Új privát üzeneted érkezett!

Lemegyek anyuékhoz, aztán 7-kor torna. Utána meg szakdogát írunk a Gyurikával. Vagy nem. :wink: (ez a fancsali fej)

KépKép
benó

Basszus, már megint laptető! De gyorsak vagyunk!

KépKép
benó

A Vivike keresztlányom azt mondta rátok, hogy ti vagytok a szájberbarátnőim. Jó, nem? :D

KépKép
benó

Hellótok! Végre itt. De ti mit műveltetek? Ennyi olvasnivalóra legalább egy óra kell. Mikor fogok visszaolvasni? Na,jó. Majd belekezdek. De kicsit pihenek. Három órás temetésről jöttem most haza.
Hulla vagyok.

Kép
flóra 11

En vagyok a szoke es a hugom a barna.Akkor meg.azota elirigyelte a szoke meliromat es neki is megcsinalta a fodrasz neni. :lol:

Kép
Kép
eynoyin

Beno en is udvozlom Joe-t. :D :D :D
Meg nem erzek semmit. :shock: Majd kiderul...

Kép
Kép
eynoyin

Akkor Beno te is olyan kis aranyos vagy mint a mamam.Azert is imadom mert olyan picike. :D :D :D Es Gyurika milyen magas?
Utalom ezt a billentyuzetet.Ossze van cserelve a z es az y es mindig eltevesztem. :x

Kép
Kép
eynoyin

Eynoyin én is csak 160 cm vagyok. Sajna.
Próbáld átállítani a billentyűzetet, a nyelveknél, jobbra lent, ahol nyelvet is tudsz váltani. Ha a magyar nyelvre mész, akkor biztos van ott választási lehetőség, hogy magyar vagy magyar 101. Állítsd a magyarra.

Kép
flóra 11

Atallitottam es nem tortent semmi.Vennem kell egy billentyuzetet.Mert ez ceges es ausztriabol hoztak nekunk,de mivel kaptunk ujat ez mar szemet lett volna.Szerintem igy hiaba allitgatom. :(

Kép
Kép
eynoyin

Most hol van a z? Az x mellett?

Kép
flóra 11

Jelentem,mindent elolvastam.

Kép
flóra 11

Én örülnék ha 10 centivel alacsonyabb lennék. :wink: De komolyan.Egy csomoszor azert nem tudtam megvenni az altalam kinézett nadrágot mert pont azzal a 10 cm-el volt rövidebb.

Kép
Kép
eynoyin

Holnapra még sok a dolgom. A fúzést már elkezdtem. Ma gulyáslevest főzök. Még néhány törvénynek kell utánanéznem, kicsit takarítanom,mosogatnom, az iskolába a papírmunkákat elkíszítenemés fel kell készülnöm holnapra,mert holnapiskolázást kell tartanom a kollégáimnak adatvédelemből. Brrr...

Kép
flóra 11

A z a t mellett van ahol y szerepel a billentyuzeten.Szoval y-nyomok es z-t ir es forditva.

Kép
Kép
eynoyin

Hm, nekem meg minden nadrágot rövidítenem kell. A konyhakredencben pedig semmit nem érek el a felső polcon.
Ma pl.a suliban díszítettem az ablakokat (megint) és ugye nem értem el a tulipánok csúcsát, amiket ki akartam ragasztani.

Kép
flóra 11

Értem, akkor állíts a magyar 101-re. Úgy jónak kellene lennie. Én ahhoz vagyok szokva, ahogy neked most van. Nekem mendkét billentyűre rá van írva a z is és az y is.

Kép
flóra 11

Nekem meg a magyar betűk nincsenek ráírva,mert ez meg szlovák billentyűzet.De már tudom fejből,hogy mi hol van,már megszoktam.Ritkán ütök mellé. De lassan gépelek,mert csak két-három ujjamat használom. Én nem tanultam gépírni,mint Benó.

Kép
flóra 11

A 101-re allitottam.Mindegy,elobb utobb hozzaszokom majd. :D

Kép
Kép
eynoyin

A magassagnak is vannak azert elonyei. :D Senkit nem kell megkernem hogy a magasabb helyekrol vegyen le nekem valamit. :D

Kép
Kép
eynoyin

A magyaron a z a t mellett van.A magyar 101-en a z az x mellett van. Állíts úgy,ahogy már megszoktad.

Kép
flóra 11

En se tudok gyorsan gepelni,sose tanultam.De nem is zavar hogy lassu vagyok. :)

Kép
Kép
eynoyin

Sikerult.Koszi a segitseget Flora,most a z z-t ir az y meg y-t.Ugy latszik hogy az elobb nem nyomtam elegszer ok-t.

Kép
Kép
eynoyin

Na bekukkantottam...

Voltunk egy romantikus patakparti sétán, egybekötve kutyasétáltatással....)

Kép

Kép[/
tancsu

Szió Flóra

Akkor ma éjszaka sem sokat fogsz aludni...:)
A gulyásleves nagyon fincsi....:)
Nekünk ma csak piritott máj volt krumplival....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na megyek az ágyba, kezdem az esti pocaksimimet...:)

Szép álmokat majd mindenkinek..-:)

tancsu és buckalakó 19+6 :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Eynoyin: Örülök,hogy sikerült! :wink: (Benó: Ez nem fancsali kép, hanem kacsint)
Talán nem hiába járok számítógép tanfolyamra. :D Valami csak ragadt rám.

Kép
flóra 11

Helló, nem gondoltam volna, hogy ez :wink: kacsintás. Azt hittem, fancsali kép. Én kicsi vagyok, de biztos furcsa lenne, ha nem ekkora lennék. Nekünk van itthon kis létránk, néhány lépcsős, a szekrénybe is néha azzal pakolok be. Gyurika egy fejjel nagyobb, mint én, nem túl nagy, de én azt szeretem. :D
Jó pocaksimit, Tancsu és Buckalakó! :D

KépKép
benó

Jelentkezem a munka frontjáról!
Végig olvastalak benneteket! Benónak csak jobb lett a hangulata estére!
A hosszú naciból le lehet vágni, de én csak akkor örültem amikor bejött a halásznaci divatba!
Bárkinek adnék 10-10 centit, persze 10-10kg -ot is hozzá!

Kép
muzsuzska

Már totál hülye vagyok, mikor jöttem haza anyuéktól (mert végül torna után mentem le hozzájuk), útközben a kocsiban gondolkoztam mindenféle baromságon, és közben már azon morfondíroztam, hogy ezt meg ezt le is írom nektek. Ez már olyan, mintha az ember interaktív naplót írna, nem? :wink: (fancsali kacsintás) Tehát, azt akartam nektek leírni, hogy a suliban van egy kismama kolléganő, aki olyan mufurc, nem lehet vele rendesen beszélgetni, olyan típus, tudjátok, aki egyértelműnek veszi, hogy ránéz a férje, és terhes lesz. Ma kérdeztem tőle, hogy "jól van a bébi?", erre ő: "hát nagyon remélem", de olyan idegbeteg stílusban. Aztán, gondoltam, nem is beszélgetek inkább tovább. De legalább nem ....gat azzal, hogy nekünk mikor lesz már. Reggel természetesen a vérvételen találkoztam egy ismerős pletykafészek nővel (én is az vagyok), akinek el kellett mondanom, mi járatban vagyok a laborban. Persze én sem tudom tartani a számat, úgyhogy végül elmeséltem az egész orvosjárásos ügyet. Megyek fürödni.

KépKép
benó

benó te igy vagy szép és aranyos amekkora vagy!

Kép
muzsuzska

Jó kedvem volt, Zsuzsi, du. is, miből gondoltad, hogy nem? Abból, hogy szenyáskodtam? Á, az csak vicc volt! :D

KépKép
benó

Köszi, te is! Viszont én kis dedósnak nézek ki, sebaj.
Ilyenkor a Királyfid is bent van, ugye? Nagyon sajnálom, hogy dolgoznotok kell! :cry: :cry: :cry: Együttérzek veletek! :cry:

KépKép
benó

Hogy elmentem fürödni! Gyurika meg fejlámpával a fején vagdossa rövidebbre a nyílvesszőket a konyhában! Fantasztikus család vagyunk!

KépKép
benó

Tancsu, holnap még nem küldöm a 20. hetet, mert még van 4 napunk, nemdebár? :wink: (sose gondoltam volna, hogy ez kacsintás) Mondjuk megnézhettem volna a wink jelentését a szótárban. 8) (ez meg cool, vagyis tök jó?)

KépKép
benó

Miért lennél dedós????????????????
Engem mindig nagydarabnak mondtak, nem magasnak, nagydarabnak. Borzasztó!

Királyfi 10re jött dolgozni, én 12 órázom, kolléganőm meg ápolja a férjét és a két ördögfiókát mert lataglózta őket a calici vírus! Az előbb telefonált, hogy inkább bejönne robotolni, mert nincs rosszabb mint egy beteg férj!

Kép
muzsuzska

Tancsunak írtam délután a babáskodásra, a meddőségre is igaz! mindenki rengeteg "" okos"" tanácsot tud adni, de főleg okoskodni!
Mi szerencsétlenkék pedig kipróbáluk mindent! A masszirozásra is azért mentem el mert már nem birtam a szekállást!
Több nőnek elmúlt a cisztája és beállt a hormonja! majd kiderül!

Kép
muzsuzska

Nekem jelenleg kettesével nőnek a pattanásaim!!! Serdülök!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Bocsi, Zsuzsi, megyek Gyurikához. Nem mondom, hogy jó éjt, csak nyugodalmasat. Holnap dél körül talizunk! Szép álmokat, amikor végre odakerülsz! Puszillak

KépKép
benó

Tetszik a nyuszika sétál a réten vonalzó! Körülbelül ilyen nyugodt is vagyok most! Még álmos se! majd 2körül jön a csúcs! Holnap meg talán elhárítják a dugulást a házban!

Saját buzgárunk van, még jó hogy nem a WC bel együtt van a cső!! :evil: :evil: :evil:

A fránya autó lámpája is kiégett, kéne égőt venni és cserélni, de nekünk meghaladja a szellemi képességünket!

Én inkább egy koktélt tudok keverni és felrobbantani!

Kép
muzsuzska

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
muzsuzska

Szépálmokat csajok. Mostanáig bújtam a törvényeket, írtam a papirokat, csináltam az előkészületeket. Sz....r az egész ügy! Mi a francnak bíztak rám ilyen hülyeséget. Mennyi idő elmegy ezzel.
De sikerült kitakarítanom,elmosogatnomés megfőznöm is. Most még kinyomtatom a cuccokat, zuhanyozom és remélem nem alszik el közben a párocskám,mert eksönözni akarok!Hogy már valami jó is legyen ma. :wink:

Pá,jó éjt!

Kép
flóra 11

Helló lányok!
Nahát, tegnap én voltam az utolsó,ma pedig az első? Na,még ilyen sem volt.

Csak bekukkantottam a reggeli készülődésközben. Délután ugyanis későn kerülök haza,aztán meg sokat kell főznöm,mert két napig nem lesz nálunk gáz. (Hát ez gáz! :D ) Biztos csak késő este tudok jönni. Esetleg majd főzőcske közben.

Szép napot mindenkinek.Ja,és szorítsatok,hogy jól sikerüljön az iskoláztatás! Köszi.

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Sziasztok, jó reggelt!
Flóra, drukkolunk a tanításhoz! :D
Képzeljétek, ma műtik szegény anyósomat egynapos sebészeten itt helyben, a kezén van egy bumszli, azt szedik le. Megyek majd érte. Neki is drukkoljatok.
Intézkednem kell táborügyben és osztálykir. ügyben is, ma már tényleg muszáj elintéznem.
Du. jön a Detti barátnőm, aki Pesten lakik egyedül, a pasijának 6 év után kiadta az útját, mert úgy érzi, nem szeretné vele leélni az életét. Az gáz, mi? És most egy kicsit el van keseredve, inkább nagyon, hogy mikor talál magának egy pasit, és abból mikor lesz gyerek! Lehet, hogy a vége az lesz, hogy ő is csatlakozik hozzánk, már csak a lélekpofozgatás kedvéért. Hm?
Na, jó, mennem kell. Ja, közben tök ügyes vagyok, már megint párolt zöldség és sütőben sült előresütött vagy hogyhívják hús lesz Gyurika babának ebédre. Most készül(t). Puszi, majd jövök a suliból, míg a lányok szenvednek.

KépKép
benó

Sziasztok!

Flora tuti hogy ugyes leszel!Beno drukkolok az anyosodnak! :wink:
Nem akarok dolgozni! :? :?

Kép
Kép
eynoyin

Szép napot lányok...:)

Flóra:szoritunk neked, hogy jól sikerüljön....:)

Benó:gondolunk az anyósodra, hogy minnél kevésbé viselje meg a mütét...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Évi

Kitartás a munkához... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ehh.....

Annyit irtok az eksönről, én meg 6 hét tilalmon vagyok...:(
Ma nem birtam tovább, megmásztam a páromat... :lol:

Kép