Új privát üzeneted érkezett!

Na lemaradt Kép Borsó

[link=Kép

Kép
dia1

Mindenkinek köszönöm mégegyszer a jókívánságokat!
Most ebédeltem GYROSOS pizzát. :lol: Hát vmi isteni volt,jó teli is lettem. 30 perc múlva lépek majd,mert utazom haza anyukámhoz a Balcsira,a párom meg holnap jön utánam. Jól jön ez a hosszú hétvége. :D
Dia te is szépen gömbölyödsz ám! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Először is köszönjük a sok gratulációt, az igazat megvallva én is nagyon büszke vagyok a babánkra :)
Amúgy a pocis képek mindenkiről nagyon tutik, én is gondolkozom, hogy feltegyek-e, de kicsit szégyenlősek vagyunk :)
Annyit írtatok, megpróbálom kommentálni, de bocsi, ha valaki véletlenül kimarad.

Boszibaba:
boldog szülinapot, hanyadik? A kórháztéma remélem csak pletyka!!!!!

Lili:
A sextémával nem vagy egyedül, kicsit én is félek, nehogy ártsunk a babának a nagy hancúrban, de persze azért óvatosan csináljuk :)
Remélem többet mosolyogsz, mint sírsz!!! :)

Babzsák:
Ne haragudj, elkerülhette a figyelmem, de miért kell feküdnöd? És már a végéig, hát kitartás, nem lesz könnyű, de a pici bizti erőt ad, és gondolom a jó AFP is, várjuk a fotót :)

Zsana:
Dejó neked, hogy rendben van a cukrod! Bárcsak majd az enyém is úgy lenne, de az imént ettem meg fél tábla Milkát… :)
Amúgy nagyon az elején mondták, hogy kisfiú (14 hét körül), akkor még nem merte a doki 100%-ra állítani, és na tessék bejött :) Ti még nem tudjátok biztire a 25. héten? Hogy lehet?

Barbamami:
Nagyon szép a történeted, hát tényleg megszenvedtek érted...

Kincsimanó:
Nekem is néha belenyilal, kérdeztem a védőnőt, azt mondta minden OK, ne izguljak, a pici olyan, mintha párnák között lenne a méhben

Kép

Kép

Kép
luisa

Köszi lányok a dícséretet!

Vitte:26 múltam, nem siettük el a dolgot. 2éve vagyunk házasok és fél évre jött ösze a babánk, de most már nagyon akartuk!

Fenix::a szex az jóó, csakhát most nem annyiszor kívánom!!
A nacim a képen az pont nem kismama, hanem még a régi és egy bandázs van a derekán, így nem látszik, h a cipzár már rég nem jön föl!! De hosszútávon, főleg ülni benne már nem kényelmes!!
Luisa: köszi az adatokat, majd 2 hét múlva rem. én is tudok ilyeneket!!

Kép
gyanixi

Benkoka.
próbáltam rákeresni a Bambibellre de nem talál semmit a gép, a Campónában sem, van ötleted hogy keressek rá?

Kép

Kép

Kép
luisa

megvan!

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!!

Na most gyors leszek, mert pakolnom kéne, utazunk el snowboardozni (na jó én most csak nézni fogom... :shock: )
BArbamami, nagyon nem semmi a stroryd!!!!!!!!!És köszi az érdeklődést :-)
Szoval ma voltam az új dokimnál, Kosztin Árpádnak hivják.Baromi szimpi volt, olyan nyugodt, de határozott tipus!Ráadásul el is vállalt, még igy 29 hetesen is :D :D Csinált uht! DALMI MAKK EGÉSZSÉGES ÉS KB 1450 gramm!!!! :D :D :D CSoda volt ismét látni!!!

Jó hvégét mindenkinek, kedden jövök!
Vendég

Sziasztok!

Zsana! Eltűntem, de annyi mindent kell mostanában csinálnom, hogy alig bírtam csak visszaolvasni a hozzászólásokat. Elkezdtem betanítani az utódomat, fogorvosnál voltam, bababoltokba is elkezdtem menni. Ma pedig öt pasira főzök meg ellátom őket kávéval, piával, szendviccsel... , mert folyik a tetőtér befejezése. Most betonozzák az egész felső szintet. Hát, azt hiszem, este nem kell majd ringatni. Most is már le kellett ülnöm egy kicsit a gép elé, mert már eléggé elfáradtam.

Örülök neki, hogy jó lett a cukor eredményed. Én csak jövő héten jutok el a dokihoz, utána megyek. De azért remélem, hogy nekem is rendben lesz. A múltkori terhességemkor már voltam terheléses cukorvizsgálaton, ráadásul a löttyöt kellett meginnom. Akkor rendben volt minden. Persze most ez változhat.

Ja, ha valakit érint majd: a cukros löttyöt jól be kell citromozni és jó hidegen kell meginni, ez segít valamelyest rajta. Bár akkor sem lesz a kedvenc italom, az biztos.

Bacilivi! Elég sok hülyeséget össze tudnak szerintem is hordani a védőnők. Nem tudom, miért nincs felettük valami kontroll, hogy ne adjanak ilyen "jótanácsokat" a kismamáknak. A baráti körömből már egy csomó butaságot összegyűjtöttem, amiket nekik mondtak.

Luisa! Tényleg nagyon édes a babád!

Őzi, merre vagy?

Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
nanett

Jaj, most látom, hogy átléptem a bűvös 100 napot a hátralevő időben. Mintha egyre gyorsabban menne az idő.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Csak beköszönök, és megpróbálom feltenni a 4D-s UH képeket. A nemét nem mutatta meg a kis szaros...

Kép

Kép

Kép

Kép
babzsák

Egy mai kép rólunk!

Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok.

Gyanixi:
Nagyon, nagyon szép kismama vagy!!!!!Büszke lehet rád a párod, és remélem az is.?!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

És biztosan mindenkire büszke lehet a párja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANZSIKA. :lol: :P :D :!:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Mindenkinek jó és szép hétvégét!!!

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

:D :D :lol: :lol: :P :lol: :D :P :lol: :D

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Dia és Babzsák
Nagyon szépek a babák. Milyen jól lehet már látni a 4D-n.

Gyanixi
Nagyon jól néztek ki.

Kép
Kép
bbeti

Köszi Anzsika és betti, aranyosak vagytok!!

Kép
gyanixi

SZIASZTOK

NEM TŰNTEM EL, CSAK ELUTAZTAM ÉS TEGNAP ESTE JÖTTEM HAZA!

REMÉLEM MINDENKI JÓL VAN!

PUSZI

Kép
elizabeth25

:P :D SZIASZTOK!
Hogy bírjátok ezt a 3napos ünnepet, ez azért jó nem??Nekem azért mert a párom itthon van, akik dolgoznak azoknak meg mert nem kell melózni, mindenki lazulhat egy kicsit. :P

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

:( KÁÁÁR, hogy nincs itt senki! :roll:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

:? :roll: :roll: :roll: :roll: :( :shock:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Szia Tinnyei

Kicsit uncsi a 3 nap nekem, a párom Olaszországban van szombattól.
Még jó hogy szép idő van és nem depis esős!
Ma este jön haza már nagyon várjuk!
Üres a fórum mindenki pihizik és a családdal foglalkozik.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok Csajok!
Uj het megint:
Kép

A tablazathoz csak a szokasos a hozzafuznivalom: szoljatok ha valami nem stimmel, es ha vannak ujak, azok priviben kuldjek az adatokat!
Koszi mindenkinek a hianyolast, este majd jovok es valaszolok mindenkinek. Nem voltunk itthon az utobbi napokban, de bepotolok mindent! :)
Pa!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok,

Gyanixi,
Te kis fiatal, nem maradtatok le meg semmirol sztem :D
En meg epp 29 leszek, mire a pici megszuletik. Ferjecske mar addig betolti a 30-at es nem erezzuk kesonek. De hat kinek mikor jon el az ideje. 8)

Babzsak,
Cuki a babo!

Megvolt a cukorterheles... undi volt, nekem cukoroldat bezzeg, semmi zsemle meg tej... es 3x vercsapolas... Kicsit rosszul voltam... Eredmeny mar holnap megvan, de lehet csak 1 het mulva megyek erte.

Korena merre lehet? Mar regen irt. Remelem, minden OK.

DIa,
Cuki a kis Borso :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok,

Én először vagyok fent ezen a fórumon. Jelenleg a 29. hetem végét taposom. A tanácsotokat szeretném kérni. Kb. 2 napja sokkal enyhébb mozgást érzékelek, mint előtte. Bár volt már, hogy 1 napig alig mocorgott, de utána belendült. Olvastam, hogy 29-30 hét körül lelassul a mozgás. Na de mennyire? Ha valaki tapasztalt már hasonlót, légyszi üzenjen.

Előre is köszi!
Judit :cry:
tj7811

Szia Judit,

Udv itt.
Bizti nincs semmi gond. Ilyenkor tenyleg lassulnak. Nekem most is van, h. annyira nem aktiv. Ilyenkor lepihenek es nagyon koncentralok, elobb-utobb jon a rugas.
Biztos kisebb mar a helye.
Mikor mesz UH-ra???
Ha enyhebb is a mozgas, de van mozgas, akkor nem lehet gond.
Mitek lesz?

KépKép
KépKép
vitte

Nekem meg 3 napja szinte minden ingerre összekeményedik a pocim. Ha rosszul ülök, ha vmi idegesít a tv-ben, bármi... Meg picit fájdogál is a hasam, de tompán. Ez normális lehet? A növekedéstől van? Segítsen valaki!!

Kép
gyanixi

Sziasztok lányok!

Judit:
Szia! :) Kb. ilyenkor kezd el igen-igen nőni a baba,és ugrásszerűen lecsökken a helye.. Úgyhogy nemsokára a könyök és talpacska "kidugás" jön...

gyanixi:
Te egyszerűen állati jól nézel ki!!! Hogy csinálod ezt?? :shock: Egyébként ez terhes naci, vagy csak "övet" vettél a farmerra?
A Petivel nagyjából ennyi idős voltam,mikor ugyanez volt a problémám. A doki írt görcsoldót,mert azt mondta,hogy még ilyen korán ne gyakorlatozzon ennyire a méhem.. És teljesen elmúlt. Nem árt,ha megkérdezed a dokidat,biztos ami biztos! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Judit
Tényleg a növéstől lehet. Nekem is volt már olyan valamelyik nap, hogy keveset mozgott, utánna a következő napokban beindult. Már nem is igazán rugdos, hanem forgolódik és a testrészeit nyomogatja. Ha hanyatt fekszel este te is tapasztalhatod.

Gyanixi
ilyen idős koromban nekem is volt, meg is ijedtem a koraszüléstől. De nincs baj ne aggódj, pihenj többet, és szedjél magne b6-t, az méhnyugtató, vény nélküli 2*2 simán mehet. Már nekem is elmúlt.
Azért a dokid megnézheti a méhszájad biztos ami biztos.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Holnap délután 16 órára megyünk takaróredő mérésre. Remélem nem lesz semmi gond, egy kicsit aggódom!

Majd utána jelentkezem! Drukkoljatok!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Mult héten nagyon be voltam havazva. Ma idenézek, erre egy csomó ismeretlen"arcot" látok. Azt hittem rossz helyen járok.
Mult héten voltam én is vércukor terhelésen, cukros lötyis isten csapása. Teát vittem magammal. A nővér beletöltötte a cukrot egy 3 decis pohárba, ami majdnem tele is lett. Néztem nagy szemekkel.... erre öntötte a teámat lassan. Na a cukornak sem kellett több, szépen összeállt kő kemény formává. Mintha gipsz lett volna. Egy kanállal nekiált veszettül keverni, mikor már sikerült úgy 10 darabra törnie a cukrot a teában, megjegyezte, hogy hát ez sajna összeállt, rágni kell.... Na én kivettem a kezéből azt a lötyit és megpróbáltam a kanállal szétzúzogatni a darabkákat. Végül így is maradt benne egy pár, megpróbáltam egy hörpintésre leküldeni, nem sikerült... de eresztettem rá egy kis vizet és másodszorra lebirkóztam. A vérvételek is olyan jól sikerültek, hogy a nővérkének sikerült feltépnie a bőrömet is úgy szakította ki a kezemből a tűt. Hát nem ez volt az első terhelésem életemben, de a " legnagyobb" émény az tuti. Mindjárt megyek is az eredményért. Remélem elkavarták és meg kell ismételni... :lol:
Jövök még.

Kép
Kép
[/url]
korena73

Jó ég,korena,te aztán tudsz kedvet csinálni egy vizsgálathoz! Már alig várom a cukorterhelést... (Igaz,a karácsony előtti héten megyek..) Nem semmi,milyen finom lelkek ezek. Nekem is volt már egy csomó fantasztikus tapasztalatom vérvétel terén, mert én B- vagyok,és pluszban ellenanyag vizsgálatra is kell járnom. Volt már olyan,hogy úgy belilult-zöldült mind a két könyökhajlatom,hogy a kézfejemből kellett vért venni.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Mostanában eléggé sz...ik itt bent a netünk, hol van, meg hol nincs, ezért nem voltam.

Nagyon jók a pocakos képek, meg a babók is nagyon tündériek. Kicsit szégyellem magam, mert én még úgy nézek ki, mint aki sziplán duci, bár a párom már látja bennem a babát, és talán ez a lényeg. Majd ha nekem is ilyen szép pocim lesz, mint nektek rakok fel képet.

Köszi a tanácsokat a ruházkodással kapcsolatban. Bár ezt az öves dolgot nem igazán értem. Pl a farmerom már most szorít egy kissé, akkor hogy tudnám használni az kismama övvel együtt? De pl van egy csípőgatyám, ahhoz bizti jó lenne, lassan szert teszek egy olyanra. :D A télikabáttal meg várok, míg "kinövöm" a mostanit, hogy képben legyek mekkora is kell.

Csütörtökön megyek életem első uh-ra. Már alig várom, és nagyon remélem minden ok.

Mindenkinek szép napot! :D
Vendég

barbamami: bocsánat nem akartam horrort vetíteni itt nektek, csak azt akartam elmesélni, hogy egy vércukor terheléses vizsgálatot is képesek a nővérek fokozni. Az eredményem egyébként majdnem 7. Csillagozva van... ez azért nem olyan nagy gáz ugye? Kinek mennyi lett?
Egy órája olvasok vissza, de még van 3 oldal. Nem fogok tudni teljesen mindent elolvasni.

Őzi: az a babaerszény amit felraktál nagyon jó. Hol lehet venni és mennyiért? Innen is lehet rendelni esetleg??? Teljesen lázban vagyok miatta.

Vitte: Gratulálok a kis kukishoz, üdv a klubban! :lol: Ugye jól vagy már?

Fenix: Az én dokim azt mondta, hogy a gátvédelem az Ő dolga. Az előkészítés a szülésznőé. Ő fogja majd megmutatni a maszírozást, ő fog a szülésnél kenegetni mindenfélével, de maga a védelem, hogy a baba olyan lassan jöjjön, hogy ne keljen vágni, az az Ő dolga lesz, ezt mondta nekem.

Ha valakinek esetleg nem válaszoltam még bocsánat!!!! Olyan jó sokat írtatok :oops:

Kép
Kép
[/url]
korena73

Köszi lányok a pocikeményedéses bíztatást! Sokat pihenek, remélem nem lesz gáz!
Barbamami::Köszi a "bókot". Ez csak a látszat, hidd el én sem érzem sokszor olyan tutinak magam, itt gyűrődik, ott feszül, szóval...Amúgy mindig 48 kg-ot nyomtam, már jó pár éve, szóval eddig vékonyabb típushoz tartoztam, de ki tudja mi lesz a 9. hónap végére???
A nacim a képen az még nem kismama, ővvel egész sokáig tudtam hordani, de már ha sokat kell benne ülnöm, akkor gáz!!Szóval ennyi!! :lol:

Kép
gyanixi

Naaaaa végig olvastam....

babzsák: milyen volt az anya-magzat analízis? Ez engem nagyon érdekelne. Miért műtenek meg? A lányomnál is ott volt a méhlepény, no szex pihi.... aztán ahogy nőt a méh, a lepény is odébb került, és normális szülésem volt.

Anzsika: Nekem 8 éves lányom van, örülök, hogy van egy sorstársam, akinek már nagy gyerkőce van. Mit szóltak a nagy fiúk az új jövevényhez, aki ráadásul kislánylesz? A lányom után én most fiút várok. Lányom inkább kislányt szeretett volna, de nem csinál belőle gondot. Nagyon édes volt a hétvégén. Apuéknál ebédeltünk, és apu kérdezte, hogy ki kér bort. Lili lányom egyből bekiabált, hogy anya nem iszik bort. Apu megkérdezte, hogy így aggódik az anyuért? Erre Ő rávágta, hogy nem értem aggódik, hanem Andrisért a kisöccséért a pocimban :lol:

Noémi: Én is a C&A-t szeretem. Minden vizsgálat után (dokim a MOM parkban rendel) veszek valami kismamásat. Babarucit is kinéztem már ott, azt babonából nem veszek, de ha majd kell, tuti oda megyek.

Boszibaba: A hétvégén úgy felbosszantott ez a dolog, hogy ha más városban kezelteted magad akkor fizess, hogy úgy kellett leállítani.... én Tatabányán lakom, hát itt normális ember nem fekszik be a kórházba... Ha ugyan olyan profik dolgoznának itt, mint Pesten pl. akkor semmi gondom nem volna. Na de mesélheténék mi folyik itt... kész hororr... 23 évesen úgy félrekezeltek, hogy ha nem megyek Pestre akkor ma nem vagyok! És a szűk családomban még 3 sztorit ismerek. Nekem ennyi elég.
És ha már fizetek tb-t akkor hagy én döntsem már el, kiben bízok... jaj nem is folytatom, mert felrobbanok....

Kép
Kép
[/url]
korena73

Sziasztok!

Na hazajöttünk épségben ausztriából, még apa se törte össze magát a snowboardon... :lol: Utoljára Júliusban autóztunk ennyit egyszerre és tök büszke voltam magamra, hogy mennyire birom...hááát...most azt mondtam én többet nem vagyok hajlandó 1 óránál többet kocsiban tölteni...rohadt kényelmetlen és férasztóóó!!! És még "csak" 1,5 kilós a kis csöppség :D

Megnézte valaki a szülőszobás linket amit egyszer küldtem? Tényleg naagyon jól a felvételek...volt, hogy el is pityeregtem...
www.kanditv.hu

nanett: kiváncsi lennék, de tényleg a védőnős sztorikra!! Mesélsz egyet kettőt?
Vendég

ROSSZ LINKET KÜLDTEM? BOCSI!!! Itt a jó...remélem... :oops:

http://www.kanditv.hu/zaas.htm
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam veletek már 3 napja, de látom, zajlik az élet!
Sok minden történt velem ma...Reggel az anya-magzat kapcsolatanalízisen kezdtem, keddenként fogok járni.Még csak rólam volt szó, nem beszéltem Babzsákkal, de annyi tuti, ha a babótokkal szeretnétek "megbeszélni" valamit, akkor képek, és belső hang formájában mondjátok el, mindent megértenek.Raffai, a dolki nagyon jó fej, de k..va drága az egész.Viszont én hiszek benne, és remélem, h meglesz ennek az eredménye.

Utána a nőgyogyinál folytattam,megvolt az AFP utáni ultrahang, minden ok, és azt mondta, sokkal arrébb ment a méhlepény,. lehet, nem kell feküdnöm!!!!

Korena! Műtétről meg azért van szó, mert már 3 citológiám is P3 lett, és azt mondták, h a terhesség hatására a magas hormonszintek miatt, ha valami rosszindulatú folyamat akar beindulni, akkor az sokkal jobban felgyorsul, mint alapesetben, ezért a méhnyakról akarnak eltávolítani egy kis darabot. Viszont azt mondta a doki, h konzultált az ország legjobb terhesség alatti daganat-os dokijával, és megbeszélték, hogy békénhagy, majd a szülés után műt meg, persze csak ha nem lesz rosszabb az eredmény még terhesség alatt. Ez azért tök jó hír, csak nem szeretem, h havonta változik a felállás.
Asszem ezek után ledőlök pihenni...

sziaszok

Kép
babzsák

Babzsák: Hát nem irigyellek, de annak azért örülök, hogy mégiscsak arréb vándorolt az a lepény! Hogy értetted amit írtál? Képekre gondoljunk? Mindha filmet vetíteténk a babának? Olvastam valahol, hogy az álmainkat is látják.....

Kép
Kép
[/url]
korena73

Szia Korena!

Igen! Ezt mondta nekem a pszichopapi! Hogy képeket sugározzunk nekik, és belső hang formájában magyarázzunk el mindent.
És valóban, állítólag az álmainkat is végignézik, mint a moziban. Szegény Babzsák, néha olyan rosszat álmodok...

Kép
babzsák

Ja!
És még annyi, hogy állítólag a babóknak fáj az ultrahang!!!
Azt mondják, hogy nagy meleget,és erős rezgést közvetít, ami meghaladja a fájdalomküszöbüket. Hát, nemtom, de szerintem nem lesz új 4D-nk...

Kép
babzsák

Korena,
Huh, neked meg tobbet kellett visszaolvasni, mint nekem :) ! Mar kezdtem azt hinni, hogy valami baj van! Neztelek a teliben is, de ott is csak hianyoltak, senkit nem tudott rolad semmit! Orulok, hogy minden rendben, csak nagyon elfoglalt voltal... A vercukor vizsgalatod meg nem semmi! Ragni kell?!? Megneznem hogy ragna el ennyi cukrot a kedves nover... :twisted:
Babaerszeny: Jaj de jo hogy tetszik! Annyit benaztam mar ezzel a kerdessel, de akkor most mar ez a biztos befuto. Lehet rendelni kulfoldrol is, de erdemes rakeresni a neten, mert hihetetlen arkulonbsegek vannak. Van fent egy csomo video is a hasznalatarol itt: http://www.newnativebaby.com/instructionsandvideo.asp . Szoval ez a neve: "New Native Baby Carrier", http://www.earthbaby.com/newnative.html
http://www.newnativebaby.com/index.asp

Olvastad a Lelki koldokzsinort? Ott elegge el van magyarazva ez a belso kepek-belso hangok dolog.

Zsana,
Igen, ahhoz a dokihoz jarok terhesgondozasra, akinel majd szulok. Veletek mi ujsag?

Bacilivi,
Ok, megkerem a parom, hogy csinaljon egy friss kepet rolam es megmutatom a pocakom... Tok jo hogy van kihez hasonlitani :) ! Ja, 174 cm vagyok. Es te?

Benita,
Nagyon rossz, hogy ilyen ritkan jossz!!! :( Orulok, hogy jol vagytok... Mi volt az uh-n? Nekem is hianyoznak a csevegesek, remelem hamarosan folyathatjuk!

Lili,
Itt akkor kell menni ha megkezdodik, a lenyeg, hogy az 5 perces fajasoknal mar bent kell lenni. Azt nem tudom, hogy mi van akkor ha tulhordja a babat az ember, arrol meg nem beszeltunk... (Azt irtad, hogy jon privi. Nem tudom elkuldted-e vegul, en mindenesetre nem kaptam meg.)

Vitte,
Nagyon orulok, hogy jobban vagy mar es hogy Noe nem hagy beken :)!
Koszi kerdesed, mi jol vagyunk. Voltam vercukorvizsgalaton. Itt nem ugy van mint otthon, pedig arra keszultem, ugyhogy nagyon kellemes meglepetes ert. Jo egy orat jogaztam elotte, hogy nehogy kitaccsoljam a lottyot, de tok jo volt az egesz. Kb 3 dl szensavas jeghideg naracs izu udcsit kellett meginni. Allampolgarsag: igen, allampolgar lesz Levi, de miert? Noe nem? Nem vagyok tul tajekozott ebben az ugyben, de azt hittem, hogy ez kb mindenhol igy van...

Luisa,
Mar irtam priviben is, de akkor is... :) Nagyon edi a kiscsaj!

Nanett,
Koszi a hianyolast. Velunk minden rendben :) . Kitort a feszekrako osztonom, kezd teljesen elhatalmasodni rajtam. Majdnem minden ruhacskat megvettem mar, amit meg meg nem, azt pedig kineztem. Ez igaz az agyra es az egyeb kellelekre is. Persze ez meg alakul majd menet kozben is, de azert most mar nagy gond nem lehet a cuccokkal. Veletek mi ujsag? Lattam en is am, hogy mar 100 alatt vagy :) !!!

Babzsak,
Csatlakozom Korenahoz... meselhetnel minden ules utan, hogy milyen volt az analizis. Nagy rajongoja vagyok Raffainak es persze Hidasnak is :) ! Ha otthon lennek, biztos ott heveresznek en is valamelyikuk pamlagan...
Ja, es megkaptam az adataid, benne is vagy mar :) !

Noemi,
A te adataid is bekerultek :) !

Bocs ha valakit kihagytam! Kicsit sok volt ez egyszerre...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Noemi,
Az a +-os dolog: Az elso szam a betoltott hetek szama, a masodik a betoltott napok szama. Azt hiszem erre voltal kivancsi...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

babzsák!
mit en mondjak én is hallottam ilyet, hogy a babóknak nem jó az uh!!! állitólag nemcsak nem szeretik, de még káros is lehet. de nem ijesztgetni akarok, mert erről sajnos nincs sok infóm, bki bmit tud, irjon!!!!

Őzi!!!!!!! dettó 174CM vagyok.... mostmár tényleg naaaagyon kiváncsi vaagyok rád!!!!!!!!! nem tudom, te hogy vagy vele, de most hogyegyre közelebb a pillanat, egyre izgatottabb vagok!!!aaannyira, deee annnyira váárom már!!!!! legszivesebben az össze létező édi babacuccot összevásárolnám.... :lol: :lol:
Vendég

luisa: Mi van veletek?Voltál megnézni az Ikeában a babaágyat?
Milyen?

Kép
gyanixi

Hello Lányok!

Ti aztán tényleg termékenyek vagytok!

Korena:
Örülök, hogy végre jelentkeztél! :D Már azt hittem valami baj van... ,de a lényeg hogy jól vagytok. :wink: Én is voltam terheléses cokron, de nekem nem kellett ennyi cukrot ennem vagy innom. :roll: Azt nem tudom mennyi lett, de azt mondták, hogy jó mert csak betelefonáltam. Egyébkén azt hiszem 5,6 -ig jó a cukoreredmény, úgy általában. Azt viszont nem tudom, hogy ez az érték a terhelésesre is vonatkozik e. Már nem tudom ki, de közülünk Valaki már volt elég rossz helyzetben, kórházban állították be a cukrát, de már jól van. Szerintem Ő a kompetens a témában, mindenesetre remélem nem lesz gond.

Őzi:
Köszi mi jól vagyunk, egyre nagyobb a hancur a pocakban (most is :lol: ), aminek örülök, de néha meglepődöm már mekkorát rúg. Biztos izompacsirta lesz. :wink: Remélem TI is jól vagytok. Levente lesz az első amerikai állampolgár a családban? Muris, a barátnőm is kint él ott is szült, így csak a Gergőnek van amerikai útlevele 8) .

Az UH- val kapcsolatosan : nem fáj a babának!, nem is ártalmas, persze csak akkor, ha nem esik túlzásba az ember. Egyébként nem szeretik a babák, mert állítólag az UH-t úgy hallják, mintha egy sebes metro haladna el mellettük. Ezért is szokták befogni a fülecskéjüket. (a mi babónk folyamatosan fogja a fülét)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett:
Mi újság Veletek? Hogy áll a tetőtér? Alakul? Biztos nagyon szép lesz, ha kész lesz, akkor az már olyan jó érzés...

Luisa:
Hogy vagytok? Izeg mozog a kiscsajszi?

Babzsák:
Jó hír, hogy arrébb vándorolt a lepényed. Hátha később még jobb lesz. Szerintem sokkal jobb, hogy most várnak ezzel a műtéttel. Talán nem romlik fél év alatt annyira a helyzet.

Jé, átléptem a bűvős 100 napos határt!!! 8)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Igazából olvasgatlak benneteket, de nem nagyon tudok mit írni, mert ahogy közeleg a takaróredő mérés (holnap 16 óra) annál idegesebb vagyok, és csak arra tudok gondolni, hogy minden rendben legyen!

Holnap délután ha végeztem, mindenképpen feljövök hozzátok és leírom, hogy milyen eredményeink születtek!

Nansy, hol vagy??????????????????????

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?