Sziasztok!
Luca!
A cici fájás nekem is viszonylag hamar elmúlt az elején. A 8. hétig tuti nem tartott ki, ebben teljesen biztos vagyok.
Annyira nagy jelentősséget nem tulajdonítanék neki, a hormonok csinálják azt is és nem működünk egyformán, mint azt már annyiszor megállapítottuk.
Most így a 11. hét környékére a bimbó érzékenység visszatért, de közel nem olyan erős, mint az elején volt. Megjegyzem, szerencsére.
Minyu!
Hát rajtam kicsit több a párna, de megállapítottam ma reggel (megegyeztem magammal) hogy ez nem háj és kész, ott a gyerök.
eddig próbáltam takargatni, mert még ugye ennyi idősen tankönyv szerint nem látszhat, de teszek rá hogy mi van leírva.
Én múlt héten teszveszeztem egy kismama farost, most ez a sláger cucc, tök kényelmesen elvagyok benne a melóhelyen is.
Csajszik!
Kitartás! Képzeljétek van remény, ki lehet keveredni ebből a kómás állapotból is.
Én pl. hétvégén annyit de annyit takarítottam, pörögtem, jöttem-mentem, mint a terhesség előtt, karácsonykor utoljára. Tök jó volt minden, volt kedvem hozzá, kiforgattam a sarkaiból a lakást. Szombat délutánra kész lettem mindennel, én sem hittem el.
3 hete meg még pisilni is nehezemre esett felkelni az ágyból hétvégén. Szóval csak fel a fejjel, oké!
Kellemes napot!
Monee