Új privát üzeneted érkezett!

Alexa!!

Brikszáné Lató Renáta a becsületes nevem. Bejelölsz?? Akkor megnézem ott (iwiw), nekem úgy is jó. Nem értem, hogy miért nem jött át :evil: A technika tudománya :evil: Pedig gmail-re mindig minden rendben átjön. Úgy látszik csak az nem, amit nagyon szeretnék megkapni......

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Alexa: :D én megkaptam a képeket
Igazi fiúcskás vonásai vannak máris a kicsinek, és nagyon szép :D
:D
Nem lehet, hogy Rennye mail címét elírtad? :oops:

Pocimaci, Nyuszitappancs: én úgy emlékszem a halak - skorpió jó párosítás (én is halak vagyok, amúgy :D)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kriszti!

Nem tennéd föl Alexa kisfiáról a képet ide? És akkor látnám végre én is?

Reni
Kép
Kép
rennye

Syasztok!

Nyuszitappancs:A teljes nevem:Horváth Alexandra!De nem tudom miért nem kaptad meg!Ne haragudj! :oops:

Rennye:Persze bejelölek!

Bfkrisztina:Ennek örülök és köszönöm!Nem mert 3szor is megnéztem hogy jó helyre küldtem-e?!De te feltudnád ide tenni?Mert nekem nem sikerül!Sajna! :oops:

Kép
alexa116

Syasztok!

Bejelöltelek titeket!Pusy

Kép
alexa116

Sziasztok!

Na akkor helyzetjelentés rólunk.

Ma megvolt az utolsó vérvétel meg volt vizelet is. Vizelet fehérje negatív.

Találkoztam a szülésznővel, körbenéztük a szülőszobát, szerencsére bent volt a másik doktornő, beszéltünk vele, elvállalt.

Aztán NST:
Noel kiakasztotta a szülsznőt, én meg kb. mindenkit! :D
Noel mindig elmozgott és "elveszett" a szívhangja, keresgélni kellett hova fordult el. Szinte folyamatosan elforgolódott.
Én meg azzal akasztottam ki mindenkit, hogy a vizsgálat alatt 10 fájást produkáltam, amiből 5 maximális erősségű volt. A két szülésznő ott hüledezett, hogy most akkor megyünk át a szülőszobára vagy mi!? :) Le sem engedtek a gépről 36 percig. :( Amúgy baba szívhangja jó volt.

Utána volt orvosi vizsgálat:
Méhszáj tovább rövidült, külső kinyílt, így most 1100 az érték. Méhlepény 2 fokban érett. Van megint gombás folyásom, már megint kell kúpot használni. :(
Noelkám méretei:
BPD 93mm
FL 67mm
AC 299mm
Bs 2500gr

Egyelőre pihengetés itthon, egy hét múlva ugyanez.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép
Kép
Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

Ő Alexa kisfia :D Ugye milyen szép?

Reni
Kép
Kép
rennye

Hú Aida vigyázz magatokra!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Gyönyörű kisfiú! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Minden baba gyönyörű!!!!Na meg a mamák is :wink:
Megvolt a 18.heti uh...minden oké,bár ezt csak a leletből olvastam ki.Mert a doki aki csinálta tök paraszt volt.Egy árva szót nem szólt,fél perc alatt lezavarta az egészet :evil:
Holnap így elmegyek 4Dre,mert semmit nem tudtam meg h fiú vagy lány vagy mi van már.Nem mutogatta hogy ott dobog a szive stb...mondjuk azt spec észrevettem....na de akkor is :evil:

annus11

Alexa!Cuki a kisfiad!Micsoda kis pogácsái vannak!
Mi sajnos hasfájosak vagyunk,így ma elkezdtük az Espumisan cseppet!Remélem ez hatásos lesz!Tegnep már elkezdtünk levegőzni!Tegnap 5 perc ma meg 10.
Jó elaludt!
Amúgy remélem mindenki jól van!!!
mné zsuzsi

Alexa nagyon ari :D
Annus:akkor jol kifogtad!! :x Nem értem miért kell parasztoskodni sok orvosnak :evil:

Kép
kriszpiri

Syasztok!

Rennye:Nagyon szépen köszönöm!Én nem tudtam sehogy sem feltenni! :oops:

Aida:Nagyon szépen köszönöm!Büszke is vagyok a kis csöpségemre!

Mné Zsuzsi:Köszönöm!Sajna mi is hasfájósak vagyunk,de nálunk az Infacol jött be.Próbáltátok már?
Mi is járunk már sétálni de mi napi 1-2 maximum 3órára mindennap kimegyünk sétálni!A védő nénink ezt tanácsolta,és engedte!

Kép
alexa116

Alexa!Mivel mi még csak 2 hetesek vagyunk ezért azt mondta a védőnő hogy lassan kezdjünk el kiszokni!
Azt még nem probáltuk,nekünk ezt ajánlották!
mné zsuzsi

Sziasztok!

Szívesen felraktam volna a képeket Kristófról, de Rennye megelőzött a végén :D

Én mindkét fiammal elég hamar kimozdultam otthonról (kb 1 héttel azután, hogy kijöttünk a kórházból), nem igen foglalkoztam vele, hogy a védőnéni miképpen vélekedik :lol: Az az igazság, hogy első gyerkőcnél még csak-csak megoldható a fokozatos levegőhöz szoktatás, na de később? (Pl. elég valószínű, hogy a nagyfiamat én fogom vagy oviba elvinni, vagy elhozni mert a párom munkaidejébe ez nem fér bele :? -mégpedig a babácska kíséretében)
De nekünk is úgy tanácsolták, hogy először csak álljunk velük az ablakba, aztán fokozatosan kezdjük el...
A barátnőm, aki pedig szintén védőnő a kisfiával ugyanúgy bátran fogott bele a levegőztetésbe, ahogyan Alexáék teszik :roll:

A gyereknevelésben a legapróbb dolgoktól kezdve úgyis mindenki mást tanácsol, és mást mond, más praktikák válnak be - az a lényeg, hogy mindig kiválasszuk azt, ami szimpatikus megoldásnak tűnik, és mindig bízzunk magunkban: jól csináljuk.... Lesz amiben tévedünk, lesz amit utólag már másképp csinálnánk, de jó anyák vagyunk, sőt ettől vagyunk jó anyák!!! :? :roll:
bfkrisztina

sziasztok

Alexa: rengeteg van belőled az iwiwen )
Megkeresel engem?? Pozsgai REnike Kis dög gyogyo néven vagyok fent!!!Előre is köszike :)

Most nem reagálok semmire,mert nem vagyok jól.....sztem időváltozás vagy mi de fáj mindenem...

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Mné Zsuzsi:Én már akkor is kivittem már mert vinnem kellett méretni és azóta viszem!

Bfkrisztina:Nincs gond,de azért köszönöm!És igazad van,egyetértek!

Nyuszitappancs:Persze,bejelölek!

Kép
alexa116

Aida: van valami újság??? Volt azóta több fájás is? Vagy sikerült egy nyugisabb napot kifogni? (Hétvégére jön a melegedés, vigyázz magatokra :))
bfkrisztina

Vannak, de csak ilyen enyhe jóslófájások. Még maradtunk egyben Nolikámmal. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Na megjöttem!Láttuk Maszatkát,és hát még mindig Maszatka....negyed órán át csak azt próbálta meglesni hogy mi van a lába közt,de a baba nem akarta megmutatni.Törökülésben ült már megint,és a lábait nem nagyon aktivizálta,ráadásul még a köldökzsinór is pont ott van.Amúgy a feje pont a köldökömnél volt,tehát úgy trónol :wink: Egyfolytában boxolt a kiskezeivel,láttuk a kis ujjait,hallottuk megint a szívverést.Szóval nagyon édes volt.Annyit mondott csak a nő hogy mivel lusti és mindkét hólyag tele volt ő fiúnak gondolja,és nagyon lelkesen kereste a kukit,aztán nem láttunk semmit.Pontosabban azt se láttuk h kislány lenne,mert egyáltalán nem engedte hogy megnézzük...pedig fordultam oldalra is,kicsit zörgettük de semmi.
Azért örülök h minden oké és láttuk őt,majd hozok videót meg képet róla megint.És már 21 dkg a drágám :wink:
Én már úgy vagyok vele ha nem akarja hogy tudjuk akkor már engem se érdekel. :lol:

annus11

Annus: :wink: lesz még UH, lehet, hogy addigra pont másképpen helyezkedik majd el, és egészen "véletlenül" meglátjátok majd :wink:
Vagy tényleg igazi meglepetés-baba lesz :lol:
Örülök azért, hogy jó híreket hoztál az Uh-ról :wink:

(Dávidomat is egészen későn sikerült meglesni, azt hiszem 28-30. hét körül :roll: )

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kriszta!
Köszi,azért nem vagyok elkeserdve,csak jó lett volna tudni még karácsony elött....aztán lehet h a dokim még csinál idén uht,csak neki kisebb gépe van.... :wink:
Amúgy kezdetben úgy voltunk vele hogy majd a szülésnél akarjuk csak tudni,de végül a babacuccok miatt döntöttünk másképp....aztán lehet h mégis ez lesz a végén :wink:

annus11

Friss pocifotók, Noli lak :D! Bizonyíték arra hogy a vonalzóm nem csal az "anyának már nagy pocakja van" kijelentéssel. :D
Kép 35. hét 6. nap
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Nem semmi!!!Ez olyan igazi kisfiús poci!!!!! :lol:

annus11

aida: Nem semmi mekkora Pocival rendelkezel :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból.Minden rendben van velünk :D Krisztián gyönyörű baba és nagyon nyugodt.Majd megpróbálok feltenni róla képet.Majd holnap jelentkezem bővebben.Remélem mindenki jól van.

Reni
reni_24

Syasztok!

Aida:Nagyon szép pocid van!Gratula hozzá!Láttni hogy fiú lesz! :lol:

Reni:Örülök hogy haza értetek!Köszönöm hogy írtál! ajd gyere a képekkel!

Rólunk:Most kb:3napja betegek vagyunk.Náthásak és szipozuk az órrunkat!De vagy holnap vagy holnapután jönna doktor nénink!Remélem ti jól vagytok,és minden rendbe! :oops: :lol:

Kép
alexa116

Sziasztok!

Aida!

Nagyon csinos kismama vagy, szép a pocid, és ahhoz képest, hogy görcsölgetsz, szép magasan van a baba! :P

Annus!

Örülök, hogy uh-n minden rendben volt. Kis huncut baba, jól megtréfál titeket! :D

Reni!

Örülök, hogy minden oké veletek! Nagyon várom a szüléstörit, babaképeket!!

Többieknek is minden jót, problémamentes babavárást, és gyönyörűséges babázást!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok

na megvan a lakás :)
Ma voltunk átvenni a kulcsot,szerződést aláírni...
Árba ugyanannyi,mint az előző lett volna...35+rezsi.....Nagyon nagyon boldog vagyok:) Sajnos megkellett szabadulni 110ezertől,mert annyit kéretk...2 havi kaució 70ezer+1 havi albérlet35ezer+5ezer közösköltség....de legalább van lakás :)
Ja igen és a VII:kerületben van..és képzeljétek Sipos Tamás anyukájának a lakása és személyesn Tamás adta ki nekünk!! Tudjátok ki??? Trabantban szállni élvezet c.mű számot Ő Énekli :)
Bocsi,hogy ennyit írok de nagyon happy vagyok,hogy végre kezd helyrejönni minden,vagyis nagyon remélem :)

Szép estét :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Grat Renike!!!!

Kép
kriszpiri

Nyuszitappancs!

Nagyon örülök!!! :D Tök szuper!! :D :D Mikor költöztök?

Reni
Kép
Kép
rennye

sziasztok
ű

kriszpiri köcce

rennye: a héten még járok kitakarítgatni..de sztem a hétvégén már ott leszünk és sajna egy ideig net sem lesz:S

Na megyek,mert ma reggel óta meg sem álltunk Jöttünk-mentünk

szépet mindenkinek

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Gyors bekukk :D Picurom épp alszik így van egy pinduri időm.Majd jövök a szüléstörivel amint lessz időm megírni.Tegnap elég nyűgös napunk volt.De az éjszakát nagyjából átaludtuk :D Ha tudok rakok fel képet.

Bocsi,hogy csak ilyen röviden jöttem :oops: Megyek,mert Krisztián ébredezik :D Remélem mindenki jól van!Jó babázást mindenkinek!Pocakosoknak meg kitartást :D
reni_24

Sajna nem tudok ide felrakni képet,mert túl nagy :cry: De iwiwen van már fenn kép :D Ha gondoljátok nézzétek meg :D Nevem Csarni Renáta :D
reni_24

Syasztok!

Reni:Bejelöltelek iwiwen!Plussz írtam rá privit!Puszi és Gratulálok!

Kép
alexa116

Előző heti sztárfotók!
Kép
Kép
Kép

annus11

Kép Kép Kép hoztam pár képet :D
reni_24

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!! Annus boxoló pocibabája is, és Krisztián is :D Még egyszer gratula hozzá! Szüléstörit pedig továbbra is várjuk!

Reni
Kép
Kép
rennye

sziasztok.

reni:

nagyon édes Krisztián.

annus:

jók a képek.a nemét még nem tudjátok?vagy csak én maradtam le?

én is voltam tegnap uh-n.Alex nagyon jól érzi magát,folyamatosan mozgott :lol: :lol: :lol: :lol:
dobok pár képet:

Kép ujjszopi
Kép
Kép
Kép Alex lábika
Kép

a lepényen most nem volt annyi ciszta szerencsére de az uh-s is azt mondta hogy baszogassam a dokim hogy ezt figyelni kell.kaptam a cisztákról képet hogy megtudjam mutatni a dokinak.nagyon rendes volt.teljesen ingyen moziztam fél órát,kaptam dvd-t,és a képet a lepényről.
most lett itt ilyen rendelő és 1 hónapig mindenkinek ingyenes az első alkalom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!!

Reni : nagyon édes Krisztián grat hozzá

Ettike,Annus nektek is annyira jo igy látni őket :)

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
kriszpiri

Ettike!
Ez merre van ez az ingyenes mozizás?Mert ingyen vonatozom,én lemennék miatta :lol: :wink:

Nagyon tuti neked is a sztárfotó!

Krisztián meg annyira édi!Én is én is :lol:

Ja még nem tudjuk a nemét...

annus11

ettike,annus,reni GRATULA NEKTEK :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Köszönöm sok választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket :D Mindenki babája nagyon aranyos és szép :D Krisztián végre alszik.Nagyon nyűgösek a nappalaink épp,hogy alszik kb.1 órát és már éhes is így nem volt még időm a szüléstörténetre.De amint tudom megírom.De az éjszakákat nagyjából átaludjuk kopp-kopp :D Bocsi,hogy most nem reagálok a dolgokra.Remélem hamarosan tudok picit többet jönni.Remélem mindenki jól van!Pocakosoknak kitartást nemsokára ti is babázni fogtok :D Hisz olyan gyorsan elrepűl az idő :D

További szép délutánt mindenkinek!
reni_24

Syasztok!

Ettike,Annus:Gratulálok,nagyon szépen látszanak a picik a képeken!Nagyon szépek!

Reni:Mégegyszer gratulálok!Gyönyörű a kis Krisztián!

Kép
alexa116

Helló!

Helyzetjelentés rólunk:

NST-n Noel sajnos megint nagyon aktív volt. 12 perc után levettek azzal a felszólalással, hogy "ez a gyerek nem bír magával" és hogy így nem lehet vizsgálni. :(

Aztán volt orvosi vizsgálat, méhszáj kinyílt (Cx: 1111) lehet baba fejet simogatni. A méhszáj érettségből most hétvégére tette a szülés időpontját az orvos, de legkésőbb is jövőhétre. Noel szép nagy, érett baba, azt mondta nyugodtan jöhet.:) Ha beválik az orvos jóslata legkésőbb 1 hét múlva babázok. Ja és a vajúdásra tényleg nem marad semmi :D ezt ő is megemlítette. A nyákdugót meg már elvileg elhagytam, csak én nem nagyon vettem észre..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Nem semmi!! Drukkolok, hogy szép szülésed legyen! Kíváncsi vagyok, mikor bújik ki a kislegény :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Boldog Mikulást! Kép
mné zsuzsi

JAJ, DE ÉDES!! :P :P

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság