Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hurrá, hurrá, laza másfél hónap után sikerült új oldalra átlépnünk! :D

Bebi, Pupu,
jó, hogy jöttetek, és végre megint látjuk a gyerkőcöket is, nagyon édesek! Pupu, az evés többnyire nálunk is észveszejtő, hát csak nem lehet ilyen felesleges dolgokra fecsérelni az időt, nem is vagyunk épp vasgyúrók, de hát ez van, legfeljebb nem lesz belőlünk Toldi Miklós. :lol: Azért viszont irigyellek, hogy Máté nem akar kiszállni az autóból - Zita beszállni nem nagyon akar, és ha nem alszik benne, akkor az én szájpadlásom is kiszárad a sok elénekelt Mézga családtól meg egyebektől. Már előre reszketek a nyári utazástól! :roll:
Ja, és a "jaj de cuki vagyok" irtó cuki lehet. :lol:

italoman

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Ahogy többen is írtátok, én is be szoktam ide nézni néha, de odáig sose jutok el, hogy írjak is vmit... :oops:

Ildi, köszönöm szépen a meghívót! :)

Látom, mindenkinél szépen növekszenek a gyerkőcök! :)

Mi megvagyunk, fiúk növekszenek, nagyon jófejek, bár időnként ők is babromira tudnak hisztizni.
Bilizéssel lassan haladunk, Máté gyakran ráül, ül rajta néhány másodpercig, fölpattan, szalad egy kört, vissza, megint felpattan, és a szőnyegre pisil... :shock: :lol:
Szófogadás: Máté általában megcsinálja amit kérek tőle, de azért időnként a szelektív hallás nála is előfordul, és ha el kezdek vele kiabálni, idejön hozzám, és egy huncut mosoly kíséretében ad egy hatalmas puszit.... le vagyok kenyerezve... :lol:
Beszéd, elég sok mindent kezd már mondani, pl nagyon szépen, majdnem tisztán mondja, hogy kérem.
Hiszti: általában akkor van, amikor éhes, és ő szinte mindig éhes, akkor is, amikor már 3* annyit megevett, mint amitől Gergő már jól lakott.
Mesék: nálunk megy a minimax...

miniliza

és egy kép:
Kép

Máté és a keresztlányom. Pont 1 év körkülönbség van köztük.

miniliza

Jó mindekiről friss képet látni!

Beszéd: Sebi nagyon sok szót tud, és pár mondatot...Mi ez? Én is!... Ilyeneket! :) Gondolom lassan jönnek a 3 szavas mondatok!:D
mamiblue

Miniliza,
jó hallani felőletek is, és cukik a gyerkőcök a képen! :)

Judit,
nálunk ekképp hangzott nemrégiben az első háromszavas "mondat": "Apa inni száj". :D Így szólította fel Zita az apját arra, hogy igyon a poharából. :lol:

italoman

Sziasztok!

Ildi köszönöm én is a meghívást,asszem el is fogadtam... :oops:

Én is gyakran benéztem ide,de mivel pangot a topic,így nem írtam én sem.

Rólunk...Zsófi nagyon akaratos,vagány kiscsaj.Elég szépen el kezdett dumcsizni,de van amit csak én értek meg :D
Bilivel még hadilábon állunk,egyszer sikerült kakilnia bele.Azóta is szól,hogy kaki bili,de akkor már rég a pelusba nyomta :D .Majd egyszer csak..nem sürgetem.
A tv nem érdekli.Babázik ezerrel.Délben,és este az összes babát vinni kell,ő már szinte el sem fér az ágyba.Sorolja,hogy ki hiányzik még,kit keressek meg neki.
Ő is cumizik még :? ,vonyítani tud érte ha nincs meg,de van mikor órákra elfelejti.Vele nem tudtam megcsinálni azt,mint a Gáborral,hogy csak alváshoz van....

Gábor...tegnap elintézte,hogy már júniusban se kelljen oviba mennie.Kísértük ki anyuékat,már el is mentek.Szaladt fel a lépcsőn,elesett.A fejét beütötte a lépcső szélébe,és szétnyílt a homloka.Ömlött belőle a vér.Anyuék gyors vissza,mi be a kocsiba,kórház.4 öltéssel varrták neki össze.Majd megszakadt a szívem.Végig azt hajtogatta,hogy anya segíts.Rémísztő látvány volt.Legszívesebben sírtam volna,de hát a gyerek előtt erősnek kellett lennem.2 textil pelust vérzett tele.De most csuda örül,mert nem megy oviba...

Fogyókúra...-20kg...elértem a célom,de azért még mehetne le 3-4 kg :D .Majd meglátjuk :D .

Kép Cumikirálynő:)
Kép Pancsolók:)

Kép
Kép
huni

Szia Huni,
jó, hogy jöttél! :) A meghívást még nem fogadtad el, csak kattints rá! :wink:
Szegény Gábor, ijesztő lehetett ez a kis kaland, különösen neked. :shock:
Zsófi nagyon cuki a cumijával! :D

italoman

Italoman, én is elfogadtam a meghívást, köszi :D

Huni, -20kg azatamindenségit, hogy csináltad? Nagyon gratulálok hozzá.
Szegény Gábor, sok-sok gyógypuszi megy :wink:
Cumi nálunk is van, úgy mint nálatok, néha elfelejti de ritka az ilyen eset, legtöbb fénykép is cumis :roll:

Nagyon szépek a csöppségek, és lassan ünnepelhetjük a második szülinapot, hihetetlen.

Örülök, hogy beindúlt a topic :D

Kép
mona76

Sziasztok!

Ildi én rákattintottam,de biztos sík hülye vagyok hozzá...majd próbálkozom :oops:

Mona,először is volt miből leadni :lol: .Aztán Norbi update...magamnak az ő lisztjéből főzök,az ő kenyerét eszem,semmi cukor,oliva olajjal főzök.MEg sok-sok akaraterő..

Gábor...kösz a gyógypuszikat.Részemről megy neki a fenyegetés,hogy viszem oviba ha nem marad nyugton.Mert hál isten nem bír magával.Ennyit a nagy balesetéről...ő már rég elfelejtette,csak szegény szüleit vitte szívinfarktus közeli állapotba :lol: .Majd még a varratszedés lesz egy oltári művelet,de arról majd a jövőhéten tájékoztatlak titeket :wink:
Na mennem kell,megyünk az oviba levéglegelni :D

Kép
Kép
huni

Huni,
nem hinném, hogy sík hülye vagy hozzá. :D Lehet, hogy egy kicsit lassan mennek át ezek a dolgok, még Monát sem látom a taglistában, nem csupán téged. De ha valamiért néhány napon belül nem jön össze, akkor asszem fel tudlak venni közvetlenül is a listára, majd megnézem, meg mindenki mást is, aki szól, hogy technikai gondjai akadtak.
Egyébként én is gratulálni akartam a mínusz húszhoz, csak persze ez lemaradt. :oops: Ezek után mi a bánatnak akarsz további kilóktól megszabadulni? Inkább már a manökenversenyeken kellene gondolkoznod. :lol:

italoman

Kép
mona76

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, már régen írtam, de mindennap benézek és elolvasom a hozzászólásokat.

Ádám beteg, tegnap elkezdett folyni az orra, aztán estére már 39 fokos láza is volt. Reggeli hőmérséklet: 38,9 fok. Szegénykém olyan bárgyún néz, látszik rajta, hogy beteg, olyan kis elesett. Enni sem nagyon bír, egy fél kekszet evett meg reggelirel. De azért a dvd-n menjen a Thomas, azt nézi. Egész délelőtt menni kell valami dvd-nek: Thomas, Spongyabob, Pöttöm George. Simán a Minimax nem tetszik.

Minden gyerkőc nagyon szép, okos, aranyos. Ádám szókincse még mindig az alapoknál tart, de majd csak elkezdi egyszer, akkor le sem lehet majd lőni.

Mikegirl: sajnálom a nagymamádat, fogadd őszinte részvétem.

Italoman: rákattintottam a linkre, kérlek nézd meg, hogy elfogadta-e, mert szerintem valami nem stimmel.

Huni: gratulálok a -20 kg-hoz, ez már igen figyelemre méltó teljesítmény. Nekem a fogyiverseny végére 13 kg-tól sikerült megszabadulnom. Tegnap is mentem volna tornázni, csak aztán közbejött Ádám betegsége, így elmaradt. De majd ma bepótolom. Sajnos nem tudok annyiszor menni tornázni, amennyi kellene, mert mindig közbejön valami, vagy a férjem nem végez időben, vagy éppen mensi van, vagy iskolai program (sportdélután, szülői, anyák napja stb.). De különben ha a végén nem lazítottam volna annyit, amennyit és többet tornáztam volna, betartottam volna a diétát, akkor többet is fogyhattam volna, de hát emberből vagyunk, aki nem tud ellenállni a kísértésnek.

További szép napot kívánok mindenkinek.

Kép
Kép
márkanyuka

Kép
mona76

Márkanyuka: Azért a -13 se semmi! :)

Kis pupu: nagyon ügyesek vagytok. Máté mindekit leköröz, pedig mintha ő lenne a legkisebb itt a gyerköcök közül, mármint korban. Nagyon jók a képek is. Te sem unatkozhatsz! :)

Szeptembertől én is megyek dolgozni. Csak 2-3 napot, a többit meg majd itthon, este vagy hajnalban. Addig Sebire majd anyum vigyáz. Jó, mert most is van 1-2 szabad órám, mert szerencsére jól elvan nála. :)

mamiblue

Sziasztok!

Ildi,ma kaptam értesítőt,hogy felvettél a listára,köszönöm szépen...Ha másnál is gond volt,csak nem én voltam sík hülye hozzá :D
Messze vagyok én még a manöken alkattól :lol: (bár nem is akarok olyan gebe lenni)

Márkanyuka,neked is grat a fogyáshoz :D .Én a tornára nem bírtam rászánni magam.Még az elején volt,hogy szobabicóztam,de aztán szépen el-elmaradozott.
Ádámnak mennek a gyógypuszik...

Judit,lehet még majd jól is esik a heti 2-3 nap kiszabadulás otthonról?Vagy rosszul gondolom :wink: ?

Nem tudom írtam-e még régebben(szerintem nem).Gáborról az is kiderült,hogy allergiás,asztmával párosítva.Télen kezdődött nála.Tüdőgyulladás,torokgyulladás,aztán csak úgy köhécselt,de szervi baj nem volt.Március végén kértem pulmonológiára beutalót,mert fulladt is.Kiderült,hogy a nyírre,fűfélékre,mogyoróra,rozsra,égerre,ürömre és nagyon nagy mértékben a parlagfűre is allergiás.Rettegve várom az augusztust, a parlagfű virágzásának idejét.Most még jól viseli,néha folyik az orra,tüsszög,de nem vészes.Az asztmára meg szedjük a gyógyszert,hogy nehogy befulladjon.

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Remélem még nem felejtettek el!

Sajnos annyira magam alatt voltam/vagyok, hogy nem jutott időm rátok.
Anyukám sajnos nem tudott felépülni ebből a ku..... daganatos betegségből és február 14én elaludt. Fájdalmai elvileg nem voltak, gyors lefolyású volt. Sajnos! Nem nagyon tudok feléledni, nagyon magam alatt vagyok. Szinte egyedül a Hangus tartja bennem a lelket, mert előtte viszont nem lehetek szomorú, nem szeretném ha a kis lelki világa megbomlana, felborulna, vagy sérülne.

Örülök hogy mindenki jól van, nagyon szépek a babák. majd én is teszek fel képet a kis punci nudlimról.

Szobatiszták vagyunk lassan 3 hónapja, szépen beszél (néha már ciki hogy a közértes is tudja az otthoni életünket), és szeptembertől megy bölcsibe. Itt nálunk közelharcot kellett vivni a helyért, de szerencsére felvettek bennünket.

Sok puszi mindenkinek, olvasgatok vissza amennyire csak tudok.

Pusz

Kép
sziszike77

Sziszike, őszinte részvétem, nagyon sajnálom hogy elvesztetted anyukádat :cry:

Hanga miket tud, nagyon ügyes :D Szobatiszta? Hogy csináltátok?
Gyere mesélj.

Kép
mona76

Kicsit én is dicsekedni szeretnék, Dani tudja melyik a jobb és bal keze, és számol 5-ig :D
Bár beszéd még nemigazán van, vagyis nem értjük, de reggeltől estig nyomja.
Mi még a szobatisztaságtól nagyon messze vagyunk, rá sem hajlandó ülni a bilire, mondja hogy neeem :D

Kép
mona76

Sziszike,
már hogy felejtettünk volna el? Én is nagyon sajnálom, ami veletek történt. :cry: Légy erős Hanga kedvéért, és gyere néha közénk, hátha legalább egy kicsit elfelejted a szomorúságodat, ha a picikédről mesélhetsz nekünk.
Egyébként megváltozott az emilcímed? Küldtem neked is meghívót a levelezőlistánkra, de visszajött, hogy nem tudja kézbesíteni. Elküldenéd priviben az emilcímedet? Már ha van kedved csatlakozni... Képeket is várunk ám rólatok! :)

Huni,
szegény kicsi Gábor. :( Nagyon összejött neki...

italoman

Lányok,

Én csak ámulok-bámulok, hogy milyen értelmesek a gyermekek! Huhh, nagyon ügyesek vagytok, de tényleg, le a kalappal! Na meg a szépség.....hát büszkék lehettek augusztusi babás anyucik! :wink:

Basszus, ez a rohadt 2009-es év elviszi mindenki szeretteit!!!! Mi van?? Olvassatok vissza, szinte mindenki elvesztett egy vagy több hozzátartozót! Nagyon sajnálom és őszínte részvétem mindannyiotóknak! Remélem ezzel vége a szörnyűségeknek!

Bili: nekünk kb. egy hónapja megy, de csak ha lakásban vagyunk, még kinnt nem próbáltam, nem örülnék ha mondjuk bevásárlás közben becsúrgatna. Szól, hogy piszi piszi és megy a bilire. Kaki csak pelusba, úgy látom szégyenli... Kéri a pelust, beledurrantja, majd azonnal le kell venni, mert útálkozik! Mint egy kiscsaj :lol:
Meg van mégegy amit útál, a Bogyár (bogár) Visít, sikít és mutogat, h anya anya bogyár, durr! Magyarul, anya ott egy bogár, csapd le!
Ilyasmi szókincsünk van, még messze vagyunk a folyamatos dumától. Remélem hamarosan beérünk titeket!

Gratulálok a fogyásokhoz :shock: Hihetetlen! Nagy akaraterő kellett ehhez! Na, nekem ez nincs! Én 3 kg-al is szemvedek. Példát statuáltatok nekem!

Jók a gyerekprogramok a szigeten, sztem jövő7en ha már jobb idő lesz, kicsattogunk! Csatlakozna még valaki? Esetleg összefuthatnánk ott is!

Jó éjt csajok!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám, hiszen több, mint 1 éve nem írtam a topicba és már olvasó üzemmódban sem vagyok egy ideje. :oops: :oops: :oops: .Sokszor készültem írni, de valami mindig közbejött. Ildi meghívója adta meg a lökést,- amit ezúton köszönök és elfogadtam- hogy mégis jelentkezzek.
Először is őszinte részvétem mindenkinek, aki elvesztette valamelyik szerettét az elmúlt hónapokban! Sokkoló volt visszaolvasni, hogy mennyi tragédia történt eddig ebben az évben.
A babák - már nem is olyan babák, lassan kikérik maguknak - tündériek! Okosak és gyönyörűek!

Leilával én is maximálisan kiélvezhetem, hogy milyen lányos anyukának lenni. Leila igazi csaj. Imád öltözködni, ha csini ruha nincs kéznél, magára cibálja vmelyik bátyó pólóját és abban riszálja magát. Próbálgatja a cipőimet, és apuci 43-as csukájától sem riad vissza.Egy sétához elmaradhatatlan kellék a csat v. gumi a hajba, kistáska a kézbe.
3-4 hónapja rengeteget beszél, fújja a verseket, dalokat, tudja a hét napjait, számol 10-ig magyarul és angolul. Néhány hete összetett mondatokban beszél, tegnap pl. kinézett az ablakon és közölte, hogy "Nadon bojús van, most nem medünk sétálni." Ma reggel meg ékszermániás kiscsajom kijelentette: "... ha nad leszek, felveszem anyuci dűjűjét = gyűrűjét ".
A szobatiszta babáknak nagy gratula! 2-3 hónapja Leila is elkezdett szólni, ha pisilni és kakilni kellett és jópárszor produkált is a bilibe. Aztán abbahagyta és a helyzet egyre rosszabb, mert mostanában nem is zavarja, ha bekakil, sőt néha letagadja.
:cry: Remélem azért nyáron alakul a helyzet.

Dobok egy képet a kiscsajomról.

Minden csemetét és anyucit puszilok!

Kép
bee73

Nahát, Bea, de jó, hogy te is előkerültél! Még szép, hogy emlékszünk rád! :D
Ez a te kis Leilád egy tündér, és el vagyok képedve, mennyire ügyes. Mi mindent mond már! :shock: Lényegében folyékonyan beszél. Mondjuk mások is nagyon jók a topikbabák közül, de azért remélem, nem csak mi vagyunk még egy kicsit lustik e téren. :oops: Szavak vannak szép számmal, és naponta sokasodnak, de azért ez a folyamatos beszéd érzésem szerint még elég messze van. Ahogy a szobatisztaság is - ha néha rá bírom venni Zitát, hogy 20 mp-t üljön a bilin, az már nagy szó. De eddig még csak elvétve sikerült belepisilni, kaki meg semmi, és véletlenül sem szólna. Pedig a pelusozást továbbra is nagyon utálja. :roll:
Azért apuci felpróbált 43-as csukája ismerős jelenet... :lol:

italoman

Bea, nagyon szép Leila :wink:
Ha rád gondolok, mindig az jut eszembe, mikor már jó nagy pocakunk volt, és te még bicikliztél :D , micsoda egy fitt, energikus kismami voltál :D

Dani is kb 20mp-ig ül a bilin, de semmi nem megy bele, mindig valami fontossabb dolga akad. És ő is letagadja a kakit :D

Csajok, Daninak még nincs papucsa, érdemes nekik már venni, tudnak már benne menni? Vagy elhagyják? :D

Kép
mona76

Sziasztok!

Bea,milyen ügyes Leila,és nagyon tündéri kislány :D
Zsófim is igazi csaj.Állandóan öltözködik,rámol,utánoz mindenben.Reggel már előre szól,hogy "coffi"-tegyek a hajába gumit :D

Sziszike,őszinte részvétem,szomorú ilyet hallani :cry: .Hangus miat légy erős,és kitartás...A közértes néni rólunk is tud mindent,csak itt Gábor a nagy mesélő.Néha már olyan ciki,én meg csak irulok- pirulok :lol:

Zsófi ma is szólt,hogy "tati bili",ült is a bilin rendületlen,de a múlkori szerintem sokkolta egy picit,és nem sikerült.De ahogy ráadtam a pelust,elment,és 1 perc múlva jött vissza mutogatva a pelusra,hogy "tati".Nagyon idegesíti már,hogy ha tele van a pelus.De már a pisi érzés is kényelmetlen neki,úgyhogy majd csak kialakul a bilizés :) .

Mona,Zsófinak van papucsa,és nagyon szereti.NEkem pedig kényelmes,mert ha csak egy pillanatra megyünk ki,akkor ő felveszi egyedül,és nem kell kapcsolgatni a szandit.De lehet ez is gyerek függő,mert Gábor ennyi idősen még nem tudott papucsban menni...próbát megér :wink:

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Mona, Leilának is van papucsa, nagyon ügyesen megy benne, sőt a bátyók 30-as és 35-ös papucsában is úgy száguld, hogy frászt kapok tőle.
Biciklizés :lol: Mostanában inkább gyalogosan száguldozok a gyerekekkel, ezt az elöl gyerek-hátul gyerek biciklizést nem nekem találták ki.
bee73

Bea,
ki is próbáltad a biciklizést három gyerekkel? :lol: Elöl egy, hátul egy, és a harmadikat hova teszed? :D
Egyébként te mindegyik gyerekedet megtanítottad (megtanítod) angolul? Hogy csinálod?

italoman

Ildi,
Nem próbáltam ki, bár a nyakamba még férne egy :lol: . Tomi egyébként már nagy fiú, szépen biciklizik egyedül, csak a két kisebbet kellene vinni.

Tominál elszúrtam az angolozást. Sokáig beszédhibás volt, még 6 évesen is logopédushoz jártunk, aki azt tanácsolta, hogy ne kavarjak bele másik nyelvvel, amíg nem beszél tisztán a gyerek. Hallgattam rá, de szerintem hiba volt. Kisebb korban jobban "ragadt" volna rá a nyelv, bár így sem panaszkodom, mert nagyon jó angolból (is). Pluszban nem foglalkozok vele túl sokat, időnként beszélgetünk angolul és feladatlapokat töltök le neki.

Balázsnál már másképp csinálom, bár ő is jár logopédushoz az "r" betűje miatt. Nem hiszem, hogy az angolozás károsan befolyásolná a beszédét. Csak akkor tanulunk, ha kedve van: szavakat, dalocskákat,együtt nézünk angol nyelvű rajzfilmeket...Hihetetlenül fogékony a nyelvre, akárcsak Leila. Vele nem foglalkozom külön, hiszen hallja, amit Balázzsal mondunk és ismétel mindent.

Egyébként ősztől Tomi fog engem tanítani, méghozzá latinra! Szeptembertől 8 osztályos gimibe fog járni, ahol első 2 évben kötelező az angol mellett a latin.Kíváncsi vagyok...
bee73

Sziasztok

Most végre van időm,visszaolvastam.
Sajnálom Sziszike,Őszinte részvétem :cry: elég már ebből a sok rosszból.

Gratula a gyerkőcöknek ,egyik ügyesebb mint a másik.Beszéd,bili stb....
Nálunk nagyon szépen ment 2 hónapja a bilizés,csak oda kakilt reggelente és szólt napközban mostanra meg hol igen hol nem ,mindig én kérdezem kell e bilizni.
De nem adom fel itt a nyár,már a szőnyegeket felszedtem :lol:
Beszélni egyre többet beszél,énekli a csip csipp csókát,bocibocit,koszorú koszorút nem teljesen,de egyébként nem mindent mond szépen van amit csak én értek.Evőkéjével nincs gond még mindig enne minden szögből és annyit amennyit lát.Én már nem adok elég rég neki akkor amikor akar,inkább betartjuk a napirendet,nehogy olyan legyen mint az anyja :(

Felvették bölcsibe a drágámat.Még meggondolom ,mert van egy kétnapos meló ,ha az összejön akkor marad itthon,és anyum vigyáz rá,ha nem akkor bölcsi.
Diusom már igazi nő,kamaszodik mint a fene,néha hajam hullatom tőle,néha nem is kifejezés!!!!

Jövőhéten indulunk tesómékhoz olaszba,már alig várjuk.2 hét nyugi ,tenger,pihenés,és shopping:):):):)
Egyedül az út miatt félünk,nem tudjuk mikor induljunk ,megálljunk e motelba,stb...
Volt már valaki aki 14-15 órás útra elindult ?Nem emlékszem,szívesen vennék bármilyen tanácsot.

Gratula fogyóknak ,én inkább hallgatok. :oops:
De életmódot váltok inkább az a célom,mert fogyik elhatározásánál mindig lemegy,aztán kezdem szokásos étkezést és visszajön mind.

Én is kérhetek meghívót:soltesz_attila@t-online.hu

Bálint tegnapra tiszta kiütés lett ,megijedtem ,hogy valami himlő,de doki azt mondta valami vírus!Jó mi?
No mennem kell,mert itt áll mellettem és könyörög hogy gyere anya építs várat :):):)
Pusza igyekszem bekuksizni még mielőtt indulunk.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Jucu, mi tavaly voltunk Olaszba, semmi gond nem volt az úton, este indúltunk, Dani nagyon sokat aludt. Hazafele majdnem végig ébren volt, de teljesen jól bírta, az új kacatokkal lefoglalta magát. :D . Feltétlen menjetek piacra, nagyon jó,és olcsó.

Kép
mona76

Bea,
ügyes vagy a nyelvtanítással, és szerintem is hülyeség, hogy amíg nem beszél tisztán a gyerek, addig ne tanítsunk neki semmi mást. Ebben az egészen törpe korban a legfogékonyabbak a nyelvekre a porontyok, gyakorlatilag még bármilyen nyelvet képesek volnának elsajátítani. Jó nekik... :roll:

Jucu,
felvettelek a levelezőlistára. Itáliában hová is mentek? Nem emlékszem, pedig régebben biztos írtad. Merthogy azért elég nagy távolságbeli különbségek vannak. És persze gyerekfüggő. Zita például meglehetősen utál autózni, szóval én biztosan megállnék valahol aludni egyet. De lehet, hogy Bálint jobban bírná, ezt te tudod. Mindenesetre egy 14-15 órás autóút szerintem felnőtteknek sem túl pihentető. Mi is Itáliába készülünk a nyáron, már alig várom, kész elvonási tüneteim vannak.

italoman

Sziasztok

Köszi a tanácsot.Kicsit parázk az úttól :oops:
San Benedetto del Tronto ,tengerpart csízma oldala,Rómától lentebb délre.
Én is este akartam indulni,kb.10-11 körül ,így előtte anyum vigyázott volna a gyerekekre szombaton ,hogy mi aludjunk.Reggelig gondolom csend lett volna,mivel úgyis arra vannak ráállva,hogy este alvás.CSak félek az éjszakai vezetéstől,a párom még csak igen bevállalja,de én olyan típus vagyok aki biztos elalszik mellette ,az meg ugye elég gáz neki.Szóval egyenlőre még nincs eldöntve,legújabb variáció ,vasárnap hajnalba indulunk fél 4 körül és akkor belefér simán 4 óránként a megállás,egy kis 1/2 -1 órás játékkal pihivel.De ennek az a bökkenője,hogy napközben nem lehet olyan jól haladni,elég sokan vanak autópályán.
Uram attól teljesen elzárkózik ,hogy szombat dél körül induljunk ,estig megyünk ,este motel,majd reggel tovább.Fosik,hogy kipakolják éjjel autót,és nem akarja nyújtani az utat,pedig így leglább kipihentek lennénk mire odaérünk ,nem kéne 1 napot regenerálódni. :lol:
Mona
Már alig várom.Piacozni szerintem fogok :lol: csak bírja apa lóvéval :lol:
Picuri keresztelője is direkt addigra lett téve mire megyünk,és én ott szeretnék venni ruhácskát magamnak./persze többiekre is gondolok ,de csak utánam :lol: /
Legyen olyan üzlet ahol lóméretet árulnak :D
Ma délelőtt voltam anyummal vásárolni kis hazaikat nekik,hát nem is mondom mennyit bírtam elkölteni. :oops:
Viszont sehol semkaptam rágókát előkét,erre nagyon rácuppantak kint,tesóm barátai is kértek.Auchan,tesco kilőve,nálunk bababoltban sincs,és neten sem találtam.
Megyek bogarászok egy két bababolt honlapján hátha akad.....
pusz

Kép

Kép
jucu

...Elveszett ami írtam!!!! :cry:

Mike merre lehet? Régen írt...biztos a meló...:(

Jucu: Olaszba mi tavaly este 10-kor indultunk. És reggel 8-9-re értünk oda. Igaz, csak Bibonéba mentünk. Meg a férjem nagyon jól bírja az éjjeli vezetést. Egyszer álltunk meg nagyobb pihenőre, kb. fél-1 órát pihent ő is egy parkolóban. Annyi autó volt ott, hogy nem volt vészes...Visszafelé viszont nappal jöttünk, rádaásul hatalmas volt a forgalom, de meglepően jól bírta Sebi is. Lányok meg DVD-t néztek mikor unták a nézelődést.

mamiblue

Sziasztok!

Sziszike, sajnálom, hogy elvesztetted Anyukádat. Sok erőt kívánok a gyászhoz.

Bili: volt már 1-2 siker, legjobban a teraszra-pisilés megy :lol:
Utazás: külföldön még nem voltunk Esztivel, tavaly az Őrségig szinte végigaludta a 4,5 órás utat. Idén meglátjuk, lesz-e nyaralás :)
Papucs: Eszternek nincs.

Tesómék jönnek jövő héten :) Készülgetünk. Meg elkezdődött a CTG-re járás, lassan abba kell hagyni a magnéziumot és mehetünk szülni :) Bocs, de képet azért nem tudok feltenni, mert május elején eltűnt a fgépünk, és még mindig nem került elő :( Lassan venni kell egyet, különben a 2. gyerekről nem lesz kép.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági, de gyorsan eltelt a pocakos időszakod, vagy csak nekem tűnik igy? Ez már nagyon izgi :D

Kép
mona76

Csajok, már közeledünk a szülinaphoz, ezeket a tortákat csodáljátok meg, bár az árakat nem mertem megnézni.
http://sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html

Kép
mona76

Ági,
most már tessék gyakoribb pocakjelentéseket küldeni! Tényleg kezd izgi lenni. :D

Mike,
hová tűntél?

Mona,
szépek a torták. Én a Muki cukisakat böngészgettem, tök jó a honlapjukon a választék, nagyon ötletesek. Valaki rendelt is onnan néhány hónapja, de nem tudom biztosan, ki volt. Azt hiszem, Huni. Bocs, ha tévedek. :oops:

italoman

Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak írni nem írok.....nincs rá energiám :oops:

Agi
Jó ég, mindjárt szülni fogsz!!!!!!!! Hogy repül az idő
:shock: Babócás képekkel azért remélem nem leszel ilyen fukar. :wink:

Italoman
Köszi a felvételt! :)

Mona
Bazi jók a torták - szerintem! Apának mutattam, de kiröhögött :( Ezek a pasik.....

De jó Jucunak most!!! Azt hiszem már nyaral.

Gratula a képekhez, nagggon jók. Majd én is dobok párat....talán most, hogy itthon vagyok.

Ati megint beteg. Tegnap este, ma reggel 38,5 - 39 fokos láza volt. Most per pill már alszik, a lázcsillapító helyre hozta. Úgyhogy délelőtt irány a doki. Biztos valami vírus.......csajok, ez katasztrófa. Szinte egész májusban beteg volt, és szerintem nem telt el két hét, és megint. És tavaly november óta jár bölcsibe.
Voltak történések, amíg nem jöttem. Eltemettük nagymamát, voltunk apával randizni, kis Atival bölcsistalálkozón az egyetem vadászházában. Egy délelőtt volt de be van rendezve egy komplett falusi udvar, mindenféle állattal. Lehetett póni fogatolni is. De Ati inkább bekunyerálta magát az egyik csoporttárs anyukájának piros hondájába, és részletesen elmondott és elmutogatott mindent: index, kézifék, sebváltó, stb. Szerintem vezetne is, ha leérne a lába.
Kedvenc foglalatossága egyébként a pancsolás. Állandóan locsol a kertben, imád kint lenni. Na felkelt, mennem kell.....

mikegirl

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

[color=orange]Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül ![/color]

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak képekben :-)

Imád kertészkedni:
Kép

Kép

És egy közeli:

Kép

mikegirl

Mike, nagyon édes Ati :D

Ez milyen szandi? Daninak is egy csomó helyen hasonlót kerestünk aminek zárt az eleje, de 24-es méretben nem kaptunk :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Rég írtam, de csak repülnek a napok. Egész nap pakolok, aztán egyszer csak este.. :? Mindegy. A gyerkőcök gyönyörűek!! :D :D

agnes: drukk a szüléshez. :D

Képet nem rakok, mert nincs erőm átméretezni megint. A blogomban van sok kép akit érdekel. :D
Tegnap volt a mostohafiam 9. szülinapja. Sütöttem tortát, olyan finom lett. :D Ma meg pizzázunk. 2 napos szülinap. De legalább ma nem kell főznöm. :D
Igyexem jelentkezni. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mona
Deichmann-ban vettük azt hiszem. Kettő féle is van Atinak. Az egyik Elefant a másik meg valami ären - schuhe. Volt több féle is, és voltak nagyobba is. Ott nem nézted?
Én is azt a szandit szeretem, aminek van orra :)

puszi

mikegirl

Köszi mike, megnézem. :wink:

Kép
mona76

Sziasztok!
Sajnos annyira részletesen nem tudtam visszaolvasni,csak átfutottam az oldalt!
Gyászolóknak sok erőt és kitartást kívánok!
A gyerkőcök csodaszépek!
Ági hajrá neked itt a finish-ben!
Lili már szinte folyékonyan beszél, csak az r meg az l betűt nem tudja még rendesen! Amúgy egész nap be nem áll a szája! :D A kis cserfes Kata! :D
Papucs: Lilinek már régóta van! Tökéletesen tud benne menni! Sőt még szaladni is!
Bili: Lilinek nem szimpi a bili! Azt mondta ő a wc-be pisil meg kakil mint anya! Így hát beszereztünk neki egy ilyen lépcsős ülőkét a wc-re! Igaz még csak néhányszor sikerült belepisilni,de rajta vagyunk a dolgon! Kaki még nem sikerült oda! Meg azt veszem észre,hogy már kezdi zavarni a pelus! Na mejd csak ezen is túlesünk!
Mi is próbálkozunk a második gyerkőccel, remélem minél előbb összejön!
Puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Kép Kép

KépKép
dudu_84

Rita,
tök jó, hogy előkerültél! Irtó édesek a csajok, és egyre jobban hasonlítanak egymásra. :) Örülök, hogy már túl vagy a felén, és nagyon klassz, hogy ezúttal kis fütyisre van kilátásotok! :D Apa örül neki, mi?

Dudu,
Lili továbbra is tündéri, és irtó cuki lehet, ahogy nyomja a sódert. :lol:

italoman

italoman: nem tudom mit küldtél emailra, de nem igazán tudtam megnézni. Vírusos a gépünk és nem nagyon enged sem email-t írni, sem olvasni néha. :( El tudod küldeni még egyszer? Apus összekötötte a laptopot a géppel, ott már el tudom olvasni. :D
A lányok, meg csak kívülről kezdenek hasonlítani, de belülről tűz és víz a két csaj. Vivcsi pörög, hisztis, nincs türelme, rettentően szeret irányítani, terelgetni, dirigálni. Larának van türelme leülni pepecselni avval ami érdekli, de mászik szekrényre, esik kanapéról, ágyról, álló helyzetből képes elesni, agresszív, fenyeget, abszolút nem befolyásolható ( Vivi legnagyobb bánatára.. Ebből vannak a viták legtöbbször ), de ezenkívül egy cicizős bújós kismackó. :lol: Szóval érdekes, hogy Larában is mintha 2 személyiség veszett volna el. Imádom őket. Most a mostohafiam is itt volt 2 hétig. Hát 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltak el JÓL.. :lol: :lol: Valamiért mindíg tépték egymást. De hát testvérek, azt hiszem ez normális.
Pelusunk már nincs 2 hónapja. Sem éjjelre, sem nappalra. Balesetünk sincs. Illetve a 2 hónap alatt annyi, hogy 1x nappal nem ért el a biliig, és 2x éjjel pisilt be. Gondoltam és reméltem, hogy előbb lesz szobatiszta, mint ano Vivi volt, hisz látja, hogy Vivin sincs pelus. Viszont ezáltal Lara örök nudista lett. Ha itthon vagyunk, akkor nem tudom felöltöztetni, mert mindent levesz magáról. Mondjuk most nyáron nem is erőltetem, hogy legyen felöltözve. :)
Irtó nagy szája van. Van néha még olyan amit nem értünk tisztán, de haláli, ha ideges akkor nagyon tisztán tud kiabálni... :lol: Múltkor megfenyegetett... Nem engedtem neki, hogy egy kupakkal vacakoljon. 2 percel később egy tollbetéttel a kezében megjelent mellettem ( de úgy fogta, mint egy nagykést ), és rámüvöltött: Megszulom mindált combidat!! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan hangsúllyal mondta, hogy azt hittem leesek a székről. Apa is röhögött. :D Amikor apjára volt ideges, akkor odament a kv-jához és ott hadonászott előtte és azt kiabálta: Mindált össze bujítom!! ( borítom ). Szóval kész vagyok tőle. Nagy a pofája, és jövőre ovis lesz... jaaaaaaj :roll: :lol:
A fiút, meg még nem 100%-ra mondta a doki, majd kedden megyek uh-ra remélem ott kiderül 100%-ra. Bár sztem tuti fiú. :D Én nagyon örülök neki. Apus is örül persze, de nem tudja úgy kimutatni. :D
Na eldugulok, mert reggeli van. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Bekukkantottam én is :wink:

Jól vagyunk, a fiúk egyre nagyobb banditák :lol: :lol: :lol: :lol:
Szobatiszták, szövegelnek.
Vendég

:D Üdv Szabina, na lám, még egy kismama!! Gratulálok!! Szobatisztasághoz a fiúknak meg külön!! Meg minden szobatiszta, vagy afelé haladó Kismanónak!!

Örömmel olvasom, hogy Kistesók vannak tervben, HAJRÁ!!

Jó hír: 2 hónap után előkerült a fényképezőgépünk, így tudok majd képeket feltenni :)

Puszi:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Rita,
csak annyit írtam, hogy utólagos engedelmeddel felvettelek közvetlenül a levelezőlistánkra. Ha már rendben lesz a gépetek, és megkapod az emileket, ellenőrizd majd, lécci, hogy te is megkapod-e a közös leveleket. Elvileg már menniük kell a te címedre is.
Ez a kiabálás kész műsorszám lehet. :D

Szabina,
végre rólad is hallani! :) Írhatnál egy kicsit bővebben is. Biztos tök jó fejek a srácok. Esetleg téged is felvehetlek a levelezőlistánkra, vagy nincs időd emileket olvasgatni?
Ez a kérdés egyébként mindenki másra is vonatkozik, aki még nem jelzett vissza. Szóval aki még szeretne csatlakozni, szóljon!

italoman

Vissza: Várandósság

X
EZT MÁR OLVASTAD?