Haliho!
Megvagyok en is, bocsika, hogy eltuntem, azert olvastam en is, csak irni nem volt kedvem. KOSZONOM MINDENKINEK A KEDVES, BIZTATO SZAVAKAT, nagyon jol esett !!! Most keresgetek melot, jarkalok interjukra. Szerencsere legalabb allasok vannak, neha-neha be is hivnak interjura, talan osszejon vmi. Csak eleg sz.r a lelkiallapotom, meg raadasul az angolom is elegge visszesett, mert ugye itthon voltam Bendovel, igy eleg keveset kellett angolul beszelnem ... majd visszajon persze, csak az interjukon nem tul nagy elony, ha keresgetnem kell a szavakat
Gratulalok a babaknak a felallashoz, lepegeteshez. Bendonek eszebe sem jut ilyeneket csinalni. Mar vagy 2 honapja kuszik, ulni nem tud stabilan, felulni is csak neha szokott szerintem inkabb veletlenul, mint szandekosan, viszont a maszashoz mar eleg kozel van. Kezdettol fogva, ahogy elkezdett kuszni, sokat negykezlabazott, vmiert megsem indul el. (Agi: megnyugtataskent: egy masik lusta baba
)
Szeder: en korabban is lattam mar ilyen videot. Igen, tenyleg nem jo dolog nezni, es ha LEHET valasztani, akkor szerintem nagyon kevesen valasztanak ezt tudatosan. Sajnos, nem lehet mindig valasztani ... Koszonom a biztato szavakat neked is! Mi a helyzet a blogoddal? Irod meg? Ha igen, akkor en is szivesen olvasnam
Eszike: a te blogodat is szivesen nezegetnem. Dobsz egy hozzaferest + jelszot
Noncsi kepek tovabbra is nagyon edesek.
Agi: en is rengeteget zabalok es nem hizok
Egesz biztos, hogy ez a szopi miatt van, szoval utana majd nagyon esznel kell lenni. Es en is eppen ebben a cipoben jarok, ugy erzem, mintha PE-m lenne, de csak a hasszurka, gorcsolgetes van, nagylany meg nem lettem. Szerintem mar lassan a kozeleg a mi idonk is, es jon a miki.
Amit en szsz nem bannek, mert mi mar gyurnank kistesora
Monee: sajnalom az allergiat, remelem, gyorsan rajonnek, hogy mi okozza, es konnyen, gyorsan ki tudok kuszobolni > szurkolok!
Starlark: igen, tehetnek ilyet, mert hatarozott ideju szerzodesem volt, amit a ceg egyoldaluan 1 honapos felmondasi idovel barmikor megszuntethet. Igy jartam. Doncek nagyon cuki az alldogalassal, es egyertelmuen Apara hasonlit
A.m.: Minike tovabbra is nagyon edes, a hajas kepe nekem is tecc.
Ti meg kiskadban furdotok? Nem log ki keze-laba?
Konan: Annacska is tuti az alldogalassal
, a lepkedesrol meg nem is beszelek, nagyon ugyes.
Lanta: jok az allatkertes kepek, es a csajszik nagyon szepek
Rekaorsi: Som meg mar lepcsozik
Nem semmi, gondolom nalatok mar "biztonsagos" a kero, lassan itt az ideje mindenhol megcsinlani. (En meg semmit sem csinaltam, de Bendo a nagy jarokaban van, igy ugy gondolom, addig raerek, amig nem megy. Szerintetek?)
Bejci: huh, en nem is tudtam, hogy ilyen sok helyre huztak be a fonalat
Es meg hatasa sincs igazan?! Sajnalom, remelem, csak kesobb jelentkezik. Az allergiad teljesen elmult?
Holka: gratu a hazhoz !!! Egy nagy alom valora valt, ez olyan nagy lepes
Realdream: irtam fent, hogy hatarozott ideju szerzodessel vagyok. Kulonben en is HR-es voltam otthon 8 evig, de en munkauggyel nem foglalkoztam. Imadtam csinalni, jo lenne itt is ezzel foglalkozni, de azt hiszem, nem fog menni
En is merem Bendo kajajat, igy maradtam (gondolom, nem lesz meglepo)
reggel: szopi 350-400 kozott
tizorai: gyumi kb. 120
ebed: szopi 250-300 kozott
uzsonna: zoldseg, fozelek kb. 250
vacsi: szopi 350-400 kozott
A "kicsikemnek" valtozatlanul van etvagya
Gabolino: hogy vagytok???
Noni: szerintem nagyon jo lesz a negyedeves video. Tenyleg annyit melozol vele, arrol nem is beszelve, hogy mennyit kell meg a kepekert is konyorognod. Szoval csinald csak ugy, ahogy neked a legjobb, igy is nagyon fogunk orulni neki
Marti: sajnalom nagyon, hogy Milla igy kinlodik a fogaval. Remelem, most mar kibujik a fogacska.
Honey: gyogyulast nektek is minel hamarabb!
Az edesseggel kapcsolatban normalis allpotomban Honey-hoz csatlakozok, szinte sosem eszem. De miota szoptatok, szerintem kiloszamra zabalom.
Remelem, nem maradok igy!
Betti? Tiggrincs?