Sziasztok!
Ma beoltattam magam!
Holnap 2-kor Lottit viszem, Zoli megy napközben egy oltópontra.
Ennyi, eldöntöttük. Nem fájt, most se, vége a dilemmának és nekem most már csak ez számít és persze, hogy ne kapjuk meg az influenzát!
A Mikulás nálunk is járt
Vasárnap Lottika csizmája tele lett finomságokkal. Én úgy csináltam, hogy behoztam neki a csizmát és letettem a földre. Amikor meglátta, már pakolta is ki, utána pedig úgy hurcolta a szobában körbe-körbe a Dörmi kismackót, mint a véres kardot
Nagyon cuki volt, teszek majd fel képet a végén.
Tercsi, drukk a dokihoz! Spirálról nem tudok nyilatkozni, de nekem valahogy nagyon idegen a dolog, én biztos nem választanám ezt a védekezési módot, mert idegesítene a tudat, hogy bennem van egy idegen test
LKata, nagyon cukik a képek!
Kérdezted húgomat, most 2 hétig nem megy dolgozni az oltás után, nehogy hiába legyen, a mh-ig elég sokat megy tömegközlekedéssel, így inkább otthon pihizik.
Szöszke, nekem alá kellett írnom papírt és ingyen volt... azaz, hát vicces a dolog, mert az asszisztens nő mondta, hogy el tudjuk intézni, hogy ne kelljen fizetnem, mondja, hogy fél éven belül gyereket tervezünk és így megkaptam ingyen
Viszont valószínű, hogy várt valami juttatást, így anyukám a héten (megy oltatni ő is oda) ad neki egy ezrest sutyiban
Hát röhej, de nekem így jobban megérte, mert lehet, az oltás beadásáért is kellett volna fizetnem nála
De jó, hogy Gergő jobban van!!!!!!!!!!!!
Borkaby, édes lehetett Tomika
Kép van???
Dokit megkérdezted ma az oltásról??
Rákszűrés, nekem anno a magán dokinál (akinél szültem) fizetnem kellett érte, 8 rongy volt
Most majd Sztk-ba megyek, mert az ingyen van, ennyi.
Zsuzsu, én egy 400 grammos csomag szaloncukit vettem, földimogyorós. Elég kis fánk lesz, nem kell rá sok cuki.
A tejpépből nekünk minden megy
A legjobbak a Mildibé málnás és a sárgabarackos, a Baby Love rizses és a vaníliás (de a banános is bejött neki), Nestlé kekszes. Az egyedüli, ami nem ízlett neki, az a Humana, azt többé nem veszek. Imádja a tejpépeket, nálunk minden nap van, hol tízóraira, hol uzsira, néha marad ki egy-egy nap, de ritka.
Éva, jobbulást nektek, szegénykék, mindig van valami, igaz?
Tricikli nagyon cuki, biztos teper majd vele Áron ezerrel
Bettyna, jó hallani rólatok végre, örülök, hogy minden oké veletek!
Szabi nagyon vagány a bébitaxin, ahogy ül fordítva, csak vigyázzatok, mert Lotti pont így ült, amikor is előre borult (pont egy hete hétfőn) és durván elharapta a száját, ömlött a vér meg minden
És nem tanult belőle, azóta is úgy ül fel
Csoki, én nem adtam még Lottinak és egyelőre nem is áll szándékomban, szerintem még korai neki. A túró rudit kapja néha, de konkrét csokit azt nem.
Hát most ennyire futotta, bocsi, elég hosszú volt a nap, reggel mentünk anyuékhoz, mert ugye ott a háziorvosom és ott voltunk egész nap, fél 8-ra értünk haza, úgyhogy lóg a belem
Na pár kép, és eldőltem...
meglátta
megmutatta
virgácsot is kapott
mindmegette