jó reggelt! nem olyan régen jöttem haza a vérvételről, bár ez nem ilyen terhességi vizsgálat volt, hanem egy endokrin hormonvizsgálat, majd 1 hét múlva lesz meg az eredményem. amúgy kint esik a hó, vagyis nagyon apró és nagyon elszórtan, de havazott, mikor jöttem haza! :/ pedig a tegnapi napsütés annyira jó volt!
Lanyané! gratula a srácokhoz! de jó, hogy már tudjátok, hogy milyen neműek lesznek
köszönöm a sok esküvős kedvességet!
a párommal mi úgy terveztük, hogy járunk pár évig, utána összeköltözünk, majd beruházunk egy saját lakásba, utána esküvő, majd végül a baba. hát igazából kicsit felpörögtek az események, és kicsit össze is kuszálódtak a sorrendek, hiszen kb. 1 év járás után összeköltöztünk, majd 1,5 év után kiderült, hogy terhes vagyok, mire 2 évesek leszünk, már férj és feleségként funkcionálunk és akkor be is költözünk a saját lakásunkba! szóval akkor a babó nálunk is beelőzött, de egyáltalán nem bánjuk!
az esküvő ráért volna nálunk is, viszont a saját lakáshoz mindenképpen szeretnénk felvenni a szocpolt, amit csak házastársként kaphatsz meg, ha még nincsenek gyerkőcök. tudom, hogy véges az idő március 8-ig, de ahhoz képest eléggé jól haladunk. a meghívókat megrendeltük, a ruha is kb. 95%-ig megvan. cipőt kellene vennem, meg ékszert, de sajnos tegnap nem kaptam a bizsuboltban olyat, amilyet szerettem volna. a fodrászt, kozmetikust lebeszéltem, na meg a virágokat intézgetem nagy bőszen. a tesóm szerzi a menyasszonyi autót, úgyhogy arról nem nekünk kell gondoskodni, és remélem, hogy valentin napra meg lesz a gyűrű is!!!
szóval van dolgom és mellette, azért a babán is csak pörgök. lei megírta a rémálmomat... tudom, hogy beteges ilyeneken agyalni, de sokszor azzal nyugtatom magam, hogy baj biztosan csak akkor van, ha görcsölök, és vérzek, erre tessék, ez egyálatlán nem ilyen egyszerű! nekem eddig sem volt semmilyen terhességi tünetem, szóval most már nagyon várom a jövő heti uh-t!
szép napot nektek! igyekszem végre én is lekicsinyíteni egy fotót, bár én nem vagyok ilyen csinos, mint ti, de azért csak én vagy én!