Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Neked pontosan melyik homeopátiás bogyót ajánlotta a szülésznőd? Most elbizonytalanodtam.

Bóbita!
Nagyon aranyos a kislányod! Olyan békés!

Bea

Kép[/url]
június

Szoni!

GRATULA a vizsgához! Majd elfelejtettem!

Bea

Kép[/url]
június

junius:
Homeos bogyo:
chaulophyllum C30 (mar mostantol 2 naponta 5 golyo)
Cimicifuga C30 (amikor rendszertelen fajasok indulnak)
Arnica C30 (gyermekagyban)

baratodildi

Bobita:
Gyonyoru kepek, annyira tokeletesen formas :)

szonibaba:
Gratulalok a vizsgadhoz!

Ma vegre beadtuk a hiteligenylest...Megis ugy tunik lesz lakas es nem is lesz gond a hataridokkel. En annyira megkonnyebbultem tole. Komolyan aggodtam, hogy kifutunk a fizetesi hataridobol, de szerencsere nem. :lol: Ha minden jol megy akkor julius vegen mar koltozhetunk is :P
Ma kiderult, hogy kapunk egy szupi hordozot is meg megneztem a kapott kiskadat es az is szep. Szoval ujbol bebizonyosodott, hogy kevesebb mindent kell venni :D Most mar tenyleg csak a pelenkazo szekreny es a kad allvanya kell :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!!!!! Büszke is vagyok.
Nagyon jó kislány,... eszik ,alszik,nézeget. Hál isten majdnem minden szopi után van rotyi, és nem fáj a poci.
Attól rettegek hogy nem lesz elég tejem,de majd meglátjuk.
Iszom teát, szedni akarok homeos bogyót is, és sört itatnak velem :oops:

Kép
bóbita3

bobita:
A stressz rossz a tejtermelesnek. Biztosan nem lesz gond, miert ne menne? Szerintem tuti lesz eleg tejci. Probald mindig cicre tenni ha keri. :lol:
Na lanyok hamarosan mi is itt tartunk... hihetetlen! :oops:
Csinalhatsz uj vonalzot is magadnak.

Azt hiszem meg nem irtam, de Lanett mar otthon van Reka babaval es minden ok naluk. :)

baratodildi

Ildi, igen, tényleg annyira hihetetlen. Nekem elvileg 3 hetem van már csak. Aztán majd kiderül, Onur ebből mennyit akar csinálni (bízom, kevesebbet...) :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76

Sziasztok :)

Skat, de igen, marha gyorsan elröppent az idő :shock: , az elején olyan nehéz volt elhinni, hogy eljutok majd idáig – és lőn! :D Csak ezek az utolsó hetek...na ezek nálam már belassultak :?

Manóci, nalátod az eszembe sem jutott, hogy a lefejt tejcsit (akármennyi is) nem köll ám mindenáron odaadni a kicsinek :oops: Csak a használati utasítás lebegett a szemem előtt. De megvilágosodtam :lol: Szonihoz, Evicához hasonlóan asszem nálam sem lesz napi program a sterilizálás :mrgreen:

Evica, igazi uzsorás a férjed főnöke :? :( Ráférne egy kellemes kis ellenőrzés :wink:
Klassz az éjjeli fény is :) Micimackóra nem mondok semmit, mert nekem áll a szőr a hátamon tőle :oops: A bandából csak Fülest kedvelem, őt is leginkább plüssfiguraként :oops: :lol:

Szoni, gratula a vizsgádhoz!

Bóbita, gyönyörű a pici lány! :D Ne stresszeld magad, elapad a tejcsi :wink: Ha ilyen szépen szopik a lányka, akkor biztosan lesz jó sokáig :) Hm, akkor mégiscsak van valami ebben a sör dologban: édesanyám mondogatja, hogy szoptatás alatt majd igyak alkeszmentes sört, mert az segíti a tejtermelődést :roll:

Ildi, gratu a jó hírekhez (hitel, hordozó, kiskád) :D

Nekünk még 2 hetünk van hátra, de nagyon szülnék már, főleg, mióta Nst-re járok a kórházba :) Pedzegetem Lucusnak, hogy ha ő is úgy gondolja, jövő hét közepén esetleg kibújhatna... :D

Mai Nst-n kicsit beijedtem, mert a dokim duplázást kért – első alkalommal néhol 120 alá szaladt picur pulzusa. De minden oké, szerencsére! :) Strepto. kenetet is vett, jövőhéten lesz eredmény.

Este tábla :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Hú egész nap nyűgösködtünk. Megetetem 60 grammot eszik, büfi leteszem és nem alszik. Akkor húzogatja a lábát kaki puki megnyugtatom de mire eljutunk odáig hogy minden oké eltelik 2-3 óra és megint etetés. Nem tudom mit kéne csinálni. Vettünk teát hátha az segít. Olyan jó lenne csak 3 órát aludni. De nem panaszkodok csak kicsit kivagyok. Kép Kép
KépKép
rena10

Naitta tábla :wink: Remélem sikerült minden adatot beírni, most már kissé szét vagyok esve :oops:

Kép Kép

Jó éjt
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

rena:
Nagyon aranyosak a kepecskek. :) Remelem a poci fajdogalas megszunik hamar.

balwin:
Koszi a tablazatot :) Lassan surusodnek az orvosi programok. Nekem beirhatod, hogy hetfo UH, szerda NST:)
Orulok, hogy a masodik NST jo lett.

Holnap megyunk a Velencei tohoz. Drukkoljatok, hogy ne legyen teljesen rossz idonk! :roll:
Huu mar mindenkinek nagyon fogy az ido... Hamarosan jon a babaeso ugy erzem. :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt a vizsgámhoz.
Nemsokára tényleg a Babók miatt gratulálgathatunk itt egymásnak, addig meg gyakorolunk és vizsgák, éjjeli lámpák, hitelkérelmek és egyebek miatt örömködünk :lol:

Rena!
Remélem segíteni fog a tea, nincs is annál rosszabb, amikor sír a Babó és nem tud az ember segíteni rajta, plusz a fáradtságtól még amúgy is nyűgisebb Baba-Mama egyaránt :(

Láttam a májusi topikban, hogy Nikinek is megszületett a kisbabája, csak Ő már nem jár hozzánk.

Ildi!
Drukk a jó időhöz mára! Az úton meg vigyázzatok!

Bóbita!
Tejcsi miatt ne aggódj, csak pozitívan! Add neki a cicit, ha kéri, idd a tejjját és nem lesz semmi gond, hidd el!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

nem voltam aktív részese a fórumnak, de sokat olvastalak titeket(táblázatban benne vagyunk:))

Bálint Manó május 28-án 21:40-kor megszületett 3350-g-mal és 56 cm-rel!!!!!!!!!!!!
csatolok 1 képet is!
Akinek még van hátra pár hét, kitartás!!!!!!mi is 2 héttel előbb finishbe értünk.:) :D :D Kép

babafalva.hu vonalzó
wizsuzsi

wizsuzsi:
Gratulalok! :lol: Nagyon sok boldogsagot!
Ha van idod majd a szulesrol is meselhetnel... Gyonyoru formas kisfiu Balint!

baratodildi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Gratulálok, Bálint nagyon szép kisbaba. És milyen nagy, főleg, hogy hamarabb jött. Nem számoltak el vmit?
És igen, a szüléstörténetet várjuk, ha van időd.

Ildi!
Milyen volt tegnap?

Én elküldtem kis családomat programozni a várba, így tudok itthon robotolni (főzés, mosás, pakolás). Főleg az utóbbit nem lehet Szonjitól, pedig jó lenne ha pár rucit felpróbálna, hogy jó-e még rá, de nem hajlandó, úgyhogy szemmértékre fogok pakolni. Csak úgy utálom, amikor szépen elrakok mindent és utána derül ki, hogy még ez is, az is mehet a "kinőtt dobozba"...

Többiek, hahóó, hol vagytok?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Kis dgágám jó baba 2 napja eszik alszik. Tegnap este kicsit fájt a hasa nem tudom mitől. Már 4 órája alszik lassan kel enni, tegnap voltunk sétálni tetszett neki el is aludt rögtön. Kép Kép

KépKép
rena10

Sziasztok!

Én ma totálkár vagyok, a köv. program miatt:

A mai programom ez volt:

1. 7-kor ébredtem, délelőtt rendezkedtem, tettem vettem, 11 előtt férjem felébredt, elrohantunk a kiskádat, pelenkázólapot, újszülött kesztyűt, 2 szoptatós melltartót, mosható melltartóbetétet, eldobható bugyit, kádállványt venni

2. Utána mentem szülőszobát nézni. 5 db van külön-külön, egyszerű, de kellemes a hangulatuk, ebből 1 alternatív, ahol van kád, bordásfal, kötél, labda mindenhol van.

3. Elmentem még mellszívót nézni, de nem volt, vagy drága volt, szóval nem vettem, ez a lényeg. Majd szerdára meghozzák.

4. Haza, még egy kis rendrakás.

5. 4-re jöttek a vendégek és 9 után mentek el. Nagyon kedvelem őket, de ez így a 38. hétben kissé sok volt ma nekem.

6. Még mosogattam egy picit, hogy reggel beférjünk a konyhába

Holnap még veszek pár ruhát Onurnak, magamnak hálóinget (délután CTG), a mellszívót szerdán, vagy csütörtökön hozzák meg és akkor minden okés lesz.
Holnap doki után még kimosom Onur maradék ruháját, amit még nem mostam, meg a lepedőit, a huzatot a kókuszmatracon... és kedden szerintem összerakom a korházi cókmókomat. És akkor tényleg jöhet már bármikor.

KépKép
evica76

Sziasztok :)

Ildi, Szoni, naigen, nemsokára megindul a babafolyam :wink: Kíváncsi vagyok, ki lesz az első júniusi baba :lol:

Ildi, milyen volt a tónál? :)

Zsuzsi, gratulálok!!! Szép nagy kisfiad van :D

Rena, örülök, hogy Balázs baba "rendbejött"! :D A jó levegő jól el tudja nyomni őket :)

Evica, jól besűrítetted a vasárnapodat...én pár napja már a lakásból sem szívesen megyek ki, max. vásárolni. De azt is nyögvenyelősen :oops:

Szülőszobalátogatás nálunk holnap lesz, remélem most nem marad el, mint legutóbb :|

Jó éjt
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin! Én is így vagyok vele, sehova nem megyek szívesen (kivéve a doki :) ), de ez tegnap mind muszáj volt...

KépKép
evica76

Sziasztok!

Megyek délben NST-re és ahogy a dokimat ismerem így az utolsó héten legalább háromszor lesz jelenésem. Presze csak akkor ha közben Rozi baba meg nem gondolja magát és esetleg kijön erre a világra :D

Mi a véleményetek a hasszorító pántról? Én azt hallottam , hogy szülés után jó, mert könnyebben visszamegy "eredeti :? " állapotára a hasunk. Vélemények :?:

Nekem most valahogy olyan érzésem van, hogy tutira nem vettem meg mindent és valami hiányozni fog. Tudom, hogy bármikor pótolhatok bármit , de időnként mégis pánikolok ilyen hülye gondolatok miatt.

A légzésfigyelőt még mindig nem döntöttem el. Bébiőrt mindenképpen szeretnék, csak azt nem tudom légzésfigyelős legyen -e?

Jók legyetek!

Zsuzsi!
Gratula! Tényleg szép nagy baba (születési időhöz képest)!

Rena!
Köszi a képeket, nagyon drága ahogy cumival fürdik! Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Bea

Kép[/url]
június

evica:
Nem semmi program: :shock: En azt hiszem egy ilyen napot mar nem birnek :oops:

Nagyon jo volt len Velencen, bar elotte ejjel picit elkezdett dagadni kezem-labam, de reggelre lement. Aztan utana ejjel megint dagadt, de mar nem ment le teljesen es tegnap ejjel megint nott, ost mar az arcomon is felfedezek elso jeleket. Szoval megindult nalam a viz raktarozas. Ebbol kifolyolag ejjel jobban alszom, mert kevesebbet kell kimennem, de nem vagyok cseppet sem nyugodt.
Ma uh, holnap vervetel, szerdan meg NST es doki... Hat legalabb jol idozitetem a probalemas idoszakot, mert hamar meg fogok nyugodni. Holnap betoltom a 37 hetet, aztan mar akar johet is Timi baba. :D

junius:
Nekem is az az erzesem, hogy nem vettem meg mindent, meg az is, hoy valami kimarad a taskabol, amit fontos lenne beletenni a korhazi cuccok vagy a szuloszobai cuccok koze. :roll:

balwin:
Biztos erdekes lesz a szuloszoba latogatas.

rena:
nagyon aranyosak a kepek! A kis sapi is edes! :P

szoni:
Mi is vasranap rakodtunk anyukammal. Vegre szekrenybe kerultek a kivasalt ruhacskak :) Most mar csak a pelenkazoszekrenyt kene tenyleg megvenni elegge surgosen, meg a furdeto allvanyt. :roll:

baratodildi

Sziasztok, sajnos mostanában nagyon elvagyok havazva, nem csak Domó miatt, hanem sok más dolog is összejött! Ezért sajnos nem tudtam követni az eseményeket!
Remélem, hogy mindannyian jólvagytok, a babák gyönyörűek, azt gyorsan megnézegettem, de sajnos most visszaolvasni nincs időm!
Ha nem haragszotok, én is teszek fel néhány képet!

Puszi mindenkinek!

Liza
Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Elizabeth:
Tunderi! Az utolso kepecsken meg milyen eberen nez! Nekem az elso mosolygos a kedvencem :D

baratodildi

Ildi, azt pont ma, az első hónapján kaptam le :), mikor már rámosolyogtam és visszamosolygott! :) Hát nagy élmény volt, hogy nem csak álmában vigyorog már! :) És ti hogy vagytok? Mesélj!

Kép
elizabeth25

Elizabeth:
Hat szivem szerint holnap es 15.-e kozott szeretnek szulni. :roll: nagy kivansag ez igy? Nem tudom, de jo lenne. :roll: :oops: Aztan lehet a vegen megis szonibabanak lesz igaza es tulhordom a kisasszonyt :wink:

Lanyok hogyan is kell inni a malnalevel teat? Holnaptol kezdenem...

baratodildi

Ildi, beszéld meg a gyerkőccel, rám is hallgatott Domó, azt illetően, hogy mikor szeretném, hogy jöjjön! :)

Málnalevél tea: Nekem a szülésznő, nap 2 csészével mondott, de én lefoztem 2 l-t, beraktam a hűtőbe, jól lehűtöttem, és minden nélkül ittam, általában napi 1 litert lenyomtam. (de én nem ittam sokáig, mivel EDA-val tudtam, hogy szülök, igy sok értelme nem lett volna)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Mondanom sem kell, a pakolással még nem végeztem :roll:

Liza!
Domcsi még mindig édes pofa és még mindig rád hasonlít :)

Evica!
Egy ilyen napot, mint a tiéd volt sztem én is a szülőszobán végeznék. Azért csak óvatosan!

Ildi!
Vizesedés lesz még durvább is, fel a fejjel! Legalábbis nekem Szonjival borzasztó volt a vége felé. Már mindkét kezem zsibbadt és akárhogy maszíroztam nem lett jobb, csak miután megszültem.
Apának megvettétek már azt a zsiliprucit a gyógyászatiboltban? Én úgy tervezem, hogy holnap megkísérlem a tornát és előtte megejtem a vásárlást. Nem bírok már ennyit itthon lenni.

Én a hasviszketéssel küzdök, már napi két CaSandoznál tartok, de sajna nem segít, vakarom mint egy őrült.

Málnalevélteát én kihagyom, mivel már így is fel van puhulva a méhszájam és annyira azért nem finom, hogy grátiszban iszogassam. Azért lehet, hogy csütörtökön rákérdezek a szülésznőnél.

Rena!
Gratu a jól megérdemelt pihenéshez, maradjon is így :)

Június!
Mizu? Gyere mesélj, hogy mi volt ma, mert ha sokáig hallgatsz azt hisszük, hogy szülőszobán vagytok!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nagyon kezd fogyni a hozzászólások száma! Látom mindenki pihen, piheg.
A gyerekek nagyon szépek, minden anyukának gratulálok, és aki még nem írt születéstörténetet, az írja már meg legyen olyan jó, hogy egy kicsit mi is okuljunk, akiknek ez lesz az első.

Nekem úgy néz ki, elmarad a kórházbafekvés, mert a két lurkó már emberi súlyú, így ha netán a jövő héten jönnének, akkor sincs nagy baj. Legközelebb csütörtökön megyek dokinénihez, azt hiszem, lesz akkor UH is, meg aztán vérvétel, és bacitenyésztés.

Igaz, már akkor a hasam, hogy vagy szörnyülködik, aki lát, vagy azt kérdezi, hogy ma, vagy holnap szülök. a miheztartás véget: 111 cm-es a haskörfogatom.

Kitartás mindenkinek, és csók az új jövevényeknek.

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Minden kisbabához gratulálok, gyönyörűek!

Én ma fogtam fel úgy igazán, hogy Palkó már bármikor jöhet, és bár a doki még nem mondta mikor szülünk (majd csak szerdán), azt azért tudom, hogy 14.-e környékén. És az már jövő hét!!!!!!!!
De már mindannyiunknak lassan, de biztosan itt az idő!

Én egy kicsit le vagyok törve, mert drága uram most 1.-jétől váltott munkahelyet, és 11.-étől elküldik őket iskolába, és onnét nem hiányozhat. Tehát ha batkamanócska 11.-éig nem bújik ki, akkor apánk nem lesz ott velünk. Kivéve ha hétvégén vagy éjszaka jön. Még jó, hogy tudom mire számítsak, mert elsőre még úgy is féltem, hogy ő ott volt!

Június!
Nagyon jó a haskötő! De nem kell megvenned a drága Brendonost, mert gyogyótárban vagy gyógyászati segédeszközboltban lehet venni. Én örököltem, nem tudom pontosan mennyi, de mikor Johi született, ott a csecsemősök 2000 ft körülit mondtak egy anyukának.

Ildi!
Üdv a pampuskalábúak világában! Én már kezdem egészen megszokni dundus bokáimat. Cipőtől függően, hol itt, hol ott van felnyomva a víz, igazán különleges alakzatokat tud felvenni. Szóval aranyos!

Hát ennyit mára, megyek rendet rakni, mert már megint kúúpiii van!
Vigyázzatok magatokra, Kata

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

Kinél milyen idő tombol?Nálunk délelőtt frankó meleg nyárelő, most pedig sötét felhők, csitt-csatt/dirr-durr.Ti nem éreztétek meg ezt az időt,Nekem egész délelőtt jóslóim voltak.Itt volt bnőm, és mérte az időt, amikor látta eltorzulni a fejem :? .Volt itt pár darab ami 9, aztán volt ami 5 de stabilan voltak 3 percenként érkező kínok is. :( Fájt na, de tudom, hogy ez még nem AZ volt, mert a derekam és a combom még "be sem szállt a buliba", """"csak""""" a hasam és annak alja+ágyékom feszített rettentően.
Védönő/nagymama pánikol ezerrel, mert a kiscsaj ma alig mozgott.Nekem sem tetszik, d meghallgattam a házi szívhang hallgatóval és a kisvonat odabent robog ahogy kell.Nagyon le akart vinni még délután (ha így folytatom) a dokihoz, hogy kukk meg.De nem akarok elkapkodni semmit, mert mi van ha vaklárma, vagy épp'csak elkezdődött valami aztán én már a nulladik órában az NST géphez szögeztetem magam?! Majd meglátjuk hogy mi sül ki a dologból.Fekvés közben egyébként nem fájt, úgyhogy ez még tuti nem AZ...

ELZABETH nagyon édibébi Domcsi.Hihetetlen, hogy eltelt már egy hónap :shock: !

SKAT ez a pamuskalábú-dolog édes :lol: !Ezt még nem hallottam, én stabilan elefántlábon becézem a "kicsikét".Nekem csak a jobb lábam néz ki eszementül, nektek?

Fáj a pocakom :cry: mi lesz, ha már ezektől a fájásoktól is így kivagyok?!Emlékeimben jobban bírtam előzőnél a gyűrődést....

Kép
Kép
petra78

sziasztok!

Ma egész nap kint sétáltunk csak enni jöttünk haza és olyan szépen aludt balázs. Erre este hazajövünk fürdés kaja beteszem a kiságyba és mit csinál sír. Nem hajlandó aludni, ráadásúl ez az első napunk kettesbe apu ma már ment dolgozni és csak 22:00-kor jön haza. Nem akarom ringatni mert rászokik de így se jó csak kínlódik.

KépKép
rena10

Szia Rena! :lol:

Kép
Kép
petra78

Latom azert neha neha bejelentkezik mindenki :lol:

Petra:
Nagyon utolso oraknak hangzik, amit irsz... :lol: :roll:

rena:
Meg olyan pici, nem hinnem, hogy egy pici ringatas nagyon artana neki :wink:

skat:
Estere jobb lett a dagadas... Nem vagyok egy normalis ember az fix, masnak estere dagad be mindene, nekem meg reggelre :oops: Talan sikerul ugy idoziteni a szulest, hogy ne kelljen egyedul vegigcsinalnod. Ugyis azt mondjak a masodik gyorsabban jon, hatha eppen este kezdodik es reggelre mar mindenen tul is leszel :) 11-ig is meg csomo ido van.

Mi voltunk ma uh-n. Kislanyunk mar nem is olyan kicsi, mert 3300g-nak becsultek, BPD: 97 mm.
A baj, amivel a fraszt hoztak ram, hogy a jobb vesejeben van valami 6,8mm tagulat. :shock: Eddig meg semmi ilyesmit nem mondtak. :(
A mehlepeny is mar II-III fokban erett. Szoval halad a korral...
Jajj, en mar ugy szulnek :roll: :oops: Holnap vervetel es vizelet vizsi.... az utolso... Ez is eljott. Lassan minden utolso dolgon tul leszek. Utolso vedono, utolso uh, utolso tanacsadas... :)

baratodildi

Sziasztok!

Balwin! Köv. vizsgálat: júni 11, CTG.

Most csak helyzetjelentek: 2 cm-re nyitva vagyok :lol: , CTG mutatott elég szép fájásokat is... A doki azt mondta, hogy szerinte 11-én még megyek CTG-re, de a 18-ai időpontra már nem lesz szükésgem. Jó lenne, ha igaza lenne (az időpontom "elvileg" júni 22).

KépKép
evica76

sziasztok

Gyönyörűek a babák! Gratulálok!

Kép
atina_k

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Bár nálunk éjjel kitört a vihar, remélem azért napközben jó idő lesz.

Ildi!
Szép nagy már Timi (már ha hinni lehet az uh-s becslésnek, hallottam már "csodás" méréseket). Sztem ne aggódj előre ezen a vese dolgon, majd ha kibújik, úgyis megnézik és akkor eldől, hogy mi a helyzet, lehet, hogy vaklárma az egész (emlékszel engem is beparáztattak a szívcsücsöknél lévő vízzel, aztán szerencsére kiderült, hogy nincs is semmi).

Petra!
Hajráááá!

Evica!
Remélem Te is összecuccoltál már, mert a 2cm-ből bmikor Onur lehet :)
Mennek nektek is a drukkok!

És Atina!
Te is nagyon időben vagy már!!!

Jaj, nagyon izgi, mostmár minden belépéskor lehet számítani, hogy talán babás hírekre jön az ember...

Na megyek, keltem kis porontyomat, megyünk 10-re egy bábelőadásra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :oops: :oops: :oops: Ma fogok összecuccolni, bár már minden megvan, még Onurnak túrok pár cuccot, meg magamnak 2 hálóinget akarok, de egyébként okés a dolog, csak nincs táskában.
Holnap/holnapután jön meg a mellszívó, de az nem létszükséglet.

KépKép
evica76

Sziasztok!

Rena! Sajnálom hogy Balázs nyűgö baba de majd később kárpótólni fog,sajnos ezt át kell vészelni. barátnőmet biztatom ő is nagyon keveset tud pihenni mert hasfájós a kislánya.

Mindenkinek kitartás hamarosan lesz bébibumm!!!

Az én kis Lizám tündéri baba ritkán sir. Viszont nem úl sokat eszik a doktornő szerint. Lefejem a maradék tejcit de nem tudom beletuszkolni mert ki se nyitja a száját. Pótlást irt fel de hogyan ha nem akar többet enni :? :!: Eszik amennyi jólesik neki és nyugodtan alszik tovább.

Zsuzsi! Gratula a kisfiadhoz!!!
Eliza! Domcsi nagyon édes!! Mit gondolsz könnyebb már hogy 1 hónapos :?:

Sziasztok mindenkinek könnyű szülést kivánok!

Javitani kell a táblát Születésnapunk: május 25. 1:33

Rita.

Kép
bóbita3

Most kaptam az sms-t:

Délelőtt megszületett Petra, Eszter babája 4310gr-al, 61cm-el, császárral.

Gratuláltam Nekik mindannyiunk nevében.
Ha visszaolvastok, látjátok, hogy tegnap este már készülődött a leányzó, Petra meg még azt hitte, hogy "ez még nem AZ" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Petra,

nagyon gratulálok! Annyira tudtam én is, hogy Ti következtek :wink:
Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek és persze rengeteg tecit! :D
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Petra!

Gratula, szép nagy babód van. Sok-sok tejcit és várunk a képekkel.

KépKép
evica76

Petra:
Gratulalok Eszterhez! Azta micsoda meretek! :D :D Nagyon szep nagy baba!

Szonibaba:
Koszi a hirt! :P

En delelott irtam, de egyszeruen nem tudom hova tunt el a hozzaszolasom. :(

evica:
2 ujjnyi: .roll: Az mar szep!

Voltam reggel vervetelen, majd este mehetek az eredmenyert is. Aztan elmentem a kozemtikaba is, na nem kenyeztetesre. :( Azert tuleltem.
Ejjel egesz konkret joslofajasaim voltak kb 1,5 ora hosszat tartottak a teljesen rendszertelen fajdalmak. Ma meg az izuleteimet erzem megint elegge. Annyira megorultem tegnap, tiszta lelkesen nyomkodtam a sotetben a telcsim stopperet, de aztan elmultak. :roll: Nem vagyok normalis, hogy ennyire szeretnek mar szulni, de valahogy ma lejart a moratorium, amit a doki adott...

Zetus is mar regen jelentkezett... :roll:

baratodildi

Sziasztok lanyok!
Megorulok, hogy nincs meg otthon netunk, es csak keddenkent jutok gephez, amikor bejovok a ferjemhez az irodaba... :(( De rengeteget gondolok ratok, allandoan azon agyalok, hogy most vajon szul-e eppen vki... :))
Mi meg mindig egyben vagyunk, a kis Bercel ugy gondolja, hogy ki tud jonni a hasfalamon keresztul is, ezzel probalkozik egesz nap, tiszta horror neha miket produkal, tegnap ejjel pl. szabalyosan meg tudtam fogni a kis popsijat, nagyon durva volt, a ferjem is total kiakadt tole... :) Szoval amig nem jon ra a kis draga, hogy lefele kell elindulnia, addig marad benn... :)) Egyebkent en meg megvagyok, bar a meleget nehezen birom, meg a lassan 2 hete tarto joslofajasok sem a kedvenceim...
Annyira elment az idom azzal, hogy visszaolvastalak titeket, hogy mar nincs idom reagalni, de majd igyekszem bepotolni vmikor...

Petra: GRATULAAAAA!! :))

Jok legyetek, es vigyazzatok magatokra!! Remelem nemsokara eljon a pillanat, amikor irhatom Szoninak az smst... :))

zetus8

Ildi! Én is annyira szeretnék már szülni. Most meg gondolhatod, hogy még jobban be vagyok sózva, hogy a doki jövő hetet mondott, hogy akkor már szerinte meg lesz Onur...
Megyek is, bepakolok a táskámba... :roll: :oops: :lol: :lol:

KépKép
evica76

Petra,

Egészséget, boldogságot kívánok Nektek, Isten hozott Eszter!
És gratulálok a méretekhez is, igazán szépek!

Kép

Kép
skat

Gratulálok Petra és Eszerkét is szerettel köszöntjük!

Húúúú, most akkor ki következik? Evica még te is megelőzöl?

Kép
atina_k

Sziasztok!
Petra és Eszter nagy gratula!!!
tegnap este 22.00-kor ettünk és aludtunk reggel 4:45-ig. utánna viszont 3 óránként egész nap. Ma megint kint sétáltunk szinte egész nap csak enni jöttünk haza. a rotyi nállunkgond kizökkenti mikor elaludna akkor jön a rotyi és kész kimegy az álom a szemünkből. De nem panaszkodok egész jó baba. Minden nap van olyan 3 óra mikor nem alszik úgy vettem észre ez a fürdés evés utáni időszak, a következő etetésig nem lesz alvás. Kép Kép
Kép
KépKép
rena10

Petra, nagyon gratulálunk Eszterkéhez!!!!!

Rena, de édesek vagytok :) Szép nagyon a babád!

Évica, ne máááár meg akarsz előzni??? :P Mi egyszerre vagyunk kiírva :!: :?: De én a jövő héten már szülnék, most még nem.Ezen a héten szabin a dokim+szombat festés!Ezt ki akarom húzni, de jövő héten már jöhet :wink: Megvársz? :lol: :lol:
manóci

Hát manóci nem tudom... :roll: Azt hiszem elment a nyákdugóm...

KépKép
evica76

Evica
Mi van veletek?
Nagyon afelé haladsz, hogy megelőzöl! :D :shock:

rena
nagyon édes a kisbabóca!!!!

Kép
atina_k

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X