Halihó!
A jobbik moziról megjöttünk, a másikra meg nem volt hely, csak vmikor órákkal későbbre, no hát azt köszönjük szépen, de kihagyjuk. OK, nem ez a lényeg. A doki azt mondta, h VAN BABA!!! Szívhang ugyan még nincs, de petezsák és foltocska az igen! 3 hét múlva kell visszamennem, akkor ha minden OK, már az is lesz! Képet sajna nem kaptunk, majd azt is a következőn, de most jelenleg nagyon boldog vagyok sztárfotó nélkül is
Ha tudnátok mekkora kő esett le a szívemről... de biztos tudjátok!
Ennyit rólunk, most azok, amiről ennyit írtatok (amíg nem voltam!!!
)
Gabi! Pe-szex: mi amóta próbálkozunk, azóta igen ’rendszeresre’ vettük a figurát, így amikor tudtam, h pe van, csak annyit mondtam apának, h na most nagyon bele kell húzni, mert itt baba lehet! Nálunk bevált, ment rendesen.
Nyaralásra pakolni én is utálok, mindig egy bőröndnyi + még vmennyi ruhám van, és még így is mindig marad otthon vmi! Legutóbb például a kajás tatyót hagytuk otthon, de azér visszafordultunk. Na ja, még jó, h csak fél óra utazás után jutott eszünkbe
Magi! Az LH tesztes dolgot nem értem, ha tegnap este 37,3 volt, ma meg 36,7, akkor az lement, ahogy kellett, nem? Vagy bocs, ha ez most hülyeség volt, csak én így értelmezem. Remélem, baba lesz a dologból, drukkolok nagyon!
Edóci! Puszi a drukkért!
Téged hallod kikezd a magyar eü, mondom. Mi az, h nem mondja meeeg?? Besz.rok
Az viszont klassz, h a hasi UH-n minden OK volt, nagyon örülök neki!
Móni! De jó, h még nem jött meg!!! Remélem, h nem is fog! Mikor fogsz tesztelni?? Lassan itt lenne már az ideje
Vagy a hvg-n vmikor? Azt írtad, ha jól emlékszem.
Jadika! Bocsi, sztem én is csak egy babához gratuláltam, de akkor javítok, gratula mindkét pocaklakóhoz!
De izgi!! Én nagyon be lennék parázva, ha nekem azt mondaná a doki, h ikrek lesznek. Én nagyon becsülöm azokat, akik ikreket nevelnek! Sztem néha (pl. amikor majd maratoni üvöltést tart) egy is sok lesz, nem, h kettő kánonban..
Ja, azt nem mondtam, ha doki azt mondta, h kb. március 20 körül fogok szülni. Most megyek szépen, leváltom a Hello Kittys dizájnomat, ill. csak a vonalzót
Aztán tessék írni, na ez legyen megint, h én megjöttem, ti meg eltűntök! Köszipuszi