Új privát üzeneted érkezett!

Drága Bejci!

Majdnem sírok a röhögéstől.... :D :D :D "ha a csokis nápolyi engem akar"!!! :D :D :D
Ma reggel salit ettem egy pár virslivel. Nagyjából így nyithatna egy diéta. Nem??? Majd nem ebédeltem. Egészen idáig kiszenvedtem, hogy nem nasizok semmit. (Nem volt egyszerűűűű!) Majd megérkezett a sógorom és a drága-drága anyukája küldött nekem kedvenc hókiflimet. Egy csomót...!!! :D :oops: :D Szerinted????

Kép
Kép
konan

Konan: Tegnap meg tegnapelőtt az anyukám által kizárólag nekem sütött hókiflit betermeltem... egyes-egyedül!!!! Most nem azért, hogy büszkélkedjek vele, de így volt! És pont hókiflit!!! Mivel az egyetlen nasit, amit kiütések nélkül ehettem- Győri Édes étcsokis csokis parányát- valamiért leszedték a polcokról! Úgyhogy most vadászok... mit ehetnék még?! :twisted: :oops: 8) Anyám megsajnált és sütött nekem, hogy a keresztelőn én is tudjak enni édességet!!
Vendég

Eszike: Hát ez a Noncsi???? ÉÉÉÉÉÉdes !!! Nagyon jó képek készülnek róla!!! Videók szupik! :) És jó, hogy feltetted a blog-linkedet, mert csak Pesten van könyvjelzőzve mi meg Fűzfőn vagyunk... úgyhogy kicsit lemaradtam!!

Holka: Pajzsmirígy eredményeim jók lettek, minden a határértéken belül volt! A fonalas cucc engem is idegesít, de amúgy biztos használ másnak, mert a tesóm szó szerint rosszul van, ha ennie kell.. sokat.
Ház: Minden este képzeld magad elé, hogy megy hozzátok a vevő és megveszik a lakásotokat. Utána képzeld el, ahogy kertészkedsz, csinosítod az új házat, csajszikáid futkároznak a kertben... És így lesz!! Csak akarnod kell!!! ++++++++++++++++++++

Realdream: Én Biankám egy zabagép! Amikor látja, hogy már alig van a tányér alján, előre elkezd hisztizni! Ő reggel és este 180 milli tápszert eszik, délelőtt gyümi( pl egy alma és egy banán), ebédre főzelék... sok.. kb 200-220 milli, uzsonna almapép vagy gyümi.
Vendég

Hali!

csak gyors jelentés. Flórának 4 foga jön egyszerre és ezzel párhuzamosan elkapott egy totok-fülgyuszit is.
3 napja lázcsillapítóval sem megy 37.5 alá, de most pl 39.2 a láza. :cry:

majd jövök ha meggyógyultink, mert most szó szerint egész nap rajtam lóg.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

A.m: Fonalak mindenhol vannak testszerte. Úgy képzeld el, hogy 40 különböző pontba szúrtak lebomló orvosi fonalat... bokámba, kézfejembe, hasamba, hátamba, nyakamba, szóval mindenhova... fájdalmas volt és mégcsak nem is fogytam tőle!!! :(

Honey: Gyógypuszik mennek Flórának!! Neked pedig kitartás! :!:

Gabolino: Mi volt a dokinál? Hogy van a pici fiú?

Realdream: Tényleg édesen mosolyog a picifiad!! Kis bűbáj!!

Konan: És a torna, megy még? Nekem is meg kellene emelnem a hátsómat, de ez az, amire pláne képtelen vagyok! :(

...na eldugultam! :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Most csak gyorsan mert most ért haza az Zuram :)

Márti! Ramóna teljesen ugyan azt csinálja mint Kamilla. Eddig egy fogunk jött ki de nem lett jobb semmivel ezért gondolom, hogy már jön a következő is :? Én is újra várom mikor jönnek a nyugodtabb napjaink :)

Honey sajnálom a betegséget! Mihamarabbi gyógyulást és kitartást Neked!!

Bejci szuperek a képek!! Édes Bius és szuper jól néztek ki!!

Eszike nagyon édesek Noncsiról a képek!!

Holka Mi most voltunk először az állatkertben és egész jól érdekelte Kornéliát, meg is lepődtem rajta!! Bár Nálunk is a kiskacsák voltak a legizgalmasabbak mint Minyuéknál :) És a nagyszülők hát igen nélkülözhetetlenek :)

Realdream szuperek a képek!! :)

A.m egyáltalán nem sok a kérdés. Bármi kérdésed van nagyon szívesen válaszolok Rá, és örülök ha ezzel segíthetek :wink:

Konan, Winona, Bejci sajnálom a fogyit, hogy nem úgy alakul ahogy szeretnétek. Én hétfőn kezdem a két hetesem :)

Szeder Én is kivi vagyok a képekre :)

Most még gyors egy pár kép amit Márti kért :lol:
Imádom Őket :)
Kép

Kép

Kép

Bocsánat ha valakit kihagytam de rohanósban vagyok!!!

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

:twisted: :twisted: :twisted: írtam egy csomót és elment.. jaj, most nem tudom megint beírni...
Jövök csajok, ahogy tudok.

Lanta
Neked még: nagyon-nagyon-nagyon szép lányaid vannak. Ramónak az egyik nagy kedvencem!!!

szeder74

Sziasztok!

Most én is csak gyorsan: Lanta, tesó-fotók édesek! Honey, gyógyulást, eléggé Rátok jár a rúd, sajnálom! :(

Fogyózók, csinálja valaki a 90 napos kúrát? Én elkezdtem (60 napja), és még csak 5 kiló ment le vele... nem értem

Most megyek, mert fürdetünk, jó éjt mindenkinek!
realdream

noni: köszi hagyjuk most, mostmeg pofára ejtettem a laptopom:(((((szervízben van. nem fontos nekünk szerepelni, köszi.

realdream:nem vagy semmi h. bírtad, bírod, és betartottad rendesen???
azért az öt kg. isuper, csak elhiszem h. legalább 10 re gondoltál ennyi idő alatt.......

Kép
winona

Bejci!
Sajna még mindig nagyon köhögök és ezért nem mentem tornázni. A mensi és a nyavaja miatt már 2 hét kimaradt. Borzasztóan hiányzik. De tervezem, hogy pár napon belül újra megyek. És nagyon vissza kéne vinnem a lépcsőzőgépemet is a bóóótba, hogy csinálják meg, vagy cseréljék ki, vagy akármi...! Addig pedig ....... hókifli....! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Realdream!
Én úgy örülnék 5 kg minusznak is! Csak így tovább!!!

Lanta!
Írtó édesek a csajok!!! :D :D :D

Honey!
Flórának jobbulást!!! Annám betegség nélkül is levakarhatatlan rólam! :lol: :wink: Állítólag ez egy ilyen időszak. Ma például egész nap bújt hozzám. Akár hova. A lábamhoz, az arcomhoz, az ölembe. Nagyon édi volt. Most is úgy aludt el, hogy négykézláb feküdt az ölembe. :D :P :D

Anna is szokott már puszit adni: jól összenyálaz! :lol:

Kép
Kép
konan

Minden fognövesztős csöppségnek kitartást!!! A chamomilla tényleg jó, nekünk legalábbis segített.

Nálunk ma bújt ki a negyedik.

Flóra, jobbulást, nagyon hamar!!!!!!

Lanta! Olyan jókedvem lett a képek láttán! Gyönyörű család!!!!

Bejci! Konan! Én is nagyon tudok haragudni a pilóta kekszre, mese kekszre, fagyira.... ezek állandóan üldöznek, és etetik magukat... A hókiflit én is imádom! nálunk ma apa a melóból hazafelé útba ejtette a cukit, és egy szép tál sütivel jött haza.. Most mondjam azt, hogy köszönöm nem kérek?! Ennyire nem lehetek neveletlen! :lol: :oops:

Realdream! Jaj, engem nagyon izgat a 90 napos, én régen szépen lefogytam vele. Szoptatsz még? A gyümölcs napokat is tartani tudod?
blúmi

bejci,
Névadó biztos nem olyan szép, mint egy keresztelő
Olyasmihez hasonlítanám, mint a polgári esküvő
Van egy kis műsorocska, verset mondanak, meg az anyakönyvvezető mond valami szépet
Aztán beírják a nagykönyvbe, és a névadószülők meg a szülők aláírják (mondom, mint az esküvő, csak nem ifjú pár és tanúk vannak).
Aztán kis pezsgő

Jázmin is szépen termel kaját
Reggel és este még tejcsit eszik (kb felesbe anyatej és tápszer) - és akkor megeszik kb 250ml (ami jó, mert így kijön a napi 500 ml tejcsi, amit én is olvastam).
Délelőtt 10 körül eszik gyümit (vagy frisset, vagy én nagyon szeretem a Humana és Nestlé 100% gyümölcspépeket amik cukormentesek is elvileg - abból ha régen volt a reggeli, mondjuk 5-kor, akkor megeszik 2-vel).
Délben bébikaja van, valami husis - vasárnap a friss levesbl a répa meg a csirkehusi turmixolva.
Délután ha lehet, akkor főzelék (mert azt mondta a védőnéni, hogy zöldséget, ha lehet 2x kapjon, csak az egyik hús nélkül legyen). Ha nem, akkor valami tejpép
És amúgy meg iszik vizet, vagy szoktam venni cukormentes gyümölcslevet (a Nestlésekben, meg a Hipp-ben van olyan, amiben nincs cukor)

honey, sajnálom kicsi Flórát. Biztos nagyon szenved - torokgyuszival a nyelés se lehet neki könnyű. Azért eszik?

Lanta, nagyon tündériek a lányaid - és k is nagyon hasonlítanak

Én is elkezdtem a fogyókúrát. De semmi olyat, aminek neve van - csak egyszerűen próbálom az 1500 kalóriát tartani egyelőre, aztán ha ráállt a szervezetem, akkor lemegyek 1000-re. Meg elkezdtem most már a tornát is, mert rendbe jött a lábujjam, amit műtöttek (mert kicsit vehemensen vagdosta a lábkörmöm, és nem kellett volna - így a doki is - jó pár hónap szenvedés után végül - vagdosta és varrta)

most megyek pihizek - mindkét gyerkőc alszik

Kép
Kép
csibe21

ja, ami az édességet illeti
hétvégén anyu issssteni cseresznyés piskótát csinált és diós kiflit (olysmi mint a hókifli, csak leveles tésztából)
és még a fogyi kezdése előtt és is jól betermeltem :oops:

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Bocsi de alig van időm bármire...

Kicsit megint távirati leszek mert aludni is kéne már menni.

AM: Doncekkel Anyukám van és mivel ebédelni is oda járok ha irodás napom van így akkor is együtt vagyunk, és imád ott lenni :)

Mini eszméletlen aranyos az a séró :) :)

Konan: Annácska nagyon édi nagyon szép szemei vannak a kis huncutnak :)

Lanta: Lánykáid nagyon hasonlítanak egymásra, jó kis képeket hoztál :)

Szeder: Én bálnácska voltam terhesen, de a picuság szerintem azért volt 3.3kg a 36. héten mert a papája se volt kicsi mikor született. :)

Rékaorsi: Som nagyon ügyes hogy már lépcsőzik :)
Hihi nálunk a bátyám jele volt napocska, még meg is van az ovis takarója amibe bele van hímezve :)

Bejci: A kisebb malőrt leszámítva szép lehetett a keresztelő :) Huncut Bius packázott a pappal :)

Eszike: Jajj de megpuszilgatnám az alvó Noncsidat :)

Gabolino: Jobbulást nektek!

Márti: Bújjon ki az a fog de gyorsan!
Nálunk tegnap volt nagy nyügi este miatta csak a nurofen segített, ma már vörös az ínye ott.

Honey: Flórának is jobbulást!

Fogyi: Hát kaja terén nagyon nem megy az önmegtartóztatás, de a futással szépen haladok. Már 9 hete csinálom az edzéstervem szigorúan.
Most hogy melózom kevesebb lesz a nasi és a meló sok sétálással is jár talán végre beindul :)

Hoztam egy vidit, a messzimamiéknál készült.
http://www.youtube.com/watch?v=pr0-oMInbvc

És az ígért képek, a minőségük nem túl jó sajnos.

Férjem 1 évesen/ Doncek szerintem totál rá hasonlít :)
Kép

Ez én lennék, de nem tudom mennyi idősen :)
Kép

És ilyen szeretnék lenni /fehér ingpoló + fekete naci/
Fürdőrucis képem nincs mert napozni nem szeretek és csak úszni hordom.
Kép

Kép

Kép
starlark

Jajj ezt mindig elfelejtem kérdezni:nektek ill. a babának volt már olyan balesete,hogy vérzett valamilye?
Gyuszika 1 hete pont a küszöb szélébe ütötte az állát be így a felső fogainál nagyon vérzett az ínye :( :( :( úgy megijedtem.Erre tegnap előtt megint úgy esett el,hogy most meg a száját harapta el... :cry: :cry: CSak azért kérdezem,hogy tudjam,hogy mi vagyunk ilyen szerencsétlenek vagy másnál is van így.Ezt még nem írtátok "csak" azt,hogy esnek-kelnek.

off:
Tegnap nem írtuk alá az adásvételit,mert még az ügyvéd is körbe akarja járni a bankot az eladó nő miatt,hogy tuti megy-e a dolog.Át akarja hozni a hitelét erre a lakásra (bár szerintem ez nem fog menni,mert túl sok a hitele ehhez a lakáshoz,nem fogja fedezni az értéke)...na ma kdierül,hogy mizu.

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt!

Tegnap este:
Bence mondja: anya felkeltesz reggel 6 óra 10 perckor???
Én: persze fiam
Kicsit később: Máté: anya keltesz 3/4 7 kor??
Én: igen Mátém
Gyuszikám: szívem szólsz reggel 7 óra előtt 10 perccel??
Én: igen drágám..

Úgy gondolják, -joggal- ,hogy én úgyis fent vagyok!!
Hát így is volt.. keltem ma reggel fél 6 kor.. Adél alszik én meg keltem a családot...
Jó kis program így hajnalok hajnalán 8) :roll:

Ma megyek az Ázsia-centerbe veszek a fiúknak itthonra játszós halásznadrágot (még kell nekik, mert mindent kiszakítanak magukon).
Valószínű,hogy anyósom is jön velem, ha jelentkezik 9 óráig, hogy van kedve velünk tartani, most én hívtam magammal.. mégis csak könnyebb Adélra felügyelni kettőnknek..

Starlak!
Kalapom emelem előtted! Dolgozni és, ha kell éjszaka kelni nem egyszerű és Te most ezt csinálod.
Milyen volt az első nap??
Mennyit is utazol most.. ?? Vagy helyben van a munkahely?? Tuti mondtad már.. de olyan rég volt már..
:oops: :oops: :oops: Rendesen 8 órában dolgozol??
Hogy van?? Anyukád hány órára megy hozzátok?? Mikor indulsz otthonról?? Hogy áll a ház??? Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden érdekel! Meséld el a jelenlegi napi menetet!!! PPppusziii Donátnak!!
Donát tényleg tiszta apukája :shock: :shock: :shock: :P Milyen vékonka voltál te is!!!!!! :)

Konan!
Köszi Adél oltáspusziját! :lol: A vártál jobban "bírta" a tegnapi napot.. alig aludt délután, de cserébe tegnap este 9-kor kidőlt ma reggel fél 6-ig aludt, majd szopi és alszik ismét.. én meg keltem a családot.. ez az asszonysors :lol: :lol:
Már csak két hét és jöhettek is hozzánk.. vége a sulinak. A fiúk milyen jól el lesznek majd!

Van még egy kis időm 3/4 7-ig ..gyorsan még..

Winona!
Miért csinálod ezt??????? Ne legyen már,hogy a kislányodat kihagyjuk a videoból.. ez nem szerepelés, vagy szerepelés.. ááááá ez több.. egy óriási emlék a gyermekeinknek is!! Nem csak nekünk szól és annak, aki megnézi, hanem a csemetéinknek is!!!! Majd, ha felnőnek meglehet nekik mutatni!
El sem hiszed,hogy milyen gyorsan repül az idő!
Úgy gondolom,hogy ez most is kedves ajándék Nonitól, de majd 10 év múlva milyen csoda lesz a gyerekeket nézni! El sem hiszed most.. én már tudom :wink: :wink: Nekem hihetsz!
Gyere sűrűbben!

Édesség:
hát szerintem, aki régen fiatal korában is szerette, de nem falta az évek elteltével még inkább imádni fogja és falni.. ez nem súly kérdése csupán.. a barátnőm az olyan vékony,hogy rezegnek a csontjai jóformán, de falja a csokikat most már a 4.x et töltötte nemrég, de bizony napi egy! tábla csoki lecsúszik neki is.. és Ő mondta,hogy egyre jobban imádja az édességet. Ha ez igaz, akkor mi lesz velünk csajok 40 évesen???? Egy édességgyár is kevés lesz a keresletünkhöz!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá kilók, és nem fel, hanem le! :lol: :lol:

szeder74

Gyorsan:
am!
Gratulálok,hogy Minike ilyen jól beindult!!!
A képei apával!!!! Hát tudod!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Adél is beütötte már a száját és vérzett.. hú én is lestem, de gyorsan odatartottam egy zsepit és pillanatok alatt elállt!!
Ne idegeskedj. Előfordul.. hát még ennél rosszabb is lesz -sajnos! Egyre ügyesebben mozognak, és bátrabbak lesznek és többet is esnek majd!!
Puszi

szeder74

Halihó!
Mi most jöttünk meg oltásról! Elég nagy sírás volt, most reggelizik Noncsi, és szerintem megy aludni. Nagyon bágyadtka szegényke.

Hbetti: milyen volt a hétvége Julcsi nélkül? Hogy viseltétek?
Én is a papára bíztam Noncsit majdnem 3 napra (2 éjszaka), hát a 2. éjszaka és az azt követő nap elég durva volt. Már azt hittem megőrülök, úgy vártam, hogy végre láthassam, kezembe foghassam a lányomat. De 2 éjszakát tudtam pihenni, és az nálam nagy szó!

Gabolino: voltatok dokinál? Hogy vagytok?

Bocsi, hogy ilyen rövid voltam, de Noncsi mégsem alszik... rajtam akar lógni, így nem tudok írni!
Vendég

Hahó!

Holka :)
oksa, megbeszélhetünk jövő hétre, vagy inkább utána állatkertezést. Ha ma nem esik, akkor ma megyünk, jövő héten még ovi, utána már délelőttre is tervezhetünk, nem csak du-ra.
Nándi alapvetően jól alszik, végigalussza az éjszakát, bár ma is fennvolt 1x, de csak azért, mert valamiért levette a pizsialsót és kitakarózott és fázott gondolom :P

Csongi viszont csatlakozott a sirva elalvás sokszor felsirás táborba...
:roll: :cry:

Noni :)
nekem jó úgyis ahogy irtad, de jó úgyis, hogy már most csak 2 havonta vagy negyedévente csinálod. Tudom, hogy melós, ezért is rádbizom, mennyi idöd van ezzel foglalatoskodni, én személy szerint minden videónak örülök :)

mi is névadót tervezünk, egyikünk sem templomba járós. A magunk módján hiszünk valamiben, de ez nem igazán köthető egyházhoz, paphoz, templomhoz.
A Nándiét is halogattuk, most Csabi kitalálta, hogy együtt legyen a 2 csimota névadója.

torna: én is előkereste a Béres Alexandra cd-met, de eddig nem sokra jutottam, mert valamelyik gyerek rámmászott, vagy én voltam iszonyat álmos...

am :)
mikor Csongi megtanult felállni, ő is sokat esett-kelt és kb minden másnap beütötte az inyét vagy a száját. Féltem is, hogy kiveri a fogát. De megtanult szépen lecsüccsenni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Na próbáltam visszaolvasni...
előre is bocsi, de csak az utolsó oldal ment. Ki tudja mikor kel Flóra...

Esés: húúú nálunk is van rendesen ám! Főleg akkor, amikor feláll és olyan dologba kapaszkodik (pl CD tok ) ami kb pont annyira "stabil" mint ő. Illetve most 3 napja elindult úgy, hogy az egyik bútorba kapaszkodva elério a másikat, akkor tesz pár lépést. Csak hát a drágám néha benézi a bútor távolságát.... szóval van puffanás, de még nem vérzett semmink. (kopkopkop )

Fogyi,
hát ez a hét kimarad edzés tekintetében. :(
Amúgy nem tudom hány kg-nál tartok, mert nem mérem, de az új gatyáim már mind nagyok rám. Én szerencsére nem szeretem az édességet, a sütiket kifejezetten utálom. Néha egy kakóscsigára csábulok el... de az meg belefér nagyritkán. Ha valakitől mégis kapok valami ellenállhatatlan édességet, akkor azt gyorsan továbbajándékozom, átviszem a szomszédba, vagy beküldöm a férjem cégébe. :D
Úgy tűnik, hogy a szopi nálunk nagyon a végét járja (bár most hogy beteg még eröltetem, de már szinte alig van ) És így hogy nincs már igazán szopi, végre enni sem kötelező.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

realdream,
szerintem tök normálisan eszik a kisfiad! Nincs baj azzal a mennyiséggel amit leírtál.
Flóra még ennyit sem szik ( bár ő csajszi ), és mégis 8 kg fölött van.

Flóra nagyon rosszul volt szegénykém tegnap. 39.2 volt a láza.
Kapot antibiot, aminek nem örülök... de mivel már a 3. nap volt lázasan, így beadtam neki. Lett egy kis hasmenése is.
Szerencsére rendesen eszik a láz ellenére is. Bár inkább a tápszert részesíti előnyben.
Úgy tűnik használ, mert ma reggel már csak egy enyhe hőemelkedéssel ébredt.
Az éjszakánk pokol volt viszont. Óránként keltünk! Fél 5-kor nem bírtam tovább és átvittem magunk közé.
Őszintén szólva kicsit parázok, hogy rákap a nagyágyra, mert most már zsinórban ez volt a 3. este hogy átvittem. :? :shock: Mind1... ha elmúlt ez a fránya betegség majd jön a visszaszoktatás.

Egyébként azt mondta a doki, hogy valamennyire van összefüggés a fogak és a betegség között. Ha nagyon megviseli a fogzás, akkor az legyengíti az immunrendszerét és könnyebben elkap bármit.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szép napot!

Annám éppen szunyázik és pedig "pazarolva a drága alvó-időt" vasaltam. :? Jó sok összegyűlt! Szerintem mindjárt ébred, addig kihasználom az időt és írok...

Szeder!
Mi is visszaszámolunk már! Tamásnak már csak a jövő hét van, mert ma elment az osztálya 3 napos kirándulásra és ő ezeket a betegsége (és egyéb okok) miatt sajna minden évben kihagyta. Ő annyira nem bánja, ezért én sem.
Aztán a szünetben összehozzuk a fiúkat, lányokat meg magunkat! :D

A.m.!
Anna is esett már úgy, hogy felrepedt az ínye! :? Az az ominózus pihiszékes esés is ilyen volt. Csoda, hogy nem lett nagyobb baja. De azóta többször is előfordult, hogy esett és elharapta a száját. Egyik sem volt vészes. Ilyen egyre inkább elő fog fordulni, ahogy bátorodnak a gyerkőceink. :lol:

Starlark!
Doncek tényleg nagyon hasonlít apára! :D
Futáááááás????!!!! :shock: :shock: :shock: Erre aztán az életben rá nem lehetne venni. (Kevés olyn dolog van amiért én futnék...) Minden tiszteletem a tiéd! :D

Eszike!
Meg tudlak érteni! :) Lehet, hogy hül'ének fogtok nézni, de nekem még sokszor akkor is hiányzik Anna, ha alszik. Mint pl. most fent a kiságyban. Egy csomószor felosonok és megnézem. (Apa úgy mondja, hogy próbálom felébreszteni! :twisted: ) Még nem hagytam senkire éjszakára. Nappal is csak max. 1 órára. Pedig jólesne már nekem is egy kis kikapcsolódás és pihi. De még sajna nem adódott ilyen alkalom. Gondoltam már rá, hogy apát rábeszélem valami kis esti programra, de a gondolatmenetemet mindig félbeszakította az, hogy kire hagyjam Annát. És ha éjszaka felébred és nem talál ott???? Jó, tudom, nem lehet mindig ott anya, de mégis....?! (Na erre mondaná kedves barátném, hogy: öregszel :wink: :lol: )

Felsírt! Megyek....

Kép
Kép
konan

Helló mindenki!

Jelentem a napokban én is kukkoló üzemmódban voltam, tehát olvastam, de valahogy írni nem volt időm.

Fogyókúra:
Én nagy elhatározásra jutottam ez ügyben. Nem egészen 100 napom van rá, hogy újra a régi formámat hozzam. Szobabringázni fogok amikor csak tehetem, illetve szerdánként amikor Ákos mamás napon van és jó az idő, akkor elmegyek úszni is.
A futás ugyaúgy nem az én sportom, ahogy Konané sem, pláne a cél nélküli szaladgálás. Anno még kézilabdáztam a suliban, elment a dolog, mert ott ugye a labda után kellett futkorászni, de így ááááááá, szó sem lehet róla. Meg asszem a térdeim sem bírnának el a mostani túlsúlyommal. Nekem főleg combról és fenékről kéne lefogyni a zsírpáncikat, úgyhogy remélem a brinyózás célravezető lesz. A kaja mennyiséget is csökkentem -bár konkrét diétába nem kezdek- plusz vettem ilyen méregtelenítést serkentő teát és azt is iszom. Van még mit alakítani, de asszem kezdésnek ez sem lesz rossz.

Bejci!

Az allergiás vackaidra sikerült valami tünetmentesítő gyógyszert találnod? Vazzeg... rám is rámjött valami allergia, csak még nem tudom mitől. Napok óta megint vörös a karom - néha az arcom is- ég és viszket. Reggel még semmi bajom amikor felébredek, aztán 10 órára már tiszta vörös. Lehet hogy a reggeli tej a ludas... :(
Jók a keresztelős képek! Bius papbácsi kéz lefogásán jót nevettem. :D

Honey!

Flórának jobbulást!

Konan!

Ne kövezz meg érte, meg istenments hogy beleszóljak, de én úgy érzem, hogy eljött a gyerekeinknél az idegenekhez való szoktatás ideje. Minden szerdán úgy engedem el Ákost a mamához, hogy már most hiányzol, de aztán csak eltelik a nap, én egy csomó mindent meg tudok csinálni, Ákos meg baromi jól érzi magát anyuéknál, mert folyamatosan körüldongják. Nekem nagyon nagyon kellett ez a nap. Mielőtt bevezettük, totál be voltam fordulva, hogy hogy lehetek ilyen béna nő, anya, feleség, hogy semmi sincs kész, fáradt vagyok és még Ákossal sem foglalkozom annyit amennyit kéne.
És a saját kis önzésemen kívül úgy látom, hogy haszna is van a dolgonak. Bármikor bárkinél ott tudom hagyni, egy percig nem bőg utánam, ha eljövök. Nem lóg rajtam, nem fél az idegenektől, barátságos, mosolygós. Anyumék este minden gond nélkül fürdetik, lefektetik. Általában úgy szoktuk időzíteni, hogy ha este náluk fekszik le Ákos, akkor egyszercsak valamikor megérkezem később, és éjjel már éjfélkor én kelek fel hozzá, hogyha etetni kell.
Könnyebb valamire nem rászoktatni a gyereket (ezen esetben az anyafüggésre), mint leszoktatni róla. De ez csak az én véleményem. :wink:

Minyu!

Nálad a pont. Csábításban a mi esetünk meg sem közelíti a Tieteket! :D Éljenek a csábító fruskák! :P

(Off:
Gondolom hallottatok az Air France repülő balesetéről. Az egyedül utazó kisfiú az egyik helyi versenyző ismerősünk fia volt. Mostmár ők is angyalka szülők lettek. Ez olyan igazságtalan. És az a legszörnyűbb az egészben, hogy gyakorlatilag bármikor bárkivel megtörténhet a baj. Mostmár így kell leélnünk az életünket, hogy egy percig sem szűnhetünk meg aggódni a gyerekeinkért?! El fog ez múlni valaha?! :cry:)

Napsütéses napot mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!
Eszem ágában sincs megkövezni! :D Én is így gondolom! Amikor visszaolvastam amit írtam, éreztem, hogy félreérthetően fogalmaztam! Nem azt akartam írni, hogy nem hagynám másra Annát még, hanem hogy nem volt rá eddig alkalom! Meg hát anyukám még dolgozik, apukám ugyan nyugdíjas, de ahhoz messze van, hogy átszaladjak Annával amíg dolgom van. Anyósom pedig beteges. Persze ha nagyon kell rá tudom bízni Annát, de csak rövid időre.
Olyan alkalom meg az utóbbi 9 hónapban nem volt, hogy elmentünk volna szórakozni, vagy olyan helyre, ahová Annát ne vihettem volna. Hiányzik is egy kis kikapcsolódás, de majd a szülinapomon talán lesz belőle valami! Úgyhogy teljesen egyetértek veled csak félreérthető voltam! :lol:

Kép
Kép
konan

Hazaértünk csak Adél és én voltunk csavarogni.

Monee!
Pont gondoltam rád, hogy megkérdezem tőled.. de ezek szerint igen.. ismered a szülőket... Istenem... a szívem szakad meg miatta... :cry: :cry: :cry: A legfájóbb, hogy talán soha nem találják meg.. így elmenni... tényleg igazságtalan.. nagyon.. nagyon az!!!
Ő volt az egyedüli kisgyerek a családnak?
Mondee!
Nem!!! Soha nem fog megszűnni a félelem.. soha! Csak lesznek napok, amikor kevésbé aggódsz.. és lesznek olyanok, hogy majd megőrülsz az aggódástól.. tudom.. 14 év tapasztalata..
Onnantól, amikortól + tesztet tesztelsz onnantól életed végéig a gyermekedé vagy.. ezt már háromszorosan érzem.. és néha felemelően boldogít, van,hogy lesújt a félelem, hogy ne történjen velük semmi baj.. Érted??? Majd Te is fogod tapasztalni, vagy már tapasztaltad is :wink: :wink: :wink:
Tudom azt is,hogy miről beszélsz, amikor azt mondod,hogy kell a gyereknek is és neked is ez a kikapcsolódás.. hááát én "csak 2,5 órára hagyom heti kétszer délelőtt Adélt a párom anyukájára.. ennyi egyenlőre elég is neki, főleg,hogy még szopik a drágám.

Konan!
Téged is értelek,hogy nem szívesen adod oda Annácskát senkinek.. ördögi kör .. ugyanakkor majd úgy adhatod esetleg anyukádnak,hogy nálatok vigyázzon rá, amíg mondjuk elmész fodrászhoz, vagy mit tudom én bárhová.. mert tényleg kell! a gyereknek is és neked is a távolság néha. Sőt!!! A gyerekek szó szerint feltöltődnek olyankor.. -Adél legalábbis- .
Jót tesz a gyerekeknek is hidd el!!!
Képzeld én is elkészítem a tejszínes gombalevest.. már fő :P és teszek bele csipetkét is.

Honey!!!!
Jaj, szegény Flóra! Húú mielőbb gyógyuljon meg.. az antibio tuti sokat segít majd! Mindenképp gyere mond,hogy mi van Vele!!!
Tegyél képet is.. rég láttam Flóra babádat!!!

Megyek -megint- főzök..

szeder74

Monee: Menj el egy allergiatesztre. Egy vérvételből kiszűrik, hogy melyik kajára vagy allergiás, ha ez ételallergia! Ha úgy érzed, hogy a tejtől lehet, akkor próbáld ki, hogy pár napig nem eszel semmi olyat, amiben van tej, vagy annak származéka (tejtermékek kompletten, meg minden olyan kaja, nasi, amiben akár tejsavópor, akár sovány tejpor, vagy bármi ilyen van) Elég nehéz tartani a diétát, de ez van. AMúgy valószínűleg -ha ez nálad is kajaallergia- akkor csak diétával nem múlik el. Én még mindig szedem az antihisztamint a diéta mellé, de még így is pöttyösödöm néha. A gyógyszer neve, amit nekem írtak: AERIUS. Kb 2500Ft 30 db-os kiszerelésben.. :? Amíg felírják- egyébként háziorvos is felírhatja, de azért csak úgy ne szedd-, igyál reggel meg este egy-egy Kalcium D Sandozt. AZtán majd jelentsd, mi volt! :wink: Drukkolok, hogy ne kajaallergia legyen, mert ez valami borzalom!!!! :shock:
Vendég

Lanta!
Köszi,aranyos vagy :D .Nagyon szép családod van.Tündérkék a csajszik :D

Honey!
Gyors gyógyulást kívánok Flórának.Lehet,hogy most esik át a "3 napos lázon"

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok! :)

Szeder: Elég kötetlen a munkaidőm, illetve van határidő hogy jun 20.-ig meg kell csinálnunk a kalászos szemléket, de ezen belül én osztom be mikor hová megyek. A főnököm az érdekli hogy a munka legyen kész és jól.
Napom most egyenlőre úgy néz ki hogy kelek fél7-kor összecuccolok elkészülök addigra Doncek is felébred, felöltöztetem kis szopi nosztalgia imitáció aztán viszem a mamijához ott aztán rögtön reggelizi az itthon elkészített tápiját én meg megyek dolgozni. Ha irodás napom van akkor ebédnél újra talizunk mert a mami a szomszéd utcában lakik a cégemtől és mikor végzek megyek érte. Ha még nem volt délutáni szunyája addig akkor leteszem aludni ha meg már volt akkor uzsi és játszunk :) Haza ér apa akkor vagy futi vagy vásárlás, de ma pl lakásba mentünk átvenni a hálószoba bútort :) Nagyon szép lett :) És kitakarítottuk Doncek leendő szobáját, szal nem sok időm van.

Konan: Akár hiszed akár nem én egyszerűen rühelltem futni, még a busz után se voltam hajlandó inkább vártam fél órát a következőre :)
Azóta eljutottam a félmaratoni távig. Igaz két és fél óra kellett hozzá :) Piszok lassú vagyok :)
A lényeg az hogy nem durr bele kell kezdeni hanem ésszel és akkor a sikerélmény nem marad el.
Most hogy van jó nagy túlsúlyom + kihagytam másfél évet totál előről kezdtem egy komótos 24 hetes edzéstervvel aminek a végére jutok el az egybe 5 kiliig :)
És nem utolsó sorban tök jó a fejlődést látni az edzésnaplódban. Én ezt használom: http://www.edzesonline.hu mellesleg nagyon jó kis társaság van itt :)

Monee: Megkérdeztem ám az ételízesítőz csak leírni felejtettem el
No a neve natruland vegamix. Barátném állítja hogy tescoban spárban lehet kapni. Én mondjuk az itteni tescoban nem láttam, de a pécsi jobban el van látva.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Bejci!

Asszem tényleg nem fogom megúszni és el kell mennem tesztre. Az a helyzet, hogy a reggeli pirosodást helyrehozta a Calciumusc amit Ákosnak írt még korábban fel az orvos, de nem rég ittam egy tejszínhabos forrócsokit és megint piros az arcom, nyakam.
Nehemakarokallergiás lenni! :( :( :( :(

Szeder!

Nem sok mindent tudok a családról, az apukával vagyok olyan szia-szia viszonyban versenyeken, de az utcán lehet hogy nem ismerne meg. Asszem kicsit bonyolult az ügy anyukák terén, így ebbe nem is mennék bele, mert semmi biztosat nem tudok. Az a lényeg, hogy apukának van egy másik anyukától egy 2 éves kisfia, szóval Arninak van testvére. Remélem ő segíteni fog nekik túljutni ezen a szörnyűségen. :( Akárkinek is lehetett volna a gyereke, akkor is szörnyű lett volna, de engem baromira lesújt, hogy apuka most a tévében nyilatkozik arról, hogy reméli, hogy a nagyon boldog két hét után úgy halt meg a fia, hogy aludt és nem szenvedett sokáig, ahelyett, hogy a szpíkernek mesélné, hogy milyen terveik vannak az adott versenyre. Mondjuk éppen a kisfiával a 2008-as Mecsek Rallyen. :cry:

Starlark!

Köszi, megnézem! :wink:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Most kissé fáradt vagyok, de ezt még felteszem nektek! Ma kaptam az egyik ismerősömtől:

http://www.youtube.com/watch?v=R8ReMulV ... re=related

Háát inkább, ha lehet választani, akkor a normál természetes szülés mellett voksolok.. Olyan komoly ez a felvétel.. a hideg ráz tőle.. :oops: huh félelmetes nekem ez a látvány.

Jó éjt!!

szeder74

Sziasztok!
Gyors leszek, mert már rég aludni kéne.
Nem jöttem mostanság, mert utáltam, hogy egész nap a gép előtt ültem, így elvonóra küldtem magam. Na meg ugye apa is távol volt tőlünk, így alig voltunk napközben itthon. Kedden nem volt kedvem semerre se menni, na aznap egész nap rejtvényt fejtettem. Olyan jó érzés volt egy kicsit az agyamat is használni. :lol:
Tegnap este hazajött apa, így ma egész nap kettesben volt Dáviddal. Reggel 10-kor indultam el körutamra (piac, fényképek előhívása, anyósékhoz beugrottam cuccokért, egyéb bevásárlás), és nem hiszitek el, de du. fél 4-re értem haza. Azt hittem, rosszul látok, mikor láttam, mikor hazaértem.
De megérte, mert holnap meg megyünk Vadkertre hétvégézni barátokkal, Dávid kisbarátja is ott lesz, ők is ott alszanak. Jó kis bográcsozással, borozással fognak telni napjaink.

Babaképek szokás szerint csúcs szuperek. Nem akarok kiemelni senkit, mert mindenki olyan aranyos.

Bejci!
Még neked akartam múltkor írni. Én elég vizuális típus vagyok, és nagyon jót nevettem. És ahogy a képen láttam, ilyennek képzeltem el Biust, ahogy a pappal „küzd”.

Fogyás: sok-sok erőt és kitartást kívánok minden fogyókúrásnak!
Bejci: visszakérted és kaptad a pénzed?

(nekem szerencsére nem kell fogyózni, még most is kevesebb és vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt, ami miatt páran piszkálnak is, hogy eszek-e rendesen? Én meg mondom, hogy kétszer annyit, mint a párom, és én a szopira fogom az egészet. Kíváncsi leszek, ha már nem lesz szopi, akkor visszajön-e a 2 kg plusz)

most hirtelen ennyi, pedig olvasás közben még eszemben voltak dolgok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

na, látszik, fáradt vagyok. Szóval 2 kg mínusz.

Noni!
Még miattad írok. Kérdeztelek már korábban, nem lesztek véletlenül Vadkerten? Találkozhatnánk. Lesz másik hasonló korú baba is. Van kedvetek meglátogatni minket? Vendégül látnánk egy kis babgulyással is :wink:
Ja, és gratula Misinek az álldogáláshoz! És közel 10 kg és 75 cm? Csak néztem. Jó nagyot nőtt. Gyertek már el, úgy megnézném élőben. Majd napközben hívlak.

na mentem, mert szemeim leragadnak, és reggel meg riadót fúj a gyerkőc

jaj, még eszembe jutott valami, csak gyorsan.
szerintetek az normális, hogy mostanában kicsit görcsölgetek, de nincs semmi? Lehet, hogy én is nagylány leszek nemsokára? Ugyanis nekem még nem jött meg szülés óta. Ha nem múlna el pár nap alatt mensi nélkül vagy azzal, érdemes lenne dokihoz menni vele?

köszi, na léptem

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Haliho!

Megvagyok en is, bocsika, hogy eltuntem, azert olvastam en is, csak irni nem volt kedvem. KOSZONOM MINDENKINEK A KEDVES, BIZTATO SZAVAKAT, nagyon jol esett !!! Most keresgetek melot, jarkalok interjukra. Szerencsere legalabb allasok vannak, neha-neha be is hivnak interjura, talan osszejon vmi. Csak eleg sz.r a lelkiallapotom, meg raadasul az angolom is elegge visszesett, mert ugye itthon voltam Bendovel, igy eleg keveset kellett angolul beszelnem ... majd visszajon persze, csak az interjukon nem tul nagy elony, ha keresgetnem kell a szavakat :cry:

Gratulalok a babaknak a felallashoz, lepegeteshez. Bendonek eszebe sem jut ilyeneket csinalni. Mar vagy 2 honapja kuszik, ulni nem tud stabilan, felulni is csak neha szokott szerintem inkabb veletlenul, mint szandekosan, viszont a maszashoz mar eleg kozel van. Kezdettol fogva, ahogy elkezdett kuszni, sokat negykezlabazott, vmiert megsem indul el. (Agi: megnyugtataskent: egy masik lusta baba :wink: )

Szeder: en korabban is lattam mar ilyen videot. Igen, tenyleg nem jo dolog nezni, es ha LEHET valasztani, akkor szerintem nagyon kevesen valasztanak ezt tudatosan. Sajnos, nem lehet mindig valasztani ... Koszonom a biztato szavakat neked is! Mi a helyzet a blogoddal? Irod meg? Ha igen, akkor en is szivesen olvasnam :wink:

Eszike: a te blogodat is szivesen nezegetnem. Dobsz egy hozzaferest + jelszot :wink: Noncsi kepek tovabbra is nagyon edesek.

Agi: en is rengeteget zabalok es nem hizok :lol: Egesz biztos, hogy ez a szopi miatt van, szoval utana majd nagyon esznel kell lenni. Es en is eppen ebben a cipoben jarok, ugy erzem, mintha PE-m lenne, de csak a hasszurka, gorcsolgetes van, nagylany meg nem lettem. Szerintem mar lassan a kozeleg a mi idonk is, es jon a miki. Amit en szsz nem bannek, mert mi mar gyurnank kistesora

Monee: sajnalom az allergiat, remelem, gyorsan rajonnek, hogy mi okozza, es konnyen, gyorsan ki tudok kuszobolni > szurkolok!

Starlark: igen, tehetnek ilyet, mert hatarozott ideju szerzodesem volt, amit a ceg egyoldaluan 1 honapos felmondasi idovel barmikor megszuntethet. Igy jartam. Doncek nagyon cuki az alldogalassal, es egyertelmuen Apara hasonlit :wink:

A.m.: Minike tovabbra is nagyon edes, a hajas kepe nekem is tecc. :lol: Ti meg kiskadban furdotok? Nem log ki keze-laba?

Konan: Annacska is tuti az alldogalassal :lol: , a lepkedesrol meg nem is beszelek, nagyon ugyes.

Lanta: jok az allatkertes kepek, es a csajszik nagyon szepek :D

Rekaorsi: Som meg mar lepcsozik :shock: Nem semmi, gondolom nalatok mar "biztonsagos" a kero, lassan itt az ideje mindenhol megcsinlani. (En meg semmit sem csinaltam, de Bendo a nagy jarokaban van, igy ugy gondolom, addig raerek, amig nem megy. Szerintetek?)

Bejci: huh, en nem is tudtam, hogy ilyen sok helyre huztak be a fonalat :shock: Es meg hatasa sincs igazan?! Sajnalom, remelem, csak kesobb jelentkezik. Az allergiad teljesen elmult?

Holka: gratu a hazhoz !!! Egy nagy alom valora valt, ez olyan nagy lepes :wink:

Realdream: irtam fent, hogy hatarozott ideju szerzodessel vagyok. Kulonben en is HR-es voltam otthon 8 evig, de en munkauggyel nem foglalkoztam. Imadtam csinalni, jo lenne itt is ezzel foglalkozni, de azt hiszem, nem fog menni :cry:
En is merem Bendo kajajat, igy maradtam (gondolom, nem lesz meglepo)

reggel: szopi 350-400 kozott
tizorai: gyumi kb. 120
ebed: szopi 250-300 kozott
uzsonna: zoldseg, fozelek kb. 250
vacsi: szopi 350-400 kozott

A "kicsikemnek" valtozatlanul van etvagya :lol:

Gabolino: hogy vagytok???

Noni: szerintem nagyon jo lesz a negyedeves video. Tenyleg annyit melozol vele, arrol nem is beszelve, hogy mennyit kell meg a kepekert is konyorognod. Szoval csinald csak ugy, ahogy neked a legjobb, igy is nagyon fogunk orulni neki :wink:

Marti: sajnalom nagyon, hogy Milla igy kinlodik a fogaval. Remelem, most mar kibujik a fogacska.

Honey: gyogyulast nektek is minel hamarabb!

Az edesseggel kapcsolatban normalis allpotomban Honey-hoz csatlakozok, szinte sosem eszem. De miota szoptatok, szerintem kiloszamra zabalom. :shock: Remelem, nem maradok igy!

Betti? Tiggrincs?

KépKép
Kép
humanka

Bejci!
Én is jót nevettem a csokis nápolyin:lol: Sajnálom,hogy nincs hatása még a fonalaknak :( :( :( :( pedig nagyon drukkolok minden fogyózónak. 40-en helyre ??hát te egy hősnő vagy,hogy így kibírtad a sok szurkálást!!!Nekem is kéne,de így,hogy tervben van a tesó valószínű el sem kezdem...
Bius nagyon tüneményes a képeken és nagyon jót nevettem,hogy fogja a lelkész kezét :lol: :lol: :lol: Már most tudja,hogy mit akat és hogyan érje el :lol:

Betti!
Gyere mesélj milyen volt a pünközsdölés??

Humanka!
Nagyon drukkolok,hogy legyen mielőbb állásod.Azért nem lóg ki a keze lába,mert ebben a kádban félig fekvő helyzetben van és persze mostmár inkább teljesen fel is ül benne.Akkor meg már mindegy,hogy nagy kád vagy kicsi ha ül :D Egyébként az a bütyköt ami a lába közé esik a kádban körbe szokta forogni :lol: :lol: ,sőt fel is állt már jó néhányszor benne.Nagyon kis aktív a Drágám.
Ma reggelre újabb bibije lett.Most a szeme mellett közvetlenül sérült meg,ráesett egy játékra ültő helyéből.Sz.tem még álmos volt. :cry: :cry:

Ezt el kell meséljem nyugodtan ugorjon aki akar:
van több kismami akikkel szoktunk sétálni és az egyiküknek van egy Gyuszikától 2 héttel fiatalabb kislánya. Tündéri kis csajszi :D Mindig panaszkodott az anyukája,hogy nem forog a kislány,nem kúszik és nem mászik.Én már március közepén elvittem Neurológushoz Minit,mert nem forgott és a gyerekorvosnak is gyanús volt. Aztán végül tudjátok Dévényen kötöttünk ki. Ezt mind-mind tudta az anyuka és én próbáltam neki finoman mondani,hogy vigye el amíg nem késő.10 hónapos korban lezárul az agyban valami "kapu" és ha addig nem kúszott v. mászott a baba aztán már nem fog.(ezt a Dévényesünk mondta)
Most szánta rá magát és kiderült,hogy tényleg szüksége van tornára neki is,de még csak most mennek neurológushoz ahova nem tudni mikor kap időpontot.Június 20-ig legkésőbb látnia kéne neurológusnak,mert utána már nem lesz idő a tornára is mielőtt betölti a 10 hónapot a kiscsajszi.Most persze szaladgálhat az anyuka...Csak azért írtam ezt ki magamból,mert dühös vagyok a tehetetlenségtől...én próbáltam rábeszélni,hogy menjenek el előbb,de mindig volt valami kifogása....sokszor az,hogy nem akarja,hogy sírjon a baba-Szóval sajnálom a kislányt és haragszom az anyukára.Ráadásul valószínű tőle kapta el Gyuszika a betegséget,mert amikor mentünk játszani a múlt héten akkor még a kislánynak folyt az orra (amit az anyuka nem mondott el)és persze egymás játékait összenyalták.
Bocs ha unalmas voltam. Jó nektek panaszkodni egykicsit :oops: :oops:

Kép
Kép
a.m.

Azért tegnap elvittem Gyuszikát orvoshoz mivel nagyon köhög főleg éjjel durvább. Hál'Istennek tiszta a tüdeje.Kapott kúpot,így végre jól aludt.Most meg nagyon durván tele van az orra,nem győzöm szívatni neki :( :( :( ,de legalább tisztul..

Noni!
Gratulálok a felálláshoz.Misike is szép méretekkel rendelkezik :D Gyuszika is ilyen hosszú pont. A videót meg szerintem is elég lesz ha 2-3 havonta csinálod,mert tudom,hogy sok a dolog vele minden szempontból.

Most mennem kell.
Pussz mindenkinek

Kép
Kép
a.m.

A.m.! megértem a dühödet. Van ám sok olyan ember, akiben fel sem merül, hogy gond lehet a babával... Biztos tanulni fog belőle. Már kérdeztem, csak lehet, hogy nem láttad: még csak terv a második baba, vagy már "folyik a munka"? (Nálunk a fogyás az előfeltétel, és most eléggé magam alatt vagyok, mert döbbenetes az étvágyam, de mivel még sokat szoptatok, nem vagyok hajlandó koplalni... De azért el vagyok kenődve kicsit.)

Humanka, jó hogy jöttél! Én bízom benne, hogy menni fog a munkakeresés!!!!

Noni! Én eddig is nagyon hálás voltam, és a magam részéről bármilyen időközönkénti, ritkább videónak is örülök!
blúmi

Jaj Csajok egy kis segítség kéne!!! :cry:

Flóra nagyon szarul van. Most már nem lázas 1 napja ugyan, de brutál hasmenése van.
Eleinte a fogára fogtam, mert hogy 4 jön neki egyszerre - de ez már olyan szi9ntű hasmenés, ami nem lehet szerintem fogtól. Vagy lehet??!! :shock:
Ha sír bekakil, ha feláll vagy erölködik, azonnal bekakil. Éjjel ágyat is kellet húznunk annyira hasmenése volt.
Totál zöld, büdös és kicsit habos a kakija és sokat is pukizik. Ezért gondolom én, hogy ez már nem a foga.
Szerintetek ez lehet az antibiótol? :shock: Adom neki napi 2x a normaflort.
Hiába teszem azonnal tisztába, a popsija és a puncija szinte már vérzik olyan piros és sebes. Még a sima langyosvizes lemosástól is sikítva sír szegénykém. :cry:
Már szinte minden éjjel köztünk alszik, de még így is végignyögdécseli az éjszakát.

Van valami ötlet, hogy a sudocremen kívül mit tudok csinálni a popsijával?
Lehet, hogy hülye kérdés.... de ha esetleg allergiás lenne a tápszerre, az már azonnal kijött volna rajta? ( csak mert kb 3-4 hete fogadja el a tápszert, de csak most jutott el odáig, hogy komoly mennyiséget is megigyon belőle )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Blúmi!
Bocs,hogy külön nem fejtettem ki,de igen már "gyakorolunk" élesben :lol: a tesóra.Legutóbb 40 napra jött meg és már kezdtem azt hinni,hogy.....,de nem

Kép
Kép
a.m.

Honey: VIDD FLÓRÁT DOKIHOZ!!!!! ÉS ITASD ITASD ITASD!!!! Tegyél el egy kakis pelust is, mutasd meg a dokinak!! Nem szabad játszani egy ilyen hasmenéssel, babák gyorsan kiszáradhatnak! Flóra nem fog, de azért s.o.s. lássa doki!!... szerintem!
Vendég

Honey! Egyetértek Bejcivel! Vidd el minél előbb dokihoz!!!! Egy ilyen komoly hasmenés már nem játék! És gyere a hírekkel!
blúmi

Honey: Jelentkezz, voltatok orvosnál?

7 hós videó, még nem végleges változata:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... 5477839526

Akkor lesz 8-, 10 hós és 1 éves videó. A többit majd megbeszéljük.
Ma betöltötték Humankaék is a 8 HÓNAPOT. :lol:
KÉRNÉM A KÉPEKET, AKI MÉG NEM KÜLDTE.

Ági: Valószínű sajnos nem tudunk menni :cry: , olyan jó lett volna találkozni. Azért biztos nyáron még sokat jöttök a tóhoz.

Pusszzzz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.06.05 12:34-kor.

Kép
Kép
noni78

Epp csak ma irtam, hogy Bendonek esze agaban sincs felallni, erre ma nagy lendulettel felallt ... vagy ezerszer :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik neki az uj latoszog, igy gyakorolja lelkesen :P Mi igy unnepeltuk a 8. honapot :wink:

KépKép
Kép
humanka

Humanka: Nagyon ügyes Bendőke és szuper lett a vonalzód. :lol:

Kép
Kép
noni78

Humanka: Bius is a 8. hónapos fordulón állt fel minden segítség nélkül! Gratula Bendő babának :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jöttem életjelet adni magamról. Eltűnésem oka, hogy Juli mindenhol felkapaszkodik, és amikor megunja az álldogálást, egyszerűen hanyattvágja magát. :? Életveszélyes a csaj, muszáj a seggében lenni folyamatosan. Ülni még nem tud magától, akkor is hanyattvágódik, úgyhogy egyelőre bodyguard üzemmódban vagyok.
Ha alszik, akkor meg igyekszem utolérni magam a házimunkában, most végre kész az ebéd, van pár percem amíg felébred.

Humanka,
Ne keseredj el, biztos, hogy találsz új munkát! Bendőnek gratula a felálláshoz!

Noni, ismét szupi a vidó! Én rád bízom a döntést, de mindig nagyon szívesen nézegetem a babáinkat. :wink:

Honey,
Jaaj, szegény Flóra! Sok-sok gyógypuszi neki! Jótanácsom sajnos nincs, csak azzal egészíteném ki a többieket, hogy ne vidd, hanem hívd ki hozzá a dokit! Ilyen pici babához ki kell menniük házhoz.

Ébredés, folyt. köv.

Kép
hbetti

Nem hallom kiabálni, kaptam még egy-két percet. :lol:

Ááá, ilyen kapkodásban nem tudok visszaovasni, mert rögtön el is felejtem.

Önző módon magunkról:
A pünkösdi hétvégénk olyan szempontból jól sikerült, hogy Juli hihetetlenül jól elvolt anyósommal, egyáltalán nem hiányoztunk neki. :shock: Nekem viszont ő annál jobban. Sajnos szar időnk volt, így nagyon nem tudtunk mit csinálni, de azért egy ici-picit élveztem a szabadságot.
Lányok, mindenkinek nagyon ajánlom a Várgesztesi Villaparkot, nagyon jó hely gyerekes családoknak. Pont egy baba-barát villát kaptunk, húúú, ott aztán minden volt, ami egy babának kell:
fa rácsos kiságy, hálós járóka, pelenkázó állvány, kiskád, etetőszék, lépcsőrács stb., stb, tényleg minden! És a hely is nagyon jó, külső-belső medencékkel. A svédasztalos vacsoránál volt egy külön tálca üveges bébikaja. :lol:
Nagyon sajnáltam, hogy nem volt velünk Juli, de nyáron, jó időben tervezek visszamenni vele!

Nagyon jó fotókat hoztatok! Döbbenetes némelyikőtöknél a hasonlóság! És azt sem gondoltam, hogy itt mindenki ilyen topmodel volt még pár éve! :lol: :lol: Na de sebaj, leszünk mi még ilyenek!Hoztam én is képeket :oops:
Kép 2002, 48 kilósan

Kép 2004, itt már "kövéren", 53 kilósan

Azért írtam, hogy kövéren, mert állandóan fogyóztam. Mekkora idióta voltam :shock:

És egy babafotó:
Kép

Megunta a kiságyat, menem kell. Este jövök visszaolvasással.

Kép
hbetti

Bius anyuval, én meg megint itt! 8)

A.m: A sógornőm barátnője is ilyen. 32. hétre jött a baba, most 6 hónapos, semmit nem csinál, csak fekszik és hiába mondja neki a sógornőm, hogy vigye már valahova a kislányt, ő nem hajlandó! (És még rám mondta az ex-dokinőnk, hogy homokba dugom a fejem! :evil: ) Szóval megértem a felháborodásod!
ÉÉÉÉs HAJRÁ TESÓ- PROJEKT!!! :)

Ági: Szerencsés alkat vagy, az biztos! Azt már több anyukától hallottam, hogy szülés után vékonyabb lett! Te közéjök tartozol, Te kis mázlista!! :wink:

Szeder: Nekem a sima szülésről készült videó épp ugyanilyen ijesztő! Talán én azért nem fogom fel tragikusan a csaszit, mert nekem pl alig látszik. Oylan, mintha valami megkarcolta volna. És nekem fájdalmam sem volt se a műtét alatt, se utána. De hát nem vagyunk egyformák! :wink: :wink: :wink:

Noni: Ismét jót alkottál! Köszönjük! :lol: És szerintem bőven elég a 10 hós, majd az 1 éves videó is! A nyolc hósat hamarosan küldöm, csak még ki kell választani!

Blúmi: Ne keseredj el a fogyókúra miatt! Amíg szoptatni tudsz és Bálint igényli, addig ne törődj az alakoddal! Amúgy én is megfogadtam, hogy a 2. gyerkőc csak akkor jön, ha ledobtam a felesleget! Nem hiúságból, de tudom milyen 70 kg-san elkezdeni egy terhességet! Borzalom!!!! És látod? Én már nem szoptatok, mégse megy le rólam a felesleg- mondjuk nem csodálom, nem sok mindent teszek érte :( -
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak hiper gyorsban, mert láttam kérdezgettétek páran,hogy mizu velünk.

Köszönöm a dokis tanácsokat! :) Látván a helyzetet és megfogadva tanácsotokat szerdán d.u. el is vittem Andoromat dokinénihez,aki megnyugtatott,hogy semmi gond. Náthás szegényke, és a lecsurgó cuccot köhögi fel. Kapott orrcseppet meg calcimuscot. + adok neki Cebion cseppet meg kenem a hátát napi 2x baby luffal (vagy hogy van írva nem emlékszem),olyan eukaliptuszos kence,hogy könnyebben levegőzzön.
Ma viszont visszavittem d.e. ismét, mert csúnyábban köhogott és nem tudtam mire vélni, és a visszavitelem okát tetőzte, hogy Szabolcsom is ma itthon maradt,mert volt ki hője, elment dokihoz,aki megjegyezte,hogy elég csúnya tüdeje és a jobb mandulája. így kapott antibiotikumot.
De visszatérve Andorra, ma is azt mondta a dokinéni,hogy tiszta a tüdeje, semmi vész a náthán kívül. Szívjam neki sokszor.Ennyi.
Nekem is tele az orrom, de ezen kívül nincs bajom, strapabíró vagyok :D

Most megyek csinálok egy adag teát a kis rászorulóimnak és utána remélem leülhetek kicsit visszaolvasni, mert pörgök itt mint a ringlispííír :D

Jah és van egy tuti képen balcsiról,azt még lehet most beszúrom :)
Pusza

KépKép
KépKép
gabolino

a kis zsivány megkaparintotta apája ciójét :D
Amúgy meg nagyon pózol fotózásnál :) Kép

KépKép
KépKép
gabolino

mármint apája cipőjét kaparintotta meg :D

KépKép
KépKép