Új privát üzeneted érkezett!

borossné becz márta

borossné becz márta

Sziasztok, visszatértem. :)

A sikeres külön-hétvége után kapós lett a kiscsaj, most a sogornőm vitte el magával, de fürdetésre visszahozza.

Gabolino,
Jobbulást a kis "rászorulóidnak"! :D Csak ez a kifejezés mosolyogtatott meg, amúgy tényleg sajnálom a betegeskedőket!
Haláli Andor a fotón! Tisztára mint Juli, ő is odavan a cipőkért. Talán azért, mert tiltott??? :lol:

Bejci,
A te ismerkedős sztorid tetszett a legjobban! :) Szépek a keresztelős képek!
A sogornőd barátnőjének babájáról: én úgy tudom, hogy korababák esetében úgy kell számolni a kort, mintha időre született volna, vagyis a kislány most olyan 4 hónapos babának felel meg. Ennek ellenére persze igazad van, egy koraszülöttre mégjobban oda kell figyelni.

a.m.,
Bocs, hogy megkérdezem, de neked nem mondta a nőgyógyászod, hogy a császár után legalább 1 évig nem eshetsz teherbe? Csak azért kérdezem, mert én is minél hamarabb szeretném, hogy jöjjön a tesó (már vettem egy csomó ovulációs és terhességi tesztet :oops: ), csak engem türelemre intettek. Parázok, hogy fogom tudni kihordani, főleg hogy esélyesek vagyunk ikrekre. :(

Blúmi,
Ne legyél elkenődve! Te még szoptatsz, felmentést kapsz koplalásból :D
A te sztorid is tetszett nagyon, valahogy nagyon szimpatizálok a bridzsitdzsonszokkal. És az olyan megható, hogy ha sokára is, de tied lett Mark Darcy. :lol:

Ági,
Nekem is volt ilyen görcsölgetés, mielőtt megjött volna. Szerintem normális, de majd a rutinosabbak megmondják.
Jó szórakozást nektek a hétvégére!

Kép
hbetti

Szeder,
Én nem is tudtam végignézni azt a videót. :shock: Még jó, hogy a saját császáromnál nem láttam semmit. De Te nem császárral szültél? Valahogy úgy rémlett...

Monee,
Sajnálom az allergiát! Még nem olvastam teljesen vissza, úgyhogy bocs, ha sületlenséget írok, de próbáld ki a Mizo laktózmentes tejét.

Starlark,
Aztaaa, te már dolgozol? Meg futsz? Szuper-mami :lol:
Minden elismerésem!
Örülök, hogy ilyen jól álltok az új kecóval, képeket nem raksz fel róla?

Eszike,
Megkaphatnám valahogy a kollázsokat? Én nem vagyok az iwiw-en a klub tagja, de nagyon-nagyon meg szeretném nézni! Amúgy azt már kérdezni akartam, hogy ha "belépek" a klubba, akkor lehet azt titkosítva, hogy ne látszódjon az adatlapomon? Nem szeretném, ha bárki kutatkodni utánam.

Tényleg, lányok, Ti honnan tudjátok, hogy kinek mikor van a születésnapja, meg névnapja? Iwiwről?
Utólog minden ünnepeltnek boldog születésnapot/névnapot kívánok!

Kép
hbetti

Sziasztok!!

Honey mi újság Flórával??? Nagyon sokat gondolok Rátok!! Ha tudsz írj legalább egy mondatot!!

Gabolino jobbulást a srácoknak meg Neked is!! :)

Ági Nekem is vannak ilyen görcsölgetéseim és még Nekem sem jött meg amióta megszületett Ramóna! Én is azt lesem folyton na, hogy akkor most mi lesz ebből, de még egyenlőre semmi!

Betti örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás!!!

Starlark nem semmi mennyi energiád van!! Küldhetnél belőle :)

Monee sajnálom az allergiát,nem lehet kellemes!!

Szeder Én is csaszis voltam de mégsem tudtam végignézni a videót! Jobb ez így!! De amúgy Én is úgy vagyok mint Bejci a természetes szülés számomra ijesztő!!

Blúmi majd lemennek a plusz kilók első a szopi :)

Betti még Neked akartam írni, hogy Én Kornéliával is csaszis voltam és pontosan 9 hónapos volt amikor készült Ramóna! És a 9 hónapon keresztül cipeltem végig a 9 kg-ját és semmi nem történt szerencsére!!! Úgyhogy hajrá TESÓ PROJEKT!!!

Na felébredt Rami mennem kell!!

Jó éjt, szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

Lanta,
Nagyon szép a kis családod!!! :) gyöbyörűek a lánykák! Olyan édesek együtt.

Honey,
Jobbulást Flórának! Hogy van szegényke most?

Realdream,
Szerintem 5 kg az szuper!Ügyi vagy! Szerintem nem jó,ha nagyon gyorsan sokat fogysz, mert az esélyes,hogy vissza is jön hamar. Meg a szervezetnek sem jó. Szóval csak így tovább! :)

Bejci,
Nagggyon szépek a keresztelős képek. Te is milyen jól nézel ki rajtuk! :)

Csak irígykedve oldasom,hogy kinek mi mindent eszik a babája. Nálunk most sztájk van :( :( :( és eléggé aggaszt. Lehet a foga miatt? Már 2.5-3 hete nem fogad el Andor semmit csak tápit :( Tegnap nagy öröm volt, mert megevett fél üvegnyi brokkolis pulykát, de nnyi és azóta sem tudtam neki semmit adni, se régit, sem új menüt :( :(
A kölesgolyót elfogadja...
Van/volt már valakinek ilyen. Korábban olyan szépen elkezdett enni.
És ami még csúcs, hogy van,hogy már nagyon éhes, de a cumisüveget sem akarja bevenni,szorítja a száját és úgy kell megtrükköznöm,hogy nevettetem vagy valami,hogy kinyissa a száját és akkor zsupsz be és akkor meg szívja veszettül :shock: :shock: ma délelőtt ezzel eléggé kiborított, mert akkor nem sikerült a zsupsz,de a hiszti az meg ment :oops:
Szóval ez most kicsit nehézkes :( Annyi mindent szeretnék neki már csinálni, meg ugye lehetne is,de most nem kell szegénykémnek. Remélem rendeződik hamar most már a helyzet.
A 3. fogunk (jobb felső metsző) ma jött ki, de a mellette levő még hajszál híjján bent van, remélem ha az is felszínre tör,akkor már fog enni rendesen.

Betti,
Örülök,hogy jól sikeredett az pünközdi kiruccanás :) Julcsi azóta nem anyás nagyon?
Nagyon csini véhony vagy Te is a képeken :)
De jó, már tervezitek a 2. babát :) Mikor pocakosokat látok,vagy ismerős vár babát, akkor rám is úgy rámtör,hogy jó lenne, de azért még szeretnénk várni vele igazából :) Olyan 3 év korkülönbségre gondolok én.

Holka,
Lehet írtad korábban,akkor bocsesz, (csak most kimaradt pár oldal nekem) mi lett azzal házzal,amit írtad,hogy valami ismerős/barát ajánl Nektek első körben? veszitek? :)
Jaj én is úgy szeretnék már valamit, de még semmi. Szerintem a jövőre inkább esélyes, főleg ha leviszik esetleg az illetéket 6ról 2%-ra.

Szeder,
Jót mulattam ezen a "felkeltesz" szövegen :D ez jó! :)

Most ennyi, olvasok tovább :)
Ha nem sikeredne már jönnöm,akkor jóccakát mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Noni,
Nagyon szépséges lett ismételten a 7 hós videó összeállítás!!! Köszönjük!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Realdream: jó nagy babód van, Zalán még csak a 8 kilőt tölti be :) Szopizni nem tudom mennyit szopizik, mostanában másfél Aventes üvegnyit viszont simán bevág uzsonnára.

Lanta: gratula Ramónának az első foghoz.

Ismerkedés: Interneten két üzenet váltás, majd az EFOTT-on találkoztunk. Rá 1 napra párom eltörte kezét, annyira, hogy műteni kellett, úh következő találkozásunk egy hét múlva volt. Mindez 6 éve történt.

Óvodai jel: kacsa :) Máig meg van anyáméknál néhány kiskacsás himzett mintával rendelkező óvodai holmim :D

A.m: örülök, hogy minden rendben Gyuszikával! :D:D:D Gratula az álláshoz neki, és remélem már jól van.

Monee: utólag is boldog születésnapot! Allergiát sajnálom :(

Márti: gratula Kamillának az álláshoz!

Holka: drukk, hogy mihamarabb legyen vevő a lakásotokra!

Gabolino: Jobbulást Andornak! Nálunk akkor volt kaja sztrájk, amikor nagyon jött a foga, egyszerűen utálta, ha a kanál az inyéhez ért.

Noni: 1 éves kor után tökéletesek lesznek negyedévente a videók, és nagyon köszi, hogy csinálod őket!

Honey: Remélem Flóra jól van, ez a hasmenés ijesztően hangzik, voltatok dokinál?

Ági: én kb 2 hónapig hol görcsölgettem, hol nem mielőtt először megjött volna.

Humanka: sajnálom a meló dolgot :( Drukkolok, hogyminél előbb találj valamit! Gratula Bendonak az álláshoz!

Betti: örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Rólunk: Zalán még csak térdel, múlt héten egyszer felállt unokatesóméknál, persze akkor amikor nem voltam ott :( Vele vagyok napi 24 órát, erre kiválasztja pont azt a másfelet, amikor nem :( Viszont mászik ezerrel, úgyhogy a fúrógépet és hasonlókat elkezdtük elrámolni a nappaliból. Nem áll szándékomban mindent elrakni, de azért vannak olyan dolgok, amikkel nem akarom provokálni a sorsot.

Babafotók szokás szerint tündériek, hozok majd én is Zalánról keresztelőset, meg 8 hónaposat is, csak másik gépen van.

Kép
kistiggrincs

Humanka,
Gratula Benőnek a felálláshoz!!! :) Ügyi nagyon!
szép "kis" adagokat tud betermelni a kisfiad :D

Honey,
Mi lett Flórával?Mentetek,hivtatok dokit?Szerintem sem tréfa az ilyen mértékű hasmenés. Szegénykém! Mennek a gyógypuszik!

Am,
Akkor most Minike és Andor 1 cipőben jár sztem. Gyógyuljon ő is hamar! Nálunk is "csak" nátha van, de az eléggé. Szerencsére mára javult az orrszívás helyzet, most már nem ordított csak csöszörgött. Szerintem lehet rájött,hogy jobb lesz neki utána. Drága szivem! :) Kedves az most is szuper szerencsére :)
Hát,szomorú és igen dühítő,amit az ismerős kislány szitujáról írtál :( szegény lányka. Remélem még nem lesz késő.

Monee,
Igen, ez így még szörnyűbb,hogy ismerted az apukát :( :( Ez olyan borzasztóóó :(
Sajnálom az allergiádat! Remélem nem lesz komolya a dolog.

Még akartam vmit de most nem jut eszembe...
Leheveredek szerintem most apája mellé nézni valamit.

Szép estét mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

HONEY!!!!

NEKEM VAN ITTHON ILYEN ITALOM, AMIT MÁRTI BELINKELT!

SZÓLJ, HA KELL BEÜLÖK A KOCSIBA ÉS VISZEM!
realdream

Márti
XVI.ker kertvárosi részén van a ház.

Gabolino
Igen,remélem vesszük.Ha minden jól megy 2 héten belül foglalózunk.
A mi terveink között még egy kis szocpol is szerepel… persze nagggyon nagy szerencse kell hozzá,hogy július 1-ig még bevetődhessünk érte….
Jobbulást a családodnak.
Nálunk szinten ez a helyzet kajafronton! Olyan kis hurkás Emma,csak nem tudom honnan a sok hurka….egy hónapja már szopi mellett 3x evett. Mostmeg max 2x eszik (előfordul,hogy csak 1x)…+szopik igényszerint…..ja és mi hírből sem ismerjük a 200-as mennyiséget,max 60-80ml az adag….és nálunk is mindent be kell vetni ,szórakoztatni,hogy egyen közben…

Noni,Humanka
Hatalmas gratu a felálláshoz.

Minyu
Akkor 2 hét múlva összehozzuk. Írok majd privit a héten.

Lanta
Írtó édesek a tesók!!!!

Blúmi
Majd ha futkosod kell Bálint után,megindulnak a kilók ám…

Bejci
Nagyon szépek vagytok!!

Ági
Nekem is görcsölget mielőtt megjönne. Ilyet Emma előtt nem éreztem. Most az ovulációt is meg tudnám mondani…százszor érzékenyebb lett a hasam…

Honey
Mostanra már biztos látta orvos Flórát. Remélem gyorsan helyrejön a kicsilány..

Szeder
Jaj,az éjszakai fennlét után egy kis hajnali program…ari vagy,hogy ilyen kedvesen reagálod le őket. Amúgy mindig te ébreszted a párod?
Én egy-egy rosszabb éjjel után...arra se ébredtem fel,hogy elment szegény emberem dolgozni….

Betti
Örülök,hogy jól telt a Julcsi nélküli nap és tudtál pihenni
Nagyon szép az esküvői képed!

a.m.
drukk a kistesóhoz!! Izgalmas,hogy már többen tervezitek a picitesókat!
Mindig ennyire kis korkülönbséget akartál?
Nálunk 2,5 év van a lányok között,szerintem óriási segítség,hogy Heni tudott beszélni,szobatiszta volt és egyedül öltözött mire a tesó megszületet….
De nem akarok beleszólni csak kíváncsiságból kérdezem…
Foglalózás elmaradását sajnálom,remélem azért minden megy majd szépen….

Tiggrincs
ha a kiságyában is térdelget akkor már csak egy hajszál választja el Zalánt,hogy attól,hogy felálljon.

Vasárnap jön egy potenciális vevő a lakásunkat megnézni…adná az ég.......!
holka

hűha, ma még nem is volt hsz?

Nálunk itt voltak anyósék és a sógornőmék, bográcsoltunk, beszélgettünk, jó volt.
Majd hozok képeket... de most fesztivál van...

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Honey: Jobbulást a kicsi Flórának! Mit mondott a doki?

Hbetti: Úgy néz ki idén mi is Várgesztesre megyünk augusztus végén szeptember elején. Ma voltunk a bnőméknél Fehérváron és nekik is tetszik az ötlet és így már megfizethető is :)
A lakásról teszek képet, holnap úgy is takarítunk ezerrel :)

Gabolino: Nagyon szép a festményed, nem is tudtam hogy ilyeneket csinálsz :)

Noni: a video szuper :) Mennyi rég nem látott baba. Bagzerka és Lola pl nekem hiányoznak...

Nekünk ma szupi napunk volt a legjobb barátnőmnél /kár hogy messzire költözött :(/
Hamarosan születik a második babó náluk. 16.-ára van kiírva. Kicsit el van kenődve hogy a kiscsajszi nem fordult meg, de azt mondja megpróbálják farosan megszülni nagyon nem szeretne csaszit.

Kép

Kép
starlark

Na jelentkezem egy szösszenetnyit....

Leírom a a kis kálváriánkat....

Szóval Flóra hétfő este belázasodott. De semmi baja nem volt, így a fogára foktam + kapott kúpot. Másnap szintén semmi egész nap, de du 5-re kb 5 perc alatt 38.3 lett nagy nehezen lenyomtuk 37.5re.
Másnap vettem tőle vizeletet és kiharcoltam egy sos labort. (mivel veleszületett vesetágulata volt ezért nála fokozottan kell nézni, hogy nincs e hugyúti fertőzése )
Labor negatív..viszont szerdára már reggel 10-kor 38.5 volt a láza és gigabrutál hasmenés is lett. Semmi nem maradt meg benne. A doki nagy nehezen kijött és kapásból felírt neki Sumomed antibiotikumot. :( Hogy mire fel,azóta sem tudom.
Csütörtökön elmúlt a láz, de a hasmenés maradt. Pénteken sem volt lázas, viszont "megérkeztek" az apró pici kiütések testszerte.
Na itt már tudtam, hogy ez "csak" a 3 napos láz volt. Hívom a dokinkat rendelési időben - akinek amúgy nem keveset fizetek amikor kijön - de nem értem el se a mobilján se a vezetékesen. Azt akartam tudni, hogy muszáj -e adnom még a Sumomedet, amikor totál értelmetlen.
Ma reggel amikor a felhúztam a redőnyt majd elájultam!!!!!!
A gyerek tűzpiros csalánkiütés, keze lábfeje hatalmasra dagadva, a pofija olyan volt, mintha agyba-főbe verte volna valaki, . GYÓGYSZERALLERGIA!!
Rohantunk az az ügyeletre. Ott nagyon alapos volt a dokinéni. Termászetesen se torok se fülgyulladása nincs Flórának, ő is alátámasztotta 3 napos lázat. Kaptunk a gyógyszerallergiára Fenistil cseppet.

Hétfőn első dolgom lesz, hogy dokit váltunk. Mert egyrészt totál érdektelen az orvosunk ( a hasmenésre csak annyit mondott, hogy biztos a calicil virus... , pedig csak a betegség és az antibio együttes hatása volt), másrészt 8 hónap alatt másodszor ad totál feleslegesen antibiot, harmadrészt milyen orvos az, akit vészhelyzetben még rendelési idő alatt sem lehet elérni- :(

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

köszönöm az aggódást és a drukkokat csajok!!
Remélem most már kilábalunk ebből.

Köszi realdream, megoldottuk! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jesszus Honey!
Jól megijedhettél!( pár hónapja mi is átéltük heninél a vörös bőr,hólygos csalánkiütés és bedagadtszem rettenetet..)
Lányok mindenkinél legyen otthon Fenistil-csepp és Calcimusc ez az alap. De Rectodelt kúp se árt ha van otthon kéznél!!!
Orvosváltás helyes ötlet,sok lelkiismeretes gyerekorvos van.

Starlark
bátor a barinőd,hogy faros szülést szeretne inkább mint császárt. Emma sokáig volt faros,34.hétig és a dokim farosat szeretett volna,de én nem. Mondjuk ez már nekem egy végig stresszelt,végigfeküdt terhesség után volt,de én nem akartam volna. tudod előbb bújik ki a fej és csontos koponya a csontos medence alaphoz nyomja a köldökzsinórt,onnan már semmi nem történhet csak egy igen gyors megszületés! különben oxigénhiányos lesz...

minyu
borácsolás jóóól hangzik.
Na majd ha nekünk is lesz kertesházunk mi is bográcsolunk sokat... :wink:
holka

Sziasztok!

Életjel... Elég sűrű hetünk volt, ovis kirándulás, temetés...

Jujj, Honey, nagyon durva a doki!!! Szegény Flóra! Remélem, hamar túljuttok ezen az egészen!

HOlka, drukk hogy összejöjjön a ház! Szocpolt hogy tudtok felvenni használtra?! (mi is hasonló cipőben járunk, költöznénk, de baromi nehéz eladni a lakást, holott eddig itt a házban csak úgy pörögtek...)

A.M. remélem hogy Nektek is sikerül! Minikének jobbulást!
Kistesóprojekthez drukk - és mindenkinek, aki tervezi a dolgot!!!! (irigy-irigy, én többet nem merek bevállálni. :cry: Apa pedig nagyon szeretne harmadikat)

Noni, ismét szuper lett a videó! Köszönjük! :)

Babaképek nagyon édesek mindenkinél! Inkább nem írok neveket, ki ne hagyjak valakit. Olyen jó nézegetni őket! :)

Gabolino, Ti hogy vagytok?

Rólunk. Tegnap voltunk megnézni a helyet ahová nyaralni megyünk - levittük a foglalót. Üdülési csekkel fizetünk és nem annyire merném postán feladni...
Nagyon szép a hely, nagyon új még - a játszótér még át sincs adva. Csináltunk képeket is,, mindjárt mutatok párat.

Ádám kutyázik ezerrel és kúszik is, bár eléggé sajátos stílusban :) Két foga van, most kínlódunk a harmadikkal.

Dorka meg tanítja rosszalkodni :) Tegnap odajött hozzám és suttogva, vigyorgó képpel azt mondja:
"Anya, tanítottam titokban Ádámot orrot túrni!" :lol: :lol:
Vagy 5 percig nevettem ezen.

És a képek Velencéről (+ itthonról pár)
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép két kiskutya :)
Kép sportolok:) nem lehet elég korán kezdeni :) Kép kis fáraó :)

Kép

Kép
anyoooka

Honeymoon :)
Nagyon gondoltam rátok. Egyébként mi orvosun is felirja rögtön az antibigyót...
(bár hozzáteszem, nálunk apája el is várja, hogy a doki mondjon, adjon valami konkrétat. Néha úgy kell kompromisszumot kötni, hogy ha nagy valószínűséggel csak nátha, akkor nem kell rögtön komoly gyógyszerhez nyúlni.)
Csinálni kell majd komolyabb allergia-vizsgálatot is? Vagy akkor ezt most elkönyvelik, hogy valamelyik összetevőre allergiás?

Márti :)
ez a Hipp-es cucc, amit Honeymoonnak feltettél, ez valami spec tápszer? Mert ott a pirulapatikán nem volt konkrétabb leirás. Mikor szokták alkalmazni? Ilyen hasmenéses, hányásos dolognál?

hbetti :)
nekem annyit mondott a csaszi után a doki, hogy 1 évig ne szüljek, ha lehet, és ha 2 éven belül jön a kistesó, akkor jobban preferálják az újabb csaszit, nehogy szétváljon a heg.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Képek (vegyesen, nem csak tegnapról)
Kép cumis villámhárító

Kép éljen, felmásztam

Kép játszótéren

Kép de én meghúzom a hajááááát

Kép unokatesómmal (másfél éves, Ágoston)

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok! :)

Betti: Csini voltál 47 kg-san is, de szerintem Te most sem vagy kövér! Szüli és névnapokat én spec iwiwről tudom. Jól tudod a korababák korának a számítását, de azért egy 4 hós babának is többet kellene csinálnia, mint háton feküdni! Szóval anyukájának sok-sok feketepont!
Nem csodálom, hogy Julcsi kapós kislány! NAgyon édes!

Lanta: Nagyon szépek a lányok! :) Még anyukám is megcsodálta őket!

Gabolino: Andor szupercuki kissrác! Annyira szeretem nézegetni a képeit!! A sztrájkot sajnálom, nekünk még nem volt ilyen, Bius nagyon jó evő!

Kistigrincs: Keresztelős képek? Már várom! Biztos nagyon szép volt! Majd mesélj róla, jó?

Starlark: Húú, faros szülés barátnődnek? Bátor csajszi! Várgesztesen biztos jól fogjátok magatokat érezni!

Holka: Már nagyon drukkolok a ház miatt! Majd mesélj, hogy mi volt a vevővel!

Honey: Istenem, Szegénykéim! Biztos nagyon megijedtél! Én aztán tudom, milyen ijesztő egy feldagadt arc! Főleg egy kicsi babánál!! Az a lényeg, hogy nem lett baj! A gyógyszer allergiát pedig kinőheti Flóra, drukkolok, hogy így legyen! Amúgy milyen hatóanyagra allergiás?
Vendég

Gabolino: Jól felhívtalak, mi?? :( Bocsi, de annyira gázos volt a szombat- meghúzták a kocsinkat, rendőrség, stb-, hogy nem tudtalak már hívni!

Anyoooka: Gyerekeidre nagyon büszke lehetsz! Annyira szépek! Dorka is ebben a szerkóban... hát kész csajszi!!

Minyu: Neked meg a két kis csibészedért vagyok oda! Hajhúzós a kedvencem! :)

Most nem azért csajok, de itt tényleg annyira szép babák és tesók vannak! El sem hiszem, hogy ez egy ilyen topik! :lol:

Mi jól vagyunk, akit érdekel, töltöttem fel új videót. Biusra szerintem nagyon jó hatással volt a fűzfői kiruccanás. Annyira megnyílt! Dumál ezerrel, megy az idegenekhez is, pápázik, feláll, jókedvű... :lol: Bár az éjszakáink elég nyugtalanok lettek! Többször felsír és általában az éjszaka második részét már melletettem tölti... :oops:
Vendég

Bejci,
Bius zabálnivaló!!!! :D :D olyan kiscsajos, hogy ilyen sok haja van! :D

anyooka,
ez a Velence Spa hotel? Ha igen, mi is szemezünk vele egy hosszúhétvége erejéig.

minyu,
Még mindig imádom Csongi szemeit!!! :D

Nálunk már minden ok! Flóra teljesen meggyógyult. De a cseppeket és a diétát még péntekig folytatnia kell.
Képzeljétek, még a Sinlac-ot is megsezi cumisüvegből! :lol:

Akinél már nics esti szopi, annál hogy megy a lefektetés szeánsza?
Mert arra készülök, hogy kb 1 hónap múlva az esti szopit is befejezzük. De mivel Flóra a cicin alszik be, nem is tudom elképzelni, hogy ezt a kis lenyugtatós 10 percet mivel lehetne helyettesíteni.
Várom az ötleteket! :D

Van akinek fáj a peteérés? :shock: Mert én a ,enstruációt meg sem érzem, de az ovuláció nálam rohadtul fáj.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Nálunk este is tápi van, cumisüvegből, és általában bealszik rajta Bius! SZóval ugyanolyan jó nekünk a cumisüveg is, mint a cici volt anno!
Örülök, hogy Flóra javul! A cseppeket gondoltam, hogy még szednie kell pár napig, mert általában 3-4 nap, mire elmúlik teljesen az allergiás reakció!
Nekem is fájt valami pár napig, azt hittem, meg fog jönni, de nem jött... úgyhogy lehet, hogy ez peteérés volt?!

OFF:
Más! Csajok, ha van valakinek ismerőse, aki babát vár és nem vett még pelenkázó komódot, de szeretne, annak van egy ajánlatom:
IKEA termék, 3 fiók, fölötte egy kis pakolós rész, a tetején pedig egy visszahajtható/ összecsukható pelenkázó. Mindez 20.000,-Ft.
Kép Kép
Ha valakit érdekel, írjon privit!
:
Vendég

bejci,
igen, simán lehet, mert amúgy olyan érzés mint a mesi, csak kicsit inkább oldalt fáj!!
Nálam pont félidőben van. Eddig 3x csináltam ilyenkor ovulációs tesztet (just for fun -nem hajtunk kistesóra még ) és mind a 3x full pozitív volt.

Az elalvás elötti cumisüveggel csak az a bajom, hogy nehéz lesz róla leszoktatni... és hááát féltem a fogait. :?

Na dobok fel pár képet Flóráról...
Kép babakocsiban beájulva

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok! :)

Honey: Örülök hogy Flóra jól van! :)
Én minid megéreztem a peteérést ezért tudom hogy D ügynök dec 29.-én készült :) Már akkor mondtam az apjának hogy papamaci lesz :)
Este nálunk úgy zajlik hogy fürdés után vacsi ez tejpép utána kicsi játék majd 9-kor vagy előbb ha fáradt csinálok neki 120 mili tápit azt megissza és go az ágyikóba :) Ha nyafi van akkor vmelyikünk bemegy kicsit nyugtatgatni és utána eddig még mindig elaludt.
Mi nem rég bevezettük hogy 9-kor alvás van.

Minyu: Az antennás kép zseniális :) A fiaid le se tagadhatják egymást :)

Anyooka: Nagyon jó képek :) A fáraóson jót nevettem :) Biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Holka: Bnőm jobban tart a csaszitól, de azért kérdezgette a tapasztalataim. Én meg remélem hogy még megfordul a picilány mert nem lesz nagy baba, ha pedig nem még az előtt megérkezik hogy a dokija nyaralni megy. Vhogy nincs szerencséje ezzel a dokival, a kifiánál is épp nyaralt.

Mi ma takarítottunk. D szobája kész a függönye is fent van :) De nagyon nem tudtunk haladni mert sajnos nem tudtuk zaciba adni így folyton vele is foglalkozni kellett vagy reklamált.
Lehet inkább fogadni kellett volna vkit aki egy nap alatt lezavarta volna az egész takarítás dolgot.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Videókat nézegettem a youtube-on, nagyon jó kedvem lett tőle!
Noncsi hihetetlen jó fej, ahogy blem-blemezik, Bius édesen integet, Emma pedig - te jó ég, milyen ügyesen teper már a babakocsival!

Lanta, Minyu,
Köszi a megnyugtatást tesó ügyben! Igazából, akkor nem is értem, miért mondta a dokim, még külön ki is hangsúlyozta, hogy nem egy év múlva szülhetek, hanem 1 év múlva eshetek teherbe. :shock: Talán túl óvatos. Na mindegy, nekem úgy sincs sok esélyem egy spontán babára, úgyhogy tuti meg lesz az egy év. Csak ne legyen belőle 5! (ennyit vártunk Julira)

Lanta,
még a múltkor akartam írni, csak kimaradt, hogy nagyon-nagyon szépek a lánykáid! És tiszta apjuk, de gondolom ezt már sokszor hallottad. :)

Starlark,
Biztos, nagyon jól fogjátok magatokat érezni Várgesztesen! :) Most pünkösdkor, meg régebben is mikor voltunk, nem volt telt ház, sőőőt. Talán, ha 50 %-os. Úgyhogy emiatt kitaláltak különböző akciókat, kedvezményeket, egész olcsón voltunk most ott félpanziós ellátással.

Gabolino,
Még a Te alkotásodat sem dicsértem meg! Tényleg nagyon jó! Mondjuk én meg sem lepődtem, hogy ilyen kreatív vagy, valahogy látszik rajtad a művészi véna!

Kistiggrincs,
ne búsulj, hamarosan annyit fogod Zalánt felállni látni, hogy már meg is unod!

Humanka,
Gabolino - szerintem véletlenül - le Benőzte Bendőt, de nekem nagyon megtetszett. Szoktátok így hívni? :lol:

Holka,
Gratula az új házhoz, akkor most már "csak" a szocpolért és a vevőért kell drukkolnunk? Tényleg, ma volt nálatok vevőjelölt?
Irigyellek benneteket - nem a házért, hanem a házvásárlás-feelingért. Olyan izgi ilyenkor álmodozni, tervezgetni, hogy mi hova fog kerülni, mit, hogyan változtatsz stb, nem? :D

Anyoooka,
nagyon ígéretesnek néz ki a velencei hotel, biztos nagyon jó lesz!
Ádámnak szívdöglesztő mosolya van, a nagylányod pedig tényleg egy kis hölgy, csupa báj!

Honey,
örülök, hogy jobban van Flóra! Dokiváltást jól teszed

Minyu,
Mit csináltatok Csongi hajával?? :shock: :lol: :lol: Tündéri!
Nagyon szép két kis kópéd van.

Eszike,
Mi újság veletek alvás-fronton? Múltkor írtad, hogy talán rájöttél a titokra, azóta már átalussza Noncsi az éjszakát?

Lányok, remélem ma mindenki elment szavazni! :wink: Bár t..öm tele a politikával és az összes politikussal, de azért kötelességből megjelentem. :evil:

Szép jó éjszakát!

Kép
hbetti

Mi is hazaértünk a kiruccanásból. Jól sikerült, még az eső is csak éjszaka és a hazaúton esett, amikor nem számított. Sajnálom Noni, majd legközelebb. Remélem azóta már meggyógyultatok!! A videó pedig nagyon szuper lett. Jó, hogy még ha nehezen is, de a régiek babája is benne van a videóban.

Mindenkinek köszönöm a görcsös hsz-eket. Akkor megnyugodtam, és várom a fejleményeket. Bár mostanra abbahagyta.

Honey!
Látom, rosszul van Flóra. Én is elvinném dokihoz. Remélem te is ezt tetted.
Most nézem, mi történt. Te jó ég. Szegény Flóra. A dokit meg tényleg váltsd le.
Nálunk az esti altatás érdekes. Beethovenre alszik el Dávid. Miután a cumit elvettem tőle, az esti altatások katasztrofálisak voltak. Utolsó próbálkozás a Beethoven volt ami végül bevált. Ahogy telik az idő, úgy halkítunk a zenén, majd ha elaludt, kikapcsoljuk. Volt rá példa, hogy lemerült az akksi a CD lejátszóban, Dávid még nem aludt el, és felsírt, amint újra megszólalt, abbahagyta. (már szerintem Ő is kívülről fújja a CD-t, nem csak mi. :lol: ) Ez egyébként kifejezetten válogatás babáknak.

Humanka!
Bendőnek gratula a felálláshoz.

a.m.!
hajrá kistesó!!!

Betti!
Ha nem vagyok indiszkrét. De pároddal rendeződtek a dolgok? Mármint segít mostmár rendesen Julcsi körül? Mert ha jól emlékszem, nemrég te vetetted fel a kérdést, kinek mit segít a párja. Akkor most hogy is álltok? Csak a tesó projekt miatt kérdezem. Mert ugye ha lesz kistesó, egyedül még nehezebb lesz minden.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Bocsi!

Most megint csak egy gyorsra telik :oops:

Bendo annyira erosen szopizza az ujjat, hogy total piros, es nagyon-nagyon ki van szaradva a bor. Mit csinaljak??? A cumit nem fogadja el, viszont az ujja szinte folyton a szajaban van. Eddig nem is latszott meg, de most az utobbi 2 napban iszonyu csunya. Lehet ezzel vmit tenni? Otletetek van?

Ha tudok, majd jovok hosszabban is :oops:

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt! :)

Humanka: Nálunk gyógyszertárban lehet kapni, de biztos nálatok is van olyan keserű ízű olaj, amit a körömrágásról és ujjszopásról való leszoktatáshoz lehet alkalmazni!
Daum exol a neve!Körömlakknak írják, de valójában ez egy olaj, aminek nagyon rossz íze van, bekened vele az ujját, rászárad és állítólag utána eszébe se jut szopni az ujját! Elég drasztikus, de ha Bendőnek jobb lesz tőle, akkor lehet, hogy 1 próbát megér! :roll:
Vendég

Sziasztok!!

S.O.S. akinél már volt ez a 3 napos láz. Olvastam, hogy Honey Nálatok is ez volt. Ramóna szombat óta lázas. 38,8 körüli láza van. Amikor adom a csillapítót lemegy de utána megy is vissza! Ezen kívül semmi más baja nincs Én is a fogára fogtam, mert van étvágya, nem vészesen nyűgös, Nem taknyos, nem köhög, ha épp nem lázas jó kedvű, egész éjjel nem alszik és a cicimen lóg csak, már fáj :( Szóval azt szeretném kérdezni, hogy akkor még várjam meg még a mai napot vagy vigyem orvoshoz?????

Ne haragudjatok, hogy másra nem reagálok de alig látok ki a fejemből.

Aki tud segítsen. KÖSZÖNÖM!

Kép
Kép
lanta

Lanta: Már mi is túlestünk rajta...talán mi voltunk az elsők.. :roll:
3 napig lázas volt Bius, de csak este lázasodott be, semmi más baja nem volt! Aztán a 4. napon kiütések öntötték el a testét. Én nem vittem orvoshoz, mert pont hétfőre semmi baja nem volt már. Ha attól nyugodtabb leszel, vidd el Ramit, de amíg a 3 nap le nem jár és nem jönnek a kiütések, addig úgysem lehet biztosat mondani!... szerintem!
Vendég

Bejci! Köszönöm a gyors válaszod! Nálunk ma van a 3. nap és tényleg más baj nincs ezért nem szeretném még elvinni mert szegénynek most biztos le van gyengülve az immunrendszere és nem szeretnék még mást is összeszedni. Akkor megvárom a holnapot és várom a kiütéseket :shock: A kiütésre kell adni valamit?

Kép
Kép
lanta

lanta :)
Nálunk is járt a 3 napos láz: szombat reggeltől kedd estig, viszont hétfön és kedden este nem volt, csak napközben. Tehát nekünk 4 lázas nap volt, de kedden nem volt olyan magas, és szerdán reggel jöttek a pöttyök.
Én elrobogtam vele dokihoz és kértünk egy vizeletvizsgálatot, ami negativ lett, és igy megnyugodtam, hogy nem húgyúti fertőzés.

Kép
Kép
Kép
minyu

Hali!

3 napos láz: HUSSSSSS!!! Elkerülni a babáinkat! :evil: :evil: :evil:

Sajnálom a kis betegeket! Jobbulást nekik!!!

Képek nagyon édik:

Anyooooka fáraója! :D
Minyu-fiúk! :D
Honey Flóra-gyönyörűsége! :D

És csak ezt az oldalt írtam!

Noni!
Ismét nagy nagy köszönet a videóért! Óriási! :D Imádom őket!

Hol a babák, hol a jó idő, hol egyszerre mind a kettő (és még egyebek is) úgy látszik elvon mindenkit a géptől! :lol: No, nem baj! Lesz ez még így se..... :wink:

Végre teljesen meggyógyultam! :D Így lassan ideje volna újra tornázni járni, de olyan nehéz elkezdeni....! Anna pedig olyan,de olyan anyás lett.....!!! Szinte le sem tudom magamról vakarni! Ha leteszem jön utánam és hátulról belekapaszkodik a gatyámba és üvölt amíg fel nem veszem. Ha pedig éppen valamit csinálok és ő nem tudja kivárni jól beleharap hátulról a combomba! :shock: :?
Ez a másik! Ha valami nem tetszik neki harap! :shock: :? Amikor valaki valamit el akar tőle venni beleharap a kezébe vagy feléharap! Olyan mint egy kiskutya ha el akarják tőle venni a csontot! Nálatok van ilyen???? Hiába mondom, hogy nem szabad! Nem tudom mit kellene tenni?! Tanács????

Kislánykám meglepett a minap: ültem a gépnél és közben bemászott az asztal alsó polcára: :D :P :D (csak éppen lejönni nem tudott :mrgreen: )
Kép

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Most megint csak kutyafuttában!

Felraktam a klub oldalra a képeket amiket készítettem. Újszülött-6 hós összehasonlítós. Légyszi nézzétek meg, ha valaki szeretne valamit változtatni, vagy nagyon gáz lett, akkor csak szóljon, átvariáljuk. Bocsi, egyelőre sorszámozva vannak a bébik, csak a belekeveredés megelőzése érdekében. Majd ha végleges lesz minden kép, akkor a sorszámokat leveszem.
Remélem tetszik.
Vendég

Betti!

Nem volt túl óvatos a dokid, de inkább Holkát kérdezd, Ő igazán ért hozzá! Az én dokim is azt mondja, hogy császár után a köv. szülés minimum 2 év múlva legyen! És az én dokim nagyon biztosra megy! Nem éri meg a hegszétválást megkockáztatni, főleg, ha esély van ikrekre...

Honey!

De jó, hogy jól vagytok!!! Nagyon gáz a doki, simán feljelenthetnéd...
Flóra naggggyon cuki és gyönyörű!

Minyu!

Hányás-hasmenés okozta vitamin- és főleg ásványianyag-pótlásra, na meg persze folyadékpótlásra való ez a gyümölcslé-féle, természetes hasfogókkal (rizs és répalé). Nálunk a gyerekorvos ezt ajánlja Smecta helyett, merthogy az annyira erősen hasfogó (már a Smecta), hogy nem tud kiürülni a kórokozó miatta a szervezetből. 6 hónapos kortól adható, én tuti íratok (már vényköteles, de azért Auchanban, meg a neten anélkül is beszerezhető :wink: ), mielőtt nyaralni megyünk. Nálunk a srácok elég jól megisszák, édeskés íze van. A Smecta-t anno sehogy nem tudtam beléjük diktálni...
A srácaidat meg imádom! Micsoda kispasik!

Anyoooka!

Csúcsszuper képek! Bár szép gyerekekről csak jó képeket lehet csinálni! Dorkáról az a tóparti kép, hallod, címlapra való! És egyre jobban hasonlítanak!
A 3. baba gondolom a betegséged miatt felejtős... csak kérdem: Neked rosszabbodhatna az állapotod vagy annak az esélye nő, ogy a 3. baba is örökli a problémát?

Humanka!

Ha nem akarod tőle elvenni az ujját (én biztos nem akarnám...) akkor a legjobb megoldás, ha olyan bimbóvédő-krémet kensz rá( olyankor, amikor a legkevésbé szokta szopni), amit ciciről sem kell lemosni, az nyílván nem árt Bendőnek, akkor sem, ha lenyalogatja.Ezek ugyanis általában nagyon jól hámosítanak. Talán az Aventes ilyen, de a Garmastant sem muszáj lemosni a védőnők szerint. Ja és a dm-est sem kell, ha jól tudom...én keserű krémet nem kennék rá, ha valamiért ennyire erős benne a szopási ösztön, annak biztos oka van, még az ovisokat sem szoktuk leszoktatni az ujjszopásról! Valamiért kell a biztonságérzetéhez és, ha elveszed tőle, akkor az megbolygathatja az éjszakai nyugalmat és az önvígasztaás eszközét is elveheti tőle.

Bejci!

De jó, ilyeneket olvasni Rólatok! Bius már kész hölgy! Remélem, Te is jól kikapcsolódsz anyukádéknál!

Rólunk!

Hát, sokszor kelünk éjjel, estére a fogzás miatt már mindennapos a hőemelkedés, de anyűgösség elmúlt és szopi után visszaalszik általában a kicsi lány ( bár az elmúlt éjjel nehezen ment, úgyhogy összesen 2 órát sikerült aludnom...)!
Nappal viszont mászik-teper ezerrel, egyre többet gyekorolja a feltérdelést-állást (konkrétan mindenhol fel akar állni és nagyon büszke is magára)!
És szuper hétvégénk volt!
Szombaton kimentünk a Gyerekszigetre, hát, Lányok, főleg ahol nagytesó is van, ne hagyjátok ki és érdemes egy egész napot rászánni! Mi csápoltunk a Halász Judit koncerten (imádom), kalandoztunk a pöttyös kapitány hajóján végigpróbálgattuk az (ingyenes ée tucatnyi) ugrálóvárakat, de rengeteg dologról lemaradtunk, mert csak délután mentünk ki és 18h-kor bezár a bazár...viszont az óriáscsúszdák miatt is megéri kimenni! Minjárt teszek fel linket a programokról, mi szombton kint leszünk egész nap, lesz Kolompos együttes is, aztán van kézműves palota, baba-játszóház, Tündérkert sok mesével, szóval csúcs! Ja és 21-én délelőtt pedig Gryllus koncert lesz, nálunk Ő a kedvenc a gyerekeknél ( nem is csoda)! Szóval, jön valaki szombaton? :wink:
Majd teszek fel képeket a hétvégéről!

http://www.sziget.hu/gyereksziget/programok

Márti
borossné becz márta

Lanta!

Jobbulást Nektek is! És 100 köszönet, hogy feltetted a nagyon szép tesós képeket! Olyan jó lett tőlük a kedvem! :lol:

Konan!

Az én lánykám is nagyon anyás! Ott tartunk, hogy senkire nem tudom rábízni egy félórára sem (peddg eddig gond nélkül ment), mert folyamatosan sír és mindenhol keres... tegnap volt egy kórus-fellépésünk megint, anyukámra bíztam du. 14h-től kb. 18.15-ig, már elaludt, mire anyukámékhoz értünk vele, aztán szerencsére 17.50-ig aludt, viszont utána, ahogy felébredt, vígasztalhatatlanul sírt, míg meg nem érkeztünk... :cry: És ahogy meglátott, elvágták a sírást!
Cuki a legújabb polc-díszed!!!

Márti
borossné becz márta

Lanta,

Szerintem ne aggódj! Totál ugyan ez volt Flóránál is. Bár ő is csak a 4. napra lázasodott be. A lázát mi sem tudtuk lenyomni tartósan 38 alá, bármit adtunk neki max ideig óráig . l
Semmit nem kell csinálni a lázcsillapításon kívűl. De szerintem az is hirtelen eltűnik, ahogy jött.

Ma rommátörtem az autómat. :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira összetörtem, hogy tréler vitte el. :cry: :cry:
Szegény kis Fábiám!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Jó ég, Honey, mi történt?! Senkinek nem lett semmi baja ugye?!

Kép

Kép
anyoooka

Honey: Flóra egyre szebb!!! Milyen kis csajos lett?!! Hintát megtaláltátok?
Most olvasom.... Úristen!!! Hol, mikor??? Flóra és Te jól vagy???

Márti: Olyan hiányérzetem van, hogy ilyen ritkán jössz!! Nem hozol képet Milláról?
Vendég

na és akkor most reagálok is!

Bejci, Bius tüneményes! :) Az éjjeli felsírás, mellém költözés ismerős! Ádám is ezt csinálja és ha alszik is, bejárja az egész ágyat.
Neki tuti a foga, ma este nem tudott elaludni, csak kínlódott, bekentem és azonnal beájult.

Honey, igen,a Velence Spa. :) Jó hely, bár nekem most még nagyon steril. De nem volt nagy nyüzsi egy meleg szombat délután, tehát jó kis pihenős hely lesz. Nekünk nagyon tetszik!

Pé nekem is fáj kegyetlenül - és mindig a jobb oldalam! :shock: Pedig uh szerint Ádám a bal oldalról jött de akkor is a jobboldalam fájt

Esti altatás: Ádám ugye már régen tápis. 7-kor fürdés van, utána fél üveg tápit megeszik, majd óriási hempergőzés kezdődik a nagy ágyon - közben tesó is megfürdik és ő iscsatlakozik. Fél 9 felé Dorka elmegy aludni, Ádám marad a nagy ágyon, megeszi a maradék tápszert, már a cumisüvegen kezd kómázni, leteszem az ágyra, ott fordul még kettőt és beájul. Ha elég mélyen alszik akkor beviszem az ágyába.

Humanka, én sem szoktatnám le róla! Dorka ha baj van, ha nyűgös, a mai napig az ujjával vigasztalódik!

Lanta, húgyúti fertőzést én is kizárnám. Elvitted végül?

Konan, Annácska harcias egy kiccsaj! :) Nálunk nincs ilyen - egyelőre - pedig Dorka edzi ám Ádámot! :) Ötletem ezen kívül nekem sincs :(
A kép tüneményes!

Eszike, szerintem nagyon jók lettek a képek! :wink:

Márti, Gyereksziget nagyon jól hangzik!
Szombaton mennék szíveesn, de a családi kupak majd dönt, ugyanis a lovardában ahová Dorka jár verseny lesz és ő imádja nézni ahogy a lovacskák ugratnak. :lol:

Igen, a betegségem miatt nem merek bevállalni még egyet.
Család már a gyerekvállalásról is le akart beszélni, Ádámról végképp.
Az a baj,hogy nem tudták hogy a terhesség milyen hatással lehet rá. Annak a valószínűsége, hogy öröklődik, elég pici - tudományos kutatás keretében vizsgálják a dolgot, a leggyakoribb domináns gént már kizárták + még jó pár másikat is, de igazából még nem tudják hogy hogyan öröklődik. (több gén eltérése is okozhatja ezt az igen ritka betegséget)
Azt gondolom, hogy az egy hatalmas ajándék, hogy van egy egészséges lányom és egy minden valószínűség szerint egészséges fiam, nem szeretném kísértenia a sorsot.
Lábam, viszereim így is megsínylették a dolgot, második csaszi után egy órát stoppolta a doki a méhemet... Ez így együtt elég nagy visszafogó erő.

Rólunk. Ádám nagyon édesen puszit ad és tapsol ha meghallja hogy Töröm, töröm a mákot :lol:

Megint felsírt... ÉS már kenni sem merem neki! Milyen homeos bogyót mondtatok fogzásra?!

Kép

Kép
anyoooka

Honey!

Minden ok veled és Flórával? Ugye nem ült pont akkor mögötted?
Mesélj, mi volt?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Anyooka: Chamomilla 15 CH -ból 5 bogyó kis vízben. Ma Biust is 1 órán keresztül altattam!!! :shock: Utoljára ilyen 3 hós korában volt!
Vendég

Koszi Marti a bimbovedos tippet, eszembe sem jutott, pedig szerintem nagyon jo otlet !!!

Eszemben sincs leszoktatni az ujjszopasrol!!! En is tudom, hogy szuksege van ra, es nem is zavar egyaltalan. Ha o igy tudja megnyugtatni magat, nekem ez a legjobb. Cici mar regota csak a kajara kell, ha belakott, akkor leakad, szoval az sem megoldas (de en ezt sem banom > alig vartam, hogy eljussunk vegre mar idaig). Csak az uotbbi napokban annyira csunya lett az ujja, hogy azert kerdeztem, vkinel jelentkezett-e mar ez a gond. Eddig nem volt semmi baj vele, erdekes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.06.09 06:32-kor.

KépKép
Kép
humanka

Anyoooka: Adam is nagyon okos mar :lol:

Honey: rosszul hangzik, remelem, minden okes veletek, majd gyere mondj reszleteket, ha van idod, es tuljutottatok az elso ijedtsegen.

Gabolino: elfelejtettem mondani legutobb, hogy nagyon tetszik a keped !!! Szerintem nagyon tehetseges vagy, nem akarsz ilyesmivel foglalkozni? A kaja sztrajkot sajnalom, de bizti, hamar vege lesz, szurkolok.

Csaszarrol: itt megkerdeztem a dokimat meg a 6 hetes kontrollon, gyakorlatilag azt monda, hogy nem kell varni egyaltalan, amikor akarjuk, akkor nekiallhatunk kisteso gyartasnak. Mondjuk, itt semmibol nem csinalnak tul nagy gondot, de azert nekem mar-mar tul lazanak tunnek bizonyos kerdesekben.

Noni: nagyon klassz lett megint a video :lol: Mindig egyutt nezzuk vegig a ferjemmel, o is koveti vegig a babak novekedeset, tetszik neki nagyon :wink: Remelem, Misike jobban van!

Tiggrincs: szerintem a babak direkt csinaljak, hogy akkor csinalnak eloszor dolgokat, amikor az anyjuk nincs ott :twisted: Kisdisznok :lol: Hogy alltok a hazzal?

Holka: milyen volt a vasarnapi latogatotok? Tetszett neki a kerotok? Lesz belole uzlet?

Starlark: csatlakozom az elottem szolokhoz, bator a baratnod, hogy farosan meg akarja szulni a babat. Majd meselj, ha megszuletik!

Minyu: Csongi nagyon edes a kepeken

Bejci: a Bius videok edesek :wink: :lol:

Betti: igen, abszolut szoktuk Benonek hivni, es a 2 becenev van hasznaltban gyakorlatilag a Bendo es a Beno. Mind a kettore hallgat is, de semmi masra. Ami engem nem zavar, de a bolcsiben nehezen tudjak hogy szolitani :o

Agi: nalunk is zenere alszik el Bendo mar a kezdetetktol fogva. Mi kaptuk Karacsonyra babazenet, azt valtogatjuk: van "termeszetes", kelta dallamok, meg karacsonyi. De nagyon szereti oket, es ha nem kapcsoljuk be a zenet, akkor sokkal tovabb tart elaltatni.

A.m.: hajra kisteso :wink: (Titokban szurkolok magunknak is, es remelem, hogy ujra topiktarsak leszunk :wink:)

Lanta: hogy vagytok? Elmult a laz?

Konan: Annacska nagyon cuki a polcon :lol: Kis szamitogep zseni.

Marti: nekem is Gryllus a kedvencem ... Bendo meg (!) nem nyilvanitott velemenyt. Kepeket dobhatnal, reg lattuk Kamillat.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!!

Köszönöm a hsz-eket! Tegnap délutántól Ramóna láztalan és pöttyök sem lett mára rajta! Remélem tényleg ennyi volt és nem lázasodik vissza! Így nem is vittem orvoshoz. De a jó után jött a rossz is! Anyukám tegnap bekerült a kórházba és még tegnap délután meg is műtötték. Vakbélre. Annyi időt sem hagytak neki hogy szóljon Nekünk, hogy műtik. Csak hívogattuk de nem vette fel a telóját, végül felhívtuk a kórházat és közölték, hogy már műtik. A férjem még este 9-kor vitte apukámat hozzá, hogy megmondják, hogy vakkor mi is volt a probléma. Szóval nagyon rossz napom és éjszakám volt tegnap :(

Honey Te jó ég, hogy történt??? Ti jól vagytok???

Márti nagyon irigyellek a Halász Judit koncertért! Nálunk éjjel nappal az szól!! Kocsiban, itthon, mamánál. Imádjuk mi is!

Tegnap este Ramóna is nagyon nehezen aludt el. Majdnem 10 óra volt mire teljesen kidőlt. Úgy látszik tegnap ilyen nap volt.

Képek szuperek ismét.

Konan tényleg szuper a polc díszed :lol:

Most mennem kell itt a nővérem...

Kép
Kép
lanta

Honey: mi történt?

Betti: az alvás gondjaink részben megoldódtak. Volt egy nagyon kemény időszak, nagyon sokáig tartott, amikor éjjelente 4-5-ször is keltünk, de látom ez mindenkinél előbb utóbb eljön. Aztán egyszer egy anyukámnál töltött 2 nap után, mintha sosem lett volna ilyen gondunk. Azóta éjjel 1-szer, max 2-szer kelünk, és ezek nem olyan visítós, felriadós kelések, mint rég. De néha-néha azért becsúszik 1-1 nehezebb éjszaka, általában amikor valami durva front közeledik.
Na meg régebben (a gyakori felkelésekkor) nem etettem meg első felkelésnél 11 óra felé, ezért 1 óra múlva már újra fent volt. A párom javaslatára bevezettük, hogy első felkeléskor kap Noémi enni, így nem ébred utána óránként. Most már elértük, hogy úgy hajnali 2-3-ig nem ébred fel, aztán megetetem, aztán reggelig alszik.
Ja, és isszuk a Sedatif PC nevü homi-bogyit. (bár most már 1 hete mindig elfelejtem elkészíteni)

Szurkolok mindenkinek aki újra a babaprojektet nyomja! Hajrá csajok! Kíváncsi vagyok ki jelenti be elsőként, hogy újra babás.

Gabolino: jajj, én is elfelejtettem mondani, hogy nagyon tetszik a képed. Én kértem, hogy rakd fel, erre azt sem mondom rá, hogy MUKK. Kissé zűrös vagyok! És megint "szőke nőci" lettem, mert megjött. Naggyon gáz egy nőszemély vagyok, eddig nem voltam ilyen bolond mensi előtt és közben. Most még hőhullám is kínoz.

Húú, nem ártana visszaolvasnom, de úgy érzem reménytelen, ezer dolgom van.
Vendég

Szép reggel! :)

Hbetti: Reggeli futi előtt éltem az állampolgári jogommal, de az igazság az hogy olyan érzésem van hogy ezzel megint csak 22 léhűtő került 0 munkáért zsíros állásba...
Az én dokim is a 6 hetes kontrollon azt mondta hogy 1 évig most nem kéne teherbe esni. Így jövőév nyáron indítjuk a tesó projectet.

Konan: Nagyon édes Annácska. Nem rámolt le azzal a lendülettel? :) D. folyton lerámol mindent mindenhonnan :)

Honey: Remélem semmi komoly baja nem lett senkinek. Cascod volt?

Anyooka: A világért sem bele vau, de ha ennyire fáj neki miért nem adsz pici nurofent?
Tegnap D ügynök bal alsó 1-es foga is kibujt előtte éjjel tőle szokatlanul 9-től éjfélig 3szor sírt fel. Mivel éhes nem volt a zsibi krém nem használt adtam neki 2ml nurofent. Onnantól ő is én is nyugodtan aludtunk.

Szeder?

Velünk minden ok. Doncek ha fogjuk a kezét sétál. :)
Szombaton pedig költözünk :)

Kép

Kép
starlark

Bejci,

igen voltunk, megtaláltuk! Köszi! Jaaaj nagyon jó volt!!
Flóra úgy élvezte!!
Ha majd lesz újra autóm, akkor szervezhetnénk ott egy közös hintapalintát, ha van kedved! :D

eszike,
gratula a jobb éjszakákhoz!!!
Az ilyen időszak után, ha az ember már 4-5 órát tud aludni egyben akkor azt már totál pihentetőnek érzi!!! :D

lanta,
jaj nagyon sajnálom anyukádat!!! Valószínűleg már nagyon az uccsó pillanatban lehetett, ha ilyen gyorsan műtőbe tolták.
Nekem is kivették a vakbelemet ( 6 évesen) és ugyan ilyen fénysebességgel, mert perforált.
Biztos minden rendben lesz anyuddal!!

anyooka,
ha nem akarsz, ne válaszolj rá... de miben nyilvánul meg a betegséged? Azt tudom, hogy valami nagyon spec izom dologról van szó... ( ha jól emlékszem )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?