Visszajöttem
Lányok, nagyon aranyosak vagytok!!! De értsétek meg, nem a babaruhákon aggódom, hanem egyszerűen csak a stressz.
Meséltem a lányt, akitől vesszük a bababútort, ő mondta, hogy ha fiam lesz, ad két zsák ruhát, szóval tényleg nem aggódom (Nika csak tartogassa, legutóbb, aki babaruhát ígért nekem, most lett terhes... tudjátok, a titok-barátnő
).
Csak még kicsit gyerek vagyok, elterveztem, hogy milyen lesz majd beköltözni az új lakásba, hogy mi mindenem lesz, és ahhoz képest most már tényleg nem marad a végén semmi.
De semmi gond, mert majd szépen apránként meglesz minden, legalább a gyerek is részese lesz az örömünknek, nem a készbe születik bele
Szóval nekem csak az kell, hogy ha rossz a kedvem, vagy valami bánt, akkor ide leírhassam, de nem várom tőletek, hogy megoldjátok helyettem a problémáinkat! De mindent köszönök, jól esik nagyon!
Jaj, nem is meséltem, hogy a legutóbb, amikor így kikészültem az anyagiak miatt, felraktam én is a teszveszre néhány dolgot, amit feleslegesen tárolok (ezt talán még meséltem is, menyasszonyi ruha, kinőtt ruhák, kalitka, lámpa), és most megveszik az állólámpánkat, szombaton jönnek érte!!!
Az a baj, hogy a menyasszonyi ruha télire nem kell senkinek, úgyhogy azt majd tavasszal lesz érdemes újra meghirdetni.
Szóval nem csak panaszkodom, jár az agyam is, hogy hogy tudnék minél ügyesebb lenni, és most végre az egész hétre kiókumláltam a menüt is, amiből még marad is a páromnak a jövő hétre, amikor ismét magára hagyom
Gabi, Pici, teszteljetek csak!
Én annak idején két-három naponta teszteltem, hogy biztos legyek abban, hogy még ott van (Döme most kapott egy hatalmas almát, fel is ébred, furdalja az oldalamat
)
Szóval elmúlt a rossz kedvem, és ezt Nektek is köszönöm!!! Majd lesz valahogy, az már a sajátunk lesz, és abba már apránként is lehet venni a dolgokat