam.

Henne!
Üdv újra itthon!Nagyon csini vagy!!!

Nenu!
ma van a szülinapod?Akkor isten éltessen :lol: :lol: Engem ma reggel mamám köszöntött,de mondtam neki h 2t lapozhatott a naptárban,mert jövőhéten van Anna nap :lol: :lol:

Én 2-2,5 kilót híztam eddig.Meg vagyok elégedve ezzel,tényleg már félidőnél járunk lassan!

Andi!
Szerintem örülj h fiú!!!Nekem meg 2 lányom lesz!Oké h belefér egy 3. is,és jó lenne ha fiú lenne,de ha nem akkor lányos család maradunk!Megvan mindennek az előnye!A lényeg h egészséges legyen :wink: Amúgy lehet h majd az unokák közt lesz egy csomó lány!!!!

Cicóka!
Huuu,akkor ez a 2in 1 nem nekem való!Még akcióval sem :lol: :lol: Igaz nem is kell több ruha!Az utolsó pocakfotómon a zld ruhát amúgy anyósom hozta,és 2 ezer Ft volt,vmi kínaiban vette szerintem!Nagyon kényelmes!!!

Edit!
Küldök privit!

annus11

hali!

a tortás kép a netről van... bár Ajsi is legalább ennyire széttúrta az egyéves tortáját (volt neki külön, csak erre a célra sütött, amit egyedül ehetett meg)

front:
eddig eszembe sem jutott, hogy erre fogjam, de az utóbbi napokban sokat keményedik a pocim... lehet ettől?

katinka!
jó, hogy a dokid 15-17 kilót enged... az enyémnél a plafon a 10... nem is véletlen, hogy ennyire aggódom a súlyom miatt...

zandra!
grt a kis pöcsöshöz :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zandra!!!!!
Köszi.köszi!
Már raktam is föl képeket.

Sokkal jobb így hogy,már vannak arcok is a nevekhez.a táblázatba is beírtam magunkat.
Mégegyszer nagyon köszi!

Tök jó nagyon.Holnap csinálok magamról pocakos képet is.
Ja és az uh-s képeket.A lényegről is.Tökre szembetűnő a külömbség.

hadedit82

Cicóka, köszi a választ. :wink:

ANdi, gratula a kisöcsihez! Megértem, hogy szerettél volna egy hugit, de a lényeg, hogy egészséges legyen! Így meg majd 3 pasi fog kényeztetni otthon! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

bocsika!
Gyorsan tekertem és elolvastam a neveket!Annus köszike!és bocsika!

hadedit82

Julcsi!
Szerintem simán lehet a front a ludas!Én amúgy is érzékeny vagyok,és a terhesség alatt sem múlt el ez...Iza is érzékeny a frontokra amúgy idekinn is,amúgy a magzatvizem is egy front után folyt el....Sokan is voltak benn,a vajúdóban előző napi császárosok lábadoztak,mert az örző tele volt....
Pl most Niki baba az elmúlt 2 napban nagyon aktív volt!Annyit rugdosott!Biztos örült a felfrissülésnek! :wink:
Az uram mondta is h decemberben nincsenek frontok,hogy fog kijönni a gyerek :lol: Megnyugtattam h anélkül is menni fog :lol: :lol:

Edit!
Szívesen :wink: majd megkuksizlak mindjárt! :lol:

annus11

annus!
decemberben majd kicsalogatja a havazás :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt! Zandra! Gratulálok a kis kukishoz! :) Én megmondom őszintén nagyon lányt szeretnénk. A doki eddig még nem tudta megmondani, hogy mi lesz. Legutóbb is annyit mondott, hogy még inkább nem nyilatkozik,mert nem biztos 100%-osan,és ezért nem mond semmit. De most már azt mondom, hogy mindegy a neme csak egészséges legyen. Annyi rosszat hallottam az elmúlt pár hónapban, (pl: vetélések 19-20 héten,halva születés a 8.hónapban,stb..szörnyű dolgok brrrrrrr...:( ) és múltkor az AFP eredményemmel is megilyesztettek, hogy már mindegy mi lesz.

Annus!
Pöttyös lett???? Csak nem Himlős lett? Vagy szúnyogok? :shock:

Kép
bei

Sziasztok!

Megjöttem a kórházból, minden okés. Tökös Babó méretei:
BPD 43mm
HC 157 mm
AC 128 mm
TAD 40 mm
FL 30mm azt mondta a doki, hogy szép hosszú combja van :lol: remélem olyan jó lába lesz mint apának :lol: a magaméról egyelőre csak múlt időben tudnék nyilatkozni :oops:

Koponya, gerince hasfala ép. A szíve, gyomra, hólygja, veséje ok. Láttam mindkét kezéz és lábát, mind a 10 ujját.
Szóval korának megfelelő mértekkel rendelkezik. Megkönnyebültem, phú :wink:

Nenu: utólag is boldog szülinapot neked, kívánom, hogy minden teljesüljön, amire vágysz.

Andi: megértelek, én is meglepődtem, amikor a 12 hetes UHn azt mondták fiú, mert mi iy a kislányban gondolkodtunk, de gyorsan beleszoktam az új szerepbe is - remélem nálunk is lesz még idő egy csajra is :oops:

Hadedit: jók a fotók, megnéztelek, csak elég kis méretben raktad fel.

Annus: sajnos a munkahelyemem öltözködési protokoll van, kénytelen voltam vásárolni, amúgy kihúztam volna azokkal a darabokkal, amiket kaptam. Ráadásul ha mindenjól megy október végéig szeretnék dolgozni, remélem szép indián nyarunk lesz, nem jön korán a hideg és a téli ruhatárból már maradhatnak a sportos kölcsöndarabok és nem kell még akkor is beruháznom :roll:

Jaj majdnem elfejtetettem! Vasárnap este óta érzem őt, először olyan volt, mint egy felszálló buborék volt, de tegnap este már inkább határozott rugásokat kaptam többször is, sőt most is míg nektek írok :lol: Jaj ez olyan boldogságos!

Mindenkinek szép napot!

H

cicóka

Cicóka!

na a telet én se várom ilyen szempontból,bár az előző terhesség pont télen volt,így vmi csak feljön majd....nadrágom is van hála az égnek,pulcsi is.Az biztos hogy nyári rohangálós ruhát könnyebb beszerezni mint elegánsat :wink:
Örülök h érzed már te is a babát!
És szép kis méretei vannak!Hát tesóka olyan kis rövid lábú lesz mint Iza! :lol: De nem is tudna mást örökölni :lol: :lol:

Bei!
Nem,nem himlő!Ez egy ilyen vírus,h 3-4 napig magas láz,semmi tünet,majd a végén 1-2 napig tartó kiütés jelenik meg rajta.Ez egy herpesz vírus féleség amúgy,elég gyakori mostanság,a gyerkőcök nagy része átesik rajta....Tehát semmi köze a himlőhöz! :wink:

Julcsi!
Jáj,szerinted fog havazni december elején?na ne má! :lol: :lol: Bár idén tuti jó nagy tél lesz.....

annus11

Na és megnéztema képeket is!
Edit!
Még vároma pocakfotót!

Orsi meg Tyche pocija nagyon jó!Csak kerekedik mindenki! :wink:

annus11

Sziasztok
Sokaig nem voltam. Most olvastam vissza es Kata nagyon orultem. Zsaninak annyit irnek, hogy ne aggodjon, en is ismerek olyat, aki bent fekudt nagy haematomaval es szepen kihordta a babat.
Sajnaltam az eskuvot, hogy ilyen rovidke volt, de jovore legalabb a pici fiad is ott ul majd az elso sorban!!
Szoval FIAM lesz! 2 lany utan, total mellbevagott, amikor tegnap megtudtam. Olyan nyuzsi, hogy siman lanynak gondoltam, egyedul a hasformam volt gyanus. Csinos, nem oldalra terebelyesedo, hanem elol levo pocim van.
Tegnap megvolt a nagy ijedelem is. Miutan a kombi teszt 1:50000 et mutatott, tegnap megjott az AFP eredmeny is. A 4 markerbol az egyik rossz lett, emiatt a kockazat 1:98-hoz!
Ez szornyu rossz. Az UH tokeltes,
BPD: 46mm
Femur: 28mm
Thorax: 48x46 mm
Mindenki azt mondja, hogy a 11.heti sokkal megbizhatobb, mint ez, de aggodom. Bejelntkeztem az Istenhegyi Klinikan egy Uh-ra a 20.heten. Ott megnezik a szivet stb. Batorfy doktor urat ismeri vki? O fogja csinalni.
Amugy az AFP: 1.1, HCG:1.2, Papp-A:1.54 es ami rossz lett..SP1: 2.7. Mi ez az SP1? Valami glikoprotein, amit a lepen termel. Pedig a tobbi olyan jo lett!!!!Valakinel mertek ilyet?
Nem akarok amniot, maris rovidebb a mehnyak, es kemenyedek is!!
arvalany

Sziasztik!

BEI: Köszönöm, neked és mindenkinek a hozzászólásokat.
ARVALÁNY: Mi is voltunk a 12 héten az Istenhegyi úton géndiagnosztikán, ez egy uh és egy kombinált tesztből állt.
30,000ft volt. Dr. Hajdú Krisztinánál voltunk, állitólag ő a legjobb. Nagyon aranyos és alapos. Azóta több helyről hallottam, hogy a Bajcsyban ingyen megcsinálták volna ugyanezt!
Mindegy. Megérte, mert engem nagyon megnyugtatott!
Lányok! Mikor és hova érdemes elmenni 4D ultrahangra. A 24 hétre gondoltam. Andi
zandra

Andi: az Istenhegyin is van 4D, a Kárpát utcát ajánlgatják még sokan. Mi kaptunk 2 hete nászajándékba egy utalványt a Baross utcába, mivel így ez ingyé lesz hát odamegyünk.
Az időpontra az én dokim azt mondta (megkérdeztem a múlt héten), hogy a 25-30 hét között érdemes, addigra már kerekednek is, és jobban látszódnak a vonásaik. Én szeptember közepére gondoltam, hogy megyek, az kb a 28. hét lesz.

Annus: szegény Iza :cry: , nekem is volt ilyenem már felnőttként 2 éve. 4 napig voltam lázas, de más bajom nem volt, tehát dolgoztam is én hülye, aztán egyik reggelre tele lettem kiütéssel. Ez azért volta furcsa, mert minden ilyen himlővel járó gyerekbetegségen túlestem. De végül 2-3 nap alatt elmúlt.

Julcsi: a havazást nem lehetne, hogy eltegyük szülés utánra? Mikor mindannyian megszültünk jöhet a hó is, ugy sem tudunk kimenni egy ideig :roll:

megyek, termelek még egy kis GDP-t kis hazánknak :lol:

C

cicóka

Árvalány: gratula a fiúcskához, két lány után ez már dukált neked
Ne aggódj nem lesz semmi baj! Az UH tökéletes és erre kell gondolnod! Nekem a 12. héten volt alacsony a HCG-m, és emiatt az egyik marker rosszabb kockázatot adott, mint az életkor - szerinti még sincs baj.
A dokit én nem ismerem, de arról a csajról akit Andi írt már én is több helyről hallottam, hogy a legjobb.

cicóka

Sziasztok!

Arvalany: Szerintem ha minden egyéb rendben van akkor ne aggódj, majd az Istenhegyi úton megnyugtató eredményt kapsz.
Én is gratulálok a kisfiúhoz!

Ma lett meg az AFP eredményem: 1,6

Holnap 10-re megyek amniocentézisre, kicsit félek tőle!

Kép
eper74

Sziasztok Lányok!

Nemrég nézegettem a pocifotókat a g-mailen. Hát nem semmi. :) Kezd egész "kismamás" lenni a fórom - külsőre is.

Titokbaba!
Nagyon jó a Bongi-s fotóprodukció. :) És a gyerekszáj rovat is. Látom Te sem nagyon híztál eddig. :)

Zandra!
Azt hiszem, még nem volt alkalmam üdvözölni: isten hozott. :) A Te pocid tényleg óriási. :) De nagyon jól áll. :)

Az öltözködés: hát nem egyszerű. Én is olyan helyen dolgozom, ahová mégse járhat pólóban és fariban az ember lánya. Úgyhogy igyekszem jól variálható darabokat beszerezni. :) Mert túl sokat nem akarok erre a "projektre" költeni, mert a fene se tudja, mikorra esik a másik terhességem. A téli kabátot viszont úgy túnik, nem úszom meg. :)

Annus!
Jobbulást Izusnak!

Olyan jó, hogy lassan mindenki tudja, kisfiút vagy kislányt rejt a pocak. Mi csütörtökön megyünk a doki bácsihoz, s remélem, kis Bogár megmutatja, mit rejteget a lábacskái közt. :) Apa már különösen kíváncsi. :)))

Ma voltam a védőnőnél. Meghallgattuk kis Bogár szívhangját: olyan gyorsan dobogott, nagyon kutyult valahová... :) Nem volt egyszerű elcsípni. :)
Megmért engem is: kemény 70 dkg-t híztam. :) Bár sajnos én még mindig hányós vagyok, így nem lepődtem meg ezen. Mondta, hogy addig nincs gond, amíg nem fogyok.

Eper!
Drukk az amniohoz. Nem lesz semmi gond, hidd el. :) A Te pocid is cuki, olyan kis helyes. :)

Árvalány!
Csak megnyugtatásképpen jó annak utána járni, de hidd el, nem lesz semmi baja a kisbabádnak. Stramm kis kölykök vannak itt a decemberi fórumban. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Olvasni nem volt még időm, most csak a hírekkel jöttem!
AFP tökéletes éééééééés.....
ÚGY NÉZ KI KISLÁNYUNK LESZ! :D :D
Este dobok majd képet!
Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Árvalány, nincs semmi baj a kis kukissal, meglátod! Hajdú Krisztinát én nem ismerem, de csak jókat hallottam róla! Gratula a fiúcskához, Boginak pedig a kislányhoz!

Katinka, és mit szeretnétek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Árvalány!Gratula a fiúcskához!Tök jó lesz!
Bogi!Nektek meg a kiscsajhoz gratula!Ugyanabba a cipőben járunk.Fiú után kislány.Én már alig várom!

Világ életemben azt mondtam hogy nekem csak két fiam lehet.El nem tudtam volna képzelni hogy lányom is lehet.És most tessék!De nagyon izgulok!És biztos imádni fogom.
Csináltam pocakfotót,de nekünk sajna csak kicsi tükrünk van.
Mindenki tök csinos kismama.

Hóról:Mikor a Domit szültem akkor a doki azért fektetett be 1 héttel hamarabb mert mondta a nagy havazást ás hát elég nagy pocakom volt.És nehogy ne tudjunk a hó miadt időben menni szülni.Hát a havazás elmaradt és nekem meg indították a szülést.
Raktam föl egy képet mikor a Domit vártam.A fejem már eléggé szétcsúszott akkor pedig még volt egy hónap hátra.

Vigyázzatok magatokra!

hadedit82

árvalány!
nem tudom, hogy működik ez a kockázat-értékelés. nekem nem értékelgettek markerenként, hanem összegezve, együtt nézve mindent.

keményedés: rákérdeztem, a 2. trimesztertől teljesen normális, ha nem túl sokszor történik.

zandra!
nálunk 26-28. hét körül csinálják a 4d-t. 30. hét után meg már nem is adnak időpontot...

cicóka!
én már november végére várom a havat... ceretem :)

boglárka!
grt a kiscsajhoz :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

edit!
én a pocakfotót nem tükörrel csináltam :)
a közelinél a tükörben csak azt néztem, hogy a fotómasinán mi látszik, és kinyújtott karral fotóztam, a sorozatnál pedig egyszerűen leraktam a polcra a gépet :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Bogi!
Gratula a kislányhoz! :)

Beze!
Egy egész pici hajszálnyival talán jobban a kislány felé húz a szívünk... :oops: :oops: Az apukája két lányt szeretne - nem tipikus pasi. :)

Julcsi!
Én is szeretem a havat - csak ne akkor legyen hatalmas hó, hófúvás, amikor megyünk szülni. :)
Én nem bánnám, ha kis Bogár pár nappal hamarabb kibújna, s együtt ünnepelnénk hármasba a fehér karácsonyt. Hát nem idilli lenne??? :)

Mi szeptember elején (24. hét) tervezzük a 4D-s uh-ot. Bár apája nem igazán akar. :) Azt mondta, hogy neki azok a képek olyan kis ijesztőek... De meggyőzhető. :)

Kata
katinkababa
Eger

Katinka, akkor drukkolok a kiscsajhoz! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi!
Gratula a kislányhoz!!!!!

Eper!
Neked mennek a drukkok!

Kata!
Nektek is,hogy végre megmutassa a lába közét a baba!!!

Hu,mivel én gyalog megyek úgyis a kórházba,így remélem csak akkora hó lesz h még el tudjak gurulni :lol: :lol: Szánkónk még nincs,de lehet h kéne venni addigra,max apa elhúz :lol: :lol:

annus11

nekem gyalog is 15perc a kórház... kellemes sétával...

de mivel megbeszéltem a gyerkőccel, hogy akkor szülünk, amikor a dokim ügyel (különben esélyem sincs arra, hogy nála szüljek :? ) így a beosztás alapján majd tudok előre tervezni... ha-ha-ha :lol: :lol: :lol: jóvanna... álmodozom néha

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép
Kép
Kép

Íme az ígért sztárfotók!
Na most olvasok vissza kicsit![/img]

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Eper: szorítok holnap, minden rendben lesz. Utána pihenj azért!

Bogi: gratula a kiscsajhoz, nagyon jók a képek

Julcsi: a hó nekem is jöhet, kifejezetten imádom a sípályán :D szülés idején még nem volt hozzá szerencsém :lol: de ismerve Bp-et, két hópihe és leáll a város :roll:
Annus: a szánkó jó ötlet :lol: jót nevettem! Bár ha apa engem a III.ker végéből szánkón akarna elhúzni a Jánosig tuti megszülök útközben, szóval akkor már inkább lovasszán! Na kérem, tudnék élni :lol:

cicóka

Bogi!
Nagyon édes a pici lány!!!!Gondolom h mennyire örültök!!!Neveken gondolkoztatok már?

Julcsi!
Ja,aha...hát aznap mikor én szültem amúgy is mennem kellett volna a kórházba CTG,UH és utána a dokimhoz konzultálni.Ráadásul mondta h aznap elég sűrű napja lesz,de délelőtt még ráér.Nyilván ekkor kellett szülnöm :lol: Mármint ezen az amúgy is zsúfolt napon!De semmit nem vettem észre abból h neki épp sok a dolga. :wink: Igaz egész nap vajúdtam :lol: Hogy hogy nem lehet nála szülni?Nálatok nem lehet dokit választani?

Cicóka!
Lovasszán!Remek ötlet :lol: :lol: Mondjuk nekem is 10-15 perc séta a kórház :wink:

annus11

Sziasztok :!:

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi gratulációkat :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Sziasztok! Tegnap voltam genetikai uh-n. Háááát, nem vagyok nyugodt. Úgy feküdt, hogy a szív négy ürgege nem látszott, ezért vissza kell mennem két hét múlva. Annyira rohant a doki, hogy azzal nyugtattam magam, hogy csak nincs ideje megvárni, amíg fordul egyet, de aztán, amikor visszajött a nőgyógyászati vizsgálatra akkor legalább négyszer elmondta, hogy mindenképp menjek vissza, hogy meg tudja nézni... Szóval kicsit aggódom. Kaptam egy rakás gyógyszert, ahogy Bálintnál is, de legalább most nem kell feküdni, és nincs házasélet tilalom sem.

Mindnekinek kitartást a meleghez!!!
blúmi

Blúmi!
ne aggódj!Minden oké lesz!Mivel biztosat nem látott,jobb is ha visszahív!Már nem tudom ki írta,de volt már arról szó h a 20.hétre fejlődik ki rendesen!Szóval nyugi!!! :wink:

annus11

Sziasztok!

Elveszett bárányka is megérkezett! :D Na,kellett egy jó fél óra,mire mindent elolvastam múlt szombat óta...

Zandra: üdv. itt! :) Aztamindenit,mekkora pocak... :!: Az első babánál is ilyen nagy volt? A kisfiúhoz gratula és miért is ne lehetne még egy kislány is később?

Zsani: mostmár viszont gratulálhatok,tehát: GRATULÁLOK!!! :D Örülök,hogy jól sikerült az esküvő és utána az ünneplés! Ez a lényeg!!! :) Remélem jól vagytok!!!

Annus: jó ötletnek találom az iwiw bejelölést,aki fent van,elvégre ha nem is személyesen-egyenlőre-,de ismerjük egymást!!! :wink: Remélem kislányod meggyógyult teljesen!!! Mi 2 hete megállás nélkül köhögünk,illetve már csak a nagyobbak. (A kicsi és én már kijöttünk belőle.) De semmi láz,torokfájás,orrfújás,csak a köhögés... Doki szerint vírus. :evil:
Gratulálok a 18.heti UH jó eredményéhez!!! :D

Henne: én is csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon csinos kismami vagy!!! Talán írtad már,de Ti milyen nemű babát vártok?

Bei: én 4 kg-t híztam a több mint 5 hónap alatt! 53kg :arrow: 57kg
De sztem ez még jó... Írtam is,én havi 1kg-val boldog lennék a 9 hónap alatt!!!

Cedis: Boldog Szülinapot Balázsnak!!! :lol: És jó Balcsizást szombatra! Én is le akartam menni a héten 1 napocskára,de a doki néni megtiltotta gyerkőcöknek a pancsolást. :-( Talán majd jövő héten,ha elmúlik végre ez a csúnya köhögés!!!

Cicóka: Neked is gratulálok a jó eredményekhez és a baba mocorgáshoz is!!! :P Láttam az új esküvői képeket,amiket a fotós készített,nagyon szépek!!!

Arvalany: gratulálok a kisfiúhoz!!! Az eredmény miatt pedig ne aggódj,itt MI úgyis kiszurkoljuk a JÓt neked is!!!
:wink:

Eper: gondoltam Rád ma 10-kor,remélem minden rendben!!!

Bogi: ÓRIÁSGRATULA a kislányhoz!!! :D

Blúmi: Neked is kiszurkoljuk,nyugi! :wink: Minden rendben van,hidd el!

Tyche: szép poci,gratula hozzá! És a kisfiad is nagyon szép!!! :-)

Hadedit és Orsi: Nektek is szép nagy pocitok van!!! És szépek az esküvői képek!!! Dominik is csuda édes kisfiú!

Na,megyek csajok,remélem mindenre reagáltam. :roll:

Sok puszit mindenkinek,vigyázzatok magatokra!!!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

BEI: Annak a kismamának, akinek az 5-ik hónapban vették ésszre, hogy ikrek, előtte nem volt uh vizsgálatta? Róla hol olvastál?
Köszi
Mindenkinek szép napot!
zandra

Sziasztok!

Cicus: Köszi a gratulációt. Idő miatt kicsit aggódom pont szombatra mond egy érkező hidegfrontot és az előrejelzés szerint egészen a következő hét közepéig eltart. Pont amíg ott leszünk.

Cicóka: Jó ötlet a lovas szán. Ezen nekem is komolyan el kell gondolkodnom, hogy hogyan érek be Csepelről a Jánosba, ha nagy hó lesz.

Eper, Blúmi: megy a szorítás, de minden ok lesz, ez biztos.

Annus: Iza hogy áll a fogacskákkal? Kibújt végül is a 3. már? Balázs, ha lázas volt jobban nőttek a fogai, persze ez gondolom nem általánosság.

Megnézem már én is azokat az új pocifotókat.

Már olyan izgatott vagyok a mai 4D miatt, alig várom, hogy láthassam a kis tündérkét.

Tegnap este már olyanokat rugdosott, hogy apa is érezte. Nagyon örült neki.

Kép
cedis

sziasztok kismamik,

köszi mindenkinek a fotó dicséretet. :)

cicus: köszi. :) mi kisfiút várunk, ha csak a következő uh-ra el nem tűnik a kukija. :)

blumi: nyugi, minden rendben lesz. nekem is volt már olyan, hogy fél órán keresztül csak a hátát mutatta, és nem akart megfordulni.. :)

bei: Neked is köszi. :) hát, eddig én +1 kg-nál tartok. De én az első 3 hónapot végig hánytam, így akkor 4 kg-t fogytam a kezdeti súlyomhoz képest..

Eper:drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

bogi:édes kislány! :)

jaj lányok, megint jön a meleg.. éjszaka már megint nem fogok tudni aludni szerintem.. napközben ilyenkor főzni a konyhában veszélyes.. azt hiszem, majd csak holnap reggel fogok, amikor még hűvösebb van. :)

kiváncsi vagyok én is a pocifotókra, tessék feltöltögetni. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne

Sziasztok! Mindenkire nem tudok most írni,mert rohanok,de Zandra! nem olvastam a sztorit, hanem maga az anyuka mesélte kb 2 hónapja voltunk egy fürdőbe és ott pancsikoltak az ikrekkel az anyuka meg apuka és valahogy szóba elegyedtünk velük és ő mesélte. De voltak UH-n csak azért nem vették észre,mert eltakarta az egyik a másikat. Mondjuk én sem értem hogy lehet,de ezt mondta. :)

Bogi! Gratulálok a kiscsajhoz!!!!! :)

Kép
bei

Bogi!
nagyon jó képek :)

annus!
lehet dokit választani nálunk is, de az én orvosom már vagy 7-8 éve nem vállal szülést. éppen ezért nem is akart elvállalni, mert szerette volna, ha olyan orvosom van, aki az elejétől a végéig végigvisz (mert hogy szerinte nekem egész ember kell :o :))... csak hát nekem nem április az eleje, hanem az előtte lévő 2 év... amit vele csináltam végig.
nekem sokkal kevésbé számít, hogy éppen kinél szülök, mint hogy olyanhoz járjak gondozásra, aki ismer, akiben bízok... ezt neki is elmondtam, miután 1 hétig bőgtem itthon azon, hogy nem vállal... így hát nagy nehezen rábólintott a gondozásra...

blúmi!
mennyi idős terhes is vagy?
nekem a 18hetes uh előtt látatlanban mondta a doki, hogy kelleni fog a 20. héten is, mert ilyenkor még nincs a 4 üreg kifejlődve.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Henne!
itt meg mindjárt esik!Remélem h hogy ez ksi felfrissülést!Helyesbítek,esik is :lol:

Cedis!
Nem,még nem látom a 3.fogat...de nagyon meg van duzzadva neki...igen azt mondják h a lázas állapot segít a fog kibújásában.....

Cicus!
Engem lehet jelölni nyugodtan:Borsiné Fancsali Anna,belőlem csak egy van szerintem,szóval könnyű rám találni! :wink: Aztán ha nem lesz ilyen nagyon meleg,a nyáron még megszervezhetünk egy talit is!
Gödöllőre én tuti nem tudok kijutni,de benn a városban is lehetne egy tali :wink:

annus11

Köszi lányok a bíztatást. Julcsi! Naptár szerint 19 vagyok, a doki számítása szerint 18. Remélem tényleg csak megfelelő póz kérdése. Csak nagyon meglepődtem, mert eddig mindkét terhességemnél tisztán látszott ennyi idősen. Majd 2 hét múlva kiderül, nem akarok idegeskedni...

A hó engem nagyon aggaszt. Nekem 50 km-t kell majd mennem, és félek, hogy ha beüt a havazás, akkor hogy érünk be...

Eper! Nagyon szorítok!!!

katinkababa! 70 dkg, az szép, úgy tűnik szülés után nem lesz gondod a fogyival. Szegénykém, még mindig hánysz?! Már tényleg elmúlhatna!

Árvalány! Nagy gratulációm a tököshöz!!!!! Biztos fura lesz az elején!!! Majd a csajok a tenyrükön hordják. Apa mit szólt? A teszt eredménye meg tudod, hogy mennyire nem megbízható! Ne aggódj, a 20. hetin meg fognak nyugtatni!

Bogi! Szuperjók a képek!!! Kis tündér!!!
blúmi

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon jók a sztárfotók a kis hölgyről. :)

Blúmi!
Szerintem sem lesz gond, több helyen épp ezért csinálják valóban a 20. héten a genetikai uh-ot.
Igen, sajna nálam még mindig megvannak a terhesség eleji tünetek. :( Mostanra viszont átestem a holtponton - lassan megtanulok együtt élni vele.
Akkor nem vagyok egyedül, aki nem a szomszédba és nem gyalog megy szülni. :)

Egy kérdés: nektek mennyi idő volt, amíg elkészült az AFP eredménye?

Kata
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-ről, most már 100%, hogy KISLÁNY!!!! :D :D :D

Éppen aludt tündérke, próbálta a doktornő felébreszteni, de nem igazán ment neki, annyi történt, hogy ásított egy nagyot majd mindkét kezét a szájába gyömöszölte, aztán az egyiket elkezdte szopizni, meg az orrát piszkálta. Olyan édi volt. Aztán aludt tovább.

Méretek rendben vannak, 360 grammos nagylány már. :)

Kép
cedis

Cedis!

jaj de jó!!!Örülök h minden rendben!Majd dobj képet is!!!Hova mentetek amúgy?

Kata!
Nekem majd 2 hét volt az eredmény!

annus11

Cedis! nagyon gratulálok a kislányhoz!!!! Tündéri lehetett!

Kata! Nekem egy hét alatt lett kész a lelet. Hol fogsz szülni, mennyit kell majd utazni?
blúmi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy drukkolt. A vizsgálat kibírható volt (mondjuk amikor szívják le a magzatvizet az elég kellemetlen érzés), utána viszont elég rosszul lettem, minden mozdulatra görcsöltem, ijesztő volt, azt hittük valami baj lesz, pedig mondták előtte, hogy ez normális. Most már sokkal jobb, feküdtem egész délután, meg szedegettem a Magnéziumot.

Nekem az AFP eredmény két hét múlva lett meg, ma kaptam kézbe az eredményt és nem is 1,6, ahogy tegnap mondták hanem 1,03, bár mindegy így úgy is jó.

Blúmi: ne izgulj, majd a legközelebbi uh-on megnyugtatnak, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Nekem lassan úgy tűnik, hogy előbb-utóbb minden kismamára a frászt hozzák valamivel!

Kép
eper74

Sziasztok!

Blúmio, drukkolok, de biztosan minden rendben van!

Cedis, gratula a kislányhoz, ha még nem tettem meg. :D Mi lesz a neve?

Katinka, te szegény, nem irigyellek...

Eper, mikorra lesz eredmény?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Kismamik!

Eper: sokat gondoltam rád ma, pihenj sokat mielőtt folytatódika felújítás! Tuti minden okés :lol:

Blúmi: no para! tényleg sok doki inkább a 20.hetet választja, bár 18-20 hét közötti szűrésnek hívják. Nem lesz gond, sőt a doki rendes volt, nem látott biztosan ezért inkább nem mondott semmi tényt. Nekem a 12. hetinél nem akart olyan szögbe fordulni, hogy a tarkóredőt lemérje a doki, még 2szer ki is küldött sétálni. Jó volt sokáig mozizni, de azért a végén már kezdtem izgulni én is.

Henne: nálunk is esett az eső, és most frissebb lett a levegő. Kitartás, szombaton már könnyebb lesz.

Annus: én midjárt jelölök is :lol: a városon belüli taliban is benne vagyok, de fuvarozást is vállalok nagyon szívesen.

Kata: az AFP nekem 1,5 hét volt

Cedis: édes lehetett a csajszi, irigy vagyok, hogy láthattad :oops:
boldog szülinapot Balázsnak :D

Csajok!
Képzeljétek az egyik barátunknál mi a helyzet.26 hetes, és a 4D UH-n vették észre, hogy miómája van, ami elég nagy. Eddig a saját dokija nem szólt erről semmit. Hallottatok már ilyenről?

H

cicóka

Cedis! Gratulálok a kislányhoz!!!! :) Kata! AFP nekem 1 hét volt kb. Árvalány! Fiadhoz nagy gratula! 2 Leányzó mellé jól jön majd,aki vigyáz rájuk ha felnőnek! :) AFP eredményem nekem is rossz lett,és meg is ilyesztettek vele,aztán dokim azt mondta, hogy mivel az első 12. heti Dawn-kór szűrésem jó lett,ezért nem kell az AFP eredményével foglalkozni. Külföldön nem is csinálnak AFP-t állítólag. Mert annyira fölösleges. Ha nem jó az első Dawn szűrés eredménye,akkor tovább küldenek a másik magzatvizes vizsgálatra,de az AFP hülyeség. Nem is értem akkor minek csinálják, ha az orvosok is azt mondják, hogy fölösleges.

Mióma? Annyit tudok róla, hogy ez egy jó indulatu daganat a méhen. Elhelyezkedése változó lehet. Terhesség alatt nem műtenek vele és nagy valószínűséggel császáros szülés lesz. Azt nem tudom, hogy a magzatot mennyire károsítja,de nem hiszem , hogy baja lesz a picinek. Legalábbis remélem. Aztán a daganat elhelyezkedésétől és nagyságától függően a műtétnél legrosszabb esetben a teljes méhet is eltávolíthatják. De ez a legrosszabb esetben van. :( Ennyit tudok. Most olvastam a neten.

Kép
bei

Myoma! Na most meg azt is olvastam, hogy terhesség alatt megjelenő myoma növekszik ,de a gyermekágy alatt visszafejlődik. Ez hormonális hatások miatt is kialakulhat.

Kép
bei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?