Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánunk mindenkinek:

Timi és Sanyika

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Látom mindenki karácsonyozik, rokont látogat. :wink:
Remélem szépen telnek az ünnepek. Majd gyertek ám az élménybeszámolókkal és a fotókkal! :lol:
Ma még 3 helyre kéne menni, és hozzánk is jönnének, kicsit fárasztó, és nehéz összehozni az alvás miatt.
De szerintem lesz ahová csak kedden megyünk, mert Fecó hétfőn dolgozik :(
További szép ünnepet, puszi!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Elkezdem a karácsonyi képek feltöltését! :lol: Hátha ti is kedvet kaptok!

Kata! Ne is mondd, hogy hány helyre kell(ene) menni, meg hány helyről jönnek! Az alvás miatt mi még a jövő hétre is kitartunk! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Zsuzsu

Köszönöm a névnapi köszöntést, aranyos vagy!

Bettike

Nagyon jók a képek!! Én is csatlakozom hozzád és hoztam egy pár karácsonyi képet:

Kép

Kép

Mi szerencsére nem sok helyre mentünk, csak a nagyszülőkhöz, a testvéreink pedig eljöttek oda, így hozzánk senki sem jött.

Kép

Kép :lol:

Főznöm sem kellett , mert mindkét nap valakinél ebédeltünk. Szóval nekünk nem volt fárasztó a Karácsony.

További Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Hozzatok ti is képeket! Olyan jó nézegetni a babákat a fa alatt.

Éva

Kép

Kép
éva75

Szépek a gyerköcök.Jövök én is képekkel :lol:
Kép Kép Kép Kép

vikcy6
Pákozd

Sziasztok!

Nálunk megállás nélküli a Karácsony, mentünk minden nap, holnap is fogunk, viszont mindenhol ettünk-ittunk, itthon semmit se kellett csinálni :wink:

Na pár szót/képet Lottiról:

Karácsonyfát 24-én reggel látta meg (mi 23-án este díszítettünk, mert 24-én délelőtt már húztunk el itthonról)

Kép

A csillagszóró nem érdekelte egyáltalán :shock:

Kép

Ajcsit rengeteget kapott a végén, de volt benne hasznos is, pelus és törlőkendő + csomó ruha (a mi örömünkre)

Kép
Kép
Kép

Találkozott kutyussal is

Kép

Pörgött 3 napig végig, az alvást megoldottuk minden nap, nem volt gond.

Persze néha már neki is elege volt:

Kép

Nálunk így telt nagyvonalakban, sajnos nincs időm most többre, várom én is a többiek fotóit és élménybeszámolóit!

Ja, kapott egy dömpert, nagy, bele lehet ülni, na azóta azzal közlekedik, úgyhogy tolhatjuk ezerrel :? :lol:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Mi is itthon ünnepelünk, pihenünk, jókat játszunk. A főzésből nem csinálok nagy ügyet, ugyanúgy főzök, mint máskor. Annyiban könnyebbség, h "hosszabb a hétvége" vagyis Bence pár napig nem ment munkába. holnap már megy sajna. :cry:

A fiúknak tetszik, h több figyelem jut rájuk. Úgy tűnik Ábel egyre ügyesebben magyaráz. Egyre több a hang a szó és kevesebb a mutogatás.
Konsti is magyaráz, de nagyon huncut, apja meg olvadozik rendesen. 15 hónaposan tudja már, h az ujja köré csavarhat minket. :wink: :)

Örültek a karifának, Ábel lelkesen díszített. Szeretnénk, ha nem kötnék a karácsonyhoz az ajándékokat, hiszen mindennap van okunk örülni, adni....A motor nagy siker Konstinál, egyenlőre bent használja, ismerkedik vele. Kapott egy műanyag kockát, ami szétszedhető, az oldalaiba pedig állatfigurák illeszthetők. Ez is nagyon bejött. Ábelnél a fakocka és a szőnyegpuzzle a kedvenc.

Bettike!
Nagyon nagy fiú Máté! Ti már kaptatok 15 hós szurit????

Éva!
Tetszik a kék-ezüst fátok!!! Nekünk is kék az idén, csak a csúcs arany, mert abból nincs kék. :D

Áronnak a hajszerkezete is aranyos! Olyan képet mutatsz, ahol a fiúk vannak???? kíváncsi vagyok mennyire hasonlít Áron az ikrekre....

Vicky!
Tündéri Fannika, ahogy örül a csillagszórónak! :lol: :lol: :lol:
én még nem gyújtottam csillagszórót, de jó ötletet adtál, gyújtok ma nekik.....kíváncsi vagyok mit szólnak.

Ildi!
Nagggyon tetszik Lottikirálynő göndörödő frizurája!!!
:lol:
A rózsaszínkabátos képen olyan, mint aki épp verset mond!! :D :D :D

Ti már kaptatok szuriit????

dömper: én zsinórral szoktam húzni és lábbal eltolni... :oops: :oops: energiasporolás. :lol:

[color=red]TÖBBIEK?????????????ÉLETJELKÉPEKET SZERETNÉNK!!!!!!! :wink: :D [/color]
A mi ünnepünk:
Kép Felfedezők

Kép Motoros nagyfiú

Kép Nézd tesó mi van ott?

Kép Ilyen konyhatündérrel könnyű a főzés...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

TÖBBIEK?????? ÉLETJELKÉPEKET KÉRNÉNK!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

De jó, hogy meghoztam a kedveteket! Még több képet!!!!!

Csak egy gyors válaszra ugrottam be. Dec.7-én megkaptuk a 15 hós oltást. A 9. napon belázasodott. 3 napig lázas volt 38 - 38.5. Azon a héten brutál rosszul evett, az éjszakák sem voltak az igaziak. Vagy az oltás, vagy a 4 új fog! :roll: :lol:

Futunk tovább vendégségbe!

(Csak azt nem értem, ha egyikünk sem főz, mert mindenki másnál eszik, az hogy lehet, hisz nem is vagyunk annyian!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!mi is nagyon sok fotót csináltunk, de nem teszem fel mind mert betelik 2 oldal és hülyét kaptok! :lol:
Nekünk elég fárasztó volt a karácsony, Norbi szerintem már sokkkot kapott a végére, mert annyi élmény érte. :roll:
Nem is tudott már mit kezdeni magával, ma is tök nyugtalan.
Annyi játékot kapott hogy megtelne vele egy bolt is. :shock: :D
Lehet a felét el is teszem, mert sokkkk ez neki. Nem tudja értékeni.
Ma dolgozik Fecó :( így ma takarítok kicsit, na de gyoprs dobok pár képet! :lol:
Itthon: Kép
Kép
Kép
Szüleimnél: Kép
Anyóséknál:
Kép
Hangszereket is kaptunk:
Kép
Kép
Dédi mamánál:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.12.28 11:11-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Ja, és mégegy, kaptunk egy MEGABOX-os autót, és örömömre, tök összeépíthető a korábban kapott kockáinkkal. :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Karácsonyi teríték, nem az érdemem:
Kép

Apósomék fájával:
Kép

Itthon szétrámolta a bőröndjét. :)
Kép

Kép

Kép
szöszke

Elég jól utaztunk oda is, vissza is, volt néhány konfliktus, a szokásosak. Mit egyen, miért nem megy még, stb. :evil:
Sajnos cigifüst is volt, szerencsére Gergő nem sokat érzékelt belőle.

Szuri: nekünk elvileg még egy himlő elleni is kellene, de nem vittem el egy hónapja rá, mert nem akartam, hogy elkapjon valamilyen betegséget a gyerekek közt, főleg most, influenzás időben.
Viszont nemsokára el kellene vinnem méretni, és akkor elmondják majd, hogy mikor vigyem 15 hós oltásra.

Lkata, nagyon jók a képek, szép ajándékokat kapott Norbika!

Éva75, Áron nem próbálta az asztalról lerántani a fát? Mi idén kénytelenek voltunk íróasztalra tenni. :) Apóséknál a földön volt...folyamatosan felügyelni is kellett Gergőre. Sajnos a házuk sem gyermekbiztos, úgyhogy inkább kínlódás volt, mint kikapcsolódás...egy embert folyamatosan lekötött. Itthon nem kell a nyomában lenni, mert bababiztosak a dolgok.

Az adományozásról: ötletgazdáink (apósom és élettársa) sajnos nem tudták betartani, hogy senki nem ad semmilyen ajándékot, úgyhogy nagyot csalódtam, mert végre kiszállhatott volna a család a kényszerajándékozás körforgásából.

Kép
szöszke

Sziasztok!

Úgy látom jól telnek az ünnepek! :)
Én sajnos olyan dinka voltam, hogy elfelejtettem elővenni a fényképezőgépet...

Viszont ismerős egy pár ajándék :D Úgy látom a hintaló máshol is menő, Pálmi is kapott egyet, miután mindenen hintázott, amit csak talált itthon és volt benne hajlat :lol:

Éva,
olyan laptop-ot kaptunk mi is :) és a levehető tetejű formabedobó is ismerős, azt meg az unokatesó kapta (20 hónapos).

Bettike,
nagyon cuki Máté, micsoda kék szemek! :) A 15 hós oltásra egy másik fórumon mondtak nagyon rosszakat :? Valószínű attól volt a láz, azt hallottam eléggé megviseli a gyerkőcöket :(

Vicky, Ildi,
nagyon cukik a lányok! :) Csillagszórózás nálunk még Pálmi szülinapján volt, neki tetszett! Legalábbis nézte :lol:

Zsuzsu,
látszik a képeken, hogy mennyire élvezték a fiúk! :)

Nekünk kicsit vegyesen sikerült a karácsony, szinte minden napra jutott valami kis feszültség, ha épp nem nálunk, akkor ott ahova mentünk, vagy a vendégek között, akik hozzánk jöttek... valahogy most mindenki elég feszült, úgy figyeltem meg...

Kép

Kép
sz.veronika

Szöszke,
mi a járókába tettük a fát :lol: Egy ideje már úgyis csak a ruhák tárolására használom, Pálmi már vagy 2 hónapja tuti nem volt benne :lol: De így legalább nem tudta lerántani, ezért is tettük oda.

Nálunk senki nem szólt semmit, hogy 14 hónaposan még nem megy Pálmi, bár a párom egyik unokatesójának a gyereke 9 hónapos és ott járatta kézenfogva, láttam, hogy furcsállja. A párom mondta neki, hogy nem szabad járatni, kicsit cikin jött ki, mert olyan volt, mintha okoskodna.

Látom nálatok se volt az a felhőtlen kikapcsolódás, hát nálunk sem, na majd talán ezen a héten a csütörtök-péntek-szombat nyugi lesz.

Kép

Kép
sz.veronika

Ja és hát a lényeg lemaradt, Gergő tündéri ahogy csomagol! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Cukik a képek nagyon, látom, minden baba jól érezte magát!

15 hós oltás, mi január 14-én megyünk. Kicsit tartok is tőle, mert ez állítólag nagyon megviseli a babákat és nagy a valószínűsége, hogy lázas lesz, nyugtalan stb. Remélem nálunk nem így lesz!!!

Ajándékok, nálunk a dömper a menő, de tegnap Zoli bátyjától kapott egy sátorfélét, már fel van állítva nálunk, de így se fértünk el, hát még most :? Én egy részét elteszem az ajcsiknak, szerintem nem jó, ha túl sok van körülötte, mert nem érdekli, nem figyel fel rá, csak elvész a sok játék közt.

Karácsonyfa, még nem rántotta le hála, nálunk így van:

Kép

Nyúl fel a díszekért, a szaloncukit megkóstolta és azóta le akar szedni egyet-egyet :lol: De nagyon figyelünk, hogy ne legyen gond.

Vendégség, Lotti imádta, pörgött ezerrel, nálunk nem volt gond sehol, egyik családnál se, hála.

Ma megjártuk a Westendet. Hát senki ne menjen bevásárló központba, ha teheti! :shock: Nagyon durva, tömegnyomor volt. Lotti élvezte, mert minden csillogott-villogott, de mi Zolival kivoltunk, mire végre hazaértünk.

Szilveszter??? Ki mit csinál???
Mi végül mégiscsak elvisszük Lottit anyuékhoz, ott fog aludni, nálunk meg lesz egy kis züllés :lol: 8) Remélem Lotti bírni fogja!

Na dobok még fel képet:

Kép ezt a sátrat vagy mit kapta

Kép kutyázott, azaz én kutyáztam, Lotti nézte messziről :lol:

Kép ilyen sapit kapott, nagyon édi

Na jó, ennyit rólunk, most megyek, mert Lotti mindjárt ébred.

Kép

Kép
nusildi

Jaj de ügyi voltam, most látom, feltettem a kutyás képet még egyszer, na megveregetem a vállamat :lol: Kicsit meg vagyok menve már, nem ártott volna Lotti mellé feküdnöm kicsit :wink:

Kép

Kép
nusildi

Ildi, nagyon aranyosak a képek!
Tegnap voltunk az Aréna plazában moziban a nővéremmel (Avatar 3d-ben), annyi embert én még életemben nem láttam egy helyen, mint ott! Nem csodálom, hogy kikészültetek, hihetetlen nagy tömeg volt.
Az volt az érzésem, hogy nincs is gazdasági válság.

Szveronika, Gergőt is próbálták kézen fogva vezetni...természetesen teljesen sikertelenül. Ő az első ilyen gyanús mozdulatnál igyekszik leülni. :D

Kép
szöszke

sziasztok
hoztam egy pár fotót,reagálni majd holnap fogok
Kép segitek fát disziteni
Kép igy néz ki a fánk
Kép ez mind az enyém?
Kép hol a kajám?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildi,
édi a sapi! :D

Szöszke,
mi 31-én délután megyünk megnézni az Avatart :) Jó volt?

Pálmi már megy egyébként ha kézen vezetik, sajnos anyukám csinálgatja néha, pedig tudja, hogy nem szabad... Viszont egyre ügyesebben megy térdenállva, nem is baj, hogy ezzel kezd, nem rögtön a lépegetéssel, így nem tud olyan nagyot esni :) Pár térdenlépés után előreesik négykézlábra.

Timirosicka,
gondolom a sok kis labda nem sokáig maradt úgy egyben a sátorban :lol: Legalábbis nálunk széttúrja-szétdobálja egy perc alatt :)
Nagyon cuki a "hol a kajám?" kép! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Timike...a ti képeitek is aranyosak!Nagy fiú már Sanyika! :D
Sanyika is jó húsban van. :lol:

Ildi ez a sapi tényleg nagyon cuki. :D Szupi sátort kapott Lotti.

Szöszke....és a család aki kapta az adományt mit szólt???
Gondolom tök meglepődtek. :D Nagyon szép dolog.
De írtad hogy anyósodék azért ajándékoztak. mit kapott Gergő?
Nagyon aranyos a bőröndös kép.

Képzeljétek, Norbi nem akarja hogy etessem. 2 napja csak úgy hajlandó enni ha ő is foghat egy kanalat és
turkálhatja az ételt. Ma még engem is megetetett. :lol:
Most tuti hízott is, mert olyan kis kerek és jó nehéz a segge :roll:

Már kezd kialakulni az ízlése, pl. a zöldborsót, tökfőzeléket már nem szereti :( Kedvence a husileves és a rakottkel,
ja és imádja a halas babakaját :D Pedig rém büdi. :?
Nektek mi a kedvenc és mit nem szeret a kicsi????

Kép
Kép
lovaszkata

Ja, és a nagy hírünk: Van már 10 foga Norbinak!!!! :D

Kép
Kép
lovaszkata

LKata, nálunk tulajdonképpen nincs kedvenc kaja, mert Lotti valamikor megeszi a "kedvenc" kajáját, valamikor rá se néz :? Pl. a céklás-krumplis-csirkehúsos pépet ma úgy bezabálta, hogy csak néztem, a tökfőzeléket csirkehússal és a karalábéfőzeléket is nagyon szereti, de van, amikor még egy kanállal se eszik meg belőle :shock: De ezeket lehet kedvencként említeni. A sütőtök is bejön, de talán a legjobban az én rakott tésztám, sima darált húsos-sűrített paris alap, rétegesen a kifőzött tésztára, tetejére fokhagymás tejföl, sütőbe be, na ezt imádja.

Én nem engedem, hogy egyedül egyen kanállal :oops: Szerintem szeretné, viszont úgy gondolom, hogy full maszatolás nélkül nem menne, nálunk viszont már nincs etetőszékezés, mert abban nem eszik. Neki közben mennie kell, tévéznie, játszania, nem ül meg a seggén :? Szóval így a szobában kenne össze mindent, ezért tavaszra hagyom a saját kézzel történő kanalazást szerintem.
A túró rudit eszi egyedül vagy bármit, amit kézzel tud. De Lottit nem zavarja, hogy én etetem, eszik így is rendesen.

Gratula a foghoz, de nem ennyi volt neki eddig is? Valahogy 10-re emlékszem. Lottinak is ennyi van :wink:

Csajok, van/lesz új évi fogadalmatok???

Mert én most itt megzabáltam 5 db szaloncukrot :oops: :lol: Anno úgy fogytam le, hogy 18 óra után már nem ettem SEMMIT. Aztán ez változott kb. 3 hónapja és híztam is 2 kilót :shock:
Szóval most azt gondoltam, hogy megfogadom, hogy újra nem eszek 18 óra után, sőt tornázni is elkezdek, a Béres Alexandra dvd-t, bár Lotti mellett nem tudom, hogy hogyan lehetne, de lehet, beszáll majd ő is :wink:
+ gondoltam, megfogadom, hogy elmegyek mindenféle dokihoz, pl. rákszűrésre kéne menni, az állkapcsom, a fogaim, tüdőszűrés se ártana...

Hát ennyit mára, úgy látom, pangás van.

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok,

nekünk már az 1 éves állapotfelmérésen mondta a védőnő, hogy eszik-e már egyedül kanállal :shock: Persze azóta sem eszik, volt pár próbálkozás, csak olyannal, ami nem maszatol, pl. főtt répa darabok. Ha viszont már akarná egyedül, akkor hagyni kéne szerintem egyszer-egyszer próbálkozni, olyannal ami nem baj, ha kimegy, akár esetleg két étkezés között, hogy ne az evés rovására menjen.

Ildi,
a szaloncukrot ne is mond, egy tonnányit megzabáltam az ünnepek alatt :lol: Sajnos mostanság amúgy is nagyon rákaptam az édességre, aminek Pálmi is kárát látja, mert ha eszem, persze ő is kér, és kap is. És ha az apja eszik abból is kér, és ha a nagymama abból is :?

Persze Pálmi mindenből kér, amit mi eszünk, nemcsak az édességből, de mivel mindhárman eszünk édességet is, így sűrűn kap azt is :roll: Valahogy le kellene szoknom róla nekem is, terhesen meg még utána is egész sokáig egyáltalán nem ettem, most 2-3 hónapja kaptam rá :roll:

Kata,
gratula a 10 foghoz! :) Pálminak most tört ki az 5-ik csücske :)

Pálminak még nincs favoritja, nagyjából megeszik mindent, bár néha-néha nála is van, hogy mégsem akar megenni valamit...

Meg sokszor elfordítja a fejét, mikor kezdeném etetni, de ha sikerül hozzáérintenem a szájához és megérzi az ízét, akkor utána már tátja a száját :shock: :D

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Lehet csatlakozni hozzátok? Kisfiam, Erik 2008. októberben született.
regkov

sziasztok!

Nagyon pihen a topik, bizos mindenki vendégeskedik. :wink:

Regkov...üdvözöllek nálunk! Igen, persze csatlakozz. :D Mesélj magatokról!
Mikor született a kisfiad, hány kg-val, most hány kg?Mi a neve? Megy már?...stb.
Első baba?

Ildi...eddig 9 foga volt Norbinak és 3 hónapig nem is jött ki a 10. :roll: Pedig eddig mindíg duplázott :wink:
De most nagyon beindult a dolog, mert alul is nagyon duzzad az ínye.
A kaja akkor nálatok is változó! Sokszor nem tudom mit főzzek, amit mi is és ő is megeszünk :roll:
Most külön főzök neki,egy kis finomfőzeléket, mert mi csülkös korhely levest fogunk enni, tegnap csináltam. :D Fini lett!
Mi etetőszékben eszünk, de néha nekünk is kell a Tv vagy éneklek, vagy plussz kanál, tányér hogy
közben ő sem unatkozzon :roll: Nagyon nem bír megülni a seggén.

Fogadalom: Hááát, ne is mondjátok, nekem is azt kéne megfogadni hogy fogyok 10 kg-ot :? Mert így nem jöhet a baba. :(

Mennem kell, ki akarom vasalni a ruhákat ne maradjon jövőre. :wink:

Mindenkinek Jó szilveszteri ünneplést! Mi csak anyósékhoz megyünk délután, de szerintem a kicsi miatt hazajövünk
max 8-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

[color=red]
"Nem kívánok senkinek se
különösebben nagy dolgot.
Mindenki, amennyire tud,
legyen boldog.
Érje el, ki mit szeretne,
s ha elérte, többre vágyjon,
s megint többre. Tiszta szívből
ezt kívánom."
[/color]

(Kányádi Sándor - Csendes pohárköszöntő újév reggelén)

Kép Hangolnak a zenészek :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mindenkinek nagyon boldog 2010-es évet kívánunk!!!

Kép

Lotti&Ildi

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Mi is itthon szilveszterezünk a gyerekekkel és még Anyukámék jönnek át, egy kicsit kártyázunk, beszélgetünk, tüzijátékozunk (a gyerekek már reggel óta azzal nyúznak, hogy mikor lesz már tüzijáték??), kölyökpezsgőzünk.

Áron is velünk bulizik, egész nap szaladgál, meg sem áll, nagyon édes, csak éjszaka még mindig szörnyen alszik. Van olyan, hogy 12-től 3-4ig nem hajlandó visszaaludni, csak dumál a sötétben és játszani akar :( :( :twisted:

Zsuzsu, Szöszke, Ildi, Lkata, Veronika, Timi, és a többiek!
Nagyon jók a karácsonyi- szilveszteri képek!!! Minden baba egyre csak gyönyörűbb!!!

Most el is köszönök, majd csak jövőre jövök már.
Mindenkinek nagyon boldog, békés új évet kívánok!!!!

Kép

Kép

Éva

Kép

Kép
éva75

Boldog új Évet! :)

Végül szilveszterre átugrott hozzánk néhány barát, ettünk virslit, koccintottunk, de aztán korán leléptek, mert mentek bulizni :) Mi meg édeshármasban maradtunk itthon. Pálmi 12.45-ig fent volt, addig nem tudtam elaltatni a petárdázástól :? Úgyhogy ő is fent volt éjfélkor velünk :)

Éva,
hű, az rossz lehet, hogy éjjel ennyit fent van...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Hát eltelt a Szilveszter is, én már 11kor aludtam, mert rosszul voltam a tiramisutól, nagyon görcsölt, ment a hasam és nagyon kikészített, így még az éjfélt sem vártam meg, örültem, hogy alhattam.

Veronika

Nem semmi meddig bírta Pálmi!!! Áron már 9 után elájult, de aztán fél1-től kezdte a megszokott keléseket :cry:
De különben nem is olyan rossz, már szinte megszoktam és csak úgy pattanok ki az ágyból, amikor kiabálja nekem:" Anya !!! Ci-ci!!!" ez az jelenti, hogy szopizni akar :lol: :lol: Olyan kis okos, nem tudok rá ilyenkor haragudni és inkább odaadom a cicit.
Már próbáltuk, hogy a férjem ment hozzá, de akkor kb. 50x kiabálta, hogy "Anya, Ci-ci" úgyhogy inkább megkapta, amit akart, mert felébredt a többi gyerek is a kiabálására.

Szöszke
Nagyon jók a böröndös képek!
Áron néha próbálja letépni a fát az asztalról, de eddig még sikerült megakadályozni.

Zsuzsu
Helyesek a kis zenészeid!!
A ti fátok is szép volt! Mi kb. 9 éve vettük ezt a műfenyőt és a díszeket hozzá az Ikeában, azóta ezek vannak. Én sajnálnám a kivágott fákat és így még pénzbe se kerül a fa, egyszer kellett megvenni :lol:

Ildi
Hogy bírta Lotti nélküled az éjszakát?

Már Anyukám is ajánlgatja, hogy bevállal egy éjszakát Áronnal, hogy végre aludjak egyet, de még sajnáltam odaadni, annyira cicifüggő, nem tudom mi lenne vele cici nélkül.
Igaz Anyukámat imádja, egész nap azt mondogatja: " Tá-tá, Mama", mármint, hogy menjünk a Mamához és nála egyből elalszik az ölében..
Jók a ti képeitek is! Édes a kutyus!

Lkata
Norbi meddig bírta a bulizást?

Gratula a 10. foghoz! Nekünk 8 van már egy jó ideje, nem akar kibújni a többi, de majd csak előbújnak.

Hoztam egy képet az én kis "cicifüggő" fiamról:(akire már egy hajnyírás is ráférne, de még nincs szívem hozzá.....)

Kép

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok

és B.Ú.É.K. még egyszer mindenkinek!!!

Kinek hogy telt a Szilveszter?

Éva, nagyon édes Áron a cicin :lol: Nem semmi, hogy így mondja, hogy anya-cici :wink: Az éjszakai kelés miatt nem irigyellek, az kemény, remélem hamar túllesztek rajta és Áron is rájön, hogy este aludni kell, nem játszani :lol:

Na pár szóban a mi tegnapunk...

Lottit 7-kor átvittük anyuékhoz, ott megfürdettük, felöltöztettük pizsibe, aztán megcsináltam neki a tejitalt, mert most nem volt cici ott (azon ált. be is alszik) és elköszöntünk tőle és eljöttünk.
Paráztunk, hogy mi lesz, mert Békásmegyeren nagyon durván petárdáznak, tüzijátékoznak, durrantanak Szilveszterkor, de nem csak éjfélkor, hanem már elkezdik este. Szóval ez bennem volt végig, de itthon nagyon jól elvoltunk, hozzánk húgom jött és a barátja, így 4-esben züllöttünk :lol:
Éjfélkor viszont a koccintásra odahoztam Lottika kis otthoni gyűrött naciját és azt szorongattam, aztán végig nálam volt, míg le nem feküdtünk, kemény fél 3-ig bírtuk 8) A nacijával a kezemben aludtam el :oops: Nagyon hiányzott a kis manó!!! Persze megbeszéltük anyuékkal, hogy ha zűr van, bármi is, majd csörögnek, de aztán elaludtam, egészen 9-ig. Jó furi volt, hogy amikor felkeltem (többször is), sosem volt ott Lottika. Aztán anyu reggel írt egy sms-t, hogy Lotti egy igazi kisangyal, ekkor már nem izgultam. Átmentünk érte fél 11 körül. Namármost, Lotti szalad ki a szobából, meglát, megörül, odafut, és fut tovább :shock: :? :? Nagyon rosszul esett, esküszöm, bántott a dolog. Persze örültem, mert anyu mondta, hogy csodásan viselkedett, egyszer se sírt, még csak nem is hüppögött, 21 körül aludt el és a petárdázásra se kelt fel, pedig állítólag ilyen durva durrogtatás még sose volt, mint most :shock: Szóval örültem, hogy ilyen szuper belevaló kiscsajom van, de azért legbelül "fájt" egy kicsit... na értitek, ugye?

Ma aludtunk 14-16-ig Lottival egy nagyot a nagyágyban :lol:

Ennyi van velünk.

Hétvége pihi, holnap vásárlás, ennyi.

Na írjatok, hogy nálatok hogy telt, petárdázást hogy viselték a babák (már ahol volt petárdázás), meddig voltak fent,
Vera nem semmi, hogy Pálmi is milyen jól bírta :lol:

Jaaaaaaaaaaaa, képzeljétek, ma vettem észre, hogy Lottinak kijött a 11. és a 12. foga :shock: :shock: :shock: Az alsó rágófogak, egy-egy, asszem az ötösök. Durva, bár nem csodálkozom, mert a dokink kb. 2 hónapja mondogatja, hogy meg van duzzadva az ínye nagyon.

Zsuzsu, nagyon cuki a kép, amit feltettél, a kis kópék :lol:
Na nálunk ezt a sapit nem bírta elviselni Lotti a fején! :roll:

Egy kép még búcsúzóul, hát tesóm hozott ilyen kis papír kalapot, Lotti nem bírta a fején elviselni, pedig tök cukin állt neki :lol:

Kép

És most jut eszembe, bocsiiii :oops: regkov, szia, persze csatlakozz bátran, írj pár szót rólatok, akár képet is dobhatsz fel! Merre laktok?

Léptem tényleg...

Kép

Kép
nusildi

Hellóka!

Nagyon édesek Zsuzsu fiai és nagyon jó ez a szilveszteri kép Ildi! :D
Áron a cicin az egyszerűen csúúúcs! :lol:

Ilyenkor irigykedem kicsit! :D Olyan jó hogy szoptattok még!Az éjjeli keléseket sajnálom, az borzalom lehet! :(

Ja, amúgy B.Ú.É.K! :lol:

Mi amint már írtam anyóséknál vacsiztunk, eljöttek Fecó unokatesójáék így megfűztek, ha visszatudnánk jönni, mikor a kicsi elaludt az jó lenne :lol:
Hazahoztuk Norbit, fürdött, evett, leraktam aludni fél 9 kor. Anyukám vigyázott rá. Bár egyszer sem kelt fel.
Mi meg anyóséknál voltunk hajnali 3-ig, fél órára laknak így gyalog jöttünk haza 3/4 4 kor feküdtünk le, Norbi 6-kor
kelt...gondolhatjátok hogy kivoltam :?
Még most sem pihentem ki magam. Holnap jönnek a barátnőmék, ma takarítanom kell, és van egy torta rendelésem is.

Szilveszter este pizsiben:
Kép Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!!!!

Mindenkinek mégegyszer Boldog új évet kivánok!

Nálunk jól telt a szilveszter.Fanni mamánál aludt mi meg nálunk buliztunk.Heten voltunk bár a végén már csak hárman buliztunk de reggel fél hétig nyomtuk. :lol: Én eléggé be is csiptem. :oops: De fél kilenckor már nem aludtam.Menni akartam Fanniér.Neki elég nyügös estéje volt sajnos igy utólag tudtam meg.Anyu mondta hogy éjfélig nagyon nyügös volt szegényem.Mondjuk most egy jó darabig nem vágyom majd bulizni mert szerintem egy hét is kevéds lesz hogy kipihenjem. :D

Aranyosak a képek. :D

vikcy6
Pákozd

Sz.veronika, azóta már láttad te is a filmet. :) Mi megint meg fogjuk nézni. :wink: Nagyon tetszett.

Lkata, végülis abban a faluban nem találtak szegény családot, úgyhogy a Caritasnak adakoztak... Jobb lett volna egy szegény család. Mert az biztosan hozzájuk jut. Képzeld, a masszőröm ;-) mesélte, hogy ők egyszer küldtek használtruhát egy szervezethez, amibe tettek felbélyegzett válaszborítékot, hogy küldje vissza az illető, ha megkapta a ruhát...természetesen még ma is várják, hogy küldje nekik valaki. :(
Nem anyósom (tudod, ő meghalt 2002-ben), hanem apósom élettársa. Gergő egy járáskönnyítőt kapott (autó), plüss állatot (most már fogunk szólni, hogy köszönjük, elég volt a plüssökből), meg szép, de sajnos még nagy (86-os) ruhákat. Szerintem csak nyáron lesz jó rá.
10 fog? ez igen :)
Milyen fogkrémet használtok rá?

Ildi, és akkor hogy eteted Lottit, ha nem etetőszékben? Ölben, vagy hogy?
Különben mi is nagy közelharcot vívunk Gergővel, mert most az a nyerő, hogy feláll az etetőszékben, de mi szörnyen kegyetlenek vagyunk, mert nem engedjük. Jobb esetben kérésre leül (ekkor persze jól megdicsérjük), rosszabb esetben kihúzzuk a lábát és popóra huppan. Evés csakis az etetőszékben történhet. Tegnap szakaszosan bőgött szegénykém. De ez van. Rendet kell tanulnia. Főleg, ha később szeretnénk étterembe menni hármasban. :)
A Suttogó mit mond erre a helyzetre vajon? Kölcsönadtam 3 hónapja...:roll:

Újévi fogadalom, vagyis változtatás: abbahagytam a szoptatást. Kíváncsi vagyok, mikor áll helyre a hormonháztartásom...

Szilveszter: Gergő áthányta magát az új évbe... :shock: A sütőtököt és a banánt szépen kiadta a himnusz kellős közepén. Úgyhogy az első fél órát pelenka, pizsama mosással, hánytatással töltöttük.
Azóta kutya baja a kölöknek...valószínűleg az volt a baj, hogy túl későn nagyon sokat evett...
Mondtuk is, hogy mi ittunk és Gergő hányt. :D:D

Regkov, üdvözöllek én is. :)

Éva, napközben mennyit alszik Áron?
Hűha, Áron nem kispályás (anya, cici). :) A többi gyerekednél volt ilyesmi?
Mi nyáron átállítottuk az éjjeli cicizést teázásra, és kb 1 hónapja már éjjel sem kér inni. De leggyakrabban akkor volt ilyen éjjeli cici-kunyerálás, amikor napközben nem evett-ivott eleget.

Zsuzsu, Ildi, édesek a szilveszteri képek!

Kép
szöszke

Hja, és BÚÉK mindenkinek!!!

Kép
szöszke

Szöszke....háát, remélem ez volt az uccsóhányásotok az évben! :wink:
Na, plüssökből nekünk is van elég :roll: Meg egyébként is nagyon sok játék van, el is tettem néhányat, majd később előveszem.
Húú, mi már 86-os ruhákat hordunk, sőőt, én vettem neki 92-es kertésznadrágot, és nem is olyan nagy :shock:
Majd 2 hét mulva megyünk mérésre.Biztos sokat nőtt Norbi.
Na és Gergő nem kéri a cicit? Adsz neki mást helyette?Úgy értem, tápszert?

Norbi még kéri a tápszert napi 2x, reggel 2dl-t, este 2,5 dl-t.
Többieknek(akik tápszeresek) hányszor adtok tápszert?
Védőnőm szerint már nem is kell 2x adni :roll: de ezzel nem igen értek egyet.

Kép
Kép
lovaszkata

CSAJOK![
b]MACIANYU MÁR MEGSZÜLT? UGYE????
Mert úgy tudom 30-án császározták, nem?

Húúú, de izgi, remélem jelentkezik hamarosan! :lol: [/b]

Kép
Kép
lovaszkata

Szöszke

Lorena ugyanilyen cicifüggő volt, állandóan jött utánam és kérte a "didit", ő így hívta, 18 hónapos volt, amikor elvettem tőle a cicit, mert már terhes voltam az ikrekkel és féltem, hogy így nem jut nekik elég tápanyag.
Az ikrek maguktól szoktak le a ciciről kb. 10 hónapos korukban.

Áron nappal már csak 1x alszik, olyankor kb. 1,5-2 órát.
Tudom, hogy azért kel ennyiszer éjjel, mert adom neki a cicit, de hát gyenge vagyok... :roll: :roll:
Amúgy szerintem eleget eszik-iszik nappal, szerintem már csak megszokásból kel fel.

Gergő hogy reagált a cicimegvonásra? Nem keresi? És nem durrantak be nagyon a melleid? Borogatod, vagy mit csinálsz vele?

Sajnálom a hányást :cry:

Lkata
Tényleg, már biztosan megszült Macianyu, majd biztosan hoz híreket, ha már otthon lesznek.
Nagyon cuki a pizsamás Norbika!!

Vikcy
Szegény Fannika :( De azért biztosan nem viselte meg annyira a távolléted. Örült neked, mikor mentél érte?

Ildi
Megértelek, én is voltam így sokszor a gyerekekkel, ha sírt másnál az volt a bajom, mert sajnáltam, ha meg nem hiányolt, akkor meg az fájt. Nekünk semmi sem jó :roll: :lol:
Édes Lottika a kis sapiban!

Képzeljétek, még 23-án találtam egy nagyon rossz állapotban lévő spánielt, pár napig itt volt nálunk, aztán átvették a spánielmentők, de szegény nagyon rühes volt, szemei, fülei iszonyatosan be voltak gyulladva. Erre tegnap este 10kor kaptam egy sms-t, hogy olvasták a neten a hírdetésem (mert ott kerestem a gazdiját), és az ő rokonuké a kutyus. Reggel fel is hívtam őket, de közölték, hogy nekik nem kell a kutya, nyugodtan meg is tarthatom és ez a falu polgármestere volt! Hát olyan mérges voltam rá, azzal magyarázta a kutya rossz állapotát, hogy az anyukájáé a kutya és már nagyon idős a néni és nem tudta gondozni..... és különben is ők is úgy találták nyáron és "ugye a befogadott kutyával nem törödnek annyira". Erre csak az jutott eszembe, hogy az örökbe fogadott gyereket nem kell orvoshoz vinni, ha beteg??? Na de nem fárasztalak benneteket tovább...

Éva

Kép

Kép
éva75

Zsuzsu

Még az jutott eszembe, amit a múltkor kérdeztél. Áron nem a fiúkra hasonlít, hanem tiszta Lora, mintha ikrek lennének. Majd keresek Loráról régi képet.

Kép

Kép
éva75

Lora kicsinek:(sajnos akkor még nem volt digitális fényképezőnk)

Kép

Kép

Kép

És Áron:

Kép

Kép

Lehet, hogy nem annyira jól látszik a képeken, de nagyon hasonlítanak egymásra.

De most már eldugulok, az egész topik velem van tele :oops:

Kép

Kép
éva75

Sziiasztok!!

Szenzációsak a képek, hihetelen, hogy már ekkorák a 2008. szeptember-októberben született gyermekek!!!!

Bettike!
Köszi a szuris infót, mi szerdán megyünk. Kicsit parázok, mert ettől az oltástól anno Ábel is belázasodott.

L.Kata!
Mennyire tetszenek Norbinak a hangszerek?? Én is gondolkodtam már rajta, bár így is hangzavar van nálunk. :lol:

evészet: emlékszel én sokat panaszkodtam az evésre. Most ott tartunk, h zabál... :oops: Főleg, ha apuci eteti. Mindent megeszik, de amikor elég, azt határozottan jelzi. A fa etetőszékben hintázott, így most a szék részben ül a padlón, a lábunkkal tartjuk az ülést, h ne másszon el vele. Ha kapja az ételt nincs gond, de ha nem vagyunk elég gyorsak nyafi van.

önálló kanalázás nem hozza egyenlőre lázba, de nem is bánom.

tápszer: napi kb. 8 dl lecsúszik (3 részletben) , 40% tápszer, a többi tej. Vízet kb. 50ml/nap és persze gyümölcs......
Szerintem nem baj, ha még tápszert kap!!

Holnap jön hozzánk a védőnő, kíváncsi leszek Ő mit mond!! :wink: :)

Timi!
Nagyon vagány Sanyika, főleg az utolsó képen!! Nekünk is ugyanilyen sátrunk van, igaz a mienk a kertben "lakik" :lol:

Ildi!
ne hidd, h Konsti eltűrte a kalapot a fején!! :lol:

Kép

Nehéz lesz az elválás a babáktól, én már csak tudom.....(Ábel holnaptól megy oviba 3 hét után, kemény lesz. nekem és nem neki, Ő már várja nagyon)

Éva!
Engem meggyőztél!!! :lol: :lol: Áron és Lorena, mint két tojás....!!!! :lol:
Nagyon aranyosak a tüsihajú kisfiúk, de vannak akiknek a hosszabb haj nagyon jól áll. Ilyen Áronod és Ábelem is. én nem vágnám még le Áron haját, annyira aranyos így!!!

fenyő: elhoztuk a műfenyőt anyósomtól, de Ábel annyira odavan az igaziért, h vettünk egy gyökeres fát. remélem sikerül rendben kiültetni.

Szilveszter: itthon voltunk, semmi különös. Amikor a srácok elalutak kicsit romantikáztunk. odakint szakadt az eső, így elmaradt a koccintás a szomszédokkal. petárdázás, tűzijáték az volt, de szerencsére a redőnyünk szigetel és aludtak a fiúk.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok !

Először is köszönöm a dicsiket! :oops: :D

Másodszor kibújt Norbika 11.foga, alul :shock: :lol: ez gyors volt! :lol:

Éva....húúú, szegény spániel :( nagyon dühít hogy így elhanyagolják :evil: mert nekem is spániel van.
Nagyon okos, aranyos állatok és imádják a gyerekeket.
Bár ismerek hamisat is, de az én kutyám egy bárány lelkű. :D ami igaz, hogy sok gondozást igányel a szőre, szeme,
izületeire oda kell figyelni. Az én Lizám is gerincproblémás, nagyon érzékeny a hidegre....de én vállaltam. Kicsit sajnálom is hogy nem tudok sokat vele lenni mióta megvan Norbika. :oops: :roll:

Húúúú, nagyon hasonlít Lorára Áron! :shock: :D Aztiii!
Édesek!

Zsuzsu...Norbi imádja a hangszereket, főleg a xilofon(így írják???) tetszik neki! Rendesen az ütőjével ütögeti. :lol:
De a ritmusérzéke is nagyon fejlett. Bármilyen zene szól ő táncol, tapsol, ritmusra. :D
Köszi a tápszeres választ.
Hát igen itt az ovi újra, biztos eleinte nehézkes lesz visszaszoknia Ábelnek.

MACIANYU! REMÉLEM MÁR JÓL VAGY ÉS CSODÁLATOS,EGÉSZSÉGES KISLÁNYT SZÜLTÉL!!!!
VÁRUNK VISSZA! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Lkata, szerencsére nem kéri a cicit Gergő. De még csak utalás sincs rá, hogy hiányozna neki (pl.nem nézi a cicimet). Nem tápszerezzük, mert egyáltalán nem vagyunk híve a por alapú táplálásnak, és végtelenül gyanakvóak vagyunk ezeknek a tápszereknek az egészségességét illetően. Tudod, tehéntej-alap, ami nálunk nagy mumus. :)
Helyette házi készítésű gyümölcsleveket, kamillateát, vagy vizet adunk, és Gergő elég sokféle ételt eszik már, úgyhogy nem aggódom. Lehet, hogy lecsesz majd a dokink, de kötve hiszem, mert úgy vettem észre, hogy ő is tehéntej-ellenes. :D (allergológus is, látott már pár csúnya dolgot. A múltkor pl. a májról beszélt le, amit a magas (?) vastartalma miatt szoktak javasolni...csakhogy a legerősebb méregtelenítő szerv, ezért aligha hasznos).

Éva75, nagyon aranyosak a gyerekek, tényleg, mintha ikrek lennének!
Éjszakai cicizés leszoktatása: azért nálunk is elég hosszú folyamat volt, nem ment egyik napról a másikra. És persze a lustaságom is közre játszott, mert egyszerűbb volt cicire vágni a gyereket, mint pl. teát csinálni. :? Ősszel könnyebb volt, mert este megcsináltam a tea adagot (natúr kamilla tea, nem édesen), és a konvektoron tartottam. Melegen sokkal elégedettebb volt vele. Így rájöttem, hogy nem is a cici kell neki, hanem csak egy meleg ital, és egy kis simogatás. :D
Eddig még nem durrantak be a cicik, ebből is látszik, hogy nem sokkolta a testemet az elválasztás. :shock: Október 22-től 2-szer kapott: hajnalban 4-6 óra körül, este meg 8 óra körül. Dec. 03. óta pedig már csak hajnalban szoptattam.
De szerintem lelkileg kell megérni rá. Ha te jónak látod, akkor nyugodtan szoptass lelkiismeret furdalás nélkül! Ha egyszer elszántad megad, hogy márpedig éjjel nem lesz szopi, akkor tutira úgy is lesz! Addig kár rágódni rajta. :)
A spánit nagyon sajnálom...kínszenvedés lehet begyulladt szemekkel és füllel.

Zsuzsu, Gergő ugyanígy próbálja lemarni magáról a rendes sapiját. :D
De jó, hogy Ábel várja az ovit.
Haj: én is nagyon szeretem a göndörödő fürtöket, ezért nem is vágtuk még Gergő haját, de a férjem már szeretné levágni neki. Még várunk vele kicsit, lehet, hogy csak nyáron, a melegben majd.

Kép
szöszke

Szöszke,
nagyon jó volt a film, mi már újra is néztük tegnap :) De végül még jó, hogy nem kaptunk jegyet elsőre az eredeti nyelven beszélőre, így másodjára viszont már tudtam miről szól. Elég nehezen volt érthető angolul számomra sokminden, pedig elég jól tudok és nagyon sokszor nézünk filmeket angolul.
Viszont másodjára fedeztem csak fel, hogy tulajdonképpen milyenek is ezek a lények, nem akarom ellőni, hátha más is még meg akarja nézni :)

Éva,
hát tényleg milyen egyformák!!! Én is reménykedem, hogy Pálmi tesója hasonlítani fog rá :)

Kata,
én is dilemmában vagyok a tápszerrel. Nem tudom mennyi folyadékot kellene a gyereknek innia egy nap, de kevésnek érzem a reggeli és esti tápszert (kb.300 ml) ezért még napközben is adok egyszer, mert akkor még megiszik 200ml-t, ha meg csak vizet adok inni, vagy mást, abból csak pár kortyot, így nem érzem elégségesnek a folyadékbevitelét.

Viszont így, hogy 3-szor tápszert eszik, a szilárd kaják száma lement 3-ról 2-re, az meg kérdéses, hogy elég-e. Délelőtt kap gyümölcsöt gabonával, délután meg főzeléket husival vagy anélkül, vagy délben főzeléket és este tejterméket. attól függ, hogy mikor kapja a 3 tápszert.

Tudja valaki mennyi folyadék kellene egy nap?

Gratula a 11-ik foghoz, nálunk most tört át az 5-ik pár napja és már látom a hatodikat fehérleni az ínye alatt :)

Hű, Macianyu már valószínűleg 2 babával... el sem tudom képzelni, hogy Pálmi mellett most lenne egy ilyen pici, biztos nem könnyű!

Kép

Kép
sz.veronika

szveronika, folyadékigényre ezt találtam:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1716

Testsúly Folyadékigény
A testsúly első 10 kg-ja 100 ml/ttkg
A testsúly második 10 kg-ja 50 ml/ttkg
A testsúly minden további kg-ja 20 ml/ttkg

Kép
szöszke

Szöszke,
jé ez érdekes, és nagyon hasznos, köszönöm!

Ezek szerint Pálmi 9 kg-jához 900 ml kellene egy nap? Annyit tutira nem iszik :? Bár ugye bele kell venni a kajában lévő folyadékot is gondolom, meg vannak egyéni eltérések, úgy talán már kijön...

Kép

Kép
sz.veronika

Szöszke, etetés vagy ölben vagy a kanapén ül és nézi a tévét vagy közben mászkál, ide-oda rohan, visszatér egy kanálra és megy tovább :? Tudom, ez nem túl jó, sőt, totál nem jó. Viszont nálunk sajnos nincs étkező, mármint ahol leülhetünk együtt enni. A konyhában van asztal és szék, de ott nem fér el az etetőszék (ez a Chicco elég nagy) és amúgy mi se, ezért mi is bent eszünk a nappaliban, a gép előtt vagy tévé előtt vagy földön :cry: Nagyon várom, hogy elköltözzünk és legyen egy jó nagy amerikai konyhás nappalink hatalmas étkezőasztallal, székekkel... szóval nálunk ilyen gáz az etetés, viszont így legalább eszik. Most azt gondoltam ki, hogy a karácsonyfa helyére beteszem az etetőszéket (most a hálóban van és törölközőket szárítok rajta :lol: ) és megpróbálom abban etetni, hátha bejön.
Suttogót majd megnézem, nekem is megvan, csak már el is felejtettem, annyira úgy csinálok mindent, ahogy sikerül és hát látod, a normális etetés nagyon nem sikerül :oops: :roll:
A cicileszokás remélem menni fog továbbra is! Cicibedurranás még mindig elkerült? Nálunk most Szilveszter miatt nem volt cici reggel, mert eléggé bezüllöttem és du. fejtem egyet, alig jött valami, kb. 30 ml, este már volt cici, de kb. 2 perc alatt bealudt Lotti, és simán bírta a cicim, nem volt semmi gond.

Éva, nagyon hasonlít Lora és Áron, tényleg :lol: Tüneményes mindkettő!!!
Spániel sztori :evil: :evil: Iszonyat, hogy milyen emberek vannak, nem való ezeknek kutya, mert ők maguk egy nagy állat :evil: Én imádom a kutyákat és borzalom, hogy mit tudnak tenni velük az emberek és persze a többi háziállattal...

LKata, tök jó, hogy ekkorát Szilvesztereztetek :lol:
Pizsis kép nagyon édi!
Gratula a 11. foghoz! Nekünk is hirtelen, szinte észrevétlenül jött ki a 11-12. fog és most látszik az ínyénél, hogy kicsit véres, ahogy repesztette a fog. Szegénynek egész nap folyik a nyála durván :shock:

Ivás, nálunk nincs vele gond, ha nem vizet kap :? Most Kubut vagy gyerekeknek készült italt adok neki higítva vízzel. Így megiszik napi kb. fél litert ebből és van 2X kb. 200 ml tejital, a Mildibé jött be legjobban.

Próbálta valaki már a kakaót???

Mert ma reggel először kapott Lotti kakaót, nagyon bejött neki, 220 ml-t bevágott rögtön. Igazi tejből, 2,8-asból kapta, higítva vízzel, kb. 1/3-rész víz 2/3-rész tej és 2 teáskanál Nesquik kakaópor. Az a baj, hogy a tejital iszonyat árban van és nagyon hamar elfogy, szóval lehet, most már adok tejet is ilyen lájtosan.

Veronika, hát tényleg nem túl sok az a folyadékmennyiség, amit Pálmi iszik, víz helyett mit próbáltál? Hátha más bejönne neki. Bocsi, nem emlékszem már, hogy próbáltál-e valamit. :oops:

Vikcy, hú, nem semmi, hogy mekkorát buliztatok :lol:
Jó regenerálódást!!!
Én fél 3-ig voltam fent, de csomó pattanás kijött az arcomon, tuti az éjszakázás :shock: :roll:

Zsuzsu, én is parázok a 15 hós oltástól :? Mi 14-én megyünk. Valahol olvastam (másik topikban), hogy jól fel kell tankolni a gyereket vitaminnal az oltás előtt 2 héttel kb. és akkor talán megússza a lázat. Hogy igaz-e, fene se tudja, én amúgy se adok multivitamint Lottinak, de gondoltam rá, hogy beszerzem a cebion multivitamint és adom neki addig. Vagy hülyeség???
Hehe, akkor ezek szerint Konsti se bírta a sisakot a fejecskéjén :wink: A képen látszik, de így is nagyon édes, Ábel meg milyen komolyan néz, hogy sír a tesó, nagyon cuki!!!

Macianyu, jelentkezz, ha már otthon vagy/tok és írd meg, hogy mi volt és persze kép, kép és kéééép!!!! :lol: Már amennyi időd lesz a 2 baba mellett!

Zoli holnaptól dolgozik már sajnos 2 hét után, elég rossz lesz, hogy nem lesz itthon.
Hát ez van, megyek pihizni.

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Húúú, mennyi téma. :D

Ildi...szerintem add a Cebion 2x multit, én azt adom Norbikának már egy hónapja. Van hogy csak két naponta, de ártani bizti nem árt. :wink:

Tápszer / tejital: Inkább ezek mint a tehéntej! Bár tudom hogy elöbb utobb el kell azt is kezdeni, egyenlőre csak ételek higításához, habaráshoz, illetve néha tejbegríz,
puding főzéshez használom. Nincs tőle baja, csak egyszerűen nem akarom terhelni Norbi beleit tejjel.
Mi a Dmes Babaylove 3 és a Mildibé 3 tápszereket isszuk. Tejital most a Nestlé junior van itthon mert akcios volt. :roll:
Tejitalt iszik reggel 2dl körül, utánna pirítós kenyeret, vagy kalácsot eszik.
Este is adok neki egy kis kenyeret, vajjal, sajttal(de akkor keveset eszik) utánnak fürdik és megissza a 2,5 dl tápszert.
Kakaót még nem adtam, félek hogy sok benne a cukor és a élénkítő anyag. Meg szorulást is okozhat. :?
Macikávét már adtam neki, nagyon nem ízlett, oda is ajándékoztam az unokatesóméknak.
Amúgy a házilag készített karamellás tej is jó, (pici olvasztott cukor, forró tejjel higítva és utánna kis hideg
vízzel hűtve) állítólag finom és egészségesebb a kakaónál.
Mi még nem ittunk ilyet de néha néha lehet adok majd neki.
:wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?