Tercsi!
Nekünk nincs túl messze ez a játszó, de pont most olvastam, hogy pesten is itt a járvány, úgyhogy szerintem mi most szüneteltetjük a játszóterezést. Amint lemegy ez a vírusos időszak, megyüüünk!
Remélem az uh-n sem lesz semmi gond! xx
szépek a képek!
hiszti:
Tomi is kezd hisztis lenni, de én nem bánom egyelőre, sőt
(ez még nem az az igazi, "földön rángatózós" időszak
). Engem most még kifejezett örömmel tölt el, hogy látom, hogy Tomi akarata egyre kezd bontakozni.
Az a baj, hogy sok esetben rájövök, hogy igazából magam miatt nem engedek neki dolgokat és olyankor elmondom neki mindig, hogy tulajdonképpen igaza van... PL: jöttünk hazafelé a sétából és egy óvoda mellett mentünk el. Tomi kikéredzkedett a babakocsiból lépegetni és gyerekeket nézni. Ki is vettem, de egy jó negyed óra után visszatettem a kocsiba, hogy induljunk haza, pedig neki még érdekes volt a téma. Na, persze nem akart beleülni a kocsiba, befeszítette a lábát és hangosan ellenkezett. Akkor átgondoltam, hogy igazából nem is kell sietnünk haza, kész van az ebéd, úgyhogy főzni nem kell és csak azért akartam tovább indulni, mert már úgy éreztem, hogy nem történik semmi... (pedig Tomi számára, még ha egy helyben állt is, érdekes volt a dolog). Úgyhogy maradtunk még vagy fél órát
De volt egy másik eset is, ami tipikus sietős volt, orvoshoz mentünk és akkor is kivettem a kocsiból, mert volt egy pár perc plusz időnk és ugye akkor is maradt volna. Akkor meg el tudtam neki mondani, hogy miért kell sietni és én is "ráhagytam" a sírást és betettem a kocsiba. - de baromi érdekes, hogy akkor ő sem folytatta az ellenkezést, szerintem megértette, hogy ez most komoly
Ja, és hát a harmadik tipus, amikor veszélyt kerülünk el. Nálunk most került az érdeklődés középpontjába a konnektor.
Be vak-dugóztuk, de így sem engedjük, hogy hozzányúljon. Sajnos még mindig újra és újra bepróbálkozik Tomika, nem akarja megérteni, hogy tilos.
Szerintem nem mondom elég nagy szigorral vagy én nem tudom
Ildi!
Gratulálok az évfordulóhoz!
És a főzéshez is!
Eszterbabe!
Teljesen egyet értünk a bio-dolgokon. Én most próbálok egyre tudatosabban bio gyümiket/zöldségeket vásárolni + tisztítószerek (sajnos gyakran le kell róla mondanunk az áruk miatt), de tényleg jóval drágábbak, pedig pont, hogy olcsóbbnak kéne lennie szerintem, hiszen nem kellenek hozzá a drága vegyszerek...
Éva!
Könnyen beoltotta Áront a gyerekorvos? A mienk azt mondta, hogy erősebb immunválasz várható (?) és nem szívesen oltaná be Tomit. A hangsúlyából úgy éreztem, hogy semmiképpen sem akarja beoltani...
Pedig én is kezdek afelé hajlani, bár még mindig erősebb a nem.
Timi!
Még ilyen árak mellett is megéri átjönni a Tesco-ba vásárolni?
LKata!
Örülök, hogy szépül Norbika arca
Amikor Tomi ekcémás volt még bőven szoptattam és emlékszem, mondta a doki, hogy amíg szoptatok nem ehetek tojást, tejtermékeket, citrusféléket, marhahúst, mogyoróféléket, paradicsomot és csokit