Lanta,
Nagyon szép a kis családod!!!
gyöbyörűek a lánykák! Olyan édesek együtt.
Honey,
Jobbulást Flórának! Hogy van szegényke most?
Realdream,
Szerintem 5 kg az szuper!Ügyi vagy! Szerintem nem jó,ha nagyon gyorsan sokat fogysz, mert az esélyes,hogy vissza is jön hamar. Meg a szervezetnek sem jó. Szóval csak így tovább!
Bejci,
Nagggyon szépek a keresztelős képek. Te is milyen jól nézel ki rajtuk!
Csak irígykedve oldasom,hogy kinek mi mindent eszik a babája. Nálunk most sztájk van
és eléggé aggaszt. Lehet a foga miatt? Már 2.5-3 hete nem fogad el Andor semmit csak tápit
Tegnap nagy öröm volt, mert megevett fél üvegnyi brokkolis pulykát, de nnyi és azóta sem tudtam neki semmit adni, se régit, sem új menüt
A kölesgolyót elfogadja...
Van/volt már valakinek ilyen. Korábban olyan szépen elkezdett enni.
És ami még csúcs, hogy van,hogy már nagyon éhes, de a cumisüveget sem akarja bevenni,szorítja a száját és úgy kell megtrükköznöm,hogy nevettetem vagy valami,hogy kinyissa a száját és akkor zsupsz be és akkor meg szívja veszettül
ma délelőtt ezzel eléggé kiborított, mert akkor nem sikerült a zsupsz,de a hiszti az meg ment
Szóval ez most kicsit nehézkes
Annyi mindent szeretnék neki már csinálni, meg ugye lehetne is,de most nem kell szegénykémnek. Remélem rendeződik hamar most már a helyzet.
A 3. fogunk (jobb felső metsző) ma jött ki, de a mellette levő még hajszál híjján bent van, remélem ha az is felszínre tör,akkor már fog enni rendesen.
Betti,
Örülök,hogy jól sikeredett az pünközdi kiruccanás
Julcsi azóta nem anyás nagyon?
Nagyon csini véhony vagy Te is a képeken
De jó, már tervezitek a 2. babát
Mikor pocakosokat látok,vagy ismerős vár babát, akkor rám is úgy rámtör,hogy jó lenne, de azért még szeretnénk várni vele igazából
Olyan 3 év korkülönbségre gondolok én.
Holka,
Lehet írtad korábban,akkor bocsesz, (csak most kimaradt pár oldal nekem) mi lett azzal házzal,amit írtad,hogy valami ismerős/barát ajánl Nektek első körben? veszitek?
Jaj én is úgy szeretnék már valamit, de még semmi. Szerintem a jövőre inkább esélyes, főleg ha leviszik esetleg az illetéket 6ról 2%-ra.
Szeder,
Jót mulattam ezen a "felkeltesz" szövegen
ez jó!
Most ennyi, olvasok tovább
Ha nem sikeredne már jönnöm,akkor jóccakát mindenkinek!