Új privát üzeneted érkezett!

Akire, a számolt időpontod mi volt?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én sem vagyok gebe típus. :cry:
Nekem a hormonkezelés miatt feljött 12 kiló 3 hónap alatt, így 72-ről indultam (168 cm vagyok). Én még nem híztam egy dekát se, mondjuk én csak zöldséget eszek, a gyümölcsöt nem kívánom!

De szerencsére nem látszik rajtam ez a rengeteg kiló, és a hasam nekem is kezd átalakulni! :lol:

Kép
akire79

A számolt időpont is január 23, mivel nálam pontosan tudjuk a fogamzás időpontját (május 1-2.) az inszemináció miatt.
Az utsó mensi első napja április 18. volt.

Kép
akire79

Olyan sokat írtatok, hogy alig bírok visszaolvasni :lol:

Reunion!
Nagyon nagy gratula a babákhoz! Boldog babavárást kívánok Neked.

A mi babánk is a BMC-ben "készült" 3. inszemre sikerült :lol:

Kép
akire79

Brigi:Tököt, cukkinit hozod, én adok kertet és parazsat, no és utánpótlást :D! Írni akartam, de annyira régen, hogy nem jutott eszembe :D, úgyhogy azt írtam, hogy Karácsony volt. Hát lehet, hogy akkor tájt valamikor, amikor anyámék bevállaltak egy éber estét :lol:

Akire:Gratulálok a babócához!!! Milyen szép nagy :)!

Egyébként komolyan kérdezem a kerti sütéses partit. Én július 9-től ráérek egészen szept. 1-ig. Kertünk van, bandázni lehet, medencét felfújom, gyerekeknek van víz, homokozó, csúszda, anyukáknak pihi, limonádé és tök cukkinivel :D... Gödöllő lenne a helyszín. Persze nem erőszak, csak ha van kedvetek :) Egy kis összerázó welcome party a 12. hét után :D
Vendég

Akire köszönöm
Érdekes ez a számolás
nekem az orvos az UH-on 7 hét 6 napon pontosan ua.az időt adta meg amit az internetes terhességi kalendárium számol
kiváncsi leszek a védőnő mit mond
reunion

Arian és Krisztike!

Nekem is első baba, ráadásul nem spontán jött össze.
Hétfőn voltam először "rendes" dokinál, miután elbocsátottak a meddőségiből és nagyon nem voltam megelégedve. Semmit nem mondott, semmit nem csinált (nem kevés pénzért)!
Én elhiszem, hogy neki én vagyok a sok ezredik várandós "betege", de nekem viszont ez az első terhességem. Legalább mondhatott volna valamit, miért kell minden kérdésemre a neten és a fórumokon választ kapni???????

Szóval én tegnap elmentem egy másikhoz, aki egy tündér (mondjuk ő sem olcsó), nagyon sok mindent elmondott és folyamatosan nyugtatott, hogy nincs semmi baja a babának (mivel nincs semmilyen tünetem, még a szagoktól sem vagyok rosszul), elég paramami vagyok!!!!

És a jó benne, hogy ezen a héten 2x láttam Babót és 4 nap alatt nőtt fél cm-t! Már igazi óriás (15 mm) és szerintem Rám hasonlít :lol:

Na mostmár eldugulok, mert holnap vizsgázom és még nem is tanultam!

Mindenkinek kitartás és küldöm az émelygés/hányás űzőket :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kép
akire79

Én benne vagyok a kerti partyban. Nekem mondjuk a hétköznap lenne jó, hétvégén családozunk, de sokan még dolgoznak. Júli elején visszatérünk rá, tartunk egy közvélemény-kutatást. Remélem összejön. Gödöllő meg közel van :lol: Lehet, hogy jövő héten is megyek pont :lol: :lol:

Akire, ennyire pontosan lehet tudni??? Nekem egy tippem van csak, de nem emlékszem a konkrét napra, csak a körülményekre :wink: :lol:

Reunion, nálunk a védőnő elővette a kis kerekét, és a ciklus-hosszal nem törődve, 28 napos ciklussal belőtte. Aztán szóltam neki, hogy a doki tök más időponttal kalkulál mindent, és kb 6 hónapos terhes voltam, amikor a saját időpontját zárójelbe rakta, és beírta a dokiét is :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!

Igen én pontosan tudom, mert inszemem volt május 1-én és a beavatkozás után 12-18 órával később van a fogantatás. Injekcióval növesztik a tüszőket és injekcióval repesztik meg, úgyhgy nem bíznak semmit a véletlenre :lol:

Én amúgy a neten számoltam (28 napos ciklussal, mivel azt is beállították nekem hormonnal), de mindkét doki a tekergetős ketyerével is ugyanazt számolta :D

Kép
akire79

Akire
Neked kellett enned E vitamint?
Én "lehet hogy badarság", de mivel mondták, h ugyis kell majd szedni a meddőségiben vettem buzacsíra olajat ami tele van E vitaminnal és miután elkezdtem inni elképesztő magas LH csúcsom lett amilyen még nem volt
ennek vajon van köze ahhoz h 2 petesejtem érett?
reunion

Brigi::D! Mikor jössz? Mondjuk sajna napközben dolgozom még, de talán össze tudjuk hozni azt a töltött tök evést :D

Hát csajok... Én szerintem mi május 1-én fogantunk, bár, hogy ki mikor szabadult ki a zárt rendszerből, azt csak a Jóisten tudja :lol:
Az biztos, hogy május 12-én teszteltem. Úgyhogy 7-én nem eshettem teherbe - ez lett volna a másik nagy tippem :) Ünnepnapokon és pihenő időben :lol: , tudjátok, olyan öregesen :lol: :lol:
Vendég

De hülye vagyok, Akire, pedig mondtad is, hogy inszem... Na ennyire vagyok képes koncentrálni egy lüke gyerek mellett :lol: :lol:

Elvileg talán kedd van megbeszélve, de még nincs lefixálva semmi. Lehet, hogy egy héttel halasztódik, még nem tudom. A töltött tököt meg bepótoljuk, amikor szünetel a CÉG :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szép napot minden kismaminak! :wink:
Megvolt az uh. tegnap. 17mm! kaptam fotót is. megpróbálom feltenni ha sikerül. amúgy remélem mindenki jól van!!! Látom jó sokat írtatok tegnap. Majd visszaolvasom.

Kép

Kép
henya75

Egyébként én Dr.Paragi Péterhez járok, nagyon szimpatikus, kedves és türelmes. A II.SZ. Klinikán dolgozik. Ismeri esetleg valaki?

Kép

Kép
henya75

Csajok! nem tudja valaki, a genetikai tanácsadás hogy működik?
Kaptam beutalót az I.SZ.Nőire a baross utcába, de azt nem mondták, hogy be kell-e jelentkezni, vagy csak odamegyek a beutalóval és megcsinálják egyből? Volt már valaki közületek ilyen tanácsadáson? Mit csinálnak ott, és hány hetesen kell menni?

Kép

Kép
henya75

küldöm nektek a sztárfotókat az.
Az első 6hetesen készült, a második pedig tegnap, 8hetesen.

:lol: Kép 6hetesen Kép 8hetesen

Kép

Kép
henya75

jó reggelt mindenkinek!
Henya Nagyon jó kis fotóid vannak, szépen fejlődik a kis lakód.
mindenkinek van már képe? nekem még egyik UH-on sem adtak
Én is kíváncsi lennék erre a genetikai tanácsadásra hogy mindenkinek kell-e menni ez protokoll?
Nekem a neurologusom mondta, hogy elküldenek ha nem az ő általa választott nőgyogyihoz megyek szülni
reunion

Engem csak azért küldenek mert már betöltöttem a 34 évet :?
Egyébként csak 35felett kötelező a tanácsadás.

Kép

Kép
henya75

Henya, jó képek :wink: :lol:

Én kétszer voltam, kétszer kaptam. Nálunk automatikusan nyomtat a doki. Sőt, megmutatja, és kérdezi, hogy elég jó-e a családnak, vagy csináljunk még :lol:

Én nem tudom ezt a genetikai tanácsadást, még nem voltam. Remélem nem is kell mennem...

Ti hogy vagytok? Én úúúgy szédülök, hogy döbbenet. Már visszafeküdtem reggeli után pihenni, elnyomott az álom, de nem vagyok jobban. Pedig délután családi napra mennénk :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

szerintem front van
nálam is van valami talán még hányingert is éreztem reggel pedig nem szoktam
+ 1 tojás is bánja a kotyagosságom ami a földön landolt :)
reunion

Sziasztok!

Szerintem nekem a súly nagy része a melleimben van!!! eddig sem voltak kicsik magamhoz képest,de most...azért már várom a 12. hetet hogy el tudjak kezdeni mozogni egy kicsit. Addig nem nagyon merek, merthogy eddig hanyagoltam a testmozgást

Akire, Henya: grat az ultrahanghoz

Doki: én doki nélkül kezdtem, csak 2 műintézményt lőttem be, ami szóba jöhet szülésnél, és itt a babanet társalgóban segítettek sokan a döntésben, úgyhogy tudom ezt a megoldást javasolni mindenkinek, aki nem biztos a dokijában!

Elvileg nálunk is május 1én fogant a baba, de az első UH ugye 1 héttel fiatalabb terhességet mutatott ki, úgyhogy most nem tudom, mi van. Május 13án teszteltem pozitívat olyan teszttel amire azt írták hogy már 10 napos terhességet kimutat, így legkésőbb május 4-5én kellett megtörténnie a dolognak, de ha jól emlékszem, mi akkor pont hétvégén voltunk aktívak ;-) no, mindegy, majd a kövi uh hátha többet mond, egyébként meg örülnék ha vízöntő lenne a baba :-)

Véletlenke: a kerti parti 5lete nagyon kedves Tőled, én benne lennék, szívesen találkoznék Veletek személyesen is! Júli 15 után, akár még 1 nap szabit is ki tudok venni, ha hétköznap lenne. És a tegnapi kerti party-n dícsérték a csirkém fűszerezését (villámpáccal csináltam :-))és a salimat, úgyhogy ezt be is tudom vállalni!

A 12. hetet egyébként számos másokból várom a szokásoson túl, tegnap eldöntöttem, hogy ha bejelentettem a melóhelyen a bébit, akkor onnantól kezdve pihenésképp munkahelyről is be fogok kukkantani a fórumra :-) no és ugye most már a kerti party lehetősége is hívogat...

Üdv mindenkinek:

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!
Vissza fogok olvasni és írni is fogok mindenkinek, de most Henyától szeretnék kérni valamit.

Henya!
A két vonalzódat egymás mellétetted. Ez nagyon széthúzza az oldalt. Nem haragszol, ha megkérlek, hogy a profilban amikor berakod az első vonalzód kódját, akkor annak a végén nyomj egy entert és a következő sorba másold a másik vonalzódat? Ugye nem haragszol, hogy szóltam, de így annyira rossz olvasni, hogy görgetni kell jobbra-balra :oops: :oops:

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima én egymás alá tettem őket. Nálam egymás alatt is mutatja.
hékás szerintem is vmi front van, mert én is egésznap álmos meg fáradt vagyok. a házimunkával sem haladok egyről a kettőre. pedig valamit főznöm kéne vacsira
reunion neked csak 1tojás bánta... :lol: nekem viszont 11 muffin a sütőben :lol: elfelejtettem hogy bent vannak

Kép

Kép
henya75

Henya!
akkor bocs! Nekem egymás mellett és széthúzza, de akkor ez a net hibája :lol: :lol: :lol:

Elmegyünk csavarogni olyan jó idő van, este jövök. Semmi jó nem lesz a tévében.....

Kima
Kép
Kép
kima75

Henya, nekem is egymás mellett vannak a vonalzók. Bár nekem olyan a beállítás, hogy nem zavar be :wink:

Kima, jó szórakozást mára! Mi a céges Családi napon voltunk, nemrég értünk haza.Jóóóó volt

Szcsm, ez szuper. Mármint hogy nem gond, ha hétköznap van a tali. És a csirke is meg a sali is jöhet. :wink: :lol: Majd ha van időpont, akkor felosszuk, hogy ki mit visz. Egy tuti. Én vállalok fuvart. Az Örsön bárkit felveszek, majd egyeztetünk még

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Hogyan tudom beállítani, hogy nekem se zavarjon be?

Kima
Kép
Kép
kima75

elnézést kérek mindenkitől. bár nálam egymás alatt mutatta, de egymás mellett volt a 2 link. megcsináltam. remélem mostmár nálatok is jó
:roll: mégegyszer bocsi

Kép

Kép
henya75

Sziasztok Csajok!

No mi hazajöttünk a szüleimhez. Kikapcsolódás, nyugi, kényelem. Végre el tudtam menni vásárolni is, mert apukám addig szórakoztatta a tipikus férfi fiamat, aki egy boltban sem bír megmaradni fél percnél tovább. Sikerült végre az uramnak is venni nyári cipőt. Bár ő mérnök és rendkívül mérnök, de 8 év!!! alatt végre elértem, hogy az embernek kell egy nyári cipő is :D. Amikor felpróbálta, megkérdeztem, hogy tetszik-e neki, mire a válasza: "Nem, de nem mindegy!? Úgyis meg kell vennem, akkor meg legalább legyünk túl rajta!" Na hozzáteszem, le sem vette a lábáról :D, csak nem lehet elsőre beismerni az igazamat :lol:

Nagyon örülök, ha van kedvetek egy kis kerti partihoz!!!
Szcsm, nagyon jó ötlet a sali és a husi!!! Brigiaz meg tényleg jó lenne, ha fuvart tudsz vállalni :)! Szerintem tűzzük ki július 15-től időpontot egy hétköznapi napra, és akinek van kedve jönni, az mondjon egy dátumot, hogy mettől-meddig jó neki, aztán elkezdjük konkretizálni.

Henya:
Nálam is szét volt csúszva a szöveg, de most már jó :D!

Kima:
Remélem jót sétáltatok! Nálunk kissé szeles volt az idő, de egyébként sütött a nap.

Többiek? Mindenki ok?

Puszi
Vendég

Henya!
Mostmár jó! :D Köszi, hogy megcsináltad.
Jók a képek a piciről :D

Adrienne!
Elég fura a dokid. Szerintem a havi 1 kiló eleve nem tartható. Van amikor az ember többet hízik és van amikor annyit se. A másik, hogy az, hogy mennyit szed fel a kismama az nem csak azon múlik, hogy mennyit eszik. Nekem 17 kiló jött fel és le is ment mind a 17. A kórházból úgy jöttem haza, hogy volt rajtam plussz 2 kiló. Pedig a 17 kiló úgy jött fel, hogy diétás kajákat ettem végig.
Ezen túl az sem hasznos, ha egy kismami úgy megy a dokijához, hogy nem az aktuális kérdésein gondolkodik, hanem azon aggódik, hogy mit fog szólni a doki a plusz kilókhoz.
A súlynövekedés elvileg akkor gond, ha túl hirtelen nő túl sokat, mert az utalhat toxémiára, de annak egyéb jelei is vannak.

Veletlenke!
A férjed tipikus pasi! Az enyémmel rendszeresen veszekedni kell, hogy jöjjön vásároljunk neki valamit,. Ezek a pasik…..
Nagyon jót csavarogtunk. Itt nagyon kellemes idő volt ma. Játszótéren is voltunk majdnem egy órát. Oda szinte minden nap megyünk, mert Marci egyszerűen imádja

Jól megfáztam. Annyira béna vagyok, nyáron megfázni……

Kima
Kép
Kép
kima75

Jó reggelt!

Kima, a képernyő felbontását kell nagyobbra állítani. Ha gondolod, szívesen elmondom, hogyan, bár már jók a vonalzók Nektek is :wink: Jobbulást Neked. Én is mindig megfázom nyáron is. Ez a klíma jótékony hatása :twisted:

Véletlenke, jó pihit! A vásárlás tényleg tipikus. Nálunk ez úgy működik, hogy elmegyünk vásárolgatni (apa egyébként szeret velem vásárolgatni), és nézünk cipőt is. MINDIG végignézi a cipőboltokat, kinéz magának egy cipőt, megmutatja, hogy milyen jó. Mondom: megvesszük? Válasz: ÁÁÁÁÁÁÁ. Még nem lukas a másik :twisted: És már csak egyszer a töltött tökről. Ugyebár tegnap volt a nap, amikor apa megkóstolta. Én annyira kóvályogtam, hogy a leves után abbahagytam az ebédet (mondjuk a vérnyomásom is 90/70 volt, nem csodálom...). Apa hősiesen evett tovább. Először csak egy pici adagot. Aztán még kétszer szedett normál adagot. Közben rájött, hogy a tök része is finom. Sőt, azt kérte, hogy ha legközelebb jönnek a szülei, ezt főzzek :lol: :lol:

Na nekünk úgy van a program, hogy a júli 20-i héttől számított 2 héten belül 1 hetet töltünk anyóséknál. Meg egy nap megyünk 4D-re, de csak júli 7-én jelentkezem be. Aztán meg aug végén utazunk el pár napra. A többi nap jó, max a vizsgálatok meg a védőnő van

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok csajok!
Szita agyam van. Nem emlékszem ki írta, hogy írta, hogy Alsópáhokon nyaraltak? Szeretnénk augusztusban odamenni egy hétvégére. Hol voltatok Alsópáhokon? Mármint melyik hotelban?

Kima
Kép
Kép
kima75

Kép

Mazsolánk :wink:

Doktorral jót nevettünk, mert most van 3 időpontunk :lol: :lol: :lol:
Azt mondta, hogy a gép általira ne adjunk, maradjunk az eredeti időpontnál :wink:
Vendég

Hello lányok!
Szívtam én is egy kis friss vidéki levegőt -mennyire hiányzik...
nálunk ma tudta meg a nagypapa hogy plusz 2 unokája lesz :)
érdekes volt
ti ilyen jól vagytok, hogy még vásárolni is jártok? jaj én is úgy szeretnék ....én szinte egész nap fekszem :(
pedig a kerti partiban én is nagyon benne lennék na reméljük mindig csak jobb lesz
sajnos el kell mennem a férjem ponyvaregényt néz mellettem, és most nem egészen erre vágyom
jó éjt mindenkinek és a BABÁKNAK is
reunion

Az elehetséges hogy már nő a hasunk??????Hétvégén vásároltunk.Mindenből L-es kellett. :D Pedig M-es a méretem!ÉS látszik is hogy nagy a hasam. Aszittem megúszom még egy hónapig hogy ne látszódjon. Jaaaj dejó volt szombatoooon :D :D Semmi semmi csak ebéd és séta a Duna parton :D :D :D

Most 3 napig szalma leszek :(

Még mindig a szénsavas vizet kivánom :shock: Hányinger nagy ritkán, de hasfeszülés az egyre gyakrabban.Kibírható.

csók nektek :D
kriszti1976

Sziasztok!

Látom mindenki jótékony pihenéssel töltötte a hétvégét. Nálunk sem volt ez másképp, bár én megmásztam a szomszéd cseresznyefáját, és leszedtem egy vödör cseresznyét, sőt ma ping-pongoztam is. Mondjuk ugrálni nem nagyon akartam, így minimál mozgással, de 1 partit így is megnyertem ;-)

Kriszti: rajtam kezdenek feszülni a farmerok, és övet már nem nagyon kell viselnem...ha így megy tovább, nem tudom, hogy tartom titokban a dolgot a melóhelyen még 5 hétig. Igaz, anyósomék itt voltak szombaton és megjegyezték, hogy milyen sovány vagyok, úgyhogy annyira nem rossz a helyzet ezek szerint...

Pénteken a céges bulin az egyik kollegám kiselőadást tartott nekem (pont az egyik kismama kolleganőmmel – 18 hetes – beszélgettünk), hogy milyen furcsa lesz, ha 1-2 év múlva majd bejelentem hogy én is babát várok. Na gondoltam, akkor milyen furcsa lesz majd, ha ezt néhány hét múlva fogom megtenni!!! :-)

A családnak szombaton nagyon szerettem volna elmondani a nagy hírt, de aztán a Nagy Ő leállított, mivelhogy anno én mondtam hogy majd csak a 12. hét után...

A kerti party időpontot rátok bízom, én próbálok rugalmas lenni majd, és fuvart én is tudok vállalni, Budaörsről.

Véletlenke: néha irigykedem az ilyen férjek után, az enyém sajnos szeret vásárolni (leginkább persze kaját) nekem meg herótom van a hipermarketektől!

No, megyek, a szomszédtól kölcsönkaptuk az Egy Boltkóros naplója c. filmet, anno könyvben imádtam, gondolom a film csalódás lesz, de azért megnézzük.

Jó éjt mindenkinek!

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok Csajok!

Tegnap már nem volt erőm írni. A hétvége pihentető volt, és gyors sajnos...

Brigi:Tudtam én, hogy a tököd vinni fogja a pálmát!!! :lol: És milyen szerencsés vagy, hogy a zurad szeret nézelődni. Az enyém két bolt után közli, hogy ugye nem akarsz már semmit sem venni... :lol:

Mandi:
Nagyon szép a babócás kép! Gratula hozzá!

Reunion:Jaj, de aranyos lehetett, ahogy a nagypapának leesett az álla :D! Nem minden terhességem volt nekem sem ennyire kánaán. De ha most az, akkor kihasználom ;) és vásárolgatok egy kicsit

Kriszti:A jó kis semmittevés is aranyat tud érni! És nekem is nő a hasam. Pontosabban inkább kezdek egy kicsit szétmenni. Eljön majd az idő, amikor az L-es sem jó, de a kismama rucik is még idétlenül állnak. Jaj, de nem szerettem azt a pár hetet.

Szcsm:
Zárójelesen jegyzem meg, hogy pénteken én is elosontam a csajokkal egy kis limonádézásra. És jó volt :D. Úgyhogy addig járj még egy kis buliba, amíg bírod, aztán már se kedv, se idő nem lesz :). A dátumos ötlet jónak hangzik.

És ismét hoztam egy képet a fiamról, ahogy a védőnők egyesületének ajánlásával fagyit eszik. Nem lehetett üres tölcsérrel becsapni... :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy hanyag topictársatok vagyok, de egyszerűen nincs időm és energiám visszaolvasni.
Hétvégén be se kapcsoltam a gépet. nem volt hozzá erőm.
inkább amikor Bogi aludt én is aludtam....
Nagyon kikészít az egész napos émelygés, hányinger...
ma reggel már azt hittem, hogy a róka is meglátogat, nagyon rosszul ébredtem....
nem bírok semmit se igazán jóízűen megenni....
ma még csak ribizlit ettem pár szemet...nem megy semmi...
kávét már három napja nem iszok, nem bírom meginni, folyadékból csak a víz megy le...

Na megyek is.....Bogi hív

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok,

azt vetem észre hogy én akkor émelygek ha fáradt vagyok .. na a múlt hét emiatt durva volt.. de szerencsére Zsófi meggyógyult és a hétvégén kipihentük magunkat :D mintha jobban is lennék, nincs émelygés sem, és mintha kevésbé lennék fáradt is... Persze lehet hogy csak relative vagyok kevésbé fáradt a múlt hét annyira durva volt, hogy most már ez meg sem kottyan :lol:

Kitartás csajok, még 2-3 hét és mindenki jobban lesz!!!

Kima, mi voltunk Alsópáhokon a Kolping hotelben.
http://www.kolping.hotel.hu/
nem túl olcsó, de mindig vannak jó kis akciók, érdemes csomagot keresni
és szerintem gyerekkel a legjobb hely :)

Hááát már rám is csak néhány gatyám jön rám.. de legalább már nem puffadok.. olyan jó nézni ahogy lassan gömbölyödik az alhasam :) Megkérdeztem Zsófit milyen kistesót szeretne, azt mondta kislányt :) na majd meglátjuk :wink:

Somaanya, eltűntél, mi van veletek?
pici76

Sziasztok lányok!
Ma megyek uh-ra már alig várom,az első találkozásom a leendő doktornőmmel aki világra segíti a drágámat...picit izgulok miatta...
Mindenkinek csodás hányingermentes napot!!!! :lol:
gyöngyi-30

Mary, ne viccelj már. Az a lényeg, hogy néha jelentkezz, hogy minden oké. Ha nem olvasol vissza, nem nagy gáz. Ha valami Neked irányzott kérdés van, úgyis privit írunk :wink: Fel a fejjel, már tényleg nincs sok hátra a 12. hétig. Reméljük addigra elmúlik a rosszullét. Egyébként én is akkor émelygek, ha fáradt vagyok.

Pici, örülök, hogy Zsófi meggyógyult. Te is kislányt szeretnél? Nem emlékszem :oops:

Véletlenke, fagyis kép király :lol: :lol: :lol: Mi igazi fagyit adtunk neki, csak úgy falta :oops: Örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Milyen gyakran jártok? Mi anyóséknál szoktunk így feltöltődni. Gyereket szinte nem is látjuk, mi csavargunk egész nap, velük alszik Marci. Csak a kár, hogy baromi kényelmetlen az ágy. És azt mondták, hogy amíg az unokák picik, nem is cserélik le :twisted:

Kriszti, bizony nőnek már a pocakok. Én pl hétvégén már kismama-szoknyában voltam a családi napon. A nadrágokból már csak a fogyókúrám előtti nadrágok jók, de azok meg lógnak a fenekemen... Ha gombbal állítható a kismama-cucc dereka, korán fel tudod már venni.

Reunion, el tudom képzelni a döbbenetet nagypapa arcán :lol:

Mandi, gyönyörű képed van :wink:

Heydie, minden oké? És a többi elkóborolt bárányka? Mondjátok, hogy csak a rosszullétek vagy a napsütés vagy a hétvége miatt nem jöttetek erre...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Pici örülök hogy meggyógyult a lurkó :D Nekem is van olyan nadrág amit már nem esik jól begombolni....

Gyöngyi drukkolok a dokilátogatáshoz!
Én is megyek délután, csak még nem tudom ki helyettesíti ezt az "eltünt embert". Elhatároztam, hogy bárki is lesz jó alaposan kifaggatom a teendőkről, addig ki nem jövök amig mindent el nem mondanak!! :wink:

A hétvégén sokat jötünk-mentünk, de gondolom ti is mert eléggé kevés hsz. volt. Voltunk például a Tisza tónál és ebédeltünk egy isteni halászlevet+halat egy szuper halászcsárdában amit útközben találtunk. Azóta is az jár az eszemben.... :P

Képzeljétek nekem mintha kezdene múlni az émelygés. Remélem ez nem jelent rosszat! Valakinél van hasonló?

Szép napot mindenkinek!

Mariann

Szóval tök jó volt, kivéve aznap kb. 600 km-t vezettem.. :?

Kép
arian78

Sziasztok!

Megvagyunk, köszi én és a barnás pecsételésem.... :cry:
Holnap délután lesz uh, addig izgulok mi történik odabent. Mától már kettesben vagyok itthon Somával és próbálok annyi időt fekve tölteni amennyit csak az úrfi enged. Ma egész rendes volt, ennek ellenére rősödött a barnázás a tegnapihoz képest.
A ma reggelt egy kiadós rókával indítottam. Ismét elkövettem azt a hibát, hogy éhgyomorra bevettem a gyógyszereket. Utána azonnal elkezdetem kaja után nézni de mire kiporcióztam a reggelit már rohanhattam is. Épp annyi időm volt rohanás közben, hoogy a gyerek kezébe nyomjam a Túró Rudiját. :D
Olyan sok új fórumozó van, hogy nem is tudom kit kell üdvözölni, de ÜDV AZ ÚJAKNAK!

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Nem bírtam ki, benéztem :-) én ma kezdtem el émelyegni, olyan kelekótya vagyok, hogy az csak na. Isteni finom ebédet hoztam (gyümölcsleves bogyókból+tökfőzelék) és rá se bírok nézni.

Nem bírok semmire sem koncentrálni, így 2 órája elszaladtam megrendelni egy fényképezőgépet, péntekre meg is lesz, végre elkezdhetjük megörökíteni a Családot :shock: . Ott aztán egy közértben vettem egy zsemlét meg egy fél liter kakaót, na azt le bírtam gyűrni.

Úgy látszik én kicsit máshogy működöm. Ti szépen lassan elkezdtek majd örömködni, hogy hurrá, múlik a hányinger, én meg visszasírom a régi szép napokat :o

Ja, csak hogy megmentsem mindazokat, akiket még lehet: a boltkóros naplója iszonyú gyenge volt, pénzt nehogy kiadjatok érte, ha valakit érdekel, inkább kölcsönadom :P

Véletlenke: bájos a kép a fagyival. Egyébként az üres tölcsér vs fagyi teljesen olyan mint a játék vs igazi mobil. Valamiért a játékkal egyik gyerkőc sem foglalkozik. Van azért eszük ezeknek a Manóknak!!!

Szép napot mindenkinek, megyek vissza áldozni a munka oltáránál.

szcsm

Kép
szerencsemák

[quote="szerencsemák"]E írta:szerencsemákgyébként az üres tölcsér vs fagyi teljesen olyan mint a játék vs igazi mobil. Valamiért a játékkal egyik gyerkőc sem foglalkozik. Van azért eszük ezeknek a Manóknak!!!

És a távirányítót se felejtsük ki a sorból :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, igazából, tök furcsa lenne egy fiú, a lánnyal már tudom mit kezdenék:-) mindig is akartam egy lányt, ez kipipálva, másodiknak igazán nem tudom mit szeretnék.. néha lányt, néha meg fiút..

Arian, írtam, szinte teljesen elmúlt nekem is az émelygésem.. mint ahogy a fáradtság is nagyjából, valahogy ez a kettő nálam összefügött.. a férjem valami olyat magyarázott hogy attól függ émelygek és hányok -e ahogy a kialakulóban lévő magzat fehérjeöszetétele mennyiben különbözik az enyémtől.. vagy vmi ilyesmi.. lehet hogy kezd megbarátkozni vele a szervezetem :D
Sok sikert a dokinál! Csak keméynen!

És Gyöngyinek is jó mozizást :)

Somaanya, neked is drukkolok a holnapi UH-hoz, én is pecsételtem 3 hétig, most már nem .. drukkolok neked is minél előbb elmúljon. Ha a kis bambi szépen fejlődik a barnázás ellenére is biztos jobban megnyugszol te is.

Ja és én gyerekem már használja a játék mobilt 2-3 hónapja, addig nálunk is csak az igazi volt jó, de most konkrét csevelyeket bonyolít le a kutyussal meg az elefánttal a játék mobilon :D

a hétvégén addig kavart a laptomon hogy amikor leállt a Süsü és nem indítottam újra, sikerült neki újra elindítani.. csak pislogtam :shock: nem nagy wasistdas, csak az egérrel rá kell állni a play gombra és balklikk, de akkor is :shock:
pici76

Pici!
ezt a hotelt néztem a neten. Tényleg húzós az ára, de nagyon tutinak néz ki. Jövőre ki fogjuk próbálni! Idén szerettem volna, de a barátaink tegnap este befűztek, hogy menjünk közös családi nyaralásra Hajdúszoboszlóra. Így oda megyünk, de mondtam páromnak, hogy jövőre már a két gyerekkel Alsópáhokra szeretnék menni.

Örömmel olvasta, hogy többeteknek van már pocakja. Hát én is úgy nézek ki, mint egy jóllakott napközis :D :D Szerencsére a legtöbb gatyóm enyhe csípőgatyó, így még tudom hordani őket. A deréknadrágokat már nem tudom begombolni. Sőt, tegnapelőtt a szomszéd megkérdezte, hogy tán jön a kistesó :D :D Ez tök jó, ez csak akkor lenne ciki, ha válaszolnám, hogy "nem, kövér vagyok" :D :D :D

Veletlenke!
Nagyon jó a kép!

Ma kínait fogok enni. Annyira megkívántam.

NEm tudom meséltem-e, hogy lefialt nálunk egy macska és otthagyta a pár napos kölykeit. Ennek már 3 hete. Én nevelgettem a kiscicákat és nem értettem miért hagyta el őket az anyjuk. Két fekete kiscica. annyit láttam, hogy az egyik cica, amikor elkezdtek járni furcsán jár. Sajnos azóta romlott az állapota és már alig tud menni, szerintem a csípőjénél lehet valami izomsorvadás. Ma visszük az állatorvoshoz elaltatni. Szegénykémnek ez a legjobb megoldás. A másik cicát megtartom.....

Dobok én is egy képet Marciról :D

Kép

Kima
Kép
Kép
kima75

Véletlenke, Kima gratulálok nagyon-nagyon helyesek a fiúk!!
Igazi szívtiprók :wink:

Kép
arian78

Sziasztok!

Találtam új dokit. Itt is nagyon jókat hallottam róla ráadásul kiderült hogy az unokatesóm is hozzá jár és a Margitban van (ami jó közel van hozzánk). Szóval remélem ez a kérdés megoldódott, bár még csak telefonon beszéltem vele de csütörtökön majd személyesen is találkozunk...

A vérnyomásom miatt jól kivizsgáltak (azaz még folyamatban van), kaptam hétvégére 24 órás mérőt (nem volt vmi kellemes aludni vele), holnapra lesz kiértékelve.
Ma meg vérvételen voltam. Szerencsére a magas vérnyomás kivizsgálás miatt a mai vérvétel után sem gyanakodtak a cégnél hogy merre járok reggelente...

Brigi - Csak nem Csillebércen voltál családi napon? Mert szombaton nekünk is céges családi nap volt! :) (Én voltam az a lány aki félóránként szörnyen "izmos lett" a poló alá rejtett vérnyomásmérőtől) Még a végén kiderül a férjenik egy helyen dolgoznak...

Kép
Kép
sophie007

Sziasztok!

Éjjel elkezdtem barnásan vérezni. Délelőtt voltunk dokinál (úgyis ma mentünk volna), a baba rendben van, de a lepény nagyon lent van, a méhszáj mellett, s egy része nem jól tapad. Ott látszik egy vérrel telt üreg, onnan jön a vér.

Pihenni kell(ene), meg figyelni , és ha erősödik, vagy élénkpiros azonnal menni kell az orvoshoz.

Azt mondta a doki, ahogy nő a méh, valószínű fentebb kerül majd, az esetek többségében így történik. Ha nem ,akkor császár. Én már azt sem bánom, csak tudjam kihordani.

KépKépKépKépKép
uxi

Áááá, én a Sportarénában voltam családi napon :lol: És ez nem apáé volt, hanem a miénk :lol: Apáé azt hiszem, jövő hétvégén lesz. Fura, mert családtagok nem mehetnek, egész napos céges kirándulás lesz nekik. Csak tudnám, hogy akkor miért családi nap a neve??? Na mindegy...

Örülök, hogy sikerült jó dokit találnod, ez a kulcskérdés szerintem egy babavárásnál. Majd mesélj, mi lett a vérnyomás meg a labor eredménye.

Kima, kínai??? bláááááááhhhhh. Na az tuti visszajönne :lol: Én jó kis vörösborban párolt meggyes csirkét ettem. Meg Marci is :oops: Ahogy Véletlenke szokta mondani, védőnői ajánlással :lol: :lol: :lol:

Pici, a férjednek mi a foglalkozása, hogy ennyire ért a fehérjékhez meg a terhességhez? :lol: Enyém még azt sem fogja fel, ha a kismama kívánós. Metrhogy az úgyis elmúlik... :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?