Új privát üzeneted érkezett!

Tyche!

Üdv újra itt!!!!

Orsi!
Szupi hírek!Remélem ma 100%ban megnyugodhatsz!

Julcsi!
Mennek a drukkok!!!!!+++++++++++++++

Beze!
Jobbulást!Tegnap én se voltam jól...nagyon fájt a fejem.Ez már nekem sok,mármint a meleg+fejfájás+terhesség+Iza+egyéb teendők :lol: :lol: De legalább a fejfájás ne lenne....remélem ma jobb lesz! :wink:

annus11

Sziasztok!

Annus, köszi, aranyos vagy. Hát igen, ez együtt már tényleg nagyon sok! :roll:

J, nyugi, minden rendben! Várunk a hírekkel!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Tyche: örülök, hogy veled is minden rendben, majd gyere a hírekkel

Orsi: mi volt Pécsen??? Remélem csak jobban megnyugodtál!

Beze: neked is jobbulást, vigyázz magatokra. A legrosszabb ekkora nagy melegben a torokfájás. :cry:
Egyébként ahasam nekm is fájdolgálta az elmúlt napokba és képzeljétek ma reggelre óriásit nőtt. Hétfőn még fel tudtam vennei egy nacit, ma már nem. :oops:

Julcsi: megy a drukk, minden okés lesz, majd gyere és mesélj!

H

cicóka

Szisztok Lányok! Orsi! Ne izgulj szerintem is csak az orvosod paráztatott be egy kicsit, a prof biztos megnyugtat személyesen is. :)

Julcsi! Drukkolok. Várunk a hírekkel. Úgy látom a bálnák klubja élet képes lenne. :D

Beze! Én is jobbulást kívánok.

Én is elég nehezen viselem a meleget. A meleg és a 70% -os páratartalom.:( Szerintem ezért van fejfájás is. Már 3 éjjel nem tudok rendesen aludni ,mert a szobába 29 fok van és hiába van nyitva ajtó, ablak álla levegő és nem hűl ki a szoba kicsit se. Nem alszok se a melegtől, se a kiabáló,sikongató,hétköznap bulizós fiataloktól,akik az ablakunk alatt vonulnak éjjel 1/2 2-kor. :x
Már alig várom, hogy 2 hét múlva költözzünk anyámék házába,ami egy igen csendes utcában van. :D És persze a ház is sokkal hűvösebb. Kint bármennyi lehet bent akkor is 25 fok van.

Szombat ismét balcsi- pancsi. :) Jó lesz,mert már elég ingerült vagyok a hőség miatt.

Mindenkinek kellemes napot!!!!! 8)

Kép
bei

Cicóka! Biztos felfújódtál kicsit,azért nőtt akkorát 1-2 nap alatt.

Akartam kérdezni előbb, hogy szerintetek az nem baj, ha véletlen hason alszok? Nem nyomom össze babót? Nem veszem észre ,de már párszor ébredtem úgy , hogy hason feküdtem.

Kép
bei

Ciao!

A szokásos 1 percecske... :oops: Estig meg sem állok a lakáscsinosítgatással és holnap sem, de az eredmény majd kárpótol! :-)

Julcsi: tőlem is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!! :lol: Most már tutira ki kell derülnie,hogy kisfiú! :wink:

Orsi: várunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Beze: jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Pihizz sokat!!!

Bei: utólag gratula a múltkori UH-hoz!!! Majd megmutatja magát a babó... egyszer kénytelen lesz! :wink: Én imádok hason aludni,ill.. csak úgy szoktam. Amióta pocakos vagyok,oldalra fordulva alszok,de így is becsúszik néha a hason alvás.... :roll: Én is gondolkoztam már ezen... Bár azt mondják,addig tudsz így aludni,amíg kényelmesnek érzed és addig nem is lehet baj! :wink:

Cedis: sajnálom a pech sorozatot,remélem múlóban van minden gondod!!! De tudod : a lent után a fent jön!!! 8)

Nenu: Neked is így utólag gratula a pöcsöshöz,no meg a papához!!! Mütymürüty? Édes!!! :lol:

Most így ennyi jut eszembe,majd visszaolvasok és reagálok mindenre,talán... majd egyszer... bocsi mindenkitől... :oops:

Pusszantás,pihenésképp mindig leülök és olvaslak Titeket! :wink:

Cicus

Kép
cicus78

hali!
Kép
nem láttuk a kukacot (vagyis nem tisztán... de azért volt ott valami :))... mert a gyereknek abból a részéből szinte semmit nem láttunk. olyan lusta a manókám, hogy ebben a pózba lemerevedett és kb meg sem mozdult csak néha lassan nagy kegyesen... :lol:
minden OK, szíve miatt 2 hét múlva kontroll... de ezt már múlt héten is tudtuk...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért,kérlek Benneteket az alábbi linken szavazzatok a kisfiamra Zsoltra.Köszönjük!

További szép napot Mindenkinek!

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008122744
nituska

-j-.......neked aztán makacs gyereked lesz, ha még mindíg nem mutatta meg a lábaközét! :lol: De lényeg hogy egészséges legyen!

Bei...hááát, most már próbálj meg az oldaladra szokni, vagy hanyadt!Biztos nem lett baja a picurnak mert védi őt a magzatvíz, de jobb vigyázni!Párnával támaszd ki magad, és egy idő után ösztönösen figyelni fogsz rá még álmodban is! :wink:
De pl. nekem azt mondták hogy hanyadt is csak a 24-25.hétig feküdjek mert a baba súlya már nyomhatja a belső szerveket, és gátolhatja saját maga vérkeringését!

Beze, Annus ...jobbulást!

Mi jól vagyunk, néha már érzem a kicsit de nagyon bizonytalan, tegnap pl. semmit nem éreztem.
Voltam védőnőnél, 2 kg híztam eddig.A vérnyomásom még nagyon alacsonyka! De a pocakméretem elérte a 100cm-t :oops: :shock:

Kép
Öcsikével a 17.héten!

Többiek, pocakfotó???

Kép
Kép
lovaszkata

lovaszkata!
12hetesen egyértelműen mondta a doki, hogy kisfiú. most is mintha látta volna... de mivel nem volt hajlandó megmozdulni, így elég nehéz volt :) azért lehetett ott látni valamit :) de annyira nem volt tiszta a kép...
de különösebben nem érdekel... lényegében csak a rózsaszínt és árnyalatait kell kihagynom a ruhatárból.

a pocid nagyon csini :)
holnap reggel én is fotózok egyet...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Jaj de kis huncut a fiúcska!Márha tényleg az :lol: Nem csodálkoznék ha megviccelne!De hamarosan kiderül,addig gondolom úgyse tervezed felvásárolni a bababoltot :lol: :lol:

Kata!
Neked is kis csini pocid van!!!Pocakfotóm van a gmailen,de lassan esedékes lesz a következő :lol:

Bei!
Szerintem amíg nem kényelmetlen addig nem gond,gondolom arra gondolsz h éjjel hasra fordulsz,nem?Én nem tudom már hason aludni,és sokáig háton tudtam Izával,hiába mondták h de oldalt jobb...nekem az nem volt jó.Most is a szoptatós párnával alszom,rendesen kihasználjuk,imádja mindenki :lol:

Nekem meg hétfőn uh,pénteken meg megyek a védőnőhöz.Hétfőn még a dokimmal is talizok,meg megtudom az AFPt is.

annus11

Hahó!

Julcsi: egyben már biztosan hasonlít rád a pici, kicsit makacs :D (Tudod: ha fiú, ha lány : Áron)
Egyébként a 12. heti UH-n én is így jártam, csak akkor a tarkóredő leméréséhez nem akart jó szögbe feküdni a drága, a lába közét azt azonnal mutogatta :lol:

Kata: csini poci, ügyi vagy a 3 kg-val, remélem most már nem aggódsza súylod miatt, bár tudom a java még csak most jön mindannyiunknál. Nekem is a gamilen van vasárnapi poci fotóm, de ahhoz képest most már nagyobb.

Annus: remélem most már Te is jobban vagy! Gyere majd az UH eredménnyel. Az én AFP-m holnap lesz meg, izgulok is egy kicsit :roll: és majd kedden megyek a koriba UH-ra

Cedis: Te voltál már a 2. genetikai UH-n? Esteleg nem jársz a Jánosban kedden? Összefuthatnánk! :D

Cicus: minden elismerésem a tied, ha nekem most lakást keleln felújítanom, meg csinosítgatnom, hát... Pedig még én is rá akarom vennei magam és apát, hogy a ygerekszobát tapétázzuk. Mi 2 éve költöztünk új lakásba, és akkor cska festés volt, mert totál új volt a ház és nem akartuk az esetleges keletkező repedéseket elfedni tapétával, hogy ha kell tudjuk érvényesíteni a kivitelezőnél a garanciát.
Szóval most már ideje volna, de az idén már biztos nem lesz belőle semmi - csak a gyerekszoba :lol:

Eper: nálatok is felújítás volt nem?

Bei: szerintem ne aggódj a hason alvás miatt, ha a babának nem jó jelezni fog.
Nem hiszem, hogy felfújódtam, eddig nekem a legrossazb tünetem a puffadás volt, és most azt nem érzem. Ma már kismami szerelésbe öltöztem, szoknya, blúz tipikusan kismamis, és tök jól látszik, én meg élvezem :oops: :oops:

Kitartás mindnekinek a meleghez,
H

cicóka

Sziasztok!

Cicóka: Most nem megyek a Jánosba. A genetikai uh-t a dokim már a magánrendelőben megcsinálta. Szerdán 4D-re megyünk.

Ti már minden nap érzitek a baba mozgását? Én tegnap délután óta semmit, kicsit aggódom.

Lakásfelújítást ne is mondjátok. Nálunk is lesz festés és gyerekszoba tapétázás augusztusban. Előre félek milyen csatatér lesz.

Hasonalvás: é is így szeretek, már nem igazán tudok, de féloldalasan még most is odafordulok, csak a takarót magam alá gyűröm, így még kényelmes. Balázzsal is így aludtam végig, bár a vége felé gyakran jelzett, hogy nyomódik valamilye, ilyenkor fordultam egyet, ahol szintén jelzett. :o

Kép
cedis

Lovaszkata: helyes poci, kb. az enyém is így néz ki, még már meglévő hurkácskával fűszerezve, és azzal a különbséggel, hogy már 6 kilónál tartok sajnos.

Kép
cedis

Sziasztok!

Melegben szenvedőknek, lakásfelújítóknak kitartás!
Nekünk februárban volt hozzá szerencsénk. :)

Lovaszkata!
Tényleg aranyos kis pocid van. :)

Cedis!
Nem, volt olyan nap, hogy nem voltam biztos benne, hogy mocorgott. Szerintem csak akkor érzem, ha bizonyos pozíciót vesz fel. Bár ma egész délután csikizi a pocakomat. :) Ízlett neki a zöldbab főzelék. :)

Én továbbra is fél-1 kg-nál tartok. Hála a sok főzinek. Reggelire eszem egy szelet pirítóst, egyébként zöldség, gyümölcs és tejtermék. Édességet továbbra sem tudok enni - egyszerűen felfordul tőle a gyomrom. Ez a diéta jó lenne szülés utánra is. :) :) :)

Beze!
Gyógyulj meg mielőbb. :)

Tegnap megvettük kis Bogár alap-ruhadarabját: egy "hópihe-overállt". Nagyon édes. Kis fehér, szőrmés kapucnival és ezüst színű varással. Szóval eléggé unisex és nagyon pihe-puha babás.... :)

Julcsi!
Bár a kukija nem látszik, de cuki fotó. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Most megálltam picit,mindjárt készen vagyok a teljes nappalival és jöhet az előszoba. Mára ezt terveztem,holnap lesz a rengeteg ruha elpakolása az elkészült gardróbba... De kell egy kicsit szusszannom,ömlik rólam a víz... Néha persze bekapcsolom a klímát,de a megfázásra is ügyelnem kell,1 hete megállás nélkül köhögünk!:( Niki lányom segít,vele vagyunk kettesben még 1 hétig,másik kettő még nyaral.

Cicóka: köszi! :) Hajtok is,minnél előbb meglegyünk! Na meg ha hazajön párocskám,hadd örüljön! :P Tegnap vele csináltuk a konyhát,na de dolgoznia is kell valamikor! :roll:

Julcsi: gratula az UH-hoz! Lesz még virgonc az a gyermek,nyugi! :wink:

Cedis: 4D,de jó! Majd gyere a képekkel! :P Kb. egyidős terhesek vagyunk,kíváncsi vagyok,ilyenkor mennyire látszik már a pocaklakó... Én csak a 24.hétre terveztem a4D-t,amikor már elég nagy lesz,de majd mintát veszek rólad és ha elég jól látszik minden,rábeszélem Apát... :)
Nekem kicsi Zsófi minden nap mocorog! :lol: Napközben is többször,de legfőképp hajnalban és mostanában kora reggel nagyon. :D A hason fekvés nálam totál ugyanaz,mint nálad!!! Teljesen ugyanígy,oldalt kicsit és kipárnázva alszok!
Festés? Az tavaly volt nálunk... 4 szoba,előszoba,amerikai konyha, mosdó,Wc,gardrób helység,mosóhelység... Akkor azt mondtam,soha többet felújítás... na és most itt vagyok megint... :evil: De a szépségért meg kell szenvedni!!! :wink:

Lovaszkata: csini poci! Ha tudok,még ma teszek fel én is gmail-re.

Na megyek vissza gályázni,sziasztok!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Cicóka: Jól emlékszel, nálunk holnap fejezik be a spejzot, konyhát, előszobát. Teljes burkolatcsere volt (csempe, járólap) festés, mázolás. 4. hete tart.
Tegnap már egy kicsit kiborultam a felfordulás meg a kosz miatt!
Most hétvégén takarítok ezerrel, jövőhéten az amniocentézis miatt, szeretnénk egy kis nyugalmat. Utána héten felszedik a két nagy szobában a parkettát, betonoznak, festenek, mázolnak.

Cicus: Kitartás, én már nagyon szeretnék takarítani és rendezkedni.

A munkahelyemen továbbra sem jó a lift, ma is rohangásztam egész nap, mindezt klíma nélkül. Utána elmentem a védőnőhöz (rohanva mert késében voltam), megkérdezte, hogy hol hordom a gyereket, és volt 100-as vérnyomásom, 52-es pulzusom:)

j: gratulálok az uh-hoz!

Kép
eper74

Eper: köszi! :) Én mára elkészültem!!!!!!!!!! :D :D :D
Kíváncsi vagyok,mit szól hozzá az ember,amikor hazaér és meglátja! Nagyon szép lett! :wink: De ez Nikike érdeme is! :)
Viszont Neked aztán nem semmi a helyzeted!!! Meló-szegénykém lépcsőzés+dögmeleg!- ,aztán otthon a felújítás! Te jó ég!
:shock: Nekünk is csempe+járólap volt mindenhol és ugyanígy én is kiborultam,mikor lakhatatlanná váltunk... (Akkor voltunk Anyunál 2 hétig) Akkor nekem istenes,már csak takarítás és visszarendezés... Nem irigyellek,átéltem ugyanezt,de az eredmény... nos az mindent megér!!! :D Neked is kitartás!!!!!!!!!!!!

Mostmár ledőlök picit... sziasztok!

Cicus

Kép
cicus78

Raktam fel pár képet!!! :D De majd csináltatok Apával holnap 20 hetes pocifotót!!! :P

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok Kismamik :!:

Előszöris Zsani remélem minden hamarosan jóra fordul és meg tudsz kicsit nyugodni, mindenesetre pihenj sokat :!:

Mindenkinek aki eredményekre vár mennek a drukkok tőlem is!!

Jövök naponta olvasni de nem sok időm van élvezem az itthonlétet :lol: :!: Na meg csodálom Orsi hasát :wink:

Mütymürütty apja ma még azt is megtanulta , hogy egy idősebb férfinek nem kellene csókolom-ot köszönni :roll: pedig jól hangzott :lol: :lol: eszembe is jutott Titokbaba kisfia , hogy ő is jókat tud mondani de van vagy 35 év különbség közöttük :lol:

Ja és még mindig nyugi van, semmit nem érzek, pedig bíztam benne, hogy a magyar levegőre táncra perdülve jól megrugdossa a hasam
:?

Szép Estét Mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Sziasztok!
Voltunk 4D-n!
Teljesen egészséges és gyönyörű!283g
Fejkörfogat:16.3cm
haskörfogat:13.6cm
combcsont:3cm
És a lényeg::::::::KISLÁNY!!!!!!

szerettem volna a képet fölrakni ide de túl nagy és nem engedi.
Apa kicsit meglepődött de már jól van, A Dominak meg azt mondta a doki ,hogy menjen lottózni.
Mert mikor bementünk mindenkitől megkérdezte,hogy ki mit szeretne és a Domi kislányt mondott ,apa meg kisfiút.
Tőlem meg csak az AFP eredményt kérdezte ami 30,9 lett és már mondta is hogy kislány lesz.(az ő statisztikája alapján 40-ig lányok,40 fölött fiúk)És tessék már mutatta is.Tényleg kislány!
Én azért titokban örültem.De ez így szép.Bár a babaruhákkal bajba leszek.De most még nem válogatok.Majd okt-nov környékén.

Tök jó!Úgy örülök!

hadedit82

lányok!
manókám köszöni a sok dicséretet :)
szerintetek mennyire várom máris, hogy elteljen a 2 hét és újra láthassam???

edit!
grt a puncishoz :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan jelentkezem, már fél 6kor hazaértünk, de elaludtam ahogy ledőltem. :)
A lényeg: MINDEN OKÉ! Megnézett a prof, azt mondta, hogy annyi látszik, hogy ahogy a gerincnek van az S vonulata, a babónál az alsó homorú rész nagyon kicsit eltér a normálistól, de valószínű amire megszületik, addigra kinövi. Pánikra semmi ok, minden a legnagyobb rendben vele, teljesen zárt a gerinc, meg ha már ott voltam megnézte mindenét és hálisten mindene a ép és a korának megfelelő. Úgyhogy nagy az öröm és a megkönnyebülés. :D
Holnap mindent visszaolvasok és jelentkezem!

Pusz

Kép
orsolymors

orsolymors!
igazán örülök a jó hírnek :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Edit: gratulálok a jó eredményekhez és a kiscsajszihoz!!! :P Én holnap leszek 20 hetes,mint Te(bár a vonalzóm késik 2 napot,UH szerint...),tehát nekünk is kb. ekkora kiscsajunk van!!! :lol: Jó lett volna az a fotó,kár hogy nem sikerült felraknod!!! :?

Orsi: látod,mondtuk Mi!!! Tudtuk,hogy semmi baj nem lehet!!! :wink:
Nagy gratula Neked is!!! :D

Cicus

Kép
cicus78

Orsi: Nem hiába ment a szorítás, nagyon örülök, hogy minden ok.

Edit: Kislány..., de jó! Nevetek van már? Ezt az AFP alapjáni nem eldöntést már én is hallottam, valóságalapja nem tudom mennyi van, az enyém nem tudom mennyi lett, csak annyit hogy jó az eredmény.

Már én is visszaszámolok szerdáig, nagyon várom, hogy láthassam. Férjem meg ma mondta, hogy lehet nem ér oda a melóból, mert fontos dolga van, na mindegy Bazsival kuksizzuk a kis tesót.

Ma olyan aranyos volt Bazsi, a kezét a hasamra tette, hogy érezze rugdos-e a baba, majd nem tudom milyen alapon következtetve megkérdezte, hogy a baba lábán most zokni van? :D

nenu: hát tényleg cuki lehet a párod, hogy csókolomozik!! :D
cedis

Cicóka, Bei, Cicus, Lovászkata, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Ma már jól vagyok!

Lovászkata, csini pocak nagyon!

Edit, gratula a kislányhoz!

J, Orsi, gratula a jó hírekhez, örülök nagyon!

Cedis, de édes Balázs! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

hali!
jó reggelt!

mutizok egy babó-lakot :)
Kép

afp alapján nem eldöntése:
én még mindig biztos vagyok abban, hogy kisfiú... afp-m 26 körül volt... :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Éjszakánk felejthető volt..alig aludtunk,nagyon meleg volt idebenn...
Iza meg lázas lett,éjfélkor kapott nurofent....

Orsi!
Hatalmas gratula!!!!!!Szívből örülök h nincs semi baj!!!!

Cicus!
Megnéztem a pocakfotót,szupi nagy pocid van neked is!

Edit!
Gratula a kislányhoz és hogy minden rendben vele!!!!Gmailre tudsz feltenni nagyobb képet is!Vagy dobd át és lekicsinyítem szívesen :wink:

Nenu!
:lol: :lol: Akkor jól telik az itthon tartózkodás!Remélem h el vagytok kényeztetve itthon :wink:

Mennem kell,kicsi manó felkelt!Jaj csak ne legyen láza.....

annus11

-j-..de vékony vagy, nekem az első terhességem elött se volt ilyen vékony derekam. :shock: :D Látszik hogy izmos a hasfalad, nagyon szép formás poci. Szerencsés alkat vagy, neked nem kéne a súlyod miatt aggódni! :wink:

Orsi..nagyon örüök hogy minden oké volt az Uh-on! :D

Edit..szép méretek és gratulálok a kislányhoz! :D

Fogorvosnál voltatok már???Az elején nem mertem menni a hányinger miatt, meg amúgy is előző év december elején csinálták meg a fogam. De most már lassan be kell jelentkezni a fogorvoshoz. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

annus!
jobbulást a lánykának!
itt is bődületes meleg volt a panelben. alig aludtunk vaéamit :?

lovaszkata!
ez egy 80kilós pocak... vékony :?: jó vicc :lol:

izmos hasfal: kb 8 éve, hogy utoljára felülést csináltam, mert a vizsgára kellett... az volt az az időszak, amire utoljára azt mondhatom, hogy rendszeresen mozogtam... azóta semmi :?
nem mintha nem örülnék az ilyen véleményeknek... de azért a valóság kicsit más.
majd letöltöm a picasat, és akkor én is töltök fel a gugliba képeket :)

fogorvos... nagyon nem akaródzik felhívni...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Na megjártuka dokit is,túl egy hűtőfürdőn is.Semmi nagy gond nincs,valószínű ha felső fogai...én is erre gyanakodtam.Szóval remélem h hamarosan 3 fogúak leszünk :lol:

Julcsi!
Áh,micsoda lapos pocak!!!Hol van itt 80 kiló????Na ne már!
Biztos rossz a mérleged! :lol: Én is csináltam ma pocakfotót.Pedig nem vagyok ma a toppon az éjszaka miatt,de egyesek annyira lealacsonyodtak h terhes nők után megfordulnak.... :lol: :lol: Gondoltam lefotózom már mi tetszik ,mentségemre szólva sok munkás volt ma az utcában :lol: :lol:

Fogorvos:Izával voltam tavaly,készülök most is,de lehet a nyári szabadságolást megvárnám...de lehet h egyik délután átsétálok ,hátha szerencsém lesz és nem lesznek sokan! :roll: :wink:

annus11

Kép
Reggeli pocakfotó!Majd teszek a gmailre is! :wink:

annus11

Szisztok! Julcsi! Tényleg vékonynak látszol. :) De aranyos pocid van. Annus! Jobbulást Izának!

Orsi! Jajj,de jó, hogy jó hírekkel jöttél és megnyugodtál. :)

Edit! Gratulálok a jó eredményhez és a KISCSAJHOZ!!!! :)

Én 24-25.héten megyek 4d-re akkor sokkal ducibb már. Nehéz kivárni,de kibírom valahogy.

Hason fekvéssel kapcsolatban. Végül is félig oldalt-félig hason fekszem és felhúzom a lábam. Azért kényelmes még. :)

Kép
bei

annus!
tudom, hogy rossz a mérlegem :lol: mert itthon 82, míg a védőnőnél ruhástól 80 :)

hogy neked már milyen szép kerek a pocid :!: :o

bei
!
nálunk inkább 28. hét környékét javasolják 4d-re, mert addigra már majdnem kialakultak az arcvonások.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Hát igen,mondtam h törpe bálna vagyok :lol: Gmailre tetem másikat is,ahol jobban látszik h mekkora,meg mellettem szöszmötöl Iza is :lol: :lol:

Mi Izával voltunk a 25.héten meg a 32.héten is.Mindjárt mutatom a különbséget!Anyósnak pont szülinapja volt,és elvittük 4Dre h lásson ilyet is :lol: Milyen rendesek vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

na az első a 25.hét,a 2. meg a 32.

annus11

Huu,picit nagy :oops:

annus11

hát... rengeteg különbség van köztük...
a 2.on már sokkal kerekebb a pofija, álla... nagyon szép :)

én gondoltam, karácsonyra fotóalbumot kapnak majd a dédik... az összes uh-s fotó (normál és 4d-s), meg a friss babafotók :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Jó ötlet!Szerintem nálunk se lesz ennél több,már csak a beszerzése miatt sem.Mégse mehetek 9.hónapban ajándékok után,aztán a picivel pláne nem :lol:

Igen,később már látszik jobban,már több rajta a zsír :lol: Elbújni meg akár mikor el tud...Pici Niki már most a lepényt szorongatta,mi lesz később!De ha rendes az uhs,akkor vissza hív máskorra,hátha akkor megmutatja a pofiját!

annus11

Annus! Milyen jó ez a ruci!!!! :) Nem is vagy bálna. Még mindig nincs gépünk. Kölcsön adta párom a tesójának. vagyis már lassan úgy van, hogy mi kapjuk kölcsön tőle a gépünket. Mert nála többet van,mint nálunk. :( Na mindegy. Párom meg azt kérdezi tőlem, hogy minek a gép?????? Na vajon minek??? :shock:

Én minden nap érzem babót mozogni. Legjobban este,de reggel is, és napközben is,mikor eszek. :)

Kép
bei

Hello!

A nagy ruhahajtogatás... fél11-kor kimásztam az ágyból (de 5-től fent vagyok,csak pihiztem még pár órát) és most reggelizek... de lassan el kell kezdenem! :(

Annus: szupi a pocid!!! És nagyon édes az a kép,amikor Iza is veled/veletek van! :) Ja és nem bálna vagy,csak éppen kisbabát vársz! A 4D-s képek isteniek!!! Ti hol csináltattátok ezeket és a mostaniakat Nikiről? Mert annyira jók!!! Sajna nem mindenhol tudják ilyen jól megmutizni a babókat...

Julcsi: sztem is tök vékony vagy!!! Nem vagy egy kicsit kritikus magaddal szemben?

:wink:

Fogorvos? Kéne menni... még halogatom picit... félek tőle... csúnya bácsi... :oops:

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Hőőőősééééggg vaaan!!!!!

Szépek a poci fotók nagyon, és azt hiszem ezek alapján leszűrhetem magamnak, hogy én vagyok a legbálnám :shock: :lol: Nem is tudom mi lesz mert most vagyok 79 kg, és ennyivel szültem a kisfiam, szóval jócskán felszedtem a szopizás alatt.. majd legfeljebb párom begurít a szülőszobába :lol: :lol: :lol:

Fogorvos?? jajj ne is mondjátok a hideg is kiráz tőle, én nem megyek az tuti :)

tyche

Cicus!

Izás 4D a kleopátra házban volt,de a 25.heti kép,az a videóból lett kimentve.Szóval azért olyan furi vonalas.Amúgy tényleg jól látszik!Ennél jobb képis van,ahol nem lóg a pofijába semmi :wink:
Most Niki babával itt voltunk a Mester utcában,az SZTKban van egy 4D uh http://4d-ultrahang-vizsgalat.hu/ .Nekünk ez 2 perc sétára van,nem akartunk sokat mászkálni!
Amúgy jó hajtogatást!De jól tetted h pihiztél!

Tyche!
Akkor üdv a bálna klubban :lol: Hát én nem tudom most hogy megyünk be.Izával besétáltam,itt van 10 percre a kórház,mondjuk elfolyt magzatvízzel inkább 15 perc,na meg néha sürgetett az uram h haladjak má :lol: :lol: A múltkor már elképzeltük h még Izát is cipeljük magunkkal....hát remélem h lesz épp ráérő felvigyázó,mert nekem kell az uram mindenképp! 8)

annus11

Tyche: én mindig azt mondom,hogy inkább szülök pár gyereket,mint 1 alkalom a fogorvosnál! :) Na csak ennyire félek tőle... :(
Tessék felrakni képet! Kíváncsi vagyok a bálnaságra!!!
:wink: Ugyanis Julcsit már kizártuk a klubból,semmi keresnivalója ott ilyen vékonyan!!!!!!!!!!! :twisted:

Hőség? UTÁLOM!!! Csak este vagy kora reggel mehet ki utcára az ember! :evil: Tényleg annak a legjobb,aki nyaral... :x

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Annus: nagyon jók ezek a 4D-s fotók, nem gondoltam, hogy ennyire látszanak már a baba vonásai.

Pocik egyre kerekednek, senki nem bálna:) hanem szép kismama. Töltöttem fel én is egy képet, most csinálta a kolléganőm:) a férjem is minden héten lefotóz majd azokból is rakok fel.

Kép
eper74

Annus: köszi! :) Sztem majd ide megyünk mi is,kösz a tippet!!! :lol:
Kösz,de eddig nem sokat csináltam ma... Tegnap úgy pörögtem,ma meg... alig valami... Hisztis vagyok ebben a hőségben,nincs kedvem semmihez! :oops: Legalábbis a házimunkához. Mindegy,veszek egy langyos fürdőt,aztán talán másképp látom a világot! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

Na nézem is Eper pici pociját!Ő se a bálnaklub oszlopos tagja :lol: :lol: Mondjuk nem gond h van pocim,csak néha elfeledkezem róla pl mikor le kell hajolni meg ilyesmi :lol: :lol:

Na majd teszek fel egymás mellé 2 fotót,ami egyik 4D kép,a másik meg már a baba!Tényleg nagyon hasonlít!!!

annus11

Sziasztok Lányok!

Olyan szépséges mindenkinek a pocója már!

Annus: tényleg nagyon jók a babafotók. Balázzsal én is a Kleopátrában voltam annó, azt hiszem a 21-22. hét körül, és akkor még kis soványka volt. Igazság szerint én csak a magam megnyugtatása miatt megyek már most kuksizni, de szerintem majd később még beiktatunk egy pofinézést is. A Kleopátra Ház szerintem jó hely, bár most a Medimom-ba megyek, mert a dokim ezt ajánlotta.

Youlcsi: nagyon csini vagy, egyáltalán nem bálna, ha bálna akkor az én vagyok, úgyhogy bálnatagsághoz ezennel szeretnék csatlakozni :D

Hétvégén a dobozokból előszedem Balázs unisex ruháit, hátha a kis punisra tudok belőle valamit feladni, de nem sok reményem van, úgy rémlik általában igazi fiús darabokat vettem mindenből. Amit nem tudunk használni megpróbálom olcsón eladni, és abból vásárolni majd, egyrészt mert spórolni szeretnék, másrészt már nem férünk a ruhától, illetve anyukám, meg anyós, mert ott vannak a ruhák dobozban. Arra meg sajnos esélyem sincs, hogy valakitől kapjak ruhákat.

Kép
cedis

Na megnéztem Eper pocakfotóját!De hol a pocak???és abban egy ugyan akkora baba van mint nekem????Ez annyira hihetetlen számomra!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem fogják elhinni ha szülni mész! :wink: :lol: :lol: Szóval írtó csini vagy!És látom szőkültél :wink:

Cedis!
Igen,az a baj h hiába vesz az ember unisex darabokat is,mégis annyira más egy fiú és egy lány ruha..nekem szinte az összeset el kellett volna adnom.....pl szoknyát fiúra ugye tuti nem ad az ember :lol: Még egy fiúsabb nadrág csak csak,veszel hozzá vmi lányos felsőt és kész! :wink:

annus11

édesek vagytok csajok... de szemből még nem láttátok a pocakot :)

ez ám tényleg nem kicsi... vagyis maga a pocak nem nagy... összességében mindenem nagy :lol:

de hát a 80, az 80... :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?