Sziasztok!
Konan!
Sajnálom!
Nálunk anyukám is ilyen parás fog doki ügyben, szerencsére én nem örököltem ezt tőle. Komolyan mondom, vidáman és nyugodt lélekkel megyek mindig fogorvoshoz.
De amit akartam mondani: a szájsebészet kb. olyan lehet mint másnak a nőgyógyászat, nem megy szívesen az ember. Viszont azt meg kell hagyni, hogy a szájsebészeten profik dolgoznak akik értenek a foghúzáshoz. Ők ebben szakemberek, uh. szerintem a szájsebészettel sokkal jobban jársz, mintha a Te fogorvosod állna neki saját szakállára szadizni.
Szeder!
Én eddig nem tartottam magam front érzékenynek, de most tuti valami sz*rság van, mert második éjjel volt ma amikor nem tudtam aludni. Fú de nagyon szar!
Ilyenkor tiszta gyogyós vagyok, uh. ma nyugodtan elbújhat a világ előlem.
A szex mentességet sajnálom. Nem tisztem eldönteni hogy jót mondott-e a dokid vagy nem, de szerintem ez nagy baromság hogy a pocak szurka miatt nem enged együtt lenni a pároddal. Én a helyedben rákérdeznék hogy mégis miből bírta ezt megállapítani hogy a szeretkezéstől (mellőzzük a korbácsot és a láncokat
) baja lehet a bébinek. Kicsit kőkorinak tűnik ez a hozzáállás.
Üdv. az újaknak! Nektek is felhőtlen babásodást kívánok!
Honey!
Ne bánkódj. A pénz ennyire nem lehet nagy úr.
Nagyon jót fog tenni neked ez a kis kényszer pihenő, elmúlik majd a barnázás és a babus is nő egy szép nagyot.
Mit nem adnék érte ha lenne most két hetem otthon pihenésre...
Bagzerka!
Beszéld meg Te is a babával hogy ez így nem jó, nem-e lehetne másként. A.m.-nél is úgy tűnik bevállt a dolog.
A.m.!
Aranyosak a képeid!
Az elsőre nekem is kellett mereszteni kicsit a szemem, még rájöttem hogy mi az, de végül a kezek-lábak nyomra vezettek.
Már majdnem 5 centi a baba, ez hihetetlen! Az enyém is lassan ekkorácska lesz! Mi hétfőn találkozunk, alig várom!
Nem tom ki írta
hogy a védőnőjével tudnak szívhangot hallgatni. Hogyan csináljátok? Van valami pocira rakhatós kütyüje neki?
Szerintem a védőcsajnál nálunk sincs ilyen lehetőség. Olyan irodaféle az "egészségház", szóval szerintem tök barátságtalan. Nekünk csak ilyen jutott.
Érdekes amit írtok ezzel a lefekvéses pocival kapcsolatban. Én szinte csak akkor nem érzem hogy lakó van, ha a hátamon fekszek.
Nekem akkor látszik a legjobban ha állok és nézem fentről.
Szép napot!
Monee