Jó reggelt! (már akinek jó!)
Éjjel: nekünk most nagyon jó éjjelünk volt, teljesen meg is lepődtem. Olyan éjféltől hajnalig lazán aludt. Úgyhogy 5 óra simán megvolt! Boldog voltam, és magamtól keltem fel, hogy miért nem sír a gyerek
Mondjuk az igaz, hogy hajnalban pelusozás és ruhacsere is volt, éjjeli fényt még nem vezettem be apa miatt, így a sötétben tapogatózva izgi volt pelenkázni!
Pelus: Igen, fütyisünk van, és tényleg az a helyzet ezzel a fránya pampers-szel, hogy oldalt kifolyik. Pedig mindig gyönyörűen eligazgatom. Egyszer folyt ki eddig elől, de akkor hason aludt a drágám. Apa vette fel és ölelte magához, én meg jót röhögtem, mert először mindig az ágyba nézek, és hát láttam a nagy foltot!
Ami eddig nagyon jó volt, az a Huggies! Azt vittem a kórházba, de csak egy kisebb kiszerelést vettünk belőle. Na abból soha semmi nem jött ki, de az ára is másfélszer annyi!
Na mindegy, hétvégén kimozdulok egy boltba, és megnézem a pelusválasztékot, mert eddig csak erre a három márkára gondoltam.
Én ettől a reggeltől készülök ki!
Telibekakilt a Csibém! Valójában nagyon vicces, én is jót nevetnék rajta, ha nem velem esett volna meg! Már megvolt a pelusozás, (persze öltöztetni is kellett, mert megint tiszta pisi volt mindene) bekentem a krémmel, és épp fogtam a pelust, hogy ráhajtsam, mikor sugárban kilövellt a kaki!!!! Még az ágyunkon pelusoztam, úgyhogy a lepedőnk, a plédünk, a tiszta hosszú nadrágom, amit előtte öt perccel vettem fel, a zoknim, a pulcsim, minden TISZTA SZAR LETT!!!
Viszont a Csibe szinte megkönnyebbült! És kaptam egy boldog vigyort
Úgyhogy már most megy egy újabb mosás.
kingi: Nekünk még nem fakadt ki, de mi még kiscsirkék vagyunk időben hozzátok!
Milyen az? Fáj neki? Valahogy le kell majd ápolni? Vagy csak a ruha tiszta genny lesz?
Ultrahangra nekünk is kell időpontot kérnünk, csak még lusta voltam hozzá.
Anna: Naggyon éddess az a kommandós, tényleg kommandósnak tűnik!
Köszönöm a kukis ötletet, erre nem is gondoltam! Azt tudtam, hogy ha pelusozás közben elkezd merevedni, akkor pisi lesz (bár erre aztán pont nem tudok figyelni
), de erre még nem gondoltam, hogy hogy van a pelusban a fütyike!
Van köztünk olyan Anyuka, aki ad a babának szopizás előtt Infacolt? Mi a tapasztalat?