italoman: nem tudom mit küldtél emailra, de nem igazán tudtam megnézni. Vírusos a gépünk és nem nagyon enged sem email-t írni, sem olvasni néha.

El tudod küldeni még egyszer? Apus összekötötte a laptopot a géppel, ott már el tudom olvasni.
A lányok, meg csak kívülről kezdenek hasonlítani, de belülről tűz és víz a két csaj. Vivcsi pörög, hisztis, nincs türelme, rettentően szeret irányítani, terelgetni, dirigálni. Larának van türelme leülni pepecselni avval ami érdekli, de mászik szekrényre, esik kanapéról, ágyról, álló helyzetből képes elesni, agresszív, fenyeget, abszolút nem befolyásolható ( Vivi legnagyobb bánatára.. Ebből vannak a viták legtöbbször ), de ezenkívül egy cicizős bújós kismackó.

Szóval érdekes, hogy Larában is mintha 2 személyiség veszett volna el. Imádom őket. Most a mostohafiam is itt volt 2 hétig. Hát 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltak el JÓL..

Valamiért mindíg tépték egymást. De hát testvérek, azt hiszem ez normális.
Pelusunk már nincs 2 hónapja. Sem éjjelre, sem nappalra. Balesetünk sincs. Illetve a 2 hónap alatt annyi, hogy 1x nappal nem ért el a biliig, és 2x éjjel pisilt be. Gondoltam és reméltem, hogy előbb lesz szobatiszta, mint ano Vivi volt, hisz látja, hogy Vivin sincs pelus. Viszont ezáltal Lara örök nudista lett. Ha itthon vagyunk, akkor nem tudom felöltöztetni, mert mindent levesz magáról. Mondjuk most nyáron nem is erőltetem, hogy legyen felöltözve.
Irtó nagy szája van. Van néha még olyan amit nem értünk tisztán, de haláli, ha ideges akkor nagyon tisztán tud kiabálni...

Múltkor megfenyegetett... Nem engedtem neki, hogy egy kupakkal vacakoljon. 2 percel később egy tollbetéttel a kezében megjelent mellettem ( de úgy fogta, mint egy nagykést ), és rámüvöltött: Megszulom mindált combidat!!

Olyan hangsúllyal mondta, hogy azt hittem leesek a székről. Apa is röhögött.

Amikor apjára volt ideges, akkor odament a kv-jához és ott hadonászott előtte és azt kiabálta: Mindált össze bujítom!! ( borítom ). Szóval kész vagyok tőle. Nagy a pofája, és jövőre ovis lesz... jaaaaaaj
A fiút, meg még nem 100%-ra mondta a doki, majd kedden megyek uh-ra remélem ott kiderül 100%-ra. Bár sztem tuti fiú.

Én nagyon örülök neki. Apus is örül persze, de nem tudja úgy kimutatni.
Na eldugulok, mert reggeli van.