Új privát üzeneted érkezett!

Tercsimama, nagyon drukkolok, hogy ne kelljen kipakolni... :cry:

Kép
szöszke

Clau, melyik konditerembe jársz? Köldöksérv: nagymamámnak volt. Soha életében nem merte megműttetni. Neked fogják műteni? Mennyire nagy?

Eszterbabe, cukros tea... :? Játszmázik anyós pajtás. :evil:

Kép
szöszke

Kép Kép Kép Kép

Kép
szöszke

Gondoltam, kicsit feldobom a hangulatot...de nincs itt senki. :shock:

Kép
szöszke

Ezt a gifet a férjem csinálta. :)
Kép

Kép
szöszke

Még mindig sehol senki... :D
Gergő éjfél óta ébren van. :? :? :? (2 órája) és sehogy sem tud visszaaludni. Egy kicsit csöndben lesz, aztán 5 perc múlva ismét ébren van, és nyöszörög, feláll, inni akar...

Kép
szöszke

Szöszke....jaj, de jók ezek a képek! :D De helyes Gegő!
Mi is rosszul aludtunk :roll:
Húú, nem semmi hogy a rokonodék ilyen következetesen, bio életmódot élnek! :shock: :shock: :D
Kicsit irigylem az ilyen családokat, ha nem lennék ebben ilyen egydül a mi családunkban, biztos "harcolnék" hogy
kicsit egészségesebben éljünk.
De sajnos anyuék és a férjem is nem igazán hajlik erre.
Már annak is tök örülök ha a férjem megeszi a főzeléket vagy a párolt zöldséget köretnek. :?
Ja meg bejelentette hogy futni fog esténként, mert úgy érzi eltunyult, és fáradékony... :wink:
Régebben sportolt, de mostanában tényleg le van eresztve. Sokat ül a melóban is, mert mérnök, egy ablak nélküli ,
légkondis irodában :? :( ...tök egészségtelen.

Na a szomszéd faluban, Süttőn is van H1N1 :( , a mi ovodánkat is lehet bezárja az ANTSZ. Persze a védőoltás megint hiánycikk a Patikában. :roll:
Az anyukák meg ki vannak akadva, mert így sokan nem tudnak dolgozni menni, nincs kire hagyni a gyereket.

Kép
Kép
lovaszkata

Szöszke, én odavagyok a fiadtól!!!!!!!!!! :lol: Egy tüneményes babucika!!! Szuperek a képek, ahogy nézni tud, engem levenne a lábamról az tuti :lol:
Sajnálom a nehéz éjszakát!!! Lehet, a foga?
Nálunk Lotti most már minden éjszaka átkerül a mi ágyunkba. Tudom, nem kéne, de már nem bírok felkelni hozzá ezerszer és amúgy is imádom, ha mellettem szuszog :oops: :lol:

Zsuzsu
, Konsti a lavorban, hehe, nagyon jó :lol:

Borkaby, nem próbáltam még vitamin kúrát. Az milyen? :oops: Kitartást a 6 után nem eszekhez!!! Az tud kemény lenni, én most 7 után nem eszek, de így is 10 körül már kopog a szemem az éhségtől :shock: De tartani akarom a súlyomat.

Veronika, jaja, az Állatkert is csudijó, a játszóház inkább a borús időben kellemes.

Lotti még taknyos :roll: De már nagyon kemény trutyit szívok ki, szóval talán a vége felé közeledünk (remélem)!!!

Ja, aki jó karácsonyi ajándékokat akar, annak ajánlom ezt az oldalt, fényképes ajcsit, jó olcsón és Bp-en a 13. kerületben át lehet venni személyesen is, így nincs postaköltség!

http://www.ismersz.hu/multiprint//site. ... 0&menuId=9

Én már rendeltem Lottis kulcstartót, hűtőmágnest, hógömböt... :lol:

Akinek van még jó ötlete Karácsonyra, várom!!!!!!!!

Mennem kell, megyünk vendégségbe, jó hétvégét!!!

Kép

Kép
nusildi

Ildi, köszi, aranyos vagy!!! :D:D Mi is szertjük Lottikát nagyon. :) Mindig megosztom a férjemmel is a tudnivalókat...meg persze minden babáról be szoktam számolni neki.

Lkata, a férjem is ugyanezt gondolja, hogy eltunyult. És ehhez társul még az is, amikor a nemlétező háját összecsippenti a hasán, és kesereg, hogy hízott... :? Én meg irigykedve nézem. :D:D Tegnap és ma már fekvőtámaszozott az előszobában. :wink:

Kép
szöszke

LKata!
akkor is mi is csatlakozunk a kesergő férjek táborához :lol:
lehet, hogy a következő talira az apukáknak fitnesz programokkal kell szolgálnunk :D
Meggyógyult Norbika arca?

Ildi!

Lenkeinek van egy oldala, amin reklámozza a vitamin készítményeit. Minden vitaminból a napi ajánlott mennyiség többszörösét kínálja és állítólag ezzel elkerülhetőek a betegségek, helyreáll a szervezet működése, nagyobb a vitalitás stb.
http://drlenkei.hu/

mi még sosem mertünk venni, de ki tudja, lehet, hogy jó.

Ha látok valami érdekes karácsonyi oldalt, mindenképpen szólok én is ;)

Szöszke!

tényleg imádnivaló Gergőke :)
Tomi is fent volt ma éjjel kb. 2-3ig. Én képtelen voltam bekapcsolni a számítógépet, annyira fáradt voltam. Helyette énekeltem, popsit ráztam, táncoltam, susogtam, szavaltam, sétáltam, itattam, szoptattam, lehet, hogy gondolatban még fohászkodtam is az álomtündérnek, hogy hol hagyta az álomporát :lol:

Veronika!
Milyen volt a Kolping?
Van már érdeklődő a házatokra?

Mi voltunk ma a Budakeszi Vadasparkban és szuper volt. Őzikéket etettünk és ijesztgettünk is, mert Tomi úgy örül, hogy feltartja a kezét a magasba és közben kiabál :D, ennek persze az őzek annyira nem örülnek...
Tényleg nagyon kellemes hely, lehet egy jót sétálni az erdőben és az állatok nagyon szelídek. A bagolytól kezdve a mókuson át a vaddisznóig minden állatka hozzá van szokva a gyerekekhez. Még egy házimacskát is láttunk az erdőben,épp amit megfog egy egeret. Szóval nagyon ajánlom, érdemes kilátogatni!

Kép

Kép
borkaby

Borkaby, köszi neked is. :)
Nem tudom, mi lehetett az ébrenlét oka...viszont ma 10-ig aludtunk mindnyájan. :? Amitől jól elcsúszott a napunk...:?

Útlevél: valaki csináltatott már a gyerekének?
Ma jöttem rá, hogy EU ide vagy oda, a babák csak útlevéllel utazhatnak ki. :evil: :evil: :evil: Most vagy 1 hét alatt elintézzük, vagy csak a férjem utazik Münchenbe... :cry:

Kép
szöszke

Szöszke!
Mi még nem csináltattunk tominak, de van olyan, hogy gyorsított eljárás, ha jól tudom 3-4 nap. Remélem sikerül elintéznetek.

Kép

Kép
borkaby

Borkaby,
jó volt a Kolping, tetszett Pálminak a játszóház, nekünk meg az ugráló én most próbáltam először :) Meg nagyokat sétáltunk a jó levegőn. Ja és persze a wellness se volt rossz, Pálmi is nagyon élvezte a vizet :) Na, azt egyébként itthon is nagyon élvezi, alig lehet a fürdőkádból kiszedni :)

Szöszke,
jók a képek! :) Hú, tényleg, útlevél... én még nem is gondoltam rá. Drukkolok, hogy sikerüljön elintézni!

Ildi,
nálunk is ez van mostmár, több mint egy hónapja, a saját ágyába rakom elalváskor, de aztán nincs kedvem sokszor kelni, és magamhoz veszem... :? De igazából én is élvezem, hogy ott szuszog mellettem, csak néha nagyon nyüzsis, arra viszont felébredek - ez persze nem lenne ha a saját ágyában aludna... de akkor meg kelhetnék sokszor... ördögi kör :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Bocsi,hogy nagyon ritkán jövök de szinte mindig van valami dolgom a ház miatt. :oops:

Szöszke!Mi májusba csináltatunk Zsófinak útlevelet és 1hét alatt megjött 3e kell többet fizetni ez a sürgöségi miatt .De itt Kecskeméten mi is protekcióval jutottunk be mert időpont kell is minimum 1hónapra adnak :? Ezt bárhol az országba megcsináltathatjátok mi is már majdnem szegedre mentünk ez miatt :? Édes Gergő nagyon.Még mindig más színű a szeme?

Kata!Nyugi ha be vagytok oltva nem lesz baj.Norbit nem oltatod be?

Ildi!Én már megvettem mindent karira nyagiknak meg most fogom befejezni mert voltunk fotosnál.Szerintem ez a fotó dolog tök jó mert nálunk mindig mondják,hogy képet az unokákról :lol: Én a Rossman programmal csinálok naptárt tavaly meg fotókönyvet kaptak :wink:

Tercsimama!Nálunk 2év 2hónap és 5 nap van a 2gyerek között és szerintem nagyon jó!Hamar össze nőtek és pl Zsebi sokkal több mindent csinál mert "húzza"Zsófi a fejlődés be :) Remélem nem kell kipakolni!!!!!

Oltással kapcsolatban én nap mint nap elbizonytalanodok!Egyik szavukkal ütik a másikat gyors lefolyásu de 0,04 % meghall aki elkapja.Már azon is gondolkodtam ha tényleg olyan veszélyes akkor miért nem lett kötelező,hogy igen is a kismamákat és a kicsiket 1évtől be kell oltani :?: Még mindig nem párti vagyok ráadásul ha beoltatnám magam a gyerekeket is mert attól,hogy én megkaptam még haza hozhatom :roll: Nagyon nehéz a döntés de én próbálok nagyon optimista maradni és nem lesz itt akkora járvány+++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Kata84, nézd a szemeit :wink:

Kép
és egy montázs :)
Kép

Kép
szöszke

Sziasztok!

Szöszke...ez fantasztikus :shock: Ez tuti szexepil lesz a lányoknál :wink: :lol:
Nagyon édes! :D

Kata...Háát, Norbit nem mertem beoltatni. :roll: Nekem a háziorvos azt mondta ha csak oltott emberek veszik körül, és
mindenki alaposan kezet mos, nem lehet baja Norbinak.

Az unokatesóméknál már a nagyobb gyerek meggyógyult, a kicsi szövődményes lett, ő antibiotikumot is kap.
Már az anyuka is elkapta, :roll: Ő 3 napja lázas.
Idő közben meglet az eredmény H1N1 :( , az ovodásoknál is az van, úgyhogy mától bezárt az ovi is. :(

Szöszke, Borkaby...Norbi bőre sokkal szebb lett. Kenem neki sudocremmel és nem eszik tejterméket 3 napja.

Háát, az én férjem hízni szeretne, ő nem azért akar sportolni mert fogyni akar, ő csak az erönlétét szeretné javítani :wink:
Ő is tudja hogy vékony, sőőőt most fogyott megint :(
Pedig rendesen eszik, van is étvágya. Néha szédül, mint akinek leesik a vércukra, ez 4 napja van nála. :roll:
Remélem nem lesz cukros :roll: :( Aggódom érte, mondtam neki hogy bejelentem az orvoshot, csináltasson vérképet, terheléses cukrot...stb. Ez nem normális!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata,
ez lehet akár stressztől, túlhajtottságtól is. Nekem is voltak ilyen időszakok, hogy rettenetesen alacsony volt a vérnyomásom hetekig, aztán normalizálódott. És ilyen hullám többször is előfordult már. Sőt volt ez a szédülés is, meg nem láttam rendesen. Először el is ájultam, aztán már rutinosabb voltam és a másik kettőnél mikor már éreztem gyorsan leguggoltam/leültem. És ezek között az esetek között évek teltek el, azóta se tudom mi volt... meg hogy az alacsony vérnyomás hullámok mitől jönnek időnként...

Tényleg Ildi, a vérnyomásod most oké?

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika...ari vagy,én is remélem hogy nem cukor probléma lesz. Bár a vérnyomása jó Fecónak.
Van itthon mérő az apu miatt, és 125/70 szokott lenni a vérnyomása. Viszont a pulzusa nagyon alacsonyka:
55-60között volt utóbb. :roll:
De ami aggaszt hogy 192 cm magas és csak 77kg :roll: :( Mindíg 80-84 kg között volt a súlya eddig és az elmúlt 2 hét alatt fogyott 3kg-ot :shock: :( úgy hogy eszik!
Már mondtam neki viccelődve, hogy feldobjam kicsit hogy cseréljünk súlyt :wink: Mert én még mindíg 82-83kg között vagyok :oops: :oops: :(

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, sajnos nincs időm visszaolvasni. :(

Én is nagyon félek az oltástól,de még jobban attól, hogy ha elkapják a vírust, akkor attól nagyobb bajuk lesz, így úgy döntöttünk az egész család be lesz oltva, még Áron is!!!! Szerdán reggel kapja az egész csapat, én meg holnap, a férjemet meg már a múlt héten beoltották.
Azért döntöttünk így, mert a nagyok hiába lesznek beoltva, akkor is hazahozhatják a suliból. Meg decemberben elutazunk Mezőkövesdre és ott nagyon sok ember lesz a hotelban, fürdőben és nem lennék nyugodt, hogy nincsenek beoltva a gyerekek.

És még ez a cikk nyugtatott meg:
(ha a magzatnak nem lehet baja, akkor egy erős csecsemőnek sem árthat az oltás)

http://www.168ora.hu/itthon/h1n1-czeize ... 46353.html

Szöszke
Nagyon különlegesek Gergőke szemei!!!!!

Lkata
Jobbulást a férjednek és Norbikának is!

Szveronika
Hogy álltok a házvásárlással? (bocs, ha már írtad, lemaradtam)

Tercsimama
Nálunk pont két év van a Lorena és az ikrek között és szuper jól elvannak együtt, eleinte igaz fárasztó volt, de belejöttünk és most megtérült!!!
szorítok, hogy összejöjjön minél előbb a kistesó nálatok is!!!

Képzeljétek, Áron imád focizni, egész nap a labdát rugja és fut utána, büszke is rá az apja, hogy focista lesz!!
:lol:

Na most már tényleg megyek, lassan indulnom kell a tornára, olyan jó, hogy elkezdtem, és már kezd lemenni a hasam is.

Mindenkit puszilok!

Éva

Kép

Kép
éva75

SZiasztok.
Csak egy gyors bejelentkezés: kettőre megyek dokihoz, szorítsatok!
Majd jövök utána!

Kép

Kép
tercsimama

Pár kép a vasárnapi játszóterezésből

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tercsimama

Tercsi.....NAGYON DRUKKOLOK!!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Pont ma gondoltam rád, Tegnap apával nem vigyáztunk...lehet ha így folytatjuk összehozzuk mi is a tesót. :oops: :D
Tercsi, te nem oltatod be magad??? Most hogy babát szeretnél, lehet nem ártana.
Olvasd el a cikket amit Éva belinkelt!

Éva...mi már be vagyunk oltva, csak Norbi nem....lehet őt is kellett volna? :roll: :(
Apósom tegnap beteg lett, lázas...remélem nem H1N1 és remélem nem kaptuk el, mert vasárnap pont náluk voltunk! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Tercsi...Most jöttek be a képek, tündéri a kis Nóra! Nagyon szép család vagytok! :D
Remélem jövőre 4-en lesztek a játszótéren! :wink: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

:lol: Remélem ti is :shock:

Hajrá kistesó!
Remélem a doki nem állít meg benne. Már izgulok nagyon.
De jó lenne megint együtt várni babát! Neked az első gyorsan összejött?

Kép

Kép
tercsimama

Na mentem csajok, majd jövök!

Kép

Kép
tercsimama

Tercsimama

Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó lenne egy kistesó!!!!

nagyon jók a képek, édes Nórika!!
Várjuk a híreket az orvostól!!

Lkata
Én is túl vagyok az oltáson, meg sem éreztem, pedig féltem egy kicsit tőle. Már megnyugodtam, és tuti, hogy holnap beoltatom Áront is, remélem jól döntöttem.

De izgi, hogy nem védekeztetek!!! Nálunk is kb. ennyi idős volt Lorena, amikor megfogantak az ikrek!!!!
Hasonló jókat kívánok nektek is!!!

Kép

Kép
éva75

Még ezt olvassátok el, ez végképp megnyugtatott:

http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Kép

Kép
éva75

Tegnap voltunk SOS útlevelet intézni...5 munkanap kell hozzá, és 5 ezer Ft volt. :shock: :evil: :evil: Ez azért ciki, mert már vasárnap Münchenben kellene lennünk. Ha szerencsénk lesz, talán csütörtökre vagy péntekre kész lesz. De addig nem merjük a szállást lefoglalni. :? Szóval rémesen kellemetlen a dolog.

Tercsi, nagyon drukkolok Neked egészségileg! Jók a képek! :D

Gergő tegnap fejreesett. :? Felmászott egyedül az ágyra a macikáért, ücsörgött, majd lassított felvételben lefordult. Mindketten kimerevedtünk a férjemmel, hogy egyedül felmászott az ágyra, és nem volt időnk odaugrani hozzá. Szerencsére hamar abbahagyta a sírást, inkább csak megijedt, hogy fejtetőre állt a szoba. :D

Kép
szöszke

Sziasztok!

Tercsimama!Mennek a drukkok++++++

Szöszke!Nagyon édes Gergő és ez a különbőző színü szem azt hiszem jó sok lány szívet tör majd össze!!!Drukkolok az útlevél miatt de nekünk 3nap alatt megjött hát ha nektek is!!!!

Oltás:Eddig azt mondták terhes szoptatos kismamát nem oltunk semmi elenn!Most miért????És nekem senki ne mondja,hogy eddig a védőoltásokat nem vehették fel kismamák mert nem tudták mit okoz.Most teringenek össze vissza a hírek mellékhatásokról is alig tudnak valamit pl:múltkor egy fiatal kiscsaj került korházba mert nem érezte a végtagjait..stb ezt egy magzat,hogy vészeli át vagy mit okoz nála???És aki beadatta magának de a gyereknek men az simán haza viheti csak Ő nem kapja el a gyerek meg simán!Én ha beoltatom magam de egyelőre tuti nem akkor a gyerekeket is az tuti!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata...én is ezen kínlódok, hogy be kéne Norbit is oltatni. :roll: Mert félek anélkül hazaviszem a vírust hogy észre se veszem.
De olyan tanácstalan vagyok! :(

Éva szerinted is beoltassam ha már mi bevagyunk?
Nem volt nehéz az ikrekkel meg egy két évessel??? :roll: Azért ez nem semmi! :shock:

Tercsi...Norbika a 3. hónapban jött össze :D Pont elhatároztam hogy már nem is kell gyerek, először lefogyok. elkezdtem fogyizni és jártam konditerembe...
aztán egyszer csak nem jött meg. A havi bérletből 2 hetet használtam fel :wink:
Elötte vetélésem volt, így nagyon rágörcsöltem a gyerek-témára, de mikor nem foglalkoztam vele akkor összejött. :wink:
most se kéne nagyon foglalkoznunk vele....majd jön ha akar. :wink:
Marekék is rajta vannak a tesó-témán, nem???

Kép
Kép
lovaszkata

Norbi esti mesét néz! Kép
Itt még kicsit pöttyös az arca :(

Ez meg ma készült, már ilyen szép a bőre :D
Kép
Hiszti! :roll:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Norbikának a Paff a bűvös a kedvence :D
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/n ... hNGSP9vkck

Kép
Kép
lovaszkata

Jaj de jó újra látni a gyönyörű kis pofiját! :) Jó, hogy elmúltak a pöttyök!
Úgy látom a hiszti most mindenkinél előjött :)

Kép

Kép
sz.veronika

Ma kaptam egy szép szál vörös rózsát :lol:
Ma vagyunk 5 évesek :lol: Pontosabban 5 éve döntöttem el, hogy Zolival maradok (és kilépek a másik kapcsolatomból). Egyik legjobb döntés volt az életemben.
Én főztem ma (kivételes alkalom, bár mostanában egyre többször ügyködök a konyhában), nemsokára eszünk :lol: Tegnap pedig sütöttem egy tök fini és egyszerű sütit, Lotti is nyomta magába rendesen :lol:

Oltás, szerintem ha már magunkat beoltatnánk, Lottit is beoltatnánk, de mi még mindig amellett vagyunk, hogy nem oltatunk (egyelőre).

LKata, örülök, hogy Norbika arca újra szép! :lol:

Norbi videója is tüneményes!!!

Tercsi, cukik a képek!!! Majd írd meg, hogy mit mondott a dokid, drukk-drukk!

Szöszke, jaj, puszika Gergő buksijára!!! Lotti is leesett tegnap, de csak súrolta a feje a parkettát, mert pont elkaptam. Az a dühítő, hogy amúgy lejön simán egyedül és tudja, hogyan kell, mégis néha mintha le se tojná, hogy leeshet :evil: :roll:

2. baba - hú, már ennyien itt tartotok? Én megmondom őszintén, nagyon nem akarok még :oops: :roll: Örülök, hogy végre lehet menni Lottival ilyen szabadon, ma pl. gyalog jött a babakocsi mellett egy hosszú utcán át, kutyusokat nézett, leveleket szedett, nagyon kényelmes volt. Arról nem beszélve, hogy nagyon jó 53 kilónak lenni :lol: 8) :oops:

Veronika, köszi kérdésed, vérnyomásom szerintem a béka feneke alatt továbbra is, de már nem szoktam mérni, de most hozom a vérnyomásmérőt és megmérem esküszöm ... 88/61, hát akkor még mindig alacsony, pedig ma is 2 kávét megittam :roll:

Éva, jó pihit nektek!!

Bocsi, mennem kell, most vacsizunk!

Kép

Kép
nusildi

lovaszkata: Szép Norbi pofija, látom nincsenek pottyok:) A hisztis kép nagyon jó:D

Én is szívesen élnék ilyen bio cuccokon, de olyan rohadt drága, hogy 3x annyit hagynék a boltba, ha biot vásárolnék,pedig igy is sok megy el kajára:P

Tegnap meg ma is voltam futni, most kicsit jobban érzem magam:)

Ez a DM-es okopelus borzalmas. Az előbb ránéztem Laurára, szószerint át van ázva, nem az, hogy kifolyt, hanem rendesen átázott, mintha nem is pelenka lenne rajta. :? Most fekszik a pisibe, nincs szívem felkelteni, mert mostanában olyan rosszul alszik. Arra várok, hátha megébred, de ha sokáig huzza felkeltem:((

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely

sziasztok
vissza olvasásom folytatása:

clau: nagyon jópofa volt Balázs tortája

veronika: én a helyedben többet a játszóház közelébe se mennék, nagyon szemét volt a büfés és a pénztáros is :evil:

l.kata: szegény Norbinak tényleg csunya az arca, sajna nem tudok tippet adni, hogy mi lenne rá jó, de gondolom azóta már meggyógyult

tercsimama: én még min.2évet várok a tesóval.a dokihoz drukkolok

zsuzsu: boldog Szülinapot utólag.jó, hogy megint jelentkeztél és jók a képek

szöszke: nagyon jók ezek a fotók. az én fiam még a kádban se bir nyugton maradni, ott is fel akar állni :roll:
útlevél: fiamnak is kellene, ha éppen átruccanunk magyarba, de mi nem csináltattunk, pedig voltunk Tatán a talin, Tatabányán,Györbe,Balcsin és hetente átmegyünk a tescóba. eddig nem volt gond. /szerencsére/ :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Megvagyok, bár csak félig. Elméletileg tapintással semmi kóros nincs, de ma este 18-ra megyek ultrahangra és akkor dől el minden.
Mindenesetre a doki tegnaptól engedélyezi az összebújást kifejezetten babacélból is :oops:
AZért megvárom a ma esti UH eredményt és akkor kiderül megvan-e még a csomóm és ha igen akkor mekkora, kell-e műteni.

Nóri is tud hisztis lenni ha akar, sőt csapkodja magát a földre, de ilyenkor nem foglalkozom vele és hamar megnyugszik. Nem szeretnék hisztis, akaratos babát...
Játszótérre járunk a ferihegyi Market Central parkolóban levőbe, nagyon szereti Nóri, és le van rakta azzal a tompítós lappal az egész, hogy nem esik akkorát és nem is hideg ha popsin landol.
Ha valaki jár erre szívesen találkoznék :lol:

Kép

Kép
tercsimama

Tercsi!
Nekünk nincs túl messze ez a játszó, de pont most olvastam, hogy pesten is itt a járvány, úgyhogy szerintem mi most szüneteltetjük a játszóterezést. Amint lemegy ez a vírusos időszak, megyüüünk! :)
Remélem az uh-n sem lesz semmi gond! xx
szépek a képek!

hiszti:
Tomi is kezd hisztis lenni, de én nem bánom egyelőre, sőt :lol: (ez még nem az az igazi, "földön rángatózós" időszak :) ). Engem most még kifejezett örömmel tölt el, hogy látom, hogy Tomi akarata egyre kezd bontakozni.
Az a baj, hogy sok esetben rájövök, hogy igazából magam miatt nem engedek neki dolgokat és olyankor elmondom neki mindig, hogy tulajdonképpen igaza van... PL: jöttünk hazafelé a sétából és egy óvoda mellett mentünk el. Tomi kikéredzkedett a babakocsiból lépegetni és gyerekeket nézni. Ki is vettem, de egy jó negyed óra után visszatettem a kocsiba, hogy induljunk haza, pedig neki még érdekes volt a téma. Na, persze nem akart beleülni a kocsiba, befeszítette a lábát és hangosan ellenkezett. Akkor átgondoltam, hogy igazából nem is kell sietnünk haza, kész van az ebéd, úgyhogy főzni nem kell és csak azért akartam tovább indulni, mert már úgy éreztem, hogy nem történik semmi... (pedig Tomi számára, még ha egy helyben állt is, érdekes volt a dolog). Úgyhogy maradtunk még vagy fél órát :)
De volt egy másik eset is, ami tipikus sietős volt, orvoshoz mentünk és akkor is kivettem a kocsiból, mert volt egy pár perc plusz időnk és ugye akkor is maradt volna. Akkor meg el tudtam neki mondani, hogy miért kell sietni és én is "ráhagytam" a sírást és betettem a kocsiba. - de baromi érdekes, hogy akkor ő sem folytatta az ellenkezést, szerintem megértette, hogy ez most komoly :)
Ja, és hát a harmadik tipus, amikor veszélyt kerülünk el. Nálunk most került az érdeklődés középpontjába a konnektor. :roll: Be vak-dugóztuk, de így sem engedjük, hogy hozzányúljon. Sajnos még mindig újra és újra bepróbálkozik Tomika, nem akarja megérteni, hogy tilos. :roll: :roll: Szerintem nem mondom elég nagy szigorral vagy én nem tudom :roll:

Ildi!
Gratulálok az évfordulóhoz! :lol:
És a főzéshez is! :lol:

Eszterbabe!
Teljesen egyet értünk a bio-dolgokon. Én most próbálok egyre tudatosabban bio gyümiket/zöldségeket vásárolni + tisztítószerek (sajnos gyakran le kell róla mondanunk az áruk miatt), de tényleg jóval drágábbak, pedig pont, hogy olcsóbbnak kéne lennie szerintem, hiszen nem kellenek hozzá a drága vegyszerek...

Éva!

Könnyen beoltotta Áront a gyerekorvos? A mienk azt mondta, hogy erősebb immunválasz várható (?) és nem szívesen oltaná be Tomit. A hangsúlyából úgy éreztem, hogy semmiképpen sem akarja beoltani...
Pedig én is kezdek afelé hajlani, bár még mindig erősebb a nem.

Timi!
Még ilyen árak mellett is megéri átjönni a Tesco-ba vásárolni?

LKata!
Örülök, hogy szépül Norbika arca :)
Amikor Tomi ekcémás volt még bőven szoptattam és emlékszem, mondta a doki, hogy amíg szoptatok nem ehetek tojást, tejtermékeket, citrusféléket, marhahúst, mogyoróféléket, paradicsomot és csokit :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
borkaby

Sziasztok!

Mostanában nehézkesen tudom követni a fórumot, bocs ha valami kimaradt... viszont múltkor kérdezte valaki az evést.

Na nálunk is ez volt, hogy az 1 éves felmérésen kérdezték, hogy eszik-e, én meg néztem nagy, csodálkozó szemekkel :)

Most kb. egy hete van, hogy mindenáron meg akarja fogni a kanalat, de látom még hogy nem menne neki, hogy egyen vele - persze pont azért kell hagyni gyakorolni - csak nincs ötletem mivel kezdjük. Pépes dologgal, valami darabossal, mivel? Min tudna leginkább gyakorolni? Már előre félek, hogy csak az lesz a vége, hogy mindent kitúr a tányérból és csurom kaja lesz körülötte minden, dehát tudom, hogy ezzel jár... :oops: Tapasztalata van már valakinek ezügyben?

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Ma beoltották az összes gyerekemet!!!! :cry: :cry: Remélem, jó döntést hoztunk, mert mi csak a legjobbat akarjuk nekik.

Borkaby
Nekem a gyerekorvos javasolta, hogy oltassam be, mert a nagyok hiába be vannak oltva simán hazahozhatják az iskolából a vírust.
A férjem is önkormányzatnál dolgozik a XI. ker-ben, ahol nagyon sok ember megfordul + még vonatozik is, így ő is bármikor hazahozhatja, ezért döntöttünk mindenképpen az oltás mellett. Több orvost is megkérdeztünk és ők mind javasolták. Olyan érdekes, hogy ahány orvos annyi vélemény, és akkor hogy döntsünk mi laikusok, ha ők a szakemberek sem tudnak igazán dönteni????
Na de most már nem elmélkedem, mert már mindenki be van oltva.
Egy kicsit megkönnyebbültem, pedig még kb. 2 hét mire kialakul a védettség, de most már nem kell azon izgulni, hogy hogy döntsünk.
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!!!!

Lkata
Nem volt egyszerű az ikrekkel + egy két évessel, de hamar belejöttünk, szerintem mindent meg lehet szokni.
Nagyon édes Norbika a képeken!!!

Ildi
Bodog 5. évfordulót nektek!!!!
Mi már lassan 13. évesek leszünk
:lol: :lol:

Szöszke
Szorítok, hogy el tudjatok menni Münchenbe!!!
Már mi is nagyon régóta készülünk oda, egy gyerekkori barátnőm lakik ott és már sokszor ígértük, hogy meglátogatjuk őket, csak hát ennyi gyerekkel elég hosszú az út nekünk autóval. Ti mivel mentek?

Most mennem kell az ikrekért a suliba, majd megírom Áron belázasodott -e az oltástól.
Engem tegnap oltottak , de eddig kutya bajom..... kopp-kopp.

Éva

Kép

Kép
éva75

Tercsimama

Mi volt az uhon????

Irj!!!

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Jöttem panaszkodni :cry: :oops: lehet????

Hááát, nem semmi az a hiszti ami ma megy :roll: :( Nem akar enni, nem akar tápszert inni, nem kell a vajaskenyér se.
Már kínomban megszegtük a tej-diétát és adtam neki egy pudingot, azt megette nagy nehezen. :roll:
Úgy hogy képzeljétek se 10 órait nem evett, se ebédet, reggel is csak a babatej felét itta meg :cry:
Ez rémálom, nem aludt csak fél órát délben, mindíg sír. :cry: Láza nincs, úgyhogy csak a fogfájásra tudok gondolni....l
ehet beindultak a rágófogai! :roll:
Megnézni nem engedi és bekenni sem tudom neki géllel. :cry:
Már totál lefáradtam vele.
Szóltam anyunka délben hogy fejezze be legyen szíves a gombapörit mert Norbikától semmit nem tudok csinálni. :? :(
Aludni se alszik jól, éjjel többször felsír, van hogy fel is kel....remélem tényleg csak a foga jön.

Párom ma van orvosnál, remélem kivizsgálják. :roll:
Nekem kijött a herpeszem :roll: :? már nem volt fél éve....lehet kissé stresszelek is. :cry:

Ildi...gratulálok ehhez a jó döntésedhez! :lol: Mi is 5 és fél éve vagyunk együtt! :lol:

Tercsi...várjuk a fejleményeket! Drukkk!

Borkaby...sajnálom a hisztiket! :? Sajnos Norbi is egyre akaratosabb és hisztisebb ám!
Bármi olyat kiveszek a kezéből amit nem szabad akkor ezerrel üvölt, csapkod :shock: :(
S, már mással meg se tudom nyugtatni, mert ha adok neki valami játékot az nem kell, bevágja a sarokba...és ordít tovább! :(
Jaaj, remélem nem lesz olyan mint az anyja! :oops: :? :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Lkata

Áron már napok óta nekem is ilyen hisztis, nem alszik se éjjel, se nappal. Ma is alig aludt egy órát összesen, este meg már mindig 1,5-2 óránként ébred és sehol sem nyugszik meg csak a cicin.
Már olyan vagyok, mint egy zombi. A férjem megígérte, hogy hétvégén majd ő próbál meg menni hozzá éjjel, hátha nála nem keresi a cicit., jó lenne már egy kis alvás, már lassan 1,5éve nem aludtam végig egy éjszakát...

Kép

Kép
éva75

tercsi: MI VOLT UH-N???

timi: Bátrak vagytok:) Én nem mertem/merem kivinni Ausztriába. Mikor olcsó az euro, akkor kiszoktunk menni, innen 5km-re van a határ, de ezért nem szeretnék Laurának útlevelet csináltatni:S

veronika: Én már adtam neki oda a kanalat, de csak rárakja a tányérra, tudja, hogy mit kell vele csinálni, csak nem tudja teljesíteni:D Bár az az igazság nem is nagyon hagyom neki, lsta vagyok utánna takarítani:)

Laura ma elkezdett hisztizni az Aldiba és foldhoz vágta magát :shock: Mindezt azért mert már indulni akartam és megfogta a kezét, hogy ne mászkáljon el. Jon alul még 2 foga, lehet, hogy ezért is nyűgős, meg ez a hülye idő...itt ma egész nap esett.

Végre feltoltottem a nyári képeket, párat feldobok, meg 1-2 újat is.
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eszterbabe
Szombathely

Lkata!
Norbi próbált már egyedül enni? Úgy értem, kézzel? Gergő akkor szokott sztrájkolni, ha unja, hogy etetem. :shock:
Drukkolok a férjednek!

Eszterbabe, milyen kis édes husika Laura. :) El sem hinném róla, hogy hisztizik. :)

Éva75, nálunk is szokott zűr lenni éjjel, mostanában megint többször. De mi már totál leszoktattuk az éjjeli ciciről. Éjjel csak víz van. Utolsó szopi kb. 21 órakor, első szopi hajnali 5 órakor.
Közte 1-2-szer kér inni éjjel. A múlt héten volt egy elég masszív felkelése (2 órán át nem tudott visszaaludni)...én is szeretnék már egy éjszakát végigaludni...

Kép
szöszke

Éva...Norbi már azt se tudja mi az a cici :roll: :cry: így nálunk nem tudom mivel vígasztalni.
Sajnálom hogy ennyire rosszul alszik ő is.
Azért én eddig jól tudtam aludni, mégha csak 5-6 órát is de azt jól, sokan nem alszanak ennyit sem tudom.

Szöszke...a vajaskenyeret, pirítóst, kekszet, almát, tésztát ...ami darabos,mindíg csak elé rakom, egyedül eszegette.
De most lesöpri az asztalról :evil:
Kanállal nem tud enni, nem is nagyon akar, egyszer-kétszer próbáltam borzalmas mocsok lett. :shock: :?
Most reggel is csináltam neki 180ml tápszert, már este 8 óta nem evett....azt hittem tök éhes, de nem csak 80ml-t ivott belőle! :(

Babe....nagyon csinik vagytok! Valóban olyan kis tündérke Laura. :D

Férjemnél nem találtak bajt, csináltak ÉKG-t is. Majd holnap megy vérvételre.
Köszi a drukkot! :wink:

Tercsi....mi volt Uh-on????????????????

NYMALAC és SENSI, MACIANYU,TÜCSÖK...?????????????
HOL VAGYTOK??????????
:(

Kép
Kép
lovaszkata

Jó reggelt :)

Köszi az érdeklődést, megvagyunk.
A doki jól átnézett és megtalálta a 2*3 centis cisztámat. Erre azt mondta, hogy egyenlőre ne piszkáljuk, szerinte el fog tűnni, három hónap múlva kontroll, ennyi. Szabad utat kaptam a babához :oops:

Dicsekedhetek?
Nóri este 22-kor alszik el utoljára és kb reggel 9-kor ébred, ha jól számolom ez 11 óra alvás. Ez alatt alszom én is. Talán megbuggyantam, hogy ilyen nyugis esték mellé újra gyereksírásra akarok ébredni :?

Lkata, 180 ml tápi? :lol:
Nóri rá sem nézne fél üveg kajára. Éppen elég neki a 300 milis üveg, 270 víz és a tápi, és benyomja egyszerre, utána eszik egy fél almát, egy fél banánt is néha, plusz a reggeli tápszer előtt megeszik 1 vagy 1,5 virslit is csak úgy előételként.
Tegnap mértem, már elkerülte a 13 kilót, de nem kövér már, a tegnapi képeken is látszik, mert nagyot nyúlt, már 80 centi felett van és a 92-es ruhától kisebbet rá sem tudok adni :lol:

Borkaby várjuk a baba-mama talit a Marketban. Szólj ám!

Kép

Kép
tercsimama

Akit még nem jelöltem be iwiwen, kérlek tegyétek meg ti, és visszajelzek. Vass Teréz a nevem.

Kép

Kép
tercsimama

Kata,
Pálmi is alig iszik, vannak néha jobb napok, de több a nem jó. Viszont a fürdővízből mennyiségeket iszik, nem tudom megakadályozni :shock: Úgyhogy hagyom pancsolni a sima vízben és csak a legvégén kenem be fürdetővel mielőtt kivenném, hogy ne igyon be a krémből. Esküszöm a napi folyadéknak a harmadát megissza a kádból :? :shock:

Pálmi is 11 órát alszik, de 5-6 ébredéssel, amikor elég csak a cumit visszaadni a szájába. Este 10-kor iszik még tápszert kb. 120ml-t, reggel 9-kor kel, de még vagy egy órán át nem kéri a tápszert, úgyhogy éjjel 12 órán át elvan kaja-innivaló nélkül...

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?