Sziasztok,
Csecsemős fogadás???na ezen én is lehidaltam!nem is hallottam még ilyenről, ez azért már durva
Nekem ugyan szerencsém van, mert ott dolgozik a Mávban egy volt kolléganőm, csecsemős
De gondolom azokon a napokon fogunk találkozni amikor be van osztva.És nem fogom fölfogadni, hogy ott üljön mellettem!Ekkora baromságot!
Rena, nagyon édes Balázskád
Tejcsit sajnálom, de próbálj meg fejegetni, hátha beindul, meg esetleg homeos tejserkentő bogyót is próbálhatsz!
Judit, szerintem a kórházban nem annyira fontos a sterizlizálás, mivel azt legalábbis én nem adtam oda Esztinek, mert nem fejtem sokat sose, csak, hogy beinduljon, utána meg az utolsó napon elő kellett fejnem mert annyi volt, hogy olyan kemény volt az egész mellem, hogy nem tudta bekapni!
Így kicsit előfejtem, hogy felpuhuljon, azt a keveset meg kiöntöttem.Sajna másnak nem lehetett volna úgyse adni
mint régen voltak a tejtestvérek.
Amúgy meg a kórházban van sterilizáló, és ha megkéred a csecsemősöket kisterilizálják amit kell. Bimbókiemelő, mellszívó, cumi, stb.Legalábbis nálunk szó nélkül bármit!
Fatima,
édes vagy.Már hogyne érdekelne minket!Szerintem mindenkit, és bármi ami velünk történik!Szóval csak nyugodtan mehetnek a szócsaták
Szona, jók az eredmények, az tök jó
Vizsgához megy a drukk!
Vasárnap nekünk is időjárásfüggő, meg én is hogy vagyok!De tudom miről van szó, persze
Ildi,eredmények, nálatok is tök jó
Ja, hát kell egy pár dolog külön a szülőszobára is, ugyhogy mostmár én is úgy pakoltam, hogy 2 táskám van!Először nem így mentem szülni, és rossz volt ott szétcincálni a szülőszobán az összerámolt bőröndömet!Szóval csak jótanács aki szintén csak 1 pakkot rakott, hogy jobb ha van külön egy szülőszobai kistáska.Abba csak azt raktam ami oda kell.A többi mehetett a nagyobba!
Évica, hát úgy sajnállak, menjen a pi....a az ilyen főnök!Mellesleg nem tehetné meg, mert a Munka törvénykönyvbe benne van, hogy ha vlaki szül, vagy közeli hozzátartozó temetése van, arra kutya kötelessége elengedni, mindenféle szabi vagy bármi nélkül!!!!!!
Ja, és a szülés után 5 munkanapot biztosítani az otthonlétére!!!!!És ez nem csak az állami vállalatokra vonatkozik, hanem mindenkire aki foglalkoztat embereket!!!!
De gondolom féltitek a férjed állását azért nem emeli fel a hangját!Ez olyan szomorú
Bár, pert nyerne ellene az 100%!Mert ami jár, azt nem szabad megvonni!