Sziasztok!
Honey, nagyon átérzem, ami most a kocsi miatt van benned: nekem sokszor volt már balesetem, az utolsó tavaly, amikor terhes voltam
: a kocsim totálkáros lett, halálra rémültem, hogy mi lesz Manóval... De aztán a biztonsági ultrahangon cserébe az ijedtségért megmutatta, hogy kisfiú lesz
Szóval sajnálom, de túl kell lenned ezen, nem csak anyagilag, hanem pszihésen is.
Nálunk nagy dolog történt: felállt a Manó! Képzeljétek, egy délutáni alváskor hallottam, hogy nincs csöndben, felmentem megnézni, hogy miért: hát nem ott állt az ágyában?
miközben még soha nem történt hasonló, ami miatt ez várható lett volna... Majd megállt a szívem, mert az ágy a legfelső szintjén volt. Na, gondolhatjátok, azóta hová került...
Starlark, kutya-ügyben nálunk is hasonló a helyzet: egy ismerős kutyája nagyon ugatott a lábunknál, szegény kis Manó mászott a nyakamba, kapkodta a lábait!
Amúgy nekünk is volt kutyánk, Totó, ír szetter. Épp egy éve kellett elköltöznie az örök vadászmezőkre...
Az esti altatás nálunk - ez
Honey kérdésére segíthet választ találni - úgy zajlik, hogy vacsorára adok valami pépet (sűrűbb tejpépet, sinlacos tápszert, ilyesmiket), aztán irány a fürdőkád (20 óra körül). Én vele fürdöm, játszunk, szappanbuborékokat fújunk, stb., aztán apa kiveszi a kádból, és törölközés, egy pici torna, aztán én is elkészülök, irány a szoba, altatódal-éneklés, végül egy-két korty tápszer, és alvás. Ez összesen kb. 1 óra, az elalvás nagyjából 5 percet vesz igénybe, de egyedül, azaz én leteszem, megpuszilgatom, megsimogatom, és kijövök.
Hoztam pár képet - a habtapi-szétszedősről
Gabolino jutott eszebe (Te szedted szét, ugye?)
Nálunk is kezdődik a pakolás-szezon
A cumizás nálunk is megengedett (
lanta, szerintem is hagyd)
És ilyen komoly játék zajlik, ha nekiveselkedünk
Jó éjt mindenkinek,
noni,
eszike, köszönöm én is a munkátokat (kollázs, videok)
Szeder! Merre jársz?
Ui.: Mi nem költözünk, de fürdőszoba-csináltatás van, tervezés, szétveretés, stb. Úúúgy izgulok, szerintem klassz lesz, majd megmutatom