Jó reggelt.
Jjucuss,
a kakukkfüves löttyhöz nem jár doboz vagy leírás. Az csak egy barna üveg egy cimkével, rajta a lejárati idővel, oszt annyi. Na majd megpróbálok rákeresni neten.
A fiúk nagyon cukik
, jó, hogy felraktad a képeket!
Nálam egyébként 95%-ban elmúlt a hányinger, kevésbé vagyok fáradékony is, és le sem merem írni... ma éjszaka nem kellett kimennem!!!!
Vendégtéma: akinél többedik baba, ti már gondolkodtatok azon, hogy lesz a legegyszerűbb az első időszak? Nálunk anyósom mondogatja mindig, hogy ő majd elviszi a lányokat, de én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez annyira jó ötlet, hiszen pont a legelején kéne, hogy ők is megismerkedjenek a kistesóval, nem? Ráadásul ha akkor nincsenek itthon, pont hogy "lepasszolva" fogják magukat érezni, és tudat alatt épp a kicsire lesznek mérgesek.
A kórházi látogatók engem is iszonyúan lefárasztottak, éjszaka nem nagyon tudtam aludni, nappal meg mindig épp akkor állítottak be, amikor nagy nehezen elaludtam/-tunk.
Brunhild,
A Rajmundos mondat nagyon igaz!
Kezdek most már teljesen kiakadni az eü rendszeren. Most voltam vérvételen és belgyógyászaton, utóbbira vissza kell mennem, mert csak a laboreredmények tükrében tudják kiértékelni az ekg-t. Utána el kéne vinnem az értékelést a háziorvoshoz, mert hivatalosan neki kell beírnia a kiskönyvbe (?), de ha ő nem hajlandó, akkor vissza kell menni a belgyógyászatra, hogy ott írják be. Most komolyan, ha már ott vagyok, miből állna egyből beírni?! A laboreredmények 3 különböző időpontban lesznek meg, és 2 különböző helyre érkeznek. Miért nem lehet, hogy legalább egy helyen vegyem át az összeset?!
És még endokrinológiára is el kéne mennem (a már kész laboreredményekkel), amihez szintén beutalót kéne előbb vadásznom. Ja, és nem tudom, hova, mert itt nincs endokrinológia. Úgy érzem, idén mást sem csinálok, csak rendelőről rendelőre járok, és még azt sem látom, hol a vége... Ez mindenhol ennyire macera?!
Tegnap én is megkaptam a kombinált vérvétel eredményét, és teljesen jó lett!