Sziasztok!
Ollem:Valóban igaz, az a lényeg, hogy életjelet adsz magadról! Sajnálom, hogy ennyire rosszul érzed magad. Kitartás. Már nem sok hét van hátra!
Gyöngyi:Most már biztos túl vagy UH-n. Remélem minden ok, és szimpatikus volt a doktornő
!
Brigi:Ez igazi fagyi volt, csak meleg fagyinak hívják az olaszok, mert krémesebb, mint a normál. Nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nálunk az igazi fúró kellene, igazi csavarhúzóval. Most rendeltem ennek a nagyembernek egy Bosh szerszám készletet, Akkumlátoros, mozog, berreg mindent csinál. Van benne fúró, rezgő fűrész, still fűrész, flex stb. Hát remélem ezzel be lehet majd csapni, mert tényleg ugyanolyan, mint az igazi.
Arian:Nyugi, nekem nem is volt... Én is paráztam, de már túl vagyok ezen a félelmemen.
Somaanya:Biztos nem lesz semmi baj holnap. Nagyon szorítok! Egy csoda már történt veled. Nem lehetett véletlen! Biztos, hogy nagyon ragaszkodik ez a baba! Nyugi!
Pici:A mai gyerekek tiszta hacker-ek
. Én mindig fiús anyukának képzeltem magam. El sem tudtam képzelni, hogy lányom legyen. De most, ha nagyon belenézek magamba, talán picit jobban szeretném, ha lenne egy szőke kék szemű tündér lánykám
Pedig fogalmam sincs, hogy mit kezdenék egy lánnyal
Kima:Marci nagyon tündér! Hogy vagy mostanság? Tudsz pihenni? A cicát sajnálom
a másiknak viszont jó dolga lesz
Uxi:Kérlek ne vedd majd okoskodásnak, amiket neked írok. Csak azért osztok meg veled infókat, nehogy úgy járj, mint én. Nekem is mellső falon,alul tapadt meg a baba, a méhszájhoz közel. Én nem barnáztam, de napról-napra nehezebb volt a pocakom. Egy dolgot biztos, hogy másképp csinálnék most ilyen múlttal. NE emelgess! A másik pedig, hogy a szexuális életet kerüld. Egyrészt beindíthatja a szülést, ha a méhszájhoz közel van a babi, másrészt sokkal könnyebben kaphat el ilyenkor egy nő olyan fertőzést is, amire nem is gondol vagy a másikon nem is látszik, hogy van neki. Nem akarok sem vészmadár lenni, sem okoskodó, csak féltő nő, aki elhülyéskedte már egyszer a dolgokat és nagyon megszívta... Ha vigyázol magadra, akkor ki fogod hordani a babát és semmi baj nem lesz! Valószínű, hogy fentebb fog menni, de akkor is nagyon vigyáznod kell magadra!
Bogaracska: Grtula a 12. heti UH-hoz!
Kriszti: Megnyugodtam, hogy másnak sincs émelygéses tünete. Kezdtem már félni, hogy én vagyok ennyire furcsán összerakva a mostani terhességemnél
Én úgy tudom, hogy az UH nem árt a babának. De nem vagyok orvos...
Szcsm:Remélem oldódik a kórház probléma! Amikor a fiamat szültem - februárban - még januárban nem volt készen a kórház, ahol szültem. De a végén csak befejezték, és mehettem vajúdni
Már csak 11 munkanap, és szabadság!!!
Hol vannak a többiek? Remélem mindenkivel ok minden!
Köszönöm a fiamhoz intézett dicsérő szavakat
. Én is úgy döntöttem, hogy jövő hét hétfőn elmegyek a dokimhoz UH-ra, nézzen rá, hogy minden rendben van-e vele. Csak paranya vagyok én most is