Látom, még mindig pangás van
Mi megvagyunk, voltunk ma (is) játszóházban, Lotti hozta szokásos formáját, rohangált végig, nem bírt magával, már az éneklés se kötötte le, ment a játékokkal játszani
Zoli egész héten itthon van, mert torokgyuszija van, de mi nem kaptuk el és ő is jól bírja, "csak" a torka fáj.
Lotti nagyon is anyás, főleg mostanában, sokszor nem nyugszik meg Zolinál se, csak nálam. Ez nagyon jó érzés és néha rohadtul fárasztó is
A képek, videók nagyon édesek, többi nem jelentkező topiklakónk is adhatna hírt magáról és rakhatna fel még fotókat!
Babák súlya - én bevállalom, hogy csinálok táblázatot, hogy mennyi volt a születési súlyuk a babáknak és mennyi lett a súlyuk + testhossz 1 éves korukra, csak akkor mindenki küldje el priviben nekem az 1 éves adatokat, jó?
Örülök, hogy más babája is üti a fejét
Akkor megnyugodtam
Voltam ma a fogpótlástani intézetben. Nagyon nagy poén, hogy pont az egyik banki ügyfelem volt az egyetemi tanár ott, sőt, parodontológus szakorvos, az orvostudomány kandidátusa...
Volt protekcióm, csináltam röntgent, megnézte a fogaimat, megnyomogatta az állkapcsomat, mondta, hogy nagyon el vannak kopva az ízületek... na jövő héten szerdán megyek majd vissza, meglátjuk, lehet-e vele valamit kezdeni... de elkönyveltem, hogy kicsi a világ
Na mennem kell, Lotti nyűgös, ma pörgős napja volt.