Szöszke, etetés vagy ölben vagy a kanapén ül és nézi a tévét vagy közben mászkál, ide-oda rohan, visszatér egy kanálra és megy tovább
Tudom, ez nem túl jó, sőt, totál nem jó. Viszont nálunk sajnos nincs étkező, mármint ahol leülhetünk együtt enni. A konyhában van asztal és szék, de ott nem fér el az etetőszék (ez a Chicco elég nagy) és amúgy mi se, ezért mi is bent eszünk a nappaliban, a gép előtt vagy tévé előtt vagy földön
Nagyon várom, hogy elköltözzünk és legyen egy jó nagy amerikai konyhás nappalink hatalmas étkezőasztallal, székekkel... szóval nálunk ilyen gáz az etetés, viszont így legalább eszik. Most azt gondoltam ki, hogy a karácsonyfa helyére beteszem az etetőszéket (most a hálóban van és törölközőket szárítok rajta
) és megpróbálom abban etetni, hátha bejön.
Suttogót majd megnézem, nekem is megvan, csak már el is felejtettem, annyira úgy csinálok mindent, ahogy sikerül és hát látod, a normális etetés nagyon nem sikerül
A cicileszokás remélem menni fog továbbra is! Cicibedurranás még mindig elkerült? Nálunk most Szilveszter miatt nem volt cici reggel, mert eléggé bezüllöttem és du. fejtem egyet, alig jött valami, kb. 30 ml, este már volt cici, de kb. 2 perc alatt bealudt Lotti, és simán bírta a cicim, nem volt semmi gond.
Éva, nagyon hasonlít Lora és Áron, tényleg
Tüneményes mindkettő!!!
Spániel sztori
Iszonyat, hogy milyen emberek vannak, nem való ezeknek kutya, mert ők maguk egy nagy állat
Én imádom a kutyákat és borzalom, hogy mit tudnak tenni velük az emberek és persze a többi háziállattal...
LKata, tök jó, hogy ekkorát Szilvesztereztetek
Pizsis kép nagyon édi!
Gratula a 11. foghoz! Nekünk is hirtelen, szinte észrevétlenül jött ki a 11-12. fog és most látszik az ínyénél, hogy kicsit véres, ahogy repesztette a fog. Szegénynek egész nap folyik a nyála durván
Ivás, nálunk nincs vele gond, ha nem vizet kap
Most Kubut vagy gyerekeknek készült italt adok neki higítva vízzel. Így megiszik napi kb. fél litert ebből és van 2X kb. 200 ml tejital, a Mildibé jött be legjobban.
Próbálta valaki már a kakaót???
Mert ma reggel először kapott Lotti kakaót, nagyon bejött neki, 220 ml-t bevágott rögtön. Igazi tejből, 2,8-asból kapta, higítva vízzel, kb. 1/3-rész víz 2/3-rész tej és 2 teáskanál Nesquik kakaópor. Az a baj, hogy a tejital iszonyat árban van és nagyon hamar elfogy, szóval lehet, most már adok tejet is ilyen lájtosan.
Veronika, hát tényleg nem túl sok az a folyadékmennyiség, amit Pálmi iszik, víz helyett mit próbáltál? Hátha más bejönne neki. Bocsi, nem emlékszem már, hogy próbáltál-e valamit.
Vikcy, hú, nem semmi, hogy mekkorát buliztatok
Jó regenerálódást!!!
Én fél 3-ig voltam fent, de csomó pattanás kijött az arcomon, tuti az éjszakázás
Zsuzsu, én is parázok a 15 hós oltástól
Mi 14-én megyünk. Valahol olvastam (másik topikban), hogy jól fel kell tankolni a gyereket vitaminnal az oltás előtt 2 héttel kb. és akkor talán megússza a lázat. Hogy igaz-e, fene se tudja, én amúgy se adok multivitamint Lottinak, de gondoltam rá, hogy beszerzem a cebion multivitamint és adom neki addig. Vagy hülyeség???
Hehe, akkor ezek szerint Konsti se bírta a sisakot a fejecskéjén
A képen látszik, de így is nagyon édes, Ábel meg milyen komolyan néz, hogy sír a tesó, nagyon cuki!!!
Macianyu, jelentkezz, ha már otthon vagy/tok és írd meg, hogy mi volt és persze kép, kép és kéééép!!!!
Már amennyi időd lesz a 2 baba mellett!
Zoli holnaptól dolgozik már sajnos 2 hét után, elég rossz lesz, hogy nem lesz itthon.
Hát ez van, megyek pihizni.