Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Na, visszatertem a nyaralásból, holnap írok hosszabban, mert most nincsen a laptopom, és ez egy igen rossz gép, amit használok. :( Holnap visszaolvasok, és jelentkezem ujra! :)

Addig is jok legyetek! :)

Puszi,
Anna

Kép
presario

Sziasztok!

Túléltem! :D És annyit ettem, h nehéz mozogni is. :)
Igazatok volt: citromlével iható a szmöttyi, de limonádénak azért kicsit édes. Szegény Barni ficánkolt reggel, nem értette,h miért nincs reggeli.. Most kárpótoltam :D :D :D

Gabi
Nem csodálom, h szerelmes lettél!!!! :D :) :) Nagyon édes kisfiú!Nagyon cuki ahogy szinte a nyaka körül van a lábacskája! :)

Orsi
Szerintem sem árt, ha összerakod aug.elejére. Nálunk a családba gyakori a koraszülés, így bizti, ami bizti, én össze akarom készíteni szept végén. (nov.3-ra vagyok kiírva.)

Suzy
Az elég magas pulzusszám. Lehet, h ettől érzed ezeket a hőhullámokat? Nem vagy jobban? Holnaptól szabin leszel?
Sajnálom, h nem tudtál menni papucsot venni, de tényleg iszonyú meleg volt tegnap. De majd a jövőhéten! Állítólag egyenletes max26-27°C lesz! :)

Végülis elugrottunk tegnap egy festék boltba.
Világoskék bordűrt vettünk, amin foszforeszkáló csillagok vannak. Végkiárusított a bolt, így 10m 1000Ft volt.
Ha sikerül ma felrakni, akkor fotózok és megmutizom!
A szőnyegig nem jutottunk túl meleg volt. :(
Most már tuti, h a Párom megy Németo-ba. Vasárnap hajnalban indulnak és valamikor csüt.hajnalba jönnek meg. Én meg akkor buszra szállok és hazaugrok Győr mellé. Olyan aranyos volt, mondta, h nyugodtabb, ha tudja, h vigyáznak ránk. :)
Aztán ha hazaért, akkor intézzünk tovább a babaszoba kiegészítőket. :D :) Már alig várom! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
De jó, az nem is kevés :!: :lol:

Anna
Várunk a beszámolóval :!: :wink: hogy érzed magad :?:

Vivi
Na látod, örülök, hogy túl vagy rajta :!: :wink:
nem tudom, hogy mitől van, de nekem az eleje óta megváltozott a pulzusom és nagyon dobol a fülembe is a szívem :!: :roll: a hőhullám normális terhesség alatt is, de holnap megyünk uh-ra és a dokimmal megbeszélem a dolgokat :!:
Kíváncsi vagyok a fotóra :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt...vagyis már elmúlt reggel! :lol:

Pörgés van Kismamiknál.... :wink:

Azt hiszem augusztus 14e környékén összekészülök....jesszus, durva mindjárt itt van....Én elkezdtem az izgulást Lányok!
Bár azt álmodtam valamelyik este, hogy később jött Dalma...és vártuk csak vártuk.... :)

Drága Anyukám tegnap tökös-mákos rétest csinált...én akkorát zabbantottam belőle reggel....aztaaaaaamindenit!!!!

Látom Csajok nem csak az Én párom van ilyen ingázásba...sajnos!!!Dolgozni kell..... :?

Suzy!
Nézz körbe papucsfronton....sztem megtalálod majd a megfelelőt!
Azt tudom, hogy ezt az adidas kifejezetten kismamiknak fejlesztette ki....
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 0&mainid=8

Én felpróbáltam, annyira kényelmes...a belseje teljesen felveszi a lábformádat, ha kilépsz belőle pedig visszaalakul....

Én nem vettem meg, mert előtte kaptam egyet a páromtól, ami sintén kismamis papucs, ennek van egy kisebb sarka és az ergonómiailag olyan kialakitású, hogy kényelmessé teszi a járást és mivel a súlypontunk áttolódik ezért ez a szempont is fontos!!!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Vivi!
Örülök, hogy túl vagy a lötyin...na látod ne volt annyira vészes....
:wink: :)
Csillagocskás bordür..hmm...szépeséges lesz! :wink:

Anna! Szijja!
Irj! :)

Suzy!
Alapjáraton a terhességtől megemelkedik a pulzusszámunk..és nekem azt mondta a doki, hogy a 120as a kismamákán ilyenkor belefér a normélis kategóriába...bár az enyém nem volt még ennyire magas a terhesség alatt...bár :( nem tudom meséltem-e Nektek, de szivbeteg vagyok ezért eleve a szülés is EKGs megfigyelés alatt zajlik majd és a legkisebb eltérésnél visznek a műtőbe! Sajnos! Gyógyszereket is szedek, amikor terhes lettem abbahagytam mindet mert nem lehet szedni őket babavárás alatt, persze nagyon rosszul voltam....ezért a belgyógyászati vizsgálatok alatt gyógyszerszinteket néztek és megtaláltuk a megfelelő beállitást, ami Nekem pont még megfelelő, de Babó nem érzékel....
Hát ez van....a terhesség alatt 2szer voltam rosszul a szivem miatt, de hamar elmúlt.....Na de csak pozitivan, nem foglalkoztam soha ezzel a problémámmal mindig is úgy éltem az életet, mintha kutya bajom sem lenne....ha folyamatosan rettegtem volna a rosszullétektől akkor be is zárkózhattam volna....és ithon ugyanúgy elkapott volna....

Remélem Dalma ebből semmit sem fog örökölni, ha megszületett meg fogják vizsgálni a kis szivét, hogy rendben van-e, de a 4ds uhkon kinagyitják mindig a kis szivét és ott minden rendben van, semmi eltérés, a frekik is jó, pulzusszám is, keringés is.....

:) :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!
Vivi! Jo hogy tul vagy a vervetelen :wink:
Es kosz a listat! Ossze kell szedjem magam,es nekiinduljak vasarolni :roll: :roll:

Gabi! Hat igen...... ujabb cuki a csaladban :lol: :lol: :lol: Nem csoda,hogy maris szerelmes vagy bele :lol: :wink: Nekem a masodik kep tetszik. Jol latom,hogy Rad hasonlit ????

Erika! Sajnalom,hogy ilyen dolgokon kell keresztulmenj..... Sajna vannak ilyen ferfiak(az en ferjem sem sokkal kulonb). Nalatok a 9 ev nem semmi. Remelhetoleg,majd ha megszuletik a pici,megvaltozik.... Hiszen akkor talan meg tobb segitsegre lesz szukseged(szuksegunk).

Suzy! Nem akartam elvenni a kedved a scholl-tol,de nekem ez a velemenyem...az igazsag,hogy szamomra nagy csalodas volt,mivel mindenki dicserte a papucsokat,cipoket....

Anna! Varom a beszamolot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Orsi! Ez komolyan hangzik.... Sajnalom.... De minden elismeresem,hogy igy fogod fel a helyzetet :wink: :wink:

nomi77

Orsi
Nem, nem emlékszem, hogy említetted volna a szívproblémádat, sajnálom :!: :cry: nekem azóta ilyen maga amióta terhes vagyok, mondta is a védőnő, hogy figyelgessem mérjem nap, mint nap és ha megszülök akkor kell megnéznem a változást :!:
Neked nem kellett elmenned magzati szívuh vizsgálatra 24 hetesen :?: mert nálunk, ha az anyánál volt/van szívprobléma kkor néznek egy szív uh-ot a magzatnál, hogy van-e eltérés :!:
Nem lesz semmi baj, és fő az optimizmus, látom Te is ilyen vagy, helyes :!: :wink:

Noémi
Nem vetted el a kedvem, csak nem adok ki annyi pénzt, mert annyira azért nem jók a tapasztalatok, inkább köszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
De voltunk és a diagnosztikai központban a genetikai szűrések alkalmával, mindig van szivuh is a babának! És a frekvenciaértékeket külön kielemzik Nekem ott. De eddig minden a legnagyobb rendben! És remélem igy is marad, azt mondta az orvosom, ha Dalma örökölte volna akkor ez a fajta betegség már kimutatható lenne magzati korban...tehát....talán megússza szegénykém! De azért ha megszületett a SOTÉn elviszik egy szivuhra ott is és megnézi egy kardiológus, Apa majd kiséri! :)

Igen csupa pozitiv érzésel és gondolattal vagyok tele, nem lehet másképpen..... :oops: :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Andi, remélem minden renben van és boldogságban telnek a napjaitok! :D

Tud valaki valamit Andiról? :?:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Vivi!Örülök h túl vagy a v.v-en.És köszi a listát...hiha...mennyi minden kell nem is gondoltam volna.El kell kezdjem a vásárolgatást lassacskán.

Orsi!Köszi az ölelést jól esett :wink: .

Gabi!Gyönyörű a pici jól lehet látni a képeken.

Presario!Várni fogjuk a beszámolót a nyaralásodról.

Suzy!A munkahelyel kapcsolatba a párom itthon van,sajnos a gép amin dolgozott el romlott nagy baja van...és javítani kell valamilyen alkatrészeket vár h kész legyen és utána össze rakhassa.Nem tudom h hogyan fog dönteni a főnöke lehet h el fogja adni a gépet,mert nem érdewmes bele fektetni,remélem vesz másikat mert ha nem akkor nem tom mi lesz...bizom benne h minden rendben lesz.Szerencsére a főnöke le angazsálta és így kap fizetést és bonokat.

Ma Én is meg mértem a vérnyomásom itthon és 120/75 volt a pulzusom 112.De a te pulzusod nagyon nagy...pihenj sokat az szerintem segítene.Mi felénk délelőtt jó volt kint lenni de délutánra elég meleg lett.Nem győzöm inni a vizet.

Orsi!Sajnos nem tudok semmit Andi-ról

Szép napot mindenkinek :!:

Kép
erika12

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... o_elsohet1

Ezt olvastatok mar? Szerintem nagyon hasznos :wink:

nomi77

ja,es persze a tovabbi cikkek ezzel kapcsolatban....

nomi77

Anna!
Várunk! :lol: :wink:

Vivi!
Bordűrt jól kifogtátok :lol: Várom a képet.
Sajnálom,hogy párodnak el kell mennie,de inkább most,mint 1 hónap múlva,szerintem :roll:

Orsi!
Nekem rémlik,hogy írtad már ezt a szív dolgot :cry: Remélhetőleg Dalmus tényleg nem örökli.

Nomi!
Hát azt hiszem nem engedjük majd,hogy cuki (cukrász) legyen.
Mindenki azt mondja,hogy rám hasonlít :lol: :lol: :lol:

Erika!
Drukkolok,hogy férjednek rendbe jöjjenek a munkaügyei!

Az előbb kicsit megszédültem és aranyos kis fényes csillagokat láttam,meg mértem a vérnyomásom és 80/50 volt :shock: pulzus 68 :roll: Ugye az nem baj,ha alacsony??????????????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Ittál eleget ma??
:shock:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát nem vittem túlzásba,de azért ittam :?

Kép
cukigabi
Budapest

Tudod 2 és fél liter minimum.... :shock: :!:
Vagy egy szőlőcukrot szopogass el....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Nagyon jól kezeled ezt a betegség dolgot! Szerintem is ez az egyetlen módja, h megpróbálsz együtt élni vele. :)
És ne aggódj, Dalmával minden rendben lesz! (Ha baj lenne, akkor már látszott volna.) Szép egészséges kislányotok lesz! :D

Gabi
Az alacsony vérnyomás addig nem gond, amíg annyira nem esik le, h össze nem esel.
Ilyenkor egy kis édesség vagy csoki nem segít?
Én akkor szoktam beszédülni, ha leesik a vércukrom.
Vigyázz magadra!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Megpróbálom feltenni a fotókat:
Kép Bordür
Kép Bordür 2
Kép Bordür 3

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

A második képen látszik, h hogyan világit a sötétben. Nekem nagyon tetszik.

Még nem teljesen babaszoba formájú, de lassan alakul.
Szeretnék kék plüssz-állatos masnikat a függönyökre és majd valamilyen szép szőnyeget.
Ha pedig benn lesz a kiságy is akkor majd újra fotózom. :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Nagyon szééép!!!!
És a csillagok, istenem tündériek!
Látom lassan mindenki "átrendeződik"! Családiasodik......
Annyira jó.....
Örülök ennek nagyon! :D :D :D :D :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szép jó reggelt :!:

Már fél 4 óta fent vagyok, nem bírok aludni, annyira melegem van, pedig már vizes törülköző és minden be van avatva, de nem megy, na majd alszom délután :!: :roll:
Délelőtt a Nővéremmel megyek a városba egy kicsit csavarogni, lángosozunk és kezdek vásárolni egy-két dolgot Cipikének :!:
:wink:
A Tesókám is összeállított egy listát, összevetjük Viviével és amit nem tud nekem adni azt vesszük meg :!: jajj, de vártam már, hogy mikor vehetek valamit is az Én kis drága Cipikémnek :lol: :roll:

Délután 17:50-re megyünk a férjemmel a szokásos havi uh-ra és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szól az orvosom miután meglátja a genetikai uh eredményeket és legfőképpen a nemét :!: :shock: :wink:

Vivi
Mikor lesz eredményed :?:
Nagyon szépen alakul a baba szoba, szép a bordűr is, látszik az esti fotózás is :!: :wink:
Várom a további képet :!: :wink:

Gabi
Az majd nem alacsony Te lány :!: :roll: igyál többet naponta és egyetértek Orsival egy kis szőlőcukor jól jöhet, inkább, mint elájulj :!: :roll:

Erika
Szorítok értetek, hogy rendeződjenek a dolgaitok, remélem lesz gépe a férjednek, mert ha nem az azt jelentené, hogy Te sem tudnál jönni :?: :roll:
Itt már délelőtt is nagyon meleg van, de vasárnapra erős hideg frontot mondanak és a jövőhéten 10 fokkal kevesebb lesz, hát kíváncsi leszek :!: :roll: :wink:

Noncsi
Merre vagy :?:

Andi
Remélem jól telnek a baba-mama napok, ha lenne időd szeretnénk, ha jönnél egy pár szóra :!: :roll: :wink:

Ágica
Jó régen voltál :?: nyaralni vagy/voltál :?:

Nálunk egyenlőre nem lesz külön baba szoba, mert a hálónkba lesz egy baba sarok berendezve Cipikének és majd egy pár hónap múlva mi költözünk a nappali szobába és az övé lesz a mi mostani hálószobánk :!:
Jó lenne még egy szoba, de sajnos nem tudunk kialakítani :!:
Egy nappalink van még, ami egyben van az étkező asztallal és a konyha sarokkal, majd átvariáljuk a dolgokat :!: :wink:
Majd Én is teszek képet a baba sarokról, ha már aktuális lesz :!: :wink:

Várom a pocakos képeket kedves kismamik :!: :wink:

Legyen szép napotok :!:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Köszi! :oops: :)

Húúúú Suzy, nagyon korán keltél! :shock: Remélem jövőhéten már fogsz tudni pihenni!
Jó shoppingolást délutánra!
Várom majd a babasarok fotókat! :D :)
És ha nővérednek eszébe jut valami, ami nincs a listán, akkor majd írd meg légyszi és kiegészítem. :)

Délutánra az uh-hoz pedig megy a drukkkkk! :D :)

Eredmény: Az egyik nőci azt mondta, h ma átvehetem a kórházba, a másik pedig azt, h egy hét múlva küldik a házidokimnak... Mindenesetre megpróbálom ma délután a kórházba megszerezni, ha nem, akkor pedig majd jövőhéten.
Csinálják a szokásos ellenanyagszűrést is (Rh- miatt), annak pedig szintén 1hét.

Lassan neki látok kicsit a munkának. :( Még megpróbálok jönni ma! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok,

jaj csak gyorsan, mert nagyon beteg vagyok már, szétrobban a fejem, és nem bírok koncentrálni... Uracskám lázas, mondjuk most reggelre lement neki, de akkor is, hagyom is aludni. Én meg nem aludtam, kezet foghatunk Suzy... :)

Szóval Vivi,
egyrészt örülök, hogy gond nélkül megvolt a v.v., és remélem az eremdény is jó lesz, majd mesélj!
Nagyon tetszenek a foszforeszkáló csillagok!

Anna,
tegnap is gondoltam rád, de jó, hogy írtál :)

Orsi,
hol vetted 195-ért a pelust??? Ez nagyon érdekel!!
Sajnálom ezt a szív-dolgot, de látod, akkor Dalmusnak semmi baja sincs :)Biztos kell az is, hogy ilyen pozitívan gondolkodj erről!

Gabi,
édesek a képek, és amikor írtál a videóról, na majdnem én is sírni kezdtem :)

Erika,
már mindent leírtak a többiek, én csak annyit szeretnék, hogy mindig arra gondolj(atok), hogy szeretitek egymást. És kitartás, és remélem helyre jönnek a dolgok!

Na ma 10.45-kor uh, 15.00-kor doki.
Jók legyetek, ki ne mozduljatok ha nem muszáj (szegény dolgozni járók :( )

n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Sziasztok!

Itt vagyok újra.
Minden rendben van velünk,jól vagyunk.Nagyon nem tetszik ez a nagy meleg,valami furcsa módon inkább tevékenykedni van kedvem,mint ülni a gép előtt.
Mostanában többször sütök sütit,újra kedvem van főzőcskézni meg ilyen dolgokat csinálni.
Ma van apának a szülinapja,fogok csinálni sütit meg valami finom ebédet.
Tegnap kaptunk kb.20 kiló barackot,azt is meg kell csinálni lekvárnak,azt hiszem nem kell ma este altatni :D
De még mielőtt neki látnék ennek a sok mindenek,el kell mennem a fogorvosomhoz leszedi a fogköveket.
Inkább már csinálnám a sok melót ami még rám vár,mint hogy dokihoz menjek. :oops:
Augusztusban megyünk nyaralni egy hétre már nagyon várom,Keszthelyre a párom intézte.Mondhatni elő nászút,vagy valami ilyesmi.Remélem nagyon jó lesz és nem lesz nagyon nagy meleg.Nem örülnék 35 fokos melegnek.
Szerintetek normális dolog,hogy már most dagad a bokám?
Nagyon zavar,azt tudtam,hogy ez is hozzá tartozik a baba váráshoz,de túl korainak érzem.

Szép napot kívánok mindenkinek.

ágica78

Jó reggelt!!! :lol:

Vivi!
Nagyon tettszik a bordűr!Szép a színe is.

Suzy!
Fél 4 :shock: :shock: Én pont reggel tudok aludni mostanában.
Jó vásárlást nektek,ez olyan jó program :lol:
Lángos???Na most gondolkodhatom,hogy hol tudnék beszerezni,de azt hiszem a piacon lehet kapni.
Rakok majd pociképet,de még mindíg nem csináltam,ami van az hónap eleji.
Mi végül úgy döntöttünk,hogy én leszek a babával a kisszobába,apa meg a nagyba.Aztán majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

Noémi!
Jobbulást nektek!!!Majd gyere mi volt uh-on!

Ági!
Jó hogy jöttél!
Nekem tavaly terhesség nélkül is dagadt a bokám,ahhoz képest most még nem is vészes.
Mi lesz a szülinapi menü?

Csajok!
Azon gondolkodtam,hogy ittam én eleget tegnap,viszont alig ettem :roll: Soha nem ettem rendszeresen és ez sajnos most sincs máshogy,de próbálok változtatni.Pl most már mindig szoktam reggelizni,régen ez kimaradt.Az ebéd viszont mindig csúszik :?
Meg hát ebben a melegben még annyira sincs étvágyam,mint amúgy,csak amikor pl ilyen lángos félék izgatják fel a fantáziámat :lol:

Orsi!
Te most Sopronban???

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Lányok, ma ismét iszonyatos meleg lesz...... :? :shock: :x
Szombatra meg front...frankó!!

Nnoémi!
Édesanyám szerezte Nekünk...de tudunk még ha kell valakinek szivesen....aztán majd eljuttatom valahogy!!! :wink: :!:

Gabi!
Most Sopron....
Lángos! Ha jól láttam a lakópark melletti CBA előtt hatalmas lakókocsi...lángos felirattal...szóval, ha az közelebb van akkor oda menj! :D :)

Suzy!
Nekünk is babasarok lesz, sajna helyhiány és pénzhiány, hogy nagyobba költözzünk....ha Apa nem birná az éjszakázást kiköltözik a nappaliba....Sztem tök jó, hogy velünk lesz...persze ideálisabb lenne egy külön szoba neki!!!! :roll:
Hm..ez van, de ettől még nem futamodunk meg.....és ennél kisebb helyen is nőttek már fel gyerekek... :D

Ágica!
Jó sütögetést!!!Apa biztos örül majd neki!!!
A dagadás sajna jön.....ez van! Sokat polcold a lábad!

Vivi!
Biztosan jók az eredményeid ne izgulj! :)

Lányok!
Nekem egy picit még fájdogál a torkom és náthi is vagyok...olyan nehezen kopok ki belőlem ez a nyavaja! Utálom már.... :( :)
Szegény gyerek mit kaphat minden egyes orrfújásnál és köhögésnél.... :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Szörnyű ez a meleg! :( Nem is lehet ezt kibírni!

Noémi
Mi volt az uh-n? És doki?
Ha sikerült fotózni, akkor tegyél fel fotót légyszi! :D :)
Vigyázz el ne kapd a párodtól a bacikat!

Orsi
Remélem lassan jobban leszel. Nálam is állandósult a köhögés! :( :( :(

Gabi
Ha alig ettél tegnap akkor attól is simán lehetett a rosszulét.
Babaszoba: Nálunk is úgy lesz majd, mint nálatok! :) Az első időbe én leszek a pici szobájába, h a Párom tudjon aludni. Aztán ha már nagyobb a baba, akkor "visszaköltözök".
Lángos........Hmmmmmm... :) Nyam-nyam! :D Honnan fogok szerezni?!?!?!?!?!!? :) :D :)

Ágica
A melegbe a lábdagadás "természetes" szerintem se kell, aggódj miatta. Próbáld meg azt, h napközbe többször leülsz pihizni.

Képzeljétek felhívtam a netes boltot. (Mert a honlapon az van, h 2-3 munkanap a kiszállítás.) Nagyon kedves volt a hölgy, de mondta, h bútorok esetében ez 2-4hét(!) ha nincs éppen raktáron és le kell gyártatni....
Akkor hiába vártam már a héten a kiságyat... Milyen kis naiv vagyok... :? :? :? :oops:
Na nem baj, igazából aug.közepén sincs még elkésve, csak úgy szerettem volna nézegetni. :?

Holnapra rekord-meleget mond... Hogy fogok én 3órát buszozni? Ajjaj....:?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Vivi!Nagyon szép a bordür,nekem is nagyon tetszik.

Suzy!Drukkolok a mai uh-ra.És köszi h szorítasz nekünk.A géppel kapcsolatba nem a számitógépre gondoltam hanem munka gépre amivel ássák a gödrött nem tom h hívják ezt a fajta munka gépet.
Minden nap tudok jönni a netre.Jó vásárlást és szép napot :!:

Noémi!Neked is megy a drukk az uh-hoz:!:

Ági!Apácskának Boldog születésnapot kívánok :!:
Sajnos nekem is el kezdett dagadni mindkét lábfejem :( .
Jó sütés főzést :!:

Nagyon meleg van alig birom már,ki nem megyek ilyen melegbe bent teszek-veszek a szobába pihengetek.Holnap korábban kelek,mert nem szeretném a melegbe mosni a szőnyeget.És majd délután pihenek.

Szép napot mindenkinek :!:

Kép
erika12

Sziasztok!

Noemi,Suzy! En is drukkolok Nektek! Noemi,Nektek gyogyulast!!!! Orsi,Neked is!

Vivi! Tenyleg jol nez ki a bordur......a 2. kepen eloszor nem lattam semmit :oops: ,aztan igazitottam a monitoron,es ejjel is szuperek a csillagok :wink:

Lanyok,en a szo szoros ertelmeben folyok el....ezt mar nem birom :( Reggel bementem az etterembe,hatha kiadjak a juniusi fizetesemet,de a fonok,azt mondta nincs penz :!: :!: :!: ilyen aljas diszno....es kepzeljetek vasarnap volt egy hatalmas eskuvo,2000 :!: :!: :!: szemelyes koktelparty,400 szemelyes vacsi,es nincs penz. K.va erdekes.
Holnap en is megyek dokihoz,remelem uh is lesz,es Picur megmutatja labakozet,mert mar irto kivancsi vagyok.....
Tovabbi szep napot!

nomi77

Erika! Szonyegmosas?????? Az istenert,meg ne emeld magad.......

nomi77

Nomi
Nagyon drukkolok holnap! Bizti kiderül, h kisfiú vagy kislány! :D :)

Erika
Biztos, h szükség van szőnyegmosásra? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Képzeljétek a Párom elhozta a v.v. eredményét:

Hát annyira nem jó... :?
- a Glukoz 0 perc (alacsony!) 3,5 (3,6-6,1ig jó) ---->Ez baj?
- a 120 perces 7,5
(Ugye azt mondtátok, h ez 7,9ig jó?)

Ami az aggasztóbb része:
Hemoglobin 111,0 (120-160ig jó)
Hemotokrit 0,33 (0,36-0,49)
Vörösvérsejt 3,8 (3,9-5,6)
Koleszterin 7,8 (2,8-5,2)
triglicerid -->iszonyú magas....

Szerintetek?
Az a baj, h csak 2hét múlva tudok menni dokihoz.
(Ez mennyire vészes? Nektek milyen eredmény volt?)
A vas elméletileg jó, arra nem kaptam csillagot.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi! koszi a drukkot! Remelem igazad lesz :lol:
Figyu....nalam a kovetkezok voltak....se a doki,se a nover aki atnezte nem kommentalta,azt mondtak ok.
vorosversejt 3.73
hemoglobin116
hmmm a tobbihez nem irtam oda a jelenteset :oops:

nomi77

ja..hemotokrit 0,33
es van olyan,hogy trombocita,sejthemoglobin tartalom,sejthemoglobin terfogat,limfocita,monocita,neutrofil,stb

nomi77

Nomi!Semmi kép nem fogom Én ki vinni,meg kértem a párom h vigye majd ki reggel és rakja fel a kerítésre.Emelni nem fogok vigyázni fogok a furtunnal fogom locsolni kefével pedig a koszt szedem le.
Szerintem ez már szemétség h nem adja a fizetésed és ráadásul esküvőt rendez.

Vivi!Már ideje h ki mossam a szőnyeget,sajnos még az idén nem mostam ki csak a foltokat távolítottam el a Vanich-el.Augusztus 15-én lesz nálunk a búcsú és a rokonunk is jönni fog ezért szeretném h tiszta legyen.

Szép álmokat mindenkinek :!:

Kép
erika12

Jó reggelt!

Tegnap elkezdett fájni a pocim alja, olyan érzés volt, mintha feszítenék szét, bevettem egy magneB6-ot és egy pillanat alatt elaludtam tőle, már nem tudtam jönni este.

Nomi
Köszi, h leírtad! :) Azt hiszem ez egész hasonlónak tűnik, mint az enyém! :) Kicsit meg is nyugodtam! :D :)
Majd gyere és mesélj, h mi volt az UH-n! :D

Erika
Ha mindenképpen kell, akkor jó munkát! És vigyázz magadra!

Suzy
Tegnap jól ment a shopping? :D :) Mi mindent vettél? :)

Mindenkinek további szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Úgy döntöttem felkelek "korán"és elszaladok bevásárolni,ne a legnagyobb hőségbe kelljen.
Meg veszek melltartót is,mert nagyon kényelmetlen a 90C-s :shock:
Csajok!Van akinek nagyobb az egyik melle?Nekem most a jobb szerintem egy mérettel is nagyobb,elég rossz így melltartót venni. :?

Suzy!
Mi volt tegnap?UH,shopping,.....?Gyere mesélj!

Nomi!
Nagyon drukkolok,hogy ma kiderüljön mi van a baba lába között!
:lol: :lol: :lol: Nagyon kiváncsi vagyok én is.

Jövök majd,addig is mindenkinek szép napot!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt Kismamik :!:

Nem jöttem már este, mint látjátok, mert annyira fáradt voltam már, hogy erőm nem volt írni, most ébredtem, végre aludtam egy jót :!:
Nagyon szarakodik a szemem, nem tudom, hogy mi van vele, lehet, hogy csak be kell melegedjen, de elég szellemképesen látok ma reggelre, remélem nem fog begyulladni :!: :roll: :?

Voltunk tegnap tesókámmal nézelődni, de vásárlás nem lett belőle, mert először úgy voltam vele, hogy ki szeretném mnézni a dolgokat, felírtam az árakat, de igazából nagyon el vagyok keseredve, mert az a szeged egy trágya :roll: :cry: itt nem lehet egy normális baba dolgot megvenni, mert nagyon nincs is üzlet ahol :!: ha meg van talán egy is, akkor ott meg nincs választék...nem marad más, mint amit már nővérem is mondott, csináltak Ők is, hogy fel Pestre...még is csak több minden van és nem beszélve az árakról, választékokról :!: egyetlen egy papucsba nem megy bele a lábam, tegnap a férjem délután 10 percemnként cserélte a vizes lavrot a lábam alatt, de durván nézek ki még mindig :!:
Anyukámat meginterjúvoltam már, hogy neki a terhességei alatt voltak-e ilyen panaszai, hát igen teljes mértékben rá ütöttem, ja és képzeljétek akkora hasa volt velem, hogy alig fért rá a fényképre...nem kell csodálkoznom, hogy nekem is már ekkora van :!: :wink:

Az uh megint csak fantasztikus volt, a férjem kész van, mint mindig, már Ő mondta az uh-n, hogy mi micsoda, a dokim el van tőle havazva, hogy nem sok ilyen kispapát lát, akit ennyire érdekelné az egész...kérdezte is a dokim, miért nem lett nőgyógyász :?: :lol:
Cipike annyira kis édes volt, egyből a kis kukacával villogott ott nekünk :lol: úgy fordult, hogy a feneke volt felénk felnyomva, de az arcát egy percre sem mutatta most meg :!:
Csajok egy hét alatt 4mm nőtt csak a feje :shock: :lol: mondta is a dokim, hogy ez nem semmi, mi ezt a házasság előtt megtárgyaltuk, hogy mik a méretek, mert hogy Én is 3,5 kg voltam a férjem pedig 4,5 :shock: :lol: nem lesz kicsi Ádi sem, de így van rendjén :!: :lol: szokásosan a fellegekben járok és most jut el a tudatomig, hogy kisfiút hordok a szívem alatt :!: :wink:
Édes kis mazsolám, rug-kapált :lol:
Képem is van, de az most nem világbajnok :!: :roll:
A pulzusomat figyelnem kell, mert ha továbbra is ilyen magas, megyek belgyógyihoz :!: sztem rendeződni fog a nagy meleg elmúltával :!:
Ennyi a rövid kis történetem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

na megvolt az uh, hát másfél percig tartott az egész :( Sajnos nagyon profi a gép a Bajcsyban, ezért nem kell órákig nézegetni... De még mindig kislány :), és még mindig lefelé van a buksija, mondta is délután a doki, hogy teljesen tökéletes helyzetben van :)
Uh-n, mikor elkezdte nézni a csaj, fejénél nyomogatta, és a drágám kinyitotta a szemét, valószínűleg körülnézett, hogy mi van, ki nyomkod, aztán becsukta :)
Meg még azon mosolygott a nő, hogy hogy mutogatta a lába közét :)

Na mindegy, minden oké vele, 1330 gr :D

Gyógyulgatunk közben, már jobban vagyunk, bár még mindig nem százas egyikünk se az urammal...

Orsi,,
hát ha megmondod, hogy anyukád honnan szerezte a pelenkát olyan olcsón... Tényleg érdekel, mert én 250-ért láttam a legolcsóbbat.

Nomi,
majd mesélj a mai uh-ról. Munkahelyed nem semmi. EZ így megy??

Ja, képet nem tudok mutatni, nem csináltak :(

Jók legyetek,

n

noemiolah-nagy

Gabi
Ne aggódj a felemás mell miatt, az unoka testvéremnek is ilyen volt, hallottam már ilyet :!:
Jól teszed, hogy most mész vásárolni, mert állítólag ma lesz a csúcs meleg, de holnap este vihar jön és vasárnap lehűlés, de várjuk már :!:

Vivi
Mindenképpen össze hasonlítom a két listát és felteszem, ami a Tiéden nincs rajta :!: de ez egy nagyon jól össze állított, köszi még egyszer :!: :wink:
Ne aggódj, a lényeg, hogy már megrendeltétek, ez m.o, itt nincsenek sokszor előre legyártott dolgok, itt várni kell sajnos, de időben készen lesz :!: :wink: és biztosan csoda szép is :!: :wink:
A buszozáshoz sok erőt, mikor is indulsz :?:
Az éhgyomri eredményed tökéletes, de a 120 perces magas, nekem a dokim azt mondta és Én is úgy tudom, hogy 7,4-ig jó, de ne aggódj, mert meg fogják ismételtetni két hét múlva, addigra simán rendeződhet :!:
A vasad nekem is jó alacsony, sztem kezd el inni a szirupot (http://gyogy-salbert.hu/index.php?optio ... &Itemid=37), nem olcsó, de jó, recept nélkül lehet kapni :!: Én már a 2. üveggel iszom :!:
Mivel a hgb alacsony, így a hematokrit is az, de változni fog :!: a v.v.sejt jó, ne foglalkozz vele, mert nincs eltérés, de a koleszterin az magas, így a triglicerid is :!: volt-e/van-e esetleg magas valakinél a családban, mert örökletes is lehet :!: :?:

Ágica
Végre Te is előkerültél :!: :wink: ne aggódj a láb dagadás miatt, teljesen természetes, majd lemegy :!: vizes borogatás a lelke :!: :wink:

Noémi
A főnöködre had ne írjak semmit, de a szemedbe hogy tud akkorát hazudni :?: :shock: remélem sikerül a pénzt magkapnod :!:
Drukk az uh-hoz, hogy végre megtudd kis is lakozik odabent :!: :roll: :wink:

Erika
Csak óvatosan azzal nagy munkával, elhiszem, hogy nem bírod a meleget, már nem is lehet közel 3 hete ez van és semmi lehülés egy kicsit sem, durva :!: :roll: :cry:

Orsi
Szegénykém :roll: vissza tér ez a nyavalya nálad :?: reméljük nem, jobbulást drága :!: :roll:
Igazad van, ettől kisebb helyen is felnőttek már gyerekek nem is egyen egyszerre, majd kialakul, hogy kinél hol fog lakni a kis picur, anyuval csak vagy mindkét szülővel :!: :roll: :wink:

Noncsi
Sajnálom, hogy Te sem aludtál :cry: mi volt a dokinál :?: gyere mesélj :!: :wink:

Remélem nem hagytam ki senkit, ha még is ezer bocsi :!:

Ma takarítás a férjemmel, fűnyírás neki és meg addig lábat áztatok, mert már megint csupa kis dagik az ujjacskáim :!: ja és valami fullos reggeli, mert már olyan éhes vagyok :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Noncsi
Örülök, hogy minden rendben volt, már alakul a súlya, csak így tovább :!: :wink:
Jobbulást nektek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meg is jöttem,bár van még egy köröm! :?

Képzeljétek!Láttam 5e forintért olyan 2 ajtós gardróbszekrényt amit a baba szobába szeretnék,de 42 kg volt a csomag lapra szerelve és 170cm hosszú :shock:Még a kocsi be is fért volna,de ki rakja be? Francba!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem még lesz később is. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suzy
Pihengesd csak ki a tegnapi sok járkálást! :) :D Reméljük elmúlik ez a dagadás mielőbb!
4,5 kg?!?! :shock: Az nagyon nagy baba....

Köszönöm az infókat! :) Akkor mindenképpe mondom a dokinak a cukorértéket.
Igen, nálunk a családba apu az, aki ilyen magas koleszterinnel és trigliceriddel él... Akkor ez simán annyi, h családi vonás, és nem okoz gondot?

Noémi
Grat, h még mindig csajszi! :D :) Már szépen nődigél! :) De kár, h nincs fotó. :(
Mielőbbi gyógyulást! :)

Gabi
Az nagyon jó ár! Ott a boltba nem voltak megtermett férfiemberek akik megkegyelmeztek volna egy kismaminak és bepakolják? Esetleg párod és valamilyen ismerős?
Az a baj, h a jó árú dolgok gyorsan elfogynak. De ha ígérték, h lesz még akkor nem gáz!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Az a baj,hogy így utólag nézegettem és be se fért volna a kocsiba. :? :twisted: De reménykedem,hogy a napokban tudunk nagyobb kocsit szerezni.
Ez a has feszítés nekem is szokott lenni,bár nekem nem fáj,szerintem akkor helyezkedik a baba.

Suzy!
Sajnálom,hogy nem sikerült vásárolni,én azt hittem,hogy a nagy városokban is van mindenféle üzlet.
Örülök,hogy minden rendben Ádi babával és hogy szépen fejlődik ő is. :lol: Olyan aranyosak amikor fickándoznak odabent. :lol:

Noémi!
Emese is jól van,ennek is örülök :lol: De drága!Mutogatta,a nunit???? :lol: Kár hogy nincs kép!

Nomi!
???????Gyere mesélj!

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

07.07.
Kép

07.23.
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Noemi,Suzy! Szuper,hogy minden rendben a babakkal :)

Na nekem nem volt tul jo napom.....egy csomot kellett varni a dokira,de semmit nem csinalt,meg a multkori uh eredmenyeit sem akarta megnezni,erre en megkertem,2 masodperc alatt atnezte es azt mondta minden a legnagyobb rendben van...... Es most nem csinal uh-t,mert semmi ok az aggodalomra,viszlat 4 het mulva. Hat..majd felrobbantam. Gondoltam ,megmondom, mar napok ota nem mozog a gyerek,de pont akkor kezdett ficankolni.... Legkozelebb bizti ezt fogom mondani,meg akkor is,ha kirugja az oldalamat :P
Voltam az etteremben is,megkaptam a fizut,de persze joval kevesebbet a vartnal,ugyhogy
:roll: :roll: :roll: Igaz,tobb szabadnapom volt,de akkor is..dolgoztam eleget. Na mind1....

Vigyazzatok magatokra es a babakra! Puszi...

nomi77

Nomi!
Sajnálom,hogy nem volt uh,nekem se csinálnak csak úgy :?
Akkor még mindíg nem tudjuk ki lakik odabent. :roll:
Hát sajnos ilyenek a munkáltatók,valamivel úgyis megszívatnak.Neked a fizu,nekem a tp papír............

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! A pocikad irigylesremelto :wink: :wink: :wink:

nomi77

Sziasztok,

Noémi,
sajnálom, ez marha idegesítő lehet :( :( Milyen doki már... Nekem csütörtökön délelőtt volt a kórházban uh, délután mentem a dokimhoz, és még így is megnézte, azt mondta, hogy na kukkantsunk rá... Legközelebb tényleg mondj valamit, amivel ráveszed...

Vivi,
remélem nem lesz gond ebből a családi koleszterin és triglinemtommiből...

Én most voltam a gyógyszertárban, már nem bírom a köhögést, kértem valami kismamás cuccot.

Orsi,
ma gondoltam rá, hogy hajjaj, lassan mi jövünk :) Te egy hónap múlva már kezded az nst-ket, stb...

Andi,
majd egyszer nézz be és mesélj!

n

noemiolah-nagy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?