Új privát üzeneted érkezett!

Na ma már sok lesz belőlem :lol:

Lanyané nagy gratula!

Pöttöm, nekem pont ez jutott az eszembe, hogy talán mégse a Praxist hívjam, pedig ők is nagyon okésak, hanem a 4d genesis-t???

Mi is kétszer fogunk menni 4 D-re. Most a 12 heti genetikai UH miatt, meg persze a nem miatt is, ha szerencsénk van és még egyszer majd talán a 30-32 hét körül.

Lassan csak nekem nincs képem, de nem is tudok hirtelen olyat, ami jó lenne, meg az átszabásához se értek :?
Vendég

A nemét ilyenkor még csak 4D-vel látni? Holnap a sima UH-n még nem fog látszani, ugye? Mert a kíváncsiság már engem is nagyon hajt... Meg a sima UH-kra a párom nem tud eljönni, mert vidéken dolgozik, így mondjuk 4D-n ő is bámészkodhatna. Lehet, hogy ez lesz, és mi is 2x megyünk majd...

panna1

Na, van időpontom genesisbe, írtó cuki volt a hölgy, aki felvette a telefont, ellentétben a praxissal, szóval köszi a tippet.

Jövő héten kedden este mozizunk. Minden héten egy UH majdnem, már látom, hogy vissza fogom ezt a sok piszkálódást kapni kispicurtól ha megszületik :lol: Olyan édesen boxolt a múltkor is, amikor UH-ztak minket :lol:

pöttömpanni

lányané: GRATULÁLOK a FIÚKHOZ!!! :lol:

szerintem ahog ytelnek majd a hónapok, mindenki egyre többször akarja majd látni a babáját. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy kettőnél több alkalom lesz azokból a 4D UH-kból. :P

na én elköszönök tőletek mára, mert indulok haza. Kezdek rosszul lenni, sajnos mindig ilyenkor kezdődik, mire hazaérek tetőzik és általában ahogy beérek a lakásba rohanok is a WC-re. Nem tudom, mit tegyek, már mindent kipróbáltam. Ja és ez csak hétköznap van így, hétvégén minden tök jó. Na min1, remélem hamarosan enyhülnek a rókák.
További szép napot nektek! :wink:
lei

csenge, küldd át a képet és átszabom neked is:)

nehogy kimaradj már a jóból:))

panna, 77-es születésű vagyok, Madách Imre Ált-ba, majd a Deák Gimibe jártam

sniky

szegény lei, kitartást neked, remélhetőleg hamarosan enyhülnek a rosszulléteid....

én is lelépek egyelőre, mert megyek kismamajógára, este még jövök:)

puszi és további szép délutánt nektek!

sniky

bejelentkeztem közben a genesis-hez én is febr. 12-re:)

sniky

Panna, nem a 4D a lényeg, hanem az, hogy úgy forduljon, hogy be lehessen látni a lába közé :lol:

Pöttöm, bár nekem is jó érzés látni a picit, de most direkt nem akarok túl sokszor UH-ra menni, hogy ne piszkáljam annyit szegénykét. A 12 heti vizsgálatot 4D-s helyen csináljuk, ahol persze a vizsgálat maga 2 D-be történik itt is, és a dokinőmnek visszük a leletet, ő nem fog UH-ot csinálni.

Lei, ez azt jelenti, hogy vissza kellene venni a tempóból. Persze nem biztos, hogy meg is teheted, de erre szeretne figyelmeztetni a pici onnan bentről.

Niki, köszi. Csak előbb keresnem kellene egy megfelelőt. És az a helyzet, hogy nem nagyon szeretem, ha fényképeznek, ezért nincs sok magamról.

Fel kell, hogy hívjam én is a 4d genesis-t, már nem bírom tovább :lol: Majd meséljetek, hogy milyen volt, mert én csak február 13 után megyek majd.
Vendég

Niki! A férjem Radnótis volt... De van egy pár ismerősöm, akiket lehet, hogy ismersz: Tarnay Kata, Perényi Olimpia, Pávlicz Gábor, Törük Szilvia, stb... Persze tudom ,Szeged nagy, de jó sok ismerősöm akad onnan- a férjem széles baráti köre révén. Na mindegy.
Kellemes jógázást!

panna1

Sziasztok lányok!

Lányané: két fiú :D :D Jó a fiús anyukáknak :D
A jövő hétre én is próbálok eljutni 4 D-re, de még előtte ott van a holnapi uh, ami miatt izgulok nagyon.

Ja, én szegedi vagyok :D

Kép
tami75

Lei!

Ami a vércsoportösszeférhetetlenséget illeti: nekem akkor minden bejött, mert én 0 negatív vagyok, míg a férjem A pozitív és mindhárom gyerekem vércsoportja is A pozitív. Jó nem?

Barbi
Vendég

panna 2ptéjűek :D
pöttömpanni érdemes mennni nem fogsz csalódni,csúcsszuper :D
snyki nyugi jövök néha ritkán néha meg állandóan :wink: febr 12 ádámbátyám szülinapja :D
csenge,lei köszi :D
tami miért jó a fiús anyukáknak,szerettem volna lányt is,örülök a fiúknak,de lesz majd huguk :D

lanyané

lanyané! Mennyire hasonlítanak egymásra? GOndolom ilyenkor még nem nagyon kivhető az arcocskájuk... Elvileg teljesülhetett volna az óhajod, és lehetett volna egy fiú-egy lány... Na de ha a természet így akarta, akkor 2fiú! Biztos remek játszótársai lesznek egymásnak :)

panna1

Yuyu!

Böblingen témában nagyon képzett vagy. Mit itt vagyunk Böblingen melletti városrészben. Honnan ismered ezt a nem túl nevezetes helyet? Jártál erre vagy vannak errefelé ismeröseid?
Én immár 10 éve itt élek a férjemmel, megszoktam. Nem egy barátságos nép alapjaiban, s föleg nem gyerekbarát. Nekünk pl. nem is sikerül a kétszobás lakásunkból elköltözni nagyobb lakásba, mert azok csak egyedülállóknak alkalmas. Minél nagyobb, annál kevesebben lakják.
Mi érdekel még?

Ami pedig a baba nemét illeti: én mindháromnál tudtam az elejétöl, hogy mi lesz. A két elsö terhességem nagyon hasonló volt, a 3. teljesen másképpen zajlott. Most is tutira kislány lesz, mert nagyon nyugis a terhesség eddig, pedig nagyon fiúra spórol itt mindenki.

Még olvasok, így lehet, hogy még belekotyogok ebbe-abba.

Köszi a kórházas infókat, azért megnyugtató a fejlödés!

Barbi
Vendég

Mindig fél hatkor kezdödik az émelygés. Igen szarul érzem magam sorstársaim a rókában! Megyek gyengélkedni.

Barbi
Vendég

Én is elköszönök egy időre, talán még beugrom. Rávettem magam a heti nagybevásárlásra...
Holnap mindenképpen jelentkezek.
Pááá :wink:

panna1

Sziasztok!

Lanyané- Nagy-nagy gratula!!!! Ha jósol6tok előre, a 2 kis csibészt nem lesz egyszerű kordában tartani, de egy cseppet sem fogod bánni!! :D

Képzeljétek- végre hetek óta először igazán jóízűt ettem; magam sem hittem el; lehet, hogy tényleg javul a helyzet....? Kopp-kopp.

Szuszu- akkor megvan a táblában az első nem rublika és egyből 2 kis tündérfiú. Kiváncsi leszek a végére milyen lesz a táblázatban a nemek aránya. Ha minden jól megy 3-4 hét alatt elég rendesen fel fog töltődni a táblában ez az oszlop is. :lol:

Lányok! Ahova mindenképp el kell mennetek; én fogok, lehet majd csatlakozni :wink: , az a márciusi és áprilisi babaruhabörzék!! Hihetetlen jó árakon lehet kifogni dolgokat, akár kismamacuccokat is; az egyik a Babymarkt- egy évben 2szer van; ill. a Kismama szervezte börze; pontos időpontokat még nem tudok, de ha valakinek előbb lesz infója, szóljon.

Kismamajóga- irigylésre méltó! Én Somával 5ször voltam, utána sajnos már le kellett mondanom róla.. :( Majd írjátok meg, hogy tetszett!

Pihenés- Mindenki menjen, aki teheti. Orvos szinte kötelezően felírta Sománál is. :D
Engem a férjem egy 3 napos svéd úttal lepett meg karácsonyra; amikor elintézte még nem lehetett tudni a terhességet; januárban mentünk volna, most toltuk márciusra a rosszullétek miatt. ( a reptéren dolgozik, így minden évben kapunk szabadjegyet- és ráadásul ennek időpontja tolható szerencsére)
Lehet, hogy már csak holnap jövök!

szép estét!
puszi: mákszem

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok,

Jó sokat irtatok mióta eljöttem a munkahelyemről, alig gyöztem olvasni.
Lanyané gratu az ikrekhez, jó lehet :lol: Én örülnék, ha ikreim lennének mivel már nem valószínű, hogy többet szülök.

Jó nektek akik el tudtok utazni egy kicsit az nagyon jó, mi sajnos nem tehetjük meg.
Kitartás azoknak akik rosszul vannak, remélem hamar elmúlik.
Én szerencsés vagyok semmi bajom, én csak semmilyen kaját nem kivánok.
Én is már nagyon várom az uh-t :lol:
Szerintetek a genetikai uh-n lehet 4D képet kérni??

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Na tessék, mire belépek mindenki lefarol. Szép mondhatom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Biztos ha majd már kilépek akkor fogtok dumcsizni. :shock: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Én időnként itt vagyok. 4D képet nem lehet kérni, mert csak 2 dimenziósat tudnak adni :lol: bocsi. Szóval 3D kép (mert a negyedik D az az idő :wink: ) két dimenziós rajzolatát csak olyan gép tud csinálni, amelyik képes 3D, 4D UH-ra. Na ezt jól megaszontam, ugye? :lol: A kórházakban ritka, hogy ilyennel csinálják a vizsgálatot, így nem hiszem, hogy lesz ilyen képed, ha csak nem mentek el egy magánrendelőbe, mint a Praxis vagy a mai favorit a 4d genesis.

Mikor bejelentkeztem a 4d g.-be a csaj mondta, hogy egész délután csöngött a telefon, azt hiszem sikerült fellendítenünk az üzletüket :D
Vendég

Csenge,
De én magánba megyek a genetikai vizsgálatra (Rózsakert Medical Centerbe).
:lol: :lol:
Gabi

Kép
Kép
minimano74

Az más, akkor persze, hogy tudnak 4D-t csinálni, de a kép akkor is két dimenziós lesz :lol:
Vendég

Köszi a felvilágosítást. :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

sziasztok:)

megjöttem a jógáról, isteni volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, másfél óra kikapcsolódás, feltöltődés:)

nálam is mosolygottt a csajszi, amikor rákérdezett, hogy honnan hallottam róluk, mármint a genesis 4d-ről:))) jó kis üzletet intéztünk nekik:) jaj, már alig bírom kivárni, hogy menjek, na de előnn a holnapi tarkóredő-vizsgálat 12.50-kor, már nagyon várom:)

további szép estét nektek, assem mára elköszönök:)

Pusssszancs:)

sniky

Lanyané, nagy-nagy gratula, és hip-hip-hurrá :lol:

Én valamiért kislányra számítok, nem is tudom miért.... Fiú névre még tippem sincs ;-)

Barbi, én 3 évig Németországban tanultam, és voltam 6 hónapot Stuttgartban a Kodaknál mint gyakornok... innen volt ismerős a hely neve... rémlett hogy arrafelé sok helységnév ingen-re végződik :wink:

Amúgy a kelet-német részen voltam még, meg Düsseldorfban 9 hónapot...

Ismersz ott más magyarokat is?

Nektek volt valami gondotok az rh- ill. vércsop. összeférhetetlenség miatt az előző terhességeid során??

Azt hiszem mi is elmegyünk majd egyszer 4D-re, de majd valamikor a 20 hét után. Viszont kíváncsian várom az élménybeszámolókat :roll:

Na jó pihenést mindenkinek!

yuyu79

yuyu ugyan igy voltunk apával bizti két punás lesz,fiúnevünk nem is volt aztán hidd el én lepődtem meg a legjobban,és hazajövet az autóban találtuk ki a neveket vagyis az ádám a bátyámról úgyis ő lesz a keresztapja a rolandot meg apa dobta fel és nagyon tetszik. :D

lanyané

Lanyané, nem semmi, ilyen hamar ki is találtátok a neveket! Azt hiszem te leszel az első közöttünk a szülési sorban :wink: Bár végülis, a barátnőm túlhordta az ikreit.

Nekünk még egy névötletünk sincs :? még szerencse, hogy van még időnk gondolkodni rajta. De nálunk szerintem a férjem szokás szerint nem mond egy javaslatot se, csak ha nekem van ötletem legfeljebb azt véleményezi vagy azt mondja, hogy nem is tudom... :lol:

Voltam reggel vérvételen. Magánrendelő, nagyon rendben van: vártam vagy 5 percet fehér bőrfotelben üldögélve, nagyon kedvesek voltak, a vérvételt profin csinálták és még ma elküldik e-mail-en az eredményeket nekem és a dokinak is. Volt kitéve ásványvíz, cukorka, olvasnivaló (erre mondjuk idő sem volt :lol: ) és kávégép. Számlát adtak egészségpénztárnak. Az egyik csaj rosszul lett, kedvesen behívták, lefektették szegényt. Azt hiszem a többi vérvételt is itt csináltatom majd.
Vendég

jó reggelt! nem olyan régen jöttem haza a vérvételről, bár ez nem ilyen terhességi vizsgálat volt, hanem egy endokrin hormonvizsgálat, majd 1 hét múlva lesz meg az eredményem. amúgy kint esik a hó, vagyis nagyon apró és nagyon elszórtan, de havazott, mikor jöttem haza! :/ pedig a tegnapi napsütés annyira jó volt!

Lanyané! gratula a srácokhoz! de jó, hogy már tudjátok, hogy milyen neműek lesznek :)

köszönöm a sok esküvős kedvességet!

a párommal mi úgy terveztük, hogy járunk pár évig, utána összeköltözünk, majd beruházunk egy saját lakásba, utána esküvő, majd végül a baba. hát igazából kicsit felpörögtek az események, és kicsit össze is kuszálódtak a sorrendek, hiszen kb. 1 év járás után összeköltöztünk, majd 1,5 év után kiderült, hogy terhes vagyok, mire 2 évesek leszünk, már férj és feleségként funkcionálunk és akkor be is költözünk a saját lakásunkba! szóval akkor a babó nálunk is beelőzött, de egyáltalán nem bánjuk! ;) az esküvő ráért volna nálunk is, viszont a saját lakáshoz mindenképpen szeretnénk felvenni a szocpolt, amit csak házastársként kaphatsz meg, ha még nincsenek gyerkőcök. tudom, hogy véges az idő március 8-ig, de ahhoz képest eléggé jól haladunk. a meghívókat megrendeltük, a ruha is kb. 95%-ig megvan. cipőt kellene vennem, meg ékszert, de sajnos tegnap nem kaptam a bizsuboltban olyat, amilyet szerettem volna. a fodrászt, kozmetikust lebeszéltem, na meg a virágokat intézgetem nagy bőszen. a tesóm szerzi a menyasszonyi autót, úgyhogy arról nem nekünk kell gondoskodni, és remélem, hogy valentin napra meg lesz a gyűrű is!!! :) szóval van dolgom és mellette, azért a babán is csak pörgök. lei megírta a rémálmomat... tudom, hogy beteges ilyeneken agyalni, de sokszor azzal nyugtatom magam, hogy baj biztosan csak akkor van, ha görcsölök, és vérzek, erre tessék, ez egyálatlán nem ilyen egyszerű! nekem eddig sem volt semmilyen terhességi tünetem, szóval most már nagyon várom a jövő heti uh-t!

szép napot nektek! igyekszem végre én is lekicsinyíteni egy fotót, bár én nem vagyok ilyen csinos, mint ti, de azért csak én vagy én! :)

sophie27

szép jó reggelt minden kedves kismaminak:)

lanyané, nagyon szép nevük lesz a piciknek!!!

igazából fiúnévvel mi is bajban vagyunk, eddig bármi is tetszett nekem az Fercinek nem tetszik, de szerencsére még tényleg van bőven időnk:)) az egyedüli közös nevező a Bence:)

sniky

Sziasztok!

Úgy látom mindenki a UH-on. Ma nagy a pangás :)

Zsófi, szerintem egy ilyen pici fotón nem is látszik, hogy ki milyen, bármibe lefogadnék, hogy mindenkit versz majd menyasszonyi ruhában :) remélem fogjuk látni, engem, spec. nagyon érdekel. :)

Csenge, az én dokim is felajánlotta, hogy mehetek magánlaborba, ami nekem külön jó is, mert nagyon ájulós vagyok. Úgy számoltuk, hogy 10 ezerből ki is jön az összes vizsgálat. Nekem ennyit megér, hogy nem kell várni, meg kedvesen bánnak velem, nem csak futószalagon.

Már nagyon várom, ki milyen hírekkel jön az UH-ról, annyira drukkolok, hogy minden babó jól legyen.

Na puszi, majd figyelek még erre.

KépKép
columbine

Mi meg még nem is nagyon álltunk neki a névválasztásnak, de jövő héttől otthon leszek, akkor lesz időm agyalni ;-)

Egyszer felmerült az Enikő, ami mindkettőnknek tetszik, fiúnév még nem jutott eszünkbe olyan, ami megfelelne. A rokonságban van már Bence, Máté, Ákos, Balázs, úgyhogy ezek kiesnek. Lánynévből meg van a bátyáméknál egy Zsófi meg egy Boglárka...

Nem lesz könnyű megtalálni a neveket, az biztos. Párom legtöbbször azt mondogatja, hogy Béla lesz, vagy Béláné.... de ezt már évek óta.. Szerinte jó poén :roll:

Zsófi, én is jó esküvői készülődést kívánok! Ne bánd, hogy felgyorsultak az események... Nálunk meg olyan lassan ment minden. 10 éve együtt voltunk már, mire összeházasodtunk. Igaz, az elején még tanultunk mind a ketten, aztán én még külföldön is voltam 3 évet... De most már egyenesben vagyunk :D

yuyu79

Én is várom a híreket a mai uh-soktól :roll:

yuyu79

Szia Yuyu!

Akkor te a jelek szerint tölünk voltál egy köpésre, mert a Kodak labor Vaihingen (Industriegebiet)-ben van ill. már csak volt, mert azt is megszüntették. Anno én is próbáltam ott munkát vállalni, de annyira bunkók és elutasítóak voltak, hogy letettem róla. Neked hogy sikerült oda elhelyezkedned? Olyan nyári kisegítö munkaeröként fejvadász cégen keresztül? Van valami közöd a fotós szakmához?
Mit tanultál itt? Uni Stuttgart? Mesélj egy kicsit, ha van kedved szívesn priviben is, hogy ne terheljük a fórumot vele.
Ismerek rengeteg magyart. Nem vagy fent a Iwiw-en, mert akkor végig tudnád nézni az itteni magyarokat, hátha van közös ismerös!

Ami a vércsoportot illeti: szerencsére egyszer sem volt semmi gond és nem is ilyesztett rám ezügyben senki. Kaptam a terhesség alatt és közvetlenül a szülés után egy szurit, azzal le is volt a gond tudva. Majd ha megyek az új nögyógyászomhoz, azért rákérdezek, mert ö még nem ismer engem, nehogy elmaradjon valami. Sajnos az elözö, egy nagyon kellemes magyarul beszélö erdélyi származású doki, aki mindhárom terhességemet végigkísérte, hirtelen felindulásból meghalt, ezért kellett új után néznem.

Ti mit föztök ma lányok? Annyira ötlethiányom van! Tegnap kínomban megettem egy fél kilónyi savanyú uborkát, mert úgy megkívántam. De azzal más nem él itt, a gyerekek miatt muszály valami értelmes dolgot fözni! Várom az ötleteket a gyors és egyszerü, de nagyszerü kategóriából!

Barbi
Vendég

én meg már alig várom hogy mehessek uh-ra:))) még egy óra és indulok:)

sniky

Sziasztok kismamik! :)

De jó neked Niki, hogy mindjárt mész...nekem még 5 és fél óra van vissza :cry:

Nektek mekkora már a pocitok? Nekem picit kezd alul dudorodni, tegnap kollégám (férfi) teljesen el volt halva, hogy mekkorák lettek a melleim és milyen aranyos a pocim :lol: Beszélgetés közben nem is a szemembe nézett :evil:

Sajnos az doki nénimnek nem túl jó az UH-ja, így nem is reménykedem, hogy ma kiderül vmi is a babus neméről. De legalább képecskét fogok kapni.
Férjecském az első kettőt bevitte munkahelyére scannel-ni, azóta nincs is meg papír formában :cry: Ennyit a pasikról :lol:

pöttömpanni

én elvileg spenótot főznék magamnak, de nem visz rá a lélek, hogy kimenjek a konyhába... :(

nem tudom, hogy miért, de én már nagyon korán mondtam, hogy fiam lesz, persze ez csak egy ilyen belső hang, vagy mi, mert eddig semmi sem igazolta a felvetésemet! de nekem amúgy is rögtön fiúnevek jutnak eszembe! mindenképpen olyat szeretnék, amit lehet becézni, illetve ami még nincs a családban! eddig a Benedek a favorit! a vezetéknevünk is b-vel kezdődik! ;) persze sok idő van még, meg lehet, hogy kiderül, kislányt várunk, szóval még nem élem bele magam!

sophie27

Barbi, küldtem privit...

yuyu79

Pöttöm, ne aggódj, az is gyorsan eltelik:))

képzeljétek a védőnőtől kaptam egy csomó újságot, füzetecskét, az egyiknek a hátulján volt egy kupon, amit ki kellett tölteni és visszaküldeni, cserébe küldtek várandós csomagot:)) hááááát ma reggel megérkezett:)))) annyira édes, volt benne egy pici pelus, egy pohárka, és egy cumi:))) annyira meghatódtam a látványától, az egész napom olyan csodás tőle:))

fúú Zsófi és a spenót nevétől is irtózom....;)

sniky

Niki!

Remélem te szerencsésebb leszel a genetikai UH-n mint én a múltkor. Több mint egy órát kellett várnom, mert a pasi elment a kisműtőbe:(
És közben persze mindenféle protekciósakat (Hooligans dobosa is ott volt a barátnőjével) is be akartak elénk hívni, mikor visszajött a doki, persze a férjem csendes terrorista stílusában rákérdezett, hogy meddig kell még várni? :lol: Erre behívtak...

pöttömpanni

Pöttöm,

szerencsére tuti nem kell várjak 5 percnél többet, ezért járok a Medicover-be:))

2 körül jelentkezem a friss hírekkel:) addigis puszi és jó étvágyat az ebédhez:)

sniky

sniky: abban a kis könyvben nincs olyan kupon, amit a 6. hónap után lehet beváltani általában Photo hall üzletekben vérandós csomagra? Mert ezt szokták általában adni, de lehet, hogy már ez is változott az évek során....és helyette kiküldik????

sophie: ne haragudj, nem akartalak megijeszteni a történetemmel, csak gondoltam leírom, hogy ilyen is van. De ez nem általános....

csenge: hol van ez a magánrendelő, ahol a vérvételt csinálják? És amúgy mennyibe kerül?
hát a pihenést most még nem tudom megoldani, csak úgy hogy majd néhány napokra kiveszek szabit pihengetni, de egybe nem tudok heteket otthon maradni pihenni sajnos. :cry: de nem lesz baj, erős az a babó odabent, én tudom!!! Érzem!! :lol:
lei

Sziasztok,

jó nektek, hogy ma mentek uh-ra (irigykedem), én csak holnap. :cry: De most már féllábon is kibírom. :lol: Nekem is látszik, vagy inkább érzem a kis gömbölyödést, de a puffadás miatt már nagyon nagynak látszik :cry: és már ezt unom. A cicim viszont egyáltalán nem változott.

Írjatok, ha megvan az uh. :lol: :lol:

Zsófi: én szeretném látni a esküvői ruhás képet :lol: majd, okszi? Jó neked, nekem már olyan rég volt :cry:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok Kismamik!

Valóban, ma eddig nem nagyon pörgött a topik; gyorsan vissza tudtam olvasni.. :) De sebaj, mert este remélhetőleg minél több beszámolót lehet majd olvasni! :D
Nekem még majdnem 8 óra az uh-ig....viszont 1/2 4-re megyek a kiskönyvemért!!Végre! Sajna én a védőnőmmel nagyon nem vagyok megelégedve; bár igazán rászorulva sem vagyok, de azért idegesít, hogy így végzi a munkáját..és ezért fizetést kap..viszont a gyerekorvosunkkal nagy mázlink van, és végülis ez a fontosabb!! (őt szeretnénk a költözés után is megtartani.)

Sniky-Nagyon drukkolunk, és várunk vissza a hírekkel!

Pöttöm-képzeld, az én dokim is egy elég rossz gépen nézte Somát a 12. heti uh-n, mégis olyan szuperul terpesztett (doki fogalmazott így), hogy már akkor valószínűsítette, hogy fiú; bár kedvesen hozzátette, ritkán mutatják meg ezen a gépen ilyen korán a férfiasságukat a "páciensek". Apa nagyon büszke volt rá.. :lol: Férfiak! Tehát reménykedni azért szabad!!

Barbi- én most nagyon egyszerűt csináltam, és jól is esett. Most ugye én tésztát tésztával eszem, ezért sárgarépás- petrezselymes tésztát csináltam. nyami finom lett! Aki bírja a húst, az csinálhat hozzá feltétnek. Ha felizgatta a fantáziád, akkor elküldöm a receptet.

Szerettem volna képeket csinálni Soma bútoráról, de olyan sötét van, hogy inkább halasztom a dolgot, lámpafénynél nem adja úgy a színét..de ami késik, nem múlik!

Yuyu- Bocsi, hogy megkérdezem, de ez a nicknév a keresztnevedből jön?

Igyekszem még 2 és 3 között benézni!!

Kép

Kép
mákszem

Igen, Julcsi vagyok, ebből alakult ki a nickem ;-) Miért?

yuyu79

Sziasztok!

Én már megjöttem a dokitól... Mivel a járvány miatt lezárták a kórházi részt, igy a szomszédos rendelőbe kellett átmenni, aminek semmi köze a doimhoz, szóval UH sem volt :(:(:(:( csak vérvétel megint, meg megvizsgált, azt mondta hogy minden rendben van, a leleteim jók. Bár azért én még megnézem hogy miket írt rá :):)

Majd tegyetek fel UH-s képeket! Zsófi te meg esküvőset majd :):)

Majd febr. 11-én kell mennem újra, akkor lesz a tarkóredő mérés... REmélem addigra már lehet menni a rendes kórházi részbe!!

Kép
encsike87

Sziasztok!

Ma reggel voltam az integrált teszt első "fordulóján". Reggel kilenckor azonnal behívtak az ultrahangra, hát mit mondjak. Szuper gépük van. Feküdtem az ágyban, a falon meg egy plazmatévén néztem a babát, mellettem ült a férjem, csodás volt. Izgultam, hogy milyen lesz, de ahogy megpillantottam egyből kicsordult a könnyem, épp bólogatott és mozgatta a kezét. Minden értéke tökéletes lett. Ülőmagassága 61 mm, becsült súlya 60 g, fej átmérője 21 mm, combcsont hossza 7 mm. Ép a koponya, normál az agyszerkezet, a nyaki redő 1,2 mm. A méretek alapján 12 hetes és 4 napos vagyok. Ez az ultrahang a legmenőbb a világon jelenleg és Magyarországon ez az egy van belőle. Volt tájékoztató az integrált tesztről, levették a vért is, majd febr. 19-én kell menni a másodikra és utána két nappal lesz meg az eredmény. Állítólag ezzel az ultrahanggal azt is látták volna, ha szájpadhasadéka van (de nincs), mert nekem ez egy nagy félelmem volt (közeli ismerősnek így született nemrég a lánya). Szóval gyönyörű a gyerek. Sajnos a vizsgálat megkezdése után bealudt és utána alig bírtuk felébreszteni, hogy a nyaki redőt megmérhesse a doki. De végül sikerült. Tiszta apja ez a gyerek. Kaptunk dvd-t is, ebből csináltam kép snapshot-ot, azokat csatolom. Hasonló jókat mindenkinek. Este még megyek a nőgyógyászhoz is fél 8-ra.

Kép

Kép

szuszu

okés! igyekszem majd küldeni a képet, mmint a menyasszonyi rucisat! :))

lei! ne haragudj, nem akartalak megbántani, illetve nem szándékoztam azt a látszatot kelteni, hogy most akkor Te elvetted a kedvem az egésztől! szó sincs ilyesmiről, egyszerűen többször eszembe jutott, hogy miből derülne ki, ha valami baj lenne a babával, és mindig azzal nyugtattam magam, hogy akkor biztos nagyon fájna a hasam és véreznék is, de persze tudat alatt tisztában voltam vele, hogy a baj sajnos jöhet mindenféle módon!

szóval nem agyalok, inkább reménykedve várom a jövő heti uh-t! és drukkolok természetesen mindenkinek, hogy csakis jó élményekkel térjen haza a vizsgálatról! (legfőképpen Neked! ;) )

sophie27

Szuszu! ez csodálatos! egyre inkább úgy érzem, hogy a hagyományos 12 hetes uh-n kell csináltatnom egy videófelvételt!!! annyira lenyűgöző ez a technika! gratulálok a babához!!!

sophie27

Szusz: de jó, hogy minden rendben!!!! Örülök nagyon!!! :lol:
Hát biztos minden anyuka elsírja magát mikor meglátja a kismanót a képernyőn. Irogyellek, hogy láthattad a tiedet!
Gratulálok a jó eredményekhez.
Végülis most melyik helyen voltatok? bocs, ha már írtad....
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?