Sziasztok!
Ma megint megjártuk az Állatkertet
Elmentünk sétálni a Városligetbe hármasban, és ha már arra vetődtünk, bementünk. Ugye nekem bérletem van, úgyhogy lazán bebillegtem, Zoli részére pedig felhasználtam a maradék üdülési csekkemet, úgyis volt 2 e forintért még. Bár durva, hogy az állatkerti belépő már 1850 forint
Főleg, hogy kb. 1,5 órát voltunk ott összesen, mert már éhesek voltunk, elég hideg is volt, Lotti fáradt... de azért jó volt így hármasban nagyon!
Gyors reagálás,
Macianyu, köszi a privit! Képeket tegyél fel! Gondolom, hogy most már nagy pocakkal nem egyszerű Zengő babát is "kiszolgálni", le a kalappal előtted! Amúgy hogy vagy, mikorra vagy kiírva?
Duma, Lotti nem igazán beszél (még). Mond néha olyat, hogy babababa, mamamamama, a NEM szót már sokszor mondta, néha apa-anya féle szösszenetek is elhagyják a száját, de inkább még csak halandzsa az egész. Sokszor ugyanolyan dolgokat halandzsázik, mint pl. ludli, ami fene se tudja, mit jelenthet babanyelven, de azért várom, hogy már mondjon pár értelmes dolgot is! De amúgy szerintem nincs lemaradva.
Amúgy érdekes, mert ha kutyát lát, mindig azt mondja, hogy meme, ha kérdem tőle, hogy mit mond a kutyus, akkor is azt mondja, meme, ha tévében látja, akkor is, de most az állatkertben az orrszarvúra is azt mondta, meme
Képzavar
Ortopédia, voltunk, megnézték, minden tökéletes, nem kell mennünk többet, juhéééé!
Borkaby, nem lehet, hogy valaki be akart keverni és direkt hívta a főnöködet, hogy ott vagy-e?
Elég érdekes egy sztori, hiszen honnét tudják, hogy neked az az illető a főnököd, akit felhívtak?
Én nem csodálom, hogy autóval jársz!!! Én néha hányok a BKV járataitól! Mi nem sokat járunk így, max. ha játszóházba megyünk, de már az is gáz, amennyit várni kell és a sok tolakodó ember... ha lenne jogsim+még egy autó, talán én is csak kocsival járnék! Az autóra meg anyukám mindig azt mondta, mindegy, milyen, csak guruljon!
LKata, jaj, ez a hét tényleg elég "bajos" mindenkinek
Sajnálom a dolgot, de egyelőre ne aggódj, majd ha túlvagy a vizsgálatokon és valami kezelés kell, akkor ráérsz... persze tudom, könnyű mondani, és én sem vagyok ez a típus, ha valami van, már temetem is magam
Nagyon cuki a kis pirosorrú Norbika! Gyógyul már?
Ma én is adtam Kubut Lottinak vízzel higítva, itta rendesen, nem baj, ha Kubut is adsz néha, csak ne minden nap igya ezeket a cukros löttyöket.
Veronika, én anno a BKV oldalán olvastam, hogy kinek jár a kismamabérlet, de asszem volt valamikor egy kis tüntetésféle is az anyukák részéről emiatt. Egyet kell értsek Tücsökkel, szemétség, hogy a nyugdíjasok megkapják a kedvezményt, mi meg lógunk vagy megvesszük a méregdrága bérletet... én az előbbit választom mindig
Lakásügyben mi van veletek???
Nálunk lejárt a szerződés a Duna House-zal, most várunk, hogy lecsapjon ránk valaki, simán feltesszük a netre, több oldalra is a lakást.
Építőkockás-tapsolós sztori nagyon édes!!!
Eszterbabe, én pont ma vettem a DM-ben ilyen almás-mandarinos desszertet, remélem Lotti megeszi majd!
Gabi termékeket egyáltalán nem próbáltuk. Nekünk nagyon jó volt a gyógyszertári popsikenőcs, de most, hogy még mindig piros a popója (gomba), kaptunk spéci krémet és a Neogranormont kell felváltva használni. De ha okés lesz a popója újra, mi visszatérün a gyógyszertárira.
Kubu, fent írtam, csak higítva, simán tényleg tömény nagyon.
Lotti hála alszik hálózsákban, amúgy ő is kitakarózik, de a hálózsák jó meleg.
Füllyukasztás hogy sikerült???
Na megyek, még egy kép máról: