Új privát üzeneted érkezett!

reni: ne haragudj....olyan paraszt vagyok, kiment a fejemből :oops: pedig még néztem is, hogy a falminta vajon öntapadós, vagy mi, illetve, hogy a maci nagyon tetszik a kiságyban :)

Én ma mátrai borzost eszek.( Lapcsánka/tócsni tésztában sült hús )krokettel és párolt káposztával, de szerintem a reggeli fokhagymás padlizsánkrém még most is átüt :)

ezt nem értem én, nekem a kenetet olyan sokáig húzzák....jövő kedden veszik le, és akkor már 37+5 napos leszek...szerintem már baromira nem fogom megtudni az eredményt, sőt én már arra se vennék mérget, hogy addig nem szülök meg.
stephie

Anita!

Én tegnap ettem natúr vajkrémet amibe fokhagymát, petrezselymet és sót tettem. Pirított rozskenyérrel isteni. Csak hát még ma is bűzlök tőle. A padlizsánkrémet is jó büdösen szeretem! :lol:
Vendég

nekem levettek ma valami kenetet. az mi lehet?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

juti: Szoktak, mert állítólag a gyerekorvosok kérik az esetleges antibiotikum miatt. Ha van valami baci, akkor max. szüléskor kell kapnunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma itt volt a védőnő, elégedett volt azzal, amit talált :) Mondta, hogyha más nincs, akkor majd küldjek sms-t, ha megvan a bébi és ő akkor iratja a recepteket. Pironkodva vallottam be neki, hogy 14 kilónál tartok, mire ő: nagyon jó, egyek csak, amit megkívánok, ha meglesz a baba, úgyis szigorú szabályok lépnek majd életbe, úgyhogy addig éljem ki magam. Na, ezt nem vártam volna.

Az elmúlt napokban csomó mindent vettem, szerintem már csak a mérleg hiányzik, meg néhány ruci. Mivel a barátnőm beígért egy nagy kupacot, de még nem érkezett meg, ezért rucit nem nagyon veszek.

Nóri, a hülye kórházon tényleg nem érdemes idegeskedeni, bár pontosan ismerem a szitut, mert nyáron ugyanígy jártam. (és dühöngtem, naná) Hogy a mi a fenének fizetünk TB-t, nem tudom.

Ma megyünk az újraélesztős előadásra, pénteken meg újabb papás felkészítőre ahhoz a csajhoz, akihez tornázni járok. Nálunk Apa nagyon aktív, és már előre izgul. A hétvégén átbeszéltük a kórházbamenés-szülés pontos menetét. Azt találta ki, hogy biztos, ami biztos, a szülésznő mellé legyen még dúla is, de csak amolyan másodvonalbeli szereplőként, hogyha ő nem tud kellően segíteni nekem, akkor majd a dúla hátha. Mondtam neki, ez azért nem így működik, ráadásul ha dúla is lenne, akkor már olyan forgalom lenne a szülőszobán, mint a körúton. Pénteken megyek a szülésznőhöz, majd megkonzultálom vele.

Alvás: mi nagyon sokáig kifliben aludtunk. Fura is volt, mert korábbban egyikünknek sem ment hosszú távon. Nem tudom, nálatok is így van-e, de szerintem minden kapcsolat kifliben indult, aztán a felek szépen kihúzódnak a szélére. Nálunk Apa nem húzódik, én tolom, mert álmomban agresszív területszerző vagyok, leginkább az ágy közepén szeretek aludni, néha még takarót is lopok :D Mióta pocakos vagyok, lőttek a kiflinek. Azóta enyém az ágy 2/3-a, szegény meg alszik, ahol hagyok neki helyet.

Este megyek barátnőkkel csacsogni. Addig próbálok programokat csinálni, amíg lehet. Tegnap megnéztük az Avatart Imax-ben. Én nagyon élveztem, a gyerkőc kevésbé. Iszonyú hangok voltak, ráadásul 3 órás a film, nem kimondottan kismamáknak való.

Megyek, eszem körtét meg narit. Állítólag baba után azt sem lehet....

Kép
juci-77

Vicky: én sírósra röhögtem magam, mikor töltöttem a szopipárnát (aminek ugye még a mai napig nem készült el a huzata). De az anyósnak volt jó tanácsa, hogy a kádban töltsem. Igaza lett. Beraktam a kádba a zsákot, az általam varrt formát és egy leveses merőkanállal mertem át a golyókat. Kicsit uncsi volt, de legalább kevés ment mellé. Valószínűleg még hónapok múlva is kergetitek a golyókat majd.

Stephie: tőlem is a 37. héten vettek kenetet.

Ma hisztis vagyok. Még jó, hogy itthon és egyedül. Egyedül anyázok és dühöngök. Spec a varrógépre. Már meg akartam verni, mikor az első ütés után rájöttem, ő a keményebb. Ám ezek után nem merek semminek se nekiállni, mert csak a méreg jön ki belőlem nem a kreativitás.

zarja

lara: tudom, hogy szoptatás alatt sem lehet rágyujtani! a rágyujtást ugy gondoltam, hogy majd ha nem szoptatok.

Edit

Kép
ézsóné

A kenet a streptococcus baci miatt kell.

Nóri!
Van egy frankó kenyérre kenhető cuccom:
tejföl, reszelt ementáli sajt, pici só, fokhagyma. Ezeket ízlés szerint összekutyulni (viszonylag sűrűre), hogy kenhető legyen. Pirítósra rákenni, paradicsom vagy bármi zöldség mellé, és hajrá! Lehet enni.
Ezt a Nincs Pardonban tanultuk anno, ott Pirnyókrémnek nevbezték. Én imádom! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Alvás: hát én túl individualista vagyok a kifliben alváshoz. Ok, este összebújunk, de aludni egyedül szeretek. Szegény, ő meg jönne, ölelgetne, én meg lököm le a kezét, lábát, mert úgy érzem elszívja az orrom elől a friss levegőt, meg megfojt. De azért éjszakánként mikor felébredek, odabújok hozzá, és olyan édes, mert még álmában is érzékeli a tényt mert mosolyog, meg nyújtózik felém. :D

De vazze, az összes takarót képes begyűjteni maga ALÁ. Így mindig úgy indulunk, hogy az én oldalamon fel van halmozva még 1-2 tartalék takaró. Ugye alvás közben a sajátját maga alá gyűri, ergo fázik. Oldalra nyúl - jé egy takaró- magára húzza. Én felébredek, hogy fázom, mert lehúzta rólam a takarót, bontom a következőt, betakarózom. Ő újra maga alá gyűri immár a 2 db takarót és újra fázik. Amikor elfogynak a tartalék takarók, akkor kimálházom alóla az összes takarót és kezdjük elölről. Néha kifejezetten dühítő. :evil:

zarja

Eszter!
Azért ez a takaróharc vicces lehet egy külső szemlélőnek. :lol: Még jó, hogy nem sokan nézik az embert alvás közben... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Alvás: Én is úgy alszom, mint Zarja párja. Begyűjtöm a takarókat és ott felejtem magam fordulás közben az ágy közepén. És ez most még csak rosszabb lett, mert nagyobb a hasam. :D És horkolok. Egy élmény lehet velem aludni.
vicky79
Budapest III. kerület

Én dupla pehelypaplannal alszom. Az eddig elég volt mindig... :lol:
Vendég

kakti: Én a régi munkahelyemen kamerák előtt aludtam. Mindig röhögtünk a kolléganőmmel, hogyha ezt valaki visszanézné mit össze röhögne.
vicky79
Budapest III. kerület

Én sokszor arra ébredek, hogy folyik a nyálam... Tisztára, mint egy kisbaba. :)

Ja! És én is horkolok, de csak hanyatt fekve. Amit tudom, hogy nem lehet, de még mindig úgy a legkényelmesebb (ha már hason fekve nem lehet), és az az egyetlen pozitúra, amikor nem zsibbad a kezem. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja! Nagyon jót nevettem a takarós sztorin :lol: Akár hiszed, akár nem az én uram ugyan eztet csinálja, csak ő a párnákkal. Egy nagycsomó párna van nálam ugye lefekvéskor, hogy ki tudjam támogatni a pocakomat. Éjjel mire felébredek, - mert pisilnem kell - minden párna nála van, ki sem látszik a párnák közül nekem meg egyet sem hagy, fekszem a csupasz ágyon :shock:

bellerreni
Eger

Kakti! Nekem az orvosom azt mondta, hogy amig a kismamának kényelmes háton feküdni addig szabad háton, mert amikor a kicsi vérellátása csökken akkor te is rosszul fogod magad érezni, mert a te vérkeringésed is lassul. Úgyhogy nyugodtan aludj háton amig kényelmes. :wink:

bellerreni
Eger

Hát Vicky, hogy utólérelek-e arra kíváncsi vagyok. Mi is hétfőn megyünk majd ctg-re :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vicky: azért megnézném, hogy te meg a Zsolti hogy aludnátok együtt :D

Reni: azért én is önző vagyok. A párnáimat nem adom!

zarja

Jé, nálunk apa a párnás, én a takarós!!! Ha nincs párna, nekem az sem gáz. Neki van vagy 4kicsi párna, amikkel alszik. Meg pokróccal takarózik. Én mind1 milyen párnával, csak a vastag paplan alatt legyek. Nyáron is!
Vendég

Sziasztok!
Ma voltunk UH-on es vegre mi is elertuk a buvos 2,5 kilot.
BPD 86
FL 67
Legkozelebb 27-en megyunk a dokihoz, a csaszit 30.-a korul tervezi. Eddig mindig veszekedett velem, hogy csokkentenem kellene a gynipral es mg adagot mert megerolteti a szivet- mindkettonket- de en a mostani adagnal es allando fekves mellett is egyfolytaban gorcsolok. Mostmmar semmilyen szemponybol nem lenne koraszulott a baba, megis inkabb a gyogyi szedest erolteti ahelyet, hogy veget vetne kinjaimnak. Fene meg erti ezt....
geri79

beneildi: Hányra jössz hétfőn? Én 9-re megyek.

zarja: Azt én is megnézném. Lehet a matrac alatt rögzíteném, mint a babáknál. :D

Nekem egyébként van 1 nagy párnám és 2 kicsi. Párnát is szeretek ölelgetni és nyálazni. Meg mostanában azt játszom, hogy mikor apa elmegy dolgozni reggel, akkor ellopom a takaróját és a csücskét ölelgetem meg nyálazom. :D Egy élmény lehet utána ezzel takarózni, de olyan jó apa-szaga van. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! UH-n minden rendben volt, kiscsaj szépen nő.
BPD: 87mm, THQ:88mm, FL:66mm Most a magzatvíz sem tűnt olyan vészesnek. Dokit viszont nem értem el, pedig 1 órát vártam rá, de indulnom kellett vissza, mert apa elkéretőzött a munkahelyéről, Borival volt, amíg én odavoltam, és már kellett volna visszamennie. Bori egyébként már jól van, holnap viszem oviba (ha a sztrájk miatt egyáltalán lesz ovi).
Folyamatosan próbálok beszélni dokimmal, ha Ildi, te is hétfőn mész CTG-re, akkor már nálam is itt lesz az ideje!

Fali dekorációk: nekünk a plafonon a világítós csillagok Blue Tech gyurmaragasztóval vannak rögzítve. A kétoldalú cellux még a szekrény oldalán a mini fa keresztet is elengedte...

Ilyen lett a babasarok:
(kép törölve)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2010.01.13 22:38-kor.
ktc

Anita: nekem azt mondták, hogy a Platán gyógyszertárban (pirosház háta mögött) van minden homeós bogyó és értenek is hozzá.
Tényleg nagyon elhúzzák neked ezt a kenetvételt, különösen, hogy valószínűleg hamarabb szülsz. :? Én majd 35 hetesen megyek dokihoz legközelebb és ezt is megcsinálja (meg az első NST-t).

Mi is szeparáltan alszunk, de reggel a telefoncsörgés után még össze szoktunk bújni kiflibe mielőtt Apaci felkel.

Kakti: ahogy elolvastam a Pirnyókrém receptet, ki kellett mennem a konyhába csinálni egy adagot. Igaz csak füstölt sajt van itthon, de így sem lett rossz! Most ezt nyomom :D

Geri: már nincs sok hátra! Örülök, hogy jól vagytok! :D

Katica: De jó, hogy Bori rendbejött és Emő is jól van :) Nektek is szép lett a szoba!

Én a héten még festem a vonatokat és megpróbálok lomtalanítani, majd utána csinálok fotót.
zuzmooo

zarja: és nem fosol, hogy nem lesz meg a kenet eredménye mire szülsz? akkor mit csinálnak velünk? automatikusan tömik az antibigyót?

Az előbb a párom mindenáron ki akarta szedni belőlem, hogy nekem mi a nevem itt :) Mondtam neki, hogy uccse árulom el, mert legyen már ennyi magánszférám, hogy nyugodtan kibeszélem a háta mögött.
Csak odáig terjedt a fantáziája, hogy anita73 :lol: :lol: :lol:
Egyébként a stephie a középiskolás angol nevemből jött, de nekik anno nem volt ilyesmi :lol:

zuzmooo: tudom, nekem a platánban van paticard kártyám, mert ott bármit bármikor meg tudtam szerezni, még olyan gyógyszert is, amiről geri írt gynipral-t amit elvileg csak kórházi forgalomban lehetett kapni. Csak amikor a terhespatológián is el fogyott ez a gyógyszer amit napi 3 szemmel kellett szedni, akkor anyukám rögtön hozzájuk ment és másnapra már volt is :) Rám meg irigykedtek bent...
Tudom, hogy bármikor be lehetne szerezni újat, de engem az bosszant, hogy tuti megvolt. Van külön homeos doboz, abból is csak az hiányzik és tuti beletettem a neszeszerbe. Onnan apa tuti kivette és odaadta nekem, hogy én bekapjam az arnica-t és onnantól rejtély... :shock:

alvás: én ugye szopipárnával, nyári takaróval, kispárna, apa meg vastag takaró, pulóver vagy hosszú ujjú pulcsi, teljesen becsavarja magát mint egy hernyólárva mert fázik. Így esélyem sincs lehúzni az ő takaróját, de ő sem spendírozik az enyémre :)
stephie

Anita: nekem azok a dolgok szoktak nyomtalanul eltűnni, amit "jól eltettem, hogy meglegyen!" Nagyon dühítő tud lenni :twisted:

Na, megjártam a várost, de nem vettem semmit a babának, csak feltérképeztem mi-hol-mennyi? Szörnyen elfáradtam, feszült a pocim is mire hazaértem. Nagy nehezen felmásztam a 4.-re és akkor vettem észre, hogy nincs nálam kulcs (Szabival vitt be a városba ebéd után) :evil: :evil: :evil: Még jó hogy a tündéri férjecském hazaszaladt a melóból és beengedett.
zuzmooo

győőőőzeleeeeeeem!!!!!!

Megvannak a bogyók!!!! :D :D

Valami isteni sugallat hatására bementem a fürdőbe,mert ugye ott volt a neszeszer és azt gondoltam, hogy mivel már ott is, meg a nagyszobában is minden tartót egyebet megnéztem, csak arról lehet szó, hogy leesett és elgurult. Na én szépen a nyitott polcos fürdőszekrény alsó polcáról úgy négykézláb kipakoltam és rögötn felfedeztem hátulra leesve az egyik golyócskás tubust :)
A másikat (sajnos) a vegyszeres tartóban találtam meg leesve.
Most azt nem tudom, hogy aki nagy homeos az válaszoljon már....elvileg erősen illó dolgokhoz nem nagyon tanácsos tenni, most akkor szerintetek ezt dobjam ki?

zuzmooo: egyébként mi 2 perce vagyunk a platántól :)
stephie

Nekem vettek kenetet a 33. héten. És gondolom nem másért, mint a 36. héten vennék. Persze biztosan a kórházi tartózkodás volt az apropó. És holnap reggel vérvétel, délután meg NST.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Akartam hagyni ebből a tejfölös kencéből vacsira, de mire észrevettem, valahogy mind elfogyott... :roll:
zuzmooo

a faxom kivan a BKV-ra - holnap is folytatják a sztrájkot, holnap sem jutok el jógára :evil: :evil:
dugják fel a követeléseiket a seggükbe! :evil:
grrrrrrrrrrrr :evil:

boruska

Én 26-án megyek dokihoz az lesz a 36. hetem. Akkor szerintetek leveszi a kenetet? Már csak azért mert ugye most gombám is volt és arra is kezel, igaz akkorra elfogy a gyogyi. Végülis totál mindegy, hogy leveszi-e vagy sem, mert nekem onnantól úgyis hetente kell mennem hozzá. :roll:

Ktc. De jó, hogy mindenki jól van :lol: Szép a kis babarészleg :wink:

Geri! Húúúú, akkor te is már nemsokára babázol. Addig kitartás :lol:

Ez a tejfölös kence nekem is megragadta a fantáziámat. Lehet az lesz a vacsi :lol:

Na megyek mert üldöz az embőc a gép elől.

bellerreni
Eger

Bezzeg ha mi sztrájkolnánk csak kibasznának a francba... Sztem ez csak a szakszervezet vezetőinek jó, hogy legyen létjogosultságuk. Sokszázezres fizetésért! :evil:

Zsuzsa!

Rendes, fertőző kötőhártyára szemcsepp, vagy seposyl? Mosogassam valamivel, vagy isten ments????? (Bocsi szemészdoktornéni :lol: )
Vendég

Nóri: ha nagyon váladékos, néha le lehet törölni (felforralt, lehűtött vizes vattakoronggal.) Ilyenkor inkább szemcsepp mint a kenőcs. Van valami otthon? Ezek sajnos receptkötelesek.
zuzmooo

Valami mindig van. Most Ciloxan. Az is jó? Vagy kunyizzak Brulamycint a patikában?
Vendég

A Ciloxan jó. 5x naponta
zuzmooo

Köszi a virtuális tanácsadást. Cserébe virtuális túrós buktát tudok ajánlani:
Kép
Vendég

Geri: de jó, hogy újra hallunk felőled. Csak keményedik a pocid, vagy tényleg fájdalmas görcsölés van? Hogy benn maradt a baba, pedig te sem hitted volna, mi? Ráérsz jan 30-án megválni tőle. Az a két hét meg szerintem az előzmények után már nem oszt nem szoroz a gyógyszerek mellékhatása tekintetében.

Katica: a varrott képeket a falon én is Blue techhel rögzítettem. Aggódtam is, hogy egyszer majd a gyerek fejére pottyan a kép. Ezért is raktam fel időben, hogy lássam mennyire tartós. Aham, annyira tartós, hogy letépte a tapétát is, mikor próbáltam nézni, hogy tart e. Az a ti ágyatok? Tök, jó, hogy ilyen közel lesz hozzátok Emő!

Zuzmoo: kíváncsi vagyok ám a zakatoló vonatokra a falon. Képet várok!
Engem Zsolti BE szokott zárni, nem Ki. Elmegyünk valahova, akkor annyira gondoskodni akar rólam, hogy elteszi a kulcsom, mert, hogy ő könnyebben megtalálja, mint én a tatyeszemben. Igen ám, de másnap reggel szemrebbenés nélkül elmegy dolgozni a saját kulcsával (kabátjában az én kulcsommal). Ez ám a védelem! (volt olyan, hogy ő már lenn volt a Balaton parton, mire én eszméltem, hogy bezárt. Egy hétre ment, elvitte mindkét kulcsot. Na az már nem vicces volt) Rendes azért Szabitól, hogy hazafutott a kis feleségéhez.

Stephie: hát ez legyen a doki gondja. Részemről úgy érzem, hogy soha életemben nem voltam ennyire egészséges, mint a várandóság alatt. Hm, mondjuk az érdekes lesz, mert ugye nem annál szülök, akihez járok. Rendezze le egymás közt a két kórház. Automatikusan meg nem eszek antibogyót, azt azért előtte meg kell indokolnia a dokinak. Elvileg holnap megyek újra gondozásra, szerintem addigra még a mi kis vidéki kórházunk is összeszedi az eredményt. (ugye itt csak leveszik a vért, beküldik Pécsre, ott kiértékel, és az eredmény vissza)

Hát ezek után a te nyári takaród nem valami fényes alternatíva apa számára.

zarja

Hm, ezt az idióta Micimackót (amelytől már most örökre elment a kedvem, hála a reklámnak :D ) le lehet némítani, így nem dalolászik olvasás közben. DE
azon méláztam, hogy azok akik ezt kitalálják, és megcsinálják, megkomponálják a zenét és feléneklik (??? jobb szó nincs rá) azok nagyon bárgyúak lehetnek. IQ 5. Kb.

zarja

Lányok, totál kényszercselekvős lettem az utóbbi pár napban. Eddig valahogy nyugisabban teltek a napok, de most úgy érzem, hogy mindent egyszerre/egy napon kell elintéznem itthon... Borrrzasztó vagyok! Pedig senki sem sürget, a héten is csak ma "kellett" mennem a gyermekorvoshoz, és mégis... :? Molmar, hasonlóan hozzád, nekem is tele a fejem a sok intéznivalóval. Valahogy lazábbra kéne venni a figurát, de nem könnyű...
Gyermekorvos: nagyon tündéri nő, bár kb. 3 percet voltam bent nála, oszt kész... Ami történt: röviden kikérdezett: nevem, TAJ-számom, apa neve, kisfiúnk neve mi lesz, hol lakunk és slussz. Illetve kérte, hogy még a kórházból értesítsük őt vagy a védőnőt, hogy megszületett Boti és majd, ha hazaérkezünk, akkor is, mert akkor felkeres ő is és a védőnő is minket. Ennyi.
De! Feltankoltam kőkemény szénhidrátokból a pékségben, és ma csak ilyeneken éltem... Most meg iszom a levét az egésznek, és a kedvem sem sokkal jobb. Olyan nyűgös vagyok, pedig aludtam is 2 órát, miután hazaértem.

No, és jegyzeteltem! :) De hogy Ti hogy tudtok ennyit termelni egy nap (mit egy nap... elég pár óra...:D) Egyetértek Zsófival: vegyetek vissza a tempóból, bitte! Persze ez csak vicc, és igazából örülök, hogy ilyen aktív a topic! ;)

No:
Zuzmooo, ez a hasfájás nekem is mensiszerű volt szerintem. És Reni, nekem is egyre gyakrabban fájdogál a gyomrom is, lehet a gyógyiktól? (femibion, seduxen, MagneB6 és most ráadásként még vas is...
Edit, neked a derékfájás miatt nincs olyan érzésed, hogy a hasadba is kisugárzik? Vagy fordítva?
Ildi, nekem is hétfőn lesz az 1. CTG-m! És onnantól kezdve csökkenti a doki a Magne B6-ot és a seduxent. Kíváncsi vagyok! Geri, nálad is hasonló a helyzet e téren, mármint a gyógyszerek csökkentésével kapcsolatban, nem? Én magamtól nem merném tovább szedni, persze megértem, hogy tartasz a keményedésektől.
"36. heti" vérvétel: azt mondta a védőnő, hogy oda már nem kell éhgyomorral menni, sőt ajánlotta, hogy menjek 10 óra után, mert addigra kb. elfogy a nép.
Zarja, nagyon tuti lett a babasarok nálatok is, és irigyellek, hogy ilyen kézügyességed van! Amúgy tényleg kisfiús benyomást kelt. Nálunk inkább a sárga dominál a szobában, de mivel sajna nem sok napfény jut be, így legalább dobnak valamit a fényeken az újonnan beszerzett cumók. Nálunk is még a kiságyban vannak a cuccok, de ha szépen elrendeztem, és átláthatóbb lesz az egész, akkor majd teszek fel képet, bár szerintem még akkor is hiányos lesz kicsit.
Boruska, apa nálunk is egyre többet mondogatja, hogy milyenek lesznek az ő elképzelése szerint a napjaink Botival, és a lényeg, hogy: NAGYON SZERESSÜK MAJD ŐT! :)
Zsófi, szerintem megjönnek majd azok az apai érzések is, ne aggódj emiatt, mert rosszul is elsülhet, ha te többet vársz a párodtól, mint amennyit ő ad vagy kimutat. A férfiak amúgy is nehezebben nyílnak meg érzelmileg általában. Okos dolognak tartom, és sok helyen leírták már, hogy nagyon fontos, hogy amikor csak lehet, vonjuk be apát is a teendőkbe. ;) Nálatok (ugye a távolság miatt is) szerintem óriási kapocsnak számít majd a kisbaba. Gondolj erre, és erősítsd párodban is ezt a gondolatot! ;)
Lara, érdekes ez a Tena Lady-s ügy. Mivel Ti itt a Tena Lady EXTRÁT ajánlottátok, próbáltam én is azt kérni a patikában (Szeged legnagyobb patikájában), de a nőci csak NORMÁLT adott, hozzáfűzve, hogy ez legnagyobb. Kicsit elbizonytalanodtam...
Anita, ez a "36. heti" kenetvétel + az eredmény kézhezvétele közt eltelt idő nekem is furi. Addig simán beindulhat a szülés, és akkor már nincs idő kezelni. Vagy akkor automatikusan adják az antibiotikumot szülés előtt/közben?? Passz...
Én már nem megyek szülésfelkészítőre, pedig szerettem volna ott lenni mind a 8 alkalmon. De enélkül is jó lesz, nem?

A kiskifli-nagykifli témát már mi is számtalanszor próbáltuk, de valahogy mindig vagy egymásnak estünk (ez most mondjuk tabu) vagy hosszú elalvási kísérletek után feladtuk, és mindegyőnk ment a maga helyére... Mindkette szeretünk "magunk" aludni.

Kakti, dettó nyálcsorgatós-kiskölkös alvás nálam is. :D

Katica, azok a plafonra ragasztható foszforeszkáló minták nekem is nagyon tetszenek. Míg a tetőtérben aludtunk, nekünk is megvolt az élmény, de mióta leköltöztünk, 1. sajna túl messze van a plafon és én a -5ös szememmel nem érzékelek belőlük semmit...), 2. a belmagasság meggátol abban is, hogy felragasszam őket. Még apának is nehezen menne, szerintem.

No, bocs, hogy ilyen "hosszú" lettem, de mondom rajtam ül egy kényszermanó vagy mifene...

Kép
erusverus

Nekem extra Tena van az tuti. A normál nekem kevés volt. Belőlem ömlött a vér szopi alatt. Ne egy mensi szerűt képzeljetek el. Az első napon folyik. Folyamatosan!
Vendég

Nekem a vércsopim egy hónapon belül jön. Lehet hogy holnap, lehet február közepe. Marha vicces! Főleg, hogy pénzbe is kerül! :twisted:
Vendég

nekem azt mondta a dokim a kenetre, h. ne rohangásszak az eredményért, náluk ugyis meglesz, és majd ugyis szülésnél néznek majd rá
pcd1985

illetve ránéznek elöbb is, de a szülésnél válik érdekessé....valami ilyesmi
pcd1985

átrendeztem a szobát úgy, hogy ha holnap szülnék és holnapután hazajönnék, jöhetne bele a gyermek
ja, a mosás még hátra van
raknék föl képet, ha tudnám, hogyan köll
pcd1985

a p*csába, az első sütit amit elbasztam :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: oda apa meglepije :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

erusverus: nincs, nem sugárzik át a hasamba, én a lábamba érzem, meg a szemérem rész körül

Edit

Kép
ézsóné

Mit sütöttél????
Vendég

meg ma akváriumot takaritottam:
állva több pozicioban, ülve mindenféle helyzetben és négykézláb is :lol: :lol: :lol:
Edit:
mi elég "közel állunk" egymáshoz, nekem 18 nap van hátra.
Te érzel már valamit? :?:
pcd1985

Nekem TEna Lady Super van(5 cseppes)

Kriszti
36
bchris

Nóri: szart.... kokuszos muffin
pcd: hogy bent marad végig, sőt lehet tulhordom...

Edit

Kép
ézsóné

edit: Én mindig elbaszom a muffint. Nem tudom úgy megcsinálni, hogy ne legyen száraz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?